Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

Strony Poprzednia 1 818 819 820 821 822 1,317 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 53,236 do 53,300 z 85,597 ]

53,236

Odp: Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

hi hi hi ..... bulinko uśmiałam się , moja zasada to' lepiej żartować niż chorować ' big_smile co do roślinki to fakt , kupiłam ją na targach kwiatów , muszę ją rozmnożyć by i dla Was starczyło na pyszczki  , znalazłam gościa spod Częstochowy gdzie  hoduje  rozmaitości , przymierzam się tam zawitać ....

Zobacz podobne tematy :

53,237

Hejka.

Nie wiem jak u Was, ale u mnie ciągle zimno od tygodnia hmm .

Bacha> to nie jest akt darowizny, tylko notarialny tzw. umowa o dożywocie. Darowizna nie chroni przed zachowkiem, ale umowa o dożywocie z tą klauzulą już podobno tak.

Bulinko> całe wakacje będziesz z nią nad morzem?

Kamoa> dobrze, że jednak sumienie się odezwało... u mojego brata od 1,5 roku brak odzewu sumienia. Ja się na razie nie odmładzam za dużo, bo już teraz mi dają z wyglądu sporo mniej... więc gdy się odmłodzę to dorównam mojej nastolatce i trochę siara będzie wink .

Mamuska> to prawda, akurat to warto docenić.

Ja już 3-ci dzień z rzędu po pracy ucinam drzemkę. Po prostu same się oczy zamykają. To chyba ta pogoda nastraja bo taka ponura, deszczowa (wczoraj grad padał). Idę więc pokimać w poduchę jeszcze przed obiadem. Zaglądnę do Was po obiedzie z czajniczkiem zielonej big_smile .

53,238

Taja chciałabym na całe wakacje... oj chciała.Ja kocham morze,więc chętnie bym tam nawet zamieszkała.Jedziemy na dwutygodniowy turnus rehabilitacyjny.Potem dwa tygodni przerwy i na tydzień na piknik dzieci niepełnosprawnych z rodzicami z fundacji nad jezioro.Tam też jest rehabilitacja.

Kaoma,to jak to rozmnożysz,to daj znać.

Bylim po rowerek rehabilitacyjny,trzykołowy,bo młoda dostała 50 procent dofinansowania z PFRON-u.Ma teraz i rehabilitację i odchudzanie w jednym.

53,239

hellou  DZIEWUSZKI

http://img1.dmty.pl//uploads/201405/1400432700_bg5odj_600.jpg

miłego słonecznego piątku  .... WSZYSTKIM od A do Z lol

53,240

Hej miłego wszystkim na dzisiaj,mąż idzie ściągnąć gips huuraaa,lepiej chyba ja sie cieszę,he he niż On sam.
Idę do piekarni se bułe kupię,jeju robiłam wczoraj rybki w pomidorach i aż mi ślinka cieknie a muszę do jutra wytrzymać bo ponoć musi się przeźreć tongue żeby były dobre w smaku,ale dzisiaj muszę chociażby kawałek bo mi jęzor odleci.
Hallo dziewczynki "inne" gdzie się chowacie,nie bede wymieniać, te co zaglądały a tylko kukają liźnijcie palcem po klawiszu i chociaż jestem żyję tongue
Kawa się robi ,Bachasiu Twoja wciągnięta wzrokowo teraz doustnie bedzie

53,241

Heloł
Weekendową przedobiednią kawę stawiam.

https://scontent.cdninstagram.com/hphotos-xfa1/t51.2885-15/s320x320/e15/11931110_763475263780763_1714693438_n.jpg

Z tego co wiem to Ela na roboty wyjechała, kiedy wróci nie wiadomo. Co z innymi nie mam pojęcia.

Z radości, że weekend nadszedł :

http://3.bp.blogspot.com/-USN2qWcarnM/UCIlXAFtL3I/AAAAAAAAAAo/RAehTDG5ook/s1600/25515762259.gif

Pozdrowionka forumowe koleżanki big_smile .

53,242

UUU jaka tu cisza??!!Jeju aż tak nie mamy czasu?

