STOKROTKA-CAFE - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » STOKROTKA-CAFE

Strony Poprzednia 1 … 695 696 697 698 699 … 1,579 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 45,241 do 45,305 z 102,609 ]

45,241 Ostatnio edytowany przez Ba-Cha (2014-12-01 21:15:56)

Odp: STOKROTKA-CAFE
Nanusia napisał/a:

Nie kuchnia kosztowała 2 tys ,tylko blaty do niej.

no to Nanusia dogadałyśmy się  http://fotozrzut.pl/zdjecia/85cc1ca120.gif
ja tak trochę nie zakumałam wcześniej,że to przeciEEEE cosik za mało
dziś tak dla jaj - dzwoniłam do jakiegoś faceta co robi meble na zamówienie
chciałam go podpytać jak radziłaś - ile kosztuje jedna szafka ???
nie odpowiedział smile
ale mniej więcej orientował się jakie są kuchnie na tej ulicy co my kupujemy
i zaśpiewał od 8 tys w zwyż .... chyba by mnie pogieło ,żeby tyle dać za kuchnie ....
2 tys. - to ja mogę dać ale za całośc - tylko w sklepie   też się kupi smile

Anusia jak się nie chodzi po schodach codziennie to nie potem siły wyleźć smile
ostatnio będąc w szpitalu ledwie zipiąc wyszłam na 3 piętro

Czytka dzisiaj oglądałam Boscha ...  smile
a na to wyjdzie jeszcze - bo za duży wybór smile - że wezmę tą amicę i jak ją zajade - to dopiero kupię smile

oglądałam  przedtem film polecany tu na wątku filmowym  : jak się pozbyć celullitu  - kicha  ( do połowy dotrzymałam czy się rozkręci  - ni hu hu )
potem znalazłam "symetrię " - troszkę ciężki film o więzieniu
teraz ogladałam dokument o polskich więzieniach

muszę kosteczki wyprostować - to i znikam  http://fotozrzut.pl/zdjecia/9cc9c34ad6.jpg do jutra Pipencje lol
ale se tematykę wybrałam nie ?? lol

45,242 Ostatnio edytowany przez wifa (2014-12-01 22:36:41)

Nanusia napisał/a:

No Pyrki
Mamy nowego prezydenta miasta.
Może nareszcie cała Polska przestanie się z nas śmiać za odwołane koncerty i przedstawienia.

Dobry wieczór

Nanusia
            cieszę się, że nie został Grobelny.

morawa napisał/a:

Pogodziliśmy sie z bobaskiem postanowiłam dać mu bo jak nie inna mu da ha ha

Morawko
       masz rację zgoda buduje, niezgoda rujnuje.
Pocieszycielek to bobasek znalazłby gromadkę. tongue:P:P

Anusiu
         cieszy mnie dobra wiadomość.

Basiu
        mam dwie pralki Boscha i jestem zadowolona.

.............http://smiles24.ru/data/smiles/smiles-emocii-1107.gifDobranoc dziewczyny

45,243

Klaudynko cudnie napisałaś, maż wziął sobie do serca te słowa i masuje, chucha, dmucha, całuje smile
sam jest dalej obolały ale o mnie dba smile

Morawko nie biorę sama leków na reumatyzm, na razie próbuję leczyć się aspiryną

nie pomaga mi unoszenie rąk, jest jeszcze gorzej, własnie dlatego nie pasuje tutaj zespół cieśni nadgarstka, lepiej mi jak trzymam je wzdłuż ciała (tu pasuje krążenie)

w piątek idę do lekarza, może coś wskóram, oni tutaj niechętnie dają skierowania, jak już raz któryś wyda diagnozę, to ciężko nakłonić go do kolejnych badań, nawet jeśli objawy się nie zgadzają

45,244 Ostatnio edytowany przez Klaudyna59 (2014-12-01 23:57:12)

Ivo - to gratuluję Ci tak pojętnego męża, niech masuje i dopieszcza Cię tak całe życie  hi, hi big_smile

Dziewczynki, dzisiaj przez net zamówiłam sobie zmywarkę do naczyń Boscha i nowa gazówkę Amiki , bo moja jest do niczego, piekarnik zdechł a niby dobra firma Mastercook a żył 2 lata i już piec nie chciał , a ja tak lubię ciacha zajadać , na razie mam post od słodyczy i wcale mnie nie ciągnie do tych kupnych , ale upieczone to chętnie bym zjadła. big_smile

Basia i Wifcia big_smile daję Wam upomnienie na razie ustne za wklejanie tych samych obrazków, ale się lenicie, zaraz jutro chcę widzieć pikne łobrazki big_smile

