Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

Strony Poprzednia 1 829 830 831 832 833 1,317 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 53,951 do 54,015 z 85,597 ]

53,951

Odp: Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

Widzisz....znów mnie ktoś wprowadził w błąd.Byłam pewna,że wkładki też refundują.
Co do renty,to niestety jest to niemożliwe.Ma już dochód z ZUS-u,to kuniec.
Taja jak dają,to się bierze.Kiedyś Pani z PFRON-u powiedziała,że jak niepełnosprawni nie wezmą dofinansowań,to na następny rok dostaną mniej funduszy.Co do +500,to ja jestem za,ale dla wszystkich dzieci równo bez gówniane.....dochodu.Jak bogaci mają,to niech odłożą dzieciom na przyszłość.Kto wie jaki Ich los czeka?Miało być dla wszystkich dzieci.Tylko nie mogę też zrozumieć tego,że np.mój syn skończył 18-ście lat w drugiej klasie technikum.Przecież jeszcze dwa lata będzie w tej samej sytuacji:dalej będzie uczniem,więc dlaczego nie ma tego +500 choćby do ukończenia szkoły średniej?

Zobacz podobne tematy :

53,952 Ostatnio edytowany przez tajemnicza75 (2017-08-23 21:57:00)

To prawda, póki się uczą to powinno być.
Choć podejrzewam, że byliby też tacy co by naciągali chodząc do szkoły jedynie dla picu. Tak moja kuzynka robiła, by dostawać rentę rodzinną do 26-go r.ż. Zmieniała stale szkoły, żadnej nie skończyła, ale żeby nie było ... uczyła się wink i tak ciągnęła dopóki mogła.
Wracając do tych bogatych 500+; miało być na wszystkie dzieci-owszem, ale skoro nie jest, to dałabym tym biedniejszym rodzinom, a bogatym nie. Patrzę trochę po sobie, bo moi rodzice byli biedni, czasem nie było co jeść. Sama biedna nie jestem, średnia klasa powiedzmy, ale też czasem ciężko, stale trzeba liczyć i uważać na większe wydatki.
Natomiast gdy wspomnę ubogie dzieciństwo i myśląc o tym, że dwie osoby na najniższej mogą zarobić za dużo, to mi się flaki przewracają. No heloł... to są wolne żarty jakieś. Tak nie powinno być, bo ten ich limit zarobków jest śmiesznie niski. Dwie najniższe krajowe i są niby za bogaci na 500+, a prawdziwie bogaci dostają ot tak sobie? Widać, ze ktoś w rządzie nie zaznał nigdy biedy wink .
Sorki za tę dygresję, ale mnie bieda zawsze boli.

53,953

Taja mnie też to boli.Ja do urodzenia Majki grzałam mieszkanie w cyganach,a na ścianach miałam wilgoć.Gdyby wtedy ktoś o mnie pomyślał i dał mi 500zł na starsze dzieci,to też byłoby łatwiej.Dlatego rozumiem tych,którym brakuje od wypłaty do wypłaty.

53,954

Robię kawkę i do roboty smile
Dobrego wszystkim smile

53,955

hey ... DZIEWUSZKI

troszkę się dziś zastanawiałam jaki mamy dzień tygodnia smile

http://img7.dmty.pl//uploads/201702/1485966162_y9eoef_600.jpg

to i kawkę stawiam

https://i1.kwejk.pl/k/obrazki/2017/05/acaad6e8406bf14cbaff6adca9757e6a.jpg

Mamuśka witaj smile

Taja zastanawiasz się nad drugim dzieckiem ???? hiii   
żarty żartami ... lol
niedawno pod oknem słyszałam taki tekst
młody chłopak do ciężarnej dziewczyny :
- hey  a co to trojaczki będą ???
- nie
- a to nie wiesz,że teraz idzie się na ilość ....   nic dodać nic ująć smile

jak to pokolenie "pińcet plus" pójdzie do szkoły ...  zaczną się dopiero wydatki

Ela takim jak TY    państwo powinno pomagać smile   a nie alkoholikom i dzieciorobom ... wrr

pozdrawiam WSZYSTKICH ...

