STOKROTKA-CAFE - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » STOKROTKA-CAFE

Strony Poprzednia 1 … 529 530 531 532 533 … 1,579 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 34,451 do 34,515 z 102,609 ]

34,451

Odp: STOKROTKA-CAFE

Patty widzę, że tak jak i ja mieszkasz w Warszawie. W jakiej dzielnicy ?

34,452

W zasadzie to mieszkam pod warszawą. Ale codziennie jestem w szkole na bielanach.

34,453

Patty123 napisał/a:

Nie wiem jak teraz ale w poprzedniej szkole to mnie bili albo znęcali się psychicznie. Dlatego że nie chciałam jak idiotka za kimś podążać tylko się sprzeciwiłam i stanęłam w obronnie słabszych.

Patti
             masz dobre serce.
Rozumiem, że teraz chodzisz do innej szkoły.

34,454

Tak, wtedy to było gimnazjum a teraz jestem w technikum. Z klasą praktycznie wogóle nie rozmawiam, chyba że jestem do tego zmuszona. Wychowawca robi wszystko żebym nie zdała. Ale przynajmnie mam fajną dyrektorkę która nie pozwoli mnie wyrzucić ze szkoły.

34,455

Patty123 napisał/a:

Ale przynajmnie mam fajną dyrektorkę która nie pozwoli mnie wyrzucić ze szkoły.

Czyli już jednego dobrego człowieka znasz.
W razie gdyby potrzebna Ci była jakaś pomoc to daj znać.

34,456

Nauczyłam się radzić sobie sama ale dziękuje. A jeżeli tak bardzo chcesz pomóc to wystarczy pogadać ze mną od czasu do czasu big_smile

34,457

Patty123 napisał/a:

Z klasą praktycznie w ogóle nie rozmawiam, chyba że jestem do tego zmuszona.

Patti
           może sama zbudowałaś mur.
W całej klasie nie znalazłaś ani jednej fajnej koleżanki?

34,458

Patty123 napisał/a:

A jeżeli tak bardzo chcesz pomóc to wystarczy pogadać ze mną od czasu do czasu big_smile

Nie ma sprawy.:D Kiedyś tam, dawno, dawno temu ( haha to nie bajka ) skończyłam psychologię.

34,459

Znaczy była jedna ale odeszła z klasy. Nie mam z nią teraz kontaktu. Niewiem czy sama zbudowałam mur. Próbowałam się z nimi zaprzyjaźnić ale się nie udało. Ich życie zaczyna się w nocy a ja wtedy śpie w domu. Jakoś nie lubie klubów a oni przesiadują cały czas na imprezach. Nie cierpie alkocholu, papierosów czy trawki a to ich świat. Nasze relacje są neutralne i to mnie cieszy. Był pewien okres że się mnie czepiali nawet sie z nimi biłam. Teraz czasem się z nimi kłóce ale da się to wytrzymać.

34,460

Patty123 napisał/a:

Nie cierpię alkoholu, papierosów czy trawki a to ich świat. Nasze relacje są neutralne i to mnie cieszy. Był pewien okres że się mnie czepiali nawet się z nimi biłam. Teraz czasem się z nimi kłócę,
ale da się to wytrzymać.

Patti
              cała klasa jest taka, to jest przerażające.

34,461

Teraz 99,9% młodych jest takie. A z każdym rocznikiem zaczynaj pić coraz wcześniej. Na początku się gimnazjum wpada w to środowisko a nie którzy to nawet w podstawówce zaczynali. Trochę w tym winna państwa bo gdyby pozwolili jako dzieci rozwijać im talety to może uratowali by jakomś cześć. Nie wiem, państwo powinno zbudować jakieś darmowe ośrodki gdzie młodzień by spędzała czas. Jakby mnieli kogo naśladować to może nie poszli by do starszyć pić. Mój brat zaczął palić jak miał chyba 11 lat i pali do teraz a ma teraz 24 lata prawie.

34,462

No może trochę przesadziłaś z tym 99,9%. Fakt, że nie są to czasy żadnych ideałów ani wzniosłych celów. Mam córkę starszą od Ciebie o 4 lata, ale ona jest bardzo poukładana. Palić pali, do pubu też czasami chodzi, ale wszystko w ramach rozsądku. Ma cel w życiu i dąży do tego żeby go osiągnąć.

34,463

Idę do SPA, dobranoc Patti i dziewczyny

34,464 Ostatnio edytowany przez Patty123 (2014-04-09 21:53:03)

Dobranoc Wifa

no może troche przesadziłam z tym procentem ale wielu ludzi marnuje swój talent przez alkochol. Wiem że nie ochronie wszystkich ale nie lubie patrzeć jak ludzie niszczą swoje talenty. Upijanie się do nieprzytomności to dla nie których hobby.

