Wpadlam Was poczytac
,Basiu ,czemu sie wystraszylas ?,nieraz nie spie dlugo i czasem patrze jeszcze dlugo po polnocy czy ktos jeszcze nie spi
Morawko ,ja tez bylam na wyborach, przed chwila wrocilismy ,Karolka tez glosowala .ale byla dumna z siebie.
ja tez po tej chorobie ostatnio ,jeszcze nie doszlam do siebie,jestem slaba jak kociak ,ale juz sie nie poce,
Marto ,fajnie ze znasz moje okolice ,,a w Milowce ,,Golcow ,,odwiedzasz?
ja tez znam Milowke ,jezdzilam tam kiedys do Nieledwi do kolezanki ,
rok temu bylam w Rajczy u znajomej ,,ale tam jest cudnie
Sandra ,w roznych rejonach Polski ,gwara jest taka ze ciezko zrozumiec ,ja wiem jak moj men przyjezdzal do mojej wsi ..to jest kolo Pienin -ogolnie gorale - to jak mowili ludzie ze wsi cos do niego to musialam mu mowic co mowia ,,a pozniej to czasem sam gadal tak jak tam sie mowilo ,teraz juz ludzie inaczej mowia a mlodziez to juz calkiem czysto po Polsku rozmawia ,,
Boze ,gdzie te czasy,
Klaudynko ,u mnie tez buro i ponuro na dodatek teraz jest zimniej niz rano ,temperatura obnizyla sie o 3 stopnie ,i jest lodowaty wiatr.podrzuc troszke ciasta ze sliwkami ,ja podesle Ci swojego ,,ale kawalek ,bo polowe dalam sasiadce ,jak zwykle ,ale tam sa dzieci a u nas tyle nie zjemy,zreszta ,fajnie te dzieciaki sa ,a tak naprawde to lubie poczestwac kogos i podzielic sie
Wifa ja dzis nie moglam sie polapac z tymi zegarami,na jednym tak ,a na drugim inaczej ,w koncu sie wkurzylam wyszlam na drabinke i przestawilam go,,a co do pogody to rzeczywiscie jest cos nie tak ,jestem do niczego i na dodatek ,,nudzi mnie glowa ,,wolalabym zeby mnie juz calkiem bolala a nie tak meczyla.
Nanusia ,jak widze to przezywasz chorobe synowej ,bedzie dobrze ,
niedlugo wezmiesz malutka istotke na rece ,,wspaniale uczucie ,
ja juz wyroslam z maluchow i juz nie chce zadnego ,,ale nadal jestem zachwycona maluchami ,,byle to mnie nie dotyczylo
4 corki prawie w jednym wieku
a pozniej Karolka miala dwa lata jak sie wnuk Bartek urodzil a Kuba dwa lata po Bartku ,,
koszmar ,juz dosc