53,956

Hej ....
dosiadam do kawusi .
Tak kobiet w ciazy bardzo duzo chodzi , i to duzo liczy na te 500+
ale jak pojda do szkoly to dopiero zaczna sie wydatki to prawda .
Ja wiesz Basiu samaporadze se jak zreszta zawsze , nie chodze do opieki
bo jak widze te panie i ich krzywe spojzenia to mi w srodku cos sie przewraca

53,957

Witam!
Eluś mam rację.Panie z opieki to tak się zachowują,jakby dawały ze swojej kieszeni.Dzięki Bogu już tam nie muszę chodzić.
Zresztą zauważyłam,że w PFRON-ie mają też swoje zasady,a nie ogólnie panujące.

53,958

tak jak w kazdych takich urzedach Bulinko .
sa niemile i nieprzyjemne , zamiast słuzyc pomoca to jak zobacza petenta to jak zło konieczne .

53,959

Rutyna i lenistwo,tak to można Elu podsumować.
Czas zabrać się za robotę.Dziś nie jadę do pracy.Zawiozę te dokumenty na +500 i może Majkę zabiorę,bo tenisówki muszę kupić i bluzkę białą,bo ta co ma,to już taka na styk.

53,960

Dzień doberek smile

Bachasiu ale namotane z tymi dniami he he muszę to sprzedać dalej lol

Dziewczyny doskonale rozumiem Wasze rozgoryczenie,sama korzystam z OPS a mój eks ma 5000 emerytury i na nic go nigdy nie stać.
Młodsza córka pojechała na miesiąc do starszej dał jej kieszonkowego 20 zł i to wymuszone hmm
Powiedział,że skoro siostrę do siebie zaprasza to niech ją utrzymuje w końcu to siostra.
Tylko,że córka jest dopiero na stażu i ma 1000 zł,a ojciec dziennie w barze jest widywany hmm
Nam od wypłaty do wypłaty nie brakuje,ale możemy zapomnieć np. o wyjazdach na jakieś wakacje,żyjemy raczej oszczędnie.

Mimo wszystko życzę miłego słonecznego dnia smile

53,961

Wiesz Markadia ja tez zyje z ołowkiem w reku . Taki nasze zycie niestety .
Kiedys ojciec dzieci powiedział , ze płaci alimenty to mama niech wam da , chociaz ich nie płaci bo miga sie gagatek
I tak to jest z tymi ojcami

53,962

Mojemu komornik siedzi na pensji więc chce czy nie chce płaci a raczek komornik mi płaci bo on nie ma nic do gadania.
Jeśli Twój ma jakiś dochód nie na czarno ja bym zgłosiła smile

53,963

Wiesz wiem , ze jezdzi do Holandii ale niewiem jak tam robi czy na czarno czy na umowe

53,964

Witajcie
Współczuje tych ojców bezdusznych, zrobić to chętnie, a potem najlepiej umyć ręce.

Bacha> ja i ciąża? Mój kręgosłup by tego nie wytrzymał, cierpię już dostatecznie bez ciąży. Dźwigać mi nie wolno tongue ... ale co to kogokolwiek interesuje. Mam se zrobić jak typowa matka polka, na czworakach cierpiąca, ale rugać dla 5 stówek wink .

Dziś mnie tak boli kręgosłup, że ruszać się nie mogę, a z młodą jesteśmy umówione po te wkładki. Kurde... jak ja wytrwam w podróży(?)... nie wiem hmm .

Miłego dnia wszystkim i zdrowia smile .

53,965

Taja leczysz się na ten kręgosłup?Moja siostra miała takie problemy.Nie mogła chodzić.Sytuacja zmusiła Ją,żeby iść do pracy.Poszła do roboty i po jakimś czasie jak ręką odjął.Nie wiadomo co to było do dziś.

53,966 Ostatnio edytowany przez tajemnicza75 (2017-08-24 19:44:54)

Bulinko> leczę się... o ile to można nazwać leczeniem, bo to choroba nieuleczalna. Raz na pół roku jestem u reumatologa, dostanę receptę, nakaz wykonywania ćwiczeń i do widzenia. Leczenie zzsk polega głównie na uśmierzaniu bólu. Z tym, ze ja teraz na prawdę rzadko tak mocno cierpię, było kiedyś znacznie gorzej. Ta szeptunka, o której kiedyś tu pisałam znacznie mi pomogła. Cały czas liczę, że ją kiedyś odnajdę. Dzięki niej mogę spać, wstawać bez płaczu, chodzić, żyć w miarę normalnie. Takie ostre napady bólowe zdarzają się raz na kilka m-cy. Na co dzień jest znośny ból.

53,967

Taja kurcze,to diagnozy nie znasz?To jest chyba najgorsze.Próbowałaś u kogoś innego?

