Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

Strony Poprzednia 1 841 842 843 844 845 1,317 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 54,731 do 54,795 z 85,599 ]

54,731 Ostatnio edytowany przez tajemnicza75 (2017-11-06 19:42:51)

Odp: Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

Bulinko> wiem co czujesz. Sama niedawno pisałam o moich koleżankach, które są w tak złym stanie, że ja każdego dnia rano dziękuję za to że się obudziłam, ze przespałam spokojnie noc, że mnie nic nie boli... . To jedyne co możesz zrobić, cieszyć się z tego co masz i wspierać chorą modlitwą.

Oglądam film, który wygląda na refleksyjny. Chyba nie bez powodu na niego dziś natrafiłam... chyba jest mi potrzebny.

Niezależnie od rodzaju kawy, czy fusiasta, puszczalska, cappuccino... boli mnie żołądek... dziwne trochę.

Udanego wieczoru.

Zobacz podobne tematy :

54,732

Taja moja tapeta kojarzy Ci się z wolnością i nadzieją smile
Coś w tym jest,bo mam nadzieję,że kiedyś uwolnię się w końcu od mojego eks mężulka i od problemów z nim związane,które mimo upływu lat cały czas się za mną wloką hmm
Basiu świetna fotka faktycznie jak z folderu smile
Obie macie ciekawe tapety,czekamy na resztę smile

Bulinko to kiepsko,że tak młoda kobieta już jest w hospicjum,bardzo mi przykro sad

http://e-kartki.net.pl/kartki/72/2/d/20824.jpg

54,733

Hej wieczorem wink
To moja tapetahttp://1.bp.blogspot.com/-kBKbY6JzLuI/UvDfTlicPqI/AAAAAAAAAPg/zpq-4ZlEvwg/s1600/jaskinia-woda-strumyk.jpeg
tajemko napisałaś cyt; wspierać chorą modlitwą,  w pierwszym momencie zrozumiałam opacznie

54,734

Taja dziękować Bogu za każdy dzień?Masz rację.Tylko u mnie przed oczami w tej chwili jest KONIEC,który może nastąpić nawet dziś.Po co więc ta ciągła gonitwa za lepszym jutro?Sens życia...Żyć tak,by nie było strach odejść...by było z czym stanąć przed Bogiem.

54,735

Kamoa WOW, to jest super tapeta smile

Jak na szczescie ja na zadne bolesci kosci nie cierpie jeszcze. Moj narzeczony tez nie (choc 10 lat starszy). Zdarza mi sie epizod depresyjny kiedy jestem pod wielkim stresem, ale to w sumie rzadkosc i przechodzi po dwoch miesiacach brania Cymbalty.

Stara kuchnie mi wyciagaja w nastepny poniedzialek, potem mam goscia od usuwania kafli, kaflarza i nowa kuchnie i lazienke wstawiona okolo 21 listopada. Juz sie nie moge doczekac big_smile Maly idzie do psiego hotelu, co go niezle rabnie bo nigdy nie spal sam. Zle mi z tym, ale nie mam innego wyjscia. Po domu bedzie mi sie szwedac z trzech facetow, a Maly nie rozumie, ze obce ludzie przychodza do domu i chce ich powalic na podloge i wykopac za drzwi (doslownie).

Ech, czekam na swieta Bozego Narodzenia smile

54,736 Ostatnio edytowany przez Kamoa (2017-11-07 00:02:23)

Bey znasz takie powiedzonko " nowy domek to i nowy potomek " smile
Dziewczyny czy wy wiecie co to Telegonia ? czy  Arkaim ?  Wedrusy,   ależ się naczytałam, i dalej teraz drążę, chyba drugą noc spać nie będę,  toż to ja niewiedząca byłam !  ależ jestem naładowana...
  spijcie spokojnie i niech moje myśli się Wam przyśnią big_smile

54,737 Ostatnio edytowany przez Beyondblackie (2017-11-07 00:07:28)

To sa zdecydowanie bole porodowe. Bedziemy bez kuchni przez poltora tygodnia, Maly bedzie sie nudzil w psim hotelu i pewnie przytyjemy z dwa kilosy stolujac sie w pubach sad

54,738

arrhghhh .... jestem na laptopie. gdy probowalam wyslac Wam obrazek dostalam wiadomosc

Uwaga! Następujące błędy muszą zostać poprawione zanim wiadomość zostanie wysłana.

url został otwarty w img, to jest niedozwolone
no nic
napisze to co zawieral obrazek

Przymierzylam szczescie.
Pasuje mi!
Bede nosic!

