STOKROTKA-CAFE - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » STOKROTKA-CAFE

Strony Poprzednia 1 … 826 827 828 829 830 … 1,579 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 53,756 do 53,820 z 102,609 ]

53,756

Odp: STOKROTKA-CAFE

Heyy ....

na infolinię nie mam zamiaru dzwonić  ....
bo tak jak ostatnio połącznie trwało 24 minuty
w tym 16 minut muzyczki samej ...
może tam w Gdyni coś robią na kompie - ale musiałam też tak powyłączać ...   zresetować smile

mają zadzwonić - teraz o 14-stej kończą montaże .... do 14.30 poczekam  wrrrr
siedzę z awarią .... jest zatrzymany kadr i nie ma głosu .....       fajowo lol

53,757 Ostatnio edytowany przez wifa (2015-10-06 16:11:40)

Basiu
tak bywa nieraz z nowym sprzętem.

Wszystko poukładane na swoim miejscu.
Jutro pikny umyje okna, ja odkurzę,
a on zmyje podłogi i po krzyku.
Resztę prac powolutku, bo nikt nas nie goni.

Klaudynko
dzisiaj marszu nie będzie bo mam nogi w głowie.

53,758

Hejka

U nas już nie ma ładnej pogody.
Cały dzień utrzymuje się duża mgła,.

Zosieńkę dzisiaj uspałam, a sama czmychnęłam do miasta.
Moja mama z nią została.
Jak wróciłam, ona jeszcze spała.

Maleństwo na górze nie dało spać rodzicom w nocy.
Brzuszek ją bolał.
Była dzisiaj na spacerze.

Masz się Basiczku z tym dekoderem.

Wifcia masz cieplutko ?
Ja też !!!!
Muszę przecież dbać o wnuczki.
Rozpaliłam z samego rana.

Morawko nie mogłaś spać, bo żołądek cię bolał ?
Może było zażyć jakieś kropelki.
Szybciej by ból minął.

Pozdrawiam wszystkie Stokroteczki!!!!!!!!!!!!!!!

53,759

czytelniczka51 napisał/a:

Wifcia masz cieplutko ?
Ja też !!!!
Muszę przecież dbać o wnuczki.
Rozpaliłam z samego rana.

Czytuniu
będziesz oszczędzała na ogrzewaniu, zostawisz kesz w aptece.
Wnuczki kochane wiadomo, ze u babci muszą mieć jak w niebie.
Pozdrawiam.

53,760

Witajcie Stokrotki po południu

Dobrze że ja nie mam takiego problemu z dekoderem,ponieważ mam telewizję kablową.Nawet nie zdawałam sobie sprawy,że mogą być z dekoderem jakieś problemy.Myślałam,że się go kupuje,łączy z telewizorem i już,wszystko bezbłędnie działa.
Dzisiaj byłam u neurologa i o dziwo pani doktor była bardzo uprzejma.Od razu wypisała mi skierowanie do poradni rehabilitacyjnej i powiedziała,że po zakończonej rehabilitacji mam przyjść od razu po następne skierowanie.
Szok! Myślałam,że znowu będę musiała się o wszystko prosić,a ona stwierdzi,że to nie koncert życzeń.Szłam na wizytę bojowo nastawiona i popatrzcie jaka spotkała mnie niespodzianka.
Życzę Wam miłego popołudnia. smile

53,761

siedzę wku*wiona na maksa .....

nie dość,że nie przyjechali - nie zadzwonili   - to jeszcze teraz faktycznie cosik przycisnęłam
i pisze na tv : kanał niezainstalowany

Klaudynka ratuj - bo masz te same piloty ...
jak z tego wyjść ????  coś na pilocie od tv   przyciskam : back   nic nie wraca  ??

pilot od decodera nie reaguje wrrrr

dobrze chociaż,że mam szanse ,że Syncio będzie na osiedlu - to może coś poradzi smile

53,762 Ostatnio edytowany przez wifa (2015-10-06 18:46:01)

Marta456 napisał/a:

Szok! Myślałam,że znowu będę musiała się o wszystko prosić,a ona stwierdzi,że to nie koncert życzeń.Szłam na wizytę bojowo nastawiona i popatrzcie jaka spotkała mnie niespodzianka.

Marto
może wyczuła Twój nastrój hihihi tongue

Ba-Cha napisał/a:

dobrze chociaż,że mam szanse ,że Syncio będzie na osiedlu - to może coś poradzi smile

Basiu
jedyna nadzieja w  syneczku.

