Dwie kreseczki - będę mamą!!! :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Dwie kreseczki - będę mamą!!! :)

Strony 1 2 3 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 do 65 z 149 ]

Temat: Dwie kreseczki - będę mamą!!! :)

Czuję,że muszę się podzielić z Wami tą wiadomością smile
Gdzieś tam instynktownie przeczuwałam od tamtego wieczoru,że tak będzie,więc czekałam spokojnie co będzie dalej. Potem pojawiło się dziwne plamienie,więc troszkę się przestraszyłam.

Ale dzisiaj rano (dokładnie o 5:55) zobaczyłam na teście dwie kreseczki! Na początku jasne potem coraz wyraźniejsze. Teraz jeszcze muszę wybrać się do lekarza dla całkowitej pewności.

Jestem w szoku, tyle myśli w głowie, taka radość! smile
Nie jestem na to przygotowana-trzeci rok studiów-przede mną jeszcze dużo. Ale myśl,że we mnie, w środku rośnie maleństwo jest niesamowita! Mam tylko nadzieje,że wszystko będzie w porządku...

Mój M. jeszcze nie wie wink Chcę mu zrobić niespodziankę. Zobaczymy się dopiero w piątek,więc już mnie skręca,żeby zadzwonić i powiedzieć: "będziesz tatą!!". Ale stwierdziłam,że muszę zrobić to osobiście, patrząc mu w oczy.

Początek pewnie nie będzie łatwy. Mogę sobie wyobrazić reakcję moich rodziców. Będziemy musieli przyspieszyć zaręczyny, ślub, wesele itd.

Ciągle jeszcze nie mogę uwierzyć. Cały czas spoglądam na test, na te dwie kreseczki szczęścia, tak jakby to był sen.

Taka jestem szczęśliwa!! smile
Pozdrawiam Was moje Kochane! smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dwie kreseczki - będę mamą!!! :)

GRATULUJĘ!!!!!!!!
idź do sklepu kup parę malutkich bucików i wręcz je swojemu M podczas kolacji-moim zdaniem to najfajniejszy sposób informowania przyszłego tatusia!
Życzę powodzenia!!!!!!

3

Gratuluję smile
To najwspanialsza chwila w życiu kobiety kiedy dowiaduje się że nosi pod serce nowe życie,zobaczysz wszystko bedzie dobrze.

4

Dziękuje Dziewczyny! smile
Jest we mnie tyle sprzeczności- radości i niepokoju jednocześnie. Ale macie rację-to jest najwspanialsze uczucie jakie może spotkać kobietę!

5

Ja również przyłączam się do gratulacji!!!to niesamowite uczucie,dowiedzieć się,że zostanie się mamą.Życzę dużo szczęścia i przede wszystkim zdrówka dla Ciebie i waszego maleństwa.Pozdrawiam cieplutko

6

Gratuluję.
Życzę dużo szczęścia i powodzenia.

7

Leemonka, i ja gratuluję smile Dbaj o siebie i dużo odpoczywaj. Tatuś dzieciątka napewno będzie szczęśliwy smile

8 Ostatnio edytowany przez dan1982 (2009-05-06 12:10:25)

Gratuluję smile

9 Ostatnio edytowany przez noelle87 (2009-05-06 12:45:07)

ooo no to zaskoczenie wink jesli wszystko potwierdzi lekarz to dbaj o siebie wink) i gratuluję! oby wszystko się ułożyło po Twojej myśli smile)

jak w ogóle zamierzasz przekazać tą wiadomość rodzicom i facetowi?? jakiś pomysł? i w ogóle co pomyślałaś jak zobaczyłaś te kreski?? radość czy niepewność?? bp teraz pewnie im dłużej się zastanawiasz to właśnie wiele sprzecznych myśli masz wink ale spokojnie, wizyta u lekarza na pewno będzie takim ważnym punktem tej historii i jednocześnie nowego początku smile)

ps. Leeemonka, nie obraź się ale chciałam zapytać jak Ci się układa w związku? pamiętam Twoje starsze posty, z marca gdy pisałaś o horrorze jaki Cię spotkał z pewnym człowiekiem.. czy M to właśnie on??

