Lucynko i ja z tej beczółki pociągnę trochę.
Się pani częstuje. Wystarczy dla wszystkich.
A jak zabraknie, to doniosę.
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » STOKROTKA-CAFE
Strony Poprzednia 1 … 758 759 760 761 762 … 1,579 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Lucynko i ja z tej beczółki pociągnę trochę.
Się pani częstuje. Wystarczy dla wszystkich.
A jak zabraknie, to doniosę.
Lucynko ja pitolę jak Basia mówi,
spełnisz moje marzenia podróży , ponieważ zdrowie nie pozwoliłoby spełnić to marzenie to pamiętaj że będę czekała z niecierpliwością na zdjęcia , nigdy nikomu nie zazdroszczę ale Tobie tych wakacji to na pewno, ale bardzo się cieszę że tam jedziesz ![]()
O rety, zapomniałabym o Chinach, to też moje marzenie , tam też musisz jechać już się cieszę że kiedyś tam będziesz.
Klaudynko a ja nie zazdroszczę Lucynce tych wakacji.
Ona tak nam pięknie opowie o poznanych i zwiedzanych miejscach.
Poprze swoje opowiadania zdjęciami, że ja poczuję się jakbym tam była, wszystko na własne oczy widziała.
Czytunia ale nie powąchamy tamtych zapachów, ani też nie odczujemy tamtej atmosfery, wszystkich miejsc, odczuć, to te subtelności których na zdjęciach nie da rady pokazać. A opowie nam na pewno , nie ma innej możliwości i zdjęcia pokaże , napisze co jadła i jacy przystojniacy w oko jej wpadną ![]()
Dobranoc : Czytuniu, Lucynko, Basiu, Wifciu, Ivo , Anusiu, Strzałko i pozostałe dziewczyny
ja poczuję się jakbym tam była, wszystko na własne oczy widziała.
Mówisz jak mój Tato. On też (od śmierci Mamy) tak ze mną "podróżuje".
A opowie nam na pewno , nie ma innej możliwości i zdjęcia pokaże , napisze co jadła i jacy przystojniacy w oko jej wpadną
Nie ma innej możliwości ![]()
Dobranoc Klaudynko i Czytko.
Jeszcze noce chłodne, to Was dziś poprzykrywam ![]()
Ivko ta kocimiętka dla kotów to jakiś rodzaj trawy?
Koty to lubią?
kocimiętka podobnie jak waleriana (o właśnie! też muszę znaleźć sadzonkę i zamówić hihi) działają na koty jak... hmmmmm...
po prostu kręcą je te zapachy,
można na przykład olejkiem tych roślin spryskać zabawki, wtedy będą bardziej nimi zainteresowane niż meblami ![]()
a kocia trawa, to różne zboża uprawne albo dzikie, często mieszanka tych roślin, służą kotom do oczyszczania przewodu pokarmowego, ich brzuszki są bardzo delikatne i nadmiar śluzu, żółci, czy zwykłe kłaczki (sierść) utrudniają im życie
kot wcina taką trawę a potem... no cóż, potem puszcza pawia
i pozbywa się całego zalegającego mu w żołądku paskudztwa ![]()
Siema Stokrotki ![]()
Bardzo dziękuję za wszystkie kwiatki i życzenia ![]()
Czuję sie jakby święto było ![]()
A to tylko 2.500 tys postów. Nijak ma się w porównaniu do 11.000 ![]()
Wielkie buziole dla Was ![]()

Oczywiście kwiatki również zostawiam dla Miszczyni- Lucynki
.
Nie wiem, czy zostało jeszcze coś w beczce?
Kto pije ostatki jest......;)
Nie wiem, czy zostało jeszcze coś w beczce?
Kto pije ostatki jest......;)
Zostało, zostało ![]()
Ciągnij do dna.
Czyli w sumie to mogę pic do rana ![]()
Do pracy nie idę, nic robic nie muszę, wstawac też prawie nie muszę to co mi zostało ![]()
Proszę o dolewki.
Nie będę ciągnąc tylko pic ![]()
Czyli w sumie to mogę pic do rana
Do pracy nie idę, nic robic nie muszę, wstawac też prawie nie muszę to co mi zostało
Byle bez przesady ![]()
Lucynko
wykończyłam beczkę, jestem zawiana i idę czytać.