Jestem zdybana na maksa, jutro ciąg dalszy, ale w wolniejszym tempie.
Nie poszłam na marszówkę, bo padłabym na pysk. lol

53,763

Witam
Basiu coś złe zrobiłaś ludzie ,tak było u mojej mamy jeździliśmy i moj naprawiał ,a tylko było pilotem ustawić
Moze syn ci pomoże
Wróciliśmy o 17 z miasta ,bo musiałam pojechać ,bo jesteśmy oboje wspolwlascicielami auta ,wiec wymiana dowodu rejestracyjnego musimy byc oboje
Zrobiłam prześwietlenie płuc ze wszystkich stron hi hi jutro wynik
Zaszłam do ciucha kupiłam 3 bluzki hi hi
Jestem padnieta bo przecież nie spałam od 4 rano
Gotuje zupę ryżowa

53,764

...........................https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xlt1/v/t1.0-9/12074559_894526833966088_4135156973814918618_n.jpg?oh=2fa2286f020b2b4fbbd4024c351cc46c&oe=569F8132

53,765

Wifa ja tez jestem padnieta ,przez dwa dni na wychodnym
Dzisiaj jestem na sucharkach i dwa banany zjadłam
Ale jakoś nie mam siły

53,766

morawa napisał/a:

Wifa ja tez jestem padnieta ,przez dwa dni na wychodnym
Dzisiaj jestem na sucharkach i dwa banany zjadłam
Ale jakoś nie mam siły

Morawko
uważaj co jesz potem nie będziesz cierpieć.

53,767 Ostatnio edytowany przez Klaudyna59 (2015-10-06 19:10:14)

Basiu już jestem, zobacz na pilocie Tv przycisk AV, ale najpierw wszystko wyłącz, póżniej włącz dekoder i Tv z tym że na AV i sprawdź czy masz z tyłu Tv włączone HDMI1 a wtedy z przodu TV musi być to samo z tym że włączasz AV na pilocie Tv  i masz dekoder zgodnie ustawiony,
nie wiem czy wcześniej odbierałaś na HDMI1 ,  HDMI2, lub HDMI3 , Tv musi być zgodnie ustawiony z decoderem

53,768

hiii Klaudynka senks za szczere chęci ...   

bum cyk cyk ,że takiego pstryczka : AV   nie ma ni chu chu smile  paczałam i paczałam lol

to HDIM 1  jest na ekranie - potem pisze tylko Vectra i nic się da zrobić
tak jak pisałam pilot od decodera nie działa ....
teraz nie dało się go wyłączyć pilotem.... myślę za chwilkę dziada wyłącze z prądu
i sam po jakiś 10 minutach zaświecił się na czerwono ..... badziewie jakieś i tyle   

był Syncio - też zgłupł normalnie .....

no nic włącze sobie jakiś film w Necie      http://imgup.pl/di/EI4G/23e8b5de0ac1fe5421b26e7a1693f39f.jpg

53,769

Basiu
a są nowe baterie, jak piszesz, że pilot od dekodera nie działa.

53,770

Wifka są nowe baterie .... lol

decoder sam załączył się na czerwono ( po nie udanych próbach w przybliżeniu nawet:) )
patrzę czy nie przeskoczy na zielono hiiiiiiiiiiiiiii 
chińszczyzna ... na pewno smile 

do jutra .... lol

53,771

Basiu, też tak mi się zdarza, niemal codziennie, niestety to jest badziewie , wyłacz i włącz ręcznie to może na jakiś czas będzie działał, powodzenia.

53,772 Ostatnio edytowany przez Klaudyna59 (2015-10-06 21:25:42)

http://naforum.zapodaj.net/images/5183325bf183.jpg

A cóż tu taka cisza , czyżby wszystkim nie chciało się chcieć? dopiero jesień się zaczyna, zdążymy jeszcze na zimę  pozasypiać big_smile Strzałka, Lucynka, Anusia, Wifcia, Czytka,  Marta, Morawka, stawać do raportu z prośbą o ukaranie. big_smile

DOBRANOC DZIEWCZYNY big_smile

53,773 Ostatnio edytowany przez wifa (2015-10-06 22:01:55)

Klaudyna59 napisał/a:

DOBRANOC DZIEWCZYNY big_smile

Klaudynko
stawiłam się, a tuuuuuuuuuu cisza ;(

Dobranoc, do jutra.............http://s16.rimg.info/cabd1cad05af571ccb4130d6fa8e3907.gif

https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpl1/v/t1.0-9/12046724_630919210384131_2907396695545527567_n.jpg?oh=9c720e8df50d8f7ebabd7d768b7cd09b&oe=568D7460

53,774

Witam Stokrotki

Co prawda nie byłam wywołana do raportu  hi hi,ale się melduję.
Żyję ,mam sie dobrze ,tylko zajęć mam od .....

Lokatorzy mi sie z mieszkania wyprowadzili i muszę je doprowadzić do jako takich standardów,bo już wygląda ,jak kwatera studencka.
Oglądanie kuchni sie przydało,bo muszę wymienić meble.
Jakoś też nie mam koncepcji,to przyjadą dzieciaki i coś doradzą.
Oby zdążyli przed rozwiązaniem.

Mam nc+ i 3 dekodery.Jak się któryś zacznie zawieszać,to wymieniam na ten nie używany i działa.I tak w kółko.Chyba to kable nawalają ,jak się je rusza,a u mnie zawsze jakiemuś zwierzakowi zawadzają .