..................................................http://imgup.pl/di/LPIV/p.gif

45,245

Siema smile

Nie gasic jeszcze, bo jeszcze ja tu wpadam smile
Dopiero zjadłam po pracy i można już odpoczywac smile

Wiecie jak się załatwiłam z autem?
W sobotę wieczorem wróciliśmy do domu i niestety zapomniałam wyłączyc radia. I grało tak sobie do dzisiaj, do rana.
Niby samochód w garażu (ale nie ocieplony) i niestety mi zdechł... Zdarzało się nieraz mi też zostawic, ale jak była dodatnia temp. to nie było żadnych problemów.
Mąż mi zdążył tylko rano krętnąc, że mogę miec problem z odpaleniem. A on musiał jechac do pracy.
Musiałam go podłączyc pod prostownik, a jeszcze w międzyczasie teścio niechcący wywalił korki. I się zeszło do południa z tym wszystkim. Na szczęscie do pracy miałam na 14 to zdążyłam smile
A na dworze ziąb jak nie wiem.
W pracy dzisiaj praca przy tunelu to i ciepło było smile

45,246

Póżno się zrobiło.
Wstawię deko romantyczną nutkę, aby Wam się dobrze spało smile

Dobranoc smile.

45,247

Cześć Strzałko smile
Ja tylko na chwilę. Właściwie to wpadłam zgasić światło.
A Ty luknij na pocztę wink

Dobranoc.

45,248 Ostatnio edytowany przez Ba-Cha (2014-12-02 08:13:36)

hey  Mychy  zapraszam jak co rano na kawencje
                                                  http://fotozrzut.pl/zdjecia/387c738fa1.jpg
moje drogie Pipencje lol:lol:

Klaudynka - a jakiej szerokości ta zmywarka ???
powiem tak "60" jest za duża na 2 osoby  lepiej wziąść "45" ...
mam jeszcze "60" i ciężko ją załadować co drugi dzień smile
na nowym mieszkaniu - nie będę miała świadomie ... lol
niby okropecna wygoda - ale odpuszczam - i myć będę na bieżąco smile

a jakie upomnienie ???? za cooooooooo ???? he ??? smile http://fotozrzut.pl/zdjecia/76329e60ed.gif

Strzałka pierwszy raz słyszałam tą piosenkę lol  ładna....

pozdrawiam wszyściutkie Pinduliny
do południa jedziemy się wymeldować ...ola Boga
machina rusza na dobre smile

45,249 Ostatnio edytowany przez poprostumagda (2014-12-02 09:37:46)

Hej kobitki smile

Coś jakoś Was wymiotło wczoraj!
Basia machina rusza i świetnie smile.

Pyrki, ja też cieszę się, że mamy nowego prezydenta. Lubię zmiany, bo to nadzieja na coś lepszego smile. Swoją drogą ciekawe czy będzie jeździł tramwajem do pracy.

Nanusia i Basia ale się dogadałyście z ceną kuchni lol.

45,250

Widziałyście już dzwon Zygmunta? lol:lol:

http://fotozrzut.pl/zdjecia/8962e82ec2.jpg

45,251

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTv2pJAcvDmOYuO8oM7vNje9ZtV6qXIjvVi3whHT-AIh5ebP3Hx

Witajcie dziewczynki

Mam dzisiaj piękną słoneczną pogodę jak na urodziny przystało big_smile kończę dzisiaj 26 lat ino troszkę się poprzestawiało big_smile

Basia upomnienie masz za powtarzające się obrazki hi, hi big_smile weż się za nowe big_smile  Zmywarkę kupiłam 45-tkę, bo wiedziałam że nie będę miała jej czym zapełnić, chociaż znam siebie i wiem jak potrafię brudzić naczynia big_smile

Magda, czy Waszym Prezydentem będzie Biedroń? jeśli on to wczoraj widziałam w tv jak zapowiadał zmiany, SLD w nowych wyborach na prezydenta Kraju jego będą wystawiali a starych będą się pozbawiali. Pożyjemy to zobaczymy big_smile

45,252

witam w mrozny  poniedzialek
w nocy  padal deszcz potem przyszedl ostry mroz ,,i na drodze szklanka ,,nie da sie wyjsc na pole ,,aut prawie nie widac ,,tylko jezdza te co musza,,,a ja mialam isc do sklepu i do Apteki,,,,dopuszcze sobie juz raz zlamalam kregoslup -wystarczy..
teraz robie pranie ,,przygotowalam obiad ,i zaczelam klikac ,,
men od wczoraj do mnie nie mowi ..wrzeszczal cos wieczorem na mnie .ale wcislam palce do uszu zeby nie slyszec,,.(wczoraj powiedzialam mu ze jutro tzn,dzis pojedziemy do Zywca na zakupy i do Apteki)  wiec pozniej za godzine wpadl do mnie do pokoju -rzucil mi kluczyki na stol i powiedzial zebym sobie sama jechala ,,a janie mam prawka ,,i predzej taczkami lub koniem moglabym pokierowac..
jak poszedl to Karola pokrecila palcem po czole --tzn,,ze  glupi i mowi PALANT..ale jej powiedziala zeby milczala bo znow sie zacznie i cala noc bede musial czuwac ,,i tak sie balam spac ,,ale byl spokuj
milego dnia Stokrotkom Wszystkim