54,739 Ostatnio edytowany przez Ba-Cha (2017-11-07 07:19:33)

hellou Dziewuszki

http://img2.demotywatoryfb.pl//uploads/201311/1383431833_xzn513_600.jpg

Bey byłam bez kuchni ponad 4 tygodnie
zrobiłam się koneserką zupek chińskich .... ,że też chińskiego się nie nauczyłam lol lol

Brenna widocznie skopiowałaś nie to co trzeba
nie zrażaj się niepowodzeniami ... tylko ćwicz
jak Ci takie coś wyskoczy ... dany plik z fotą wykasuj i spróbuj od nowa
nie ma innej możliwości smile
dla przypomnienia kopiuj adres obrazu pyk
wracasz do posta i dokładnie piszesz : [img]tuwklejaszskopiowanyadresizamykasz[/img]
musi wyjść smile

Bulinka masz racje smile trzeba dziękować za kolejny zdrowy poranek smile

pozdrawiam WSZYSTKIE Dziewuszki

54,740

Witam!
Już nie będę Was zamęczać swoimi przemyśleniami.Przespałam się i odrobinę mi lepiej.
Bey ja byłam miesiąc bez kibelka.
Miłego dnia!

54,741 Ostatnio edytowany przez Beyondblackie (2017-11-07 09:32:06)

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/ae/bd/c7/aebdc73d5fdf923c6b5cf77a07d51d26.jpg

Pozdrawiam wszystkich serdecznie kawusia smile

Zupki chinskie mi nie straszne Ba- Cha. Ja sie na studiach zywilam daniami z mikrofali i jakos nie umarlam tongue Tylko troche mi zal Malego, bo sam nie lubi siedziec, a w psim hotelu bedzie mial malo rozrywki.

Bulinka, mam nadzieje, ze Ci sie lepiej czuje. Ja wogole nie trawie szpitali, a do hospicjum to konie by mnie nie zaciagnely. Jak sobie pomysle, ze ktos bliski moze umrzec, to dostaje zimnych potow yikes

54,742

witaj brenne co tam jak tam? big_smile

dziewczyny, wykładziny i dywany to moja zmora bo jestem uczulona na roztocza.

ja już pożegnałam Wietnam i jestem teraz w Tajlandii na przedmieściach wyspy Phuket. byłam już raz w tym kraju, na wycieczce z kumplem kilka lat temu, ale miejsca które odwiedziłam były zupełnie inne niż to w którym teraz jestem. ogromnym plusem jest to, że jestem kawałek od miasta i od głównej drogi, więc powietrze czystsze. Powietrze ciężkie od wilgoci, cudownie pachnące okoliczną roślinnością. Kwatera jest w całkiem urokliwym miejscu nad jeziorem, jest nawet basen na posesji a ja jeszcze nie mam kostiumu kąpielowego, poprzedni rozszedł sie na kawałki od zużycia. jeszcze się nie wypuściłam na rekonesans po okolicy bo się klimatyzuję w tą wiglotną saune parową. po przespacerowaniu kilkuset metrów pot się leje po mnie ciurkami, ale jak siedzę w miejscu to jest całkiem przyjemnie, choś może troszkę zbyt rozleniwiająco. na szczęście jak narazie komarów jest niewiele i nie są zbyt agresywne, a tego obiawałam się najbardziej, bo poprzednim razem dały mi popalić.

jakie temperatury u was w Polsce, w UK? czy jesień jest łaskawa?

54,743 Ostatnio edytowany przez Beyondblackie (2017-11-07 21:24:42)

Uursa, jak ja Ci zazdroszcze dziewczyno big_smile Tez bym chciala sie byczyc teraz w Tajlandii, na plazy, w upale, popijajac sobie zimnego Singha z butelki. Mialam okazje raz tam pojechac, lata temu i wspomnienia mi zostaly bajeczne smile Do dzis moje ulubione jedzenie to wlasnie tajskie pad thai i pad ke mau. Cos jest takiego w tej kombinacji chili, sosu rybnego i limonki, ze powala! W domu mam cala polke wypchana sosami i przyprawami z tego kraju.

Ja tak generalnie to wole debowe podlogi, ale nasz dom jest z XVI wieku i nie ma zadnej izolacji wiec dywany w sypialniach to byla koniecznosc bo bysmy zamarzli na smierc. Co prawda mieszkam w UK, gdzie klimat jest lagodny, ale nawet teraz u nas jest tylko 10 stopni, a w nocy to nawet spada do 2.

https://scontent-lhr3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/23172919_10155807143089254_6717039661702052568_n.jpg?oh=dc1dd63b4f936ceef1ee7a09e07a2f85&oe=5AA5193E

54,744 Ostatnio edytowany przez brenne (2017-11-07 19:05:07)