34,465

Bo ja wiem, czy to jest hobby ? Kiedyś prowadziłam terapie z ludźmi mającymi problem z alkoholem i mam trochę inne spojrzenie na to. Dużo mogłabym pisać na ten temat, bo to "temat-rzeka".

34,466

Witam
Patty mięsak to jest groźny nowotwór nie mięśniak
Arytmia jest do końca życia ,sama ja mam nadkomorowa i czestoskurcze ,biorę leki i tez mnie łapie ,kawy nie mozna pic ,alkocholu
Męczarnią co zrobić
Idę spać bo jestem zmęczona byłam w mieście
Buziaczki

34,467

Masz racje to temat rzeka. Nigdy nie byłam od niczego uzależniona więc pewnie tego nie zrozumiem. To trochę nie mój świat. Idę spać,  musze trochę odpocząć to był cieżki dzień. Dobranoc

34,468

Przyjaźń jest jedną z najwierniejszych dam,
Gdy jest prawdziwa będzie zawsze trwać,
Nie martw się nigdy nie zostaniesz sam,
Prawdziwy przyjaciel będzie obok stać.

On ciebie pocieszy, gdy los będzie zły,
Chmury złowrogie skutecznie rozwieje,
Krwiożerczym hienom ostre wyrwie kły,
Trzymając w zanadrzu ogarek nadziei.

Zawsze cię skutecznie na duchu podniesie,
Do brzegu swojego bezpiecznie dobijesz,
Nigdy nie pozwoli zginąć w życia lesie,
I będzie ci wierny tak długo jak żyjesz

http://img855.imageshack.us/img855/2169/dobranoc66.jpg

34,469

Czytałam,że Morawka też ma arytmię.
Interesuję się nia ,bo jedno moje EKG właśnie ją wykazało.
Byłam wtedy co prawda już po 2 kawach,ale to chyba nie było od tego.
Lekarka pokazywała mi na wydruku,że serce ,co któryś raz nie biło.
I powiedziała,że jak osłuchiwała mnie przez 22 sekundy,to 2 razy opuściło uderzenie.

Morawko
Jakie Ty masz objawy tej arytmii.

Niunia
Czy Twoja arytmia też na tym polega?
Teraz jak opisałas wszystko,to sie trochę wystraszyłam,że może faktycznie ja mam ,tylko drugie EKG,jej nie wykazało.
Jakie leki bierzesz? I w jakich dawkach?Coś mi się kojarzy,że wspominałaś o Beto.

Wifa
Miałam badany ostatnio cukier 2 razy i pytałam o normy,bo za pierwszym razem miałam 100 i myslałam,że to bardzo dużo.
Podobno to w normie,bo byłam po śniadaniu.
Drugi raz byłam na czczo i miałam 80 ,co też jest normą.
Ja naprawdę jem dużo słodkiego i byłam przekonana ,że cukru to mam nadmiar.

No i wreszcie ja ,zainteresowałam się chorobami  hi hi
Może przyjdzie mi się leczyć.

Czytałam wypowiedzi Patty.
Strata mamy ,to tragedia ,dla tak młodej dziewczyny.
Natomiast te szkoły ,to jakaś porażka.
U nas wiem,że bardzo pilnują w szkołach,żeby nie było żadnych używek.
Pewnie i tak są wyjatki.
Wszystko zależy od szkoły.
Nie wiem ,jak jest w technikach,ale w dobrych liceach sami uczniowie tępią patologie.

Chyba Luc może potwierdzić,że w szkole jej syna,używki i przemoc nie miały miejsca.

34,470

dziewczyny odhaczam się na liście i znikam
witaj Patty myślę, że Ci się tu spodoba, też niedawno dołączyłam do Stokrotek- fajne z nich kobitki smile
dobrej nocki, na dziś tyle, bo jestem zmięta po pracy, rozmoknięta i ugotowana po basenie i saunie
spokojnych snów

34,471

Wstawać śpiochy !!! http://i62.tinypic.com/15zqf7n.gif A teraz może trochę gimnastyki ? http://gifyagusi.pl/wp-content/uploads/2014/01/gruba-kobieta-skacze-na-skakance.gif  Już rozbudzone ? smile

Witam Stokrotki Dzień bury-ponury i pada deszcz http://i62.tinypic.com/2zs1e2q.gif. Dziś do pracy idę później, bo niestety aż do wieczora sad.
Czajnik już gwiżdże http://gify.joe.pl/gifs/jedzenie-i-napoje/cieple-napoje/zolty-gwizdzacy-czajnik.gif.