Byle bez przesady
No dobra, dobra będę się starac ![]()
A potem wychodzi jak zawsze ![]()
Lucynko
wykończyłam beczkę, jestem zawiana i idę czytać.
Oj Wifciu ja nie wiem co ty przeczytasz taka zawiana ![]()
Lepiej idz pobiegac przed snem ![]()
A gdy widzisz tutaj myszy
rano pragnąć będziesz ciszy.
Mucha klapie po suficie
tej potwory nie lubicie
pająk siecią gdzieś łomocze
kotek wrednie też podskoczy
mąż mamrocze , głośno sapie
po klejnotach się wciąż drapie
i zagryzać mu się zechce
bo zapaszek zony łechce. ![]()
ledwo okiem ciężkim łypniesz
i dupencję na Świat wypniesz
język drętwo kołkiem stoi
wali w zęby , a czy twoje?
To kac gigant od Lucynki
czy czujecie to dziewczynki?
Więc Czytuniu nie udawaj
ale klina z rana dawaj
Strzałka leci niczym strzała
bo też dawno nie biegała
po procentach jest padnięta
i troszeczkę oklapnięta.
Wifkę goni i zachęca
do biegania ją nakręca
Ivo szykuj kocią trawę
na talerzu daj na ławę
bo dla kota na rzyganie
a dla dziewczyn na śniadanie.
Luc nalewa wstrzemiennego
do kielicha niemałego
dla Anusi zostawiamy
a Karolci to nie damy
bo ją wszystkie my lubimy
od nałogu ochronimy. ![]()
Basia ciągnie i pociąga
i z procentów ducha ściąga
ćwiczy również podnoszenie
tych kieliszków prawie stu
więc jak trafi , jutro tu? ![]()
Więc dobranoc miłe Panie
spotykamy się w śniadanie
:D
A Lucynka wciąż donosi
i o chlanie pięknie prosi
już zatacza się biedulka
wódki prawie nie doniosła
fala jakaś gdzieś ją zniosła.
Rano wszystkie policzymy
kaca beczką wyleczymy
na dnie pewnie się uchowa
kropla płynu i od nowa
poszukamy nowej beczki
pociągniemy z niej wódeczki
myszy znikną, humor wróci
żona z mężem się pokłóci
że impreza go minęła
i koszula się wymięła
nie miał kto jej uprasować
i bucików wypastować
on pieszczoszek nie zwyczajny
w pracy nie będzie wydajny.
Wina żony , sama piła
jeszcze głowa jej się kiwa
trzeba wynieść ją na dwór
ale ciężki jest z niej wór. ![]()
I nieborak na kolanach
ciągnie żonę , jęczy , płacze
mokre ma już prawie gacie
nie trenuje na siłowni
i bicepsów nie hodował
wódki jemu już nie damy
bo zbyt marnie się sprawował. ![]()
Klaudynko wierszyk rewelacja ![]()

Zgaszę światło, bo mnie Wifka chce rachunkiem obciążyć ![]()
Poprzykrywam wystające spod kołdry gidybałki Stokrotek.
Dobranoc.
Ooooo...a ciekawe, czy Wifka wypłaca też odszkodowania za straty w związku z tym, że ciemno i trudno jest trafic po omacku do łóżka. ![]()
Właśnie sobie poobijałam cały kręgosłup, a było już prawie dobrze ![]()
Muszę jeszcze pośpiewac ![]()
Śpijcie dobrze ![]()
....doberek STOKROTY
LUCynka chciałabym liznąć "za szyby" tego świata
:)
fruniecie z biura podróży ???? czy tak na własną rękę ????
sama z małżem ???? czy z jakimiś przyjaciółmi ????
też jestem raczej nie pijąca - ale wczoraj chlapłam tego likierku
jakoś dziwnie się czułam .... tak siama ![]()
jak mieszkałam z Synową - to częściej chlapnełam tzw. "szpryce"
piwo ??? lubię ale tylko w knajpce ...
hiii Klaudynka trafiłam bez problemu ....
