Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

Strony Poprzednia 1 820 821 822 823 824 1,317 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 53,366 do 53,430 z 85,597 ]

53,366

Odp: Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

Witam!Miłego dnia!

Zobacz podobne tematy :

53,367

Dosiadam z deszczową kawą.

53,368

Witam http://mojaemotka.blog.onet.pl/wp-content/blogs.dir/755099/files/blog_fi_4864339_7495219_tr_rain_716.gif .

W taką pogodę pozostaje tylko poczytać z kawą w dłoni, spoglądając na deszcz za oknem.

http://www.rat.prw.pl/wp-content/uploads/2012/11/kawa-i-deszcz.jpg

Weronka> współczuję bardzo i więcej szczęścia życzę.

Bulinko> tańce się udały? Jaka pogoda u Ciebie na wczasach?

Milionek> częściej do nas zaglądaj, bo na forum ogólnie bywasz. Widziałam Twoje posty w innych działach wink .

Wszystkie bez wyjątku pozdrawiam pięknie i posyłam wirtualne letnie słonce.

http://static8.depositphotos.com/1004797/988/i/450/depositphotos_9885324-stock-photo-summer-sun-over-the-sunflower.jpg

53,369

heja,
łepek mi paruje...zrobiłam test przygotowujący do pracy na obczyżnie...językowy test ..4 godziny...myslałam, ze orła wywinę...czekam na wyniki co do tzw writingu, listening i reading na ok 60 %...ze tak powiem, szału nie ma...ale to tylko próbny smile

Zmęczona jestem.

Weronka..ale, ze co..podłoga do wymiany? tak mocno zalało? koszty...
Mamusa, a Ty kochanienka ..juz teraz tak malutko? smile
Taja, ksiaze zamówilam sobie w bibliotece...dzika kolejka smile jestem chyba 8..tez nie mam zamiaru kupowac...a do kursu dotarłas?

Buziaki dla całej reszty smile

53,370

Soniu> w poszukiwaniu w.w. kursu Szafrańskiego natrafiłam na Sikorskiego i Osmana. Już Szafrańskiego nie będę szukać wink. Tych dwóch mi temat naświetliło na tyle, bym mogła to poważnie przemyśleć. W ogóle... to mi ten Osman przypadł do gustu. Sporo osób go krytykuje za słownictwo młodzieżowe, ale chyba dlatego tak jest, że przemawia głównie do młodych. Ja się skupiałam na treści i przekazie, jakoś nie irytowało mnie słownictwo. Moze dlatego, że mam nastolatkę w domu i ten język nie jest mi obcy big_smile . Natomiast ta Budzyńska fajna babka, tak jak zresztą napisałaś. Dobrze jej się słucha. Pozytywna energia, a ja takie lubię smile .

53,371 Ostatnio edytowany przez bulinka_1969 (2017-06-30 18:31:54)

Hej Dziewczyny!
U mnie też leje i zacina,bo jest wiatr.Cały dzień lenimy się w ośrodku.Mam nerwa,bo jutro też się to samo zapowiada.W niedzielę do 10-tej musimy opuścić pokój.Stwierdziłam,że jak jutro będzie padać,to po obiedzie jedziemy do domu.Mąż nie chce o tym słyszeć,bo mówi,że w niedzielę jak bedzie ładnie,to możemy gdzieś pojechać,a pokój opłacony do niedzieli,więc trzeba wykorzystać.Tylko,że On dziś cały dzień śpi,a ja muszę pilnować Majki.Fakt,że i ja trochę podrzemałam,ale musiałam być czujna.Jutro jak będzie ta sama sytuacja,to się wścieknę.

53,372 Ostatnio edytowany przez tajemnicza75 (2017-06-30 21:10:28)

Bulinko> nie wściekaj się, bo szkoda nerwów na coś na co wpływu nie masz. Wykorzystaj ten czas, że jesteście sami razem i pograjcie w coś. Ja zawsze brałam ze sobą jakieś kieszonkowe wersje gier planszowych, na wypadek niepogody. Ty pewnie nie masz, ale można pograć w kółko i krzyżyk, w państwa i miasta, jak się znamy, wisielca, w gry internetowe... pełno ich bo moja młoda stale coś znajduje. Moze kupić w pobliskim kiosku jakieś karty, kostki do gry.  Takie momenty są najlepsze, by umocnić rodzinne relacje.
Ja bym też nie wyjeżdżała skoro opłacone. Spokoju życzę i radości z bycia razem... a najlepiej pięknej pogody big_smile .

