STOKROTKA-CAFE - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » STOKROTKA-CAFE

Strony Poprzednia 1 … 566 567 568 569 570 … 1,579 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 36,856 do 36,920 z 102,609 ]

36,856

Odp: STOKROTKA-CAFE
wifa napisał/a:

Lucynka
               Pyrlandia tysz pikna. tongue:P:P:P

Ależ oczywiście wink
Dobranoc Wifa.

Zaglądnę jeszcze. Może jakieś nocne marki wpadną np. Klaudynka lub Strzała.

36,857

Już słońce czerwone się chowa,
I księżyc wychodzi zza chmur,
Gwiazdami niebo przystraja,
Wygląda jak złoty król.

Już powóz wielki przed bramą,
Z białymi końmi lśni,
By wznieść się wysoko nad niebo,
Rozsypać przepiękne sny.

Dać ludziom noszącym ból w sercu,
Magiczne senne marzenia,
By rano o blasku słonecznym,
Odeszły gdzieś w dal ich cierpienia.

Więc patrzmy czasem wysoko,
Gdy niebo jest takie gwieździste,
Bo zachwyt zapiera dech w piersi,
I życie jest bardziej przejrzyste .

http://dl7.glitter-graphics.net/pub/2669/2669407sofhb36li9.gif

36,858

Witam Stokrotki

Po prawie dwudniowej nieobecności.
Spuszczam psy z łańcuchów  hi hi i zamykam chatę na wszystkie spusty,żeby czasem się ktoś nie cofnął.

Dam Wam dobrą radę.
Nie szykujcie na żadną imprezę dobrego jedzenia,bo Was goście wykończą.
Mimo ,że miałam wczoraj 12 osób,to zostało dużo jedzenia,i dzisiaj impreza była na nowo,bo każdy stwierdził,że musi jeszcze przyjechać i zjeść resztę,bo znowu ma miejsce w żołądku.
Tort ważył chyba ze 4 kilogramy,bo samej śmietany było półtora litra i półtora kilo truskawek ,a cudem uratowałam kawałek dla siebie na jutro.
Klaudynkowego placka z rabarbarem,to już wczoraj zabrakło.
Dobrze,że chleby ,które piekłam w nocy przed imieninami też się skończyły,bo pewnie jeszcze jutro ktoś by przyjechał na ostatnią kromkę.
Pogoda była tak piękna,że siedzieliśmy do kolacji na tarasie.
Dzisiaj było chyba jeszcze cieplej,albo mi się tak wydawało,bo wczoraj zaczęło się  o 15 a dzisiaj już o 12.

Przeczytałam,co tam u Was słychać.

Luc
Dobrze ,że Twój tato mimo wszystko dał znać,że się źle czuje ,bo mężczyznom trudniej się przyznać ,do słabości.
Tym bardziej musisz być czujna.

Pigwuś
Nie kupiłam skrzynki wódki,mało nie kupiłam ani butelki.
Przez oba imprezowe dni wypito 1 i 1/2 butelki wina i cztery piwa.
Gorzej niż u abstynentów  hi hi.

Teraz padam na ryja ,jak mówi Ewka
i idę spać.

36,859

Nanusi i Ewki to się nie spodziewałam hi, hi.

Nanusiu - to jednak wczoraj goście za mało zjedli tongue

36,860

Witajcie wieczorkiem ja piszę tylko z prośbą o usprawiedliwienie mojej nieobecności do wtorku, przyjechałam do domu a na działce zostawiłam okulary do czytania, niedawno zamówiłam progresywne i niestety nic w nich nie widzę.  więc nie wpisywać mnie dziewczyny na czarna listę  do złotego kajetu , pozdrawiam serdecznie wszystkie Stokrotki, Czesięg witam, coś mi się przypomina że jedna  Czesia już pisała, ale bez "g". No to do wtorku, trzymajcie się cieplutko, Lucynko może strzałka dotrzyma Ci towarzystwa bo ja ślepa jak stary gawron i żaden ze mnie pożytek. Dobranoc, spijcie milutko big_smile

36,861

Cześc Lucynko smile

Cieszę się , że już jesteś. I cieszę się, że z Twoim Tatem już jest dobrze smile

Widzisz dużo osób się martwiło o Ciebie. To znaczy, że Cię lubią smile

36,862

Cześć Strzałko.
Nie w pracy?

strzała napisał/a:

Widzisz dużo osób się martwiło o Ciebie. To znaczy, że Cię lubią smile

Chiba lubią. Bo mnie nie znają w realu hi, hi.