53,243

doberek DZIEWUSZKI

http://img8.dmty.pl//uploads/201306/1371205665_vsdnrs_600.jpg
                                                      >>>>>>>>>> lol

caffe zapodam i zmykam do realu

http://img5.dmty.pl//uploads/201406/1403021884_byprjz_600.jpg

pozdrawiam lol

53,244

Dosiadam sobotnio z kawką, właśnie tak " chociaż się kawy napiję" i kolejny dzionek czas rozplanować smile
Podziałam w warzywniku i pomierzę z Markiem jego przyszły pokój, przeliczę ile paneli i innego materiału trzeba kupić..
Uśmiecham się pięknie do kawkujących- herbatujących i mykam:)

53,245

Cześć Dziewuszki!
Dosiadam się też z kawusią.Mała jeszcze śpi,ale chyba będę musiała Ją na nogi postawić,bo wybieramy się na targ po sandały dla Niej.
Wczoraj wszystko posprzątałam,bo u nas w miasteczku obok dwudniowa imprezka.Miałyśmy się z małą dobrze bawić,ale pogoda wg.prognozy się popsuła.Nic...jutro nadgonimy jakby padało.Na razie tylko zachmurzone.
Mała śmiga na rowerze.O dziwo nogi Ją nie bolą,tylko pupa.Było moim marzeniem kupić Jej ten rower.Dwa lata próbowaliśmy nauczyć Ją na dwukołowym,bez skutku.W końcu mądra Pani rehabilitanka we Wrocławiu powiedziała,że na razie to nie możliwe.Po tym nacięciu ścięgien jednak rower to zbawienie,więc starałam się o dodinansowanie,bo cena tego roweru to kosmos.Udało się i mała ma całe lato i jeszcze trochę rehabilitację na codzień.
Pozdrawiam i miłego dnia!

53,246

Puk puk... jest tu ktoś???
Witam się z Wami gorąco. Dosiadam wreszcie z herbatą zieloną.
Młodą wysłałam ze szkołą do teatru. Sama wymalowałam sobie pazurki, pomyślałam, że już za 1,5 m-ca urlop, włączyłam kabaret i odprężam się.
Zapodaję co oglądam:

Udanego wieczoru  wszystkim.

53,247

hellou DZIEWUSZKI  lol

https://www.bez-cenzury24.pl/upload/images/large/2015/11/niedzielna_poranna_kawka_2015-11-15_10-26-05.jpg

https://www.bez-cenzury24.pl/upload/images/large/2014/07/ta_kawa_jest_zepsuta_2014-07-15_07-28-51.jpg

53,248

Hejka.
Ależ tu pusto, łooo matko.
Myślałam, że i ja do Was nie zajrzę, bo byłam na przyjęciu komunijnym. Jednak skończyło się wyjątkowo prędko, już o 17-tej. U nas panują inne zwyczaje, gościmy się do 20-tej nawet... ale to chyba tylko my Kaszubi tacy nad wyraz gościnni hehe. Inni-jak widać- po obiedzie, ciacho, lody i do widzenia. Ma to swoje dobre strony (trzeba to przyznać) wink . Na weselu przynajmniej się potańczy i jakoś czas leci i kalorie zjedzone się wyskacze na parkiecie big_smile . A na komunii się siedzi i je... je i dalej siedzi. Może to i lepiej, że już jesteśmy w domu, bynajmniej się nie objemy i odpoczniemy.

Słonecznego dnia i udanego nowego tygodnia wszystkim.

https://kochajmnie.files.wordpress.com/2015/02/ed2a842736c954a8837170d70ae8aa69_th2.gif

53,249

Taja u nas to zależy od rodziny.W tym roku to wokół takie imprezy były,że nie różniły się od wesela.Ja mam dylemat z komunią Majki.Zamówiłam już miejsce w restauracji,ale nie podpisałam jeszcze umowy.Caraz bardziej jednak jestem za tym,żeby zrobić tylko imprezę dla najbliższych i chrzestnych.Starsza córką mi mówi,że małej będzie przykro,ale ja widzę,że to imprezy do niczego dobrego nie prowadzą.Zreszta mała nie jest materialistką.Cieszy się nawet z najdrobniejszego prezentu.

