Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

Strony Poprzednia 1 847 848 849 850 851 1,317 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 55,121 do 55,185 z 85,599 ]

55,121

Odp: Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

Hej, hej.

W biegu dosiadam z kubkiem herbaty. Zabrałam się dziś za kuchenne rzeczy. Niby niewiele roboty, a czasochłonne. Chwila odpoczynku i tam wracam.
U nas odrobinę mroźno, ale bez deszczu i śniegu czyli w sam raz. Gdyby nie wiatr, byłoby idealnie big_smile .

Moja młoda była dziś ze szkołą na jakiejś debacie zawodowej. Wróciła zniesmaczona. Zniechęcali tam do liceum i studiów, a zachęcali do szkół zawodowych.
Powiedziała, że nie powinny tam zapraszać najlepszych klas w szkole, bo tam każdy wybiera się na studia wink . Nawet się chyba wkurzył jeden chłopak i powiedział, że niestety nie każdy może iść do zawodówki, bo zabraknie lekarzy, nauczycieli i innych tego typu zawodów. A on zamierza właśnie po to studiować. To mu mówili, że może iść do technikum, uzyskać zawód i potem iść na studia. To młoda się pyta po co zawód, skoro nie będzie w nim pracował?
Potem doradca zawodowy robił testy i wyszło, że moje dziecię ma dusze artysty i nie nadaje się do żadnego z proponowanych zawodów big_smile .
Tak więc po debacie zawodowej, mamy w domu debatę rodzinną na temat przyszłości naszego dziecka hmm .

Zdrowia życzę komu potrzeba.
Pozdrowionka dla każdej Netki kobietki smile .

Zobacz podobne tematy :

55,122

Taja a w której klasie jest Twoja córa,bo moja jest w 2 gimnazjum i też miała jakiś test w szkole i wyszło,że największe preferencje ma do kierunków związanych z psychologią smile
O dziwo ona od dawna zamierza iść do liceum do klasy o profilu psychologiczno-humanistycznym smile.

http://e-kartki.net.pl/kartki/70/1/d/milego-wieczoru-dobranoc.jpg

55,123

Już by mogła ta temperatura odpuścić.Jak długo w końcu może trzymać.Starsza córa dzwoniła i też chora.
Dziewczyny najlepiej jak ta młodzież sama sobie wybierze szkołę.Przynajmniej nie usłyszycie,że problemy szkolne są przez Was,a przeciwnie będziecie miały asa w rękawie:sama sobie szkołę wybrałaś,to teraz się ucz.

55,124

doberek raniutko DZIEWUSZKI

wpadam z kawulcem lol

https://img2.cda.pl/g/138804_94594654324464500448.jpg

życząc miłego czwartku smile

https://img.wachamksiazki.pl/media/2013/03/e6cd13966bb3ce174140c8fd632f4913_page.jpg?1364512426

pozdrawiam lol

55,125

Witam!
Co do obrazka,to mnie udało się umyć wczoraj okna i zawiesić czyste firany.Dziś może uda mi się drzwi,albo kuchnię zrobić.Najpierw jednak do pracy i pogrzeb potem,jakiś obiad....i pewnie zabraknie czasu,ochoty i siły na robotę w domu.
Pozdrawiam i miłego dnia w ciepłym domku życzę.

55,126

Cześc Dziewczyny,

za słowa wsparcia dziękuję pięknie.
Dosiadam z kawką.
I mykam....jak to Mamuska mówi smile
Wiecie jak to jest, przyleciec do nowego kraj z bagazem 20 kg smile suszarka do włosów okazje się porządanym luksusem... ale ok, moj wybór smile
Mamuska, A kubeczek porcelanowy, kawcia smakuje wybornie.

55,127

Heh heh i gites kalapites jak mawiali Indianie
smile
Cosik by wypadało podziałać świątecznie, coś pomyślę za chwilę
Dobrego dzionka dziewczyny smile

55,128

Cześć.

Markadia> moja w ostatniej, dlatego maja takie parcie, bo muszą wybrać szkołę średnią. Zaczną się niedługo dni otwarte. Moja też dobrze wytypowana w tym teście, bo mierzy wysoko. Chce do aktorskiej/teatralnej/choreografia, ewentualnie na AWF i zostać nauczycielem wf-u. Nooo tego po zawodówce i technikum nie osiągnie wink . Dlatego była taka oburzona tą debatą zawodową, bo brak tam było przedstawicieli wyższych zawodów tongue .