36,863

Lucynko dzisiaj jest niedziela smile
Mam dzisiaj pracowac? smile
Jutro zaczynam nocki, mam nadzieję smile

luc napisał/a:

Chiba lubią. Bo mnie nie znają w realu hi, hi.

Oj chyba nie jesteś jakaś zołzowata. Rzucałoby się to w oczy i tutaj smile

36,864

strzała napisał/a:

Lucynko dzisiaj jest niedziela smile
Mam dzisiaj pracowac? smile

Rzeczywiście - jest niedziela smile
To dobrze, że jest ciągle praca. Szkoda, że nocki.

Strasznie zołzowata nie jestem, ale... wink

36,865

luc napisał/a:

Rzeczywiście - jest niedziela smile
To dobrze, że jest ciągle praca. Szkoda, że nocki.

Strasznie zołzowata nie jestem, ale... wink

Nocki nie są takie złe. Tylko ciężko jest potem dochodzic do siebie.
Ja się nie wysypiam po nocce, a Ty to na codzień mało śpisz i nie wierzę, że jesteś wyspana.
Ciągle pracujesz.

A co do zołzowatości, skoro mąż i dzieci z Tobą wytrzymują to znaczy, że nie jest z Tobą tak zle wink

36,866

strzała napisał/a:

a Ty to na codzień mało śpisz i nie wierzę, że jesteś wyspana.
Ciągle pracujesz.

Fakt, że mało śpię. Może już się przyzwyczaiłam? Ale chyba jednak nie, bo nadal lubię spać smile

strzała napisał/a:

A co do zołzowatości, skoro mąż i dzieci z Tobą wytrzymują to znaczy, że nie jest z Tobą tak zle wink

Wytrzymują bo nie mają wyjścia lol

Jak minął dzień dziecka?

36,867

U nas co roku na Dzień Dziecka organizowany jest festyn na placu przy gimnazjum.
I w tym dniu dzieci mają za darmo wstęp na różne zjeżdżalnie, trampoliny, karuzele itp. Także dzieci mogły świetnie się wybawic smile
Dodatkowo były różne występy dzieci uczęszczających na świetlicę przykościelną. Córka śpiewała solo dwie piosenki. Oczywiście ślicznie smile
Jeszcze było przedstawienie dla dzieci pt "Kopciuszek", w którym występowała córka szwagierki ( z naszego domu)
Dzieci w tym dniu miały lody gratis. Wata cukrowa już była płatna.
W tym dniu także, jak co roku organizowana jest wielka loteria. Zgłaszają się kilka dni wcześniej sponsorzy z największych firm w naszej gminie i kupują różne rzeczy na losy. Najdroższe to przeważnie rowery, tablety, mp4. Jest masę tych nagród, coś koło 200 szt. Są też piłki, paletki, rakietki, zabawki, gry, parasolki, plecaki, biżuteria srebrna, książki, zegarki itd.
Losy są po 5 zł. Każdy kupuje ile chce. Za każdy los dostaje się lizaka lub batona. I z tych wylosowanych losów dopiero potem jest losowanie głowne, czyli tych 200 szt.
W tym roku, zresztą jak i w poprzednim ja miałam farta. W tamtym roku wygrałam tablet  i rakietki do babingtona.
Tym razem hulajnogę aluminiową i zegarek na rękę. I to były losy przez mnie wybrane. Synek też losował, ale to ja miałam szczęście.
Hulajnoga jest różowa, nawet ładna i fajnie się na niej jezdzi. Już próbowałam lol
Ustaliliśmy z dziecmi, że ta hulajnoga będzie wspólna dla wszystkich dzieci z naszego domu smile

Poza tym dzisiaj mały w końcu miał przyjęcie do ministrantów. Powstrzymałam łzy, gdy patrzył uśmiechnięty na mnie w kościele.

