STOKROTKA-CAFE - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » STOKROTKA-CAFE

Strony Poprzednia 1 … 814 815 816 817 818 … 1,579 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 52,976 do 53,040 z 102,609 ]

52,976

Odp: STOKROTKA-CAFE

Lucynka nie mogę się napatrzeć na te fotki z Dubaju.
Jak tam jest pięknie.
Wszystko  robione i budowane z rozmysłem i dobrym smakiem.

52,977 Ostatnio edytowany przez Ba-Cha (2015-09-05 07:31:30)

heyyyy STOKROTY       http://imgup.pl/di/55QX/cd0472014012.jpg

http://imgup.pl/di/7EUK/l-2909.jpg

Wifka przeciEEEE się przekomarzam z Wami ..... lol
nie każdej się muszą podobać buty .... bo np. w takich nie chodzi ...   i tj. normalka smile
pamiętacie jak napierdzielała się z moich sandałków jerozolimskich Nanusia hiiiii
a ja je w lecie najwięcej lubię  ..... widać,ze to porządny skórzany but smile  a jakie wygodne smile

LUCynka wklejaj ... wklejaj smile myślę,że wszystkie Mychy oglądają  z przyjemnością lol
przynajmniej zwiedzam świat przepychu "fotkowo"   mało KTO tam przebywa smile

na tych fotach z Dubaju - uderza znowu smile brak aut smile   a o ludziach nie wspomnę ....
potaplałabym się tej cieplutkiej wodzie hiii 
z lotu "ptaka" widać jakie to ogromne miasto smile

na "kajakowe" foty też czekam smile

Klaudynka pierdzielłaś wierszyk jak najbardziej życiowy - połowa ludzi żyje razem a osobno smile

witaj Czytka     ... lol    http://imgup.pl/di/7FV9/5f6ca2bad440.jpg

52,978 Ostatnio edytowany przez wifa (2015-09-05 08:41:38)

Witam Czytunię i Basię

Lucynko
wklejaj i pisz wiesz, że chętnie oglądamy i czytamy.
Zastanawiam się dlaczego jeden paznokieć u nogi masz dłuższy?

Dzisiaj na parę godzin jedziemy odwiedzić znajomych,
więc będę atrakcje.

U nas słonecznie, ale zimno.

Miłego dnia dziewczyny. smile

52,979

http://id.joe.pl/sub_images/pictures/bb6a89554aea42359877e63c9ba9db64_th2.gif

Witam Stokroty big_smile

Basia , nie ważne czy buty czy inny ciuch innym się podobają , najważniejsze żeby Tobie się podobały i długo Ci służyły , bo ilu ludzi się wypowiada tyle zdań jest i bardzo dobrze. Ja już tak mam że daną rzecz kupuję  jak od razu zwróci czymś moją uwagę, wpadnie mi w oko i nie wiem dlaczego a jak nie kupię to żałuję, no więc kupuję a w chodzeniu okazuje się czy miałam rację.

Lucynko jak Ciebie zobaczyłam to jakoś tak swojsko się zrobiło, wszystko na swoim miejscu hi, hi big_smile noce tutaj do Ciebie należą. big_smile

Wifcia Ty to masz oko hi, hi paznokcie widzę takie same big_smile big_smile

Miłej soboty dziewczynki big_smile

52,980 Ostatnio edytowany przez Nanusia (2015-09-05 11:26:45)

Witam Stokrotki

Pogoda jeszcze w miarę ciepła.
Jutro będzie u nas szok,bo będzie tylko 14 stopni brrrrr.

Klaudynko
Dzięki bardzo za wierszyki.

Wifa
Ty masz albo złe okulary ,albo zły ekran.
Paznokcie Luc są jednej długości,tylko lekko starł się jej lakier z jednego.
I tak ,jak na spływ kajakiem,super stópki.

Sandro
Nie jem nic co słodkie,dlatego chudnę,bo na co dzień to była podstawa mojego wyżywienia.

Basiu
Kurtka z Mohito.Oni zawsze robią przez 3 dni zniżkę na początek sezonu.
I jest to ok dziesiątego.
Na razie nie wklejam tej kurtki,bo jest w sklepie tylko jedna w moim rozmiarze.
Teraz prawie każda sieciówka ma jakiś rabat na nową kolekcję.
Do Orsay mam bon na 50 zł,ale nic mi u nich z kurtek nie pasuje.

Czytuniu
Dobrze,że chociaż parę kropel deszczu spadło u Was.
Wczoraj czytałam ,jak Francuscy rolnicy zablokowali Paryż traktorami.
Też mają ogromne problemy,choć może innego rodzaju.
Córka już w blokach startowych  hi hi ?
Jaką wagę ma teraz Agatka według USG ?
Już zna termin ?

Morawko
Jak tam zdrówko?
Dobrze,że Wifa wspomniała o Twoim FB. Też zajrzałam.
Fajne rzeczy wklejasz  big_smile

Luc
Też z niecierpliwością czekam na więcej zdjęć,nie ukrywając ,że nie tych ze spływu  hi hi.