Uursa- zazdroszcze Tajlandii
Ba-Cha - bede probowac do upadlego wink
Beyondblackie- dlaczego myslisz ze w psim hotelu jest za mało rozrywki?teraz hotele dla zwierzat prześcigają się w ofertach
Edit
A propos Tajlandii i innych pieknych krain.
Jakis czas temu czytalam w lokalnej gazecie o malzenstwie, ktore korzystalo z pewnej strony do tanszych podrozy.  Oczywiscie, nic za darmo.
Np. Najpierw rejestracja i oplata na stronie, gdzie ludzie pozwalają zostac innym w ich domu w zamian za opieke nad czworonogami.     Powiedzmy wybieram Tajlandie.  Szukam ofert z tego kraju.  W moim wypadku musialabym czukac kogos kto zgodzilby sie na pobyt dzieci ze mną. W ten sposob odpadaja koszty hotelu, tylko dojazd i powrot. Oczywiscie nalezy czytac opinie innych, zeby nie dac sie wykorzystac bo niektórzy wymagają np. 2godzinnych spacerow z psem 3 razy dziennie(to tylko przyklad) i wtedy nie ma czasu na poznanie lokalnych atrakcji.
Strona sie zwie   
trustedhousesitters.com

54,745

Hejka wieczorkiem,
co do tapet to u mnie jest czarna plama smile

A ja Ci Uursa nie zazdroszcze wilgoci i gorąca w jednym, chociaz pewnie widoki i krajobraz cudny ...poprosimy o fotki, myślę, że dziewczyny sie przyłączają do prośby smile

U mnie dzisiaj slicznie słonecznie...całkiem , całkiem ta tegoroczna jesien...
Dzisiejsze niebo tak jak ponizej...to fotka chyba z klifu z Gdyni
http://www.wakacjezdzieckiem.pl/blog/wp-content/uploads/2015/10/jesien-nad-baltykiem-jesien-nad-baltykiem-1-289655-large.jpg

a ja szukam roweru, juz tam smile na wyspie, będę potrzebowała z koszykiem na zakupy...ktoś, cos podpowie smile

54,746

Co do psiego hotelu, to Maly po prostu nigdy nie byl sam. Bralismy go zawsze wszedzie do rodziny, do hotelow, na wakacje. Jezeli gdzies nie tolerowali psow, to tam nie jechalismy. Jak ostatni raz spedzil kilka godzin sam u dentysty, to przez dwa dni byl na nas obrazony (chociaz byl w wiekszosc czasu na glupim jasiu). To jest zwierze jak przylepa, ktore chce spac w lozku, siedziec blisko i gdziekolwiek w domu jestes wodzi za toba oczami.

My tez tapetujemy, jakoze obralam sobie za cel skonczenie salonu, kuchni i lazienki na dole przed swietami Bozego Narodzenia.

https://www.littlegreene.com/media/catalog/product/cache/1/image/500x430/17f82f742ffe127f42dca9de82fb58b1/b/o/borough_high_street_stamp_170x1700px.jpg

A taka bedziemy miec ciezka zaslone na drzwi:

https://69445235844b78bbd4c8-40765e7850b487e7db6d0b1ca2adcee0.ssl.cf3.rackcdn.com/_assets/images/cache/productcatalogue/productdetailzoom/DMA4216446_zoom.jpg

54,747 Ostatnio edytowany przez tajemnicza75 (2017-11-07 21:37:08)

Hej

Kamoa> ciekawa ta tapeta, a co to za miejsce? "Wspierać chorą modlitwą"... heh mam problem z błędami językowymi tongue . Powinnam była napisać: chorą wspierać modlitwą.

Bulinko> masz racje, gonitwa nie jest potrzebna. Niczego do grobu nie zabierzemy, staniemy przed Panem tylko z tym co mamy w środku. O to trzeba zadbać najbardziej.

Brenne> najczęstszy błąd polega na tym, ze kopiujemy nie to co powinniśmy. To musi być adres obrazka, potem wstawić w nawiasy z img i musi wyjść.

Beyon> zamarzłabym w takim zimnym domu. Jak Ty to wytrzymujesz?

Uursa> u nas piękna jesień od 2 dni, bezdeszczowo, bezwietrznie i słonecznie, ale za to rano przymrozek. Cudowny zachód słońca był wczoraj.... żywa czerwień. Uwielbiam to big_smile .

Spokojnej nocy wszystkim dziewczynom.

http://i.pinger.pl/pgr391/82c8e9f2000471fa4c9274f3

54,748

Ciągle myślę o tej znajomej,a do tego moja córka ma jutro biopsje.Chyba zwariuję zanim będą wyniki.Nie wiem jeszcze ile się czeka na wyniki.Normalnie kicha.Jeszcze z meżem jakoś nie nadajemy na tych samych falach.

54,749

Ba-Cha napisał/a:

hii
na pulpicie mam zatokę wraku na Zakinthosie - fotka własna ( wygląda jak z folderu )

http://www.fotozrzut.pl/zdjecia/P6170198.jpg

na skałkach mam ikonki lol

Piękna smile
Zawsze się zastanawiałam jak się wchodzi na tę plażę.

