witam moje wszystkie Panie ..
Basia dalami zjebke ,
pogadalam troche z nia od razu mi sie lepiej zrobilo ,
dzis mialam jakis marny dzien ,,caly dzien ziewalam i spalam nawet drugego dania nie zrobilam ,poszlam spac ,,
men stwierdzil ze wystarczy zupa pomidorowa ,,obudzila mnie sasiadka z B-B,
,przyjechala i przywiozla mi skrzynke sliwek ,zaraz bede je obierac na powidla ,Kuchnia zrobiona ,
Morawko sniegiem jeszcze nie sypnelo ,ale ja juz sie czuje jak misie w Tatrach
Wifa ladna kurtka ,,ale spodnie sa tez super ,chyba sobie takie- fundne -o ile w nie wejde
Klaudynko ,,cudowne paznokietki,,ale ja biedulka nie moge miec nawet normalnie pomalowanych ,
bo zaraz lakier mi sie luszczy ,,a w rekawiczkach nic nie potrafie robic ,
nie pisalam przez kilka dni ,,bo te cholerne zawroty glowy mnie dobijaly ,
ale kupilam sobie tabletki na zatoki i juzmi sie nie kreci aleza to ,,smarkam,,
przepraszam ze uzywam takich slowek ,ale taka jest prawda,
Luc..cudowne zdjecia ,ogladalam jekilka razy
Nanusia ,sa miejsca co tez nie lubie jezdzic ,zwlaszcza do tesciowej jak zyla---nienawidzialam tego miejsca ,,SWIERADOW ZDROJ,,
tak mi obrzydzila zycie ze nawet znienwidzialam miejscowosc,
Sandra ,nie chce Cie martwic ale jak pewnie wiesz ,,,Rwa kulszowa ;ubi powracac ,,wiec szukajlzejszej pracy,,kiedys znajdziesz ,
Czytko ,jak widze nie lenisz sie jak ja zasowsz w polu ,i domu ,wiesz jak tak opisujesz tea swoja gospodarke ,to nieraz zastanawiam sie
ktorej lzej bylo ,,Tobie z maszynami ,ktorymi moznabylo duzo zrobic ,,
czy mnie w Gorach ,gdzie wszystko trzeba bylo robic koniem i rekami ,..
ale doszlam do wniosku zetu trzeba zasowac i tu ,tylko ze ja musialam sie nachodzic w gory a Ty moglas pojechac traktorem ,ja musialam znosic na plecach kopy z koniczyna ,,,,bo nie dalo sie w pewne miejsca wyjechac ,,ale i tak bylo cudne zycie
Strzalko ,pewnie bym zapomniala ze jestes ,,pozdrawiam Cie serdecznie ,oraz wszystkie Stokrotki