Czytka a kiedy zabieracie się za wymalowanie pokoi ???? ![]()
pozdrawiam wszystkie MYCHY
...
a Nanusię znowu wcieło ...
jak i Morawkę .. hi hi
Anusia i jak pokazywałaś kotka gadającego Karoli ????? ![]()
Dzien dobry
Nie mam jakoś weny ,nabyłam sobie w głowę ze jak wyjdę to bedzie mi sie w głowie kręcić ,i tak siedzę ,uzależniłam sie od bobaska razem wyjdę
Wku........mnie to wszystko od 20 lat naokraglo na izbach ,jak nie arytmia ,to brzuch ,albo zawroty ludzie ,to mozna dostać depresji dwubiegunowej
Dla Luc z podziękowaniami 
Dla Strzały z życzeniami dalszych postów 
Witam dziewczynki s samego srana
No widzę że po wczorajszej imprezie nie wszystkie dziewczyny doszły do Stokrotkowa, Basia niezawodna nawet od razu trafiła ![]()
Nanusia, wczoraj nie wpadła więc beczułkę same osuszyłyśmy, bo kto póżno przychodzi , ten sam sobie szkodzi ![]()
Teraz lecę na spacer bo pogoda piękniutka i Lakuś niech korzysta, mnie słupek boli więc zbyt radosna nie będę.
do potem ![]()
Witam Stokrotki
Przeoczyłam znowu imprezkę.I tak dobrze ,że na oktawę zdążyłam.
Wczoraj całe do południa jeździłam.Mimo,że byłam cienko ubrana,to słońce mnie tak osłabiło,że wracając kupiłam kebaby i po zjedzeniu padłam jak kawka.
Potem na 20 poszłam na zumbę.Tam moja fryzura bardzo się podobała,może dlatego,że zawsze przychodziłam uczesana w kitkę,która jest wybitnie nie twarzowa. ![]()
Luc
W bardzo ciekawą podróż jedziesz.Nie pytam ,czy na wyjazd zorganizowany,bo wiem,że tak,ale ...przez Ciebie hi hi.
Nie przerażają Cię mimo wszystko upały ,na które tam trafisz?
Wiem,że tylko ten termin możesz wykorzystać.
Zazdroszczę Dubaju,bo ja lubię "dotknąć luksusu ".
teraz muszę się wziąć za przesadzanie mojej prawie całej doniczkowej plantacji,bo posadziłam w jakąś przenawożoną ziemię i wszystko niszczeje na potęgę.
Może coś uratuję.
Zwłaszcza pomidory najgorzej wyglądają.
Siema Stokrotki ![]()
Pięknie dziękuję za kawiatka Nanusiu ![]()
Dzisiaj siedzę od rana i imprezuję, tzn. słucham sobie piosenek ![]()
Mam nadzieję, że teściowa mnie nie pogoni z domu, ale staram się przecież nie na cały full słuchac.
A zmywanie i sprzątanie sobie czeka ![]()
Mąż pojechał orac, bo ma kilka dni urlopu.
Mój mały zajął 2 miejsce w konkursie plastycznym.
To mogę się pochwalic ![]()
Basiu witam ,,i inne dziewczyny tez ..Pakazalam Karolci gadajacego ---Klucacego ---sie kota
Klaudynko ,,,to rewelacyjny filmik ,,,ogladalysmy wszystkie i to przez dlugi czas ,,Karolka bardzo szczesliwa ,,ale sie smiala
filmik przefajny,,,ale najfajniejszy to byl film ,,ta gadula ,,nigdy nie widzialam czegos tak zabawnego..
Nanusia----jak widzisz ,,nie dla dla wszystkich jestes ,,Maryska Kaska,,,i tak trzymaj
Strzalko odpocznij a pozniej jak zwyklesprzatanie i zmywanie to normalka ,,ja zmywam pod ciepla woda ,,ale czasem jak mam okropnego lenia to wkladaam do zmywarki,,wlasnie wczoraj tak zrobilam
milego dnia Stokrotki

wiosna w gniazdach
, ptaszki karmią małe ![]()
Anusiu wiem że Karolcia lubi kotki więc jak wejdzie mi jakiś ciekawy w rękę to dla niej zamieszczę.
, cieszę się że się podobało, miłego dnia.
Klaudynko ,,Karolka jeszczedzis ogladala ten filmik,,przyznaje ze ja tez ,,przefajny ,,dzieki-- spadam ,,musze odgrzac ten bigosik
a wcale mi sie nie chce ruszac z miejsca i od kompa
U mnie wszystko już gotowe, chyba pora teraz się położyc ![]()
Zrobiłam dewolaje i posprzątałam ![]()
\
Strzalko odpocznij a pozniej jak zwyklesprzatanie i zmywanie to normalka ,,ja zmywam pod ciepla woda ,,ale czasem jak mam okropnego lenia to wkladaam do zmywarki,,wlasnie wczoraj tak zrobilam
milego dnia Stokrotki
Anusiu ja zawsze zmywam pod ciepłą wodą ![]()
Dzień doberek dziewczyny
Nie jest to mój dobry dzień. ![]()
Mam bóle kregosłupa i nóg,
ale sama na nie zapracowałam czytając wczoraj ululana w złej pozycji.