Basiu
Te letnie buty dalej mi się nie podobają  tongue

52,981

Nanusia
z tego wynika, że muszę odwiedzić okulistę.

52,982 Ostatnio edytowany przez strzała (2015-09-05 14:44:42)

Siema Stokrotki smile

Pomidorówka u mnie gotowa smile
Najadłam się aż do kolacji smile

U mnie deczko chłodu, bo tak jak u Czytki wczoraj i u mnie padał deszcz.

Żeby nie było to paznokcie Lucynki już zmierzone lol
Oba mają po 9mm na monitorze tongue

Idę dalej ogarniac chatę smile

Trzymajcie się cieplutko, lub jak kto woli, to deko chłodniej smile

Też czekam na wszystkie zdjęcia i opowieści smile

52,983

Witajcie sobotnio smile
Jak na sobotę przystało, spędzam ją pracowicie.
Wprawdzie dom wymaga ogarnięcia, ale nikt się nie garnie wink Każdy robi swoje i ciężko zapracowany.

wifa napisał/a:

Zastanawiam się dlaczego jeden paznokieć u nogi masz dłuższy?

Nanusia napisał/a:

Paznokcie Luc są jednej długości,tylko lekko starł się jej lakier z jednego.

strzała napisał/a:

Żeby nie było to paznokcie Lucynki już zmierzone lol
Oba mają po 9mm na monitorze tongue

Aleśta się ucepiły moich paznokci lol Powinny być jednej długości, bo regularnie obcinam, ale kto tam wie...

Nanusia napisał/a:

I tak ,jak na spływ kajakiem,super stópki.

Bo to początek spływu. Pod koniec już takie nie były - całe dni na bosaka, buty zakładałam wieczorem gdy się ochłodziło.
Ale po powrocie zaliczyłam pedicurzystkę i już są ok.

52,984

Klaudyna59 napisał/a:

Lucynko jak Ciebie zobaczyłam to jakoś tak swojsko się zrobiło, wszystko na swoim miejscu hi, hi

Klaudynko http://s3.rimg.info/45184c682fafafedcad1d42b76586e4c.gif

52,985 Ostatnio edytowany przez Klaudyna59 (2015-09-05 17:57:25)

Strzałko też miałam pomidorówkę a wczoraj gotowałam na 3 dni, każdego dnia tylko dorabiam dodatek wczoraj naleśniki z serem, dzisiaj placki ziemniaczane tylko dla mena bo mnie nie służą, a jutro do zupy racuszki z jabłuszkiem, hi, hi a miał być rosół z wiejskiego kurczaka ale poczeka jeszcze big_smile.
Gdy gotuję zupę to tylko dorabiam każdego dnia do niej takie właśnie dodatki , bo nie siedzę w kuchni.

Lucynko , dzięki za buziaki, ależ mi miło dostaniesz za to tygryska do towarzystwa.

http://grafika.gadzetomania.net/tapetki/253.jpg

52,986

heyyy przed wieczornie lol

LUCynka ale te Mychy oglądają fotkę z pazurkami chiiiiba przez lupę  .... ojjjj dziouchy .... lol
a fotach Dybaju nic hiiiiiiiiii 

Nanusia pokukam potem na to MOHITO ... ORSAY lol

dziś do południa spędziłam w kuchni .... jutro mamy gości ....  lol
po południe jak zwykle spędziłam z sąsiadami ..... 

Klaudynka na 3 dni pomidorowa ???? lol

pozdrawiam resztę Pindulin lol         do wieczorka smile

52,987

Witam
Cały tydzień mam stres ,płacze ,kłócę sie ,moj wariuje bo mówi ze ma dosyć
Coś mi wchodzi w ta łepetynę i wymawiam rzeczy co były 25 lat temu ,moze ja wariuje ,wy tez tak macie nieraz
Do lekarza na drugi tydzień jak sie dostanę

52,988

morawa napisał/a:

wymawiam rzeczy co były 25 lat temu

Morawko
zdarza się, ale raczej w formie przypomnienia grzechów i na wesoło.

52,989

Basiu stosuję dietę cud i pomidorowa jest z ryżem więc może być jedzona i 3 dni a drugie danie na świeżo i inne , muszę oszczędzać swoje moce przerobowe, wiele lat gotowałam co dzień obiady z 3 - 4 dań i po co? , co dzień inne a teraz się wycwaniłam , szkoda mojego czasu na durnowate kuchenne prace. big_smile Nauka idzie w nas a nie w las a wolne chwile można dużo przyjemniej spędzać. big_smile

Morawko , idzie jesień i przy tych zmiennych pogodach nerwy Ci wysiadają, nie pomoże żadne tłumaczenie, musisz iść po leki do lekarza bo inaczej wykończycie się. Trzymaj się i bierz coś na uspokojenie, życie nie jest warte tego ażeby wykańczać się.