10

I ja Ci gratuluję:) Niech maleństwo rozwija się zdrowo:)

11

Gratulacje smile

no też bym sie chciała tak cieszyć...ale po skńczeniu studiów smile

życze zdrowia wink

12

I ja przyłączę się do gratulacji smile
   GRATULUJĘ Leemonko ! smile

Życzę Tobie i Maleństwu dużo zdrówka smile:*

13

Gratuluje napewno wszyscy się ucieszą pozdrawiam i trzymaj sie cieplutko

14 Ostatnio edytowany przez Leemonka (2009-05-06 16:15:56)

Przede wszystkim dziękuje Wam wszystkim za gratulacje smile
Ta wiadomość jeszcze na dobre do mnie nie dotarła. Cały czas mam wrażenie,że to sen i zaraz się obudzę. Dwie kreseczki na teście mnie nie zdziwiły. Byłam na to przygotowana. Czułam,że tak będzie. Dlatego jak dzisiaj rano zobaczyłam wynik testu ucieszyłam się niesamowicie. Wiem,że na pewno będzie ciężko. Pierwsza przeszkoda to rodzice. Nie mam pojęcia jak im powiedzieć! Macie jakieś pomysły?? wink
Jeśli chodzi o M. to też nie wiem jak zareaguje. Rozmawialiśmy o ślubie, dzieciach itd. Ale to były plany na przyszłość, które mieliśmy zrealizować zaraz po mojej obronie. Przygotowałam go troszkę na wcześniejszą ewentualność,ale ciekawa jestem jaka będzie jego reakcja. Pewnie już się domyśla,bo mówiłam,że mam ważną wiadomość i niespodziankę smile Jeszcze nie wiem jak mu to powiem,ale coś wymyślę, bo chciałabym,żeby to była niesamowita chwila,którą oboje zapamiętamy na całe życie smile
Ach..jest we mnie tyle dziwnych uczuć. Tak się cieszę i boję z drugiej strony. Ciągnę w tej chwili dwa kierunki studiów-nie wiem czy później dam radę. I w końcu nie wiem czy podołam obowiązkom macierzyńskim, czy będę dobrą matką. Wiem,że kocham to maleństwo niesamowicie i będę robić wszystko,żeby niczego mu nie brakło.
Taka jestem ciekawa co się urodzi. Ale najważniejsze,żeby maleństwo było zdrowe i ciąża przebiegała bez komplikacji.

Byłam u lekarza smile Według wyliczeń czwarty tydzień smile Dostałam skierowanie na badanie moczu, krwi, różne zalecenia i oczywiście zaczęłam brać kwas foliowy smile

Noelle87 nie mam zamiaru się obrażać smile Ja wiem,że to może dziwnie zabrzmieć i niektórych zdziwić,ale wszystko potoczyło się błyskawicznie, jak w kalejdoskopie.
Więc M. to nie jest tamten człowiek. To zupełnie inna osoba...
Tamten koszmar mam już za sobą i mam nadzieje,że już nigdy nie wróci.
Byłam strasznie zagubiona i wtedy pojawił się właśnie M. Spotykaliśmy się wcześniej,ale jakoś się w końcu rozminęliśmy. Oboje mamy trudne charaktery. Ale postanowiliśmy wszystko zacząć od nowa, bardziej się postarać smile

15

no to teraz tylko czekać na rozwiązanie!!! i życzę Ci aby wszystko było dobrze z Tobą i dzidzią smile)

co do błyskawiczności to poszło szybko, fakt ale życzę Wam żeby się udało!

daj znać jak zareagowali rodzice i jak przyjął wiadomość Twój M. smile

16

Leemonka, podsunąć Ci pomysł na powiedzenie o ciąży przyszłemu tatusiowi? Ja w taki sposób chcę kiedyś powiedzieć mojemu Kochanemu smile
Stajesz sobie przed nim, mówisz, że masz dla niego niespodziankę i że ma poszukać. Niech Cię pomaca tam, gdzie mu wpadnie do głowy dobre miejsce na schowanie czegoś, a Ty się z nim pobaw w ciepło-zimno. Jak trafi rękami na brzuch to mówisz gorąco i chyba dalej już się zorientuje, co? wink

17

M. dowie się dopiero w piątek wieczorem, bo wtedy będziemy się widzieć. Aż mnie skręca,żeby mu powiedzieć przez tel smile
Oczywiście napiszę jaka była jego reakcja. Zresztą będę pisać jeśli wydarzy się coś nowego smile
Rodzice dowiedzą się troszkę później. Myślę,że już wspólnie ustalimy kiedy i jak im powiedzieć.

Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam serdecznie! smile

18

Ale świetny pomysł.. fajne przekazanie informacji.
Możesz mu też zapakować zdjęcie z badania USG:-) W jakiś fajny kartonik schowaj żeby myślał, że zaraz otworzy prezent materialny:):):):)

O kurcze!! Burza u mnie się zaczęła:(:(:(:(:(:(:(

19

Delicious,
dzięki za radę- świetny pomysł wink

Hopeforlife,
też mi wpadł do głowy taki pomysł.Ale niestety lekarka nie mogła zrobić mi dzisiaj USG i do piątku raczej nie uda mi się go zrobić,więc niestety ta opcja odpada.
Ale to też działa na korzyść-pierwsze zdjęcie Naszego Maleństwa obejrzymy wspólnie smile

20

Leemonko, gratuluje!!!! Zycze Ci duzo szczescia i zdrowka dla malenstwa i Ciebie;)
pozdrawiam;)

21

Gratulacje big_smile:D:D:D:D ...hmm... A może i ja jednak sie skusze na maleństwo big_smile smile

22

Kolejny raz dziękuję za gratulacje i życzenia zdrówka- na pewno się przyda i mnie i maleństwu smile

Iziaaak-jaki problem?? wink
Ale mówiąc poważnie, to naprawdę niesamowite uczucie i ta świadomość,że pod sercem nosisz maleństwo, któremu dałaś życie. Cudownie!

23

GRATULACJE smile:):)

24

Wielkie gratulaje jeszcze jeden dzień do piątku,błagam napisz jaka była jego reakcja zajrze tu w piątek pozdrawiam i dużo dużo zdrówka i jeszcze raz odpoczynku

25

gratuluje ....to jest cos piekne dla kobiety ,gdy pod sercem nosi malenstwo ....ja bardzo lubiłam być w ciaży....doswiadczyłam tego 2 razy ....cudowny czas smile

26

Moja siostra jest w ciąży smile:) Też po raz drugi.. Jej synek bardzo się przejął, że mamusia ma w brzuszku dzidzię i pytał ostatnio, czy mamusi wolno jeść paluszki  smile:):):):):):)

27

gratuluje Ci ;-))

28

gratuluje ! smile i poniekat zazdroszcze smile

29

Ja również przyłączam się do gratulacji smile Ja też nie mogę się doczekać kiedy mnie spotka takie szczęście. smile

30

Dzięki jeszcze raz smile

Jak na razie jestem nadal w lekkim szoku,ale to ze szczęścia smile
I bez przerwy chce mi się siku-nie mogę spokojnie na zajęciach wysiedzieć. Najbardziej niepokoi mnie ból podbrzusza. Ginekolog stwierdziła,że to normalne i nic złego się nie dzieje. Mam nadzieje,że wszystko jest w porządku.

Moja koleżanka przyszła dzisiaj na uczelnie ze swoją 5-cio tygodniową córeczką. Dziewczyny, nie macie pojęcia co ja czułam jak zobaczyłam to Maleństwo! Taka malutka i taka śliczna smile smile

Jutro rano badania-krew, mocz itd. A wieczorem zobaczę się z M. wreszcie. Postaram się napisać jak najszybciej jaka była jego reakcja.

Dzięki,że mnie tak wspieracie każdym słowem. To takie fajne uczucie duchowego porozumienia wink

31

Jejku dziewczyno mega wielkie gratulacje smile MI tez juz sie wlaczyl instynkt macierzynski wink Dasz sobie ze wszystkim rade smile A z Maleństwem to w ogole bedzie cudnie-bo w końcu bedziesz miała tak naprawde dla kogo żyć smile Super!

32

Gratulacje smile

33

Serdeczne gratulacje Leemonka:) Widzę iż same dobre wieści nas dzisiaj spotykają. Znajoma też mi dzisiaj powiedziała iż jest w 7 miesiącu ciąży- bardzo się cieszy:) Tak więc wszystki mamą życzę szczęścia i oczywiście zdrowia!!!!

34

Dziękuję smile

Moje współlokatorki traktują mnie jak księżniczkę smile "nie wstawaj, my ci podamy" itd. smile jakie to fajne.

A teraz abstrahując troszkę: jak to jest??-słyszałam,że różne "smaki" w ciąży odzwierciedlają płeć dziecka smile Ja ostatnio zanim zrobiłam obiad zjadłam połowę słoika ogórków konserwowych smile

Jejciu jestem taka szczęśliwa smile A tak mnie korci,żeby powiedzieć już teraz mojemu M. Już prawie się wygadałam przez tel dzisiaj. Ale do jutra wytrzymam smile

Pozdrawiam!!