45,253

Klaudynka WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE smile.

http://fotozrzut.pl/zdjecia/4936857efb.jpg

Klaudyna59 napisał/a:

Magda, czy Waszym Prezydentem będzie Biedroń? jeśli on to wczoraj widziałam w tv jak zapowiadał zmiany, SLD w nowych wyborach na prezydenta Kraju jego będą wystawiali a starych będą się pozbawiali. Pożyjemy to zobaczymy big_smile

Nie Biedroń, a Jacek Jaśkowiak.

45,254

Klaudynko wszystkiego co zyciu najlepsze   zycze Co Malolato
duzo radosci ,pomyslnosci i izdrowia

45,255

Anusia nienawidzę takiej pogody. W tamtym roku musiałam jechać w taką szklankę i to było straszne. W 2 godziny drogi chyba z nerwów schudłam wink.

45,256

Dzień dobry smile

Klaudynko - wszystkiego najlepszego

Klaudyna59 napisał/a:

czy Waszym Prezydentem będzie Biedroń? jeśli on to wczoraj widziałam w tv jak zapowiadał zmiany

Biedroń to w Słupsku.
Zmiany? No, na pewno wink Facet bez kwalifikacji, bez pomysłów na rządzenie, bez doświadczenia sad
To się może udać tylko w jednym przypadku - gdy dobierze sobie sensownych współpracowników.

Anusiu - współczuję. Ciężkie masz przejścia ze swoim mężem.
Nie masz szans na osobne zamieszkanie? To chyba byłoby jedyne sensowne wyjście, bo przecież on Cię zadręcza.

45,257

Witam Stokrotki

Dalej brak słońca.

Klaudynko
Mam tego samego prezydenta ,co Magda i nie jest to  Biedroń.
Prawdę mówiąc nie pamiętam ,jak się nazywa ,ale na pewno nie tak jak dotychczasowy,czyli Grobelny.

Moja zmywarka 60 cm ,chodzi co dziennie.
Nie za bardzo rozumiem,jak nawet w 2 osoby nie można zapełnić 45 w dwa dni.
Chyba,że się w domu nie gotuje.
Z jednego obiadu mam garnek ,w którym gotował się albo ryż,albo kasza ,albo ziemniak i do tego pokrywka.Patelnia od mięsa ,czy ryby i pokrywka taka co
trzeba ją połozyć.Miska od surówki ,lub garnek od warzyw z pokrywka.
Co drugie,trzecie mycie dochodzą deski do krojenia.
I oczywiście talerze ,sztućce ,szklanki i kubki.
Samych szklanek mam dziennie przeszło 10.

Basiu
Przemyśl jeszcze tą zmywarkę.Szkoda manicure  hi hi.

Tak długo pisałam ten post,bo przyjechała dawny pracownik po jeden papier,że zdążyła Anusia wpaść.

Magda
Z jakiej okazji składasz Klaudynce życzenia?
Potrójne imieniny będą dopiero za dwa dni  big_smile

Anusiu
Przez to ,że zatkałas uszy ,to teraz nie wiesz ,czemu ci mąż rzucił kluczykami.
Teraz rozumiem,jaka to niezależność mieć prawo jazdy.
Jakby mi tak śwignął kluczykami,to by ich już nigdy nie zobaczył.

45,258

Klaudynko

http://scouteu.s3.amazonaws.com/cards/images_vt/merged/zyczenia_urodzinowe_28.jpg

45,259

Magda ,ja kiedys lubilam rozne anomalia pogodowe -ale pomalu mi to brzydnie ,,kiedys byly burze ktore dla mnie byly czyms pieknym ale po tym co sie dzialo u nas tego lata ,,mam ich dosyc ,,
lubilam snieg ,,bardzo lubilam wychodzic wysoko w gory i zjezdzac w dol na sankach,,szlo sie w gore godzine albo dluzej a zjechalo sie w ciago niecalej pol godziny.. lod ,,lubilam sie slizgac po lodzie ,,ale to byla frajda ..ale 10 lat temu upadlam na lodzie i zlamalam kregoslup..od tego czasu  boje sie lodu