52,990

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpt1/v/t1.0-9/11148753_831570096940563_4531810297318529401_n.jpg?oh=72e87794d59393bdf470eda49c5f6717&oe=567275EB

52,991

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtf1/v/t1.0-9/11193421_881696221902906_5269601144013382970_n.jpg?oh=863aacd7c4f2e755966dc1dfd646f185&oe=56AB7F2E

52,992

Czytuniu Kochana , mam nadzieję że masz jeszcze siłę poklikać a obrazki dałaś świetne , więc buziaka Ci ślę.

52,993

hey   
Morawko
potrzebny Ci zastrzyk http://imgup.pl/di/RFJV/a26307-20-36472e6f.gif humorku  .... lol

a tak na poważnie - wyluzuj ..... po co Ci te kłótnie ..... 

Czytka tymi imigrantami to mnie rozbawiłaś lol lol  dobre ...

Klaudynka najnormalniej w świecie jesteś zupiara lol ....
gotuje przeważnie tylko drugie danie ....  zupę raz na miesiąc ...mogą nie istnieć  smile

http://imgup.pl/di/ZS2S/a26307-23-36472e6f.gif  oglądam "mam talent "

i jeszcze teraz Syncio wpadnie smile      do jutra PINDULINKI lol       pozdrówa smile

52,994

Oglądam mam talent chociaz sie pośmieje
Pójdę do lekarza po niedzieli
Basiu wiem ze mi niepotrzebne kłótnie ,ale samo mi nachodzi ,ściska mi w żołądku coś ze nachodzą mi nerwy jak sobie coś przypomnę i akurat jak jest wymiana zdań ,a moj jeszcze dolewa oliwy a mnie to drażni

52,995

Basiu
to mamy tak samo drugie danie.
Zupę pikny lubi tylko pomidorową, wiec raz po raz jest popitka.

Ja ogladam pudło i w tym samym czasie klikam.

Czytuniu
świetne wklejki

52,996

morawa napisał/a:

a mój jeszcze dolewa oliwy a mnie to drażni

Bobasek Cie prowokuje.
Nie daj się, to go bardziej wkurzy.

52,997

Klaudyna59 napisał/a:

Strzałko też miałam pomidorówkę a wczoraj gotowałam na 3 dni, każdego dnia tylko dorabiam dodatek wczoraj naleśniki z serem, dzisiaj placki ziemniaczane tylko dla mena bo mnie nie służą, a jutro do zupy racuszki z jabłuszkiem, hi, hi a miał być rosół z wiejskiego kurczaka ale poczeka jeszcze big_smile.
Gdy gotuję zupę to tylko dorabiam każdego dnia do niej takie właśnie dodatki , bo nie siedzę w kuchni.

Klaudynko, moją pomidorową to góra jeszcze jutro może dzieci będą chciały, bo i tak obiad już gotuje drugi smile Niedzielny smile
A naleśniki z serem to też wczoraj miałam. Ja lubię jeszcze ze śmietaną i z cynamonem.
Też tak wymyślam raz łatki, naleśniki, racuchy. A zjadłabym z jabłkami smile

Mój dopiero wrócił, ale on przeważnie z pracy wraca najedzony i już nie je tej pomidorówki, bo w pracy mają codziennie też zupy.
Czasem wraca i mówi, że np była ogórkowa. A tu w domu też ogórkowa.
Trudno, jak zgłodnieje to sobie zrobi coś innego.
Ja jestem już padnięta.
Ale swoje co zaplanowałam to zrobiłam smile
Po remoncie posprzątane smile

Idę się popluskac, bo już się kolejka zrobiła smile

Miłego wieczorku smile

52,998

strzała napisał/a:

Ale swoje co zaplanowałam to zrobiłam smile
Po remoncie posprzątane smile

Strzałko
jesteś pracowita, jak mrówka.

Dobranoc dziewczyny

52,999 Ostatnio edytowany przez Klaudyna59 (2015-09-05 22:08:53)

Basiu kiedyś to może zupiarą byłam ale teraz rzadko ją gotuję , coraz mniej mam chęć na zupę ale jak mnie naleci to wielki gar , przynajmniej mam czas na lenistwo hi, hi.

Morawko , pomyśl sobie że nie warto drzeć włosa na czworo , poza tym w kłótniach walisz słowa które bolą i jednocześnie w niczym nie pomagają. Pomyśl o tym co najbardziej lubisz robić i gdy Cię szlag trafia to po prostu rób to co lubisz albo myśl o fajnych rzeczach, same leki też problemu nie rozwiążą.

Strzałko pluskaj się i przepychaj do łazienki żebyś zdążyła odpocząć przed niedzielą big_smile big_smile Naleśników ze śmietaną nie jem bo byłyby za ciężkie dla mnie, kiedyś konowały ukradli mi woreczek zółciowy a bez niego nie da rady podjadać sobie do woli big_smile

Wifciu ,  ciekawa jestem czy oglądałaś "Mam talent" , ja śmiałam się dookoła głowy a ten ostatni uczestnik jest w moim wieku i jest niesamowity. Podziwiam jego i jego styl życia, jest wielki, poza tym dzisiejszy program bardzo mi się podobał, od początku do końca ciekawy.

