STOKROTKA-CAFE - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » STOKROTKA-CAFE

Strony Poprzednia 1 … 563 564 565 566 567 … 1,579 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 36,661 do 36,725 z 102,609 ]

36,661

Odp: STOKROTKA-CAFE

BASIA jak czytałam NANUSIA nigdy nie brała antybiotyku,my jedno leczymy drugie niszczymy

36,662

http://www.bomba.pl/pliki/obrazki/original/8170e27b8551e264514aff9beb8d716226acd85a.gif
wkleje cos miłego żeby nie zapomniec jak to się robi
nie przepadałam za kotami,kiedy wnuk był mały kupiłam mu slicznego kotka ,psy go rozszarpały,jak ja płakałam,był taki sliczny

36,663

Taka południowa kawa big_smile

http://www.cafeclub.eu/img/cos/1412135.png

Trochę mi się dziś przysnęło a nie mogłam się przecież spóźnić na pole walki. Tak, czy inaczej głowę mam podniesioną do góry. Moje słowa, że jeden się rodzi inteligentny, drugi nabiera tej inteligencji wraz z wiekiem, a trzeciego niestety ta inteligencja omija szerokim łukiem podziałały dużo lepiej niż seria z "kałasza". Na koniec dodałam, że bardzo ubolewam nad ludzką głupotą, bo myślenie niestety co poniektórych boli. Odwróciłam się na pięcie i poszłam.

A teraz siedzę w domu i liczę moim gwiazdom pensje, bo chyba najwyższy czas to zrobić.

Klaudynko napis do tego obrazka który wkleiłaś ( z kotem ) robiłam chyba ze dwa lata temu jak jeszcze pisałam w netkafejce 50+.

36,664

Pigwa super są te kociaki. big_smile

36,665

http://www.hasiok.com.pl/upload/20140526125035uid1.jpg
kotki superasne ,maluszek też
EWKA TY nie w pracy?
myslę że nie zrobiłas tam rewolty z tym karabinem

36,666

Przyjechałam do domu liczyć pensje, bo w piątek jest u mnie Matki Boskiej Pieniężnej. Ale za jakieś 3-4 godziny muszę z powrotem jechać do pracy.

36,667 Ostatnio edytowany przez Klaudyna59 (2014-05-28 11:56:28)

Ewa to przypomniałam Ci stare , dobre czasy, tak podejrzewałam że napis jest od Stokrotki ale stawiałam na Basię.

U mnie cały czas równo leje ale w końcu muszę psiaczka wyprowadzić , bo jeszcze on zaleje ale mnie big_smile

Dziewczynki, obie Basie, na fb mam galimatias i nie ogarniam, żadnej nie udało mi się znaleźć, wysłałam zaproszenie do jakiejś Czytuni ale nie wiem czy prawidłowej bo niczego nie mogę się tam doczytać, jednak już tak mi zostanie - nie lubię fb.

Pigwunia, kociaki swietne, poprawiłaś miten pogodowy lichy nastrój.

Ewa, ja mogę pomóc Ci w liczeniu kasy, aby dużej, bo małej nie ma co liczyć , tylko przehulać.

36,668

dobra z ciebie szefowa,mało że pracowniki żyją to jeszcze kasę dostaną

36,669

KLAUDYNKA ja tez mam ale wcale tam nie wchodzę,jedynie na nk jak chcesz mogę ci dac namiary

36,670

Pigwa, jeśli Ewy pracownicy tyrają dniami i nocami jak ona, to Ewa im się nie wypłaci i w końcu dla niej nie zostanie kasy big_smile a tyrała dniami i nocami. big_smile Ewa, najpierw sobie wylicz ! big_smile big_smile big_smile

36,671 Ostatnio edytowany przez Klaudyna59 (2014-05-28 12:03:29)

