Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

Strony Poprzednia 1 853 854 855 856 857 1,317 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 55,511 do 55,575 z 85,601 ]

55,511 Ostatnio edytowany przez tajemnicza75 (2018-01-26 19:15:54)

Odp: Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

Hejka lasencje big_smile .

Dosiadam z herbatą, czytam i coś Wam skrobię skromnie wink .
Ja tez uwielbiam chwile gdy jestem sama w domu, nikogo nie ma, robię co chcę http://forumpsychologiczne.org/images/smilies/yahoo.gif . Dziwie się naprawdę, jak można nie lubić być samemu wink .... a wiem, że niektórzy nie lubią.

Pozdrowionka dla kazdej i udanego weekendu.

Zobacz podobne tematy :

55,512

hey  rankiem  DZIEWUSZKI lol

http://3.bp.blogspot.com/-HFbhWLK6kZk/VTFhRRIDZMI/AAAAAAAACjQ/qWebYsAoZGg/s1600/niech-ci-przyjemnie-sobota-zleci%2C-promyk-s%C5%82o%C5%84ca-w-serduszku-za%C5%9Bwieci%2C-%C5%BCyczenia-na-sobot%C4%99%2C-kawa-na-dzie%C5%84-dobry%2C-kartka-dla-przyjaci%C3%B3%C5%82%2C-kwiaty-wiosny%2C.jpg

Taja też lubię być sama w domu ....

pozdrawiam ... WSZYSTKIE ...

http://podpiszobrazek.pl/upload/dc62bd2f788f950e2ba7b7c145444cde3905.jpg

55,513 Ostatnio edytowany przez Sonia2012 (2018-01-27 08:50:45)

Hejka smile
dosiadam z kawusią...

Bulinka...miodzio z córcią smile wspaniałe wieści.

Mamuska, bardzo się cieszę, że Twój związek się rozwija...i jesteś szczęśliwa ? smile

Taja, ale z ciastem nie ma co tak eksperymentować, bo z reguły nie wyjdzie i tak jak dziewczyny piszą to nie jest kwestia czasu tylko proporcji co do składników. A jesli się uda  to czysty przypadek smile

Markadia smile nudzisz się?! moze jakies hobby? ...powiem Wam, ze od dawna tego słowa nie ma w moim słowniku. Jakoś zawsze sobie coś wynajdę...teraz przerabiam temat grupy mastermind. Jako załążek pomysłu na własny biznes.
dobrego dnia Laseczki

55,514

Hej hej
Idę z kawą, kardamon intensyfikuje jej smak, więc ciut dodaję przy parzeniu, w Izraelu taką podawano i przeniosłam ten trik do Pl smile
Soniu firma jednoosobowa, podziwiam Cię jeszcze dobrze nie zadomowiona  cyt;" głową muru nie przebijesz" ale  mur przed Tobą sam się kruszy, brawo Ty.
Tajemko ja zawsze sama w domu, fajnie jak przychodzą ale jeszcze fajniej jak już idą (tak żartuję ) big_smile

55,515

Witam!
Kaoma,a ja myślałam,że jak ktoś sam mieszka,to tęskni za towarzystwem.Ty jednak jesteś tego zaprzeczeniem.Osobiście jednak lubię być sama,ale nie za długo.
Miłej soboty życzę.

55,516

bulinko w domu, na zewnątrz już nie wink

55,517

Co tam dzisiaj porabiacie?
Ja zaraz podłogi pomyję.Jakiś obiadek sklecę i laba.

55,518 Ostatnio edytowany przez Sonia2012 (2018-01-27 12:23:37)

BYłam pobiegac w moim przecudnym parku...na przemian ze spacerem. Teraz ksiązki...przygotowuje sie do kwietniowego egzaminu...i cos do jedzonka trzeba upichcic...::)

Kamoa mieszkasz sama? smile Ten pomysl z biznesem to nawet jeszcze nie etap prenatalny...ale grupa mastermind jest smile

55,519

Soniu do odważnych świat należy.

55,520 Ostatnio edytowany przez Markadia (2018-01-27 16:49:27)

Sonia2012 napisał/a:

Hejka smile
dosiadam z kawusią...

