Witajcie dziewczynki
Jak strasznie nie chce, mi się chcieć , jestem wypluta i bez sił a dopołudnia musiałam jechać z menem hi, hi Stefankiem , na zakupy , wiosnę zauważył i zamówił sobie u mnie pomoc w kupowaniu ciuchów , no trudno, sobie nic nie kupiłam bo po jego zakupach sił już nie miałam na więcej.
Nanusiu dziękuję Ci za poradę ale mam jeszcze inne problemy żołądkowe i Coca -cola mi nie służy ale wiem że zapiekłe śruby gdy nią się poleje i zostawi na chwilkę to wszystko da się odkręcić i nawet rdzę wyżera a co dopiero żołądek 
Wifciu co dzień się cieszę że nie mam już działki , była to moja mądra decyzja. 
Morawko Lakcid forte kiedyś miałam ale zdążyłam zapomnieć że ona faktycznie pomaga, dzięki , już teraz będę pamiętała, kiedyś tym lekarstwem leczyłam moją poprzednią sunię i faktycznie szybko jej pomagało.
Basia obrazki fajne wkleiłaś ale widzę że jakieś licho Ciebie się czepiło, wcale się nie dziwię, ale życzę Ci dobrego samopoczucia, ja jutro pojadę po leżaki do sklepu na balkon, słonce jest najlepszym lekarzem i będę wylegiwała się na balkonie przy kawce.
Czytunia dzieciaczek jeszcze zdąży urosnąć, moja młodsza koleżanka też tak w tamtym roku miała , a teraz małutka to duży dzieciaczek. Będzie dobrze Babciulko.