Bulinko> Ja jej wczoraj powiedziałam, ze nie zamierzam do niczego namawiać. To jest jej decyzja, ja mogę wyrazić swoje zdanie, podpowiedzieć, ale to ona musi sama zdecydować o swojej przyszłości. Mnie i męża rodzice prowadzili dokąd iść, negowali do tych zawodów jakie chcieliśmy wykonywać i dlatego ja nie będę młodej nic zabraniać. Chce, niech idzie na studia... potem nie będzie mieć do mnie żalu, a najwyżej do siebie samej.

Mamuska> gites kalapites... nie słyszałam i zapożyczam ... dobre jest big_smile .

Soniu> dodaję otuchy ile tylko da rade wirtualnie.

Bacha> ja tez wole książkę poczytać niż posprzątać wink .

Wszystkim przesyłam gorące pozdrowienia (bo coś zimno na zewnątrz).

55,129

bry raniutko DZIEWUSZKI lol

https://i1.kwejk.pl/k/obrazki/2011/12/64c3c0cf54500079c29effc42020bdde.jpg
                                                >>>>> smile
obowiązkowa kawulka na rozpęd

http://bi.gazeta.pl/im/2/8634/z8634832IER,kawa.jpg

pozdrawiam smile

55,130

Witam z rańca!
Do pracy zaraz dupę ruszam,a potem pracujący weekendzik w domku.
Bachasiu macie racje z tym sprzątaniem.Dla mnie jednak to okazja,żeby zrobić coś czego nie robi się na codzień.Znajduję więc więcej tego czasu niż zawsze.Udaję,że nie jestem zmęczona i git...mieszkanie błyszczy,a ja jestem szczęśliwa w święta i odpoczywam całą gębą.Wcale nie z wywieszonym jęzorem,bo przecież sprzątanie w domu,to nie kamieniołomy.
Taja ja tylko jeden raz ingerowałam w szkołę syna.Nie pozwoliłam Mu zmienić szkoły po drugiej klasie z technikum do liceum i nie żałuję tego.

55,131

Dzień doberek.

Bulinko> Co innego jeśli narzucisz sobie odrobinę więcej i sama to obcykasz, nic się nie skarżąc i zamiast marudzić to cieszysz się świętami.
Bo widocznie wcale sobie nie nadajesz aż takiego tempa i tak karkołomnej pracy, dlatego nie masz wywalonego jęzora wink . Moja mama zawsze siadała do wigilii tak zharowana, że żal było patrzeć, do tego stękająca i obolała. Całe święta było wypominanie, że nikt jej nie pomagał, że jeszcze nie jest tak idealnie i świątecznie jakby sobie życzyła. To są naprawdę przykre wspomnienia, pewnego rodzaju trauma. Dlatego dla mnie sprzątanie przed świętami wcale nie jest ważne.

Bacha> jaka fajna ta kawa, tak wygląda, że prawie czuć jej aromat wink .

Pozdrowionka laseczki big_smile .

55,132

Taja no... dzięki  czasem ładną kawcie trafię smile smile

jak tam dzisiaj DZIEWUSZKI podrobiłyście trochę roboty domowej ???

https://img4.demotywatoryfb.pl//uploads/201212/1419514074_fr4vrh_600.jpg

55,133

witam raniutko

http://bi.gazeta.pl/im/22/46/eb/z15418914IER,Kawa.jpg

https://img6.dmty.pl//uploads/201112/1324129427_by_attract_600.jpg

pozdrawiam WSZYŚCIUTKIE  ... lol

55,134

Witam sobotnio!
U nas biało,ale temperatura dodatnia,więc nie na długo.Ja zaraz ruszam do ataku.Gotuję bigos,kapustę z grzybkami i buraczki.

55,135

Witajcie sobotnio smile

Byłam wczoraj na charytatywnym meczu hokejowym,zmarzłam jak diabli i dzisiaj jestem mocno zakatarzona hmm
A robić coś trzeba,w domu jeszcze tyle roboty a mi oczy łzawią i czuję się rozbita,łyknę gripexa i do łóżka jeszcze wrócę na godzinkę chociaż.

http://zmniejszacz.pl/zdjecie/2017/12/16/10313408_25299330_1771472572883579_3849679131048963315_n.jpg

55,136

hii Markadia  na załączonym obrazku ...
na fotelu jest MAMi  Tajki lol lol

55,137

Melduję,że plan wykonany.Nie ugotowałam tylko buraków,ale zalewę do śledzi zrobiłam.Buraczki jutro rano wstawię,a że jest ich więcej,to na obiadek jutrzejszy też będą.W sobotę upiekę ciasto i zrobię makówki,a w wigilię resztę.Tak więc spokojnie będzie.
Od poniedziałku resztę zakupów się zrobi i git.
Teraz idę chyba zrobić sobie drinka.

