witam dziewczyny.
Baiu,piekne roletki,,wreszcie sasiad nie bedzie Ci zagladal do okien.
dosiadam sie do kawy,,wogule niewyspana i czuje sie jak polamana..
Morawko--nie wszystkim odpowiadaja cuchy ,,moze chciala nowe ,?
dobrze ze obcielas sobie wloski ,,jest okropnie goraco ,,ja tez nosze calkiem krotkie ,,cieniowane .ale jak jest upal to i tak mam mokre ,,jakbym z pod prysznica wyszla.
Czytko ,,gratulije wnusi ,,ja mam dwie wnuczki i trzech wnukow ,,i juz nie wyobrazam sobie wiecej ,,az mi skora cierpnie na sama mysl,,o jeszcze jednym,
ale Zosie macie sliczna ,,taka slodziutka ,,az sie chce przytulic..
Nanusia ja tez lubie wieczorami jesc ,,a zwlaszcza w nocy ,najlepiej mi smakuje ,,byle co ,,byle cos przegryzc
Luc ,,men ma nawyk kupowac rozne pierdoly i nie ma mowy zebym sie nie zgodzila ,,i ta hustawka to jemu na zlosc ,,
czemu ma Karolka nie miec ,,a on co chce to sobie kupi ,,--wczoraj np..noze tapicerskie ,,ale sie wscieklam ,,..ma rozne noze ale takich nie ma ,,
a pozniej ze mna wojuje gdzie dalam pieniadze ze wydaje na siebie ,,a uwierzcie sobie nic nie kupuje a jak juz co to jakis kosmetyk jak mi braknie
,szkoda slow ,
Klaudynko,,natrzaskalas postow ,,gratulacje trzymaj tak dalej ..ja mam lenia ,czasem nie moge bo kontrola
wczoraj objechalam do B-B z sasiadka na onkologie ,,bala sie sama jechac ,
miala raka skory na policzku,jeszcze nie ma wynikow
ale tak bardzo mnie prosila ,wiec zgodzilam sie i pojechalam ,,ale nie lubie jezdzic ,,wole posiedziec spokojnie w domu
nad ranem byla burza -jak walnelo --obudzilam sie ,,Karolka tez i przyszla do mnie --boi sie --nic sie nie wyspalam ,,kosci mnie bolaly
rano znow obudzila mnie burza po 6 tej,,ale grzmialo ,,tylko ze malo padalo ,,tylko pokropilo
teraz ja klikam a Karolka posprzatala cale mieszkanie pozamiatala podlogi i teraz je myje
slonce swieci wiec zobaczymy jaki bedzie dzien