Lucynko
zazdrościłabym tego wyjazdu z 15 lat temu,
a teraz chyba nie dałabym się namówić.
Stałam się domatorką, a może byłam cały czas.
Ogranicza nas też Czaruś I piękny.
Strzałko
Anusia chciła powiedzieć, że pozmywała ręcznie, a nie zmywarką.
Klaudynko
wierszyk i wklejka za...ste, tak trzymaj.
Anusiu
przegraj Karolci na płytę i będzie miała ubaw dłuższy czas.
Hehehe=Strzalko ,,,pewnie i ja bym myla ciągle pod ciepla woda ,,ale dostalam zmywarke od mojej psiapsioly---GLUPI ZAWSZE MA SZCZESCIE -to znaczy ja ,,,przyznaje sie bez bicia--kupila sobienowa do zabudowy i mnie dala tą co miala i zadnych pieniedzy nie chciala,,ale my sobie tak dajemy rozne rzeczy
ale teraz dopuki palimy w centralnym i jest ciagle ciepla woda ,,doszlam do wniosku ze troche oszczedze na prądzie
to nie tak Dziewcyny,,,mam zmywarke ale jak palimy w centralnym to mam duzo cieplej wody imyje rekami w zlewozmywaku,,ale czesem mam lenia i wtedy srrru ==jak powiada Basia ===do zmywarki ,,alle zima rzadko ja uzywam,,w lecie czesciej,,..
jezeli chodzi o zimna wode ,,to tez nie ma sprawy ,,jak bylam mloda to pranie robilo sie w domu w BALI i pralo sie na tarze,,ale plukalo sie w rzece ,,walillo sie ,,,,kijanka ,,,dawalo sie koszule ,,czy cos innego na kamien i walilo sie po nich kijanka ,,,a pozniej dobrze plukalo w rwiacej rzeca,,
a tara i kijanka ,,to chyba wiecie co to jest,,
najgorsza byla zima ,,facevci rabali przereble w rzece zeby baby mialy gdzie prac ,,,a o naszych rekach wole nie gadac ,,mozecie sobie wyobrazic jak wygladaly,,sine z zimna zgabiale ,,
wiec teraz chyba temu rekawiczek nie uznaje w zimie
hellou wieczornie Stokroty
dziś miałam dzień lenia nie zrobiłam nic
w planach było pucowanie mebli kuchennych ... w planach hii
ale przyszła kumpela poklachałyśmy - potem zrobiła mi odrosty
potem obiad - wyprowadzenie MAM i zakupy - telewizjon
i tak mi zleciał dzień bezproduktywnie
Anusiu ja mam podobnie z tą kumpelą - jak coś zmienia czy wyrzuca zawsze mi się pyta : czy nie chce
dzisiaj przyniosła mi takie młynki do pieprzu i soli z białego marmuru .... alAAAganckie ![]()
jeszcze miała parę rzeczy na zbyciu - ale nie chciałam ... i jest oki
Strzałka jak robisz dewolaje ?????
w wolnej chwili napisz przepis okey ![]()
po piosenkach wstawianych można rozpoznać jaka jesteś młoda ![]()
mieszkasz z Teściową i co żadnych zgrzytów ????????????
ale pewnie macie kuchnie osobno hi
ja miałam super
Teściową ![]()
Nanusia a widzisz
zawsze słuchaj się opini młodszych hiiiiiiiiiiii
pozdrawiam Wifkę, Morawkę i Klaudynkę ...
naszych rekach wole nie gadac ,,mozecie sobie wyobrazic jak wygladaly,,sine z zimna zgabiale ,,
wiec teraz chyba temu rekawiczek nie uznaje w zimie
Anusiu
jak byłam mała to mieliśmy już pralkę.
Płukanie ręcznie w wannie, ale tego nie robiły dzieci tylko mój tata.
Dobry wieczór Stokrotki.