Pigwunia, dzięki, możesz namiary podac ale na NK ja nie wchodzę, chociaż byłam tam ostatnio 2 lata temu big_smile
Jednak ja jestem leniwa albo mało zainteresowana, wolę wiersze poczytać, lub wiadomości niż na Nk czy fb wchodzić i zawsze brakuje mi czasu, czym starsza jestem tym mniej mam czasu i ucieka mi gdzieś big_smile

36,672

Ale ja Pigwa do swoich dziewczyn nic nie mam. Ja je tylko chronię przed porąbanymi kierownikami na budowie. One jakoś nie potrafią kłócić się i pyskować, a mnie to całkiem dobrze wychodzi. Rogi i kopyta mi rosną jak ktoś we mnie wpiera, że coś jest nie zrobione, a ja byłam i sprawdzałam i wiem, że wszystko jest OK. Niestety, pracując na budach trzeba używać trochę innego języka, bo nie wszyscy rozumieją jak coś grzecznie powiesz. Trzeba huknąć, przeklną i dopiero wtedy dociera do ludzkich umysłów.

36,673

Ewa, to jaką funkcję sprawujesz na budowie? z łaciny na pewno jesteś dobra  big_smile

36,674

Klaudyna59 napisał/a:

Ewa, to jaką funkcję sprawujesz na budowie? z łaciny na pewno jesteś dobra  big_smile

Jestem właścicielką firmy sprzątającej, która działa na tej budowie. Ciężki to kawałek chleba, ale ja lubię tą robotę.
A co do mojej łaciny ... no cóż. Często-gęsto coś się wymsknie. Gdyby mnie nie prowokowali to używałabym poprawnej polszczyzny.

36,675

Ewcia to teraz rozumiem dlaczego masz nienormowany czas pracy. No i jesteś nie do zdarcia, big_smile tak trzymaj big_smile

36,676

Hejka dziewczyny
U nas leje............leje, ale coś za coś.
Przynajmniej nie trzeba podlewać.
Jedno co mnie dziwi,
że jak u nas deszcz to zaraz robi się zimno.
Rankiem usiadłam z książką i mnie zmogło.
Poglebałam  rankiem,
ale widocznie organizm potrzebował.

Nanusia
                to robota się przedłuży.

Ewka
                mieć cosik swojego to nie jest łatwy chleb,
ale lepszy, niż pracować u kogoś.

Tak jak Klaudynka nie lubię FB, zdarza się, że wchodzę,
aby popatrzeć na zdjęcie wnuczki, które wkleiła synówka.

Biorę się za czytanie, bo na nic innego nie mam ochoty.

Moi Drodzy, dziękuję za przemiłe przywitanie. Luc w sprawie kolejnego psa, mam tak samo, jak Twój mąż. Czy wyświetliła Ci się w końcu ta piosenka? Jeżeli nie, umieszczam następną.

36,678

Klaudyna59 napisał/a:

Ewcia to teraz rozumiem dlaczego masz nienormowany czas pracy. No i jesteś nie do zdarcia, big_smile tak trzymaj big_smile

Próchno się kiedyś rozpada tongue.

Hej Wielbiciel L.B. smile witam Cię serdecznie

36,679 Ostatnio edytowany przez Ba-Cha (2014-05-28 13:46:55)

witaj Marcin na Stokrotkach - Ty jesteś prawdziwym wielbicielem tej Lidii lol lol

witajcie Stokroty lol
a u mnie do tej pory było cieplutko słonecznie lol
wybrałam się przed chwilką jechać na rowerze do szpitala - wyszłam i w połowie ulicy się wróciłam smile
bo nadchodzą takie ciężkie granatowe chmury - i pewnie bym ugrzęzła w szpitalu - to już wolę w domu smile

Klaudynka i Czytka skoczcie na pocztę .... lol

ja tam lubię i nie lubie FB - tj. drugie miejsce gdzie wklejam łobrazki lol
konta na NK nie mam smile

Ewka tylko dobrze policz swoim dziewczynom te wypłaty smile     do potem

36,680

KLAUDYNKO jak mam ci podac namiary?
weszłam email a tam pisze że prywatny

Witajcie Ewko 58 i Ba-Cho! Prawdopodobnie jestem w Polsce największym znawcą Jej twórczości (z trudem te słowa przecisnęły się przez mą klawiaturę, ponieważ nie znoszę się chwalić).