53,775

Basiu naprawdę dali ci dekoder wyjątkowy unikatowy hi hi
Ale tobie chyba nie do śmiechu
Spałam i spałam ,dobrze ze zupę moj wyłączył hi hi
Obudziłam sie teraz bo chyba głodna byłam ,zjadłam zupy postnej ryż ,ziemniaki włoszczyzna pyszna hi hi
Od jutra zimno
Buziaczki

53,776 Ostatnio edytowany przez Ba-Cha (2015-10-07 07:20:40)

heyy STOKROTY     caffa  zapodana http://imgup.pl/di/UC0N/kawusia12.jpg

Morawko no! nie było mi do śmiechu ....
bo to człowieka wku*wia jak coś nie działa ....

Nanusia a widzisz też Ci nawalają kable czy coś innego smile

Klaudynka no nie dodawaj mi otuchy ,że co dziennie masz problem ....
teraz wpadłam na pomysł - jak przyjdzie w końcu ten monter
to zapytam - czy może mi podłączyć decoder z MAM pokoju - leży w szafie ( ratowany przed potopem smile )
przynajmniej miałabym zegar nocny i tak się nie psuł ....
dzisiaj spokojnie poczekam teraz z rana na telefon : czy przyjdą     potem się przejdę   dobrze,że mam blisko ... wrrrrrr

mój eks - jak był bywalcem u nas w domu podczas remontu
to słyszałam wieczne narzekanie na CYFRĘ  z Polsatu ....   wszędzie są awarie i mają klienta w doopie ...

wczoraj oglądałam starsze dokumenty w Necie ..... ile ??? tego jest lol
fajnie bo będę mieć co oglądać jak już nie będę mieć wszystkich programów ...
pierwsze oglądałam o matkach takich co własne dzieci mordowały by zwrócić na siebie uwagę
łłłłłO Matulu - co za chadry ...   
musiałam wstać by przełączyć lapka .....
no i  rozlałam wodę ze szklanki .... pod laptopa - telefon - piloty ....
byście słyszały to moje ku*wa mać !!!!! lol
pierwsze laptop w góre - potem resztę  lol  uratowałam hiiii wszystko działa smile
potem jeszcze oglądnęłam dokument o Indiach - jak pozbywają się  ciąży jak jest dziewczynka
masakra hmm dzikusy jedne .....

http://imgup.pl/di/DOOR/i54.png

53,777 Ostatnio edytowany przez Klaudyna59 (2015-10-07 09:11:42)

http://rozkapryszonaa.blog.pl/files/2013/05/4679454-bardzo-wsciekla-kobieta-z-drewnianego-walka-pin.jpg

Witam dziewczyny , jestem tak wściekła jak na tym obrazku.

Od rana nie mam telewizji a za to mam komunikat "brak sygnału", tak Vektra mnie rozpieszcza przynamniej raz w tygodniu a do nich dodzwonić się nie można, dzisiaj już mam dość i wezmę się za to towarzystwo szemrane.  Basia , nie wiem czy podłączy Ci inny decoder bo oni mają rejestrowane te od siebie, ale może uda Ci się namówić, muszę działać póki wściekła na nich jestem , a Ty jeśli masz ostatnią nową umowę podpisaną a jeszcze 14 dni nie minęło to szybko z nimi się rozstań, bo na razie masz problem z pilotem a czekają Cię takie wyłączenia wszystkiego jak mnie. Jaki monter do Ciebie przychodzi? u mnie ustawiam wszystko telefonicznie z technikiem jednocześnie ustawiamy sygnał ja u siebie a on u siebie chyba w Warszawie.
Od rana do nich dzwonię a oni przed chwilą dzwonią do mnie z ankietą czy jestem zadowolona ze współpracy z nimi ... wariactwo

Dziewczynki miłego dnia Wam życzę i biorę się za ściganie Vectry.

53,778

Cześć dziewczyny

Czytam ze macie problem z Vectra.  Nie znam opinii.  Ale wiem ze u nas duzo osob to ma. Ja oglafam na tyle malo TV ze mi wystarczalaby telewizja naziemna.

Milego dnia wink

53,779

Klaudynka
dzwoni się do Gdyni a nie do Warszawy ....   potem dopiszę ....

53,780

Witam koleżanki.

Basiu
ja mam Polsat i nie narzekam, chodzi jak mrówka.
Zerwij umowę i idź, jak masz taka możliwość do innego operatora.

Oj ta przeprowadzka dała mi w kość.
Pikny stwierdził, że jestem słaba,
jak słaba to niech sam robi . lol
Oprócz okien wszystko zrobione,
teraz na okrągło chodzi pralka.
Do czasu, bo potem powieszę mokre na sobie.

U nas brzydka pogoda pochmurnie i wietrznie.

Pozdrowionka i buźki zostawiam dla wszyściutkich.