53,373

hey raniutko

caffka czeka

http://scontent.cdninstagram.com/t51.2885-15/s480x480/e35/c0.135.1080.1080/16110575_1146355505487232_4948088412763586560_n.jpg?ig_cache_key=MTQzMjYzNjU3MTEyMzE3MzMwNQ%3D%3D.2.c

Bulinka to i tak miałaś pogodę   smile  no takie sa realia nad polskim morzem smile

hii Taja jaka tj. gra : wisielec ??? lol

pozdrawiam ... słońca życzę ....

53,374

Dzien dobry,
Pogoda nad morzem pochmurna.Sniło mi się, ze jakis egzamin zdawałam...:)
I kaiegos faceta ciągnełam do łózka smile co za sny
Bulinka Taja dobrze pisze z tymi grami- bardzo integrują rodzinkę.

Werona i jak ? duzo strat?

Mamuska, co u Ciebie?

Dobrego dnia, odpoczywajcie.

53,375 Ostatnio edytowany przez weronka44 (2017-07-01 16:13:40)

spuchły mi płyty gipsowe dookoła jednego okna - będę musiała wymienić, no i chyba okno też...

ech

Dziś na bieganiu przyczepił się do mojego stada /ja, kundelka i ratlerek/ młody mieszaniec owczarka niemieckiego.  Przyszedł za nami aż pod blok, chociaż moja suczka  próbowała go odgonić. Wyglądało na to, że ktoś go porzucił /co się na moim osiedlu często zdarza zwł. w okresie wakacyjnym - wrrr.../. No i takie szczęście, że akurat moja koleżanka zajechała do mnie na chwilę - zobaczyła psinę, spodobała się się jej i zabrała do siebie. Mam nadzieję, że się im ułoży big_smile

Przed chwilą dzwoniła, że piesek już nakarmiony, wyczesany i czeka na smycz i obrożę. Po drodze do swojej wioski widziała jeszcze dwa wałęsające się przy drodze pieski. Sezon wakacyjny rozpoczęty hmm

53,376 Ostatnio edytowany przez takasobiemamuśka (2017-07-01 15:10:22)

Ludzie serca nie mająą, wystarczy poprosić kogoś z rodziny, czy sąsiada i już psina zabezpieczona.
Soniu smile jestem, tylko tak jakoś nie mam chęci pisać.
Bardzo dużo się codziennie dzieje, sporo nadganiam...jak zawsze zresztą.
Ogród, zbieram i zaprawiam truskawki, praca zawodowa to teraz wakacyjne maratony, a urlop dopiero w sierpniu.
Pomidory w szklarce, dzieci wszędzie, awaria samochodu ( już po naprawie).
Wczoraj naprawiałam pralkę, gipsowałam dziury po kołkach, mocowałam rynnę, bo odpadła..potem nocka a dzisiaj z rana z psami na szczepienie, teraz szybkie ciacho skręcam, bo jutro znowu dniówka.
Chcę wypłytkować w lipcu schody wejściowe..zobaczę.
Ot i tak to u mnie. smile
Dobrego smile
Wychleje kawuś i chwilę poleżę

53,377

Hej, hej koleżanki smile .

Bacha> nie znasz wisielca? Każdy go chyba zna, ale może pod inną nazwą. Podaję przykład:
kategoria: sprzęt domowy  _ _ _ _ _ _ _  . Zgadujesz litery i mówisz np. B ... i zgadza się, to pierwsza literka więc wpisuję. Drugą mówisz np. A.... i nie zgadłaś więc maluję obok po jednej kresce szubienicę, a potem wisielca. Gdybyś nie zgadła wyrazu to zdążę Cie powiesić i przegrywasz.

Werka> a okno masz drewniane, ze trzeba wymienić?

Sonia> z tym facetem to moze głodnemu chleb na myśli-co? wink

Mamuska>ja dziś musy truskawkowe  pakowałam do słoików. Moja młoda je lubi, kompotów nikt nie pije.

