teraz dopiero odpalilam kompa wiec piersze co to do Stokrotek zagladam
Czytko mnie na pewno nie musisz przekonywac co to znaczy praca w oborze czy na roli,,wiem to az nadto dobrze ,,tylko ze u nas wiecej robilo sie rekami niz maszynami,,czy traktorami ,,gory ,skarpy, polany itd,,lekko nie bylo ale i tak czasem tesknie za tym,, a cielaczek ,,mam nadzieje ze dojdzie do siebie ,,zawsze lubilam male cielaczki czy( owieczki male)duzych owiec nie cierpie
Basiu widze ze remoncik idzie do przodu ,,ciesze sie ,,przyjade oblac--kawa --jak juz bedzie wszystko zrobione
Ewa ja kiedys mialam nadczynnosc tarczycy ,,po operacjii mialam dlugo spokuj a teraz okazalo sie ze znow mam problem ale niedoczynnosc..coz takie glupie to zycie ,,jak nie urok to sraczka ,,,bedzie dobrze grunt to sie nie przejmowac za bardzo,,
u Ciebie slonecznie a u mnie brzydko ,juz minela ta piekna zima ,,zamiec i zasypane drogi ,,sypalo do dzis przez cala noc ,,ale teraz czasem pada deszcz i jeszc straszna chlapa ,,brodzi sie po 30 cm ,,chlapie ,,
Wifa cos malo piszesz ostatnio ,,zawsze klikalas az Cie podziwialam a teraz cos nie bardzo Ci sie chce ,,wszystko gra?????
Nanusia ,,u mnie nie byla nadczynnosc tarczycy bezproblemowa ,,zaraz po badaniu ,,musialam operowac ,,dusilam sie chodzic nie moglam szybko -wpadalam w zlosc ,straszna ,,po poeracji przestalam miec te wszystkie problemy ,,w szpitalu w Bystrej bylo 112 schodow ,,potrzech dniach po zabiegu odprowadzilam gosci do bramy i poschodkach na gore ,,lecialam jak sarna ,,zadnej zadyszki ,,,,no ale bylam te mloda mialam 36 lat..
Ty pieczesz w rekawie ,,a ja ostatnio kupilam lopatke i boczek,,zmielilam
i zrobilam mieso kielbasiane w sloikach wyszlo dobre ale cos za malo dalam soli ,,robilam to [pierwszy raz ,,nastepnym razem bede wiedziec ile dac soli
jutro jade na komisje lekarska ,no i do Bielska mam zalatwienie,,a taka droga paskudna
narazie dziewczynki