53,781

Można się do was dołączyć? smile

53,782

Janine , nie tylko można do nas się dołączyć ale trzeba big_smile zapraszamy big_smile

Basia ja mam kierunkowy na Gdańsk , ale popitolilo mi się w pisaniu. Niestety cały czas nie odbierają telefonu, tak są zajęci smile.

Wifciu , jak chcesz na sobie suszyć ciuchy? to już lepiej na piknym big_smile ale takie to są radości przeprowadzkowe, 26 lat tak się przeprowadzałam ale dużo dalej niż Ty więc wytrzymasz mimo słabości, a wykorzystuj siłę piknego, dawaj mu zadania do wykonania i tylko chwal , to będzie cały twój wysiłek a tyle to możesz big_smile

53,783

Janine witaj rozgość się.... i zacznij pisać ....   

Wifka nie przenoszę się .... bo jak pomyślę o nowym instalowaniu ... to aż mnie otrzepuje... lol

Klaudynka pytałaś jaki monter ?????
a kto Ci montował dekodery w domu ?????
wracasz do biura - tego gdzie podpisywałaś umowę ....
i stanowczo żądasz wymiany decodera >>> lol
no ! przestań ile razy masz dzwonić na infolinię .... i tracić mamonę na muzyczkę ....

monter przyszedł - mówię  : proszę  załączyć dekoder ....
zbaraniał .... wymienił bez zadawania już pytań .... na nowy

pytam :  a nie ma pan w ofercie innego dekodera ????
- nie ! bo do pakietu stalowego są tylko te .... ludzie sobie je chwalą lol lol

pytaliśmy czy dekoder z tamtego tv można tu do mnie zamontować ....
- Nie .... bo ten nie ma HD ...

sprawdziliśmy u Babki tv - chodzi bez dekodera jest na analogu .... ona teraz wcale nie ogląda tv
więc ,żeby nie płacić miesięcznie 5 zeta za ten nieużytkowany .... zdajemy go
byliśmy w biurze ponownie - by oddać  to ustrojstwo i przepisać rachunki na SYNA ....
kuwa lol znowu nie da się zrobić 2 rzeczy na raz smile
więc  tylko zdeklarowałam ten dekoder do zwrotu .....
zanieść go mamy dopiero na poczatku grudnia .... bo coś tam  itp.itd ....
teraz rachunki będę płacić co raz mniejsze .... ale dopiero w styczniu  ten należyty czyli 43 zł za tv + Net ....

Klaudynka ten Twój dekoder Arris - jest jako drugi ??? multiroom ?????
czy masz inny - i nagrywasz przez niego ????
przecież Ty masz pakiet platynowy ???? tak ?????     

u mnie pogoda słoneczna ale wiatr jest chłodny ....  do potem...

53,784

Witam wszystkie Stokrotki smile

U mnie nareszcie zaświeciło słońce.Od samego rana było pochmurnie,mglisto i chłodno.Pomimo takiej pogody pojechałam na działkę pozrywać resztę jabłek .Dobrze że miałam dzisiaj pomagiera,który wykopał dalie i pozgrabiał liście.Jeszcze muszę tylko powyrywać chwasty,bo się pojawiły i zakopcować róże.Najgorsza robota za mną,resztę powolutku już sobie zrobię.Działka to jest coś fantastycznego,ale trzeba też w nią włożyć dużo pracy.Szkoda tylko ,że w tym roku była tak mało wykorzystana.No cóż,czasem trzeba z czegoś zrezygnować.
Oj,jaka teraz jest fajna pogoda,a ja muszę już siedzieć w domu . sad Chyba mnie pokręci. sad

53,785

http://ekarteczka.pl/kartki/22/5/d/5020.gif

53,786 Ostatnio edytowany przez Klaudyna59 (2015-10-07 17:15:09)

http://s11.postimg.org/rgvmxeivn/1407251308_eleajp_600.jpg

Basiu Umowę podpisywałam w domu ale wiem gdzie jest biuro tylko do niego musiałabym przejechać całe miasto dwoma autobusami , stąd mój opór, ale będę musiała. Dzwonili dzisiaj do mnie 3x z ankieta czy jestem zadowolona z ich usług , dlatego że wisiałam na telefonie do nich bez efektu, w końcu sama zaczęłam kombinować i wykombinowałam, zdziwisz się ale pomogło wykręcenie anteny i z powrotem jej wkręcenie , można dostać hopla. big_smile

Hi, hi Basiu, pytasz się kto montował mi dekoder w domu ? oczywiście że ja , bo technika który mógłby mi to zrobić obiecali najszybciej za miesiąc .

Marto , działka jest fantastyczna wtedy gdy ma się zdrowie i siłę na niej wypoczywać , bo do rekreacji trzeba najpierw natyrać się po same oczy hi, hi big_smile  Niby miałam rekreacyjną a kręgosłup wykończyłam a przecież ludzie myślą że na takiej działce tylko kwiatki się wącha i pachnie jak one big_smile Ja w domu klapnęłam po 26 latach mieszkania przez pół roku na działce rok rocznie, ale do wszystkiego można się przyzwyczaić.