Markadia smile nudzisz się?! moze jakies hobby? ...powiem Wam, ze od dawna tego słowa nie ma w moim słowniku. Jakoś zawsze sobie coś wynajdę...teraz przerabiam temat grupy mastermind. Jako załążek pomysłu na własny biznes.
dobrego dnia Laseczki

Soniu moim hobby jest uprawa roślin doniczkowych i balkonowych,ale muszę poczekać do marca na większe prace w związku z tym.
Teraz trochę się nudzę,ale jutro mam gości,mój chrześniak ze swoją żoną i ich 4 letnim synkiem wpadną popołudniu no i córcia wraca,więc jest ok smile

https://img2.demotywatoryfb.pl//uploads/201409/1410561988_rsrjog_600.jpg

55,521

Witam.
Jak wam mija sobota?
Ja wymalowałam pazurki, umyłam głowę i oczekuję na wolną łazienkę, by się wystroić. Idę na urodziny.

Sonia2012 napisał/a:

Taja, ale z ciastem nie ma co tak eksperymentować, bo z reguły nie wyjdzie i tak jak dziewczyny piszą to nie jest kwestia czasu tylko proporcji co do składników. A jesli się uda  to czysty przypadek smile

Moja mama eksperymentowała i wychodziło wink . Poza tym.... ktoś te ciasta wymyśla, a jak je wymyśla jeśli nie eksperymentując hę?

Kamoa> moja znajoma z pracy mówi, że uwielbia gdy przyjeżdżają wnuki, ale gdy odjeżdżają to się cieszy jeszcze bardziej tongue , więc coś w tym jest.

Udanej soboty wszystkim Netkom.

55,522

Kukam nocnie smile
Soniu smile jestem szczęśliwa jak walnę się do wyrka, ułożę kościury tak, że nie bolą i wiem, że już nie będę musiała do niczego i nikogo wstawać, nirwana normalnie.
Jeśli chodzi o związek z Pawłem, cały czas się poznajemy, czasem bywa trudno, ale doceniam to, jak bardzo jest ode mnie inny, brakuje mi tego jego uporządkowania i analiz, to wkurza takiego choleryka jak ja, ale bardzo tego potrzebuje.
Poza tym kocham Go smile jest najcieplejszym i najcierpliwszym facetem na świecie. Dziś troche pokarczowaliśmy rów na działce, lasek olszynkowy normalnie i oboje zdychamy.
Mykam...może usnę, dziś mam dniówkę, a znowu robię za sowę.
Dobrego dziewczyny, kawkę mentalnie rano z Wami wychleptam. smile

55,523

helouuu kawuśkowo  DZIEWUSZKI lol

http://bi.gazeta.pl/im/22/46/eb/z15418914V,Kawa.jpg

https://demotywatory.pl/uploads/201404/1396948072_jlcswj_600.jpg

pozdrawiam WSZYSTKIE ...   lol

55,524

Witam!
Mamuśka robisz za sowę,czyli musisz wcześnie wstać.Poszłaś spać nad ranem.Powiedz Kochana jak Ty prosperujesz?Ja jak swoje nie odeśpię,to zasypiam popołudniu w fotelu.Robota mi nie wychodzi.Potrzebowałabym dopalacza chyba,bo kawa to za mało.
Bachasiu extra ta reklama.Ja dziś mam krawcową od alb w kościele i muszę zdecydować,czy kupuję nową świecę do komunii małej,czy chrzcielna zostaje.Muszę ją oblukać.

55,525

Beata smile no właśnie padam i w pracy jestem jak zombie, kończę dyżur o 19, jak dojadę do domu, oblukam dzieci, napalę w centralnym, dam domowym zwierzakom jeść i...padam czasem w ciuchach i tak się budzę nad ranem.
Jak jest Paweł (tak jak dzisiaj) jest łatwiej, bo dom ogarnięty, obiadek ugotowany, napalone to tylko toaleta i błogie lenistwo smile
Muszę sprawdzić albę po dziewczynach, czy się Markowi nada...

55,526

U nas w kościele była prawie kłótnia przy wyborze alb dla dziewczynek.Krawcowa przyniosła albę i sukienkę.Większość była za albami,a dwie matki się wyłamały.Tak więc jednolitość znów zanika.

55,527

Heloł wszystkim.

Dosiadam z herbatą.
Dziś u nas bardzo wietrznie i zimno.
Mnie chyba dopadły przydatki, muszę jutro wybłagać przyjęcie mnie do gina poza kolejnością hmm . Ojjj trudno będzie.