54,750

Bulinka trzymam kciuki

54,751 Ostatnio edytowany przez brenne (2017-11-07 23:06:37)

http://3.bp.blogspot.com/-F9FAfT63do0/U-UybmJncFI/AAAAAAAABBQ/_Su-ydL0RGc/s1600/pi%C4%99kny-zach%C3%B3d-s%C5%82o%C5%84ca-nad-morzem-wierszyk-na-dobranoc-dla-przyjaci%C3%B3%C5%82-pla%C5%BCa-wyczarowane-kartki-na-dobranoc-dla-ciebie-pozdrowienia.jpg

udalo sie woohooo
dzieki dziewczyny

54,752 Ostatnio edytowany przez Beyondblackie (2017-11-08 01:33:49)

Tajemnicza, nie jest tak zle. Mamy centralne ogrzewanie i kominek na drewno w salonie. Jak zamontuja zaslone (wlasciwie to jak kurtyna) na drzwi wejsciowe to bedzie mniej przeciagu.

Znalazlam tez dog sitter dla Malego. Zamiast isc do hotelu, bedzie sobie siedzial z mila pania przez tydzien. Pani nie ma objekcji do spania w jednym lozku z Malym. Chociaz moze sie zdziwic, bo on nie tylko ma gabaryty doroslej osoby ale tez chrapie i przewraca sie jak mu sie podoba. Ja spie w podwojnym lozku i czesto sie budze zepchana na krawedz przez Malego, ktory chrapie mi nad uchem.

Wkurza mnie ten caly remont i urzadzanie wnetrz, nie dlatego, ze nie chce miec swojej wizji, ale ciagle uzeranie sie z panami Wieskami przyprawia mnie o zgage. Nie tylko kosztuja krocie za dzien pracy, ale jeszcze wymyslaja totalne fanaberie. Kaflarz mnie dzis poinformowal, ze on nie zdziera starych kafli. What the fuck?! Musialam przejsc przez liste kaflarzy na Checkatrade i znalezc jednego, ktory w przyszlym tygodniu moze wyrwac 30 m kwadratowych kafelek z podlogi. Na instalatora kuchni tez trzeba bylo wrzeszczec by podal mi date kiedy bedzie demontowal kuchnie. Czuje sie jak suka, ale na Maryje Czestochowska, musze miec konkretne terminy na konkretna robote! To wszystko kosztuje tysiace. Dywany=£2400, kuchnia= £12000, lazienka=£2000, zaslona= £700. To wszystko nie liczac tapety, farb, nowych poduszek, lamp i naprawiania debowej podlogi, ktora byla zalana dwa lata temu i sie wykoslawila. Placisz ludziom tysiace, a traktuja cie jak natreta. To mnie wkurza nieziemsko.

54,753

Hahaha, moja sunia moze nie ma gabarytow  dorosłej osoby ale tez nieźle rozpycha się w łóżku i chrapie, a na dodatek puszcza brzydkie bąki- ale nie zamieniłabym jej na zadnego innego piesa wink

54,754

Loj, moj ma niesamowite baki, szczegolnie po kurczaku. Cala sypialnia to jak komora gazowa big_smile

Staralam sie dzis uprzedzic pania opiekunke przed tym.

54,755

...bry Dziewuszki

caffe czeka

http://www.medonet.pl/m/crop/878/493/medonet/635951427207623972.jpg

Brenne brawo TY lol
prawda,że łatwe smile

Bey mieć dobrego taniego i słownego fachowca to tak jak na loterii wygrać ...
jak remontowaliśmy to mieszkanko w którym mieszkam
fachowcy smile byli tylko od gładzi w pokoikach  ( do poprawy - jak odbierasz to się nie widzi )
instalację gazową - centralne i elektrykę ... robili wynajęci
meble kuchenne montował ten co je robił 
resztę w swoim zakresie ... robił eks z Synem  dlatego w pierdlu siedziałam ponad 4 miesiące
po roku zdecydowaliśmy się jeszcze na wymianę wszystkich okien  z plastikowych na plastikowe smile

uwielbiam oglądać program "usterka "   komedia dobra smile

Ela 210 toś mnie zastrzeliła tym pytaniem jak tam się wchodzi na tą plażę ???
osobiście tam nie byłam  tylko Syn z Synową ...

od czego jest net
wyszukałam bo też mnie to zastanowiło

http://www.wnieznane.pl/photos_news/zakynthos_pano_navagio-down.jpg
                                              na tej fotce widać smile

https://thumbs.dreamstime.com/z/turister-p%C3%A5-den-navagio-stranden-i-zakynthos-grekland-43200952.jpg
                         jak widać ludzi jest tam pełno
wiem tylko,że na tej plaży jest określony czas na obstrykanie fotkami tego wraku  smile

pozdrawiam WSZYSTKIE od A do Z

54,756

Witam Kochane!
Piękne miejsce!Normalnie napatrzeć się nie mogę.
Ciężki dzień.Trzymajcie kciuki.

