Witam Stokrotki
W ten letni dzień.
Czytuniu
Tak pieknie napisałaś o odejściu Szarika,i kim dla Ciebie był.
Też oczy mi się zaszkliły,tym bardziej rozumiem Twój ból.
Człowiek sięliczy ze śmiercią zwierzaczka,ale to i tak nie umniejsza naszej tęsknoty za nim.
Dlatego nie mam już ,tak jak i Ty jednego,bo łatwiej przez to przejść.
Serdecznie Ci współczuję.
Ewka i Sandra
Jesteście mimo dużej różnicy wieku ,w podobnej sytuacji.
Obie w poprzednich związkach trafiłyście na nic nie wartych chłopó.
Obu brakowało uczucia i doskwierała samotnośc.
Sandrze wydaje się,że ten jedyny,to mógłby być ex.
Przenigdy Sandro!
To nie jego mama była winna rozpadowi waszego związku,ani Ty.
Gdyby to był prawdziwy facet,kochający Ciebie ,to nigdy nie pozwoliłby się tak zmanipulować przez mamusię.
Tak bardzo chciałabyś normalnego związku,że zapominasz o krzywdach ,jakie Ci wyrządził.On coraz bardziej się od Ciebie oddala ,wiążąc sie z inną ,która oczekuje jego dziecka,a Ty wbrew rozsądkowi,chętnie byś znowu wpadła w jego ramiona.
Ewka
Ty najlepiej wiesz ,jak zimnymi draniami ,mogą się okazać faceci.
Jeżeli teraz jesteś w 100% pewna,że ten jest inny,to trzymaj się go ręcami i łapami hi hi.
Sama wiesz,że porządnych ,to ze świecą szukać ,zwłaszcza wolnych w tym wieku.
Ty jesteś pracowita ,jak mróweczka,więc lepszą ,czy gorszą pracę zawsze znajdziesz.
Jego wytrzymałość na takie rozłąki,pewnie ma granice,a i miejscowe babki na taki egzemplarz czekają.
Wiem,że dopiero co rozkręciłaś firmę,ale z tego co piszesz,to przy nim możesz tylko sobie dorabiać,żeby mieć swoje pieniądze,a nie się dorabiać do majątku.
Powiem prawde,boję sie ,że przy Twoim szczęściu,to musisz się zabezpieczyć na wszelkie możliwości,żeby znowu nie wyszło ,tak jak zawsze.
Żebym nie miała za dużo wolnego ,to wymyśliłam ,wymianę ogrodzenia.
To które jest ,to taka okryjbida,stawiana na samym początku budowy,żeby nie zabrakło pieniędzy na wykończenie wnętrz.
Teraz robię "doktorat " z ogrodzeń.
Już znam się na cegłach klinkierowych,gotowych prefabrykatach,wykopach i podmurówkach ale też i na cynkowaniu ogniowym,malowaniu proszkowym i masie innych rzeczy rzeczy,które są składnikami ogrodzenia.
Faceci od podmurówki wejdą po niedzieli,więc mam mało czasu na ukończenie tych studiów doktoranckich,a materiału od groma hi hi.