Bulinko> bo błąd, że był wybór wink. U nas są tylko alby i nie ma, ze się komuś nie podoba. Ksiądz jedynie zezwala na to, by alby się nieco różniły, bo czasem ktoś odkupuje używana z innej parafii i ona się drobiazgiem różni (hostią, paskiem), ale nie ma sukienek kategorycznie.

Mamuska> przystopuj trochę, bo się przepracujesz.

Bacha> rewelacyjna ta reklama.

Dobrej niedzieli dla każdej z osobna. Udanego nowego tygodnia.

55,528

hey DZIEWUSZKI

https://www.e-picfun.pl/upload/images/large/2016/12/ladowanie_baterii_na_poniedzialek_2016-12-08_18-08-26.jpg

z kawuśką

https://images83.fotosik.pl/571/72f9d6940ee0adbemed.jpg

Mamuśka faaaajnie masz z tym Pawłem lol

pozdrawiam WSZYSTKIE

55,529

Witam poniedziałkowo!
Podłączam się do Bachasi akumulatora i ruszam na podbój nowego tygodnia.
Pozdrawiam Was wszystkie i mimo wszystko życzę miłego poniedziałku.

55,530 Ostatnio edytowany przez Sonia2012 (2018-01-29 09:43:49)

hejka,
Mamuska, az miło poczytać ...jednak we dwoje to jest inaczej...jeśli sie patrzy w tym samym kierunku, ma podobne wizje zycia i celu to jest dużo łatwiej.Powtórze za Bachą...masz dobrze z Pawłem.

Ja wczoraj miałam kryzys emocjonalny,totalny  roller coster...az czekoladę pożarłam...dzisiaj ciutkę lepiej.
Cos przyjemnego do kawki dla Was

Wczoraj na spacerze do mojego parku odkryłam polanę, a tam  przebisniegi i krokusy smile

55,531

Brzydko,ale ciepło na dworze.Nie chce się wierzyć,że to zima.Soniu humory w taką pogodę nie dopisują.Dzisiaj to tylko rosół na wiejskiej kurze,swojski makaron,fotel i kocyk.

55,532 Ostatnio edytowany przez tajemnicza75 (2018-01-29 18:24:25)

Krótkie cześć Netki.

Jutro idę do rodzinnego lekarza, bo gin twierdzi, że to nie są jajniki.... a ewidentnie mnie w tych okolicach boli. Od roku nie mogą znaleźć przyczyny moich bólów. Zaczyna mnie to irytować hmm. Czuję się coraz gorzej sad .

Trzymajcie za mnie kciuki, by mi wreszcie ktoś pomógł.
Pozdrowionka dla wszystkich.

55,533

Taja trzymam kciuki.Nie ma nic gorszego niż trwanie w niepewności.
Dziewczyny mój syn rzucił studia.Poszedł do pracy przy układaniu kostki brukowej.Dobrze,że mam farbę na włosach,bo przynajmniej nie widzę jak pewnie do reszty osiwiałam.

55,534

bry Dziewuszki

http://1.bp.blogspot.com/-hq7dj60ufLA/Vg0WivuHdVI/AAAAAAAAANM/wwDVt98u7fk/s1600/kot_i_kawa_w-ksie%25CC%25A8dze_-Guinnessa.jpg

Taja dobrej diagnozy ...  lol

Sonia dziękujemy za stary przebój smile 

Bulinka Syn studiował dziennie ???  i co ???
w naszych czasach "magisterka" niczego nie gwarantuje ...
nadal trzeba mieć "plecy" w znalezieniu pracy
ileż to u mnie "mgr" pracuje w Castoramie ???  .... jest młody - może pójdzie jeszcze na zaoczne ... ??

pozdrawiam WSZYSTKIE ...

55,535 Ostatnio edytowany przez bulinka_1969 (2018-01-30 08:32:48)

Witam!
Pęka mi głowa.Nie wiem,czy to ta pogoda,czy sytuacja,ale mam ochotę walnąć się w kimono.Do pracy nie idę.Odwiozę małą do szkoły,zrobię zakupy i wracam do domu.
Nie wierzę normalnie,że zdecydował się w taką pogodę do kostki brukowej....
Bachasiu studiował dziennie i pracował w ochronie na portierni.Miał 12 na godz.Siedział w ciepełku,a teraz twierdzi,że więcej zarabi,będzie miał więcej czasu dla siebie i coś odłoży.Pracuje 11 godz.,za 13 zł na godz.