53,968

Bulinko Taja chyba ma diagnozę bo pisze,że ma zzsk czyli zesztywniające zapalenie stawów kręgosłupa.

53,969

Nie wiedziałam,że to jest skrót choroby.Wybacz...kurcze,nie zazdroszczę.
Idę spać.Dobrej nocy.

53,970

witam DZIEWUSZKI

http://images6.bibsy.pl/LV5jxcFo/wlasnie-po-to-jest-kawa.jpeg

ten skrót ZZSK to też pomyślałam ,że to zwykła literówka

pozdrawiam ....

53,971

witajcie piatkowo iłekendowo

53,972

Zaraz zrobię drugą kawkę i pooddycham smile
Dobrego piątku
U mnie jest śliczna pogoda smile

53,973

Witajcie w piątek,piąteczek,piątunio big_smile

Wczoraj dowiedziałam się,że młodsza córka wraca dopiero we wtorek bo kolega tej starszej jedzie samochodem do mojej miejscowości to ją podwiezie.
I dobrze po co ma się tłuc dziecko pociągami i autobusami smile)

A co do skrótów to jeśli jest długa nazwa używa sę w medycynie skrótów np.RZS-reumatoidalne zapalenie stawów,SM-stwardnienie rozsiane itd smile

Miłego dzionka życzę smile

53,974

Majka ma DPM i wiedziałam o tym,ale nie zajarzyłam.
Ja już też mam weekendzik.Tylko domek ogarnąć i obiadek.Na obiad dziś gzik i polewka.

53,975 Ostatnio edytowany przez tajemnicza75 (2017-08-25 15:46:18)

Hejka.
Dosiadam na chwilę z bólem, ale już nie mogłam leżeć. Nie wiem sama jak jajo znieść... na siedząco czy leżąco wink .

bulinka_1969 napisał/a:

Taja kurcze,to diagnozy nie znasz?

Tak jak Markadia pisze, zzsk to skrót. Powinnam była napisać z dużych liter, byłoby czytelniejsze. Całej nazwy nie chciało mi się pisać.

Udanego weekendu wszystkim życzę.
Ja idę się położyć, albo się przejść po mieszkaniu... sama nie wiem co hmm .

53,976

Dosiadam, chociaż w nocy.
Oj Taja nie zazdroszczę tego bólu, zresztą nikomu.
Zostało mi jeszcze kilka dni wolnego, staram się maksymalnie je wykorzystać, by synowi wyremontować pokój, ale idzie tak ślamazarnie, że już tracę nadzieję na jakikolwiek finał, nawet tydzień po urlopie sad
Spróbuję usnąć, dobrego dziewczyny

53,977

doberek sobotnio Dziewuszki ....

https://simg.chomikuj.pl/9dc75d86a4bd8e1e35efb905025ce00e43ff87c6?url=http%3A%2F%2Fscouteu.s3.amazonaws.com%2Fcards%2Fimages_vt%2Fmerged%2Fusmiech_kawusia_i_cos_slodkiego_dla_ciebie_0.jpg

Mamuśka każdy remont w końcu kiedyś się kończy ....

Bulinka pisz migusiem co to jest GZIK ?????
i POLEWKA ???  smile    jak jeździłam za dzieciaka w Twoje strony  to właśnie tą polewkę pamiętam smakowo
ale może to co innego ??? smile

chorowitkom ... lepszego samopoczucia życzę ...    lol

53,978 Ostatnio edytowany przez elzbieta47 (2017-08-26 07:33:37)

dziendoberek sobotniowo .....
na kaszubach polewka tez je .
do tego suszone grzyby , i suszone owoce
2 marchewki , kostka rosołowa .
gotuje sie potem sie dosładza do swojego smaku ,
zageszcza i dodaje na koncu smietane . jada sie z ziemniakami gotowanymi
osobno

a druga polewke tez gotuje i to tez na kaszubach
woda rosołki w kostce do tego kilka cebul
ziele , listek . i ziemniaki
zawieszamy maslanka z maka i tez na koncu smietana
to taka szybka polewka

53,979

Dosiadam z kawką
Witam sobotnio smile

53,980

Witam!
Teściowa nauczyła mnie takiej polewki:
-wodę posoliną gotujemy,
-zalewamy maślanką rozrobioną z mąką.
-na talerzu polewamy śmietaną,albo i nie.
Gzik:
-biały ser ugniatamy do gładkości
-dodajemy śmietanę i sól.
Do tego ziemniaki w mundurkach mogą być.
Kolejność jedzenia hi...hi...:
-ziemniak maczamy w serku i do paszczy
-popijamy polewką.
Dla nas to obecnie rarytas,bo jakoś rzadko,to ostatnio robię.
Dziś dzień w domku.Tylko popołudniu idymy z małą na ślub wychowawczyni do kościoła.