Poklikałam i czas się zbierać , Basia na Style jest program o sprzedawaniu dzieci pedofilom, co bieda potrafi z człowieka zrobić. sad

DOBRANOC I MIŁYCH SNÓW DZIEWCZYNY.

53,000

Witam w niedzielę

No to kawa na stół.
Zapraszam

http://thumbs.dreamstime.com/z/fili%C5%BCanka-czarna-kawa-i-ksi%C4%85%C5%BCka-na-stole-40462662.jpg

Kiedyś Wifcia mnie pytała, czy ja piszę poranne posty po przyjściu z obory.
Tak Wifciu właśnie robię.
Kawa na biurku i komputer.

Nanusiu Adelka  (nie Agatka) miała 10 dni temu wagę 2 kg 780 gramów.
Jutro jadą do Białegostoku, malutka pewnie waży znacznie więcej.
Córce jest już bardzo ciężko.
Chce już rozwiązania.

Morawko nie wdawaj się w pyskówki z mężem, bo tylko nerwy sobie szargasz.
Wyjdż do drugiego pokoju, a on niech gada sobie do ścian.

Basiczku ja też zup nie lubię.
Dla mnie mogą nie istnieć.
Tylko ze względu na domowników czasami gotuję.

Strzałeczko pracowitą sobotę miałaś.

Klaudynko za buziaka wielkie dzięki.
Ja też od siebie ci posyłam

http://www.xdpedia.com/upload/images/daj_mi_w_koncu_buziaka_i_psytul_mnie_2014-04-15_20-47-43_middle.jpg

A gdzie nasz Lucynka ?

53,001

Hey niedzielnie  Mychy lol heyyy Czytka  Doberek  http://imgup.pl/di/XIFA/2088.jpg

http://imgup.pl/di/HDF4/528da1097cff.jpg

do Morawki piszemy : daj spokój - wyjdź do drugiego pokoju  itp.
a przecież sama dobrze wiem ....
czasami nie reaguje na zaczepki MAM a czasami mnie tak podku*wi ....  wymyślonymi głupotami
człowieka trafia ....  hmm hmm   nie da się NIE  reagować ...   i zepsuty humor na maksa ...   

http://imgup.pl/di/EKD3/810.jpg   hiii   dzisiaj się obniżę  po dobrociach  smile

pozdrawiam Wszyściutkie STOKROTY lol

53,002 Ostatnio edytowany przez sandra.sandra (2015-09-06 08:42:47)

Dzien dobry w niedziele.
u nas chlodno i wietrznie a nawet kropi troszke.

Morawko idz do lekarza, ale probuj przypomniec sibie te lepsze chwile z mezem. Pewnie cos wynajdziesz.
I wtedy bedzie moze trudniej wypominac.

Sprobuj tez takiej metody...jaka mi kiedys polecila psycholog...gdy sie rozwodzilam. I wciąż o wszystko mialam pretensje...

Idz sobie do drugiego pokoju wez kartke i dlugopis i pisz... mezu bardzo mi przykro. ..mezu nienawidze cie zacto ze... mezu zraniles mnie kiedyś. .. napisz to co do niego mowisz...tylko zamiast mówić NAPISZ... nawet sie wyplacz przy tym... a potem wez gleboki wdech i to przeczytaj...tylko dla siebie...
Wczuj sie w jego rolę gdybys ty sluchala wypominek... a to dopiero w listopadzie...hihi.

Naprawde napisz ...i przeczytaj...

Jak ja to poczytałam te swoje zale to wstyd mi bylo przed sama soba takie yo bylo glupie...

Lucynko...te zdjęcia z samolotu... wrrrr.... ja nigdy nie lecialam ale juz się boje...

53,003

http://img1.demotywatoryfb.pl//uploads/1248599186_by_KriS512_600.jpg

Witajcie Dziewczyny niedzielnie ! hi, hi kura wie co znaczy niedziela hi, hi big_smile

Dziewczynki, człowiek to nie robot,  ma uczucia, nerwy, emocje , i psychikę po latach słabiutką,  my na chłodno dobrze Morawce doradzamy, tylko że jej problemy bezpośrednio nas nie dotykają więc możemy bez emocji doradzać.
Morawko, miłej i spokojnej niedzieli Ci życzę a dziewczynom smacznych dodatków do kawy. Ja oglądając w tv i szybkim odchudzaniu się zjadłam ze smakiem 2 ptysie, a przede mną jeszcze sporo smakowitości na stole.  Jeśli chcemy się odchudzać to musimy już na stałe poddać się rygorowi diety, Nanusiu, ja gdy odstawiam słodycze to leci mi z wagi 2 kg , w pierwszym tygodniu , a póżniej już systematycznie waga spada ale ograniczenia muszę przestrzegać w smakowitościach , a później mówię sobie - w imię czego?

53,004

Klaydynko sle zupełnie odstawoasz slodkie? A herbata kawa?

