Hejka.
U nas dziś słonecznie 18 st.C, wiatr jest, ale niezbyt chodny. Jak na połowę października jest pięknie.
Z pracą fizyczną jest tak, że w domu pracujemy ile chcemy, ale przerwy tez robimy kiedy chcemy, jakie długie chcemy i mamy swoje tempo, swój rytm. A w pracy każą 8 godzin zapierniczać z jedną krótką przerwą na szybkie śniadanie, nie odpoczywanie
. To jednak jest coś innego, bardziej obciąża organizm.
Elu> trzymaj się mocno. Wiedz, że masz prawo iść na zwolnienie. Wprawdzie nie otrzymasz za nie wynagrodzenia, bo nie przepracowałaś nawet 1 m-ca, ale masz prawo zwolnienie wziąć. Gdyby Cię siekło w kręgosłupie zbyt mocno, to rozważ to. Wiem po sobie, że z kręgosłupem żartów nie ma... kto jak kto, ale ja to wiem doskonale. Dzięki za piękne wiosenne kwiaty.
Uporałam się z moimi kontami. Zrobiłam czyszczenie gruntowne ciasteczek, pamięci podręcznej itp. Zresetowałam i działa. Zastanawia mnie tylko, kto siedzi na tych infoliniach, skoro nikt mi nie mógł tego doradzić? To mi kazała babeczka wysłać sms-a za 6 zeta
, nic nie pomagającego. Zamiast od razu polecić czyszczenie lub zmianę przeglądarki. O czego oni tam są hę?
Wszystkim przesyłam moc pozytywnych myśli.