54,757

Hello, dosiadam do kawki i mykam smile
na plaze z wrakiem w Zakynthos mozna sie dostać tylko od morza ...wiem, byłam, pływałam. I jesli o mnie chodzi to wrak bym usunęła bo tylko zaśmieca plaże smile
Dobrego dnia
Ciepełko zostawiam komu potrzeba

54,758

Cześć dziewczyny smile
Dosiadam do kawy przyniosłam ze sobą dominosteiny ,  zajadam się nimi bo w sklepach kuszą  świętami a ja się wkręcam
                              https://www.lidl.de/media/product/0/0/3/1/1/4/3/favorina-dominosteine-regular.jpg
Bey  no to masz nieżle , fachowcy ?????? oglądam usterkę to sobie wyobrażam Twoje nerwy , ja mam nowy dom ale dwa lata temu chciało mi się go liftingować ,więc wynajęłam całą ekipę budowlaną, trochę kosztowali ale każdy pomysł wykonywali bez szemrania, dodatkowo posprzątali , jak by trzeba było to i babkę mieli do mycia szkła w meblach.
Plaża naprawdę piękna tylko ludzisk za dużo , fajnie było byc tam samemu wink

54,759

https://i.ytimg.com/vi/97wHluV2vnI/hqdefault.jpg

Kontynuuje odyseje ganiania za "fachowcami". Moze za dwa tygodnie bede miec w miare normalny dom hmm

54,760

Heloł.

Brenne> naumiałaś się, brawo. Prawda, że łatwizna?

Kamoa> Przypomniałaś mi. Mam duże spóźnienie w tym roku w kupowaniu prezentów pod choinkę, zawsze o tej porze już cosik było kupione. Muszę się wreszcie ogarnąć i  zacząć oglądać się za prezentami. Nie lubię na ostatnią chwile.

Beyon> dla mnie strasznie, skoro macie tak niską temperaturę. Ta bym tego nie wytrzymała, jestem ciepłolubna. U mnie w domu jest sauna wink .

Bacha> ja dobrze przeczytałam? W pierdlu siedziałaś ponad 4 m-ce hmm ?

Soniu> od razu pomyślałam, że na palże się po prostu przypływa. Dlatego jest taka czysta i piękna.

Miłego dnia wszystkim życzę.

54,761 Ostatnio edytowany przez brenne (2017-11-08 15:53:25)

Obrazki są rzeczywiscie fantastycznie łatwe.

Ja rowniez czytalam o pierdlu, ale sobie pomyslalam ze moze o rozpierdolnik ( pardon my French hahaha) chodzilo.... chyba

54,762

Witajcie w chłodne listopadowe popołudnie smile

Brenne cieszę się,ze ogarnęłaś te obrazki,gratulacje smile

Ja też zdziwiłam się tym,że Bachasia w pierdlu cztery miechy siedziała,a taka niewinna się wydaje hi hi żart tongue
Najwidoczniej o ten rozpiździach chodziło,tzn balagan big_smile

https://pl.picmix.com/pic/download?picId=3359514&key=001a2

Pozdrawiam wszystkie Netki smile

54,763

Bulinka> i jak córcia?
Markadia> oj zdziwiłabyś się ilu niewinnych siedzi za kratkami.
Brene> gratki smile
Taja> pozyskałaś środki na  tomik?

Alika, Mamuska, Weronka, Ela...gdzie Wy dziewczyny ? smile
dobrego popoludnia
uciekam do krawcowej, malutkie naprawki mnie czekają i do Intermarche ...rękawiczki mam odłożone smile

54,764

Soniu> dziękuję za zainteresowanie smile . W rezultacie ... jedyne rozwiązanie jakie wchodziło w grę to f-ra proforma, a tej z kolei podobno budżetówka nie stosuje, bo budżet gminy na to nie pozwala... czy jakoś tak hmm . Umówiliśmy się, że otrzymam to stypendium w 2018. Jednak postanowiłam nie czekać bezczynnie. Mam już niemal gotowy projekt na polakpotrafi. Zamieszczę go i spróbuję uzbierać fundusze, to mnie nic nie kosztuje. Jeśli się uda, to już od stycznia mogę podpisywać umowę z wydawnictwem. Jeśli się nie uda, pozostaje mi czekać na to stypendium.

A przy okazji: znacie fora gdzie można zgodnie z regulaminem zamieszczać linki? Gdzieś muszę ten mój projekt zareklamować. Piszę na blogi, ale na razie brak odzewu. Pytam adm. na niektórych forach, ale również brak odzewu.

54,765

Tajemnicza- sprobuj na facebooku. Utworz strone podpiętą pod Twoj profil i do dzieła

54,766

Ja się na fejsie średnio znam. Konto mam, ale tylko dla znajomych i służy mi do kontaktu, a nie dla zabawy i ślęczenia godzinami tongue .
Mogę w ogóle założyć drugie konto na fb? To byłoby tzw fikcyjne? Jak to podpięte pod moje?