53,787

Witam
Pogoda piekna tylko zimno
Wynik przeswietlenia dobry
Cos mi z pisownia sie porobilo ,zamiast polski to francuski
Hi hi musze zobaczyc co ja pomieszalam

53,788 Ostatnio edytowany przez wifa (2015-10-07 18:57:55)

Janine napisał/a:

Można się do was dołączyć? smile

Janine zapraszamy, kwiatek na przywitanie........http://s2.rimg.info/4121d2b0caf89ff4e7a46ce11cfc395f.gif

Marta456 napisał/a:

Oj,jaka teraz jest fajna pogoda,a ja muszę już siedzieć w domu . sad Chyba mnie pokręci. sad

Marto
przestań, bo jeszcze powiesz w złej godzinie.

Morawko
to przynajmniej wiesz, że masz płuca.

Klaudynko
latem uwielbiam spędzać na działce, roboty mam 0,
pikny dba o trawnik.

53,789

hey wieczornie STOKROTY ....

Klaudynka nie czkało Cię dzisiaj po południu ???? he ???? ( myślałam o Tobie smile )
całe popołudnie mnie dziś bolała głowa  ..... dżises jak Ty to wytrzymujesz .... te wieczne bóle
chyba na tą pogodę co zapowiadają .....

Anusia przed chwilką mi mówiła stary prosty sposób na ból głowy
ale niech SIAMA napisze  lol

Klaudynka to  podpisywania umowy w domu ????? pierwsze słyszę ...
gdzie żeś taką ofertę usłyszała ....  no! tak mieszkasz w dużym mieście .... to może tłumaczy ... takie pozyskiwanie klientów lol
u mnie "na wsi "  nic nie załatwi  poza domem   wszystko w biurze .....

jutro znowu tam podejdę  lol      z musu -  bo miały się same zainstalować programy HD i cały pakiet innych ( ponoć tak zaprogramował monter- po jego wyjściu siamo smile miało wskoczyć smile )  )

do tej pory pisze : brak dostępu wrrrrr......

z tymi działkami - to Wifka masz najfajniej - mieszkać raz na działkach raz w mieszkaniu zimowym >>>
Klaudynka nie było Ci żal w tym roku ???,że sprzedałaś działkę ???? nie o robotę pytam
tylko właśnie o zmianę miejsca na lato - darmowe wczasy normalnie lol

53,790

Ba-Cha napisał/a:

z tymi działkami - to Wifka masz najfajniej - mieszkać raz na działkach raz w mieszkaniu zimowym >>>

Basiu
latem tam jestem taka szczęśliwa,że nie chce jechać na żadne wczasy.

http://imgup.pl/di/84VU/zauf.jpg

53,791 Ostatnio edytowany przez Ba-Cha (2015-10-07 20:35:03)

Wifka   bo masz darmowe wczasy ...  tam masz wszystko to można się wczasować  smile

a jak teraz przyzwyczajasz się bez zmywarki ????

jeszcze kuknę - teraz sobie przygotuje wyreczko lol  i siebie do leżakowania smile

53,792

Wcisnęłam słownik francuski ludzie ,po kilka razy pisałam zeby normalnie pisać po polsku hi hi
Teraz juz dobrze ,moj mi pokazał gdzie nacisnąć uczeń przerósł mistrza hi hi
Klaudynko ma racje działka dla zdrowych ,chyba ze tylko domek i trawnik i leżaki hi hi
30 lat byłam na działce na ranczo u teściów wszystko było wiec znam troszke tyranie hi hi
Tam było gospodarstwo ,hektary ,ule ,cieplarnię oj było tego moja teściowa była malutka szczuplutka nawet po drzewach skakała do 85 lat paliła takie miała zdrowie ,ale to nie nasze pokolenie

53,793

Oj Basiu masz chyba pecha  do tego dekodera hi hi
Nerwy i głowa cię bolała
Zimnica 5 stopni ,maja byc przymrozki _5 hi hi

53,794

Basiu w listopadzie , tamtego roku nasza kablówka osiedlowa, połączyła się z vectrą i w ten sposób zaproponowano nam przejście do tej firmy, nawet nie pomyślałabym ze będę miała takie przeboje, umowę z nimi mam do następnego roku więc ją wtedy będę mogła zerwać.
Po południu nie czkało mi się bo za bardzo bolała mnie głowa , nie przyzwyczaję się do bólu, ale muszę go znosić, nie mam wyjścia. Basia, jak masz brak dostępu to znaczy że masz zablokowane programy a siamo to się nic nie włączy, dopóki nie podpiszesz z nimi umowy na większy pakiet a jeśli podpisałaś to teraz ścigaj operatora  big_smile
Basiu, było mi żal ale ja potrafię sobie wytłumaczyć ze tak było trzeba, tylko poprosiłam nowych nabywców żeby zrobili mi zdjęcia działki i domku jak tam teraz wygląda i jakie zmiany nanieśli i bardzo mi się podoba, to jest jak piesek którego nie chcesz a musisz oddać w dobre ręce, moją działka dostała się w takie rączki.