Dzwoniła moja mama, była na wycieczce w Twojej okolicy. Kupiła jakieś pamiątkowe beczki soli.

36,868

strzała napisał/a:

W tym roku, zresztą jak i w poprzednim ja miałam farta. W tamtym roku wygrałam tablet  i rakietki do babingtona.
Tym razem hulajnogę aluminiową i zegarek na rękę.

Jeśli jeszcze Wam pogoda dopisała (u nas nie było ładnie) to dzień się udał.
Ja nigdy nie miałam szczęścia czegoś wygrać sad

To Mama była pewno w Wieliczce.

Mam problemy z wejściem na forum. Wywala mnie 9 razy na 10.

36,869

U mnie też problemy z wejściem.

Trochę pochmurnie było, ale to nikomu nie przeszkodziło w dobrej zabawie.
Losów było ok 1700 sprzedanych. Niektórzy mieli po 10 i nic nie wygrali. Ja kupiłam 5.

Lucynko, Ty na pewno masz inne szczęście w życiu smile

Mi zdarza się coś wygrywac, albo coś znaleśc.
Kilka razy znalazłam pieniądze. Ostatnim razem portfel ze wszystkimi dokumentami, kartami kredytowymi i 500zł. Odwiozłam pod adres z dowodu i jeszcze spotkało mnie niezłe rozczarowanie, bo właścicielka stwierdziła, że w portfelu było 2 tys. Spisała moje dane z mojego dowodu, bo sprawa była już zgłoszona na policję. Matka właścicieli jednak mi podziękowała i zapłaciła za moją jazdę 30 km. Na szczęście nie miałam ciągania przez policję.
Tak to nieraz wychodzi.

Tak, była w Wieliczce, tam mieli nocleg. Jak dzwoni z wycieczki to jest miła.

36,870

Cóż, czasem tak w życiu wychodzi. Ja już dawno nauczyłam się żeby nie liczyć na ludzką wdzięczność. Są wdzięczni to super, nie - trudno.

strzała napisał/a:

Jak dzwoni z wycieczki to jest miła.

Szkoda, że tak rzadko..

Będę powoli odpływać w stronę sypialni.

Dobranoc Strzałko.

36,871

Ok, ja też uciekam, bo w sumie to i dzieci na rano do szkoły.

Dobranoc Lucynko

36,872 Ostatnio edytowany przez Ba-Cha (2014-06-02 06:11:19)

hey STOKROTY zapraszam srana smile na kawkę https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/t1.0-9/p403x403/10154429_745239925498816_4465955059499364151_n.jpg

jak to miło wejść rano i poczytać Wasze paplanie lol

na to wychodzi LUCynka =że chiiiiiiba Cię lubimy lol:lol::lol:
a zołze Netkową - da się wyczuć w 10 pierwszych postach - TY z pewnością do nich nie należysz lol
dobrze,że się znalazłaś lol

http://2.bp.blogspot.com/-b9MJwSWDU0g/UxPMSP7eKGI/AAAAAAAALeo/rKyCNXBYOx8/s1600/412053_483914561622447_549945447_o.jpg

Strzałko ??? a można zapytać gdzie TY mieszkasz ???

