CZY WARTO POZNAWAĆ NOWEGO FACETA GDY SIĘ JEST W SZCZĘŚLIWYM ZWIAZKU - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » CZY WARTO POZNAWAĆ NOWEGO FACETA GDY SIĘ JEST W SZCZĘŚLIWYM ZWIAZKU

Strony Poprzednia 1 2 3

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 131 do 134 z 134 ]

131 Ostatnio edytowany przez ban (2013-01-26 00:51:01)

Odp: CZY WARTO POZNAWAĆ NOWEGO FACETA GDY SIĘ JEST W SZCZĘŚLIWYM ZWIAZKU

idealnie by było, gdybym mogła się z nim przespać (bo mi się podoba, ale bardziej dlatego że wydaje się pociągający) i żeby to się nie wydało i żeby jeszcze nie było między nami żadnej niezręczności.

Zrób tak jak zacytowałem. Problem jest taki, że musiałabyś z nim równie szczerze rozmawiać jak napisałaś posta powyżej.

Zadaję sobie pytanie, czy wybaczyłabym zdradę - mówiąc zdradę mam na myśli coś jak skok w bok, przygodny romans a nie zakochanie się w kim innym. Bo tego nie mogłabym wybaczyć.

Jak chcesz sama zdradzić, to musisz wszystko swojemu mężowi wybaczyć -- wszystko!!! Bez wyjątku. Jak są rzeczy, których nie wybaczysz i jesteś gotowa z tego powodu odejść, to niestety daj sobie spokój ze zdradzaniem, bo jak zdradzisz to wpadniesz w wyrzuty sumienia, bo coś zabierzesz swojemu mężowi, bo normy społeczne/kościelne Cię trzymają, bo się ochłodzi w związku. Kochać i "zdradzać" to bardzo trudna rzecz.

Lektura: "moje kochanki czyli jak zdradzam blog onet" -- czytać od najstarszych. Na tej grupie wątek "wolny związek czy wierność nade wszystko".

Wkurza mnie jak ktoś czuje się upoważniony do dawania rad w stylu: jeśli zaczyna cię pociągać facet na siłowni, to znaczy, że z twoim związkiem jest coś nie tak, chociaż jeszcze tego nie widzisz.

Można kochać swojego męża a i tak zdradzać. "Rosyjska nauka zna takie przypadki".

Zobacz podobne tematy :

132

leniutka napisał/a:

Witam.Wiesz my kobiety, miewamy często zmienne nastrojeSame nie wiemy czego oczekiwać od zyćia.o!

Wypraszam sobie. Takie generalizowanie.
Ja np jestem kobieta. I jestem normalna. I nie przyczepiac sobie latek zeby mi było wygodnie usprawiedliwiać własna głupotę.

133 Ostatnio edytowany przez Znajomek (2013-01-26 01:53:48)

Wszystkie jesteście takie same, macie dobrych mężów ale "OCZAROWUJĄ WAS INNI' w jaki sposób mamy mieć do was szacunek... pójdziesz do niego potem będziesz płakała za starym temat rzeka prosty i banalny, takich problemów jest tutaj na pęczki, use your brain idź do swojego faceta powiedz jak go kochasz i zapomnij o tych głupotach

Posty [ 131 do 134 z 134 ]

Strony Poprzednia 1 2 3

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » CZY WARTO POZNAWAĆ NOWEGO FACETA GDY SIĘ JEST W SZCZĘŚLIWYM ZWIAZKU

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024