STOKROTKA-CAFE - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » STOKROTKA-CAFE

Strony Poprzednia 1 … 573 574 575 576 577 … 1,579 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 37,311 do 37,375 z 102,609 ]

Odp: STOKROTKA-CAFE
luc napisał/a:

Wróciliśmy z zakupów. Były duże, bo już chyba z miesiąc takich nie robiliśmy.
Na dodatek córka mnie ubrała w zwrot rzeczy do 2 sklepów (bo ona się uczy do sesji). Zajęło mi to, bagatela, 1,5 godziny. Małżonek już nogami przebierał.

Ba-Cha napisał/a:

LUCynka - [/b]  co ja CI zrobiłam ,że mi podsyłasz burze ??? he???? lol:lol: to od Ciebie idzie ....
zrobiło się czarno - za moment pierdyknie

Bo Ty za blisko mieszkasz tongue
U mnie cały czas przechodzą burze. Teraz jakby się trochę przejaśnia.

Synuś jest do mnie podobny i basta. I do mojego Taty.
Córka jest bardzo podobna do mojej Mamy - była bardzo piękna.
Wyszło na to, że do mojego męża żadne z dzieci nie jest podobne hi, hi.

Wielbicielu - bardzo dziękuję. Takie słowa od człowieka takiego jak Ty mają podwójną wartość.
Nawet jeżeli były troszkę na wyrost wink

Luc, tak mi miło. Dziękuję Ci bardzo! Przeceniasz moją skromną osobę. Ja z kolei nie jestem podobny do swoich Rodziców, a do Dziadka. Ze strony Mamy. Udanej sesji dla Twojej córki.

37,312

Klaudynko dzięki piękny wierszyk 
Spałam sobie ,po dzisiejszym bieganiu po sklepach hi hi
Moj ogląda zuzel     smile

37,313

Basiu taka jestes wypłuta hi hi idź na ławeczek pogadać
Wifa ty już na działce przebywasz czy w bloku
Luc matka ładna to i dziecko ładne hi hi jadło celebrytowe ,tez lubię zjeść nieraz po pańsku
Ale w domciu to raczej jemy proste jedzonko ,moj nie przepada za innymi ,i tak mówi ze robię królewskie jedzenie hi hi
Nieraz tak sie zastanawiam czego człowiek tak sie zmienia ,wczoraj miałam dzien płaczu ,20lat temu to było niemożliwe ,żebym ryczala bez powodu

37,314

Pozdrowienia z Mazur, deszczowych, ale pięknych i ... namiętnych tongue

37,315

Morawka , to nie Ty płaczesz
to hormony Twoje
nie może być inaczej
gdy starzeje się ciało w znoju
coraz trudniej i ciężej
każdy dzień Ci przemija
a Ty jesteś tylko Bobaska
albo po prostu niczyja.
Powodzenie u płci brzydkiej
odeszło  wraz z latami
podpierasz się lekami
płaczesz nad zmarszczkami
więc nie płacz już więcej
golnij sobie kielicha
na to życie głupawe
kichaj i niech gra muzyka big_smile

37,316

EWKA< SERDECZNIE CIĘ POZDRAWIAMY, choć na pewno mniej namiętnie big_smile

37,317

Hi hi oj klaudynko masz racje te hormony j ...... Hi hi
Bateria siada iPade podłącze wezmę laptopa

37,318

morawa napisał/a:

Ale w domciu to raczej jemy proste jedzonko ,moj nie przepada za innymi

Myślisz, że ja na co dzień tak jadam? Przyznaję, że bardzo lubię wyszukane dania różnych kuchni. Ale bardzo lubię też polską kuchnię. Kiedy dłużej jesteśmy poza Polską to bardzo mi brakuje schabowego smile
Natomiast mój mąż kuchnię polską lubi najbardziej, chociaż podobnie jak ja lubi próbować różnych regionalnych specjałów. Ale rzadko mu smakują hi, hi. Nie lubi też (w przeciwieństwie do mnie) żadnych owocowych dodatków do potraw. Wczoraj też go ten sos wiśniowy trochę kłuł w zęby.

Ewka - pozdrowienia i baw się dobrze.

Klaudynko - fajnie, że Ci wena wróciła, bo już dawno wierszyków nie było. Brakowało mi ich.

Wielbicielu - mój mąż też jest najbardziej podobny do swojego dziadka ze strony mamy. Jak zobaczyłam go na zdjęciu to nie mogłam uwierzyć jakie podobieństwo. Na żywo go nie widziałam (mój mąż też nie) bo zginął na Wołyniu.

37,319

hey Mychy lol
Morawciu lol
prosty wniosek - musisz z NAMI więcej przebywać lol

nawet Ewka się dziś odezwała z NAMIĘTNOWA  lol lol  http://fotus.pl/zdjecia/2014/06/14/7e2f1bdb396b20d3116944325400e652original.gif >>> smile

http://fotus.pl/zdjecia/2014/06/14/tumblrmuaxnoMa1s1rwibmvo1500.gif

http://fotus.pl/zdjecia/2014/06/14/pulapka-na-komary-jpg.jpg wklejka jak najbardziej aktualna smile

PIPKI smile do jutra .... 

