Witam Stokrotki
Pięknie świat wygląda jak jest śnieg.Szkoda ,że nie ma już słonka,ale na dniach znowu przyjdzie.
Taka zima ,jak w nocy jest kilka stopni poniżej zera a w dzień najzimniej 0 stopni,to mi się nawet podoba.
U mnie juz prace plantatorskie się zaczynają.
Dzisiaj latam po całym domu z termometrem i szukam miejsc pomiędzy 25 a 30 stopni,żeby skiełkować nasiona.
Jedno już znalazłam,to jest na komputerze takim płaskim.Akurat 27 stopni.
Niezawodny jest piekarnik z włączonym światłem,ale aż tak wielkim plantatorem nie jestem hi hi.
Basia
Ty to powinnaś się cały czas przeprowadzać i remontować,przynajmniej mam co czytać hi hi.
Znalazłaś już sobie miejsce na palarnię?
Znam co prawda tylko 2 wejścia do domów wielorodzinnych,i oba otwierają się na zewnątrz,więc to mnie nie dziwi,zwłaszcza,że moi sąsiedzi na przeciwko ,też tak mają w domku jednorodzinnym.
Niedługo też będę narzekała,że nie śpię w nocy,bo moja jamniczka nie wytrzymuje i piszczy w nocy ,żeby ją wypuścić do ogrodu.
Żeby to było o 3:23,to żaden problem,ale to się zdarza o różnych godzinach.
Ewo
Ile Twoja mama ma lat?
Ciągle się zastanawiam,do jakiego wieku sama będę mogła wszystko załatwiać ,robić zakupy,jeździć samochodem.
Najstarsza osoba jaką znam i to wszystko robi sama ma 87 lat.
Ale tak myślę ,że chyba starszych nie znam na tyle dobrze ,a dużo młodszych nie umie prowadzić samochodów.
Sandro
Fajnie,że się pokazałas.
Pracę tzw. biurową łatwo dostać,o ile ma się odpowiednie kwalifikacje,a Tobie przy dzieciach i pracy na cały etat, trudno będzie je zdobyć.
a
Pomoce biurowe zarabiają grosze.