Zapraszam ma poranną kawę

http://www.gifyagusi.pl/wp-content/uploads/2013/10/kawa_poranna.gif

Miłego dnia Gwiazdy  https://lh4.googleusercontent.com/-XOWYT6ob5uA/Uxg8mtgRpaI/AAAAAAAACek/pytTDHpEuXg/milego%252520dnia%252520ruchomy%252520udanegooo.jpg

34,472

Doberek czwartkowo
dosiadam się i ja smile przywlekłam więcej kawci co by starczyło dla każdej Stokrotki

http://vpx.pl/i/2014/04/10/61904713159143499923.jpg

Ewka tak jak na Twoich obrazkach - wstałam o 7 smile
miałam no! może nie gimnastykę -ale szybki sprint do łazienki - bo od 8 do 14 nie mamy wody
wody nabrane - czajnik teraz pełen zagotowany ... mogą zakręcać smile

u mnie też szaro buro i ponuro - do kitu ....     miłego dnia Mychy smile

34,473

Dzień dobry
Pogoda paskudna ,pochmurno zimno
Nanusia moje objawy były rożne ,pogotowie przyjeżdzalo zabierali mnie na izbę ,kroplówki
Na drugi dzien to samo  szpital izby i tak wkołko
U każdego inne objawy ,mdlalam ,nogi mi mdlaly ,było tez tak ze czułam arytmie ,na klatce piersiowej ,puls miałam wysoki ,a moze byc niski ,trzeba dobrać leki dla każdego indywidualnie
Ja kawy nie moge pic ,bo jestem podenerwowana ,zależy jaka arytmia czy nadkomorowa,czy komorowa ,z arytmia to jest i zaraz jej nie ma
Zrób sobie echo serca  nanusia
Trzeba tez brać potas ,ja dużo brałam ,ale kazali dużo pomidorów jeść ,bo maja potas
Używki do lamusa hi hi

34,474

Dzieńdoberek  Stokrotki ,http://img822.imageshack.us/img822/1803/o5a.gif
                          Co za ulga  jak samopoczucie jest normalne , życ sie chce  a nie tak jak wczoraj byłam ledwo zywa cały dzień .
Witam  nową stokrotę  Paty  może i TY znajdziesz tu swoje miejsce na naszej przyjaznej łączce ???
           Nanusiu
                                     Byłam   pod opieka kardiologa od  ponad 2 lat , , robione badania typu EKG , echo serca
nic nie wykazały albo 'ona" nie potrafiła odczytać   ????
dopiero pobyt w szpitalu ,, trudności w umiarowiewniu rytmu  ewidentnie  wskazały ze to arytmia napadowa .
'Robiony" Holter  pare tygodni  temu wykazał iz serce co jakis czas przestaje bic na ułamek sekundy  stąd uczucie zawrotu glowy i niepewności w chodzeniu , a niektóre uderzenia serca   są w ogóle nie wyczuwalne i wtedy mam omdlenia lub  całkowitą ytrate przytomnośći  co  zdarzylo sie tylko 3 razy .
Zazywam  Beto 50 raz dziennie , Acenocumarol .3/4. 1/2 w zaleznośći jaki mam wynik INR. Nalezy przestrzegać dawkowania  jak przy antybiotyku o ściśle oktreślonej godzinie .Aspargin 3x 2 tabletki .
Rytmonorm  tylko w  przypadku nadchodżącej arytmii o ile zdołam uchwycić to "nadchodzenie"/wczoraj bylo to podczas snu/
3 tabletki naraz .Powinna arytmia ustąpić do godziny a wczoraj męczyłam się  całą noc .
           Nie lekceważ Nanusiu niby żadnych  objawów  bo wylądujesz w szpitalu n agle i niespodziewanie tak jak ja .Od dawna miałąm uczucie bulgotania serca ale to lekceważyłam  i teraz są skutki .
Pytałam  z czego  ta arytmia ??  odp, brzmiała długotrwały , "przewlekły" stres. Niekoniecznie pesel .

34,475

Tak tak niunia
Ja biorę polfenon. Metocard brałam te co ty i mało mi pomagało ,ja lecze sie od 20 paru lat
Pamietam po śmierci taty ,lekarka stwierdziła zapalenie oskrzeli hi hi
Zamiast arytmi
Bulgotanie w sercu moze oznaczać tez przepuklinę roztworu przełyku ,75 procent kobiet to ma i lekarze. Nie wiedza ,trzeba wykluczyć ,zrobić prześwietlenie Traugutta do góry nogami hi hi
Ja mam ,aż sie zdziwiłam ludzie ,teraz bratowa bobaska robiła i tez jej wyszło ,robiła tomografia komputerowa ,kiedyś tego nie było jak Umnie stwierdzili  mama ma ja mam
Holter tez nosiła moj wyszło tego mnóstwo hi hi
To jest choroba do koca życia
Jeśli chodzi o trzustkę trzeba jeść jadalne kasztany ,upieczone na ogniu
Ja jem dżemy ,uwielbiam kasztany hi hi ale jak synami zrobi hi hi

34,476

Jeśli chodzi o potas to dobry jest Kaldyum

34,477

Dzień dobry dziewczyny

Rano włączyłam pralkę,
potem pojechałam do ścięcia włosów,
po drodze zahaczyłam o bibliotekę.