Udanego wieczoru wszystkim i pozdrowionka słoneczne przesyłam.

http://e-kartki.net.pl/kartki/52/1/d/16141.jpg

53,378

Drugi dzień deszczu,ale tym razem trochę mniejszy.Tak więc do południa wyszliśmy na spacer,a po obiedzie byliśmy w Kamieniu Pomorskim.Chwilę tylko,bo katedra zamknięta,a w porcie padało.Zawsze jednak ruszyliśmy cztery litery z miejsca.
Z tymi grami dziewczyny macie rację,ale jak grać z kimś,kto śpi?
Jeszcze tylko pakowanko,ostatnia dyskoteka i jutro ruszamy w drogę.Jak nie będzie padać,to jeszcze do Kołobrzegu zawitamy.
Ogólnie pobyt uważam za udany.Tylko jeden dzień był upierdliwy.Ośrodek "Contessa"
w Dziwnówku polecam.

53,379

hey srana

http://d.demotywatory.net/5559.jpg

Taja nie znana jest u mnie ta gra
powiesiłabyś mnie zaraz  ..... z tego przykładu myślę ???  sprzęt domowy ??? na :  b a    ??? smile

Bulinka przynajmniej zwiedzisz wybrzeże ...

Mamuśka jak Paweł ????  smile

pozdrawiam WSZYŚCIUTKIE  bez wyliczanki ...

53,380

Ruszamy do domku,ale na razie kierunek Kołobrzeg.Miłej niedzieli Dziewczyny!

53,381

Hejka.

Bacha> nie na  B A... bo A nie występuje, za każdą nie odgadniętą literkę stawiam kreskę szubienicy. Wyraz jest na B...7 liter czyli blender wink . Ten wyraz stosunkowo łatwy, ale weź odgadnij taki wyraz jak żądło, gdzie zwykle nie wymienia się  ą ę ź ż ł. Powieszenie murowane. Zabawa fajna nie tylko dla dzieci big_smile .

Bulinko> szczęśliwej podróży.

Dziewczyny, pytanie do znawczyń lakierów do paznokci. Ostatnio przestawiłam się na lakiery szybkoschnące, z braku czasu oczywiście. Fajna rzecz, bo minutka i suche, ale czy to normalne, że po drugim nałożeniu powstają pęcherzyki? Takie jak na tapecie źle nałożonej.... wiecie o co chodzi? Nieładnie to wygląda i irytuje mnie hmm . Nigdy sie z czymś takim nie spotkałam.

Udanej niedzieli wszystkim Netkom.

53,382

bry Dziewuszki

http://demotywatory.pl//uploads/201411/1414946524_jmwcls_fb_plus.jpg

Taja ten "wisielec "    fajna gra smile

Bulinka ??? dojechałaś do domku ????

miłego tygodnia WSZYSTKIM  ....

53,383

Witam!
Jestem w domku i właśnie wybieram się do pracy.Powrot do normalności...alleluja!

53,384 Ostatnio edytowany przez takasobiemamuśka (2017-07-03 17:34:22)

Hej smile
Melduję się.
Tajem smile jeśli chodzi o zaprawy, kiedyś robiłam bardzo dużo soków, również z truskawek, ale przede wszystkim dżem truskawkowy, każda ilość była pochłonięta przez rodzinkę, szczególnie do naleśników i gofrów hehe
Teraz już tylko symbolicznie, a najwięcej jednak zamrażam.
Bachaś smile z Pawłem Oki.
Tak powolutku się wszystko buduje smile

Mykam, dobrego wieczoru kochane

53,385

Hejka.

U nas słonecznie aczkolwiek wietrznie. Zamawiam bezdeszczową i bezwietrzna pogodę w sobotę wink . Ciekawe czy zamówienie zostanie zrealizowane big_smile .

Wszystkim życzę udanego tygodnia smile .

53,386

hellouuuu Dziewuszki

http://img1.obrazkionline.pl/ob/wtorek/wtorek_009.jpg

Taja na wesele idziesz w sobotę ?????