53,981

http://animowane-gify.pl/uploads/machaj%C4%85cy%20kotek%20mi%C5%82ego%20dnia.gif

53,982

Bulinka o! właśnie taką polewkę pamiętam ....
zapiszę sobie .... może kiedyś ugotuje ... smile

Ela te Twoje polewki też brzmią smakowicie smile

pozdrawiam ...

53,983 Ostatnio edytowany przez bulinka_1969 (2017-08-26 14:21:43)

Dziś dla odmiany serwuję królika.
Dziewczyny napiszcie jak Wy robicie królika?Ja tak po wiejsku.Też z przepisu teściowej,czyli próże w majerankiem.
Co zaś się tyczy wiejskich przepisów,to teściowa gotowała jeszcze żur:taki samogon tylko na osoloną wodę i na talerzu okraszała go skwarkami.Ja nie gotuję tak,bo nie lubię.
Druga zupa,to czarnina z krwi kaczki albo królika.Na samą myśl mi się podnosi.
U mnie z kolei w domu gotowało się wodzionkę:chleb rozdrobniony,polany wodą,trochę masła,sól,pieprz,magi i czosnek.To też czasem jedliśmy z ziemniakami utłuczonymi z podpieczoną cebulką.Wodzionka na michę na środku,a każdemu na talerz kartofle hi...hi...Kurcze chyba zgłodniałam.

53,984 Ostatnio edytowany przez elzbieta47 (2017-08-26 14:58:16)

ja krolika robie tak jak kurczaka bo długi czas inaczej moje dzieci nie jadły .
a teraz jak dostaje kogos na obiad to krolika nadziewam wedzonym boczkiem , cebulka i czosnkiem .
i tez pieke jak kurczaka . tak krociutko i co jakis czas podlewam woda i tak sie dusi .

a te zupy czest goszcza u mie na obiad ,
kiedys tej polewki synowie nie jedli z grzybow a dzis sie dopytuja kiedy mamo zrobisz

53,985

Hejka.
Zawiesiła mi się stronka, już ostatnie zdanie pisałam i muszę klepać od nowa hmm.

Ja takich polewek nie kojarzę z dzieciństwa, chociaż podobną zupę mama robiła i nazywała ją zupa-nic. Moze to też nalewka, ino nazwana po swojemu wink .

Moja rodzina jest mięsożerna, więc takowych by nie jadła. Najgorsze, że ja przy nich się też taka stałam i przyznam, że trudno było by mi się najeść taką polewką. Chyba bym dokładki robiła co godzinkę wink .

Dziś się odrobineczkę lepiej czuję. Stale łykam tabletki, do tego osłonowe, probiotyk i jeszcze siemię, by mi żołądka nie dopadło. Młoda dziś zrobiła zakupy takie dość ogólne. Z wierzchu ogarnęła mieszkanie i padła plackiem. Mówi, że nie wiedziała, ze ja taka ciężką pracę wykonuje w sobotę, a zrobiła chyba z 1/3 tego co ja robię wink .
Ja tylko chodzę sztywno jak kołek, staram się nie zginać, nie podnosić niczego, raz siedzę, raz leże i tak nie wiem co ze sobą zrobić.

Wszystkim życzę udanego weekendu, zdrowego i radosnego big_smile .

53,986

Witam prawie już wieczorkiem!
Wychowawczyni była przygotowana na obecność dzieciaków na swoim ślubie,bo każdy uczeń dostał czekoladę.Było też pamiątkowe zdjęcie,a ksiądz podkreślił ich obecność.Dzieciaki miały bukieciki.Fajne to było.
Odpoczywam w fotelu.Mąż w pracy,a syn zabrał małą na lody 13 km od domu.

53,987

Taja ja w ogóle nie gotuje zup ... no chyba,że od czasu do czasu rosół ...

Bulinka fujj ... ta czarnina    tam w Twoich stronach gotowali ... fujjj lol

wodzionkę znam .... gotuje z zimie bo jest rozgrzewająca
od teściowej nauczyłam się z cebulą  czosnek  - przyprawy (kminek + majeranek )  - zasmażka na boczusiu wędzonym
chleb jak najstarszy pokrojony w kostkę ... mniam pychotka  ale to raczej na kolacje 

Ela musisz synciom dogadzać zupkami smile

53,988

Bachasiu czarnina od teściowej na szczęście,a nie z moich stron.Gdyby mama mi to kazała jeść tak jak jarzynową,to by było niezłe haftowanie.