Dziewczyny
od lat nie jestem zdrowa,
ale zdarzyłam te choroby polubić.
Jak się zaprzyjaźnisz, to mniejszy ból.
Nanusiu
          przy takim cukrze nie będę brała żadnych leków.
Wiem od dawna, że są obniżone normy na cukier i cholesterol.
Do kariologa przestałam chodzić,
nie mam zamiaru mu nabijać kasy.
Kardiolog jest mi potrzebny wtedy kiedy mam dolegliwości,
a nie jak przypadnie wizyta.

Zaczęłam czytać Lisy Jackson
"Płomień zemsty"
Przejadły mi się gry i szachy.

Komunikat pogodowy.
Zimno i popaduje deszczyk.
Jednym słowem do dooopy.

Wszyściutkich pozdrawiam. smile

34,478

Jutro idę  na badanie INR , w poniedziałek   po wynik i na wizytę - zasugeruję  dr aby mi przepisał te leki co bierze  Morawka.
                                    Fajnie ze wiem - dzięki - zaraz  sprawdzę  co jest na co  hiiiiii abym mądrościa była jak pójdę
                                    w   poniedziałek .

34,479

Cześć!!!!

No  to sobie poczytałam.
Poruszyłyście wiele tematów.

Wifciu jeśli u ciebie zapisane takie normy to jest stanowczo za duży poziom cukru.
Czasami bywa, że norma jest do 120, stąd napisałam że nie jest żle.
Moja mama choruje na cukrzycę insulinozależną, więc znam tą chorobę od podszewki.
U ciebie może wystarczy jak to napisałaś odpowiednie odżywianie.

Nie ma Klaudynki.
Ciekawe co u niej?

34,480

wifa moj ma caly czas problem z cukrem
bada sobie w domu
roznie ma 125___170____130
rano wiekszy przyjdzie z pracy mniejszy
wazne zeby cukier dwie godziny po jedzeniu nie przekraczal 200
a przeciez jest bez nerki inne choroby tez ma ;co moze roznie funkcjonowac trzustka
zawsze mowi jak duzo chodzi to i cukier ma nizszy hi hi

34,481

niunia trzeba sie ratowac ,probowac roznych lekow ;ja te biore 8 lat
do tego trzeba potas brac
badac elektrolidy
przyszlam ze spaceru ,wiatr wieje
syn pojechal i sie rozchorowal goraczka 39 ludzie przeziebil sie ,od dzisiaj na zwolnieniu

34,482

http://vpx.pl/i/2014/04/10/tapeciarnia_pl91067_dwie_wiewiorki_buziaczek-1920x1080.jpg

Witajcie dziewczynki big_smile

Ja tylko na chwilkę wpadam bo mam trudności z siedzeniem , bo jeszcze mnie boli cały bok i mogę tylko leżeć. Dzisiaj i tak jest mi trochę lepiej, bo boli, ale tak przyzwoicie, idzie wytrzymać, odebrałam wyniki krwi i nie są dobre, jak mi się nie  poprawi to na pewno pójdę do szpitala , skierowanie mam jeszcze aktualne.

Ewcia, przeczytałam z przyjemnością wiersze, dzięki , cieszę się że piszesz. big_smile

Wifcia pięknie na pewno  wyglądasz z obciętymi włoskami, moje już odrosły i nie chcą się układać , żeby fryzura dobrze się trzymała to musi mieć odpowiednią długość. A o serduszko dbaj , trzeba je systematycznie badać, a nie czekać kiedy odmówi Ci posłuszeństwa.

Buziaki dla Czytuni, Basi, Morawki, Lenki, Niuni, Nanusi , Ivy i pozostałych a nie wymienionych dziewczynek. big_smile Jak mi się poprawi to wpadnę na dłużej.

34,483 Ostatnio edytowany przez wifa (2014-04-10 19:55:04)

Czytuniu
              mam zrobić jeszcze raz badanie na cukier po kuracji antybiotykami.
Zobaczymy,  szybko nie dam się wciągnąć w żadne lekarstwa.

Klaudynko
             wiem, ze i tak zrobisz jak uważasz, ale pilnuj się żabko.

Basi
              w południe nie było. Co jest?

Morawko
            czy nie zdarzyło się to już raz,
że syn zachorował po powrocie z domu.

Niunia
            dobrze być przygotowaną na rozmowę z lekarzem.

Odłożyłam książkę, której tytuł podałam rano.
Przeczytałam I część Nory Roberts
"Przeznaczenie"
Nie powiem, żebym była zachwycona.