Mamuśka najważniejsze ,że z Pawłem oki smile

Bulinka i jak Ci zleciał pierwszy dzień w robocie ??? smile

pozdrawiam WSZYSTKIE od A do Z

53,387

Witam!
Bachasiu wczoraj o dziwo miałam werwędo pracy.Myślałam,że będzie gorzej.Dziś już pogoda popsuła mi plany,bo popadało,a miałam w planach trawniki.
Bachasiu,a co tam u Ciebie?
Taja,a ja strzelam,że pewnie grilla szykujesz?
Mamuśka wykorzystuj ten okres wzlotów i ładuj akumulator.
Moja siostra /37lat/też zaczyna od nowa,ale po raz trzeci.
Miłego dnia!

53,388

Dosiadam do kawki smile
Niby Oki i wszystko ku dobremu, a ja mam taki jakiś niepokój i rozdrażnienie w sobie.
Córuś ma dzisiaj urodzinki, więc świętujemy ciutek. smile
Myk myk dobrego dziouchy

53,389

Mamuśka zyczenia dla córki.
U nas w sobotę spóźniony Dzień Ojca i urodziny syna.Będziemy też świętować zdaną maturę syna.Teraz już tylko musi papiery złożyć na studia.

53,390

hejka,
siedze jak na szpilkach...
przygotowuje sie do interview...
test za testem rozwiązuje, a to językowy, a to medyczny...
padam na pyszczek
i pierdylion rzeczy do załatwienia przed wyjazdem...

mamuska, a co się dzieję, gdzies zgrzytło?
Weronka...jak okno? i jak z pracą? Byłas w niemczech?
Bulinka, to syn na pielęgniarstwo sie wybiera?

Mykam do miasta na sprawunki

53,391

"melduję posłusznie", że odbyłam dziś rozmowę kwalifikacyjną z bardzo miłym "szefem". W rezultacie tej pogawędki jadę pojutrze na badania wstępne do pracy big_smile, a od poniedziałku zaczynam robotę: na miejscu, w biurze, stabilną i mam nadzieję z perspektywami. Będę zarabiać kilkaset zet więcej niż dotychczas i będę miała czas dla małolaty. Pan Bóg jednak czuwa nad sierotami i porzuconymi żonami big_smile

Musze sobie przypomnieć podstawy rachunkowości.

Był dziś eksik. Chce wziąć kredyt i zażądał rozdzielności majątkowej. Kazałam mu ogarniać temat - ja nie zamierzam mu niczego ułatwiać. Jak zorganizuje notariusza pójdę i podpiszę.

Zaczynam nowy etap w życiu.

53,392

Weronka gratuluję!Oby wszystko już było pod górkę.
Soniu tak,syn chce złożyć papiery na studia pielęgniarskie.

53,393

Hejka.

W pośpiechu zaglądam, zaganiana dziś jestem.

Bacha dobrze obstawiała, idę na wesele... chrześniaczki męża. Zamówiony fryzjer, kreacja -jak wiecie- już dawno wisi w szafie. Tylko nie kupiłam bolerka/żakietu, a jedynie cienki szal. Dlatego zależy mi na dobrej pogodzie, bo ja zmarźlak jestem wink .

Udanego wieczoru wszystkim.

53,394

Jestem tu nowa, jakoze dopiero pod koniec maja skonczylam magiczna czterdziestke big_smile ale prosze o bilet wstepu smile

53,395

Zapraszamy, rozgość się big_smile

53,396

Też witam nową netkę.Zostań na dłużej.

Taja w sobotę zapowiadali burze,ale ciepło.

53,397

bryy DZIEWUSZKI ...

caffka poranna czeka
                                                http://i2.pinger.pl/pgr98/312e1fa5000763aa4eb2de52/lol.jpg

Bey ..  witamy ... witamy ..... bilet masz darmowy smile

pozdrawiam milutko ... WSZYSTKIE od A do Z

http://img8.dmty.pl//uploads/201206/1338965215_by_gratis0_600.jpg

53,398

Dosiadam do kawki i z kawką i zieloną herbatką jednocześnie.
Lodów kurna brak. smile
Witać nową starą netkę smile kawkujesz, czy herbatka z rana? smile
Sonia smile nic nie zgrzyta, wszystko gra i buczy, tylko chyba wyłazi zmęczenie materiału, czuje się tak jakoś wypluta. Spałam wczoraj pół dnia, a dzisiaj ledwo się zwlokłam...pewnie jeszcze się położę. Jak dla mnie to nie jest normalne, ale może czas wyhamować.
Tyle planów, a ja jak po imprezie..sks chyba.
Dobrego dzionka dziewczyny.
Werka smile gratulacje i czymam kciuki, komu jak komu, ale Tobie najwyższy czas, żeby zaczęło się układać.