55,138

bry Dziewuszki 

czas na kawcie niedzielną

https://images-blogger-opensocial.googleusercontent.com/gadgets/proxy?url=http%3A%2F%2F2.bp.blogspot.com%2F-JCke0mO6OY0%2FUk3E-atekII%2FAAAAAAABJyo%2FCihoDw8EJQ4%2Fs1600%2Fniedziela%2Bkawa%2Bzapraszam.gif&container=blogger&gadget=a&rewriteMime=image%2F*

o ho ?? zapracowane jesteście ...

Taja posprzątałaś tą piwnicę Mamy ????  i pod jej nadzorem ??? lol

pozdrawiam WSZYSTKIE ....

https://www.e-picfun.pl/upload/images/medium/2016/12/oby_swiateczne_zarcie_poszlo_w_2016-12-25_09-56-16.jpg

55,139

Ktoś mi tu dawał do zrozumienia,że za dużo się przejmuję sprzątaniem?!Kurcze...to gdzie cała reszta netek?Dziewczyny pewnie po pachy w robocie,że nie mają czasu zajrzeć na forum.Tylko my z Bachasią dyżurujemy.
Mimo wszystko dla wszystkich jednak miłej niedzieli życzę.

55,140 Ostatnio edytowany przez Kamoa (2017-12-17 10:49:25)

Heloł wink
Jestem jestem , zapracowana nie jestem to jest tzw;na bieżąco,  komplet rodzinny już jest w całości, tylko  jeden osesek dotrze w wigilię . Od pierwszej niedzieli adwentu zjazdy i rozjazdy familijne , wiadomo że nie da rady w święta być wszędzie albo wszyscy u ciebie , więc kolęduje się cały czas  smile w piątek wigilię firmową robiłam ,  dziś następne spotkanie rodzinne z grzańcem i pieczonymi golonkami, tak więc wykańczam się przyjemnie .
W tym tygodniu tylko zakupy, trasa, zakupy, trasa i zakupy
Marka obrazek adekwatny do terazniejszości babeczek big_smile
Miłej niedzieli wszystkim

55,141 Ostatnio edytowany przez takasobiemamuśka (2017-12-17 12:04:57)

Witam się piknie smile
Melduję, że nie chce mi się sprzątać świątecznie, więc nie sprzątam. Ogarnę jak zwykle i tyle. smile
Co do żarełka..też bez przesady..tylko kilka potraw, które bardzo lubimy smile
Wolę ten świąteczny czas spędzać bliżej rodziny, a nie miotły, ściery i garów.
Pierniki piekliśmy, lukrowaliśmy..ubawiliśmy się na cacy smile
Co do żarełka na Święta, na pewno będzie troche potraw z karpia i szczupaka ( bo Paweł przywiózł z milickich stawów i przygotował, są pomrożone)
Pierwsy raz w Wigilię będzie zupa rybna oprócz barszczyku.
Paluszki rybne, bo dzieci lubią, kluski z makiem dla tradycji.
W I i II Święto pieczonka i brytfanka zrazów, bo to pochłoną w każdej ilości smile
Z ciast tylko sernik i karpatka, może orzechowiec.
Mykam smile
Dobrej niedzieli smile

55,142

bulinka_1969 napisał/a:

Ktoś mi tu dawał do zrozumienia,że za dużo się przejmuję sprzątaniem?!Kurcze...to gdzie cała reszta netek?Dziewczyny pewnie po pachy w robocie,że nie mają czasu zajrzeć na forum.Tylko my z Bachasią dyżurujemy.
Mimo wszystko dla wszystkich jednak miłej niedzieli życzę.