53,250

heyyy

http://demotywatory.pl//uploads/201411/1414946524_jmwcls_fb_plus.jpg

pozdrawiam i zmykam ...

53,251

Basiu dzięki za kawkę smile
  też pozdrawiam i zmykam , pamiętajcie ' jaki poniedziałek taki cały tydzień ' czyli najlepiej luz wink

53,252

Dzień doberek smile

Nie było mnie parę dni,natłok spraw miałam,ale jestem i wchodzę tu z myślą,że nie dam rady nadgonić.
A tu co?Dwie stronki,coś się obijacie Dziewczynki.

W piątek odebrałam orzeczenie o niepełnosrawnośći jes jes jes!
Mam drugą grupę,czyli umiarkowaną i o to mi chodziło lol
Teraz załatwiam dalej swoje sprawy.

Taja to o tych kobieta superowe,przekażę dalej lol

Miłego dzionka smile

53,253

Hejka smile .

Bulinko> ja bym na Twoim miejscu zapytała samej Majki jak to widzi. To jej uroczystość, ona ma być zadowolona. Skoro ucieszy ją kameralna uroczystość to dlaczego robić wg zasady "zastaw się a postaw się". Ona już nie jest małą dziewczynką, niech się poczuje ważna, ze pytasz ją o zdanie, niech się uczy decydować.

Ja się ciesze, że moja nie chce dużej uroczystości na bierzmowanie. Kazdy dziś w okolicy robi wielkie przyjęcia jak na komunię. To koszt kilka tysięcy. Dobrze, że moja nie chce żadnych takich uroczystości, chrzestni jej wystarczą i 2 babcie. Po sakramencie będzie kolacja w domu dla 5 osób+my... i po imprezie.

Bacha> dla mnie dziś faktycznie kawa to za mało, źle spałam w nocy.

Markadia> gratuluję, ze poszło po Twojej myśli.

Kamoa> ja wole nie mieć takiego tygodnia jaki mam poniedziałek hmm ... nie życz drugiemu co Tobie nie miłe wink .

Pozdrowionka lasencje wiecznie młode big_smile .

53,254

Markadia gratuluję werdyktu.Nie chcesz przypadkiem u mnie popracować hi...hi...
Taja chyba nie jest to dobry pomysł z tym pytaniem małej.Ona jeszcze jest za mała,jest najmłodsza w rodzinie i z tego powodu lubi być w centrum zainteresowania.Jak ja Jej wytłumaczę o co chodzi,to będzie chciała imprezę w lokalu,ale ja chcę Jej poprostu pokazać inną wartość.Nie chcę,żeby komunia kojarzyła Jej się z kasą i prezentami.

53,255

Bulinko ja mam napisane w orzeczeniu,że zdolna wyłącznie w warunkach pracy chronionej
Będziesz mnie "chronić" tongue
Ty też masz jakąś grupę i ,że tak dajesz rade to podziwiam,u mnie w gre wchodzi tylko siedząca robota

53,256

Bulinko> nie jest za mała-naprawdę. Stale umniejszasz jej wiek kochana, czy nie trzymasz jej troszkę pod kloszem wink ?. 8-9 latka to duza dziewczynka. Ja swoją pytałam kogo chce zaprosić, co by chciała, razem chodziłyśmy po restauracjach. Czuła się ważna, bo uczestniczy w decyzjach i przygotowaniach. Jeśli Majka lubi być w centrum uwagi, to najlepsze co można zrobić... właśnie włączyć ją w to wszystko. A przy okazji uczy się odpowiedzialności i podejmowania decyzji.  Na to nigdy nie jest za wcześnie big_smile . Wydaje mi się, że odpowiednio wytłumaczona sprawa spowoduje, że Majce nie będzie zależeć na wystawnej imprezie. Ja wyprawiałam w restauracji bo nie miałam warunków w domu, ale gdybym miała to zrobiłabym w domu niezależnie od liczby osób. Zamawia się catering, ciasta w cukierni i połowa roboty z głowy wink . Poza tym... małe grono czy duże... i tak można w restauracji zrobić. Tam gdzie byłam wczoraj na przyjęciu, obok nas był stół na max 15 osób zaledwie.