34,484 Ostatnio edytowany przez Ba-Cha (2014-04-10 19:56:08)

hey wieczorkiem 
Wifka
jakie to miłe ,że zauważyłaś ,że mnie nie było

daje ci "lajka" hiiii za to   http://vpx.pl/i/2014/04/10/d3047ececc2917a4eeb56b47bf360004.gif Klaudynce   też za lepsze wiadomości - kuruj się ....

wszystkie Mychy pozdrawiam

Niunia co Ty chcesz być mądrzejsza od lekarza hiiiii zaraz Cię zapyta a kto tu jest lekarzem pani czy JA smile
ale w sumie lek możesz zasugerować smile

co do cukrzycy - moja MAM jak ma przeważnie od 150 do 200 przy insulinie non stop (bywa większy ! )
tak dzisiaj przed kolacją miała 87 !  to aż zakrzyknęła za mną - chiiiba się pochwalić  smile:) normalnym cukrem ...

34,485 Ostatnio edytowany przez wifa (2014-04-10 20:50:06)

Ba-Cha napisał/a:

hey wieczorkiem 
Wifka
jakie to miłe ,że zauważyłaś ,że mnie nie było

Basiu
            uważam Cię za dobrego duszka naszej łączki.
Twoje wklejki są nie do podrobienia.
Często podkradam, aby cieszyć innych. smile

Ps. Rozpaliłam się jak diabli buuuuuuuuuuu tongue:P:P:P

Nanusia wczoraj się źle czuła,
chyba nic poważnego, ale pyry nie widać.

34,486

senks Wifka lol za wazelinkę  smile  zawsze to miłe smile
a z drugiej strony to nigdy nie wiem czy dziękować za pochwałę ( tak wypada ?? nie ??? )
czy w ogóle nic nie pisać - zawsze mam dylemat
podkradaj podkradaj - to i tak nie jest moje tylko netowe smile

http://vpx.pl/i/2014/04/10/0_0_0_1938790450_middle.jpg >>>> lol

przed chwilką oglądałam program "stylowy magazyn" na tvn Style
było o depresji
psycholożka twierdziła - że depresja jest wtedy gdy stan przygnębienia i apatii - trwa ponad 3 tygodnie
nie jesteś w stanie pracować - najczęściej człowiek się odcina od ludzi i zamyka przykładowo w pokoju

to ja smile dzisiaj miałam : obniżony nastrój smile    całkiem normalny stan emocjonalny smile   

spadam dalej co pooglądać  - do jutra Pindulinki  http://vpx.pl/i/2014/04/10/a25657_2.gif

34,487

Ba-Cha napisał/a:

senks Wifka lol za wazelinkę  smile  zawsze to miłe smile
a z drugiej strony to nigdy nie wiem czy dziękować za pochwałę ( tak wypada ?? nie ??? )
czy w ogóle nic nie pisać - zawsze mam dylemat

Basiu
           nie musisz dziękować. Tak uważam.
Masz obniżony nastrój, piszesz mniej.
Wszystkim to się zdarza,ale Pigwa bije wszystkich na łeb. tongue:P:P:P

34,488

Ba-cha      ten fagas  powyzej na fotce  to jest chyba o krok od depresjii , najwidoczniej raduje go"dobryt kierunek "  znajomośći  hihihihihi ,Basiu każda z nas ma raz  lepsze a raz gorsze dni, Idzie nowe, ciepłę i zielone  to depresje  pódą  w kąt .
Dobrej  nocy Stokroty .
zimno

34,489

Widzę, że łączka mokra, to nikt nie przyjdzie usiąść.

Dobranoc dziewczyny

34,490

Jestem, jestem. Mam kalosze i mokra łączka nie stanowi dla mnie problemu smile

34,491

Spadam i ja do wyrka.

Zanurz nadmiar myśli w oceanie ciszy,
ukryj je w pościeli, niech ich nikt nie słyszy.
zostaw tylko marzeń cudowne dywany,
niech rozkwitną tęczą z fantazji utkanych.

Powędruj w krainę najpiękniejszych baśni,
w czarodziejskim świecie tak rozkosznie zaśnij,
zrzuć balasty, które do ziemi przybiły.
razem z magią nocy zbieraj nowe siły.

http://2.bp.blogspot.com/-TydL58Y0Bd4/T3Z41e3X_YI/AAAAAAAAV_Q/O4clRsNbCiM/s1600/0059.gif

34,492

heja, wiecie przecież, ze ja nocna jestem.
Ale Ewki wiersze, czytając ją i jej wpisy, taka na mnie przychodzi nostalgia,
jakaż to szczęśliwa kobieta
a za razem wesoła, kipiąca życiem
trzeba jej wiersze pokazać światu, nie tylko tutaj
co myślicie??????? o tym

34,493

Hey Doberek Mychy lol   http://vpx.pl/i/2014/04/11/20131122114626_b.gif

Wifka - Pigwa bije na łeb z pisaniem a przez telefon gadatliwa ,że ho ho lol:lol:

Niunia dzięki Mycho za słowne wsparcie .... lol

Cześka co do Ewki co masz na myśli ?????      miłego dnia wszystkim smile

34,494

Hej Stokrotki http://i60.tinypic.com/24qiiap.gif. Słońce za oknem świeci, ale słupek termometru na +5 http://i60.tinypic.com/wsjsee.gif. Może później się trochę ociepli.
Basica dosiadam się z kawencją. http://i59.tinypic.com/fc60lc.jpg. Może jak ją wypiję to oczy otworzą mi się szerzej smile.