45,260 Ostatnio edytowany przez Klaudyna59 (2014-12-02 13:19:39)

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRdCW7K4bvtPp4-dKYcFP0VGxR7Uy-ZmVVppbA7e4IA2vBfQfxM

Kochane Stokrotki , dziękuję Wam za piękne życzenia i leję szampana, za zdrowie nas wszystkich! big_smile big_smile big_smile

https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQolNsaypTAohgjkLPjt7NM6xBZrrBWHVEkKcxrXUXLOtvL17Dd8g

45,261

Nanusia zaczelo sie od ladowarki do telefonu -Karolka szukala -ja usunelam wszystkie ktore nie uzywamy..przelozylam do niego do pokoju,,a ze on ciagle wszystko rozwala i ma bajzel ,,nie mogl znalezc i zaczal na mnie sie wydzierac -powiedzialam muz e jakby nial porzadek to nie musialby szukac,,no i zaczelo sie ,,,
ze wszystko wywalam ze musze miec tak jak ja chce itd ,,zamilklam ale ze zadlugo wrzeszczal wiec polozylam sie i pomyslalam ze mam cie w d,,ie,gadaj se gadaj,,przylatywal stawal w progu i znow lecial do siebie ,,i nawetjak poszedl sie myc to wrzeszczal,,ale pozniej padl do pokoju i takim-TEATRALNYM  gestem rzucil mi te kluczyki,,,ja ich nie ruszalam ale jak zasnal Karolke to meczylo i pozwolilam jej schowac tam gdzie zawsze siedza
powiem tak nie jestem znow taka pedantka ale lubie miec wszystko na swoim miejscu ,i nie lubie balaganu.  a
a moj to balaganiarz --nie moge powiedziec ze brudas -bo jest czystym czlowiekiem ale z porzadkami to jest na bakier
ile ciuchow powyciaga ,to wszystko lezy na fotelach,,najgorsze ze jakbym je pochowala do polek czy szafy to mi sie dostaje ,,wiec juz przestalam uniego sprzatac --on od czasu do czasu sprzata ,,odkurza

45,262

Anusia nie szkoda Ci nerwów  na chłopa? olewaj i idż na spacer z Karolcią, jest taka piękna pogoda to zregenerujecie siły i nerwy. Wrócicie zadowolone i uśmiechnięte a jak men zobaczy że nie masz zamiaru się przejmować jego humorami to też się uspokoi.  Ten tydzień ma być słoneczny więc zaplanujcie sobie z Karolką każdy piękny słoneczny dzień a men niech się gania za własnym ogonem big_smile

45,263

Witaj Klaudynko !

45,264

Tak miło Ciebie widzieć . Co nowego w kawiarence ?

45,265

Trochę poczytałam i wiem , że obchodziłaś Urodziny .Przyjm życzenia .
Marzeń o które warto walczyć .
Radości , którymi warto się dzielić .
Przyjaciół , z którymi warto być .
Nadziei , bez której nie da się żyć.
Pozdrawiam koleżanki.

45,266

hey   hey   to ja bezdomna  .... lol
MAM - rano mówi - ja nigdzie nie jadę - bo jest zimno   .... hii

dowody osobiste w nowym roku niby nie będą mieć adresu- ale nasze są ważne do 2 marca
to w lutym trzeba wyrobić
druczków nowych jeszcze nie mają - i nowe zdjęcia trzeba porobić
ponoć nie lewy profil i ucho - tylko z przodu ......  wymyślają i tyle .... 

Nanusia tak jak dzisiaj to mam dopiero 3 talerze - jedna miska z surówki - garnek z ziemniaków + przykrywka
są 3 kubki i tyle  a jeszcze 2 talerzyki deserowe
patelnie myję od razu - no bo jak się pozbyć tłuszczu ???? he????
dolewam gotującej wody + płyn - przejadę gąbką wylewam do zlewu i wycieram ręcznikiem ....

teraz zjechałam na dół - i co ???? LUCY pisze u Nas lol witam przy okazji smile
i myślę co jest ???? czyżbym się pomyliła i na "kwiecistych" piszę hiiiiiiiiiiiiiii

Klaudynka urodzinowe buziaczki i życzonka
wraz z cwietkami  http://fotozrzut.pl/zdjecia/2f33d0096d.jpg zdróweczka i jak najwięcej weny do pisania świetnych rymowanek smile:)

pozdrawiam Anusię - LUCynkę - Magdę - i te Mychy które dopiero wejdą na łączke

45,267

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRKn_xH4fSaDAUlu1ShrzTK06ZJb8YQewiwFmQS9D6WFnjGCpL9

Jak miło Ciebie widzieć Lucy big_smile od razu przepijemy szampanem i dziękuję Ci pięknie za życzenia big_smile Zapraszamy Ciebie żebyś częściej zaglądała do nas.