35

Jak fajnie poczytać jak kobieta cieszy się, że zostanie mamą... Tyle się słyszy o porzuconych bobasach.. Dobrze, że są dobrzy ludzie na świecie smile:):):):):)
Mnóstwo szczęścia życzę. I duuuuużo radości.

36

U mnie instynkt macierzyński ostatnio strasznie szalał. Moja siostra ma dwie córki i tak strasznie lubię  się nimi opiekować smile Wiadomo-dziecko miało być dopiero po skończeniu studiów, po ślubie itd. Ale już wiem,że to jest największe szczęście jakie może spotkać kobietę i nie zamieniłabym go na nic innego!
I na pewno nigdy nie zostawiłabym swojego dziecka. Bo ono jest moje, rośnie we mnie, rozwija się pod moim serduszkiem. Dlatego tak strasznie się ciesze.

37

I to jest właśnie tak piękne....
Gdyby na świecie byli tylko tacy ludzie czy świat nie byłby piękniejszy..
Pozdrawiam smile

dziecko to największe szczęście!!ciąża to taki piękny okres w życiu kobiety,a jeszcze piękniejszy jak przechodzi go się razem z ukochanym!powodzenia-dbaj o siebie i maluszka w brzuszku!

39

Składam Gratulacje dla Mamy i Taty smile

40

Dziękuje smile

Wczoraj tatuś się dowiedział smile Troszkę zmodyfikowałam pomysł Delicious. Odebrał mnie z zajęć po 19ej.Jak wróciliśmy do mieszkania to myknęłam szybko do łazienki i narysowałam sobie na brzuszku niebieskim zakreślaczem uśmiechniętą buźkę, a różowym serduszka smile

Zaczął szukać oczywiście od tylnych kieszeni spodni. Potem w przednich kieszeniach i jego ręka wylądowała w końcu na moim brzuszku - "gorąco!". Podniósł bluzkę, zobaczył moje rysunki i już od razu wiedział smile

Nastąpiła dłuższa chwila milczenia, która wydawała mi się wiecznością. Nie mówiłam nic, chciałam,żeby zaczął powoli oswajać się z tą myślą. Najpierw padły słowa: "ale to nie tak miało być. Miałaś skończyć studia" itd. W końcu zaczął się śmiać, mówić,że się cieszy, dotykać mojego brzucha. Potem pytania jak się czuję i czy nie żartuję smile Potem oczywiście rozmowa na temat dalszych planów. Ja chciałam tradycyjne zaręczyny z jego i moimi rodzicami- on nie. Ślub kościelny owszem,ale wesele już nie. A ja właśnie chciałam huczne wesele. W końcu slub bierze się raz w życiu! Okoliczności są jakie są,ale jednak. Myślę,że jak już się przyzwyczai to zmieni zdanie.

Ale widzę,że się z tym dzisiaj strasznie gryzie. Mówi,że chodzi mu o mnie. Że ciąża teraz rujnuje moje plany, że będzie mi ciężko.Ale jednocześnie pociesza,że będzie wspierał i razem damy radę. Ja od samego rana chodzę zapłakana. Łzy po prostu lecą mi same,nie mogę ich powstrzymać.
Zaczynam się bać... Wielką euforię powoli przygłusza strach...

Ja wiem- zmienność nastrojów, natłok emocji, przerażenie obowiązkami,które czekają mnie w najbliższym czasie. Mam nadzieję,że wszystkiemu podołam.

Pozdrawiam!

41

życzę szczęścia

42

Lemonka, nie martw sie, mysle ze to jst normalne zachowanie w sytuacji ktorej sie znajdujecie.studia itd. Martwi sie o Ciebie, ze sobie nie dasz rady itp
a jezeli chodzi o wesele to dojdziecie do porozumienia, a rodzice bd przygotowani na takie wesele? bo chyba w tym roku?Czypo urodzeniu?? Ja mysle zeby nie zwlekac.  Jestescie juz zareczeni???

43

Najważniejsze, że już wie.. Będzie Cię wspierał! Nie jesteś sama!! Wszystko się ułoży smile:):):) Mocno trzymam kciuki. Poradzicie sobie.