53,257

doberek Dziewuszki

caffe zapodaje

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSzGya-lIGrxi1-Yeam7dqx-NBzfvpV4TzeRsEekbkVskIHheWl

miłego dnia ...

53,258 Ostatnio edytowany przez bulinka_1969 (2017-06-13 06:33:46)

Witam!
Taja,to,że ja Ją robię malutką,to ja już wiem.Tak się składa,że ani ja nie chcę,żeby Ona była duża,ani Ona sama hi...hi...Oczywiście nie przeginam.
Taja ,to nie tak do końca.Ja poprostu wiem jaka będzie na dzień dzisiejszy odpowiedź,a my z mężem jesteśmy coraz bardziej przekonani,żeby jednak zrobić kameralną uroczystość.Nie uważam też żeby Majka mogła decydować o takich rzeczach.Pozwalam Jej decydować w co się ubrać,ale to zbyt duża kasa,żeby dziecko,które nie zna jeszcze wartości pieniądza-decydowało.
Markadia ja mam lekki stopień.Chociaż uważam,że powinnam mieć umiarkowany.Radzę sobie,chociaż często na środkach przeciwbólowych.Tak też można i nieraz trzeba.
Dziewczyny ja już trochę na walizkach.Przeglądam i kompletuję rzeczy do wyjazdu.Dziś jedziemy obkupić męża.

53,259

Witam się w zimny wtorek, na razie bez kawy, bo siedzę i kwitne w serwisie opon
Dobrego dziouchy

53,260

Cześć dziewczyny smile
u mnie piękny słoneczny wtorek , tajemko żle Ci nie życzyłam ani żadnej z was , po prostu u nas takie powiedzenie jest w pozytywnym jego znaczeniu ,  choć akurat to mi   wczoraj nie było w smak , przesiedziałam z moją teściową na oddz. ratunkowym 9 godz .zanim nas przyjęto , no i prawa ręka złamana , więc teraz mam dwie mamuśki złamane ,  masakra jakaś  w tym roku  , jakieś egzorcyzmy by się przydały  wink chyba muszę zainwestować kitel ....
miłego życzę ..

53,261

Dobry wieczór.

Bulinko> ona chce być malutka, bo Ty tak chcesz... ale biegu czasu nie oszukasz heh.  Na siłę nie ma co przedłużać, to i tak nieuniknione. Nie miałam na myśli decydowanie za Ciebie, ale lekkie wprowadzenie jej w temat. Oczywiście nie mam nic przeciwko kameralnej uroczystości.

Kamoa> wiem, że nic złego nie miałaś na myśli. Mi się po prostu słabo zaczął tydzień wink . Współczuje połamańców.

Dobrej nocy WSZYSTKIM i udanej środy.

53,262

czesc Laseczki,
wpadam i sie pieknie witam.
U mnie ostatnia prosta...w przyszlym tygodniu egzaminy.
Jestem po kolejnej rozmowie kwalifikacyjnej...nie jest zle.

Mykam cos na dinner zrobic...jeszcze nie jadlam i do ksiazek...chociaz juz zaczynam miec awersje

Weronka, kiedy Twoje egzaminy..
buziaki, mykam

53,263

Mamuśka i jak tam?Założyłaś te opony?

Kaoma bidoku może Sonia Ci kitel pożyczy.Normalnie nie zazdroszczę sytuacji.

Soniu to już będziesz miała całkiem koniec nauki?Ta awersja nic dziwnego.Ja bym ją miała pewnie cały czas.

Idę spać.W końcu się wyśpię.Dobrej nocy życzę.

53,264

20-go mam teoretyczny /nawet dwa/.  26-go i 27-go praktyczne. W kółko robię testy i juz mi sie rzygać chce od tego...