37,320 Ostatnio edytowany przez wifa (2014-06-14 23:08:52)

morawa napisał/a:

Wifa ty już na działce przebywasz czy w bloku

Od 20 kwietnia na działce.

Ewko pozdrowienia dla Ciebie i Mazura

Dobranoc dziewczyny

37,321

http://fotus.pl/zdjecia/2014/06/14/beznazwy.png

DOBRANOC WIFCIU, LUCYNKO - dla Ciebie przytulanka i pozostałe Dziewczyny big_smile

37,322

Muszę skończyć z pieczeniem placka Klaudynki.
Zadzwoniła kuzynka i dowiedziała sie ,że upiekłam z rabarbarem.
Zaraz przyjechała i na dodatek musiałam jej ufarbować włosy.
Sobie też przy okazji ufarbowałam.
I wiecie co?
Obie farby zupełnie innych firm miały inny kolor niż zazwyczaj.
Moja była zupełnie biała ,choć miała być średni blond i wyszła zbyt jasna,choć ściemniała na włosach
a jej wyszła żółta jak kurczaczek a zwykle była blond ,ale taka beżowa.
Jakieś nieudane partie tych farb.
Teraz zamiast ciemnych odrostów ,mam całe włosy jasny blond.

Klaudynko
Dziękuję za piękny wierszyk i tyle strof poswięconych mojej skromnej osobie.

Morawko
Dobrze,że Ci przeszła ta uciążliwa przypadłość.
Teraz musi być ciepło,żebyś mogła ciągle chodzić bez majtek lol
Basia ma rację ,że musisz z nami więcej przebywać.

Luc
Mój ,to też tradycjonalista w wyborze potraw.
Dlatego jemy zupełnie inne dania.
On twierdzi,że ja jem wynalazki i odpady poprodukcyjne.
Chyba ma na myśli wodę z zupy i sos bez miesa.

Zerknę jeszcze do ogrodników i idę spać.

37,323

Chyba pora zgasić światło smile
Się zasiedziałam nad książką.

Dobranoc.

37,324

http://www.iv.pl/images/54983776161334016948.jpgdzien dobry tak mało w drugiej kawiarence nas nie wiem czemu tu wszystkie się wyniosły?no cóż miłej niedzieli

37,325

Dzien dobry
Luc ludzie ty tez masz problemy ze snem ,ale mówią ze dla kobiety to złe wpływa na urodę ,nie mówiąc o zdrowiu ,bo faceci to większość gdzie usiądą to mogą spać hi hi
Luc tak masz racje z tym jedzeniem
Pogoda paskudna
Basiu wiem wiem
Teraz będę miała gości ,mama bedzie nocować od czwartku do niedzieli ,w niedziele syn przyjeżdża ,moj idzie na zabieg do szpitala wszystko od 26 czerwca
Pozdrawiam

37,326

hey Smerfetko - witam Cię - piję Twoja kawkę a jak by miało braknąć dla reszty STOKROTEK
to zapodaje drugą  http://fotus.pl/zdjecia/2014/06/15/14764564904458844061191512336875n.jpg

http://fotus.pl/zdjecia/2014/06/15/l-2851.jpg 
troszkę wieje chłodem jak na połowę czerwca - ponoć od jutra poprawa pogody smile

Smerfetko ??? byłaś w końcu na tym festynie ???? czy w ogóle się odbył ????

Nanusia a to ciekawe z tymi farbami i odcieniami - a z jakiej firmy ???

już wczoraj za mną chodził "Klaudynkowy" placek ale zrobiłam znowy ten zimny torcik z truskawkami  ....

spadam poczytać .... smile:)

luc napisał/a:
morawa napisał/a:

Ale w domciu to raczej jemy proste jedzonko ,moj nie przepada za innymi

Myślisz, że ja na co dzień tak jadam? Przyznaję, że bardzo lubię wyszukane dania różnych kuchni. Ale bardzo lubię też polską kuchnię. Kiedy dłużej jesteśmy poza Polską to bardzo mi brakuje schabowego smile
Natomiast mój mąż kuchnię polską lubi najbardziej, chociaż podobnie jak ja lubi próbować różnych regionalnych specjałów. Ale rzadko mu smakują hi, hi. Nie lubi też (w przeciwieństwie do mnie) żadnych owocowych dodatków do potraw. Wczoraj też go ten sos wiśniowy trochę kłuł w zęby.

Ewka - pozdrowienia i baw się dobrze.

Klaudynko - fajnie, że Ci wena wróciła, bo już dawno wierszyków nie było. Brakowało mi ich.

Wielbicielu - mój mąż też jest najbardziej podobny do swojego dziadka ze strony mamy. Jak zobaczyłam go na zdjęciu to nie mogłam uwierzyć jakie podobieństwo. Na żywo go nie widziałam (mój mąż też nie) bo zginął na Wołyniu.