36,682 Ostatnio edytowany przez Klaudyna59 (2014-05-28 14:21:09)

Pigwunia, nic nie wiem że tam pisze ze prywatny, zaraz zajrzę.

Witaj Wielbicielu masz czym się pochwalić bo zakres wiadomości wynikający z Twojej pasji masz ogromny, , lubię czytać co piszesz ale nie zawsze mam czas odpisywać, ale serdecznie Cię pozdrawiam.

36,683 Ostatnio edytowany przez Klaudyna59 (2014-05-28 14:25:44)

już jest ok pigwunia, sprawdź i szukaj mnie na fb, Basia mnie znalazła ale mamy problem z Czytką

Teraz znikam nakarmić rodzine , bo z głodu jeszcze mogą mnie nadgryźć , zwłaszcza Laki.

36,684

Wielbiciel Lidiji Bacic napisał/a:

Witajcie Ewko 58 i Ba-Cho! Prawdopodobnie jestem w Polsce największym znawcą Jej twórczości (z trudem te słowa przecisnęły się przez mą klawiaturę, ponieważ nie znoszę się chwalić).

Wiesz Marcin ( bo tak chyba masz na imię ) przeczytałam o niej bardzo pochlebne opinie, posłuchałam paru kawałków, ale sorry to nie są moje klimaty. Może jestem już na to trochę za stara. W dalszym ciągu słucham muzyki z moich młodych lat. Jest to: Black Sabbath , Deep Purple, King Crimson, Led Zeppelin i tym podobne.

36,685

KLAUDYNKO ja jestem u CZYTUNI NA NK
jak nią znajdziesz to i mnie

Klaudyna59 napisał/a:

Witaj Wielbicielu masz czym się pochwalić bo zakres wiadomości wynikający z Twojej pasji masz ogromny, , lubię czytać co piszesz ale nie zawsze mam czas odpisywać, ale serdecznie Cię pozdrawiam.

Dziękuję Klaudyno 59! Jak przyjemnie czytać takie komplementy. Serdeczne pozdrowienia!
Ewko 58, zgadza się mam na imię Marcin (tak na marginesie, nie zamieniłbym go na żadne inne). Rozumiem, każdy z miłośników muzyki posiada swoje upodobania. I bardzo dobrze!

Klaudyna59 napisał/a:

Dziękuję Klaudyno 59! Jak przyjemnie czytać takie komplementy. Serdeczne pozdrowienia!
Ewko 58, zgadza się mam na imię Marcin (tak na marginesie, nie zamieniłbym go na żadne inne). Rozumiem, każdy z miłośników muzyki posiada swoje upodobania. I bardzo dobrze!

36,688

Spadam trochę popracować sad Oj, żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce.

http://z1.demoty.pl/33dee1dc0400664ad00eff174bced215

36,689 Ostatnio edytowany przez luc (2014-05-28 15:14:50)

Witajcie popołudniowo.
Wprawdzie wg Basi, to nie jest pora najlepszej oglądalności, a proszę ile osób się naraz zebrało smile

U mnie zrobiło się czarno, przyszła burza, leje jak z cebra. Dobrze, że zdążyłam wrócić do domu przed nią.

BaCha - na zdjęciu tyłem to rzeczywiście jest moja brzydsza połowa.
Prawdą jest, że na Maderze nie ma w ogóle kłopotów z wodą, przez co ma bujną roślinność.
Masz rację, zdjęcia nie oddadzą jej uroków.
Już myślę nad kierunkiem kolejnego wyjazdu, ale na razie nic nie będę pisać.