53,399

dzien doberek smile
Beyond witaj ciepło smile i jak dziewczyny piszą ...rozgośc sie ...dzisiaj lody stawiamy..tak kafejkowa tradycja u nas, ze sroda to dzien loda wink

Mamuska...no pewnie, ze zmeczenie...kochana..ja zawsze pełna podziwu dla Ciebie jak Ty to robisz, ze wciaz na pełnych obrotach...a tu proszę Mamuska  tez człowiek smile

Weronka..moje SERDECZNE GRATULACJE !!! ze dostałąs pracę na miejscu i kasa większa...bomba !

Dziewczyny, gdzie to lato? wciaz chlodnawo...i niebo pochmurne nad morzem...nie podoba mi się to. Taja..no nie wiem co w sobotę.
Bulinka...niech syn sprawdzi, bo teraz są na niektórych uczelniach dofinansowane studia pielęgniarskie...tzn. studenci dostają stypendia miesięczne za podjęcie tych a nie innych studiów...słyszałam cos o kwocie 1 tys zł na miesiąc.

A ja mam jutro rozmowę o pracę, przezywam bardzo, a nawet za bardzo...bo mi zależy...:) o 15. 30 dobre mysli mi wysyłajcie, proszę i aniołów stróżów z odcieczą ...

Markadia...co u Ciebie Słoneczko? Pewnie na wakacjach...

No to lodziki stawiam, a co smile nad morzem

https://st.depositphotos.com/1105977/4887/i/950/depositphotos_48875381-stock-photo-ice-cream-on-beach.jpg

53,400 Ostatnio edytowany przez Kamoa (2017-07-05 10:06:45)

Cześć dziewczyny smile
  Wpadłam na kawę i lody, trochę oznajomić się z wpisami i życzyć udanego lata, urlopów, wakacji itd..

53,401

Soniu dziękuję za informację.Za jutrzejszy stresik,żeby był jak najmniejszy,trzymam kciuki.
Kaoma,a cemu Ty tak tylko wpadasz?Cio?
Mamuśka jakieś witaminki może,albo jakiegoś pałera z apteki?
Ja dziś na zastępstwie u córki w sklepie,ale na kilka godzin.Od poniedziałku do piątku siedzę cały tydzień.Biorę laptop z domu i filmy będę oglądała.Jak znacie jakieś fajne,godne polecenia,to piszcie.Najlepiej dobre sensacyjne,albo takie do płaczu.

53,402

Bulinka  " W GŁOWIE SIĘ NIE MIEŚCI" widziałam tylko zwiastun, ale zabawnie sie zapowiada...puszczę sobie jutro po rozmowie kwalifikacyjnej

53,403 Ostatnio edytowany przez tajemnicza75 (2017-07-05 12:40:21)

Hejka.

Beyon> witaj. W naszej kafejce jest miło, gadamy o wszystkim i o niczym, co każdej w duszy gra big_smile . Tak więc zapraszamy codziennie na kawę lub herbatę i pogaduchy.
http://img.liczniki.org/20100622/witaj_forum-1277208434.jpg

Dzis znów zaganiana jestem. Za chwilę idziemy do fryzjera, młoda ścina włosy dla fundacji "Oddaj włos". Potem czeka sterta prasowania hmm .

Pozdrowionka dla wszystkich, miłego popołudnia.

53,404 Ostatnio edytowany przez tajemnicza75 (2017-07-05 18:52:20)

Młoda ścięła włosy, ale po powrocie była godzinna histeria. Fryzjerka źle zrozumiała i zamiast pocieniować końcówki to pojechała po całości. Sporo jej przez to ukróciła, młodej sie nie podoba. Fakt, że chyba nie miała talentu, bo widywałam ładniejsze cieniowania wink , ale w końcu to tylko włosy- odrosną. Po 2 m-cach będzie można już nieco wyrównać.
Chcąc odwrócić uwagę od włosów, zrobiłam pierogi z truskawkami, jej ulubione big_smile . Prasowanie nadal czeka, nie chce któraś przyjechać mi wyprasować? wink

A Wam jak minął dzień?