Nanusia Twoi goście dbają  o Ciebie lol co by Ci nie zostało żarcia za dużo ,żebyś dietkę trzymała lol

http://www.tanio.co/magazyn/wp-content/uploads/2013/08/film-nie-lubie-poniedzialku.jpg >>> lol

kurka wodna lol:lol: a ja lubię smile

36,873

strzała napisał/a:

Kilka razy znalazłam pieniądze. Ostatnim razem portfel ze wszystkimi dokumentami, kartami kredytowymi i 500zł. Odwiozłam pod adres z dowodu i jeszcze spotkało mnie niezłe rozczarowanie, bo właścicielka stwierdziła, że w portfelu było 2 tys. Spisała moje dane z mojego dowodu, bo sprawa była już zgłoszona na policję. Matka właścicieli jednak mi podziękowała i zapłaciła za moją jazdę 30 km. Na szczęście nie miałam ciągania przez policję.
Tak to nieraz wychodzi.

Też miałam parę takich "przygód". Raz nawet facet powiedział mi, że tak całkiem normalna nie jestem oddając mu saszetkę z całą jej zawartością, niemałą zresztą.

36,874

witaj ewka i reszta dziewczyn też nie cierpie poniedziałku http://www.iv.pl/images/04714255299086354013.jpg

36,875

Znowu pada sad a tak już ładnie było wczoraj.

Hej kobitki. smile Tak ciężko było zwlec się z łóżka. Poniedziałek sad Nie tylko Bacha Ty go nie lubisz. Pomyśl jednak, że jutro już będzie wtorek i do końca tygodnia coraz mniej dni zostanie big_smile.

http://gifyagusi.pl/obrazki/635_kawa.gif

36,876 Ostatnio edytowany przez Ewka58 (2014-06-02 06:38:18)

A teraz już idę szykować się do pracy. sad Jakoś trzeba przeżyć ten dzień.

http://www.temysli.pl/demot/0_0_0_108583968_middle.jpg

Cześć Smerfetko big_smile

36,877 Ostatnio edytowany przez Ba-Cha (2014-06-02 06:55:30)

witajcie Ewka i Smerfetka poniedziałkowo lol
Ewka - kurka wodna lol  http://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,009_aO_orig.gif ależ ja lubię poniedziałek - wreszcie normalny dzień - więcej ludzi wszędzie smile

idę srana na badania

http://www.breyk.pl/img/upload/23032012195520-czeski.jpeg >>> lol:lol:

..... bytka albo ne bytka - to je zapytka .... lol:lol:

36,878 Ostatnio edytowany przez smerfetka52 (2014-06-02 08:22:09)

http://www.iv.pl/images/09489029760661875214.jpg to tak jakby do tego dnia.oj wczoraj się pokłóciłam z moim slubnym ,ale za to wieczór był miły hi hi!no cóż ach te chłopy ???http://www.iv.pl/images/10625504704088362187.gifa dziś  prawie zaspaliśmy ?ale trzeba było wstać .

36,879 Ostatnio edytowany przez wifa (2014-06-02 09:13:57)

Hejka dziewczyny

Tak jak Basia lubię poniedziałek, ale może dlatego,
że nie pracujemy.

Dzisiaj mam mnóstwo prania, a pogoda się pierniczy.
Słońce jakieś za mgłą, więc nie wiem czy wieszać w chatce,
czy na dworze.
Mam problem, bo nie lubię przewieszać
i robić dwa razy to samo.
Dzisiaj już lepiej się czuję,
bo wczoraj to jakby mnie traktor przejechał.

Smerfetko
           fajnie, że chociaz wieczorem odreagowałaś sprzeczkę.

Miłego dnia dziewczyny.

Witam poniedziałkowo Stokrotki! Wiesz Ba-Cho, a ja bardzo polubiłem język czeski. W moim domu radio gra właśnie w tej mowie. Powiem więcej- dostrzegam w niej sporo romantyzmu.

36,881

Dzień dobry poniedziałkowo.
U mnie pada. Przynajmniej nie żal ślęczeć nad pracą.

Miłego tygodnia wszystkim.