Luc, ciekawe w jaki sposób odebrałabyś moje rymy? Można je odszukać na Forum (Debiuty Literackie). W moim pokoju wisi portret mego Dziadka wykonany w czasach, kiedy studiował. Stanowi wzorcowy przykład naszego podobieństwa. Czy miałaś przyjemność kosztować ajwar? Stanowi świetny dodatek do niektórych dań.

37,328

Hejka dziewczyny

Smerfetko
             każdy pisze, gdzie mu pasują dziewczyny i tematy.
Kiedyś tamta kafejka była fajna, ale do czasu.
Teraz to nawet nie wiem kto tam pisze.

Nanusia
               jak kolor za bardzo nie różni od tego co chciałaś
to pół biedy.

Morawko
               przyjedzie synek, to zaraz ozdrowiejesz.
Dlaczego mama będzie u was nocować,
jak pamiętam była taka samowystarczalna.

Basiu
            widać, że lubisz piec.
Dobrze, że nie mieszkamy razem, bo dopiero dostałabym doooooopę jak ratusz.

Wielbicielu
             pozdrawiam.
Lucynka tak rano rzadko pisze.

U nas słońce, ale zobaczymy jak długo.

Miłego dnia dziewczyny.

Wifo serdecznie pozdrawiam! A u mnie słoneczka brak.

37,330

Wifa od czwartku bedzie do niedzieli ,bo moj idzie do szpitala ,żeby mnie było raźniej hi hi

37,331

Witajcie dziewczyny i Wielbicielu big_smile

Może i dla mnie spóźnialskiej zostało troszkę kawki, zawsze miałam marzenie nigdy nie spełnione o kawkę do wyreczka. A jak nie chce mi się wstawac to Lakuś ma na mnie sposób, wskakuje mi do łóżka i całuje jak szalony, ucho, usta, nos aż daję nogę z łóżka i obaj ze swoim panem są zadowoleni, bo będzie pyszne śniadanko i każdy smakołyk dostanie według rasy i możliwości big_smile

[b]Basia, ja nie przepadam za sernikowcem na zimno z truskawkami, zawsze wolę pieczone ciasta.

Nanusia, zrób to ciasto z czereśniami wydrylowanymi, truskawkami lub z czym chcesz, też będziesz miała chętnych gości na nie big_smile
Już dawno zauważyłam ze farby bardzo się różnią w zaleznosci od firmy, nie znoszę czarnych a jak położyłam z palette to zawsze takie wychodziły, mimo że brąz kupiłam, ostatnio kupuję z nowych , jakich jeszcze nie widziałam wcześniej u Rossmana. I udaje się, skończyłam z moją fryzjerką się umawiać, droga jak cholera a niesłowna, czekało się u niej z dużym poślizgiem a jak zrobiła mi pasemka świetliste to tylko cena się chyba świeciła bo na głowie było widać tylko na słońcu, to ja farbę położę za parę zł a jako głowa do uczenia nic nie płacę i nawet jestem zadowolona z włosów. A więc ok.

Pozdrawiam Wifcię, Smerfetkę, Morawkę, Nanusię, Lucynkę i tych zaglądających tylko. Miłej niedzieli, ja dzisiaj mało będę bo wyjeżdżam na jeden dzień.

37,332

Witam niedzielnie smile
Wifa - trafnie zauważyła, że rano zwykle nie piszę. W dni powszednie wcześnie jestem już w pracy, a w niedzielę śpię jak długo się da wink
Pogoda do bani. Ochłodziło się, ale przynajmniej nie pada. Na razie.
Za niedługo wybywamy z domu, idziemy z przyjaciółmi na obiad.
Wieczorem pewno będę pracować to i zakukam na forum.

Wielbiciel Lidiji Bacic napisał/a:

Luc, ciekawe w jaki sposób odebrałabyś moje rymy? Można je odszukać na Forum (Debiuty Literackie).
Czy miałaś przyjemność kosztować ajwar? Stanowi świetny dodatek do niektórych dań.

Ostatni rzadko zaglądam do działu "Debiuty literackie". Kiedyś zaglądałam częściej. Nie wiedziałam, że tam się udzielasz. W nieco wolniejszej chwili tam luknę. Domyślam się, że wiersze są romantyczne, pewno o przyrodzie i Chorwacji.
Ajwaru nie próbowałam. Chyba, że był dodatkiem do jakiegoś bałkańskiego dania, ale nie wiem.
Jak smakuje?

Miłej niedzieli wszystkim.