45,268 Ostatnio edytowany przez Klaudyna59 (2014-12-02 14:31:41)

Basiu , dziękuję Ci za fajniutkie życzenia i daję Ci facia żeby szampana Ci nalał a jakby zechciał Ciebie w nim wykąpać to nie wzbraniaj się  big_smile big_smile big_smile

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTWTYQYjG0T0RIMKn4SVNciz39475qhXqmIJ3u6Dm2SWvcJyEF2

Basia, dokładnie w pażdzierniku robiłam zdjęcie do dowodu i robili lewy profil z uchem a kolczyki kazali zdjąć , na dowód czeka się ok 3 tygodni ale może i wcześniej o parę dni być, może u Was nie trzeba tyle. Basia obawiam się że Mam będzie ciężko się przyzwyczaić do nowego mieszkania, uważaj żeby Ci nie uciekała.  Starsi ludzie własnego mieszkania nie poznają mimo że mieszkają w nim kilkadziesiąt lat a dopiero po zmianie . Ale na to nie ma rady, trzeba tylko pilnować Mam aż się przyzwyczai.

45,269 Ostatnio edytowany przez wifa (2014-12-02 17:09:51)

Klaudyna59 napisał/a:

Basia i Wifcia big_smile daję Wam upomnienie na razie ustne za wklejanie tych samych obrazków, ale się lenicie,

Witam dziewczyny

Klaudynko
         mój obrazek na dobranoc jest moim znakiem firmowym,
zastrzeżonym. tongue:P

strzała napisał/a:

Musiałam go podłączyc pod prostownik, a jeszcze w międzyczasie teścio niechcący wywalił korki.

Strzałko
          a nie mówiłam,że nieszczęścia chodzą parami. sad

Ba-Cha napisał/a:

Basiu
         tutaj nie mam , bo się nie zmieści 60 cm, a 45 nie chcę.
Eeeee te dwa talerze i garnek to w mig umyje.

Klaudyna59 napisał/a:

Magda, czy Waszym Prezydentem będzie Biedroń?

Klaudynko
           Magda jest pyrą,
ale widzę, że Biedroń stanął Tobie kością w gardle.:(

45,270

KLAUDYNKO dużo zdrówka,
                        bo jak tego nie ma, to jest bida.

http://ekartki-tamara.pl/kartki/2/2/d/e-kartki-urodzinowe-2124.jpg

45,271

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSswYls4hkTWh5VswHT9c1gGfml0j1avpB5M2MANLmOcACgiQDn_Q

Klaudynko wszystkiego najlepszego w dniu urodzin.
Dużo zdrowia, zdrówka, zdróweczka

45,272

Witam

U nas nadal mrozi, chociaż nadają ocieplenie.
Byłam w mieście.
Przybranemu wnusiowi wysłałam paczkę z prezentem pod choinkę.

Ja mam zmywarkę Bosch 45.
Włączam ją codziennie.
Czasami myje dwa razy na dzień.
Taka w3 zupełności mi wystarcza.

45,273

czytelniczka51 napisał/a:

Ja mam zmywarkę Bosch 45.
Włączam ją codziennie.

Czytuniu
         siostra ma 45 cm /większa jej nie wejdzie/ i myje garnki ręcznie.

45,274

Wifciu czasami i ja duży garnek myję ręcznie

45,275 Ostatnio edytowany przez wifa (2014-12-02 17:56:17)

luc napisał/a:

Biedroń to w Słupsku.
Zmiany? No, na pewno wink Facet bez kwalifikacji, bez pomysłów na rządzenie, bez doświadczenia sad

Lucynko
        a który z nich ma kwalifikacje, doświadczenie,
pomysły to oni mają jak się obłowić. sad
Słuchałam wypowiedzi posłów z różnych partii na temat Biedronia.
Powiedzieli zgodnie, że jest wyjątkowo pracowitym posłem.
Mam nadzieję, że Słupsk będzie miał z niego pociechę. smile:):)

45,276

Moja siostra wczoraj miała poważną operację.
Jest już na normalnej sali.
Rozmawiałam z nią.
Operacja się udała.
Jest obolała, najgorsze ma już za sobą.

45,277

Czytuniu
            coś poważnego?

45,278

Tak Wifciu
Usuwali jej mięśniaki wraz z macicą.

45,279

Tak Wifciu
Usuwali jej mięśniaki wraz z macicą.

Czytuniu
              15 lat temu miałam też usuwane, ale wszystko łącznie z jajnikami.