Nie mam ani fb ani nk. Wg młodych znaczy - nie istnieję lol

Nanusia napisał/a:

Ja już wiem,co Ty będziesz robić na emeryturze  hi hi.
Ty nigdy na nią nie przejdziesz lol

Stara brama nie była otwierana samoistnie,własciwie była cały czas otwarta dzień i noc,bo jestem za leniwa ,żeby za każdym razem ją otwierać i zamykać,to teraz nowa będzie na pilota.

Też nieraz o tym myślałam, tzn, że nigdy nie przejdę na emeryturę. Teraz czasem myślę, że mnie wcześniej szlag trafi w pracy i tym sposobem nie doczekam emerytury (w moim zawodzie to nie takie rzadkie przypadki sad).

Brama na pilota, to po prostu sama przyjemność. Mój mąż długo się opierał, bo niby na co, bo jestem wygodna (no, jestem). W końcu dał się przekonać (jak powiedziałam, że jeżeli on tego nie załatwi, to zrobię to sama, a on wie, że nie mam do tego najlepszej głowy hi, hi).
Teraz i brama od garażu i brama wjazdowa są otwierane zdalnie. Ja schodzę suchą nogą do garażu, wsiadam do samochodu i wyjeżdżam. Nie straszne mi żadne opady.
Każdemu polecam bo koszty nie były duże.

Wielbicielu - nadal mi się piosenka nie otwiera. W związku z tym myślę, że to moja wina lub laptopa. Zapytam dzieci.
A poza tym, to bardzo się cieszę, że zagościłeś u nas smile

36,690

Ewka58 napisał/a:

W dalszym ciągu słucham muzyki z moich młodych lat. Jest to: Black Sabbath , Deep Purple, King Crimson, Led Zeppelin i tym podobne.

To też moje klimaty.

Luc miło mi i też bardzo się cieszę. Nad kierunkiem moich wakacyjnych wypadów, w ogóle nie muszę się zastanawiać. Szkoda, że piosenka się nie otwiera. Może Twoje dzieci sobie poradzą z tym fantem?

36,692

Nad kierunkiem moich wakacyjnych wypadów, w ogóle nie muszę się zastanawiać. Szkoda, że piosenka się nie otwiera. Może Twoje dzieci sobie poradzą z tym fantem?

Wiem Wielbicielu. Chorwacja jest piękna.
Jednak jest jeszcze tyle miejsc do zobaczenia....

Dzieci na pewno sobie poradzą (bo to pokolenie komputerowe), tylko syn przyjedzie dopiero za 2 tygodnie, a córka tradycyjnie gdzieś fruwa poza domem.

36,693

Garkuchnia jedzenie wydała,to teraz czas na odpoczynek.

Witam Marcina

"Bez Tebe ja bi bila sirota ",bo nie wiedziałabym o istnieniu ładnych piosenek Chorwackich.
Czyli nie tylko plażowe uroki mogą tam przyciągać.

Luc
Faktycznie cena napędu do bramy nie jest wysoka,bo u nas za dobry napęd z założeniem jest na samojezdną ok 2,200 a na obustronnie otwierane ,tak jak będzie u mnie ,to 2,700.
Niestety moja poprzednia brama nie nadawała się do założenia napędu.

Pigwa
U nas w ubiegłym roku była seria włamań.Okradziono kilkanaście domów i zginęło trochę dobrych aut.
Okradziono zwłaszcza domy,które miały ochronę i monitoring. Z mojego okna widać 2 takie domy okradzione.
Właściciel jednego z nich umieścił nawet w sieci film z włamywaczami.
Na zawodowców nie ma zabezpieczeń.
Oni wszystkich usypiają.Łącznie z psami.
Ja na szczęście mam najmniejszy dom i wiecznie otwartą bramę.
Kto przy zdrowych zmysłach połakomi się na włamanie do takiego?
Jak się kiedyś obudzisz o 12 w południe z bólem głowy,to znaczy,że Ci dom okradziono.