Miłego dnia , toż to dziś piątek big_smile

http://i61.tinypic.com/141t9g2.gif

34,495

Cześka moja pisanina to taka jakby potrzeba chwili smile Czasem coś tam "skrobnę" i tyle. A świat jak chce to poczytać to niech bryknie na naszą łączkę http://i57.tinypic.com/24yzej6.jpg

A ja brykam szykować się do pracy big_smile

34,496

Dzien dobry
Hi hi pogoda wiosenne jesienna mam katar czuje sie rozbita ludzie
W lidzie kupiłam sobie leginsy i długa podkoszulek ale fajny ubiór po mieszkaniu
Aparat do mierzenia ciśnienia do reklamacji
Butów syna nie uwzględniły reklamacji ,miałaś racje Basiu hi hi nie znam przyczyny bo wysłali
Tylko SMS ,żeby sie zgłosić odmownie hi hi

34,497 Ostatnio edytowany przez wifa (2014-04-11 10:10:53)

Hejka dziewczyny

U nas słonecznie i w miarę ciepło.

Dostałam tunikę zakupioną na Allegro
Śliczna jest.
Ubrałam i super wyglądam.
Teraz jak nic mogę iść na podryw.

Kupiłam granatową z popielatymi wstawkami

http://img10.allegroimg.pl/photos/oryginal/40/44/83/07/4044830719

Kupiłam jeszcze jedną,ale nie doszła.

Miłego dnia wszyściutkim

34,498

Witam Stokrotki

Znowu słonce ,ale chłodno.

Faktycznie 2 dni czułam się źle i polegiwałam po południu,ale już wczoraj byłam zdrowiutka.
Byłam kilka razy na łączce ,ale nie zdązyłam nic napisać.
Najpierw jechałam do miasta ,potem robiłam obiad a potem przyjechali goście.
W miedzy czasie miałam milion telefonów i sms-ów.

Dziękuję za obszerne informacje na temat arfytmii.
Muszę przypilnować rodzinną ,żeby wydała werdykt,czy klasyfikuję się do kardiologa ,czy nie.
Może da skierowanie i on zadecyduje.
Ja żadnych obiawów nie czuję,ale skoro jedno EKG wykazało,to coś musi być na rzeczy.

Wifa
Tuniczka prześliczna,ale mi bardziej wyglada na sukienkę.
Z czym ęją nosić ,tzn cz ze spodniami,czy z leginsami?
A może jako sukienkę?
Drugą zamówiłas taką samą ,tylko w innym kolorze?

Morawko
chyba razem z synem sie doprawiliście,tylko ,Ty zachorowałaś wcześniej,a on dopiero teraz ,bo ma silniejszy organizm.

Mnie przez te 2 dni niemocy ,to ogarnął szał zakupów przez internet.
Do tego stopnia już nie ogarniam ,co kupiłam,że jak podjeżdża kurier,to nie wierzę,że to znowu do mnie  hi hi.
A niektóre paczki idą błyskawicznie.Wieczorem kupowałam,a w południe towar był u mnie.
Najfajniesza przesyłka dopiero przyjdzie.Są to nasiona fasolki o wadze 10 g.
Oczywiście przesyłka droższa niż te nasiona,ale jakbym miała objechać pół miasta ,bo w moich sklepach ich nie ma,
to straciłabym więcej na benzynę ,nie mówiąc o czasie.

Ze 30 lat temu kupiłam w Niemczech paczkę podobnej fasolki.Kosztowała nie mało ,bo był jeszcze czarny kurs marki.
Kazałam mężowi skopać duży zagonek w ogrodzie.
Otworzyłam paczkę ,a tam było ...7 nasionek  hi hi.
Rosła ,jak głupia i zaczęła się piąć po drzewie.Zebrałam z niej tak dużo,że musiałam ją wydawać.

Na temat poezji się nie wypowiadam,bo interesuję się tylko tą "Stokrotkową".
Innej nie toleruję.

Lenka
Wpadaj częścije,bo nie wiemy ,czy coś się szykuje,czy wszystko idzie po Twojej mysli.
Wszystkie Ci kibicujemy w szczęściu.