55,536 Ostatnio edytowany przez Kamoa (2018-01-30 10:04:50)

Witam, dosiadam do kawy .
Bulinko mój najstarszy tez przerwał i ruszył w kierunku swoich zdolności, teraz  ma b. dochodowy biznes. Niedawno mu przypominałam by skończył to co zaczął odpowiedz była prosta cyt. " do biznesu nie potrzebne studia "  . Zawsze powtarzam 'jak się pościelisz tak się wyśpisz'
Tajemko  i co tam ??

55,537

Kaoma masz Kochana rację,bo ja jestem tego przykładem,że do biznesu nie potrzeba studiów,ale tu nie ma na razie mowy o żadnym biznesie.Mój syn układa kostkę brukową.
Dziewczyny ponowiłam prośbę o 1% podatku dla Majki.Jeżeli nie macie swoich bliższych celów,to prozę Was o odpis.Dane podane są w Ogłoszeniach na forum.

55,538 Ostatnio edytowany przez tajemnicza75 (2018-01-30 19:28:06)

Heloł.

Wreszcie znalazłam czas, by zasiąść spokojnie z herbatą.
Miałam dziś cały dzień zabiegany. Lekarz dał skierowanie na usg i ob, morfologie. Czyli nic nowego, to samo było w zeszłym roku i wtenczas wszystko było ok. Uznał, ze nie ma podstaw, by mnie dalej kierować gdziekolwiek. Ja tego nie rozumiem, jak można pacjenta z bólem odesłać do domu? Przecież nie wymyślam go sobie.
Zrobię te badania, ale zbytnio nie liczę na to, że coś nowego wyjdzie.
Zastanawia mnie coś. Gin twierdzi, że miejsce jakie wskazuję (to bolesne) jest powyżej jajników, a rodzinny lekarz uważa, że to miejsce jest poniżej wyrostka. To ja już nie mam pomysłów co mi dolega wink . Przez rok pomagał ibuprofen, ale już nie pomaga i muszę mocniejsze leki przeciwbólowe sad .

Bulinko> może go studia przerosły. Nie każdy musi być mgr czy inż. Wiem, że trudno Ci z tym i nawet rozumiem, ale to jego życie i zgadzam się z tym co napisała Kamoa "jak sobie pościele tak się wyśpi". Nie będzie miał potem żalu do Ciebie.

Pozdrowionka dla każdej z osobna. Dobrego tygodnia.

55,539

Taja myślę,że powinnaś zrobić te badania.Nigdy nie wiadomo,czy poprzednio coś było w zarodku.Sama mówisz,że teraz bierzesz silniejsze środki przeciwbólowe.
Co do syna,to próbowaliśmy jeszcze z Nim rozmawiać.Studia Go rzeczywiście przerosły.Nie jest On jednak typem człowieka stworzonym do pracy fizycznej.Dlatego się martwię.

55,540

Przepraszam że zaglądam nie proszona do sąsiadek smile
  Ale ja na króciutko a właściwie to do Tajemniczej.
   Porób wszystkie jakie tylko są dostępne badania.
Nie mogę ze szczegółami ale podobna sytuacja  u mnie w rodzine
    Miała miejsce 1/5 mc. temu jest już po zabiegu.
          Jeżeli mówimy o Twoich dolegliwościach. 
             Jeszcze raz przepraszam za najście wink

55,541

doberek

https://img1.obrazkionline.pl/ob/dzien-dobry/dzien-dobry_008.jpg

Marysia pierwsze myślałam,że się pomyliłaś
nie przepraszaj ...  lol  jak wpadłaś z radą  smile

pozdrawiam ...  lol

55,542

Puk puk, co tu tak pusto???? Łoooo matko http://forumpsychologiczne.org/images/smilies/icon_e_surprised.gif

Dziękuję Wam dziewczyny za zachęcenie do badań. Zrobiłabym nawet bez zachęt tongue , jedynie nie mam poczucia, że coś wykryją. Sądzę, że powtarzanie tych samych badań jest bez sensu, powinno się zrobić inne np. rtg. Ale to moje osobiste laickie odczucia wink .

Tak na marginesie: czy któraś farbowała sobie kiedyś ubrania?

55,543

hejkka, Taja...zmien lekarza, gina ...niech ktos jeszcze sie wypowie. Zasięgałaś już drugiej opinii?

Dosiadam z kawusią popoludniowa zaraz uciekam do biblioteki, na jutro mam prace do napisania.