Wifa
Mnie się z płotem nie spieszy,więc jeden dzień mnie nie zbawi.
Pewnie i tak na elementy kute poczekam sobie trochę,bo nawet nie są jeszcze zamówione
a to sezon na stawianie ogrodzeń.

Jeśli chodzi o znalezienie kogoś w sieci,to Pigwuni nawet Nip i Regon mam,ale Czytuni nie znalazłam,bo wiem tylko ,że to Basia
To trochę za mało.

Mam profil i na FB i na NK ,ale oba nie używane.

Aha
Moje klimaty,to Presley,Presley i Presley.

luc napisał/a:

Nad kierunkiem moich wakacyjnych wypadów, w ogóle nie muszę się zastanawiać. Szkoda, że piosenka się nie otwiera. Może Twoje dzieci sobie poradzą z tym fantem?

Wiem Wielbicielu. Chorwacja jest piękna.
Jednak jest jeszcze tyle miejsc do zobaczenia....

Dzieci na pewno sobie poradzą (bo to pokolenie komputerowe), tylko syn przyjedzie dopiero za 2 tygodnie, a córka tradycyjnie gdzieś fruwa poza domem.

Luc, czyli musisz cierpliwie poczekać.
Nanusiu dziękuję za przywitanie! Chorwacka muzyka rozrywkowa jest jedną z moich pasji. Nie przypuszczałem, że będzie na mnie oddziaływać tak silnie. W Hrvatskiej przyciąga moją osobę wszystko.

36,695

NANUSIA dlaczego o 12 w południe?

36,696

Pigwa -odpowiadam za Nanusie
jak Ci zaserwują "usypiacza" to porządnego i dopiero wybudzisz sie ok. południa - przynajmniej tak myślę smile

wróciłam z ogródkowego klachania - teraz robi się zimniej smile

36,697

Po powrocie z zabiegów ułożyłam się wygodnie na łóżku i zasnęłam.
W sumie nic dzisiaj nie zrobiłam.
Teraz wysprzątałam wszędzie, odkurzyłam i starłam kurze.

Baśku zaprosiłam cię do grona znajomych.
Klaudynko zaprosiłam cię do grona znajomych.

Niemożliwe, żebyście mnie nie znalazły na fb.
Samo imię i nazwisko to za mało.
Ale ja wam podałam i miejsce zamieszkania.
A w mojej miejscowości jestem jedyna.

Teraz wystarczy, że zaakceptujecie moje zaproszenie i ja się wam ukazuję
w całej okazałości.

Nie wiem Nanusiu, czy do ciebie dotarła moja wiadomość.

Jak skończę w piątek te masaże biorę się za malowanie altanki.

36,698

Czytuniu, Basia ma zablokowane na fb i poczeka na synusia żeby jej odblokował, ja wysłałam zaproszenie babce o Twoim imieniu i nazwisku a wpadł mi facet, a Twojego zaproszenia nie mam, długo nie zaglądałam na fb i też mogę mieć cos nie tak, a to że wpiszę Twoją miejscowość nic nie daje, jest 6 osób o Twoim imieniu i nazwisku a kilka nieoznaczonych.

36,699

luc napisał/a:

Brama na pilota, to po prostu sama przyjemność. Mój mąż długo się opierał, bo niby na co, bo jestem wygodna (no, jestem). W końcu dał się przekonać (jak powiedziałam, że jeżeli on tego nie załatwi, to zrobię to sama, a on wie, że nie mam do tego najlepszej głowy hi, hi).
Teraz i brama od garażu i brama wjazdowa są otwierane zdalnie. Ja schodzę suchą nogą do garażu, wsiadam do samochodu i wyjeżdżam. Nie straszne mi żadne opady.
Każdemu polecam bo koszty nie były duże.

Właśnie mój Mazur między innymi robi takie bramy smile Zdolny facet big_smile

36,700

Klaudynka na zdjęciu jestem w jasno-szarej marynarce
i sukience czarno-szarej.
Może to ci będzie wskazówką.
Włosy od fryzjera i oko wymalowane.