45,280

Wifciu i Czytuniu , dziękuję Wam dziewczynki za piękne życzenia a Wifcia nawet dużym prezentem mnie obdarowala , szampanem nadal Wam polewam, Wasze Zdrowie Dziewczynki big_smile

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS1VeR0Svq9Yhti0NGSHP5ukfTwQjEAYbVw_wWNePO0rAy_Mbw6

45,281 Ostatnio edytowany przez wifa (2014-12-02 18:33:33)

Klaudyna59 napisał/a:

Wasze Zdrowie Dziewczynki big_smile

Kluadunko Twoje zdrówko

45,282

...
Operacja się udała.
Jest obolała, najgorsze ma już za sobą.

Czytuniu to najważniejsze, że operacja udana. Szybkiego powrotu do zdrowia dla siory.

Oglądałam dzisiaj rozmowy w toku ( wiem, wiem co o nich myślicie), samą końcówkę gdzie młodsza siostra z płaczem mówiła, że chce żeby starsza ją przytulała, bo ją kocha... Popłakałam się, chociaż wiem, że dzieci umieją grać na emocjach..
Nie wiem jak Wy, ale ja mam siostrę bez której nie wyobrażam sobie życia.

45,283

Czytunia siostrze Twojej życze szybkiego powrotu do zdrowia, wiem jak się czuje bo miałam też tego typu operacje ale każdy następny dzień jest lepszy i siły wracają. Mięśniaki w naszym wieku ma wiele kobiet i tego nie leczą inaczej jak operacyjnie bo one rosną spore. moja siostra wróciła dzisiaj ze szpitala sanatoryjnego, była na kardiologii, bardzo sobie chwali i jutro idzie po następne skierowanie bo należy jej się 2x poszpitalne leczenie sanatoryjne. Wczoraj w nocy koleżanki z pokoju ja zatrzymały jak ona wybierała się do domu w piżamie te 150 km na piechotkę po nocy. No to skończył się mój spokój , w każdej chwili będę musiała jechać. Czytuniu ja do siostry mam 400 km i jestem na każde wezwanie i nie wyobrażam sobie jakby jej brakło a lekarka jej uczulała mnie że w każdej chwili może się to zdarzyć. Myślę że póki mamy rodzeństwo to i nam lepiej się żyje na tym Świecie.

45,284

Mam dwie siostry, które mają swoje rodziny.
Ich dzieci są na każde ich zawołanie,
mamę zawieź, przewieź i tak dalej,
więc jak im coś jest to się martwię,
ale nie ma takiej potrzeby, abym jechała i się opiekowała.

Czytuniu , Klaudynko siostrom zdrowia życzę.

45,285 Ostatnio edytowany przez Klaudyna59 (2014-12-02 19:05:25)

wifa napisał/a:
Klaudyna59 napisał/a:

Basia i Wifcia big_smile daję Wam upomnienie na razie ustne za wklejanie tych samych obrazków, ale się lenicie,

Witam dziewczyny

Klaudynko
         mój obrazek na dobranoc jest moim znakiem firmowym,
zastrzeżonym. tongue:P

[quote=.[/quote

Ba-Cha napisał/a:

Klaudyna59 napisał/a:

Magda, czy Waszym Prezydentem będzie Biedroń?

Klaudynko
           Magda jest pyrą,
ale widzę, że Biedroń stanął Tobie kością w gardle.:(

Wifciu Biedronia lubię może to za dużo powiedziane ale podoba mi się jego podejście do ukrócenia przepychu w Sejmie i w gabinetach polityków. Jego poczynania będę śledziła z zainteresowaniem a jego orientacja seksualna mnie nie przeszkadza, nas nikt nie pyta jak się kochamy ( na szczęście big_smile) Jestem tolerancyjna i każdy niech żyje jak lubi aby tylko innych nie krzywdzili.

A ten Twój znak firmowy to może i dobrze? na pewno mnie się podoba. big_smile ale wtedy dodaj coś jeszcze Wasza Łaskawość big_smile big_smile big_smile

45,286

Wifciu Twoje siostry mają dzieci które mamami się zaopiekują w razie choroby a moja siostra dzieci nie ma, jej mąż przez świnkę nie mógł zostać ojcem więc tu jest inna sprawa.

45,287 Ostatnio edytowany przez wifa (2014-12-02 19:21:31)

Klaudyna59 napisał/a:

Wifciu Biedronia lubię może to za dużo powiedziane ale podoba mi się jego podejście do ukrócenia przepychu w Sejmie i w gabinetach polityków.

A ten Twój znak firmowy to może i dobrze? na pewno mnie się podoba. big_smile

Klaudynko
        wiesz, ze jestem osobą bardzo tolerancyjną.
Tak zostałam wychowana przez mojego ojca,
który stykał się w swoim życiu z różnymi kulturami, religiami itd.