37,333

witam  hey STOKROTKA jedna smile i druga  http://fotus.pl/zdjecia/2014/06/15/488029455022281243323386505237n.jpg  zapraszam

http://fotus.pl/zdjecia/2014/06/15/697975246513842533391780665128n.jpg zimno brrrr - zachmurane - tylko nie pada smile 

Klaudynka - ten mój deser nie jest pieczony - zrobi go nawet dziecko lol

dno tortownicy wykładamy biszkoptami - na to owoce - sezon na truskawki - to je daje ale najlepsze są brzoskwinie z puszki smile
i robisz "ptasie mleczko"  łączy się zimną galaretkę ze śmietaną 
proporcja : jedna galaterka rozpuszczona w szklance wody + 200 ml śmietany ( może być najchudsza smile )
ja zrobiłam z 4 galaretek - i 2 śmietany 400-sto ml  - bo mam ciut większą tortownicę....

Morawko ojjj to będziesz musiała bywać częściej na Netkach - dla relaksu smile
bo Twoja MAM Ci szybko ciśnienie podniesie hi hi

Wifka iii tam doopa jak ratusz zaraz smile:)

echhhhh LUCynka Ty to sie masz dobrze - ino wychodne  a to kolacja  smile- a to PpB smile a to obiad smile

Marcin mieszkasz niedaleko ode mnie - to pogodę mamy podobną - jednym słowem do doopy smile
wczoraj jak rozmawiałam z Niunią u niej było przed wieczorkiem 9 stp. brrrrr - u mnie ok. 18
ale dziś jest zimniej smile   

do potem.........

37,334

Witam popołudniowo po dobrym obiedzie , kawie i ciachu należy się glebnąć , aby się dobrze ułożylo.

Basiu wiem że to Twoje ciasto nie jest pieczone, ja pisałam ze wolę pieczone . Ten przepis znam i różnie już robiłam , można z serkami homo, ze śmietanką, z ptasim mleczkiem itd., nieraz robię je jesienią właśnie z brzoskwiniami z puszek, ale dzięki za przepis. big_smile A ten twój kocur to jakiś mocno wczorajszy i skacowany big_smile big_smile big_smile

37,335 Ostatnio edytowany przez Nanusia (2014-06-15 15:38:52)

Witam Stokrotki

Zrobiłam sobie przerwę ,ale na obiad.

Zaczęłam prowadzić ogórki na sznurki ,bo już im ściągam włóknine,czyli kołderkę.
Na razie z mojego pomocą zawiesiłam 24 szt.
Po południu zrobimy drugie tyle i będzie połówka.
Choć portal pogodowy dla ogrodników przewiduje ...przymrozki.
jak teraz jest u nas w cieniu 22 stopnie,a na dodatek jest słonecznie,to nie widzę jakoś tego przymrozku.

Basiu
Moja farba to Garnier ,a kuzynki Wella.
Wifa
Kolor blond ,ale miały być ciemne odrosty a jest jednolity kolor.
Masz racji,że tragedii nie ma ,ale nie to miało być.

Fryzjerka to traktuje ,jak pasemka,bo trzeba robić dwoma farbami i jeszcze nie zawsze trafia w kolor.
Nie chcę takiej mocnej różnicy jak nosi Szablewska.

Morawko
To trzy pokolenia będą teraz razem.
Pewnie ,jak nigdy.

Klaudynko
Powoli już ostatnie ciasta piekę,bo w coraz mniej ciuchów się mieszczę.
Ja kupuję farby
tej samej firmy ,ten sam kolor,a wyszło po raz pierwszy coś innego.
Najgorzej,że kupiłam 3 opakowania .
To pewnie wina Nanas  hi hi,bo razem je kupowałysmy w Super Pharmie.

A Pigwę to znowu GDZIE WCIĘŁO ?

37,336 Ostatnio edytowany przez wifa (2014-06-15 16:02:21)

morawa napisał/a:

Wifa od czwartku bedzie do niedzieli ,bo moj idzie do szpitala ,żeby mnie było raźniej hi hi

Rozumiem myślałam, że mama potrzebuje pomocy.

Nanusia
             mama u Morawki w niedzielę się zmywa,
a przyjeżdża syn, więc nie będzie trzech pokoleń.:P

Basiu
              mój często w niedzielę wyciąga mnie na obiad do restauracji, ale chyba zestarzałam się, bo nie mam ochoty,
ani apetytu.
Teraz kiedy żre te antybiotyki to zero chęci i apetytu na cokolwiek.

37,337

BASIU Bbylismy tylko godzne bo satle tylko padało,wiec potem do domu było zimno,dzis słonko i cieplej.i na żadna blage już nie poszliśmy bo i po co w deszczu?.Wifka to smutne co piszesz ja np.wchodze tam zagaduje ale cóż  jest jak jest.a ja mam Tycjan na głwie i nie martwię się ze będą odrosty.to będzie już koniec lata i zrobie naturalny ciemny bland lub imbir.do usłyszenia

37,338

Masz rację Wifa ,że syn Morawki zastąpi babcię.

Smerfetko
Jeszcze sie lato nie zaczęło,a Ty mówisz o odrostach na koniec lata  hi hi.
Ja celowo farbuję dwoma farbami,żeby wygladało,że mam ciemne odrosty ,
a mam siwe  lol

37,339

smerfetka52 napisał/a:

Wifka to smutne co piszesz ja np.wchodze tam zagaduje

Smerfetko
             nie znam tych dziewczyn, nawet nie wiem co miałabym zapytać.