36,701

Wróciłam już do domku i ... piszę pracę z geografii. Może nie tyle pracę co odpowiedzi na 48 pytań. Ta moja dziewczynka wykończy mnie. sad

Od rana pada. Jest zimno, mokro i nieprzyjemnie. Szykowałam się jutro pojechać na Mazury, ale niestety jeszcze parę dni muszę popracować sad:(:( . Ale za to odbiję sobie to pod koniec przyszłego tygodnia. Wtedy już wyfrunę na dłużej big_smile

36,702

Nanusia wziełaś mnie z zaskoczenia  lol  następnym razem będę inna smile tzn. normalnie pogadamy hiii

Klaudynko no właśnie teraz już się wylogowałam z Fejsa lol
chyba mam już odbklokowane lol
ale Ciebie znalazłam teraz ze zdjęciem - wysłałam zaproszenie
jak będzie więcej czasu to pomyślimy nad zmianą fotki  - ale chyba musisz pyknąć na ta fotkę -powinien ukazać się taki znaczek ^  tylko do góry - i pytanie : czy na pewno chcesz usunąć fotkę  albo tam jest : dodaj zdjęcie w tle - pyknij na to lol

od Czytki nadal zaproszenia nie widziałam
wpisywałam Twoja miejscowość - komunikat ,że dopiero Cie nie ma lol:lol:

a która STOKROTKA - ma w swoich znajomych więcej STOKROT ???
bo ja mam : Nanusię - Niunię - Anusie-Wifkę- Morawkę- Babcie- Pigwe- Klaudynkę

Klaudynko  - potwierdziłam - a w znajomych liczba mi się nie zwiększyła smile cuda jakieś

http://www.xdpedia.com/upload/images/juz_dobrze_nie_martw_sie_2014-03-19_19-12-01_middle.gif

do jutra Pindulinki smile

36,703 Ostatnio edytowany przez Nanusia (2014-05-28 21:42:42)

Czytuniu
Nic od Ciebie nie dostałam.
Pisałas na tego maila ,co mam w profilu?
Ale już sobie Ciebie obejrzałam na NK.
Fajna z Ciebie kobitka, a na ślubie ,to już gwiazda.:D

Poznałam dzisiaj głos Basi i Pigwy.
Zupełnie inaczej sobie wyobrażałam ich głosy.
Mają jak niepalące  hi hi.
Jednak czuje się ,że są młodsze lol

Nie oglądałam żadnego odcinka Bitwy o dom ,ale ostatni finałowy zobaczę.
Właśnie się zaczął.

Czy ja jestem jakaś Baba Jaga,bo rozumiem,że Ciebie Basiu wystraszyłam telefonem niespodziewanym,ale
Pigwa zadzwoniła do mnie i też była z początku przepłoszona,zwłaszcza ,że odebrałam w biurze,a tam było akurat parę osób i musiałam przełączyć się na inny telefon i wybyć na salony.

36,704

widzę że jestesmy jak rodzinka
ja tak się zestresowałam ze aż mnie siódme poty oblały
ach ta pierdzielona nerwica
byli nas prosic na wesele
sporo wrażen jak na jeden dzien

36,705

Przyjaźń jest jedną z najwierniejszych dam,
Gdy jest prawdziwa będzie zawsze trwać,
Nie martw się nigdy nie zostaniesz sam,
Prawdziwy przyjaciel będzie obok stać.

On ciebie pocieszy, gdy los będzie zły,
Chmury złowrogie skutecznie rozwieje,
Krwiożerczym hienom ostre wyrwie kły,
Trzymając w zanadrzu ogarek nadziei.