53,405

Taja pochowaj pranie i prasuj na bieżąco.Ja tak robię.Dla Młodej gratulacje za włosy.Moja Majka ma już poniżej pupy.Po Komunii też będę Ją namawiała na obcięcie.Ona nie chce na razie o tym słyszeć,ale może przekonam Ją fundacją właśnie.

53,406

Ja lubię prasować big_smile jakby co...

Ale w domu nie prasuję - wieszam równo i składam. Prasuję jak coś jest bardzo wymięte. Pościeli - w ogóle nie - szkoda mi czasu...

Soniu - moja koleżanka przerwała za młodu szkołę pielęgniarską. Ma teraz ok. 47 lat - nie wiesz czy mogłaby jakoś zrealizować zaległe plany? Tylko, że ona nie ma matury... Chciałaby robić coś co dawałoby jej satysfakcję, a dobrze się czuła jako pielęgniarka i też jako... akordeonistka - bo też gra big_smile

53,407

Prasowanie jest szalenie uspokajające, dziewczyny big_smile

53,408

Weronka, jesli nie ma matury to na chwilę obecną pielęgniarstwo odpada. Ale jest dostępny zawód opiekun medyczny. Rok nauki zakonczonej egzaminem OKE. Ewentualnie asystentka stomatologiczna , albo higienistka- tu nie wiem czy matura potrzebna, do sprawdzenia.

Dziewczyny ale mam nerwówkę przed jutrzejszą rozmową... bez sensu...sama na siebie zła jestem.

53,409

Sonia, jesteś najlepsza - wyluzuj big_smile

53,410

hey DZIEWUSZKI

http://img5.dmty.pl//uploads/201609/1473005879_fsgpeq_600.jpg

Sonia udanej rozmowy .... będzie oki lol

Ido kukaj częściej    zapraszamy smile

pozdrawiam WSZYŚCIUTKIE  od A do Z

53,411

Sonia trzymam kciuki.
U nas dziś piękna pogoda.Przynajmniej na razie świeci słońce i słaby wiatr.Tak więc wakacje heh.

53,412

Witaski po krótkiej przerwie smile

Soniu masz rację byłam z córką parę dni u starszej córki ,szkoda było mi czasu na neta bo nie widziałam sie z nią od wielkanocy trzeba było nadrobić smile

Wczoraj byłam u ortopedy niby po skierowanie na operacje,ale stwierdził,że się wstrzymamy bo po lekach w miarę normalnie funkcjonuję,więc nie ma co się tam pchać,uff ulżyło mi.
Przepisał mi ortezy na kolana ,ciekawe czy mi się zmieszczą pod wąskie spodnie roll

Zaraz ide po wniosek na legitymację osoby niepełnosprawnej,fotki już mam,taka legitymacja pozwala na różne zniżki np.w komunikacji miejskiej albo na basen smile

Miłego dzionka życzę,zapowiada się ładny ciepły dzień smile

53,413

Markadia fajnie,że szystko się układa.Ja jestem zapisana na endo...na 2021 r.,więc mam czas.Na dzień dzisiejszy też bym nie poszła,chociaż ja na przeciwbólowych jadę.Jakoś trzeba prosperować.

53,414

Bulinko u mnie stwierdził ze jak funkcjonuje w miare normalnie (kwestia gustu) to nie ma co sie śpieszyć.
Też na przeciwbólach jade,ale powiem ci ze skoro Ty dajesz rade pracowac przy sprzątaniu to jestes w lepszym stanie.
Ja nie dawałam rady,nawet w domu wielu rzeczy nie robię.
Grupa umiarkowana o czymś chyba świadczy hmm

53,415

Hejka smile .

Bulinko> już mi się nie mieści w szafie, dlatego wyjęłam to pranie. Dziś uprasowałam część łatwiejsza. Trudniejsza zostawię na jutro. Nie cierpię prasować spódnic, sukienek, koszul... buuuu.

Weronka> pościel zależy jaką. Np. takiej z kory w ogóle nie trzeba, ale bawełnianą muszę, bo jest wymięta jak psu z gardła hmm . Choć przyznaję, ze często tak pobieżnie prasuję, byle te najgorsze zagniecenia wyprostować wink .