Bulinko nie jestem zapracowana,jestem zasmarkana hmm
Ogólnie to jestem w czarnej du...e ze sprzątaniem,mam to w nosie tzn sprzątanie też oprócz kataru tongue
Okna pomyte,pomalowane dwa pokoje i git reszte zrobi sie po świętach chyba http://s20.rimg.info/d0eddd5ffce1e01c69796ce08feb9608.gif

55,143

Tak naprawdę,to ja też jestem pogodzona z niedoczyszczonym mieszkaniem.Tylko okna i pościel zrobiona.Reszta czeka,ale wątpię,czy się doczeka.Problem w tym,że dużo roboty będzie w tym tygodniu w pracy.U Majki zaległości w szkole.Jeszcze wczoraj dusił Ją kaszel i miała 37,6 temperaturu.Dzisiaj widzę,że apetyt odzyskała,więc jak nie będzie gorączki,to jutro do szkoły.Dodatkowo mam wywiadówkę w czwartek,rekolekcje w parafii od piątku,więc czasu mało.Nie przejmuję się już jednak.Najważniejsze dobrze i rodzinnie spędzić święta.
Markadia zdrówka życzę i wszystkim zakatarzonym.Ja się trzymam.Rutinoscorbin pomaga,a teraz idziemy z Majką stroić choinkę.

55,144

Hej .....
Witam Was ....
Miłej niedzieli wszystkim Wam .
Pogoda jest jesienno zimowa taka nieciekawa .
U mie wszystko dobrze . zdrowko narazie jest ok .
a na swieta to ja jeszcze daleko w plewach , niemam jeszcze nic kupione zadnych zakupow .
sprzatanie tez daleko przedemna . zacze dopiero od srody  .
starszy wroci ze szkoły w piatek wiec bedziemy we trojke jak co roku .

55,145

Hej witam i ja,
Jak pisałam czytam Was ale z telefonu i nic napisać nie mogę,
Z tym sprzątaniem właśnie tak to jest dlatego ja już napisałam sprzątam codziennie ,tak samo pościel nie zmienię na święta bo akurat wypada mi we wtorek bo ja raz w tygodniu zmieniam nawet i dwa razy bo przy trzech pieskach niestety nie da rady big_smile  ,chujinkę mam już żywiutką z korzonkiem big_smile a reszta jakoś to bedzie. Miłego popołudnia pa pa
Bulinko jak mała?Dalej ma taką wysoką gorączkę ?

55,146 Ostatnio edytowany przez Markadia (2017-12-17 16:26:34)

Basia1973 napisał/a:

Hej witam i ja,
Jak pisałam czytam Was ale z telefonu i nic napisać nie mogę,
Z tym sprzątaniem właśnie tak to jest dlatego ja już napisałam sprzątam codziennie ,tak samo pościel nie zmienię na święta bo akurat wypada mi we wtorek bo ja raz w tygodniu zmieniam nawet i dwa razy bo przy trzech pieskach niestety nie da rady big_smile  ,chujinkę mam już żywiutką z korzonkiem big_smile a reszta jakoś to bedzie. Miłego popołudnia pa pa
Bulinko jak mała?Dalej ma taką wysoką gorączkę ?

No nie Basia ma chujinke z korzonkiem:P  fajnie http://s8.rimg.info/28ae0ac68460fef908252ffce340b843.gif a ja bede mieć sztuczną złoto-białą taki trend niby teraz smile

55,147 Ostatnio edytowany przez tajemnicza75 (2017-12-17 16:44:10)

Dzień doberek kochane smile .

Markadia> świetny obrazek. Wymalowana historia mojej mamy sprzed lat wink .

Bacha> hehe zgadłaś big_smile . Piwnica wycackana, choć nie na błysk, ale tylko dlatego, że pewne rzeczy były dla nas za ciężkie do przesunięcia/wyniesienia. Częściowo pod nadzorem mamy wink . Potem opadła z sił, to ją wygnałam do domu, a działałam sama. Trochę mnie dziś boli kręgosłup i o dziwo... coś nowego... kolana hmm . Oby przeszło do świąt wink .

Bulinko> ja pracowałam, ale nie u siebie. U siebie już nic nie robię poza normalnymi codziennymi porządkami.

Elka> ja tez zaczynam od środy, więc damy rade. Z porządkami nie przesadzaj, w święta masz być zdrowa i radosna.

Basia> ubrana chuj'ka tongue , to masz już nastrój świąteczny. Ja mamie tez ubrałam choinkę, więc teoretycznie powinnam tez czuć święta, ale chyba poczuję po ubraniu własnej.