Piękny dziś dzień, a mnie od rana głowa napinkala ![]()
LUCynka [/b] chciałabym liznąć "za szyby" tego świata
:)
fruniecie z biura podróży ???? czy tak na własną rękę ????
sama z małżem ???? czy z jakimiś przyjaciółmi ????
Nanusia już właściwie odpowiedziała - nigdy jeszcze nie jechaliśmy z biurem podróży. Tak jest i drożej i trzeba się dostosować, a ja wolny strzelec jestem. Nie wykluczam takiej sytuacji, zwłaszcza gdyby nie było innej możliwości (brak czasu na zorganizowanie lub miejsca gdzie lepiej jechać z biurem).
Natomiast ten wyjazd jest trochę nietypowy, bo to właściwie do Makao jedzie na konferencję naukową mój mąż, a ponieważ tam nas jeszcze nie widzieli, to postanowiliśmy, że ja też pojadę (ja już za własne pieniądze). Wcześniej nie jeździłam z nim na zagraniczne konferencje co by sobie chłop ode mnie odpoczął ![]()
Na miejscu (w Makao) jest wszystko zorganizowane dla uczestników, a organizacja samego wyjazdu spoczywa na nas czyli w praktyce: mąż przygotowuje referat na konferencję, a ja resztę
No i on będzie konferował, a ja sama się błąkała po Makao, ale to mi nie przeszkadza.
Stąd ten mój pomysł na Dubaj (bo po drodze) i Hong Kong (bo obok).
Wprawdzie plany wakacyjne początkowo miałam inne (dokładnie w przeciwną stronę), ale skoro tak wyszło...
jak bylam mloda to pranie robilo sie w domu w BALI i pralo sie na tarze,,ale plukalo sie w rzece ,,walillo sie ,,,,kijanka ,,,dawalo sie koszule ,,czy cos innego na kamien i walilo sie po nich kijanka ,,,a pozniej dobrze plukalo w rwiacej rzeca,,
a tara i kijanka ,,to chyba wiecie co to jest,,
Wiem, ale tylko z opowiadań dziadków.
Myślę, że młodsze pokolenia to w ogóle nie wie co to tara lub kijanka. Podobnie jak nie znają wielu innych rzeczy.
Przeoczyłam znowu imprezkę.
Tak to jest jak się rzadko wpada na łączkę ![]()
Nie pytam ,czy na wyjazd zorganizowany,bo wiem,że tak,ale ...przez Ciebie hi hi.
Nie przerażają Cię mimo wszystko upały ,na które tam trafisz?
Wiem,że tylko ten termin możesz wykorzystać.
Zazdroszczę Dubaju,bo ja lubię "dotknąć luksusu ".
Jak Ty mnie dobrze znasz ![]()
Upały mnie trochę martwią, mojego męża nie, bo on jest bardzo ciepłolubny. A jeszcze bardziej martwi mnie wilgotność powietrza w Makao. Ale termin nie jest przeze mnie wybrany. Zresztą nigdy byśmy się nie mogli w takie tereny wybrać na dłużej, bo mój mąż z powodu pracy nie może mieć urlopu w innym okresie, zwłaszcza takiego dłuższego, bo tygodniowy to jeszcze można zorganizować. Wiem, że lepiej byłoby jechać w innej porze, ale cóż...
Co do Dubaju, to już pisałam: wolałabym wyprawę w dżunglę, albo w góry czy na pustynię ![]()
Może miałabym inne zdanie gdybym była gościem szejka ![]()
dobry wieczorek
znalazłam coś
filmik o tym, jak koty potrafią uprzykrzyć życie swoim "człowiekom"
i drugi, o tym, że mając kota, nie trzeba mieć budzika ![]()
Ivko
super filmiki.
Dobrze, żeby weszła Anusia, Karolcia kocha koty.
hiiii Lucynka - to będziemy mieć ciekawe foty ![]()
oglądałam przed chwilką program na TTV
pt. " Betlejewski" - prowokacje
robią prawdziwe prowokacje - pokazane jest jak ludzie reagują ...
ostatnio ogladałam - jak Polak Ruskiego przegania z targu ... bez żadnego pi pi pi - jest autentyczne
dziś było o pijanych kierowcach ... reagować czy nie ???
jedni wyrywali kluczyki ze stacyjki dzwoniąc na policję
drudzy jadą z nachlanym kierowcą ... szok ...
a teraz przełączam się za chwilkę na Discovery - będzie dokument " nie do uwierzenia"
Basiu - Ty nie zmykaj tylko migusiem pisz czy mieszkanko już całe wyglancowane?