54,767 Ostatnio edytowany przez brenne (2017-11-08 20:03:59)

Mozesz załozyc drugie konto albo wejsc w opcje  i wykreowac nastepne( mam angielskie ustawienia wiec u mnie jest create the page)
Nazwac np tytulem Twojej ksiazki albo wybrac nazwe zwiazana z Twoimi pasjami. Kiedy bedziesz pisala komentarze albo wysylala linki zwracaj uwage czy podpis jest na Twoje dane czy stworzonej strony. Jest to o tyle wygodne ze będąc zalogowana na jednym koncie masz podglad na obydwa konta.  Takich swoich stron mozesz stworzyc kilka. Stworz jedno do zabawy np. Zatułowane pies I kot, wklejaj jakies glupoty o zwierzakach, odwiedzaj jakies strony tak dla zabawy I nauki jak sie po takiej stronie poruszac. Jak juz to rozgryziesz stworz wlasciwą stronke.
Pozbieraj  strony facebookowe o interesujacej Cie tematyce i tam sie w jakis sposob udzielac.
2 opcja to Instagram.
Wlasciwie, aby cos zareklamowac bez Instagrama I Facebooka nie ruszysz

54,768

hiii ale się wysypałam lol

jasne siedziałam w pierdlu

http://static.polityka.pl/_resource/res/path/6c/60/6c606371-14e2-4292-8394-cfea010365cf_900x

która mi fotkę strzeliła ??? he     ??? lol

54,769

Bacha, teraz juz wiem, gdzie miałaś czas, żeby te 17 tys postów trzasnąć.

54,770

Bachasiu ja też zamknęłam oczy o 18-stej,a otworzyłam o 20-stej.Spałam jak niemowlę.
Soniu dziękuję,że pamiętasz!Córka biopsję przeżyła bez znieczulenia.Kurczę nie po mnie,bo ja bym sobie tak nie dała.Wyniki dopiero 29-ego.Córka wzięła lekarkę na spytki i ta Jej powiedziała,że w tym wieku,to prawdopodobnie złośliwy,bo po 40-stce to zdarzają się często zwykłe.Jednak ma 90 procent na wyleczenie,bo guzki tarczycowe rzadko mają przerzuty.
Marne pocieszenie.

54,771

bry DZIEWUSZKI

kawulca z PRL-u podaje
                                                   http://www.blasty.pl/upload/images/large/2017/11/polskie-espresso_2017-11-02_12-04-40.jpg

Sonia NETKI lol to takie moje "więzienie"  tylko w miłym wydaniu

http://www.fotozrzut.pl/zdjecia/efb03261adc960f0b3230a420d3b562c.gif

Ursa plisss o fotki ... smile

pozdrawiam WSZYSTKIE bez wyjątku ...

54,772

Pozdrawiam i miłego dnia dla wszystkich!

54,773

Hello,
Bulinka> recę mi opadają na to co powiedziała lekarz do Twojej córki, że byc może złośliwy...o my God !!! no jak można, gdzie jakies minimum etyki...AAAA....NIE WOLNO tak mówić gdy nie ma potwierdzenia w wynikach, a sa tylko przypuszczenia. Poczekajcie cierpliwie na wynik, nic nie jest przesądzone jeszcze.

Bacha, ale wiesz to ja z zatej drugiej kraty naprzeciwko tą fotkę cyknęłam smile

https://jajamioasfalt.pl/upload/images/medium/2017/11/co-zrobic-gdy-ptak_2017-11-07_18-57-09.jpg

54,774

ależ niesamowita plaża z tym wrakiem! ciekawe czy można na niego/do niego wejść, eksplorowałabym jak szalona big_smile uwielbiam stare, opuszczone ruinki, to jak podróż w czasie lub do innego wymiaru.

mieszkam jakieś 5km od plaży, więc dopiero w weekend się tam wybieram. mieszkam na wakacjach, ale pon-pt pracować trzeba żeby było za co te kokosy na plaży pić smile zdjęć jeszcze nie robiłam, przyznam się, że nawet okolicy jeszcze nie zwiedziłam a jesteśmy tu już kilka dni. jakos tak mi leniwie. z ganku mamy widok na jezioro i tak siedzę i patrzę i coś mi się nie śpieszy ruszyć pupe big_smile
ostatniej nocy była ogromna ulewa, niesamowita, po prostu rzęsisty wielogodzinny prysznic z nieba. i ten dźwięk! ulewa była tak głośna, że nie słyszeliśmy oglądanego na 100% głośności serialu. zaskakują mnie też koguty, jest ich dużo i niezmordowanie pieją praktycznie całą dobę.

nigdy nie miałam psa, ale nie wyobrażam sobie spać w takiej bącznej komorze gazowej big_smile człowiek wystarczająco smrodzi, chyba bym nie dała rady ze swądem zwierzaka. miałam koty i też potrafiły się zbączyć okrutnie, mimo miłości wyganiałam z łóżka i sypialni gdy smrodek robił się intensywny. czy to znaczy że nie kochałam moich futrzaków? big_smile

