Okropne zmarszczki - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » Okropne zmarszczki

Strony Poprzednia 1 2 3 4

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 196 do 207 z 207 ]

196

Odp: Okropne zmarszczki

Tak są kosmetyki, które pobudzają produkcję kolagenu. Warto też sięgnąć po te, które mają w składzie wąkrotę azjatycką. Poza tym jedna rzecz. Prawda jest taka, że kremy nie zlikwidują zmarszczek. Owszem opóźnią zdecydowanie starzenie się skóry. Odpowiednia pielęgnacja to podstawa. Jednymi z takich godnych polecenia kosmetyków z tym, że już z bardzo wysokiej półki, są QMS Medicosmetics. Mam od nich mleczko oczyszczające, tonik oraz krem witaminowy. W próbce mi przyszedł krem epigenowy, który uważam, że jest genialny, dla mojej skóry oczywiście.

Zobacz podobne tematy :

197

Rano:
- żel z tołpy z kwasami AHA i LHA lub żel również z tołpy 3 enzymy
- tonik z gift of nature
- spf50 z skin79
Wieczór:
-Płyn micelarny z bielendy, (niestety masełka do demakijażu mnie zapychają, mam cerę mieszana)
- żel z tołpy z kwasami AHA i LHA
- tonik z gift od nature
- emulsja nawilżająca z cerave do cery suchej i bardzo suchej (nic mi tak twarzy nie nawilża)
https://euromark.pl/skinimalism-czyli-j … cji-skory/ Na tej stronie jest opisane jak dobrać kosmetyki do pielęgnacji skóry
Odkąd mam problemy skórne w mojej pielęgnacji zagościł minimalizm, wcześniej używałam jeszcze acnederm na noc i serum z witamina C na dzień

198

bkacpa napisał/a:

Rano:
- tonik z gift of nature
- spf50 z skin79
Wieczór:
-Płyn micelarny z bielendy, (niestety masełka do demakijażu mnie zapychają, mam cerę mieszana)
- tonik z gift od nature
- emulsja nawilżająca z cerave do cery suchej i bardzo suchej (nic mi tak twarzy nie nawilża)
https://euromark.pl/skinimalism-czyli-j … cji-skory/ Na tej stronie jest opisane jak dobrać kosmetyki do pielęgnacji skóry
Odkąd mam problemy skórne w mojej pielęgnacji zagościł minimalizm, wcześniej używałam jeszcze acnederm na noc i serum z witamina C na dzień

Ta jasne niezla reklama moja kuzynka jak miala 16 lat to pamietam siedziala i przed lustrem nakladala sobie tone kosmetykow na twarz,  teraz ma cere w stanie katastroficznym

199 Ostatnio edytowany przez Priscilla (2024-01-03 16:12:15)

JuliaUK33 napisał/a:

Ta jasne niezla reklama moja kuzynka jak miala 16 lat to pamietam siedziala i przed lustrem nakladala sobie tone kosmetykow na twarz,  teraz ma cere w stanie katastroficznym

Bingo! U tej pani spam spamem pogania, dlatego jest absolutnie niewiarygodna.

200

JuliaUK33 napisał/a:
bkacpa napisał/a:

Rano:
- tonik z gift of nature
- spf50 z skin79
Wieczór:
- tonik z gift od nature

Ja szczerze mówiąc jestem za 3 kosmetykami do pielęgnacji skóry i koniec. Przynajmniej u mnie. Też tak było, że używałam kilka kosmetyków,..... daj spokój..... cera mi się strasznie świeciła  i brzydko wyglądała hmm

201

Polecam skorzystać z pomocy specjalistów. Ja miałam podobny problem i w centrum Esderm mi pomogli. Dobrali terapię dopasowaną do moich potrzeb. Jestem zachwycona z efektów.

202

odet927 napisał/a:

Polecam skorzystać z pomocy specjalistów. Ja miałam podobny problem i w centrum Esderm mi pomogli. Dobrali terapię dopasowaną do moich potrzeb. Jestem zachwycona z efektów.

A tak konkretnie to co zrobili?
Dostałaś razem z adresem zleceniodawcy spamu wykaz korzyści, które rzekomo uzyskałaś? wink

203

Na zmarszczki doskonały jest hydrolat ze Styraxu . Hydrolat powoduje że skóra staje się gładka, ujedrniona, jak porcelana, znakomicie poprawia jej wygląd. Jest najlepszy do skóry zniszczonej, wysuszonej, ze zmarszczkami. Pokrywa skórę żywicą ale skóra nie klei się tylko jest jedwabista w dotyku - tak jakby się na twarz wmasowało dobrej jakości krem, bardzo ujędrnia skórę, praktycznie skóra skóra twarzy jest jak po botoksie - ujędrniona, napięta a przy tym nie maska. Bardzo dobrze nawilżona i naprężona.

204 Ostatnio edytowany przez Bpbma39 (2024-06-30 11:41:15)

Sama planuję poddać się zabiegowi Dermapen, ale widzę, że istnieje wiele różnych ofert od różnych klinik. Czy ktoś mógłby mi pomóc w porównaniu tych ofert? Która oferta jest najbardziej korzystna pod względem ceny i jakości? Czy jest jakaś klinika, którą szczególnie polecacie? Znalazłam jedną ofertę na stronie Neonia, ale chciałabym poznać również inne opcje. Dziękuję za wszelkie sugestie!

205

Bpbma39 napisał/a:

Sama planuję poddać się zabiegowi Dermapen, ale widzę, że istnieje wiele różnych ofert od różnych klinik. Czy ktoś mógłby mi pomóc w porównaniu tych ofert? Która oferta jest najbardziej korzystna pod względem ceny i jakości? Czy jest jakaś klinika, którą szczególnie polecacie? Znalazłam jedną ofertę na stronie xxx, ale chciałabym poznać również inne opcje. Dziękuję za wszelkie sugestie!

Jestem przekonana, że koleżanka spamerka niebawem przyjdzie Ci z pomocą roll

206

Bpbma39 napisał/a:

Sama planuję poddać się zabiegowi Dermapen, ale widzę, że istnieje wiele różnych ofert od różnych klinik. Czy ktoś mógłby mi pomóc w porównaniu tych ofert? Która oferta jest najbardziej korzystna pod względem ceny i jakości? Czy jest jakaś klinika, którą szczególnie polecacie? Znalazłam jedną ofertę na stronie Neonia, ale chciałabym poznać również inne opcje. Dziękuję za wszelkie sugestie!

Chamski spam xD ale dla tych co faktycznie szukają to najpierw trzeba sprawdzić na jakim urządzeniu pracują. Bo mnóstwo kosmetyczek kłuje jakimś dziadostwem z ebaya dr Pen czy coś no a jednak dermapen to urządzenie oryginalne i jest różnica. Miałam tym i tym.

207

Stymulatory tkankowe, nie wypełniałabym póki co kwasem hialuronowym, bo wypełniacze lubią migrować.

https://tukutno.pl/pl/651_artykuly-spon … sluza.html

Na stronie jest opisane jakie rezultaty można osiągnąć.

Posty [ 196 do 207 z 207 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 4

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » Okropne zmarszczki

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024