Nie wiem jednak jak to będzie z moja karierą. Na razie szwagierka szuka mi pracy w Niemczech, fizycznej. Na wypowiedzeniu jestem do końca miesiąca. Trochę sie martwię co dalej...

ps. Ale w domku fajnie się siedzi - jestem na chorobowym.

53,265

Dzien dobry,

Weronka, tez mam syndrom na rz...
20 ego praktyczny
21 ego teoretyczny

kawcia i mykam
obiecalam dzisiaj przysluge kolezance, jedziemy na gielde na godzinke po truskawki i ziemniaka, ma sklep warzywny

53,266

hey DZIEWUSZKI

stawiam caffe
                              http://4.bp.blogspot.com/-A3AZnPm_ruo/VFDpoJJviDI/AAAAAAAABBA/_7jD-OOmqEA/s1600/kawa.jpg

Sonia prądu czy gazu nie masz by kawcie zapodać ??? he ??? smile

o lodach nie wspomnę smile
                                                               http://wearareyou.pl/253-thickbox_default/sroda-dzien-loda-meska.jpg

zapodam WAM piosenkę do posłuchania i oglądania smile

https://www.youtube.com/watch?v=pDpL2_Q … DpL2_Q5y30

Kamoa jakieś  fatum .. u Ciebie ....
dużo siły życzę i zdrówka  dla połamanych ...

pamiętajcie o zakupach .... pozdrawiam ...

53,267 Ostatnio edytowany przez takasobiemamuśka (2017-06-14 06:52:24)

Ano..Kama smile też nie zazdroszczę sytuacji, jeszcze jak ktoś pomimo gipsu w miarę sprawny to ok, ale jeśli nie to tylko cieszyć się, że to nie na stałe. :\
Sonia smile Werka smile to będziemy w onych dniach, które niebawem, nieuchronnie nadchodzą, kciuki trzymać jeh
Beata smile aha jakiś kosmos. Dzień prędzej byłam z przyczepką w OBI i robiłam większe zakupy do remontu pokoju i klatki schod. na strychu...facet z obsługi zauważył, że mam flaka s aucie w przednim kole.
Wymieniłam koło, a następnego dnia ( przy okazji myślę sobie, nie zbawi parę groszy i minut) podrzuciłam do serwisu opon by sprawdzili..podpompowali jakby co.
No i koło okazało się do wywalenia, miałam po tych wypadkach z dzikiem i sarną rozpindzieloną zbieżność, musiałam kupić przednie opony i ustawić. 300 nie moje
Ale co tam, kolejny dzień, kolejne sprawy.
smile
Może nie popada i w końcu pohakuję w ogródku...
Dobrego wszystkim smile
Boska ta koszulka z lodami hehe

53,268

Witam!
Egzaminki...egzaminki...jakbym u plus 18-stek była.Tylko pozazdrościć młodości.Tymczasem u mnie nadganianie czego się da w pracy.Mąż ze mną teraz jeździł,żebym nie padła.
Wczoraz zakupki w Rosmanie zrobiłam na wyjazd.Niecałą stówkę zostawiłam,bo chłopaki część moich kosmetyków używają,a ja matka,więc nie chcę swinką być i im wszystko pozabierać.
Majka dziś ostatni dzień do szkoły.Klasa na koniec daje wspólne bukiety,ale tak jakoś dziwnie odchodzić wcześniej i kupiłam symboliczne milki zamiast kwiatka.
Tak więc żyję cały czas wyjazdem.

53,269

czesc Wszystkim raz jeszcze,
Bacha...oszczedna sie zrobilam...hihih..na gazie ..jak na studentke przystalo.
Bulinka..gdzie jedziesz..Kolobrzeg..pewnie w moje okolice
MAmuska...opony podstawa dla bezpieczenstwa..dobrze ze zmienilas

no dobra stawiam loda...bo mnie Bacha zakrzyczy
lody tajskie
no cholerka..nie postawie jednak..klawiatura mi sie przestawila na niemiecka..a man w 3 city

53,270

Soniu jadymy w Zachodniopomorskie,ale do Dziwnówka.Jak ja nie mogę się już doczekać.Strój kąpielowy sobie dziś kupiłam,pierwszy raz dwuczęściowy.Mężowi kąpielówki extra.Majka też obkupiona.Jutro chyba zacznę pakowanie,bo prasowania dużo będzie.W piątek jeszcze do pracy,więc czasu będzie mało.W sobotę mam zamówionego fryzjera na farbowanie i kosmetyczkę na paznokcie.Soniu pozdrów morze i powiedz,że nadchodzę.

