witam wieczorkiem
ciasto wyszlo super ,bardzo dobre,,ale polowe dalam sasiadce ,,przyszla z jajkami do mnie
ciagle mi podrzuca jajka ,,a ze rzadko piecze i ma dzieciaki ,ktore uwielbiaja ciasto( SZESCOIRO SWOICH I TROJE WNUKOW )
popoludniu mialam -to znaczy Men -mial niespodziewanego goscia ,,przyjechal kolega jego z ktory przez 15 lat razem pracowali w Bielsku a on mieszka w Zywcu ,i teraz sie spotkali gdzies w miescie ,no i facet wpadlna pomysl aby go odwiedzic ,nie bardzo sie ucieszylam ,bo mialam zaplanowane lezenie ,ale nie zaluje ,,fajny facet ,,nie zaden nudziarz,
Z Basia pogaddalm na skypie
Klaudynka ,,dziekujemy za Pozdrowka razem z Perelka ,rowniez pozdrawiamy
Czytce sie upieklo ,bo dostala gotowe od swatowej ,,ominelo ja pieczenie
Sandra --ciasto na pewno wyszlo Ci dobrze ,a ze nie poslodzilas budyniu ,to chyba nie bedzie przeszkadzac ,bo ciasto i kokos jest slodki,,w kazdym razie -smacznego
Wifa ,,czasem bardzo sie chce czegos slodkiego ,i niestety sama herbatka nie wystarczy ,,ja tez przez caly dzien pije wode;
oczywiscie z kranu ,ale zrodlana i z butelki ,,bo ze szklanki to zaraz ,Zuzia -kot- do niej sie dobiera a ja nie bede pila z kotem ,,mimo ze go baaardzo kocham
Nanusia ,Ty tez zawsze pieklas roznosci ,,wiec mysle ze biszkopt z jablkami tez jest pyszny
Marta-ciekawa jestem co dobrego upieklas
Czytko ale Ty masz przeboje z tymi krowami i cielaczkami ,,zycze Ci aby dobrze sie skonczylo ,,biedne zwierzatka ,,
milego wieczoru dziewczyny,,musze teraz ogladnac --APLAUZ ,APLAUZ
Morawki nadal nie ma ,,wpadnie pewnie jak syn wyjedzie