Biedroniowi życzę wszystkiego dobrego.
Mam nadzieje, że pokaże jak powinno się rządzić bez prywaty.
Czas pokaże.
Będę na pewno jemu kibicować.

45,288

Klaudyna59 napisał/a:

jej mąż przez świnkę nie mógł zostać ojcem więc tu jest inna sprawa.

Prawda Klaudynko, ale współczuje sama jesteś chora,
masz chorego w domu i jeszcze rodzina.
Na jedną osobę to bardzo dużo.

45,289

Niestety mam tylko brata,a to już chyba nie to samo.
Brat jest starszy ode mnie ,ale opiekuje się sparaliżowaną żoną.
Nigdy nie był idealnym mężem,nawet nie był dobrym,za to teraz jest aniołem.

W telewizji był wywiad z partnerem Biedronia.
Jaki przystojny i sympatyczny facet,że szok.

Nasz Poznański nowy prezydent,też będzie jeździł komunikacją miejską i zlikwiduje auta służbowe.
Nie wiadomo tylko ,czy nie będzie musiał za rok kupić nowych,bo mu pracownicy odmówią wyjazdów.

Syn 2 lata temu wyremontował sobie łazienkę.
Właśnie mu ja rozbijają,bo jest wymiana rur.
Najpierw rozbili lustro takie 2m na 1m,bo takie duże się przykleja do ściany.
Syn pilnuje,żeby mu Geberitu  hi hi nie rozbili.
Naprawa wszystkiego na jego koszt.
najpierw był wściekły a teraz jest załamany.
Dobrze,że tylko 2 ściany kują.

Klaudynko
nie dosyć ,że nikt nas nie pyta jak,to nie pyta z kim  lol

45,290 Ostatnio edytowany przez wifa (2014-12-02 20:09:50)

Nanusia napisał/a:

Syn pilnuje,żeby mu Geberitu  hi hi nie rozbili.
Naprawa wszystkiego na jego koszt.

Nanusia
        napisałaś dobrze, a ja chciałam Ciebie poprawić.
Cholerka ta spłuczka to ja chyba nigdy nie zapamiętam.
To synuś ma ból.

45,291

Nanusia napisał/a:

W telewizji był wywiad z partnerem Biedronia.
Jaki przystojny i sympatyczny facet,że szok.

Masz rację oby dwóm nic nie brakuje.

http://www.fakt.pl/m/crop/-658/-500/faktonline/634599832875886506.jpg

45,292

ło matko, ratunku! co to jest geberyt? big_smile big_smile big_smile

Nanusia masz rację ale najlepsze to jest to, z kim? big_smile

Wifciu bierzmy pod uwagę że Biedroniowi będą oportuniści wrzucali kłody pod nogi, przecież o smaczne kaski to ludzie walczą. A jego partner jest ciacho? ale nie dla dziewczyn big_smile

45,293

Klaudyna59 napisał/a:

[b] Wifciu
bierzmy pod uwagę że Biedroniowi będą oportuniści wrzucali kłody pod nogi, przecież o smaczne kaski to ludzie walczą. A jego partner jest ciacho? ale nie dla dziewczyn big_smile

Czytałam,że zamierza powołać radę prezydencką,
która będzie wspólnie z nim decydowała.

Masz rację ciacho, ale nie dla nas z racji orientacji i wieku.

Jak byłam w zeszłym roku na świętach w Kołobrzegu,
to też takie dwa ciacha siedziały z nami przy stoliku.
Miło było na nich patrzeć i słuchać.

Nie geberyt ino geberit to jest spłuczka w ścianie.

45,294

Pewnie Wifciu że nie dla nas z obu tych racji naraz, ale popatrzeć miło .

Spłuczka w ścianie  - jak to swojsko brzmi a nie jakieś wykręcanie ozorka big_smile

45,295 Ostatnio edytowany przez Ba-Cha (2014-12-02 20:27:28)

hey  wieczorkiem Mychy

Nanusia - te nieszczęsne piony - kurde ino współczuć Synciowi
na tym moim mieszkaniu - też są nie wymienione
jak byłam pytać w administracji o remonty
to facet powiedział - będzie mieć pani klucze to przyjdziemy - może awaryjnie zrobimy
ale nikt się nie zgodzi przed świętami - i doopa blada
jeszcze z boku na parterze jest poczta - w najgorszym wypadku trzeba będzie poczekać 2 miesiące ...
najgorsze co by mogło być - bo remont kibla i podłogi  z moją MAM - jeszcze raz o NIE !  dziękuje
ale jakby czasem to już obmyśliłam plan działania - przeciEEE mieszkanie mojej psiapsióły stoi puste ....
to te 2 dni by my tak przemieszkały smile 