My już mamy rodzinne ustalone menu świąteczne. Każdy podał co lubi i to oczywiście będzie. M.in. ryba po grecku, 3 sałatki, bigos, pieczarki i ciasto czekoladowe. Czyli żadnych wymyślnych potraw. Najważniejsze, że każdy będzie zadowolony big_smile .

Udanej niedzieli wszystkim Netkom kobietkom.

55,148

a ja jeszcze iewiem co bede robic
ale za duzo napewno nie

55,149

A ja tak ogólnie to czemu po grecku ta ryba ? Nie może być tak po naszemu ?
Apropo ryba po grecku wcale nie jest z Grecji he he tongue

55,150

tak to prawda to nasza nazwa .
tak samo jak stół szwecki nie ma nic wspolnego ze Szwecja

55,151

Tak samo jak kawa po turecku lub ruskie pierogi wink. Skąd te nazwy(?), nie wiem wink .

55,152

no własnie nasze nazwy a skad sie wzieły iewiadomo kto wymyslił

55,153 Ostatnio edytowany przez bulinka_1969 (2017-12-17 22:47:32)

To ja Wam powiem,że robię śledzie po grecku,a nie rybę.Poza tym śledze w śmietanie,grzybki,kapustę z pieczarkami,pierogi,karpia,kostki rybne i rybki kształtki, makiełki.Córka ma zrobić ktrokiety i barszczyk.To na wigilię.Na słodko,to chyba jabłecznik,sernik taki trochę wymyślaty i makówki.

Majka gra z ojcem w pokera na zapałki i ogrywa Go właśnie.

55,154

hey DZIEWUSZKI

z kawuśką przybywam smile

http://img1.obrazkionline.pl/ob/poniedzialek/poniedzialek_004.jpg

https://demotywatory.pl/uploads/201312/1387618275_kuxoxg_600.jpg

spokojnego tygodnia smile 

55,155

Miłego dnia!

55,156

a ja ie wiem ,
u nas w domu ryb chlopaki nie jedza
a dla mnie samej .
ciasto to sernik i nie wiem co jeszcze
syn chce ciasto z kremem z nutelli .
sałatka jazynowa i to je to co jedza
nie jadaja sledzi pod zadna postacia nawet ryb z fileta gdzie juz osci nie ma

55,157

Witajcie w poniedziałek smile

Ja z ryb będę miała karpia smażonego i w galarecie,matjasy w oloeju z cebulką a dla przyszłego zięcia jakiegoś fileta muszę kupić,bo on nie cierpi ryby z ościami,ale nie wiem jeszcze jakiego tego fileta mam kupić hmm
Wróciłam z zakupów,wszędzie tłumy ludzi i kolejki,masakra hmm
http://id.joe.pl/sub_images/pictures/42370d6082b3de7aaffdbc163541b4b8_th2.gif

55,158

Cześć.

Ela> ja jestem z tych co znajdą ości nawet we filecie, więc na wszelki wypadek nie jem nawet filetów wink. Twoim synom się nic nie dziwię big_smile . Dla mnie tez może nie być ryb. Sałatki w zupełności wystarczą.

Bulinko> popatrzałam na przepis i zauważyłam, ze ryba po grecku a śledzie po grecku w zasadzie niczym wielkim się nie różnią. Po prostu u mnie jest zamiast śledzi, dorsz smażony.

Markadia> skoro nie lubi z ością, to przejrzyj nawet fileta. Dzis się słabo przykładają do wyfiletowania i ja często ości znajduję w filecie. Jestem na to wrażliwa, bo boję się ości hmm . Jeśli mnie coś zakłuje to już dalej nie jem.

Bacha> do tych 10 powodów coś bym jeszcze od siebie dopisała... to wyszłoby z 15 powodów tongue .

Ja dziś mam stertę prasowania. Nie wiem po co okna myłam hmmm, już są brudne sad .

U nas dziś piękna zima, słonecznie, mroźno, sucho, wszystko oszronione... cudny widok . Oby tak zostało do świąt.

http://www.wieliczko.com.pl/wp-content/uploads/2016/12/01228-Z.jpg  https://t3.ftcdn.net/jpg/01/83/10/92/240_F_183109226_TnZDf22uX0ulGswwi2rAkh5NAt7zPjUj.jpg

Udanego tygodnia wszystkim smile .