54,775

Uursa , to że nie pozwalasz spac zwierzakom w łozku to nie znaczy  ze ich nie kochasz. Albo powiem inaczej.  Ja spię z moja sunią bo na początku nie potrafiłam postawic granic  i moja bokserka jest rozpieszczona jak nie powiem co wink

54,776 Ostatnio edytowany przez Kamoa (2017-11-09 10:36:21)

Hej wink
Ciekaw jestem jeśli pupile zajmują wasze łoża,  a co z sexem ? dla mnie sypialnia to miejsce tylko moje/nasze prywatne tzw; azyl,  i nikt z innych domowników nie ma prawa tam wchodzić, małe dzieci ludzi  uczy się do spania w swoich łóżeczkach a zwierzakom pozwala ?

54,777

Kamoa zwierzaki z reguły się gapią hi hi tongue

Witaski w chłodny czwartek smile

U mnie trochę smutno bo wczoraj zmarła mama mojego faceta,przykre ale starowinka swoje latka przeżyła.
Odeszła cichutko w spokoju,tyle dobrze.

Miłego dzionka życzę smile

54,778 Ostatnio edytowany przez tajemnicza75 (2017-11-09 16:40:16)

Witam wszystkie smile .

Brenne> dziękuję za podpowiedzi, mam nadzieję, że sobie poradzę.

Bulinko> nie pierwszy raz spotykam się z tym, że lekarze rokują gorzej niż jest. To chyba ich taktyka, że lepiej powiedzieć gorzej, a jak się okażę lepiej to pacjent będzie szczęśliwi. Jeśliby pocieszali, a okazałoby się, że jest jednak źle... wtedy pacjent może nawet oskarżyć lekarza. Tak mi ktoś powiedział.
Dlatego nie zamartwiajcie się na zapas.

Bacha> to my razem siedzimy w tym forumowym pierdlu wink .

Soniu> niby nie wolno, ale ostatnio jednej znajomej mąż usłyszał, że tego typu guzy to już bywają złośliwe. Potem się okazało, że to zwykły guzek, wycięli i jest ok. Tego typu posłuchy chodzą dość często. Dlatego to co napisałam wyżej Bulince może być prawdą.

Uursa> ja tez nie jestem przeciwko zwierzakom,ale nie pozwoliłabym na spanie ze mną w łóżku. To dla mnie jest dość niehigieniczne. Poza tym... ja psu do budy nie wchodzę, to czemu on ma mi w łóżko włazić wink ? Miałam kota, w ogóle to uwielbiam koty. Wołam kici-kici zawsze gdy widzę na ulicy kota tongue . Jednak nie mógł ze mną spać. I tak się w nocy ukradkiem wcisnął gdzieś koło nóg, albo na wierzch na pierzynę wskakiwał. Jednak zawsze dostał za to ochrzan, gdy się obudziłam. Łóżko to mój rewir.... sorki... w tym względzie się nie ugnę big_smile .

Kamoa> to prawda, że się gapią. Ja bym się nie seksiła z taka widownią, czyli byłby celibat wink .

Markadia> wyrazy współczucia.

Udanego dnia wszystkim Netkom.

54,779

Taja> jesli pacjent uprze się, żeby skarżyć lekarza to zrobi to bez względu czy usłyszy fałszywie optymistyczną prognozę czy fałszywie pesymistyczną, więc tu nie widzę związku. Natomiast jest działaniem wysoce nieetycznym odbierać nadzieję...lekarz nie może stawiać się na miejscu  wyroczni...zwłąszcza w sytuacji gdy nie ma w ręku diagnostyki...zresztą medycyna jest względna

54,780

Brenne> taki komunikat " zezwól innym osobom na użycie strony jako lokalizacji dla klatek." Co to są klatki i o co w tym chodzi?

54,781

Tajemnicza-To moze miec związek z tym gdzie chcesz aby Twoja strona wyswietlala sie w sugestiach. Czy pyta cie o wybranie miejscowosci i promienia w kilometrach, w jakim regionie ma strona sie ukazywac?

54,782

.....bry raniutko DZIEWUSZKI

kawuś zapodaje

http://img1.obrazkionline.pl/ob/dzien-dobry/dzien-dobry_008.jpg

Sonia czyli razem garujemy lol  Taja jako trzecia i fajnie  smile

nie mam żadnego zwierzaka w domu i dobrze mi z tym smile .... wygodnie

Ursa pyknij fotki z ganku smile  zawsze to widoki  inne niż u nas smile

pozdrawiam WSZYŚCIUTKIE  bez wyliczanki

54,783

Witajcie .....
Troszke mnie tu nie było , widze nowiuskie . Witam Was serdecznie i cieszymy sie , że dołaczyłysie do nas ..
Nie miałam neta to nie zagladałam .

