Boje sie ze bede gruba - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » KUCHNIE ŚWIATA - PRZEPISY KULINARNE » Boje sie ze bede gruba

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1 Ostatnio edytowany przez JuliaUK33 (2024-10-16 20:25:45)

Temat: Boje sie ze bede gruba

No rozumiem ciaza' ale ja jestem przerazona jak spojrzalam kilka minut temu w lustro to sie przerazilam. Ja juz chce miec koniec ciazy. Postanowilam sobie ze zaraz po wyjsciu ze szpitala dieta-NIE bede czekac do konca pologu bo nie zmieszcze sie w drzwiach jak jeszcze w pologu utyje a karmic piersia nie zamierzam to i tak moge sie od razu zaczac odchudzac.  Boje sie ze za duzo w ciazy przytyje.  Jem zdrowo gotuje wiekszosc dni teraz jem duzo warzyw koktajle owocowe ale waga powoli rosnie (no ciaza wiadomo) a mnie to przeraza bo jeszcze prawie druga polowa ciaza przede mna i boje sie ze za bardzo przytyje. Przed ciaza wazylam 52-54 kg a teraz waze 60 kg to mam.nadzieje przytyje do max 70 kg i po porodzie zaczne sie odchudzac

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Boje sie ze bede gruba

Czy ktora z was ma jakies rady jak nie przebic waga hipopotama bedac w ciazy? Bo patrze sobie na artykuly o ciazy to jest tylko jedz zdrowo no to jem zdrowo a waga mi rosnie w ciazy. Dzis pierwszy posilek zjadlam dopiero po 1 a tak od rana przez kilka godzin bylam poza domem. No teraz przez deszcz bylo duzo siedzialam w  domu ale tez duzo nie jadlam no to juz nie rozumiem tego. To chyba bede jesc raz dziennie rano pila koktajl i wieczorem tez   koktajl

3

Nawet jeśli w dniu porodu będziesz ważyła 70 kg to przecież odejdzie waga dziecka z dodatkami, wody. Będzie to kilka kg mniej.
Teraz może zatrzymujesz wodę, puchną Ci nogi i waga jest większa niż zazwyczaj.
Nie jest to dodatkowy tłuszcz ani mięśnie.
Co według Ciebie znaczy zdrowo się odżywiać w ciąży?
Podaj co jesz i mniej więcej w jakich ilościach.
A spacerować codziennie powinnaś nawet w czasie deszczu.

4

Jedz regularnie co 3-4 godziny, nie przytyjesz.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » KUCHNIE ŚWIATA - PRZEPISY KULINARNE » Boje sie ze bede gruba

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024