Indolencja> witaj, napisz coś więcej... może o sobie. Mnie prasowanie irytuje, zwłaszcza koszul hmm .

Soniu> jak przebiegła rozmowa?

Markadia> nie dziwi nikogo, że córka ważniejsza niż my.

Pozdrowionka dla każdej z osobna i wszystkich razem.

53,416

Jestem smile przezyłam:)
emocje przeogromne

Czekam na decyzje...

Zadnym pytaniem mnie nie zaskoczyły:) byłam przygotowana smile...ale niestety jakosc połaczenia była fatalna. Musiałam prosic o powtorzenie...zreszta one tez.
No nic, otworzyłam flaszke i czekam ....to znaczy moj otworzył...mówiłam poczekajmy na wynik rozmowy...on, czy tak czy siak ...opijamy smile hihihi

53,417

Za chwile jadę na polter- jakby ktoś nie wiedział co to takiego, to tradycja kaszubska przedweselna. Podobno znana też na śląsku.
A tu mam sposób by dziecko nie używało naszego komputera big_smile .

http://images1.bibsy.pl/hr23rqr3/bibsy-pl.jpeg

Udanego wieczoru wszystkim.

53,418

Przeszłam rozmowę kwalifikacyjną !!! Są na tak !!! chcą mnie !!!
WOWOW WOWO smile smile smile

53,419

Soniu gratuluję ogromnie.Opijamy?

53,420

Opijamy Bulinka!!!
Trzy lata na ten moment czekałam !!!
http://img3.dmty.pl//uploads/201203/1331910521_by_MalySlon_600.jpg

53,421

Sońka brawo TY ...dopiełaś swego lol lol

http://demotywatory.pl/uploads/201510/1445359081_ssf4pv_fb_plus.jpg

kiedy wyjazd na wyspy ????

53,422

http://cdn4.se.smcloud.net/t/photos/t/530290/wodka-w-rosji-drozeje_25967396.jpg

Bacha...bilet tswiezo wydrukowany ...w niedzielę lecę !!! smile)

53,423

Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają.

Jest mnóstwo ludzi na świecie...którzy powiedzą Ci, że nie dasz rady. Ty musisz po prostu odwrócić się i powiedzieć - No to patrz! smile smile smile

53,424

Jeszcze raz gratuluję i to podwójnie.Częstuję się pierwsza.

53,425

Bulinka, swietujemy !!! Kochana !!!
http://www.pracowniadragon.pl/files/kieliszki%20ozdobne_1.jpg

53,426

53,427

http://mamspotkanie.pl/wp-content/uploads/2015/06/dzika-kobieta-484x340.png

53,428

Dziekuje za zaproszenie smile

Jestem mega zestresowana bo kupilismy wiekszy, nowy dom i przenosimy sie we wrzesniu. W nowym domu musimy wymienic kuchnie i lazienki. Szczegolnie kuchnia z preferowanymi blatami z granitu, kosztuje reke i noge i czujejak mnie ssie w portfelu hmm

53,429

Sonia - byliby głupi gdyby cię nie wzięli. Kurde - nasze najlepsze pielęgniarki zagranica zasysa big_smile

Jedź i rozsławiaj imię naszego pielęgniarstwa na świecie! /wyspach big_smile/

Beyond - granity?... ho ho!

53,430

doberek Lasie lol

kawuś czeka
                         http://opcy.art.pl/wp-content/uploads/migration/20120619_1mm.jpg

Bey większy dom .... większe wydatki  smile a tak w ogóle z jakiego rejonu nadajesz ???
odpowiedź dobrowolna smile

Sonia lecisz już w niedzielę ...  zrobić rozpoznanie w terenie ???
będziesz tam dolatywać do roboty ??? czy bierzesz swoją ferajnę i przeprowadzasz się na stałe ???
na jaki oddział zaproponowano Ci pracę ???

http://www.blasty.pl/upload/images/large/2016/04/a-mowilam-ci.jpg

pozdrawiam WSZYŚCIUTKIE .... bez wyliczanki

Posty [ 53,366 do 53,430 z 85,597 ]

Strony Poprzednia 1 820 821 822 823 824 1,317 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024