Bulinka czy to ten syn co pielegniarstwo studiował ?

Dostałąm wczoraj pierwsza wypłatę...szału nie ma, no ale to początki wciąż...opłaty zrobione i na zycie jest i długi mozna zacząc po mału splacać.

tak więc winko z okazji pierwsze kasy stawiam smile

https://quicket.azureedge.net/media/0060851_0.Jpeg

55,544

Dzięki Soniu za winko,a wypłata nie taka zła,jak na wszystko wystarcza.
Co do syna,to właśnie o tego chodzi.Drugi jeszcze w technikum.
Taja ja Ci nie pomogę.Farbowałam ubrania jak byłam nastolatką.Pamiętacie te sukienki i bluzki z pieluch?

55,545

Hey Hi Hellou czwartkowo

poranna kawcia :
                                       http://www.tapeteos.pl/data/media/849/big/tlusty_czwartek__paczki_1920x1200_009_kawa__filizanka.jpg

http://i60.tinypic.com/153wwme.jpg

spokojnego dnia lol

55,546

Hej wszystkim!
Pogoda do kitu.Nic się nie chce.Siedzę w domku dziś.W planach papierkowa robota.Reszta poczeka.

55,547 Ostatnio edytowany przez tajemnicza75 (2018-02-01 18:19:38)

Dzień doberek.

Znowu tu tak pusto http://forumpsychologiczne.org/images/smilies/icon_nonono.gif. Co z Wami dziewczyny?
Chociaż podpiszcie listę obecności wink .... .

Zapisałam się na usg. Niestety termin dopiero za 3 tyg. Krew pobiorę w przyszłym tygodniu i będę mieć chociaż jedno badanie z głowy.

Udanego wieczoru wszystkim.

55,548

hejka, wrocilam z dyzuru...
Niech Opatrznosc ma w opiece moją Oddziałową...superowa babka. Mam szczęście do szefowych.

Taja USG dopochwowe?

Dobrego wieczoru dziewczyny.

55,549

Witam piątkowo!Na horyzoncie widać weekend.Tak więc humory dziś powinny dopisywać.
Mam pytanie do Was Kochane?Co myślałybyście o facecie,który będąc mężem i ojcem,wiedząc,że żona ma pusty portfel,kupuje sobie sprzęt elektroniczny.Nie nowy,a używany.Nie za pieniądze ze wspólnego portfela,ale dodatkowe?

55,550

witaj Bulinka i reszta DZIEWUSZEK

to co kawcia naoczna
                                         http://img7.dmty.pl//uploads/201205/1336467162_by_anyzek_600.jpg

pozdrawiam WSZYSTKIE ...

55,551 Ostatnio edytowany przez Sonia2012 (2018-02-02 10:45:32)

hello Dziewczyny,

Bulinko ja mam juz od dzisiaj weekend, w niedziele do pracy smile
co do Twojego pytania...faceci generalnie lubią zabawki smile to po pierwsze, a po drugie wygląda na to, że kwestia finansow w zwiazku nie do końca dograna. Mam nadzieję wątłą, ze nie o Twojego męża chodzi.

do kawki, boska Sade

55,552

Podpisuję listę i dosiadam do najpyszniejszej na świecie Baśki kawki smile
Beata smile finanse...to zawsze zgrzyty, on realizuje swoje plany i nie czuje, że będzie z tego kwas. A może wie i woli przeczekać domowe kwasy, a sprzęt jest.
Mój były mąż taki jest.
Co myślę?
Niefajnie, no ale co dalej?
Pozostaje, albo próbować to zmieniać, albo zacząć działać dla siebie i ignorować potrzeby faceta.
Jedno i drugie czymśtam zaskutkuje...
Przykro Ci? Głupie pytanie, jasne, że przykro. Dobre myśli puszczam w eter smile

55,553 Ostatnio edytowany przez tajemnicza75 (2018-02-02 16:40:43)

Witam się pięknie, w ten cudoooowny słoneczny i ciepły dzień big_smile .