55,159

Markadia ja kupiłam filety z karpia,bo u nie też nikt nie chce z ościami.Dziś dokupiłam jeszcze mrożone filety z morszczuka,bo zero lodu na nich było.Na wszystkich innych filetach,to lodu więcej jak ryby.
Ja mam już chyba porobione zakupy.Zostały mi tylko warzywa,owoce i jakieś drobnostki.Muszę wszystko przelecieć i spisać,to nic nie zapomnę.
Teraz czekam pod szkołą na tą moją latorośl najmłodszą.

55,160

tak zimowo jest

55,161

...bry raniutko DZIEWUSZKI lol

caffa naoczna czeka

http://img.zszywka.pl/1/0345/w_8493/kuchnia/idealna-kawa-na-dobry-poczatek-dnia.jpg

miłego dnia WSZYSTKIM   ...

https://img1.demotywatoryfb.pl//uploads/201604/1459689098_ey6ug0_600.jpg

55,162

Witajcie!
Bachasiu kłaniem się przed Tobą i Twoją pięknością.Przypomniałaś mi,że trzeba też pomyśleć o sobie.Nie wiem,czy uda mi się dziś zajrzeć do fryzjera.
Pozdrawiam wszystkie kuliżanki i życzę miłego dnia.

55,163

witajcie miłego dnia .
w ten mrozny ranek

55,164

Witajcie smile
A ja zagoniona,kawę chliptam w biegu,tak to jest czekać ze wszystkim na ostatnią chwilę.
Ale to nie z mojej winy,bo wielu rzeczy ja sama nie dam rady zrobić,ze względu na niepełnosprawność a mój miał na wszystko czas,teraz gonimy,żeby zdążyć hmm
Ryb dalej nie mam,w domu rozgardiasz,trudno,nie będzie błysku na święta.
Cappucino teraz na szybciacha pije bo lece jeszcze na zakupy jakieś.
http://scouteu.s3.amazonaws.com/cards/images_vt/merged/milego_dnia_14.jpg

55,165

Markadia ja już też się pogodziłam,że mój dom na święta nie będzie błyszczał.Nawaliło mi się teraz spraw kilka i poprostu nie zdążę.Nic poważnego,ale wszystko ma swoje terminy.Dobrze,że pogotowałam ten bigos i kapustę z grzybami,to mam dopiero gotowanie i pieczenie w sobotę.Mogłabym sobie czwartek zrobić wolny,ale pewnie nie wyjdzie,bo córka chora.

55,166 Ostatnio edytowany przez tajemnicza75 (2017-12-19 18:09:34)

Hejka.

Ja też byłam na zakupach i najważniejsze zaopatrzenie jest zrobione. Stroiki i gwiazdy betlejemskie już ozdabiają dom.
Pozostaje tylko ubranie choinki i kucharzenie smile .

agatunia14 napisał/a:

Witajcie dziewczęta smile przepraszam za nachalną reklamę, ale nie okłamujmy się, kto jak nie wy dacie mi rzetelną odpowiedź. (...)kazał mi zrobić recenzję co jest dobrze a co źle. Zerknijcie proszę i dajcie jakieś konkstruktywne info dot. filmu.

W takim razie daję rzetelną i konstruktywną opinię wink.
Po 1. nie zrozumiałam przekazu. Brakowało mi jakiegoś wprowadzenia i komentarza. Obejrzałam i jedyne co mi przyszło do głowy, to pytanie o co w ogóle chodzi hmm .
Po 2. filmik bardzo mi przypomina serial "para-nienormalny" typu "Trudne sprawy" wink. Aktorzy sztucznie grają: bez emocji, mimiki twarzy, tonacji głosu, zerkają na ściągi/czytają, gdyż pewnie nie znają tekstu.
Takie jest moje zdanie.

Zdrowia życzę komu trzeba, pozytywnej energii i przyjemnych przygotowań świątecznych.

55,167

witam jestem Tadeusz z  lubuskiego mieszkam koło nowej soli szukam samotną kobietę co by chciała stworzyć spokojny dom ja nie pale nie pije mam pokój z kuchnią mam 49 lat szukam kobiety spokojnej nie pijącej alkoholu w wieku 38 lat 44 lata proszę o odpowiedzi

55,168 Ostatnio edytowany przez Sonia2012 (2017-12-19 22:26:14)

Co tu się dziej? co tu sie wyprawia ? smile
zalogowac mnie nie chca... z trudem smile
byłam grzeczna, wiec nie rozumiem dlaczego

Wchodze jakies filmowo- matrymonialne wpisy....no zostawić Was nie można babeczki na chwile smile

