Chciałam Wam powiedzieć,że nie spodziewałam się ,że istnieją takie imprezy.
Ponieważ to koleżanka dostała 3 zaproszenia,nie udało mi sie dowiedzieć,dla kogo zorganizowana była ta impreza.
Jak zapytałam ,to usłyszałam wymijającą odpowiedź że ...dla kobiet. 
Mogę się domyslać,że dla dosyć obytych,bo jak patrzyłam to wszystkie ,co zajadały się sushi,to jadły je pałeczkami.
Dobrze,że nie lubię,bo pałeczkami nie umiem jeść .Przynajmniej na takim poziomie,żeby sobie wstydu nie narobić.
Jeśli chodzi o moją fryzurę,to pochwalono ciemne odrosty i grzywkę,ale mam za długie,co najmniej o 5 cm,bo mam pociągłą twarz i powinnam mieć krótsze włosy i na wysokości szczęki włosy powinny być napuszone.
Jak stylista mi tak rękoma te włosy ułożył,to faktycznie wyglądałam lepiej.
Koleżance ,która ma od niedawna nową fryzurę,to nie zostawiono na niej suchej nitki.
Chyba mieli rację,bo faktycznie wygladała w niej beznadziejnie.
U dietetyczki po radę nie byłam ,bo i po co hi hi .
Ivette
masaże chyba bardzo pomagają na wiele schorzeń,bo teściowa syna teraz jak była w SPA ,to chodziła na masaże i mówi,że po nich bez problemu się schyla i nic ją nie boli.
Luc
Już ja czuję ,jak się ze mnie napinkalasz hi hi .
Zimą się nie chodzi po górach,choć raz zdjęłam narty i wracałam ze stoku 3 godziny ,zalewając się łzami.
Pewnie ,to trudno uwierzyć,ale mi jest zima na nartach ...za zimno.
Fryzurę zmienię.
Oczy też mam trochę inaczej cieniować,dając więcej grafitu w zewnętrznych kącikach.
Co do reszty nie było specjalnych zastrzeżeń,ale wczoraj malowałam sie aż pół godziny.