A co pijesz? Napoje wode? Gaz niegaz?
Alkohol? Bo to ponoc tez jest wazne

53,005

Dzien. Dobry
Dziekuje za rady porady wszystko przeszłam i tak myśle ze zawsze trzeba kogosj posłuchać ,chociaz spróbować
Cieżko wszystko zapomnieć ,to co człowieka zabolało
Mężczyźni inaczej to przechodzą ,ale tez potrafią przypomnieć sobie pewne rzeczy w kłótni wypowiedzą
My jesteśmy ze sobą 45 lat zawsze bylismy emocjonalni i kłóciliśmy sie ,jak to syn pamięta hi hi
Bylismy na spacerze tak sie zj........ze ledwo przyszłam hi hi
Wczoraj ugotowałam ryzowke ,upiekłam drób i na kilka dni bedzie
Zaraz obiore ziemniaki
Po niedzieli idę do lekarza i zobaczymy
Tak jak klaudynko pisze ze leki wszystkiego nie załatwia
Sandra dziekuje wypróbuje
Czytuniu wiem ,ale trudno wykonać
Wifa na wesoło hi hi
Basiu nieraz muszę sie wyładować ,bo mnie ściska
Anusia już mi mówiła jak postępować ,a ja swoje hi hi
Pozdrawiam

53,006

Sandro , na razie nie przestrzegam diety bo wczoraj za duże zakupy słodyczy zrobiłam , zawsze obiecują sobie że to ostatni raz ale mam za silną słabą wolę i na woli się kończy.  Ale piję wodę niegazowaną i nie słodzę od wielu lat kawy ani herbaty, herbaty pijam różniste, czarną, zieloną , czerwoną, yarwe-mate, i jaka ciekawsza wpadnie mi do szklanki. Nie jadam mięs smażonych i pieczonych tylko przeważnie duszone a rzadko gotowane . Alkoholu nie pijam chyba od 30 lat albo i więcej, mój organizm go nie toleruje, bo jest rzygu, rzygu a łeb z bólu pęka , ale sobie dietę urozmaicam, teraz arbuz, winogrona, banany , właśnie przed chwilką to zjadłam. Powinnam ilościowo ograniczyć do 1/4 ale lubię jeść a jak poczuję ze za ciężko mi to wezmę się za dietę. Kiedyś w 3 miesiące schudłam 14 kg i tak samo trzymało się przez 3 lata, bez mojego wysiłku.

53,007

Klaudynko łooo matko ja moge nie jesc slodyczy i nic na mnie nie dziala. Wystarczy raz czekolada i juz cxuje sie jak balon i kilo do przodu.
A slodycze tez lubie. Za bardzo by z nich rezygnowac.
Pieczenie w piekarniku za drogie. .. i tak place dwie stowy za prad co dwa miechy.  Wiec zostaje gotowanie. A tego nikt zbytnio nie lubi. Ale chcilabym schudnąć.  Kiedys schudłam przez miesiąc szesc kg odrzucajac tluszcze. Ale wtedy to nie jadlam sera żółtego ani zoltek od jajek a do mielonego zamiast bulki dawałam warzywa tarkowane i bialko jajka i to.do piekarnika. Niedobre bylo...
a co mi zostało nic juz nie jesc?
Uwazam ze owoce u nas sa za drogie !!!

53,008

Hejka dziewczyny

Wróciłam od synowej i syna z proszonego obiadu.:)
Nie jadłam, ale mąż chwalił, że pyszna polędwica wołowa.
Pobawiłam się z moją kochaną wnuczką.
Rano byłam na referendum.
Zobaczymy jaka będzie frekwencja.:)
Bylismy w spożywczym, nakupiłam musli i teraz to moje jedzonko.

Nie mam dzisiaj weny do pisania.

Miłego wieczoru.

53,009

Wifa ja tez byłam na referendum zobaczymy
Unas to obowiązek patriotyczny na wszystkie wybory itd chodzimy moj to ma we krwi wiec ja z nim mówi ze to normalne
Spałam po tym spacerze i po obiedzie unas deszcz pada
Nie mam samodyscypliny zeby dietę  jeszcze robic
Rodzinna powiedziała za duzo chorób ,w tym wieku żadnych diet
Ja teraz i tak mam jakoś mało ochoty. Na słodkie

53,010

Przerwałam pisanie bo oglądałam uwagę w TVN  z Jarkiem kuzniar ,ja go bardzo lubię ,teraz bedzie dzien dobry TVN od jutra o 8 rano
Czytałam ze kupujecie buty kurtki ,ja mam wszystko
Zaraz dziewczyny ze Lwowa na TVP 1

53,011

jestem po gościach  lol najedzona - nagadana - obsłuchana lol

też przełączyłam  w końcu na te Lwowianki lol     

zmykam    http://imgup.pl/di/5IOW/moja-milosc-gif-gif.gif do jutra ... paaaa smile

53,012

Fajny film ,oglądałam tez rolnik szuka zony 1 odcinek nowej seria hi hi
Basiu twoje urodziny niedługo hi hi gdzie ty gościłas
Zimno unas jutro tylk 11 stopni i deszcz ,ale dobrze ze chociaz pada

53,013

Siema Stokrotki smile

U mnie już pada deszczyk smile
Ale niedziela była słoneczna, chociaż nieco chłodniej.