Bulinko> ja bym takiego nazwała egoistą. Krótko, zwięźle i na temat. Choć przyznam, że większość facetów ma trochę egoistyczne podejście do życia wink . Mój mnie tez kiedyś wnerwił. Na życie nam wystarczy, ale nie mogę sobie pozwolić na drogi ciuch, drogi kosmetyk czy kosmetyczkę. Gdy dowiedziałam się, że maż kupił sobie rower... nie napisze za ile wink, to mnie trochę ubodło. Oczywiście mu powiedziałam, że ja bym tez chciała mieć zaskórniaki i za nie kupić sobie coś drogiego, ale nie mogę. To w następnym m-cu po wypłacie dał mi banknot i powiedział, że mam sobie coś kupić i pokazać co kupiłam, żeby miał pewność, że nie poszło na życie domowników tongue . Ten jeden banknot w porównaniu do jego roweru to pikuś, ale lepszy rydz niż nic.
Od tamtego zdarzenia postanowiłam odkładać dla siebie na aparat ortodontyczny. To wielotysięczny interes- niestety. Gdy to oznajmiłam mężowi nie było sprzeciwu, nawet mnie zachęcał wink . A spróbowałby zanegować heh wink .

Sonia2012 napisał/a:

Taja USG dopochwowe?

Nie, dopochwowe miałam już podczas wizyty ginekologicznej i podobno wszystko jest ok. To usg brzucha.

Udanego popołudnia wszystkim.
http://forumpsychologiczne.org/images/smilies/herbata.gif .

55,554

bry raniutko lol

https://1.bp.blogspot.com/-gYSwvbeQ-xA/V-_ws-h-HzI/AAAAAAAAGjE/yxhIMy67iaUu7_JPncJtG-V_PI_xgtQZwCLcB/s1600/IMG_9419.JPG

idzie zima

https://img6.dmty.pl//uploads/201302/1359908360_by_maszpa_600.jpg

milutkiej soboty lol

55,555

Witam sobotnio!Ja na spokojnie dziś sprzątam sobie w domku.
Co do mojego pytania,to niestety chodziło o mojego męża.Celowo tego nie mówiłam,bo zastanowiałam się,czy to ja,czy On jest większym egoistą.Sama już nie wiem,jak to wszystko rozwiązać.Mój mąż żyje w swoim świecie,a wszystkie problemy spadają na mnie.Na dodatek wplątał w to moją starszą.Doszło do takiej awantury i córka wyzwała Go od złodzieji itp.Wyobrażacie sobie całą sytuację obecną.Nie wiem jak to wszystko rozwiązać.Poprostu nie wiem...

55,556 Ostatnio edytowany przez tajemnicza75 (2018-02-03 17:45:16)

http://pl.memgenerator.pl/mem-image/czy-jest-tu-ktos-pl-ffffff/d
http://img.liczniki.org/20130112/74_50_124_201_image_images2_full_18pjf_1k3_1-1357978950.jpg

Wreszcie uporałam się ze stertą prania i mam wolne big_smile. Zasiadam z imbrykiem herbaty.

Bulinko kochana> wydaje mi się, że to sprawa miedzy nimi i nawet nie powinnaś nic rozwiązywać. Mediator zawsze obrywa najbardziej, bo jest między młotem a kowadłem. Sama piszesz, że wszystko jest na Twojej głowie, to masz teraz okazję nie brać sobie sama na głowę dodatkowego problemu. Noooo ja przynajmniej tak bym postąpiła.

Wszystkim bez wyjątku miłej soboty.

55,557

No...nie wiem Taja.Wydaje mi się,że powinnam porozmawiać z córką.Ojciec jaki jest,taki jest,ale nie powinna tak Go wyzywać.

55,558

witam DZIEWUSZKI 

http://1.bp.blogspot.com/-_3rtydGMl8U/U2DtrSfH3II/AAAAAAAAG3Y/qrXp6oVMTo0/s1600/_203_061.jpg

http://pobierak.jeja.pl/images/c/e/0/378485_niedziela-polaka.jpg?1517143752
                                       >>>>>> lol ??? lol

spokojnej niedzieli  ..

Bulinka - Taja dobrze pisze : mediatorowi się obrywa najbardziej ... nie reaguj wcale ...

55,559

Witam niedzielnie!
Bachasiu ja się dotąd nigdy nie odzywałam,a Ona pozwala sobie coraz więcej.Powinna chyba znać moje stanowisko.Tylko czekać aż na mnie wyskoczy.Chociaż dotąd nigdy to się nie stało.
Jak tam u Was z pogodą?Straszyli,a u nas zaczyna właśnie pruszyć i temperatura na plusie.