37,340

Nanusia napisał/a:

Ja celowo farbuję dwoma farbami,żeby wygladało,że mam ciemne odrosty ,
a mam siwe  lol

Oooooooooo ale pyra spryciula.:P:P:P:P

37,341

Cześć!!!!

Witam w zimna niedzielę.
Pogoda za oknem, jak jesienią.
Nadają poprawę pogody, więc cierpliwie czekamy.

Niedziela mija, jak każda inna.
Na obiad pomidorowa.
Następnie dwugodzinne spanie.

Mąż wybył do kolegi.
Ja przeczytałam kilka gazet,obejrzałam ciekawe programy w tv.
Kawę wypiłam w towarzystwie Bąbelka.

Piszę z komputera córki.
Ale nie ma to jak u siebie.
Mój fotel jest wygodniejszy, klawiatura lepsza .
Na biurku mam wszystko co mi jest potrzebne.
Ach te przyzwyczajenia.

37,342

Chcę was prosić o radę.
Co mi proponujecie kupić.
Laptopa, czy komputer z monitorem myszą i klawiaturą.?

Wiem, że macie i to i to.
Co jest lepsze.
Ja nie chcę go wozić ze sobą.
Potrzebny jest mi tylko w domu.

37,343 Ostatnio edytowany przez Wielbiciel Lidiji Bacic (2014-06-15 20:15:31)

luc napisał/a:

Witam niedzielnie smile
Wifa - trafnie zauważyła, że rano zwykle nie piszę. W dni powszednie wcześnie jestem już w pracy, a w niedzielę śpię jak długo się da wink
Pogoda do bani. Ochłodziło się, ale przynajmniej nie pada. Na razie.
Za niedługo wybywamy z domu, idziemy z przyjaciółmi na obiad.
Wieczorem pewno będę pracować to i zakukam na forum.

Wielbiciel Lidiji Bacic napisał/a:

Luc, ciekawe w jaki sposób odebrałabyś moje rymy? Można je odszukać na Forum (Debiuty Literackie).
Czy miałaś przyjemność kosztować ajwar? Stanowi świetny dodatek do niektórych dań.

Ostatni rzadko zaglądam do działu "Debiuty literackie". Kiedyś zaglądałam częściej. Nie wiedziałam, że tam się udzielasz. W nieco wolniejszej chwili tam luknę. Domyślam się, że wiersze są romantyczne, pewno o przyrodzie i Chorwacji.
Ajwaru nie próbowałam. Chyba, że był dodatkiem do jakiegoś bałkańskiego dania, ale nie wiem.
Jak smakuje?

Miłej niedzieli wszystkim.

Luc słusznie się domyślasz. Są o zwierzętach, ziemi chorwackiej, miłości, emocjach, romantyzmie, moim ukochanym psie (wspomnienie poetyckie), filmie "Ostatnia piosenka", wirusach, ekologicznym ogrodzie, tenisie i paru innych kwestiach.
Ajwar smakuje pomidorami, papryką, bakłażanami, czosnkiem (wchodzą w jego skład). W Chorwacji stanowi żelazny dodatek do cevapcici.

37,344 Ostatnio edytowany przez wifa (2014-06-15 20:29:24)

czytelniczka51 napisał/a:

Wiem, że macie i to i to.
Co jest lepsze.
Ja nie chcę go wozić ze sobą.
Potrzebny jest mi tylko w domu.

Czytuniu
           z laptopem możesz sobie chodzić po domu.
Co lepsze trudno powiedzieć, ale masz monitor, klawiaturę,
to nie wiem czy komputer nie wyjdzie taniej.
Laptop zajmuje też mniej miejsca.

37,345

Hey witajcie STOKROTKI wieczorkiem  http://fotus.pl/zdjecia/2014/06/15/504e19498569f.jpg>>> smile

Czytko - Wifka dobrze pisze i też tak twierdzę ,że laptop Ci wystarczy smile:)

37,346

Basiu
              Kiepski superowy.
Eeeeeeee ta pogoda do doooopy taki robi z nas kogel mogel.:P:P:P

37,347

Wifka - wygląda na to,że jutro się ociepli - bo teraz zrobiło się całkiem przyjemnie

A. Grabowski - jest świetny jako KIEPSKI smile lol to mu wychodzi super lol
ale w innych postaciach -  jakoś go  nie trawię - po jednym wywiadzie - gdzie chwalił się jaki z niego MACZO smile co do kobiet smile

37,348 Ostatnio edytowany przez wifa (2014-06-15 20:59:24)

Ba-Cha napisał/a:

po jednym wywiadzie - gdzie chwalił się jaki z niego MACZO smile co do kobiet smile

Basiu
            staremu się w głowie poprzewracało.:lol:

37,349

Wifka no tak to jest jak zarobił trochę keszu smile to mu w głowie się popitoliło smile
mam ponoć młodą żonę  - ale ona musiała tylko na kesz lecieć - bo on jest obleśny smile smile

http://fotus.pl/zdjecia/2014/06/15/103744547601792040272224627058691757616710n.jpg
nie wszyscy hi hi     do jutra Pindulinki smile

37,350

Witam
Wróciłam od mamy ma problemy z osteoporozą ludzie ja zwariuje ona chora ja chora ludzie
Złamała coś w trzonach bocznych kręgosłupa z tej osteoporozy

doktor przypisana sznurowke ortopedyczna ,to ma alergie żadnych kremów tylko wiesiolkowy ,jego nie ma ,bo już inny tej firmy zły ,i tak problem to jest takie dbanie o siebie aż za dużo ,wiec jak coś puchnie na twarzy to tragedia ,moja teściowa nigdy nie narzekała ,była zawsze spokojna ,moj taki jest ,a przecież jest bardzo chory
Tak to jest każdy jest inny ,ja mam problem ,i rzadko sama zostaje ,i sama nie wychodzę bo mam te diabelskie leki ,dlatego mama bedzie zemna ,odrazu ja podkarmie ,bo sama mało gotuje ,zupę na 3dni hi hi rodzinne
Zjadłam melona bo syn mówił żeby jeść ,młodszy syn na diecie to mało je ,synowa ,wnunia tez ,to mamie nic nie zrobią hi hi zreszta mama mówi ze młodzi ,im sie spieszy zawsze ,no ale musi syn pracować takie życie ,starzy chorują młodzi pracują hi hi

37,351

morawa napisał/a:

musi syn pracować takie życie ,starzy chorują młodzi pracują hi hi

Morawko
             świnta prawda, ustaliłyśmy, że starość jest do dooopy.:(

Dobranoc Basiu

37,352

A mnie Grabowski przestał bawić jako Kiepski, nudzi mnie i zniesmacza, a prywatnie to starą żonę wymienił na trochę młodszą i ma 3 córki z poprzedniego małżeństwa, faktycznie obleśniak . big_smile Widziałam nową żonę kiedyś w tv i taka sobie babka, może znając go bliżej coś tam w nim dojrzała, on mówi że piwa nie pije i nie lubi, a ja lubię Buczkowskiego, szkoda że nie daja mu ambitniejszych ról.

37,353 Ostatnio edytowany przez wifa (2014-06-15 21:46:41)

Klaudyna59 napisał/a:

lubię Buczkowskiego, szkoda że nie daja mu ambitniejszych ról.

Tez lubię Buczkowskiego,
chociaz z wykształcenia nie jest aktorem.

Dobranoc dziewczyny

37,354

DOBRANOC WIFCIU i DZIEWCZYNY big_smile

37,355

Byłam zmęczona ,ale jeszcze pojechałam autem sama do znajomych .

Czytuniu

I komputer i laptop maja swoje wady i zalety.
Najwieksza zaleta laptopa ,że możesz go wszędzie przenosic
Natomiast komputera,że możesz go rozbudowywać.
W Twoim wypadku ma jeszcze znaczenie ,że taniej wyjdzie komputer,bo masz monitor.
Musisz przemyśleć,czy bedziesz z laptopem latać po domu i brać go do łóżka czy na kanapę,
Czy zawsze będziesz siedzieć przy swoim stoliczku,gdzie masz wszystko.

Lecę do ogrodników i idę spać ,bo jak mawia Ewka
padam na ryja.

Dla mnie Buczkowski ,to typ warszawskiego cwaniaczka i takie role na ogół gra.
A ambitnych ról w jego wykonaniu ,to sobie nie wyobrażam np. roli Hamleta.

37,356 Ostatnio edytowany przez luc (2014-06-15 23:16:48)

Dopiero wróciłam bo po obiedzie jeszcze pojechaliśmy do przyjaciół do domu.
Obiad był w tajskiej restauracji. Lubię kuchnię azjatycką, ale niekoniecznie tajską. Tzn. jest OK, ale dla mnie szału nie ma. Wolę chińską lub wietnamską.

Czytko - tak jak już dziewczyny wcześniej napisały. Jeżeli będziesz siedzieć tylko przy biurku z komputerem, to laptop Ci nie jest potrzebny. Na dodatek pewno został Ci monitor. Pewno jest też większy niż monitor laptopa.
Ja już bardzo przyzwyczaiłam się do laptopa i ostatni zlikwidowaliśmy komputer stacjonarny. Został tylko monitor i jak ktoś chce to może sobie do większego monitora podłączyć laptopa. Ale nikt nie chce smile Każdy woli korzystać z laptopa. Ja lubię z nim leżeć, wychodzić na taras czy do ogrodu.
Stacjonarny jest też tańszy.

Wielbicielu - jeżeli ajwar jest dodatkiem do cevapcici, to oczywiście musiałam go jeść.