popołudniu załączyłam pranie pościeli mojej MAM
zaczęło się coś tłuc - zastanawiałam się co  takiego ?????
po wyłączeniu pralki znalazła się przyczyna  : zegarek  hiiiii   jak się pasek skórzany skurczył hiiiiiiiii

mam jednego brata - mieszka od nas jakieś 300-500 m
nie chodzi do nas wcale od śmierci młodszego brata - czyli 9 lat
ale się odzywamy ...  smile  bo było i tak,że nie poznawał mnie na ulicy   ott rodzinka smile

o ten cały geberit - ja też wcześniej pisałam
po polskiemu  wc podtynkowe hiiiiiiiiiiiiiiiiiii    ten wiszący smile

45,296

Geberit musi uratować,bo zlikwiduje Junkersa ,bo nowymi rurami poleci mu ciepła woda i posprząta potem Elektroluxem  hi hi  big_smile

Basiu

U nich nic nie miało być robione,ale Poznań ma nadmiar ciepłej wody i wszędzie ją wciskają.
Może tym zarządcom budynków dopłacają?

Jak masz w tym samym budynku pocztę,to będziemy do Ciebie listy pisać i pocztówki wysyłać na Poste restante,to sobie polatasz te parę metrów  lol

45,297

Nanusia napisał/a:

Jak masz w tym samym budynku pocztę,to będziemy do Ciebie listy pisać i pocztówki wysyłać na Poste restante,to sobie polatasz te parę metrów  lol

Dobry pomysł, ale Basia będzie musiała odpisywać.

45,298 Ostatnio edytowany przez Ba-Cha (2014-12-02 20:37:47)

Klaudynka u mnie też się czeka na dowód 3 tygodnie
przeciEEEE to w W-wie robią ....

Magda też czasami oglądam rozmowy w toku - żaden grzech lol
ale ostatnio nie - bo oglądam filmy
dziś znowu właczyłam " Jasminum "( był wychwalony smile)  do połowy wytrzymałam hiii   czy się rozkręci
niby fajnie tam grał Gajos - ale ogólnie  film kicha smile

45,299

hiii - trzymam za słowo - tylko czy będziecie pisać lol

45,300

A ja nie lubię pisać ręcznie, popsuł mi się z czasem charakter pisma i nieraz sama siebie nie mogę odczytać więc Basia jak dostaniesz kartkę z gryzmołami to na pewno będzie to ode mnie. Kartki Swiąteczne już kupiłam ale poczekam na chęć do pisania bo wysyłam tylko do starszyzny. big_smile

45,301 Ostatnio edytowany przez Ba-Cha (2014-12-02 20:52:42)

hi hi hi a nasza Wifka    http://fotozrzut.pl/zdjecia/0c1a4e3ab9.jpg - pierdykła DWUDZIESTODWUTYSIĘCZNIK  w postach - już samo słowo jest rekordowe hiiii

cwietuszki   http://fotozrzut.pl/zdjecia/540e9923dd.gif

no to drugi dziś  powód do picia ............ hiii

45,302

Basia
         być wink cicho, bo to wstyd, tyle naklepać.:P:P:P:P

45,303

Witajcie wieczorkiem smile

Wifciu - ale rekord!!! Gratulacje smile

Ba-Cha napisał/a:

dziś znowu właczyłam " Jasminum "( był wychwalony smile)  do połowy wytrzymałam hiii   czy się rozkręci
niby fajnie tam grał Gajos - ale ogólnie  film kicha smile

Mnie się bardzo podobał tongue
Bardzo lubię filmy Kolskiego.

45,304

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTk1LuyMCLeCDCAYhSnXDEqMQS_I8g0jjanv4q0T22bDqKrnVv3  a ja pacze i pacze a Wifcia ma swoje Swięto big_smile

http://s7.postimg.org/7ahh9ewsb/images_BPIF60_U8.jpg

Wifciu perełko , pisz jak najwięcej postów, jeszcze dużo przed Tobą do napisania i nie czaj się big_smile Gratuluję i buziaka całuję big_smile

45,305 Ostatnio edytowany przez wifa (2014-12-02 21:18:22)

Dziękuję Basiu i Lucynko i Klaudynko.

Film - przeczytałam recenzję,  nie dla mnie duchy i inne zjawy.
Nie lubię takich filmów.
Pamiętam w jego reżyserii film "Jancio Wodnik".
Ledwo wysiedziałam.
Nie lubię kina akcji, ale takie ble...ble to nie dla mnie.

Posty [ 45,241 do 45,305 z 102,609 ]

Strony Poprzednia 1 … 695 696 697 698 699 … 1,579 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » STOKROTKA-CAFE

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024