36,882 Ostatnio edytowany przez Ba-Cha (2014-06-02 14:40:27)

hey witam i ja po południowo STOKROTY lol http://gifyagusi.pl/wp-content/uploads/2014/01/kobieta-pijąca-poranną-kawę.gif 

u mnie też teraz sie rozlało bleeee pogoda jak w marcu - kurka wodna lol:lol:
dziś w kuchni rządziła Synowa smile - to ja sru na rower - pozałatwiałam sobie terminy
do ednokrynolog dostałam się już na tą środę lol
a do ortopedy dopiero w połowie sierpnia     http://hanula1950.blox.pl/resource/skier.jpg

Smerfetko a było cosik wieczorkiem ???  hiii wiesz o co pytam ?? hm..hmm smile

Wielbicielu u mnie w rodzinie - jest DWULATKA smile, która na co dzień szprecha po czesku a jak jest u nas po polsku =
wychodzi misz-masz zabawny  polsko czeski lol:lol:

Wifka no i jak  gdzie rozwiesiłaś pranie - chyba pada wszędzie smile   pozdrawiam

http://fotkihanuli1950.blox.pl/resource/polecam.jpg

http://4.bp.blogspot.com/-C-BazvjktIE/TxwZAcpFNTI/AAAAAAAABH4/WtbKRDNvns0/s1600/Old+woman+from+Dayak+Kenyah+tribe.jpg hii - nie należy przesadzać z ozdóbkami lol

Ba-Cho to musi być ciekawe połączenie lingwistyczne.

36,884 Ostatnio edytowany przez strzała (2014-06-02 15:35:11)

Siema Stokrotki smile

Ewka58 napisał/a:

Też miałam parę takich "przygód". Raz nawet facet powiedział mi, że tak całkiem normalna nie jestem oddając mu saszetkę z całą jej zawartością, niemałą zresztą.

Gdyby nie to sumienie, to byłybyśmy pewnie bogate smile

Najlepiej coś znaleśc, gdy nie zna się właściciela. Raz jechaliśmy rowerem z rodzinką, drogą asfaltową przejeżdzając przez las i tak jadę i patrzę leży jedna stówa, chwila potem druga stówa i po drugiej stronie trzecia stówa smile Było miło smile
Innym razem, kilka lat temu, jadę sobie rowerem do lasu na jagody. Te jagody były na sprzedaż. Mijam przystanek i patrzę leży 50 zł. Wzięłam sobie i w ten sposób miałam wtedy podwójną dniówkę smile
A jak byłam mała, może 2 kl podstawowa, to idę sobie ulicą i patrzę leżą dwa papierki. Na te czasy to mogło byc 50zł i 100zł. Rozglądam się i schylam się po ten mniejszy papierek. Momentalnie z boku jakiś facet chwyta za drugi papierek. Spojrzał na mnie i pyta, czy to moje. Odpowiedziałam, że nie. I w ten sposób on miał swój i ja swój smile Dla dziecka to i tak była duża radośc smile
Jeszcze w tamtym roku znalazłam 200zł koło szkoły. Zgłosiłam to do szkoły, jednak nikt się nie zgłosił. Pieniądze zostały dla mnie.
Może kiedyś wygram w lotka, skoro może i mam szczęście smile

U mnie pochmurno cały dzień, ale nic z nieba nie kapie.
A mieszkam w województwie mazowieckim.

Trochę mnie w kręgosłupie łamie już od kilku dni. Niestety rehabilitację mam dopiero w sierpniu. Jeszcze nie wiem, jak dociepie do tego czasu.
W ogóle muszę się dzisiaj rozruszac, bo jakaś przymulona jestem, a jeszcze nocka przede mną.

Zaraz wybieram się do miasta, bo mam trochę zakupów. Córka idzie na urodziny i mnie wysyła po prezent. Jeszcze chomiki biedne są, bo trocina im się kończy. I takie tam drobnostki mam do kupienia.

Miłego dnia wszystkim:)

36,885

Witam Stokrotki

jestem tak przymulona ,że mózg mi pracuje na pół gwizdka.
Wychodzi zmęczenie po tej dwu dniówce imprezowej.

Na razie oddalam się na drugi fotel.

Aha
Od rana było ładnie,ale teraz siąpi deszcz.