53,989

Dosiadam z kawą.
Ehhh

53,990

kaszuby tez gotuja czarnine ,z gesiej i kaczej krwi .
ja nie gotuje i my nie jestesmy nauczeni jesc .
ale jako dziecko jadłam tylko sie rozchorowałam i od tego czasu juz nie ruszyłam
wiec dla mnie był rosołek

53,991

bry niedzielnie

http://img2.garnek.pl/a.garnek.pl/010/410/10410805_800.0.jpg/milego-i-slonecznego-czwartku.jpg

Mamuśka co tak wzdychasz ??? lol

Ela witaj   

pozdrawiam WSZYSTKIE od A do Z ...

53,992

Witajcie!
Niedzielny ranek w fotelu z kawusią.Nie ma chyba nic lepszego.Chyba,że sobotni ranek z kawusią hi...hi...
U nas dziś dożynki gminne.Zapowiadali deszcz.Na razie tylko w nocy pokropiło.Szkoda by było atrakcji jakby deszcz spadł.
Mała jeszcze śpi.Wczoraj do23:30 malowała farbami domek z kartonu dla podwórkowego szczeniaka,który jest na wydanie.Chce,żeby poszedł z domu ze swoim domkiem.

53,993

Aaa tak jakoś mi smętnie, bez powodu.

53,994

Witajcie smile

U nas o 3 w nocy przeszła ogromna burza z gradobiciem.
Mieszkam na 10 piętrze i było słychać jak waliło w dach szczególnie było słychać na korytarzu,jakby kamienie leciały lol
Było mocno ale krótko smile

Bulinko to pomysłowa ta Twoja córcia,domek dla pieska no no fajnie smile

Bachasiu wodzionkę u mnie jadł mój eks bo on rodowity Ślązak,ale moje córki tez popróbowały jak były małe i smakowało im.
Czerniny bym do ust nie wzięła blee.

Mamuśkka co tak Cię smęci bez powodu?

Coś na humorek smile

http://static.gnuj.pl/0_0_1046472604_cycki_na_plecach_przez_barti1989_middle.jpg

Pozdrawiam smile

53,995

Heloł.

Nas burza obudziła wcześnie rano, grzmiało naprawdę głośno.

Ja czerniny nie zjem. Pamiętam, ze jako dziecko na wakacjach u babci powiedziano mi, ze na obiad barszcz. Wszyscy sie zajadali, a mi to nie chciało przejść przez gardło. W końcu babcia się wkurzyła i pytała, kto mi powiedział, ze to czernina a nie barszcz wink . Nikt nic nie powiedział, mi po prostu nie smakowało, to był jakiś specyficzny smak, mdliło mnie od tego "barszczu". Ale za to u mnie w pracy mam smakosza czerniny, kobieta często ją robi.... wampirem chyba jest tongue .

Mamuska> nie ma smutku bez powodu smile .

Udanej niedzieli wszystkim!!!! Pozdrowionka dla każdej z osobna.

53,996

Mamuśka głowa do góry.Zjedz coś słodkiego i będzie lepiej.
Idę obiadek kończyć i idymy zobaczyć co tam atrakcyjnego dla małej pod remizą.

53,997

witam w nowym tygodniu   sierpniowo - wrześniowym

http://scouteu.s3.amazonaws.com/cards/images_invitations/merged/czas_na_kawe_3.jpg

pozdrawiam  ....

53,998

Witajcie smile

Basia kawunie już dawno postawiła a tu wszyscy śpią czy co? big_smile
http://img1.obrazkionline.pl/ob/poniedzialek/poniedzialek_002.png
Pozdrawiam serdecznie smile

53,999

hej kobitki ......
byłam dzisiaj w gminie no i sie dowiedziałam , ze nie dostane nic na to co zniszczyła mi ta wichura .
bo dom jest gminny , a to nie podlega pomocy .
nawet na farbe ani pape bo szopy nie sa ujete w zasobach gminy jak chcemy to moga je jedynie rozebrac a jak nie to z własnych srodkow sobie je naprawic

54,000

Witajcie.

Ela> straszna ta wasza gmina. To nie mają gminnych środków pomocowych na swoje własne budynki? A to zalanie też się nie liczy?