44

Najważniejsze, że powiedział, ze dacie sobie radę.
Więc dacie :]
Nie płacz, tylko ciesz się dziewczyno, bo masz czym!!
Zobacz ile z nas Ci zazdrości wink

45

Wiem,że akurat w tym momencie sprawa wesela nie jest najistotniejsza, bo ważniejsze jest np. moje zdrowie itd. Zresztą myślę,że jakoś się dogadamy. Jeśli chodzi o kwestię finansową to moi rodzice są przygotowani, z tego co wiem jego też. Jeśli chodzi o kwestię psychiczną to sami wiecie jak to wygląda. Tylko najbardziej boli mnie to,że mamy zupełnie inne poglądy w tych kwestiach.

Nie jesteśmy jeszcze zaręczeni. Myślę,że zaręczyny będą na koniec czerwca i mam nadzieję,że na wrzesień uda się zorganizować ślub. Bo nie chcę zwlekać i czekać,aż maleństwo się urodzi. Wtedy będą inne zajęcia, obowiązki i w końcu się nie zbierzemy.

Wiem,że będzie mnie wspierać. Wiem,że to wszystko z czasem powoli się poukłada. Tylko jak sobie pomyśle,że tyle jeszcze przede mną...

Dziękuję Wam bardzo,że tak mnie wspieracie każdym słówkiem smile

46

Leemonka, na poczatek gratuluje Ci z calego serduszka i napisze Ci z doswiadczenia, ze przed Toba najpiekniejszy okres w Twoim zyciu:) Wiem, ze targaja Toba rozne emocje, od strachu, po szczescie. Ja urodzilam swojego syneczka majac 19 latek, tak wiec...bylam jeszcze lodsza niz Ty, i za soba dopiero pierwszy rok studiow! To byla dopiero niespodzianka:) Tez sie balam, szczogolnie reakcji rodzicow. Ile ja lez wtedy wylalam...Moj kochany przyjal to bardzo dobrze, zreszta od dluzszego czasu mowil, ze chcialby miec ze mna dzieciaczka:) Nie wiem ile Twoj ukochany ma lat, moze po prostu moj Misio byl na to bardziej dojrzaly. Nie martw sie Kochana, daj mu duz czasu, tego z pewnoscia potrzebuje. Nie zadreczaj sie, nie mart sie. Uwierz, ze wszystko bedzie dobrze, nawet lepiej niz dobrze. Teraz moj synek ma 5 i pol miesiaca, i jest naszym najwiekszym szczesciem, i tak samo bedzie z Toba. Pokochasz najbardziej na swiecie i nic innego nie bedzie sie liczylo.
Uwielbialam byc w ciazy, chociaz przez pierwsze miesiace schudlam 7 kg. To takie wspaniale uczucie nosic w sobie zycie! Poczekaj, az poczujesz pierwsze kopniecie. Ja sie rozplakalam z szczescia:) Korzystaj z tego pieknego okresu jak tylko mozesz, a zadreczaniem nic, ale to nic nie zdzialasz. Tak wiec zycze Ci duzo, duzo zdrowka! Dbaj o siebie. Pozdrawiam cielutko:)
I sie rozpisalam...:)

47

Witajcie!

Długo się nie nacieszyłam...
W sobote wieczorem zaczęłam ostro krwawić. Izba przyjęć, oddział, leki, kroplówki i straszny ból...
Dzisiaj robili mi badania-jajo płodowe zagnieździło się w jajowodzie-jutro zabieg...

Nie mogę opanować łez,więc nie będę się rozpisywać.

Trzymajcie się Kochane!

48

jejku,nie wiem co napisać.Leemonka bardzo mi przykro:(jak to przeczytałam to łzy pociekły mi po policzkach....Wiem,że jest Ci ciężko,to zrozumiałe.Pamiętaj,że jesteśmy z Tobą!!!!!!!!!!!!!!Trzymaj się cieplutko

49

Leemonka również mi przykro sad 
Trzymaj się kochana ! Jesteśmy z Tobą!

50

sad ojej...

51

Tak mi przykro Kochanie...

52

sad
Nie wiem co powiedzieć.
Przykro mi, ale trzymaj się Leemonka.

53

Kochana trzymaj się!! Wszystkie jestesmy z Tobą!!! <przytul>

54

Bd dobrze!! Glowado gory!!!!!