53,795 Ostatnio edytowany przez wifa (2015-10-07 21:05:33)

Ba-Cha napisał/a:

a jak teraz przyzwyczajasz się bez zmywarki ????

Basiu
na siłę to mogłabym małą zamontować, tylko brak fachowca.

Poza tym tutaj co niektórzy mają zakaz co chwilkę brać szklaneczkę.
Nakaz hihihih umyć, wytrzeć i pić w tej samej.
Mam do umycia garnek, dwa talerze i ewentualnie parę szklanek.
Małe  piwko, ręce mi nie odpadną.
Tyle lat myłam ręcznie i było oki.

Klaudynko
dopóki możemy to jeździmy, robota oprócz koszenia żadna.
Poza tym mamy działkę ca 4 km od domu zimowego, więc wygoda.
Gdy przyjedzie choroba lub inny wypadek losowy to sprzedamy.
Masz rację będzie żal, ale Klaudynko nie porównywałabym to z wydaniem zwierzaka.

Morawko
ja nie mam żadnych upraw, jedynie skrzynia, ale to śmiech po pachy.
Nadmiar owoców zjedzą znajomi tak, że nie robię żadnych zapraw.

53,796

Morawko , ja miałam rekreacyjną z piętrowym domkiem i trawniki, drzewa, krzewy ozdobne , trochę kwiatów wieloletnich , ale było co robić żeby z przyjemnością odpoczywać.

53,797

Wifcia ażebyś była w zgodzie z naturą to myj ręcznie tych niewiele szkalanek i garnków, i tak masz dobrze że piaskiem nie musisz szorować hi, hi big_smile, znałam takich co na działce żyli w zgodzie z naturą smile

53,798 Ostatnio edytowany przez wifa (2015-10-07 21:08:14)

Klaudynko
poszłam po rozum do głowy i wieloletnie kwiaty są posadzone w trawie.
Jednoroczne są w donicach.

53,799 Ostatnio edytowany przez Ba-Cha (2015-10-07 21:12:11)

iiiii tam Morawka - nie denerwuje się rzeczami na które nie mam wpływu .... olewam  smile

Wifka ano pewnie - też teraz nie mam zmywarki - i jakoś nie tęskno mi lol
jak to nie masz fachowca ???? a pan Kazio ?????  hiiiiiiiiiiiii

Klaudynka nie ...nie - w tym miesiącu mam mieć do końca wszystkie programy z pakietu tego co miałam czyli platynowego
no i w HD - nic nie ma
coś ,ten monter źle zapisał na tym swoim małym tablecie ... smile
mogłabym zadzwonić na infolinię hiiiiiiiiiiiiiiiiiii gdyby rozmowy były darmowe  i jak by muzyczkę zmienili  smile

http://imgup.pl/di/09YS/20150418105908uid1.jpg >>>> lol

spadam   .... smile

O!  już mi wskoczyło HD .... lol

53,800

Basiu , zapewniam Cię że muzyczka jest taka sama i nie ustaje, cały czas gra hi, hi, ja mam abonament na telefon to w nim się mieszczę i dzisiaj posłuchałam tej muzyczki ile wlezie.

Wifcia , mojemu piknemu przeszkadzały kwiaty w trawniku więc miałam je na różnych klombach. W donicach miałam tarasowe ale z nimi nie było roboty, najgorsze to jest schylanie jak słupek wpada piętro niżej big_smile

53,801 Ostatnio edytowany przez wifa (2015-10-07 21:22:26)

Klaudyna59 napisał/a:

Wifcia , mojemu piknemu przeszkadzały kwiaty w trawniku więc miałam je na różnych klombach.

Klaudynko
mam porobione koła, wiec przy koszeniu nie przeszkadza.

Basiu
błagam nie wspominaj pana Kazia plisssssssss,
bo i tak pół roku muszę patrzeć na spierniczoną łazienkę.

Basiu
fajna wklejka na dobranoc.

53,802

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSqOBauL-FMZv74bOX_PuzQZS7aYeBLC2J8loC2kranr6H8vcAc

Dobranoc Milusińskie big_smile

53,803

http://s.rimg.info/e8930886b20843be1e90d4c273c4c9bb.gif..........Dobranoc do jutra

53,804

Dobry wieczór Stokrotki.
Witam też nowe dziewczyny: Martę i Janinę.

Rzadziej wpadam, bo znów nie wyrabiam na zakrętach. Dziś wieczór nieco luźniej (10 godzin pracy wystarczy).