Powtórzę za Nanusią - Pigwa gdzie Cię znów wcięło??????

Ba-Cha napisał/a:

echhhhh LUCynka Ty to sie masz dobrze - ino wychodne  a to kolacja  smile- a to PpB smile a to obiad smile

To PpB - cóż to takiego?

O Grabowskim słyszałam niezbyt sympatyczne rzeczy sad

37,357

Siemka smile

Jeszcze zdążyłam wpaśc weekendowo, ale widzę, że wszyscy już uciekli.
A ja w końcu trochę odpoczęłam. Chociaż rano nie mogłam się podnieśc, bo znowu kręgosłup dał znac o sobie.
Potem przeszło i nawet do kościoła dotarłam dopiero na 17.

Dzisiaj u nas był festyn i grał trochę znany zespół discko-polo.
Miałam farta, bo załatwiłam dzieciom plakat z autografem wokalisty i nawet zrobiłam im zdjęcia z nim.

Wyskakliśmy się też na dyskotece, niedawno wróciliśmy.
Mogę czuc się nadal, jak nastolatka smile

Jutro druga zmiana, w końcu się wyśpię. Chociaż i tak o 7 muszę wstawac, bo dzieci do szkoły.

Lucynko PpB to zapewne-Piwnica pod Baranami smile

37,358 Ostatnio edytowany przez smerfetka52 (2014-06-16 12:52:24)

]zapraszam w poniedziałek na kawwehttp://www.iv.pl/images/67955866435630071036.gifpoprostu soie pomyliłam.ssory.

37,359

Hey hey Doberek   http://fotus.pl/zdjecia/2014/06/16/monday-poranek-gif-gif.gif
witaj Smerfetko lol i reszta STOKROTEK  zapraszam na kawkę
                           http://fotus.pl/zdjecia/2014/06/16/3784734031012030930481402491301n.jpg
bo z tego zimna Smerfetka zapodała kakao   http://fotus.pl/zdjecia/2014/06/16/figiel.gif rześki poranek to fakt smile

no wiesz LUCynka - Strzałka - wie lol a TY nie smile - pewnie,że mi chodziło o Piwnicę pod Baranami http://fotus.pl/zdjecia/2014/06/16/figiel.gif

Buczkowski - to tak jak napisała Nanusia typowy cwaniaczek warszawski - typowy cinkciarz z tamtych lat smile
i ta jego kurteczka skórzana tj. jego znak rozpoznawczy smile

Morawciu Twoja MAM wybredna niczym księżniczka z tym kremem wiesiołkowym http://fotus.pl/zdjecia/2014/06/16/figiel.gif

Strzałko a jaki był ten zespół disco-polo ????? na pewno bractwo zebrane fajnie się bawiło smile

miłego tygodnia .... słońce już jest smile tylko temperatura niech idzie w górę smile

Serdecznie Moi Drodzy witam! Oto jedna z moich ukochanych piosenek słoweńskich. Jestem w stanie odróżnić język słoweński od chorwackiego, natomiast czeski od słowackiego już nie.

37,361

witaj Marcin - to ja zapodam moją ulubioną piosenkę 

miłego dnia smile:) 

37,362

Witajcie dziewczyny poniedziałkowo big_smile

No i skrytykowałyście Buczkowskiego bo nie da się z niego Hamleta zrobić. No , tak on gra role charakterystyczne ale gra je dobrze, trudno od tego typu aktorów wymagać żeby byli omnibusami i grali wielkich klasyków. Cezarego Pazury nie trawię w żadnej roli i mam takie prawo hi, hi big_smile

Dziś znowu poniedziałek i życzę Wam takiego słoneczka jakie ja mam, zaraz idę na zakupy.

Basia, mnie też podoba się ta piosenka, posłuchałam z przyjemnością pochlipując kawę .

37,363 Ostatnio edytowany przez Ba-Cha (2014-06-16 09:24:15)

hii Klaudynka witaj smile Mycho smile
przeciEEEEEE Buczkowskiego nie skrytykowałam  smile smile
a Czarka Pazurę lubie i Bogusia Lindę lol

tj . tak Pazura - jest dobry we wszystkim .. tzn. świetne role w kultowych filmach : PSY - SAMOWOLKA - SARA i inne
w komediach gra genialnie a w kabaretach bije wszystkich ze swoimi monologami smile smile

a Boguś - jemu pasują te wszystkie przekleństwa - jego wypowiedzi to już majstersztyk lol  bezapelacyjnie ...
w komedii i sitkomach już się nie sprawdza smile  jeszcze dobry był w filmie TATA ....

robię pstryk .... real wzywa  smile   do potem....

Witaj Ba-Cho! I jeszcze jedna z moich ulubionych piosenek słoweńskich.

37,365

Witajcie smile

Właśnie wcinam rosołek i zaraz zmykam do pracy.
U mnie niby słonecznie, ale chłodno.