55,560

Witam wszystkie Panie!
Jestem tu nową i nie bardzo wiem jak się poruszać.
Nowy wątek , sytuacja nieciekawa ....-to gdzie?
Pozdrawiam

55,561

Hej smile
Jeśli pisałaś w tym nowym temacie to najłatwiej wejść na swój profil i tam kliknąć w pisane posty smile
U nas jeszcze przedwczoraj była wiosna zimą, dzisiaj już jest chłodniej, lekko poprószył śnieg...
Odpoczywam, ostatnio mam bardzo ściśnięte dyżury, jeszcze takie trzy i będzie luźniej.
Dobre myśli wszystkim.

55,562 Ostatnio edytowany przez tajemnicza75 (2018-02-04 16:10:08)

Hejka.

Bulinko> a co jeśli ona naprawdę poczuła się okradziona? Wtedy zwracając jej w ten sposób uwagę nie uszanujesz jej uczuć. Tak to wygląda z mojego punktu widzenia- jako obserwatora. Ja bym nie reagowała.

Bacha> plan niedzielny mam nawet podobny, tylko te końcowe godzinki nieco inne wink tongue .

Annab> witamy w kafejce i zapraszamy do zaglądania do nas częściej. Oprócz tego znajdź na forum konkretny dział i tam opisz swój problem.

Mamuska> u nas tez było cudownie słonecznie i ciepło, aż zatęskniłam za wiosną. Teraz nieco poprószyło, ale na szczęście nie zapowiadają na razie powrotu ostrej zimy, więc ...oby do wiosny big_smile .

Udanej niedzieli każdej z osobna, pozdrowionka.

55,563

Taja to nie chodzi o Nią.Ona jest na swoim garnuszku.Ona uważa,że mąż okrada mnie.Ja miałam zaległości  opłatami,a On kupował sobie sprzęt.
W rzeczywistości chodzi o to,że On ma swój sprzęt i świat muzyki.Teraz po całej sytuacji powiedział,że szuka sobie dodatkowej pracy,ale nie poto,zeby pomóc rodzinie wyjść z kryzysu,tylko,żeby mieć dla siebie na swoje hobby.

55,564

Hej smile niestety kawa ☕ tylko taka, bo mykam do roboty.
Tajem smile ano te trzy dni wiosny tak mnie rozmarzyło, a teraz ni dydy hehe
Beata smile a co się dziwić córce, że widząc takie samolubstwo czuje się w obowiązku chociaż wykrzyczeć co myśli. To dwoje dorosłych ludzi, mają prawo do swojego zdania.
Mykam
Dobrego na nowy dzień wszystkim

55,565

witaj Mamuśka i reszta DZIEWUSZEK

http://scouteu.s3.amazonaws.com/cards/images_invitations/merged/zapraszam_cie_na_kawe_1.jpg

Bulinka opierdziel dla Twojego mena zasłużony ...  i tyle smile

Taja nie godzinki tylko 3 minutki lol lol

https://img3.demotywatoryfb.pl//uploads/201504/gallery_1429382694_348675.jpg

miłego tygodnia ...

55,566

Witam poniedziałkowo!
Bachasia jak zwykle na posterunku gotowa i zwarta.Mamuśka też dziś wcześnie.
Kochane problem w tym,że tłumaczę temu mojemu,że jest problem w Nim,a On mi na to,że córka i mnie buntuje.Zakazał mi Majki dawać córce na noc,bo Ją też przekabaci.On uważa,że ma prawo,a przez córkę został poniżony jak nigdy dotąd.Najpierw ludzie ze wsi buntowali córkę przeciw Niemu,a teraz córka wszystkich buntuje.
Dobra...kończę ten temat i wracam do życia.Najpierw cacao Majce heh.

55,567 Ostatnio edytowany przez tajemnicza75 (2018-02-05 15:37:37)

Heja

Bulinko> skoro córa poczuła, że ojciec okrada matkę, to miała pełne prawo tak powiedzieć. Ja też swojej mamie mówiłam to, czego ona nie chciała zobaczyć i tez jej się nie podobało... takie życie. Jako, ze córka mieszka osobno jest bardziej obiektywna na pewne sprawy. A mąż niech nie robi z siebie świętoszka, wszyscy niby buntują, a on nie ma sobie nic do zarzucenia wink . Mężowi przydałby się jeszcze większy opiernicz, z tego co tu o nim czytam.

Bacha> a właśnie miałam na myśli 3... a w zasadzie 4 ostatnie godziny z w.w. grafiku. A reszta prawie taka sama wink .