55

Jestem po laparoskopii. Okazało się,że ciąża była normalna-maciczna, ale poroniłam. A na jajowodzie była torbiel wielkości 4cm.
Mam trzy małe dziurki na brzuchu. Powoli dochodzę do siebie. Tylko ten ciągły żal,że nie ma maleństwa w brzuszku...
Może w sobotę już wreszcie wyjdę...

Dzięki,że wspieracie mnie każdym słowem! Naprawdę dziękuje Wam z całego serduszka!
Pozdrawiam!

56

Gratuluje przyszłej mamie :* Na pewno sobie poradzisz. Można przecież pogodzić dziecko ze studiami zobaczysz i masz kogoś na całe życie, to maleństwo zawsze bedzie z Tobą smile

57

Sarenka.. załamałaś mnie.. czytaj posty zanim napiszesz cokolwiek co? teraz to trochę raczej niezręcznie się zrobiło..

Leeemonko, współczuję ale musisz się otrząsnąć i żyć dalej, widać to nie był ten moment, jesteś młodziutka, jeszcze na pewno będziesz mamą :*

58

Leemonka, rozumiem Twój żal i szczerze współczuję. Będzie dobrze, zobaczysz:)

59

Sarenka, fakt troszkę niezręcznie,ale ok-nic się nie stało.

Wiem,że muszę być silna. Tylko zostaje taka trauma-co będzie z następną ciążą? I czy w ogóle będę mogła zajść w ciąże. Lekarze twierdzą,że jajowód jest drożny i wszystko będzie dobrze,ale jednak strach na pewno zostanie...

Już wybieraliśmy imiona, miałam iść na usg, maleństwo już miało serduszko...

Wiem, muszę się pozbierać i iść dalej. Tylko łezka kręci się w oku jak patrzę na maleństwa czy kobiety z brzuszkiem...

60

Leemonka myślałam o Tobie przed chwilą.. wchodzę tu i czytam taką przykrą wiadomość... Nie wiem co powiedzieć... Jak wszyscy powiem żebyś się trzyała i była dzielna.. będziesz miała jeszcze dzidzię, którą pokochasz z podwójną siłą...

61

Leemonko poradzisz sobie, sama mówiłaś że nie byłaś pewna przyszłości, musisz teraz patrzeć w kategoriach tego że masz szansę na zaplanowanie kolejnej ciąży, założenie rodziny, wszystko na spokojnie.

na pewno boli, na pewno cierpisz ale jest obok Ciebie ktoś kto Cię wspiera i dla niego musisz być silna :*

poza tym kolejna ciąża będzie na pewno kolejnym szczęściem i nie możesz się jej bać, jeszcze serduszko zabije nie raz pod Twoim własnym sercem, a potem gdy dorośnie powie do Ciebie "mamusiu" smile

62

leemonka duzo sily...zycze ci tego z calego serca

63

Wiem,że to wszystko jeszcze przede mną. Ale patrząc z perspektywy ostatniego tygodnia, ile się wydarzyło to naprawdę wolałabym,żeby maleństwo zostało i spokojnie sobie rosło w brzuszku.

Te wszystkie obawy, które miałam w zeszłym tyg, o których tutaj pisałam, teraz są niczym.
Uświadomiłam sobie,że faktycznie wiele zmieniłoby się w moim życiu,ale byłyby to zmiany związane ze szczęściem. Naprawdę byłabym wstanie znieść wszystko byle by tylko maleństwo mogło przyjść na świat.
Widocznie Bóg tak chciał,taki musiało być, może to jeszcze nie ten moment, może jeszcze nie ta osoba...
Bo czuje gdzieś podświadomie,że rozmijam się z M. Gdzieś tam mi "ucieka", "wymyka" się z rąk.
To jest kolejna próba dla naszego związku. Tyle,że o wiele bardziej dotkliwsza niż poprzednie. I teraz jeszcze wyraźniej widać jak się różnimy...
No cóż... na razie marzę o tym żeby wreszcie wyjść ze szpitala. Jutro po badaniu, jeśli wszystko będzie dobrze, wreszcie mnie wypiszą. Potem tylko zdjęcie szwów i niemiłe wspomnienia....

64

Dziękuję Wam wszystkim za miłe słówka i wsparcie psychiczne. To naprawdę pomaga!
Pozdrowionka! Trzymajcie się cieplutko!

65

i TY SIE TRZYMAJ.MUSISZ!

Posty [ 1 do 65 z 149 ]

Strony 1 2 3 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Dwie kreseczki - będę mamą!!! :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024