54,784

Basia kawkę zapodała.Co by było,gdyby Jej nie było?Oj ciężko by było!
Elu dobrze,że wróciłaś.Co tam u Ciebie poza tym,że net odzyskałaś?
Wstałam z bólem głowy i coś mnie ściska w gardle.Chyba trzeba rutinoscorbin przeprosić,bo dawno nie brałam.
Cieszę się,że ten tydzień się kończy,bo był zawalony robotą.Muszę się zregenerować przez weekend.

54,785

http://fajnyportal.pl/photo/_515c4b2e056eb.jpg

Pochmurno u nas ale nie pada,dobrze bo musze iść do apteki leki wykupić.
Ciekawe ile ty razem zapłacę hmm

Pozdrawiam smile

54,786

witam pięknie i pozdrawiam z sauny (mam na myśli tutejszą pogodę), ostatnie dwa dni były super przyjemne bo prawie cały czas lało, ale dzięki temu powietrze było rześkie, dziś już słońce szczypie skórę i wszystko się lepi i swędzi, niesamowita jest ta różnorodność mikroklimatów. pstryknęłam przed chwilą dla was kilka fotek miejsca w którym mieszkamy, wygląda to tak:

http://fotoo.pl//out.php?i=1221854_tn-23547058-2048770212026334-731131168-o.jpg http://fotoo.pl//out.php?i=1221853_tn-23484882-2048770215359667-2117979679-o.jpg http://fotoo.pl//out.php?i=1221852_tn-23484725-2048770218693000-666567828-o.jpg
http://fotoo.pl//out.php?i=1221851_tn-23469447-2048770235359665-711057937-o.jpg http://fotoo.pl//out.php?i=1221850_tn-23435577-2048770208693001-2003140214-n.jpg

54,787 Ostatnio edytowany przez Sonia2012 (2017-11-10 12:21:50)

Hejka,
Witajcie Bacha, Bulinka, Ela, Markadia,  UUrsa
Dziekuje za Fotki z Tajlandii- urocze miejsce...Uursa, Ty masz lekkie pióro, mogłabyś pisać...i ksiązkę wydać :)Tak tylko nieśmiało podpowiadam smile   

dosiadam do kawki
i mykam do obowiazkow

54,788

Zerkam w przerwie w pracy.Uursa jak w raju.Mogymy tylko pozazdrościć.
Lecę dalej.

54,789

https://www.xdpedia.com/obrazki/jest_piatek_1904.jpg

Uursa, przepiekne te zdjecia z Tajlandii smile

54,790 Ostatnio edytowany przez elzbieta47 (2017-11-10 14:53:19)

Uursa alez piekne widoki . az miło

Do konca listopada pracuje na interwencyjnych u sołtysa psychopaty .
Ale jeszcze dwa tygodnie i wtedy lozik bez stresa

54,791

hey kukam sobie

by podziwiać fotki Ursy lol
no fajnie .... tyle wody w około to i komarzyska są ...
drogo płacicie za wynajem takiego domku ... ten basen ?? dla kogo jest ??? korzystasz ?? lol
Phuket ??? tj. tam gdzie było to ogromne tsunami chyba w 2012 roku ???

zakupki porobiłyście ... ludzi pełno wszędzie  smile

Ela oby ten listopad szybko zleciał dla Ciebie ...

54,792

http://st2.depositphotos.com/3837271/6708/i/450/depositphotos_67087929-stock-photo-hello-friday-card.jpg

Elka> ważne, że wreszcie jesteś. Nerwów ma Wam zżarte ten sołtys, co?

Bulinko> ja tez się cieszę weekendem. Miałam tydzień dość obciążony psychicznie. Lubie taki dzień jak jutro. Wolne, ale nie muszę się nigdzie spieszyć: do kościoła, na zakupy... nigdzie.

Uursa> ale masz pogodę piękną, a u nas zrobił się taki chłód, że strach. Fajnie masz smile .

Wszystkie bez wyjątków pozdrawiam pięknie.

https://i.ytimg.com/vi/rrVhZfSxONI/hqdefault.jpg

54,793

tak , mnostwo .
ci powiem , ze juz nigdy wiecej do tej wsi za tego sołtysa

54,794

Bachasiu zakupy porobione.Ja weszłam do Biedronki i wyszłam z dwoma pełnymi reklamówkami.Od kiedy są świerzaki,to zakupy głównie tam robię.
Ja już w domku wypoczywam.Tak jak Taja lubię takie dni bez pośpiechu.Tak więc odpoczywamy przy pracy w domku.

54,795

Podpisuję listę i mykam.
Ja niestety jutro i w niedzielę do pracy.
Cmokam i dobre myśli zostawiam.
Trochę się powolutku u mnie zmienia. Może w końcu na dobre.
Trzymam kciuki za Was dziewczyny i Waszych bliskich.

Posty [ 54,731 do 54,795 z 85,599 ]

Strony Poprzednia 1 841 842 843 844 845 1,317 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024