Basiu --wreszcie poleniuchowalas ,,no i dobrze po takim kurzu ,brudzie ,,wreszcie czyasto pieknie i cicho...
Ivka--mnie wlasnie tak kot budzi jak na Twoim filmiku,,,delikatnie mnie dotyka po ramieniu czasem po policzku i nosie ale tak leciutko delikatnie..
Wifa ,ja nie moglam prac w pralce bo nie bylo pralek na baterie ,,wiec bylo reczne pranie,,nie mielismy pradu do 1973 roku,,20 sierpnia wlaczyli u nas pierwszy raz prad ,,rany ..co to bylo ,,urodzilam wtedy pierwsza corke ,,i lezalam na porodowce i temu tak dokladnie pamietam ten dzien..
moja wies jest najdluzsza w Polsce 24km dlugosci i najbardziej rozlegla ,,wiec za nasza wies zelektryzowali10 innych,,a nas na koncu
Luc ,,wiesz ze ja mam tare do tej pory???jest na strychu,,ale niech se jest ,,czasem mam chec zniesc i takie podreczne rzeczy ,,biale skarpety czy tez scierki wyprac,,ale men nie zgadza sie ,,
dzis do mnie nie gada i mam spokuj
Chłopięce zabawy
Podjęto decyzję
na szczeblu państwowym
kupujmy rakiety
nie chowajmy głowy.
Zabawa jest przednia
wyrzutnia nie jedna
baterii osiem tryska
i pięknie się błyska.
Brat Sam je przechowa
wpadnie mu mamona
za te obietnice
kasy już nie zliczę.
Zabawa dla chłopców
dużych czy też małych
z fantazją się bawią
rakiety śmigają.
Lecą przez tę dziurę
ogromną w budżecie
przelecą zgrabniutko
może dziurę zmiecie?
Luc ,,wiesz ze ja mam tare do tej pory???jest na strychu,,ale niech se jest
To nie wyrzucaj. Jeszcze kiedyś będzie wartościowa ![]()
Klaudynko - a Ciebie co tak na tematy militarne wzięło? ![]()
czasem mam chec zniesc i takie podreczne rzeczy ,,biale skarpety czy tez scierki wyprac,,ale men nie zgadza sie ,
Anusiu
kochana Ty chyba szukasz roboty.:P:P:P
Klaudynko
niech rakiety leżą, a nie śmigają.
Nie wywołuj wilka z lasu.
ANUSIA50+ napisał/a:czasem mam chec zniesc i takie podreczne rzeczy ,,biale skarpety czy tez scierki wyprac,,ale men nie zgadza sie ,
Anusiu
kochana Ty chyba szukasz roboty.:P:P:P
Już lepiej by tą tarą mężowi przez łeb dała, bo chyba czasem na to zasługuje. Może by oprzytomniał.
Luc --on sie nie zmieni --to taki typ ,,nie wiem o co sie gniewa ,bo nie powie ,ale sie nie odzywa,,,ale dla ludzi jaki mily ze az mi sie czasem rzyg -c chce,,,a jak juz z jaks Pania gada ,,rany,,..jak moj men mlodniej w oczach ,,a jaki dowcipny,
wiecie co -wole ze nie gada ,,bo ja nie chce sie z nim klucic ,,to kiedys czepial sie Karoli,,ale go oduczylam,,,ale nasza klutnia trwalaby do rana ,,bo on nie odpusci,,ale nawet moje milczenie mu przeszkadza, krzyczy ze sie nie odzywam
,kiedys juz nie wytrzymalam i palce sobie wcislam do uszu,,cholerka =ale na drugi dzienmnie uszy blaly
ech dziewczyny ,,dam se rade,tyle juz znioslam ,,zniose jeszcze albo mu kiedys przywale..
Już lepiej by tą tarą mężowi przez łeb dała, bo chyba czasem na to zasługuje. Może by oprzytomniał.
Popieram, chociaz szkoda, bo to zabytek klasy zerowej.
zniose jeszcze albo mu kiedys przywale..
Anusiu popieramy przywalenie. ![]()
Ja miałam taka koleżankę, że się gniewała, ale nie wiadomo było o co.