Msze mieliśmy na cmentarzu, bo za tydzień w naszej parafii jest odpust.

Szkoła się zaczęła, trzeba trochę przypilnowac dzieci.
Mały musi w końcu nauczyc się zmieniac książki.
Tzn on potrafi nie wyjmowac z plecaka książek, tylko dokłada następne .
W tamtym roku raz się wkurzyłam i pomyślałam sobie, a sobie chodz tak.
I w ten sposób mały ze dwa dni chodził do szkoły z pełnym plecakiem, bo mama nie wyjęła rzeczy z innych dni.
Ale mały taki zakręcony, chociaż uczeń dobry smile
Pilnie odrobiliśmy lekcje, znaczy on, ja się tylko patrzyłam smile
Nauczył się alfabetu po angielsku na jutro. I w ogóle lekcji sporo. Z samej matmy 8 zadań.

Muszę pozbierac myśli, bo mam ostatnio sporo wizyt lekarskich dla wszystkich i muszę spisac, żeby nie zapomniec, kto, co i kiedy.
Tak samo wszystko piszę, jak jadę do miasta, bo bywało, że zajechałam do mista i zastanawiałam się, po co przyjechałam smile
Ach ten SKS. smile

53,014

https://www.youtube.com/watch?v=oRdxUFDoQe0

Dobranoc smile

53,015

Gaszę http://s2.rimg.info/3364f05a8170f0e537bcb3b916f3849d.gif
Dobranoc i miłego tygodnia wszystkim.

53,016

heyyy Stokroty lol witam ....
ależ dzisiaj brzydki jesienny poranek smile

zapraszam na kawencje  http://imgup.pl/di/N42K/295041-350214371758917-1632693966-n.jpg

niech mnie trachnie dziś postawię herbatkę  http://imgup.pl/di/XYN4/529471-354784947968526-1923452270-n.jpg

częstuje pomadkami  http://imgup.pl/di/939W/179219-547907848576111-1320667690-n.jpg

Morawko wczoraj miałam urodzinowych gości lol lol

dzisiaj mam urodziny .....  lol 

to co Mychy po południu  http://imgup.pl/di/Q10R/253719.jpg ?????? lol
wstawiennictwo obowiązkowe lol lol

53,017

Dzien dobry Dziewczynki.

BASIU ... KOLEJNYCH 100 LAT W ZDROWIU I Z POCZUCIEM HUMORU.

kwiatkow nie umiem wstawic bo dzialam tylko w telefonie i jakos nie umiem...

Stzalko... tyle oni zadaha dzieciom ze szok. Moje w piatek po szlole odrabialy do wieczora i w sobote od ósmej do południa non stop czyli jakies isiem godzin. A to bylo tylko pisanie a gdzie nauka?

53,018

Basiu wszystkiego najlepszego zdrowka ,zeby zawsze ci świeciło slonce i nigdy uśmiech  z ust nie znikał buziaczki

53,019

Dzien dobry
Pogoda jesienna deszcz wiatr zimno ,ale tego nam trzeba po takiej suszy
Basiu panna jestes tak jak moj bobasek
Pozdrawiam wszystkie stokrotki

53,020 Ostatnio edytowany przez wifa (2015-09-07 09:10:36)

Basiu życzę
                       wszystko co było Twoim marzeniem co jest i będzie w przyszłości,
niech nie uleci z cichym westchnieniem lecz niech się spełni w całości!
100 lat w zdrowiu

http://www.7dni.radom.pl/a/foto_aktualnosci/kwiaty.jpg

53,021 Ostatnio edytowany przez wifa (2015-09-07 09:12:00)

Witam Stokrotki

Spałam z przerwami od wczoraj 18,30 do dzisiaj 8,30.

W domu mam ciepło, pikny pali w kominku,
a na dworze słońce, ale chłodno.

Wszyściutkich pozdrawiam, życząc miłego dnia. smile

53,022

Ojoj Wifo to sie wylezalas. Kosci Cie pewnie bola od tego. U nas cala.noc padalo.
Ja jeszczw slabo...do sklepu 200 metrow.nie.dojde.

Przegladam oferty pracy. Moze sklep z ciuchami.  Bo nawet jak.mi.Biedronka pozwoli pracowac to.ja najzwyczajniej boje sie. Przeciez pojde do pracy to nikt na dłuższą metę nie bedzie sie ze.mna cackal. Musze byc pelnowartosciowym pracownikiem. Ale ja nawet gdy bede juz czula sie donrze.bede sie bala o kręgosłup.  Mam cykora.
Sensownych ofert nie ma. Sa tylko do.wykladania.towaru.albo na sprzedaż telefoniczna. Lub oferty typu...mlode...
kiedys zadzwonilam i pani mowila.ze.mlode to.juz nie trzydziestki.
Wiec.nie skladam takich ofert.
Nie wiem czy warto isc do saloniku prasowego...

