wpadlam po obiedzie-umylam gary ,,posprzatalam po lepkach i chcialam zagladnac na Stokrotki
Nanusiu ,,to znaczy ze ze mna lepiej ,,ale antybioyik musze brac przez kilka dni;;
Wifa --dobrze ze moj organizm tak reaguje ,,bo inaczej dawno bym wyladowala w Psychiatryku,,a teraz do Psychiatry potrzebne jest,, skierowanie ,,ucielam sobie gadke z doktorem o skierowaniach i piwiedzial mi o tym,,
znajomi jeszcze w Bielsku mowili mi ze mam szczescie ,,,wszystko przespie
Ewa-u mnie tez ponuro ,pochmurnie ale sniezek pada ,w tej chwili drobniutki ale jest sniegu z 15 cm,,
moj kot mial w nim zabawe ,,ale sie usmialam,,kladl sie na brzuchu i czail sie ,,wreszcie sus i koziolki fikal ,,tarzal sie w sniegu,,pierwszy raz widzialam cos takiego ,,i tak bylo moze z 10-15 minut,,ale teraz wrocil i pewnie zmarzl bo nie wybiea sie na pole tylko lezy sobie
Nanusia ,, zawsze u mnie bedzie pole a nie ,,dwor ,,inaczej nie potrafie pisac,,to juz mam we krwi
Morawko,,,moj ciagle cos potrzebuje do auta ,,,ostatnio ,wydarlam sie po nim ze przezkilka miesiecy niech mi nawet nie gada ze cos musi przy nnim zrobic ,,bo mnie szlak trafi ,,co miesiac
to 900,,,to 300,to znow 500 ,400,i wreszcie 500, ale zaplacil 480 ,,oddal mi 20 zl ,jak mu duplam ta 20 powiedzialam zeby se wsadzil w duupe,,,miarka sie przebrala i wybuchlam ,od tegon czasu milutki,,mnie ciagle wygaduje ze ja mam wszystko a on nic ,,,,mnie wykrzyczy
najtanszy podklad ,,a on setkami wali co miesiac u mechanikow
mam przekichane dziewczyny nawet nie zdajecie sobie sprawy jak czasem mi jest ciezko ,,zeby nie Karola ,dawno bym sie wyniosla mimo choroby co powinnam miec wsparcie ,,nie mam zadnego tylko ..gnebienie mnie ,,przyjemnosc mu sprawia ,,
sasiedzi mysla ze to ideal ,,milutki ,dowcipny chetny do pomocy ,,a w domu??koszmar ,,dobrze ze jestem silna psychicznie..cczlowiek o dwuch twarzach