36,886 Ostatnio edytowany przez wifa (2014-06-02 16:51:52)

Ba-Cha napisał/a:

Wifka no i jak  gdzie rozwiesiłaś pranie - chyba pada wszędzie smile   pozdrawiam

Basiu
          powiesiłam w chatce i dobrze zrobiłam, bo zaczęło padać.

36,887

Ba-Cha napisał/a:

Smerfetko a było cosik wieczorkiem ???  hiii wiesz o co pytam ?? hm..hmm smile

Hihihi Basia pytasz Smerfetkę, czy było bara..bara hihihtongue:P

36,888

strzała napisał/a:

Trochę mnie w kręgosłupie łamie już od kilku dni. Niestety rehabilitację mam dopiero w sierpniu. Jeszcze nie wiem, jak dociepie do tego czasu.

Strzałko
       jaki odcinek pręta Cie boli?

36,889

BASIA CIEKAWA JESTES ? CHYBA WIESZ JAKIE JEST GODZENIE PO BURZY NIE MUSZE TŁUMACZYC? HEHE,BYŁ MIŁY WIECZÓR.http://www.iv.pl/images/20158188151343683695.gifA DZIS DESZCZOWO JASNY GWINT MIŁEGO WIECZORKU idę dziś wcześnie spac bo mi śpiaca jestem .na razie do rana dziewczyny.

36,890

strzała napisał/a:

U mnie pochmurno cały dzień, ale nic z nieba nie kapie.
A mieszkam w województwie mazowieckim.

Ja mieszkam w Warszawie i od rana padało. Dopiero niedawno przestało i jest nawet ciepło.

Dobry wieczór wszystkim smile Właśnie wróciłam do domku i pierwsze co to do neta. Patrzyłam, czy jacyś terroryści nie zaatakowali dziś stolicy. A wszystko przez to, że ... No właśnie. Jechałam rano do pracy. Najpierw metrem. Po dwóch stacjach usłyszałam komunikat, że "z przyczyn technicznych metro dojeżdża tylko do stacji Służew" a dalej zapraszają do komunikacji naziemnej. Po drodze miałam jeszcze dwie stacje i na pierwszej z nich usłyszałam następny komunikat: " Z przyczyn technicznych pociągi w kierunku Młocin kursują wahadłowo. Przepraszamy za opóźnienia". Normalnie jadę od siebie do centrum 17 minut. Dziś jechałam 37. Szczęśliwa, że w końcu dojechałam przesiadłam się w pociąg podmiejski. Zawsze to lepsze niż stanie w korkach. Złapałam pociąg, który jedzie w kierunku Sochaczewa ( wysiadam w Ursusie bo przystanek mam zaraz koło swojej budowy ) i ... słyszę następny komunikat " Z przyczyn technicznych pociąg do Sochaczewa kończy trasę na stacji Warszawa Zachodnia ". Szlag mnie trafił. Znowu przesiadka do autobusu. Normalnie do pracy jadę niecałą godzinę. Dziś jechałam ponad dwie godziny. I dlatego postanowiłam, że jutro w ogóle nie jadę do pracy. Sama sobie dałam wolne. Za dwa dni przyjeżdża z wizytą Barack Obama i dopiero wtedy zacznie się.

36,891

smerfetka52 napisał/a:

BASIA CIEKAWA JESTES ? CHYBA WIESZ JAKIE JEST GODZENIE PO BURZY NIE MUSZE TŁUMACZYC?

I właśnie to godzenie się jest najprzyjemniejsze tongue

36,892

Ewka58 napisał/a:

Za dwa dni przyjeżdża z wizytą Barack Obama i dopiero wtedy zacznie się.

Ewko
          nie zazdroszczę tych atrakcji.
Do śródmieścia w P. jadę bardzo rzadko i niechętnie,
bo tez wszędzie korki.:(

36,893

Chęć dziewczęta czy przyjmiecie mnie do tej waszej dyskusji jestem z zielonej góry dajcie znać pozdrawiam

36,894

Ola1952 napisał/a:

Chęć dziewczęta czy przyjmiecie mnie do tej waszej dyskusji jestem z zielonej góry dajcie znać pozdrawiam

Ola nasza łączka jest duża a na niej mnóstwo wspaniałych dziewczyn. Zapraszamy !!!