Melduje, ze padam na pyszczek ....wlasnie wrocilam z 12 i jutro tez 12 dniówka smile
Ale jest dobrze, a nawet b dobrze smile
Uczę się slangu, jestem na północy...okolice Liverpool...masakra...ale robie postepy, rozumiem coraz wiecej
Zaleznosc jest tak, z lekarzami , terapeutami i pacjentami sie dogadam , z pielegniarkami czesciowo, z opiekunami najgorzej ...po prostu mówią pełny slangiem...
Ale są mili i wyrozumiali...wiec sie uczę  smile
Wstaje codziennie o 6 i 20 min nauki...mam tablice w pokoju...i jechane smile nie ma ze sie skonczyło studia, dziobie dalej smile

A, moje przygotowanie do Swiąt...barszcz winiary w proszku, 2 torebki...koniec przygotowania smile smile smile mozna? mozna

Buziaki

55,169

witam zapracowane DZIEWUSZKI lol

http://1.bp.blogspot.com/-XkP27av97NI/VTFZ6JDGzzI/AAAAAAAAChY/qo825dJTzBo/s1600/pomy%C5%9Blnej-%C5%9Brody,-kartka-na-dzie%C5%84-dobry,-pyszna-kawa-w-czerwonej-fili%C5%BCance,-czerwone-tylipany-w-wazonie,-%C5%BCyczenia-na-%C5%9Brod%C4%99,-tulipany-z-przybraniem.png

http://redmik.pl/upload/a76c240ccc91f0b0dc549b1bb4b7120a3646.png

Sonia jak znam życie we Wigilię pewnie masz dyżur ?????  zgadłam lol

pozdrawiam ....

55,170

Witam Bachasie jak zwykle z pięknymi wklejkami i wszystkie dziewczyny!
U mnie dziś bieganina:praca,zebranie w spółdzielni i organizacja stroju kurpianki dla małej do jasełek.Jeszcze po drodze po wyniki męża muszę wskoczyć.Tak więc wesoło.
Dużo siły i pogody ducha sobie i wszystkim Wam życzę!

55,171

Witajcie w mrozy dzionek

soniu pewie mikołaj cos sprawdza  hi hi

no ja dzis niewiem powinnnam okna umyc

55,172

Takie pierniczki nam wyszły big_smile
http://zmniejszacz.pl/zdjecie/2017/12/19/10346030_004.jpghttp://zmniejszacz.pl/zdjecie/2017/12/19/10346031_002.jpg

55,173

Markadiu super pierniczki

55,174

Hej, hej smile .

Soniu> rozbawił mnie Twój wpis big_smile . Do menu możesz dopisać szprota w pomidorach, śledzie w oleju i paprykarz .... jeśli takowe znajdziesz w pobliskich sklepach.

Elu> a kij w oko z oknami wink . Ja swoje umyłam w zeszłym tygodniu i śladu po tym nie ma. Syzyfowa praca i tyle hmm .

Bacha> to ja mam inny żart świąteczny:

http://kuku.pl/komiks-dowcip-zart-rysunkowy/Swieta-na-telefon-kuku-pl.jpg

Markadia> nie ma to jak osobiście przyozdabiać świąteczne pierniki big_smile . Pewnie będą bardzo smaczne.

Ja z moją młodą muszę iść do lekarza. Wyskoczyło jej jakieś zgrubienie na brzuchu, po lewej stronie pępka. Nie boli, ale swędzi i jest twarde. Nie wiem czy to nie jest przesilenie jakiegoś mięśnia, bo już kiedyś coś takiego miała po brzuszkach w szkole. Lekarz orzekł, ze to właśnie coś z mięśniem brzucha i miała odpoczywać 2 tyg, była zwolniona z wf-u. Teraz nie miała żadnych wycieńczających ćwiczeń na wf-ie. Może jedynie na tańcach, bo przygotowują się do występu na WOŚP. Ona jest dość usportowiona, ćwiczy codziennie.  Chciałabym jakieś skierowanie na badanie, a nie ocenianie na chybił-trafił hmm .

Jutro zacznę świąteczne wypieki, zacznę od ciastek mniej więcej takich jak poniżej. Z tym, że ja mam choinki i gwiazdki różnej wielkości.

https://3.bp.blogspot.com/-Y7ZwFnHz_6U/WhsRUPhSqqI/AAAAAAAACjc/sKASSVyaPiQmgq2J_kTgmTQ4ym4R9tSSQCEwYBhgL/s1600/ciastka%2B333.jpg

Życzę wszystkim miłych przygotowań.