Miłego popołudnia wszystkim.

55,568

Nie będę Was już więcej zanudzać moim mężem.Dziękuję Wam za Wasze zdanie.Przynajmniej wiem,że nie jestem ostatnim gnojkiem i że jeszcze mi nie odbija.

55,569

No heloł kochane jestem nareszcie uufff ale mi czas bara bara masakra idę na 7 do pracy do 15 i pyk już 15 tak mam trzy dni,idę na 15 do pracy myk i już 23 tak trzy dni i wiecie co???Yesss Yesss od jutra mam trzy dni wolne jestem szczęśliwa i wreszcie od 7 lat doceniam każdy dzień,cieszę się na prawdę że pracuję,czuję się dobrze i jest mi dobrze.
Dobrej nocy wszystkim buziaki i zdrówka dla wszystkich mykam do męża przytulać się pa

55,570

hey nocnie
zapraszam na gorącą kawcie

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/e0/d5/6d/e0d56d19bb21c99abfe4e01ccdf75a92.gif

https://img8.dmty.pl//uploads/201202/1328198211_by_TruenoHachi86_600.jpg
                                                 hii

pozdrawiam WSZYSTKIE ... bez wyliczanki 

u mnie prawie 10 stp. mrozu ... smile

55,571

Witam!
U mnie tylko -3 stopnie i białe prześcieradełko na dworze.Oczywiście prognoza nie zapowiadała tego pruszku,a tu akuku.
Basiu fajnie,że jesteś zadowolona.Samopoczucie dobre,to podstawa.Odpoczynek zasłużony.
U mnie też dobre wieści,bo wczoraj ktoś dzwonił z ofertą na ekskluzywnym osiedlu.Mam nadzieję,że się uda.Jutro idę na rozmowę i obadać teren.Trzymajcie kciuki,żeby się udało.

55,572

Dosiadam z kawą
U nas też na niewielkim minusie i trochę białego puchu.
Kciuki trzymam smile ni ma to tamto smile
Figiel na parapecie siedzi, czeka na jedzenie

55,573

Mamuśka Figiel,to pewnie kotek?Pogłaskaj go ode mnie.Mnie w domu wita zawsze Fifi -pinczerek.Jak wchodzę do kuchni,to skacze koło mnie tak długo aż jej coś dam.
Muszę Wam jeszcze coś napisać.Opowiadam wczoraj starszej córce,że Majce śniło się,że ktoś Jej powiedział,że ja umarłam.Córa starsza na to,że śnił Jej się mój pogrzeb.Widziała mnie w trumnie i szła z Majką w kondukcie.Jak nie wierzę w sny,tak mnie ciary przeszły i trochę zdjęłam nogę z hamulca.

55,574

Dzień doberek smile .

U nas ładna zima, słoneczna, bezwietrzna, lekko prószy, lekko mrozi.... jakby taka miała być cała zima, to chyba bym polubiła tę porę roku tongue .

Bulinko> sny podobno interpretuje się odwrotnie, tak więc czeka Cię długie życie... nie bój nic.

Basiu> gratuluje zadowolenia z pracy. Ja nie pamietam już tego uczucia. Osobiście tez się ciesze, że jestem w domu, ale raczej z innych powodów.

Mamuska> a mi przyszedł do głowy ptaszek, a nie kotek wink .

Bacha> ja zdecydowanie z tych słabych charakterów big_smile .

Udanego dnia wszystkim Netkom!!!

http://i.pinger.pl/pgr88/c899abb9001d8c8252d9066e/jakot.jpg
https://img3.demotywatoryfb.pl//uploads/201001/1265106242_by_krystekw_600.jpg

55,575

Figiel, Figi vel Figielit to kocur pierwszy sort wink
Wskakuje z zewnątrz na parapet w miejscu gdzie ma widok przez duży pokój na korytarz i kuchnię i taki majestatyczny czeka na jedzonko. Pogłaskany od Beaty smile chociaż nie przepada za głaskaniem cffaniaczek wink za żarełko łaskawie zezwoli hehe
A ptaszki też tu mamy, rozwieszam im żarełko na drzewach przed domem, przeróżne ptaszory przylatują i skubią sobie jak mają ochotę. smile
Mieszkam przy lesie więc jest co oglądać smile

Posty [ 55,511 do 55,575 z 85,601 ]

Strony Poprzednia 1 853 854 855 856 857 1,317 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024