36,895

Witam wieczorem.
Pracę zaplanowaną na dziś odrobiłam. Tzn. pracę zawodową bo chałupa prosi się o sprzątanie. Niech się prosi. Zresztą jutro przychodzi kobieta do sprzątania, to co się będę wyrywać.
Na polu obrzydliwie, więc nawet wychodzić się nie chce.
A tu puchy sad

Ola - zapraszamy smile

36,896

Cześć!!!!

U nas nie padało, nie licząc tych paru kropel.
Malowałam altankę, kiedy ją skończę ? Nie mam pojęcia.
Słońce nie wyszło nawet odrobinę.
Dzień bardzo senny, więc skorzystałam i spałam 2 godziny.

36,897

Cześć Czytko.
Jak się ma bociania rodzina?

36,898

Cześć Lucynka!!!!

Ty w nocy i w dzień jesteś aktywna.

36,899

Bociany? Zaraz zerknę.....
Jeden stoi na czatach.
Drugi pewnie poleciał po żarełko.

36,900

Ależ potężne to gniazdo bocianie.
Ileż one tylko w tym roku je nadbudowały.
Jest trochę przechylone i to w moim kierunku.
A pod gniazdem idą druty elektryczne do naszego domu.
No nie!!!! Bociany róbcie swoje, ale uważajcie na moją chałupę.

36,901

luc napisał/a:

Zresztą jutro przychodzi kobieta do sprzątania, to co się będę wyrywać.

A już Ci miałam wysłać swoją ofertę smile

36,902

Ewcia uciekł ci zarobeczek sprzed nosa hihi

36,903

Ewka58 napisał/a:
luc napisał/a:

Zresztą jutro przychodzi kobieta do sprzątania, to co się będę wyrywać.

A już Ci miałam wysłać swoją ofertę smile

Przyślij, a nuż okaże się Twoja oferta jest atrakcyjniejsza wink
Tylko wiesz, ja jestem krakowski centuś hi, hi.

36,904

czytelniczka51 napisał/a:

Ewcia uciekł ci zarobeczek sprzed nosa hihi

No i nie wiem czy płakać, czy śmiać się ? Więcej wyniósł by mnie dojazd do miasta Kraka niż sama usługa big_smile

36,905

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/t1.0-9/10390323_10202751395439235_4634442053582775005_n.jpg

36,906

Lucynka jedynie najkrótszą drogę Ewcia ma do mnie.
Jakby co to będę pamiętać :}

36,907

Luc to jest moja propozycja a cenę ustalasz sama big_smile

http://i.wp.pl/a/f/jpeg/30831/thstck_mezczyzna_zmywanie_naczynia_388.jpeg

36,908

http://splipinki.bipszkola.pl/files/sites/46346/wiadomosci/144547/fotos/orign/12brawo_stronkaagusi1.gif

36,909

Ewka58 napisał/a:

Na pewno Twoja firma zajmuje się sprzątaniem? tongue

36,910

luc napisał/a:
Ewka58 napisał/a:

Na pewno Twoja firma zajmuje się sprzątaniem? tongue

Noooooooooooooooooo !!!! Czasami jak potrzeba to zatrudniam też kucharzy big_smile

http://media-cache-ec0.pinimg.com/736x/24/17/3c/24173c56efa14c996e05b4149714e1d7.jpg

36,911

Ewka58 napisał/a:

Czasami jak potrzeba to zatrudniam też kucharzy big_smile

Biorę! Do gotowania oczywiście wink

36,912 Ostatnio edytowany przez Ewka58 (2014-06-02 20:36:17)

luc napisał/a:
Ewka58 napisał/a:

Czasami jak potrzeba to zatrudniam też kucharzy big_smile

Biorę! Do gotowania oczywiście wink

No to masz wybór big_smile

http://4.bp.blogspot.com/-2AYjv0Wqf-g/TfDP9Wn4z8I/AAAAAAAABbA/QnePsPJx4qw/s320/Leo5.jpg

Ten jest dobry w sałatkach, a ten w "pieczystym" tongue

http://media-cache-ak0.pinimg.com/236x/89/2c/a7/892ca7959c2368a077cf2d3cb853084b.jpg

36,913

Ewka58 napisał/a:

No to masz wybór big_smile

Jakoś powątpiewam w ich umiejętności kulinarne tongue
W inne nie wątpię wink

36,914

Hahaha big_smile Masz rację - nie wszystko złoto co się świeci smile

36,915

witam - wpadam tylko Dobranoc powiedzieć lol
Ewka - sypie menami lol 

do tej pory nie miałam lapka lol a teraz to ja zalegam

muszę tylko napisać   do jutra Pindulinki  Lucynka hii możesz się napinkalać lol

ale mam dla WAS wklejkę  http://pobierak.jeja.pl/images/6/5/e/80700_jak-tam-twoje-iq.jpg

Niunia ile Was dzieli km do Anusi ???  u Ciebie padało u Anusi nie ??? 

od środy zaczyna się wypogadzać - w weekend 30 stp.  hurra lol

Smerfetko tak Cię małż wczoraj wymęczył smile - że dzisiaj musisz odespać hiii

pozdrawiam - wszystkie Mychy  .... kandydatki na Stokrotki też lol:lol:    paaaaaa smile

36,916

Ba-Cha napisał/a:

muszę tylko napisać   do jutra Pindulinki  [b] Lucynka hii możesz się napinkalać lol

Oczywiście, że musisz to napisać. Inaczej nie wiedziałabym, że już nadeszła noc hi, hi.
A tak to wiem.

36,917

Kurcze aż mi szkoda, że tu sobie rozmawiacie, a ja muszę zaraz pędzic do pracy.
Dlatego wpadam tu jak strzała i zaraz uciekam jak strzała smile

W Warszawie padało, ale u mnie nadal nic.

Zaczynam chyba nabierac pałera, jak czuje, że zbliża się ta godzina.
W pracy sobie odbije, bo mam prace lataną smile
Wezmę tylko jakieś tabletki przeciwbólowe, bo samo nie przechodzi.
A boli mnie odcinek lędzwiowy. Górna częśc już była rehabilitowana.
W sierpniu będzie dolna. I na zimę znowu krioterapia.

Miłego wieczorku smile

36,918

Cześć Strzałko.
Spokojnej pracy.
I nie przemęczaj się wink

36,919

Cześc Lucynko

Dzięki, teraz już mogę jechac smile

Też się nie przemęczaj i w końcu się wyśpij smile

Pa smile

36,920

Każdy kot, jak inne koty,
lubi wspinać się na płoty.

Szukać myszy w mysiej dziurze,
zwiedzać krzaki, choć nie róże...

Czeka, aż mu mleczka dadzą,
na kanapie go posadzą.

Kłębkiem turla, dla zabawy
i wszystkiego jest ciekawy.

Ma rodzinę w całym świecie;
W Anglii, w Persji go znajdziecie,

i w Egipcie, czy też w Stanach-
wszędzie- kocia mądrość znana.

Kot unika pieska wszędzie.
Wie, że z pieskiem kiepsko będzie...

Za to wszystkie prawie koty
ubóstwiają wprost pieszczoty.

Pogłaszcz kotka, gdy pozwoli-
lecz to ciebie on oswoi.

http://ansze04.blox.pl/resource/czarne.gif

http://pu.i.wp.pl/k,NzE0MDM5MjgsNDc5MjAwODU=,f,zef8f8cl3ci1q2n21y40.gif

Posty [ 36,856 do 36,920 z 102,609 ]

Strony Poprzednia 1 … 566 567 568 569 570 … 1,579 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » STOKROTKA-CAFE

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024