Zawsze cię skutecznie na duchu podniesie,
Do brzegu swojego bezpiecznie dobijesz,
Nigdy nie pozwoli zginąć w życia lesie,
I będzie ci wierny tak długo jak żyjesz

http://karo1988.blog.onet.pl/wp-content/blogs.dir/503482/files/blog_qt_476433_823826_tr_b_kubus_14.jpg

Dobranoc

36,706

Czytunia, tam pisze Sokołów Podlaski nie Twoja miejscowość więc to mnie zmyliło, wysłałam Ci zaproszenie tak jak i Basi. Ale też zapytałam inną czy jest Czytunią big_smile

36,707

Siemka smile

Wróciłam niedawno z pracy i widzę, że dużo Was w tej kafejce.
Siedzę i czytam tyle czasu, ze nawet już zdążyłam zjeśc kolację

U mnie dzisiaj chłodniej, ale deszczu nie ma, dzień raczej szary.

Ja np nie mam fb, tylko nk. Jakoś i nk mi się już znudziło.
Ale wchodzę sprawdzam czyje urodziny i oglądam zdjęcia.

Ja dopiero się rozkręcam, a Wy już pewnie spac idziecie smile.

36,708

http://i.pinger.pl/pgr12/9a97d418001c6a955007c256/1293231758_by_Tige3r_500.jpg

PRZYJAŻŃ

to dawanie nadziei
przyjaciel wysłucha, zrozumie
i pomoże gdy umie
smutne myśli przegoni
siłą i wiarą nakłoni
do spojrzenia przed siebie
z optymizmem w potrzebie.

Nie zawiedzie, nie zdradzi
wsparcie daje, nie kadzi
przytuli do serca szczerego
gdy potrzeba jest człeka chorego.

36,709

Witaj Strzałko długo pracujesz, ja jeszcze łazikuję, ale lubi też wpadać Lucynka, bo ona nocny Marek.

36,710

http://fotus.pl/zdjecia/2014/05/28/152571166290375374552256346509n.png

I z tym majsterkowiczem od gniazdek sieciowych żegnam się do jutra, DOBRANOC STRZAŁKO i dziewczyny.

36,711 Ostatnio edytowany przez strzała (2014-05-28 23:25:30)

Cześc Klaudynko, obecnie pracuję na drugą zmianę, czyli do 22. Następny tydzień będą nocki, czyli do 6 rano. A potem znowu na rano, czyli do 14 i tak w kółko. Taki kołowrotek. Czasami dni z nocą się mylą smile

A Ty gdzieś pracujesz, czy na co dzień tak sobie łazikujesz? smile

Wiem, wiem Lucynka pewnie znowu wpadnie, ale po północy.
Może gdzieś się wybrała teraz, albo ma gości smile

Hm... wyszłam niby na chwilkę, a tu już Dobranoc? smile

36,712

Też Wam wstawię wierszyk smile

Być Przyjacielem...
To prosić o przebaczenie i przebaczać
i umieć o tym zapomnieć
Być przyjacielem
to umieć zawsze dziękować
i uszczęśliwiać drugiego.
Być przyjacielem
to znaczy stać u boku tego
kto stracił wszelka nadzieję
i darzyć go miłością.
?ZOSTAŃ? ? oto najpiękniejsze słowo w słowniku przyjaźni.?
...Bo widzisz, prawdziwa przyjaźń nie kończy się nigdy.
Nic nie jest w stanie jej zachwiać - żadne kłótnie,
wątpliwości czy inne problemy.
Nawet odległość nie może być przyczyną do jej zerwania.
Kilometry nie są dobrą wymówką do zakończenia znajomości.
Bo gdy zależy ci na kimś, starasz się,
niezależnie od tego, co was dzieli.
Najważniejsze jest to, co was łączy...