55,175

Puk puk
Napisałam się i mi gdzieś wcięło masakra już nie bede pisać ,a więc tylko pozdrawiam cieplutko wszystkich nowo przybyłych i wszystkich co tu są od dawna,idę oglądać Fakty,jeju co tam się dzieje w tej polityce yikes -do potem pa

55,176

oj chyba snieg bedzie padał bo mi zimno .
yemperatura koło zera to zima lata

55,177 Ostatnio edytowany przez tajemnicza75 (2017-12-20 21:42:22)

https://d-pt.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/6f/a5/58eb7baa19ce6_o,size,272x170,q,71,h,1add4d.jpg
http://pobierak.jeja.pl/images/c/7/e/69601_jak-ida-przygotowania-do-swiat.jpg

55,178

hey DZIEWUSZKI

http://images5.bibsy.pl/qd8ONQR9/dla-tych-dla-ktorych-dzien-bez-kawy-to-dzien-stracony.jpeg

https://img6.dmty.pl//uploads/201212/1355534379_so9xsq_600.jpg
                                              u mnie NIE smile 

pozdrawiam WSZYŚCIUTKIE  .... lol

55,179

witam Was ....
wczoraj mroz dzisiaj deszcz a ja po zakupy chciałam jechacc a tu pewnie a drodze lodowisko bedzie .
Basi niezawodna ty zawsze z kawa z rana .

55,180

Wstałam pół godz.później i już kawki nie wypiłam.Odwiozłam jednak małą do szkoły i wróciłam na kawkę.Czekam aż fryzjera otworzą.Potem muszę małą odebrać,jakiś obiadek i wywiadówka.Chciałam coś dzisiaj posprzątać.Ciekawe,czy znajdę czas.
Pozdrawiam Was cieplutko i miłego dnia życzę.

55,181

Witajcie w czwarteczek smile

Święta tuż tuż a ja jeszcze w rozsypce,ale u fryzjera byłam wczoraj razem z córką smile
Pogoda nieprzyjemna,nie przypomina typowo świątecznej,raczej jesienną.
Dopijam kawusie i ide na zakupy.

Pozdrawiamhttp://animowane-gify.pl/uploads/Mi%C5%9B%20%C5%BCyczy%20wszystkim%20mi%C5%82ego%20czwartku.jpg

55,182 Ostatnio edytowany przez Sonia2012 (2017-12-21 11:52:51)

Czesc Laseczki Kochane smile
ja dzisiaj w domku odpoczywam po dwoch 12.
Bacha> a nie , wcale nie Wigilie mam wolna i  pierwszy dzien swiat rozwniez smile  w drugi ide do pracy i to tez na własne zyczenie smile prozaiczny powod, płacą podwójnie smile

Taja, no co jak co ale paprykarz na swiateczny stole, no nie wyobrazam sobie. Sledzie i owszem
Bulinka, Markadia > do fryzjera...no u mnie pomarzyc, póki co smile byłam przed wyjazdem

Bulinka jak córcia starsza?

A co u dziewczyn które nie piszą? smile Mamuska, Weronka, Alika... Bey, nasza Azjatka smile...zapomniałam nicka, sorry smile jesli kogos pominełam ...prosze o wybaczenie smile

55,183

Sonia spędzisz sama Wigilię ???

http://mwmskansen.pl/wp-content/uploads/2012/11/BN1a1.jpg

Ursa rzeczywiście zapadła się - tak jak Bey i reszta wymienionych Mych  ...

55,184

Sonia właśnie jak u Ciebie z wigilią?Jakby co,to zajrzę na forum na pewno.
Co do mojej starszej,to była już u laryngologa przed operacją.Wysłał Ją do dermatologa,bo odwieczny Jej problem -kurzajki.Znów ma zapelenie oskrzeli /4 raz w tym roku/.Psychicznie....no już nie płacze.Chyba się pogodziła z myślą o operacji.Ma dużo pracy,więc nie ma czasu.

55,185

ja tez tu w swieta bede zagladac
bo coz trzeba robic smemu to chociaz tu

Posty [ 55,121 do 55,185 z 85,599 ]

Strony Poprzednia 1 847 848 849 850 851 1,317 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024