53,023 Ostatnio edytowany przez wifa (2015-09-07 11:35:34)

Sandro
każda praca dobra, tylko ważna płaca i dźwiganie.

Basiu o której ta balanga, hę?

53,024

http://1.bp.blogspot.com/-xf1XlEYgcB8/T843pu-UEoI/AAAAAAAAHQo/0Up7hpWRCXs/s1600/urodzinowe+kwiatyMoo_Animation.gif

Jubilatko nasza miła
niech Cię cieszy każda chwila
nie trać swej wesołej miny
bo dziś TWOJE URODZINY big_smile

Niech ci słonko w życiu świeci
i przystojniak niech podnieci
szczęście niech cię nie opuszcza
kasę dużą niech dopuszcza.

100 LAT ŻYCIA w pomyślności
dobry nastrój często gości
grzeszyć możesz też do woli
póki licznik Ci pozwoli big_smile

Dzisiaj z nami Stokrotkami
walniesz kielich jak co roku
nie licz ile masz na koncie
latek i procentów z boku. big_smile big_smile

53,025

BASIU

Wszystkiego Naj,Naj,Naj
Żebyś była szczęśliwa.

Dalej nie wchodzą mi obrazki ,pokazuje się ,że nie może być "url" a to samo mi wchodzi.
Zamiast obrazka wchodzi link.
Co robię źle?

53,026

wifa napisał/a:

Sandro
każda praca dobra, tylko ważna płaca i dźwiganie.

Basiu o której ta balanga, hę?

Z płacą wszedzie to samo nsjnizsza krajowa.
No i nie ma co liczyc na umowę o prace. Wszedzie zlecenie albo to drugie gooowno

53,027

heyy po południowo  Mychy
bardzo dziękuje za życzonka  wszyściutkim lol lol  a Klaudynce za wierszyk lol

stawiam torcika  http://imgup.pl/di/35N7/1505017-550713315019689-198723174-n.jpg

aNNkoHHHOl     http://imgup.pl/di/QM3V/530leje-wodke-gof-gif.gif  po 13-stej to łyknąć można hiiii

wiem,że tradycyjnie życzy się 100 lat ...
wyobrażacie sobie dożyć takiego wieku .... ?????      nie chciałabym ....
toż to nie życie tylko męczarnia ....   

marzenia ????? czy ja mam ????    musiałabym się mocno zastanowić ????
a Wy macie ?????   

u mnie padało - wietrznie ..... teraz się wypogodziło .....    do potem.......

53,028 Ostatnio edytowany przez wifa (2015-09-07 14:00:19)

Nanusia napisał/a:

Dalej nie wchodzą mi obrazki ,pokazuje się ,że nie może być "url" a to samo mi wchodzi.
Zamiast obrazka wchodzi link.
Co robię źle?

Nanusiu
nie irl tylko [img]i na końcu[/img]

Basiu
jestem po obiedzie potem łyknę.

Basiu po 18,00 proponuję tańce

http://najlepszegify.blox.pl/resource/19a_20130928200928.gif

53,029

http://imgup.pl/di/QM3V/530leje-wodke-gof-gif.gif

Piję wódką Basi zdrowie
a czy długie?
nie - bo znoje i problemy
w życiu męczą,
więc niech lata Twoje zwieńczą
długość życia jaką lubisz
99 lat nie zgubisz
lecz leciutko je przeżyjesz
więc tę wódkę walę w szyję big_smile

53,030

Wifcia , a dasz mi partnera ?

żeby lekko mnie obracał
miał humorek a nie kaca
w tańcu lekko mnie unosił
niczym góry by przenosił.
Kaloryfer miał na brzuchu
i kolczyka w jednym uchu
by mi szeptał słowa miłe
w rękę cmokał też co chwilę big_smile
a po tańcu odprowadził
doopę na krześle posadził
wódkę z lodem mi podawał
i butelki nie przestawiał
tatuażem niech szokuje
i na przyszłość niech rokuje. big_smile

53,031

Klaudyna59 napisał/a:

Wifcia , a dasz mi partnera ?

żeby lekko mnie obracał
miał humorek a nie kaca
w tańcu lekko mnie unosił
niczym góry by przenosił.
Kaloryfer miał na brzuchu
i kolczyka w jednym uchu
by mi szeptał słowa miłe
w rękę cmokał też co chwilę big_smile
a po tańcu odprowadził
doopę na krześle posadził
wódkę z lodem mi podawał
i butelki nie przestawiał
tatuażem niech szokuje
i na przyszłość niech rokuje. big_smile

hiii Kaludynka - czy taki partner Ci pasi ????????????????? lol
                                 http://imgup.pl/di/1Q8Q/83ce4004fe84d7a09844ceac10d0364b.jpg ..... musi lol lol 

53,032

Super wierszyki! !

53,033

Witam Stokrotki

Nareszcie dzisiaj nie mam gości.
Przez sobotę i niedziele ,tylko się zmieniali.

