witam Stokrotki
wczoraj mnie nie bylo bo marnie sie czulam ale za to dzis ,,mam ochote do pracy
przeciwienstwo do tego co Basia wkleila
,,,dzisiaj sobota i przyszla mi ma robote ochota...
tak wiec od rana sprzatalam wszystko dokladnie ,meble kurze lampy caly sprzet kuchenny dokladnie ,,,,,
idiotka ze mnie ,,narobilam sie jak wol i bede miala pieknie czysto jutro jeszcze a pozniej od nowa ,pare godzin harowki ,
jestem po prostu zmeczonai tyle i chce mi sie spac
w nocy byla burza ,,mocna ,Karolcia spala ze mna bo sie bala ,ale ja nie moglam spac ,burza trwala ze 4 godziny,,a do ktorej to nie wiem bo zasnelam w koncu
Czytko gratuluje wnuczki ,dobrze ze juz po wszystkim ,tylko czekac na malenka w domu ,,ciekawa jestem jak Zosia zareaguje na
takiego maluszka ,,
Sandra poradzisz sobie ,,lykniesz cos przeciw bolowego i nikt nie pozna ze cos Ci dolega
Klaudynko.ja tez sie budze o 6 tej rano ale jeszcze zasypiam i o 8 budzi mnie telefon,wstaje lykam leki i siedze do 10 tej w luzku ogladam filmy ,pozniej dopiero biore sie do zycia --normalnego....
Basiu -u Ciebie byla burza? zreszta pogadamy wieczorem jak zwykle
Morawko ,ja dzis tez mialam niskie cisnienie,podobnie jak Ty ,,ale jakos dzis dobrze sie czuje,
ale ja juz wiem czemu ,
powinnam miec zawsze duzo roboty ,,wtedy mnie nic nie boli i mam duzo sily,a jak nie mam prawie nic do zrobienia to stekam ,kwekam i jestem do niczego
a co z Wifa i Nanusia? nie ma iich dzisiaj
milego wieczorku dziewczyny