36,713

Strzałko, jeszcze zajrzałam, podoba mi się wiersz który zamieściłaś, ja zamieszczam tylko swoje bo lubię pisać. Ja nie pracuje, to Ty pracujesz na moją emeryturę , więc staraj się w pracy to może mi kaska podskoczy big_smile

36,714

Kurcze, a co to za sprawiedliwośc smile Mi samej brakuje tej kasy, a jeszcze mam zarabiac na kogoś smile
Staram się, staram, ale czasem mi to aż bokiem wychodzi smile
Tobie to dobrze smile

36,715

http://puppys.pl/demot//0_0_0_1034680029_middle.jpg

36,716 Ostatnio edytowany przez Ba-Cha (2014-05-29 06:23:10)

Doberek czwartkowo Mychy  http://thisweconfess.files.wordpress.com/2013/01/overworked.jpg lol

wczoraj wieczorkiem dużo piszecie o przyjaźni
z moją psiapsiółą przyjaźnimy się dokładnie 48 lat - od pierwszej klasy szkoły podstawowej
pewnie,że różnie to bywało - kłótnie były a jak smile nawet dramatyczne zerwania hiiii - udokumentowane lol wpisem w książce lol
toż to jak rodzina lol - muszę dziś do niej podejść na herbatkę - deszczowa pogoda to na pewno w domu siedzi lol
mam same takie sprawdzone od lat - druga taka - to nazywam ja dobrą kumpelą - znamy się 39 lat
a jej Matka czekała na mojego Ojca aż wyjdzie z wojska - mieli się pobrać = ale mój przywiózł sobie moją MAM
moje 2 sąsiadki = też znam od dziecka ....  jakie mamy foty lol z dzieciństwa ... lol
dużo by wymieniać lol tych od lat sprawdzonych ....

u mnie deszczowo - ciemno szaro buro i ponuro  bleeee    miłego dnia ....

to ja na Czytkę pyknę jak będzie w znajomych Klaudynki hi

36,717

WITAM STOKROTKI PORANNIE
pogoda barowa
mały pojechał do przedszkola więc mam dzien dziecka
widze że jeszcze wczoraj sporo napisałyscie
STRZAŁA nasza KLAUDYNKA nie wkleja,sama układa wiersze,rymowanki

36,718

W końcu zwlokłam swoje zwłoki smile Pogoda nie nastraja optymistycznie. Znowu pada http://www.pl.image-share.com/upload/244/57.gif. Najchętniej zostałabym w łóżku http://www.sherv.net/cm/emoticons/sleep/sleeping.gif. Może kawa postawi mnie na nogi ? Pijcie Gwiazdy póki ciepła

http://kopciuszek1963.blog.onet.pl/files/2014/01/kawa6.jpeg

36,719

http://s7.directupload.net/images/120130/rdw6aurc.gif
zapomniałam o napitku

36,720

EWA pozwalam ci dzis na słodkie lenistwo

36,721

PIGWA napisał/a:

EWA pozwalam ci dzis na słodkie lenistwo

Dzięki Dobra Kobieto ale niestety ja sobie nie mogę dziś pozwolić na to lenistwo sad Właśnie podnoszę tyłek z fotela i śmigam do pracy.

Miłego dnia

http://gifyagusi.pl/obrazki/dlaciebie2.bmp

36,722

http://www.iv.pl/images/88078070395348033638.gifdzięki za kawke zapomniałąm dziś z ranka tu wejść ? no cóz ?

36,723

http://www.iv.pl/images/66148343147796334474.gif taka pogoda u mnie ,a ja mam nastrój tak jak za oknem.

36,724

U mnie  tez deszczowo i  pochmurnie Patrzę  na relacje w TV z Glucholaz -  tragedia , ludzie potracili majątki , są bezradni a tam nadal pada .
Dobrego dnia Wam zyczę .

36,725 Ostatnio edytowany przez wifa (2014-05-29 11:20:10)

Hejka dziewczyny

U nas nie pada, ale jest zimnica.
Napalone w kominku, to w domu milutko.

Klaudynko
              znaleźć prawdziwą przyjaźń jest niezwykle trudno.

Pogoda sprzyja czytaniu i klikaniu,
więc u mnie będzie taki dzień .

Miłego dnia dziewczyny.

Posty [ 36,661 do 36,725 z 102,609 ]

Strony Poprzednia 1 … 563 564 565 566 567 … 1,579 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » STOKROTKA-CAFE

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024