Powiedziałam STOP, za mało życia mi zostało na głowiznę.:(
Lucynko wzięło mnie militarnie po obejrzeniu Informacji w TV , nóż w kieszeni mi się otwiera na to co pokazywali.
A ja pamiętam tarę i balię , szare mydło do prania i te płócienne pościele które mama prasowała stale, inne ciuchy tez się mięły, takie były materiały.
Anusiu tej tary się nie pozbywaj , jeszcze na niej zarobisz, wrzuć na Allegro hi, hi handlarze skupują. A chłopem się nie przejmuj, naucz się olewać i nie słyszeć , tak to z chłopami jest że czym starszy kogut tym bardziej wylniałe pióra stroszy ![]()
Sprawę użycia tary w celach wyższych jak najbardziej popieram , wal Anusiu jak pod tarę Ci podejdzie i nerwy psuł będzie.
Lucynko wzięło mnie militarnie po obejrzeniu Informacji w TV , nóż w kieszeni mi się otwiera na to co pokazywali.
Tak myślałam ![]()
Słuchałam w radiu.
Witam wieczorkiem tych co jeszcze dzisiaj nie widziałam ![]()
Strzałko
Anusia chciła powiedzieć, że pozmywała ręcznie, a nie zmywarką.
Wifciu to samo zrozumiałam
Dlatego napisałam Anusi, że zawsze zmywam pod ciepłą wodą, bo zmywarki nie posiadam ![]()
[
Wifciu to samo zrozumiałamDlatego napisałam Anusi, że zawsze zmywam pod ciepłą wodą, bo zmywarki nie posiadam
Strzałko
tutaj w chałupce też nie mam, ale za to mam na działce.
Musiałabym całą kuchnię rozmontowywać, aby weszła 60 cm.
Strzałka jak robisz dewolaje ?????
w wolnej chwili napisz przepis okey
po piosenkach wstawianych można rozpoznać jaka jesteś młoda
mieszkasz z Teściową i co żadnych zgrzytów ????????????
ale pewnie macie kuchnie osobno hi
ja miałam superTeściową
]
Basiu dewolaje robię w bardzo prosty sposób.
Mięso z piersi kurczaka rozbijam na kotlety, oczywiście solę. Potem wkładam w środek ser żółty, może byc starty na tarce, albo malutkie cienkie paseczki. Następnie zwijam w rulonik
Dalej obtaczam w mące, potem w jajku z przyprawami i na koniec w bułce tartej i na rozgrzany tłuszcz na patelnię
Smacznego ![]()
Ja już nie taka młoda, bo już mi siwe włosy wychodzą , a na dodatek mam kręgosłup jak u staruszki ![]()
Mieszkamy z teściami. Zgrzyty były kiedyś.
Ale teraz już jest lepiej. Mimo, że kawy raczej razem nie pijemy to często ze sobą miło gadamy.
Kuchnia oczywiście oddzielna. Ja mam inne gusta. Najbardziej to lubię żółty ser i dżem.
Zresztą co do gotowania to sama mogę decydowac co i kiedy ![]()
Twoja teściowa Basiu żyje, czy nie?
tutaj w chałupce też nie mam, ale za to mam na działce.
Musiałabym całą kuchnię rozmontowywać, aby weszła 60 cm.
Wifciu w mojej kuchni to już kompletnie nic się nie zmieści.
Anusia w sumie w życiu bywa różnie, ale może coś się jeszcze zmieni.
I tego Ci bardzo życzę.
Nie może byc ciągle zle.

Razem z Lakusiem Was pożegnam dziewczynki, ale ze mną nigdy nie wiadomo czy jakiś wierszyk o dziadach nie pierdyknę
Dobranoc
Cześć Strzałko ![]()
ale ze mną nigdy nie wiadomo czy jakiś wierszyk o dziadach nie pierdyknę dobranoc
Pierdyknij, plis.
Na wypadek gdybyś jednak już się nie pojawiła, życzę Ci dobrej nocy. Razem z Lakusiem.
Lucynko głowa przestała bolec?
Pewnie masz jakieś domowe sprawdzone sposoby na ból głowy.
W tabletki się raczej nie bawisz.
Klaudynko ten Twój Lakuś jest śliczny ![]()
A co to dla Was po mojemu znaczy napinkala ![]()
Czyżby napier....
Strony Poprzednia 1 … 758 759 760 761 762 … 1,579 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » STOKROTKA-CAFE
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024