U nas wczoraj grał Effect. Ta piosenka tego zespołu jest najbardziej znana :

Oczywiście wszyscy się dobrze bawili, od takich w wózkach po staruszków z laską smile

Lindę też lubię. To taki gangstercyk smile i mafioza smile

A Pazura to mi się kojarzy z wygłupami tongue

Muszę uciekac.

MIłego dnia smile

37,366

ja robię zrazy wołowe i surówkę z kapusty oraz kompot. ide dokonczyc .nara

37,367

hey po południowo STOKROTY smile   

Strzałko ten zespół Effekt - jakoś nie obsłuchany  lol
nie dziwię się,że ludzie przy takich przebojach się bawią smile:)

zostawiam piosenkę disco- polo  chyba nie ma osoby by tej piosenki nie słyszała smile:)

przy słuchaniu tej piosenki nogi same chodzą hii

a to już inna beczka lol

chyba każda zna słowa lol:lol:

37,368

Witajcie poniedziałkowo.
Pogoda się poprawiła, słonecznie, ale nie upalnie.
Małżonek kosi trawę. Jak skończy, to mnie czeka wykańczanie czyli wycinanie trawy pod i obok krzaczków. W większości praca do wykonania na kolanach nożycami. Gdzie się da zrobię podkaszarką. Ale nie wszędzie się da.

Ba-Cha napisał/a:

no wiesz LUCynka - Strzałka - wie lol a TY nie smile - [/b] pewnie,że mi chodziło o Piwnicę pod Baranami http://fotus.pl/zdjecia/2014/06/16/figiel.gif

Hi, hi. Rzeczywiście. Gapa ze mnie. Zupełnie mi się nie skojarzyło lol

37,369

Witam stokrotki
Dzisiaj byłam z mama po pas ortopedyczny ,no to kupiony nawet dwa ludzie 290zl ale dopłata jest Z funduszu wiec tylko 29zl i drugi jeszcze wzięła na zimę
Truskawki po 3zl kupiliśmy

37,370 Ostatnio edytowany przez wifa (2014-06-16 20:00:07)

Hejka dziewczyny

Basiu
             pisząc słucham Casablanki.
Dzisiaj miałam gości, się naśmiałam.
Ta mała to potrafi hihihihihi cudaczka.

Teraz klikam, a za chwilkę trza wink zagrać partyjkę w szachy.
Potem książeczka, aby skończyć fajnie dzień.

Morawko
            u nas koło działki miała po 6,50, ale bardzo smaczne.

Pozdrawiam wszyściutkich.

37,371

Witam Stokrotki

Melduję ,że żyję.
Mam za dużo na głowie.Powinnam sie rozdwoić ,albo i roztroić  hi hi.
Wpadnę ,jak złapię luz.  lol

37,372

Hey MYCHY wieczorkiem - ja też dzisiaj tylko wpadam powiedzieć DOBRANOC lol
dziś po południu było całkiem całkiem - byłam na ogródkach z moimi sąsiadkami - poklachałam miło

w LIdlu kupiłam sobie dwie podkoszulki na "naramkach"  smile:) - granatową i niebieską ...
spodnie króciutkie białe takie jakby z grubej koronki ( taka faktura materiału ) strasznie mi się podobały  lol
no! ale musiałam odpuścić - ze względu na brzuszną "opone" lol

do jutra  Pipki   http://fotus.pl/zdjecia/2014/06/16/976-3899d580c3f5fe61fc2f78f5945af5c2.jpg

37,373 Ostatnio edytowany przez czytelniczka51 (2014-06-16 21:17:40)

Witam wieczorkiem

Dzisiaj było nieco cieplej, ale zimny wiatr.

Dziękuję wszystkim za rady odnośnie zakupu.
Zamówiony jest komputer.
Zięć dobierał różne funkcje.
Będzie pod koniec tygodnia.
Do zapłaty 1600zł

Miałam kilka godzin wnuczkę.
Dziewczyny nakładały sobie farbę na włosy, a ja
siedziałam z Zosią.

Byłam w mieście.
Mnóstwo różnych spraw załatwiłam.
M.in zamówiłam kilku krowom duplikaty kolczyków, bo zgubiły po jednym.
W razie kontroli weterynaryjnej zostalibyśmy ukarani.
Cielątko również zakolczykowaliśmy i przywiozłam jego paszport.

37,374

Padam na twarz.

Dobranoc.

37,375

http://www.iv.pl/images/44912585320579459221.gifzapraszam basiu fajne piosenki tez je lubię .w ogóle lubie disco polo z tamtych lat.luc co ty po nocach siedzisz ? co prqwda te zdziś żle spałąm,jak mam problem to noc z głowy niby nie ma problemu ? a jednak?miłego dnia dziewczyny u nas jakoś nie wyraźnie wczoraj chłodny wiatr dziś tez słonko gdzies tam za chmurami?

Posty [ 37,311 do 37,375 z 102,609 ]

Strony Poprzednia 1 … 573 574 575 576 577 … 1,579 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » STOKROTKA-CAFE

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024