53,805 Ostatnio edytowany przez Ba-Cha (2015-10-08 07:49:05)

hellou  STOKROTKI srana 

na caffe zapraszam   http://imgup.pl/di/LDQ6/1e7a47e55212.jpg

zapowiadają pogodę typową na    http://imgup.pl/di/G0KS/44c44d662ade.jpg >>>  lol

Klaudynka   nie zbrzydło Ci tak po prostu to dzwonienie tam ??????

http://imgup.pl/di/IFKB/tumblr-mli9cbsbwu1rwr2xoo1-500.gif >>>> lol
gdyby nagrywali przekleństwa ludzi .... zwłaszcza mnie smile smile
znaleźli sposób na dodatkowe pieniądze smile wrrrrrr

wiem,że Ci ciężko wygospodarować czas,żeby tam jechać .....
do tego biura nie masz na pewno tel . tak jak u mnie
a może meilowo - zgłoś awarię .... albo na infolini???? ( oni też przekazują do biura ! )  .... przecież musi być jakieś wyjście ...
bo masz felerny ten dekoder .... to na pewno ....
sąsiedzi też ?????? popytaj .....    czy oni mają tak częste awarie ???? 

miłego czwartku PINDULINKI lol

fajne porady :  http://www.popularnie.pl/porady-domowe/

posłuchajcie tej piosenki ... lol niczym orginał smile https://www.youtube.com/watch?v=AgE065IOgEI

53,806 Ostatnio edytowany przez wifa (2015-10-08 11:43:32)

Witaj Basiu i dziewczyny

Basiu
ciesze się i tooooooo bardzo, że jesteś, bo bez Ciebie Stokrotkowo by zdechło. Buźka.

U nas słonecznie, ale zimno + 8, poza tym wieje wiatr.
Zaliczyłam już jedna spacerówkę,
koło 12,00 zaliczę drugą.
Teraz luzik wszystko porobione.

Miłego dnia dziewczyny.

https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtp1/v/t1.0-9/12115882_919854514734371_6504998621754700340_n.jpg?oh=5629b4800548ca6a70dda277b680496d&oe=569A157E

53,807

Zaliczyłam drugi spacer, a tutaj głucho i ciemnu buuuuuuuuuuu sad

53,808

Wifka  masz racje STOKROTY okropecnie się lenią   

http://imgup.pl/di/TANG/21761c6ed35f.jpg  lol

migusiem do raportu .... hiii   

Klaudynka już mam wszystko poustawiane i działa .... lol
te wszystkie programy co były na pakiecie platynowym mam tylko przez 2 tygodnie ....
chyba dla zachęty ...by raczej nie rezygnować .... lol

u mnie pogoda się nawet wyrobiła...
słonko tak napitala smile siedzę w krótkim rękawku pod samym oknem uchylonym
i to jest to lol  lol   

spadam na jaki spacer lol     do potem....

53,809 Ostatnio edytowany przez Klaudyna59 (2015-10-08 14:13:07)

Hejka dziewczyny big_smile

http://www.xdpedia.com/upload/images/lubie_czasem_powagarowac_2014-03-21_20-19-45_middle.jpg

Też zaliczyłam spacer, słonecznie jest chociaż wieje zimnym wiatrem.

Basia , ja też tak będę starała się załatwić jak Ty, dzisiaj rano właczyłam i "brak sygnału" , no więc zadzwoniłam na infolinię i w trakcie rozmowy co i jak mam robić ustawiłam, ale będę załatwiała inaczej, pojadę do firmy i ściągnę technika , tyle tylko że u nas się dłużej czeka na niego.

Nie wiem jak się to dzieje ale czas ucieka mi między palcami, jak spojrzę na zegar to już jest popołudniu więc nie dziwcie się  że dopiero teraz klikam.

Wifcia wróciła już pod stary adres więc rano będzie nam kawkę stawiała hi, hi i co Ty na to?

53,810

Klaudyna59 napisał/a:

Wifcia wróciła już pod stary adres więc rano będzie nam kawkę stawiała hi, hi i co Ty na to?

Klaudynko
nie mogę Basi wyżerać pracy.
Poza tym wstaję chyba o wiele później.
Pochwalę się zaliczyłam już trzy marsze.
Ostatni  będzie 19,00.

Pozdrowionka.

53,811

Wifciu , no to ze spacerków Czaruś będzie bardzo zadowolony big_smile.
Basia faktycznie jest rannym ptaszkiem i robi nam najlepsze kawy w necie big_smile Więc nie będziesz Wifciu zabierała jej tej  przyjemności big_smile
Anusia, Morawko, Lucynko, Strzałko, Nanusia i wszystkie które śpicie i się nie pokazujecie , budzę Was w kolorze jesieni big_smile

53,812 Ostatnio edytowany przez wifa (2015-10-08 16:23:03)

Klaudyna59 napisał/a:

Anusia, Morawko, Lucynko, Strzałko, Nanusia i wszystkie które śpicie i się nie pokazujecie , budzę Was w kolorze jesieni big_smile

laudynko
babom trzeba kopa, a nie budzenia hijihihihi w kolorze jesieni. lol

53,813

Witajcie Stokrotki smile

Jestem w kafejce po raz drugi.Za pierwszym razem napisałam się i gdy wysyłałam,wyskoczyła mi informacja,że nie mam dostępu do strony.
Tyle pisania i poooszłooo.
No nic, czasem tak bywa.Dziewczyny zazdroszczę Wam,że możecie sobie tak spacerować.Ja niestety muszę siedzieć w domu i pilnować mamy.Wprawdzie 3 razy w tygodniu mam 2 godziny dla siebie,bo przychodzi opiekunka,ale co to jest.Mama ma 93 lata i wymaga stałej opieki,dlatego nic dziwnego,że wysiadł mi kręgosłup.Czasem pomaga mi sąsiad,gdy muszę ją podnieść z podłogi,ale czasem muszę się męczyć sama.Są takie dni,że jestem wykończona fizycznie i psychicznie, i padam na nos.
No cóż,takie jest życie.Kiedyś rodzice się nami opiekowali,teraz kolej na nas.
Zauważyłam,że uaktywniacie się w kafejce wieczorem,ale ja wtedy jestem już padnięta.

Życzę miłego popołudnia

53,814

Klaudynka Ty zarządaj stanowczo wymiany dekodera - bo masz bubel lol
poczekaj spokojnie na tego technika   ...
jak dzwonisz do Gdyni - to mówią : coś pani za często dzwoni ????
naprawy i zgłoszenia są pod  1  o ile dobrze pamiętam .... jak gada automat smile
jak jutro znowu nie będziesz mieć sygnału ... to w końcu zgłoś to - tylko tak ,żeby podziałało .... lol
ileż można dzwonić i ustawiać ???? ludzieeeeeeeeeee lol  hi hi

Wifka - Klaudynka ja bardzo chętnie zobaczę na cafejce kawcię już zaparzoną hiiiiiii

53,815 Ostatnio edytowany przez wifa (2015-10-08 16:38:06)

Marta456 napisał/a:

Kiedyś rodzice się nami opiekowali,teraz kolej na nas.
Zauważyłam,że uaktywniacie się w kafejce wieczorem,ale ja wtedy jestem już padnięta.

Marto
ładnie napisałaś, chociaz opieka na straszą osoba jest bardzo wyczerpująca.
Znam sprawę z autopsji, opiekowałam się z siostrami ojcem po udarze mózgu.

Ba-Cha napisał/a:

Wifka - Klaudynka ja bardzo chętnie zobaczę na cafejce kawcię już zaparzoną hiiiiiii

Basiu
ja chodzę spać o 24,00, a poza tym takie wklejki to tylko Ty możesz nam serwować.:)

53,816

Wifka już mi nie cukruj z tymi wklejkami .....
ale zwłaszcza rano mam czas i ochotę ... poszukać w folderach

Marta też mieszkam z MAM - ale jest młodsza ma 84 lata ....
tylko jest sprawna .....  no powiedzmy >>> ale nie leży ...
to jeszcze sama wychodzi na ławeczkę - już pokonała strach przed przejściem na pasach
umawiam się z nią o której przyjdzie itp.    tylko ona zapomina ...
nie dam jej kluczy od domofonu i mieszkania - bo nie potrafi sobie otworzyć
myślę,że o pomoc poprosiła by pierwszą lepszą osobę ....
też jestem uwiązana w domu ....
ostatnio ma problem z badaniem cukru i wbiciem insuliny .... jest pod nadzorem moim smile

53,817

Basiu
nie cukruję, ale lukruję. Twoje wklejki są unikatowe. lol

53,818

Wifka hiiii no to mówię senks lol

posłuchajcie tego kabaretu https://www.youtube.com/watch?v=2Wr72AKS7JY

inny temat hiii   https://www.youtube.com/watch?v=cFxjhss-9bY

53,819

Witam serdecznie

No oczywiście, że Basia w porannym stawianiu kawy i
śmiesznych obrazkach jest niezastąpiona.

Rano mieliśmy mróz.
W dzień było również zimno.
Dla mnie to dobrze.

Byłam dzisiaj u dentysty.
Dla mnie smutna wiadomośc, bo mam ząb do usunięcia.
Ząb był nadbudowany, ale korzeń pękł i już nie można nic zrobić.
A ja wręcz panicznie boję się usuwania.
Borować może mi i kilka godzin, byle by nie rwać.
Po usunięciu zęba dochodzę do siebie conajmniej tydzień.
Mówię to bez przesady.
U mnie tak jest.

Moja starsza wnusia wystraszyła mnie dzisiaj.
Dostała dużej gorączki.
Po leku gorączka opadła.
Cały czas jej z noska leci, ale nie kaszle.
Zosi mama przynosi te wirusy z przedszkola.
Tam non stop dzieci zakatarzone.

53,820

Czytuniu
dzieci mają szybko wysoką gorączkę /organizm walczy/.

Poszukałam na FB                        https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/v/t34.0-12/11880089_10206304371121742_1674935380_n.jpg?oh=86a9e4136178cda2982821544c349d05&oe=561858F0

Posty [ 53,756 do 53,820 z 102,609 ]

Strony Poprzednia 1 … 826 827 828 829 830 … 1,579 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » STOKROTKA-CAFE

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024