Pozdrawiam serdecznie wszystkie smile .

54,001

hey DZIEWUSZKI

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTUAgTQYzWPsQ90CSVTUV1XjDSY3MFOCYG_l1CoIApdfZ5huSkD9A

Ela to kto ma wyłożyć na remont jak nie GMINA ????  wrrrrr   

pozdrawiam  .... spokojnego dnia życzę 

54,002

https://2.bp.blogspot.com/-oyUH5RNm8Y4/VwUUSjT0NhI/AAAAAAAARHo/Dl0Y9L4snrIQEoIvWSc0lnhGSKcdnpQxg/s400/dzien%2Bdobry%2Bkot%2Bkrolik.gif

54,003

Witam i pozdrawiam!

54,004

oni łataja dach silikonem aby nam sie nie lało 
a wymalowac teraz po ulewie musimy sobie sami .
a szopy ich nie interesuja , jak chcemy je miec to tez we własnym zakresie

54,005

Hejka

Ela> łoł.... szarpnęli się na silikon, miło z ich strony, naprawdę hmm .

A ja dziś nie wiedziałam jak się ubrać. Rano zaledwie 8 stopni, a teraz termometr wskazuje 26 stopni.  Tak wiec rano kurtka na sobie, a po pracy w ręku, do tego zakupy, duza torebka i wyglądałam jak tragarz.

Pozdrowionka i miłego dzionka wszystkim!!!

54,006

tak rano było zimo , bo tez jechalam do miasta
jeszcze z wnioskami bo cos zle wypisałam .
naprawa szopy idzie pomału do przodu
a dzis gotuje leczo

54,007

Witam i życzę miłego dnia!

54,008

doberek DZIEWUSZKI

witaj Bulinka lol 

http://d.demotywatory.net/4780.jpg
                             hiiii jakby to miało jakieś znaczenie ... jaki jest dzień lol przynajmniej dla  mnie

środa ?? a Sonia zapomniała o nas buuuu

pozdrawiam WSZYSTKIE od A do Z ....

54,009

Witajcie smile

No właśnie gdzie podziewa się Sonia ?
W ogóle to kilka dziewczyn od dawna się nie pokazuje sad

Z braku Soni a jest środa dzisiaj ja postawię loda lol

http://zamki.festyny.info/oferta/img/lody1.jpg

54,010

tez tak chpcikiem wpadam sie przywitac

54,011

Hej, hej.

Dobrze, ze chociaż my jesteśmy, bo by nam kafejkę zamknęli wink .
Teraz się zastanawiam, dlaczego dziewczyny nie wpadają na szybką małą czarną, ale ... . Właśnie, ale gdy pomyślę, ze kiedyś mama będzie koło mnie mieszkać i absorbować jak dziecko, że dostanę wreszcie pracę na pełen etat, a do tego będzie do ogarnięcia własny dom i rodzina, to wcale nie nie gwarantuję codziennej obecności w kafejce big_smile . Tak więc jestem w stanie dziewczyny zrozumieć po trosze, bo tak od święta lub w weekend mogłyby jednak zajrzeć to starych kumpelek Netek tongue .

A teraz przyziemne sprawy: korzysta któraś w kuchni z tapioki?

pozdrowionka smile

54,012

ja niewiem nawet co to jest za kuchnia

54,013

Elu> tapioka to kasza z manioku-egzotycznego ziemniaka. Kupiłam wczoraj i teraz kombinuję do czego się przyda wink . Mam w sieci kilka przepisów, ale coś sprawdzonego chciałam, dlatego pytam kto używa jej w kuchni.

54,014

Witam!
Też nie używam takiego czegoś.
Mam problem:mała chodzi siku co chwilę,popuszcza w majty i nie może spać po nocach.Wczoraj zasnęła tak ok.1:30.Zrobiłam badanie moczu.Dziś popołudniu idę z wynikami.

54,015

Witajcie smile

Taja ja też nie używam tapioki,nawet nigdy na żywo jej nie widziałam,coś tam Cejrowski chyba gadał o niej w tv smile

Bulinko a może to sikanie Majka ma po tym moczeniu się w jeziorku,to się często zdarza.

Widzę,że kawy nie było więc stawiam smile

http://e-kartki.net.pl/kartki/3/2/d/26649.jpg

Posty [ 53,951 do 54,015 z 85,597 ]

Strony Poprzednia 1 829 830 831 832 833 1,317 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024