Wifa
Ja zawsze tylko wpisywałam to img i wchodził obrazek.
Teraz jak jest nowe forum,to jak tak zrobię to samo się wpisuje to url i wychodzi komunikat,że nie wolno.
Nawet jak zmażę to i tak na nowo sie to url pokazuje.
Teraz ,jak bym je napisała w nawiasach,to już ten post nie wejdzie.
jakieś upierdliwe stworzenie.

Czytuniu
Bardzo Cię przepraszam,że pomyliłam imię przyszłej wnuczki.
To przez SKSy. I tak dobrze,że pierwszą literę "A" zapamiętałam  tongue

Nie jem torcików,ale z przyjemnością chociaż popatrzyłam  big_smile

Strzałko i Sandro
Obie macie po dwoje dzieci ,to i pracy od groma.
podziwiam Was ,ze tak dobrze sobie radzicie.

53,034 Ostatnio edytowany przez czytelniczka51 (2015-09-07 16:25:04)

Basiu!!!!

Życzenia dla Ciebie:

Nie zerkaj za siebie,
Idź śmiało przez życie,
Podkochuj się skrycie,
Kontroluj swe żądze,
Zarabiaj pieniądze,
Lekceważ pętaków,
Unikaj cwaniaków,
Przepisów przestrzegaj,
Na sobie polegaj!
Lecz przede wszystkim
Pokaż im wszystkim!

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTXCV4w_zGRBKzm5uq1Clb8UqbrQ1-izWIiYpVaj6yyToRNj5S9eg

53,035

A teraz donoszę z radością.
Dziewczyny !!!! u nas pada
Jest szansa, że będziemy mogli przeorać ziemię i zrobić na niej wszelkie prace, aby zasiać zboża ozime.
Robi się trochę póżno, ale jeszcze zdążymy.
Mieliśmy dzisiaj kosić kukurydzę, ale ona poczeka.
Ważniejszy jest deszcz, wręcz konieczny i niezbędny dla rolników.
Moja wnusia bardzo mocno przeziębiona przyjechała dzisiaj do nas.
Dwa razy ją smarowałam i jest ociupinkę lepiej.
Córka mówiła, że w przedszkolu jest podobnie.
Dzisiaj nie było połowy dzieci, bo chore.

53,036

Nanusiu powiedz jak twoja synowa się czuje.
Ile waży dzidziuś i jak się będzie nazywać.

53,037 Ostatnio edytowany przez Klaudyna59 (2015-09-07 16:39:01)

Basiu facio nie pasi bo za chudy, nie uniósłby mnie jak piórka w tańcu hi, hi big_smile ale dziary ma niczego sobie, pysk głupi i piknie uszy rozciągnięte hi, hi, ale o pół wieku za póżno urodzony big_smile

Czytuniu, cieszę się że u Ciebie pada i jeszcze zdążycie w polu nadrobić prace, u mnie nie pada ale zmarzłam i przewiało mnie rano jak z piknym u lekarzy byłam, teraz mnie telepie zimno więc idę położyć się pod coś ciepłego.

53,038 Ostatnio edytowany przez Ba-Cha (2015-09-07 16:52:58)

hey .... Czytka senks lol .... 

może tego deszczu nakapie tak w sam raz smile

dzisiaj w Tatrach podobno pierwszy śnieg spadł ....
u mnie jest bezchmurne niebo .... nawet się ociepliło 

http://img.zszywka.pl/1/0190/thb_3812/w-butelce-.jpg
Nanusia wkleiłam bez problemu fotkę ... tym sposobem img smile
napewno klikasz ?????? : kopiuj adres obrazu   ????

http://www.odchamsie.com.pl/demot/0_0_0_342888660_middle.jpg >>> lol

http://www.odchamsie.com.pl/demot/0_0_0_1822337652_middle.jpg

hiii Klaudynka ojjjj Klaudynka najlepiej Ci paso Twój Stefanek ....

http://pobierak.jeja.pl/images/d/6/4/166663_zalatw-to-jak-facet.jpg

http://pobierak.jeja.pl/images/3/9/5/164024_koniec-z-rozkazywaniem.jpg

53,039

Basiu torcika bym wciągnęła takiego jak postawiłas. Dawno nie jadlam takiego. ..jak gdzies bylam to by z półproduktów a tych nie lubię. 
U nas tez pada tetaz przed minuta bylo oberwanie chmury.
zczlapalam sie do auta i podjechalam pod ośrodek bo zajsc to bym mie zaszła a juz na pewno nie wróciła. 
Spalam w dzień prawie dwie godziny!! Co do mnie nie podobne.
ale boli mnie cale ciało tak jak bym wszędzie miala reumatyzm.  Wrrrr

53,040

Sandra sama bym wszamała takie cudo czekoladowe smile smile

http://static.mojewypieki.com/upload/images/przepisy/Tort%20czekoladowy/tort_czekoladowy_1.jpg mniam ...mniam smile

Posty [ 52,976 do 53,040 z 102,609 ]

Strony Poprzednia 1 … 814 815 816 817 818 … 1,579 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » STOKROTKA-CAFE

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024