Co szykujecie na święta.
Może mnie coś natchnie  hi hi.
Na razie w planach tylko ozorki w galarecie i sałatka.

34,499

Hej Łączko!!!!

Dzisiaj pół dnia byłam u wnusi.
Jak zajechałam, ona zamyka oczy i spać.
O nie moja droga- mówię do niej- babcia przyjechała.
Rozbudziłam śpiocha i uściskałam.
Kilka razy zmieniłam pieluszkę, ponosiłam, kołysałam.
Odkurzyłam córci i podłogi przeleciałam mopem.
Kilka godzin szybko minęło.

Czas wracać do domu.
Tutaj czekał na mnie stęskniony Bąbelek.
Witał mnie tak, jakbym wyjechała na miesiąc.
Znowu przytulanie i całowanie.

Teraz byłam w oborze .
Praca przy zwierzątkach.
Chyba....coś się w oborze urodzi.

Nareszcie komputer, nasza łączka i Wy moje drogie.
Ciągnie tutaj jak cholera.
Pijąc kawę fajnie się czyta, co napisałyście.

Baśku jak najbardziej dziękować za pochwały i być dumną.

Po świętach pojadę do swojej psiapsiółeczki , która urodziła do W-wy.
Małemu człowieczkowi zamówiłam kocyk z jego imieniem, datą urodzenia, wagą i wzrostem.
Mam dylemat co kupić mamie, czyli koleżance.
Chcę , aby to było coś tylko dla niej.
Kwota do 150 złotych.
Bardzo proszę o podpowiedzi.

34,500

Wifciu mnie też bardzo podoba się tunika.
A może sukienka?
Jest śliczna.

34,501

czytelniczka51 napisał/a:

Wifciu mnie też bardzo podoba się tunika.
A może sukienka?
Jest śliczna.

Tunika.

34,502 Ostatnio edytowany przez wifa (2014-04-11 16:42:18)

Do mnie przyjechali gości,
więc powtórka z rozrywki.
Zjedli obiad, posiedzieli i pojechali.
Teraz biorę się za czytanie

Tunika jest granatowa z wstawkami popielatymi.
Jest super.
Po świętach umówiłam się z sąsiadeczką,
że pojedziemy na giełdę towarową.
Chcę dokupić do tego jakieś fajne spodnie.

Nanusia
           druga inna
Jest to tunika nietoperz.

http://img18.allegroimg.pl/photos/oryginal/41/03/51/98/4103519846

34,503 Ostatnio edytowany przez Ba-Cha (2014-04-11 16:53:17)

hey po południowo
Wifka
gustowna ta tunika - pasuje mi do Ciebie ... smile

hii Czytko   TY na obrotach

Morawko chiiiba skonam ze śmiechu jak w tej reklamacji napiszą CI : złe użytkowanie hi hi
i co zrobisz - machniesz na to lage ???
moja Synowa odzyskała pieniądze - a też tak zaczynali lol

Nanusia jak znam życie - ta fosolka to nie to samo lol:lol:

http://vpx.pl/i/2014/04/11/5049b89365cd4.jpg  hi dla mnie to i tak obojętny dzień tygodnia   

do wieczorka  smile

Wifka jak mam być szczera - to tamta tunika jest zgrabniejsza i ładniejsza.... w tej wku*wiałyby mnie te "nietoperzowe" rękawy lol:lol::lol:

34,504

Ba-Cha napisał/a:

w tej wku*wiałyby mnie te "nietoperzowe" rękawy lol:lol::lol:

Basiu
               chodziło mi o tunikę nietoperz,
wobec powyższego spełnia moje oczekiwania.
Zobaczymy co przyjdzie.
Wiesz nieraz na wieszaku wygląda super,
a złożysz szmata i odwrotnie.

34,505

Witam  piąteczkowo
        Wifcia  jest  figurzasta  to takie tuniki sa bardzo eleganckie  - ja wyglądałabym jak przybrana na święta beczułeczka .
                         Czytka - szczęśliwa  babcia   i tak ma być
       Zimno  i szaro-buro .Slowem  nie kwietniowo .

34,506

niu7nia napisał/a:

Wifcia  jest  figurzasta  to takie tuniki sa bardzo eleganckie

Niunia
        nie przesadzaj, widziałam Cię na zdjeciu i nie widziałam bułecki.:P

34,507 Ostatnio edytowany przez Nanusia (2014-04-11 19:22:54)

Basia
Liczę się z tym,że ta fasolka ,to już nie będzie to.
Mój bardzo lubi fasolkę,ale po pierwsze ,tej małej nie lubię obierać,a po drugie nie mogę zasiać,bo trzeba się by było schylać.
Dlatego padło na tą wysoką.
Teraz czytam,jak to się powinno uprawiać  hi hi.

Wifa
Nie licz ,że na WGO kupisz fajne spodnie.Tam jedynie dżinsy są w większym wyborze.
Jest też problem z przymierzeniem.Zwłaszcza spodni,bo przecież nie ma przymierzalni.

Też tak jak Basia nie uznaję bluzek nietoperzy,bo nic na to nie mozna ,przez te rękawy załozyć.
Raz miałam i nie nosiłam.
ale co ja tam mogę wiedzieć,jak nie mam i nie noszę tunik.
Może na starość  ?  hi hi

Czytka faktycznie nareszcie odżyła.  lol

U nas nie jest szaro buro.
Dzisiaj łaziłam tylko w swetrze. I było mi ciepło.

34,508

Nanusia czy Ty masz jeszcze ostrą meno .... hiiiiiiiiiii,że Ci tak gorąco he???? lol
dzisiaj tak było ciepło w Pyrkolandii smile ?????

u mnie w słońcu było jako tako ale w cieniu zimno
wiem  smile to od Niuni .. tak ciągnie brrrr

http://vpx.pl/i/2014/04/11/pytanie_dla_kobiet_2014-03-01_17-20-45_middle.jpg >>> lol

34,509

Basia
Wiesz,ze jetem wybitny zmarzlak.
Niby było w cieniu tylko 17 stopni,ale w słońcu ,to grubo ponad 20.
A cały czas świeciło.
Byłam w lesie z hołotą i też było bardzo ciepło.
Mój jechał do lekarza też tylko w cienkim swetrze.
ja miałam trochę grubszy.

Wifa
Było ciepło?

34,510

Nanusia napisał/a:

Wifa
Było ciepło?

Byłam z Czarusiem p 12,00 na wybiegu, było ciepło.

34,511

http://vpx.pl/i/2014/04/11/oma2.gif

Witajcie Stokrotki wieczornie

Widzę że Wifcia ładne tuniki zapodała, ja też je noszę i co jakiś czas nową dokupuję.Ale ostatnio polubi lam kolory, bo szarości mam sporo. U mnie pogoda jak u Basi , co chwilkę się zmienia , w cieniu zimno a na słoneczku cieplutko.
Ja w dalszym ciągu do doopy ale będzie lepiej bo inaczej być nie może. Wszystkie Stokrotki pięknie pozdrawiam i życzę zdrówka i miłego snu. big_smile

34,512

Klaudyna59 napisał/a:

Ja w dalszym ciągu do doopy ale będzie lepiej bo inaczej być nie może. Wszystkie Stokrotki pięknie pozdrawiam i życzę zdrówka i miłego snu. big_smile

Klaudynko
                 szybciutko wracaj do zdrowia.

34,513

hiii Klaudynka jak masz być zdrowa - jak wskoczyłaś w strój bikini   hiiiiiiii

Nanusiu a ja dzisiaj chodziłam w ciepławym golfie i prochowcu .. smile

http://vpx.pl/i/2014/04/11/zwierzaczki_21-20140211190746.jpg

wskakuje pod kołderkę - bo ile można wypić herbat,żeby się zagrzać smile ????
no chyba,że herbatkę góralską z prądem którą WAM zostawiam  http://vpx.pl/i/2014/04/11/1_201212181642438_1_.jpg >> smile

http://vpx.pl/i/2014/04/11/foto_ede2edf2ee677ab599e0e6e4a9347713.jpg

34,514

WITAM STOKROTKI WIECZOROWO
miło że o mnie pamiętacie,kopniaki pomogły jak nic
nareszcie troszkę napisaliscie i miałam co poczytac
witam NOWE STOKROTKI
NIUNIA możesz tyle czekac z arytmią????????????
chcesz sobie na robic kłopotów!
mi doktor powiedziała że jak trzyma do godziny to szybko albo dzwonic po pogotowie albo jak ma się czym to jechac na izbę!
jak CIĘ NIUNIA czy też MORAWKA złapie,otwierajcie okno,róbcie wdech i wydech głęboki i pic dużo zimnej wody mimo że się chce mocno siku
KLAUDYNKA ciebie też się czepiają te pieronskie choroby!
koniecznie trzymaj mocno dietę
pozdrawiam WAS bardzo serdecznie,obiecuje poprawę swojego lenistwa

34,515 Ostatnio edytowany przez wifa (2014-04-11 22:08:57)

PIGWA napisał/a:

pozdrawiam WAS bardzo serdecznie,obiecuje poprawę swojego lenistwa

Pigwunia
              cięgiem obiecujesz i dalej tak postępiasz. tongue:P:P

Dobranoc dziewczyny

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQevL5oE4hbgoxbCF8RGZlVlUy3HylUv-TnoIYVbfy6O3iINg4b

Posty [ 34,451 do 34,515 z 102,609 ]

Strony Poprzednia 1 … 529 530 531 532 533 … 1,579 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » STOKROTKA-CAFE

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024