53,271

Bulinka, morze czeka na Was ...
mewy tez...jedna wlasnie sobie stolowke zrobila na moim tarasie...malpa jedna kawke dopadla.
Jest zimnawo...wez kurtki i swetry...i wieje, wczoraj byl sztorm

53,272

Cześć wszystkim.

Sonia, Weronika> Trzymam kciuki za studentki, powodzenia życzę... połamania języka czy długopisu wink .

Bulinko>  Znam tą ekscytację przed wyjazdem. Będę tak miała za m-c big_smile . Dobrej pogody życzę (na razie nie ma się czym chwalić, niestety). Na wszelki wypadek zabezpieczcie się w ciepłe ubrania.

Czuję się jak w piątek, bo jutro wolne wink . Jadę na grilla, więc do Was nie zajrzę. W piątek z kolei mam mały remont. Odmalowanie 2 pomieszczeń. Chciałam całego mieszkania za jednym zamachem, ale chyba się nie uda ze wzgl. finansowych i czasowych. Cóż... lepszy rydz niż nic http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_15_4.gif

Wszystkie bez wyjątku pozdrawiam cieplutko i pozytywne fluidy posyłam.

http://3.bp.blogspot.com/-6CDPSXwo1Eg/UX97uarkybI/AAAAAAAAEmg/W_KcnH7yAT4/s1600/t1280.jpg
http://img8.demotywatoryfb.pl//uploads/201104/1303200596_by_polandia2_600.jpg

53,273

U mnie też jutro gril,ale tylko we własnym gronie tzn.Majka,ja i moich trzech panów.Nawet starszej córy nie będzie,bo z mężem dopiero zdjęcia plenerowe ślubne jadą robić.
Co do pogody nad morzem,to od poniedziałku pogoda będzie na bank.Zamówiona.

53,274

....bry Dziewuszki

caffa czeka
                            http://img5.demotywatoryfb.pl//uploads/201512/1448980123_qncuro_600.jpg

w imieniu Sońki lol zapraszam na lody tajskie ...

http://tajskielody.com/wp-content/uploads/2016/10/5-1.jpg
                               ki czort te lody .... ????

http://stylezycia.pl/wp-content/uploads/2016/08/IMG_20160719_201942.jpg
                                                                  >>>>>>> ??? smile

Bulinka miłych wczasów ....   i pogody ...

pozdrawiam WSZYŚCIUTKIE  .....

53,275

Witam!
Bachasiu dzięki.Oby do niedzieli.
U nas dziś piękna pogoda.Chyba tym razem gril się uda.Tylko piwa nie kupiłam hm..
Cienko z frekwencją u nas.Dziewczyny piszcie!

53,276

Boże Ciało - final countdown  big_smile

https://images82.fotosik.pl/638/45a9e8861721bfafmed.jpg

53,277

Dziewczyny zyjecie?

53,278

...bry DZIEWUSZKI
                piątusiowo
                                        http://images6.bibsy.pl/3PzWlB0Y/kawa.jpeg

polecam fajną komedie

https://www.youtube.com/watch?v=rFHNcJNLcuk

miłego dnia ...

53,279

dobry den smile
Bacha, witaj...ale mnie skusilas na komedie...ale muszę zostawic sobie na wieczor...NAUKA!!! smile
Minute obejrzalam..muzyczka fajowa smile zapowiada sie...dziekuje slicznie !

mykam

53,280 Ostatnio edytowany przez tajemnicza75 (2017-06-16 17:41:44)

Witam w biegu.
Remont się przedłuża, dziś pokój młodej, jutro kuchnia. Teraz odpoczywam chwilkę. Komedie obejrzę chyba dopiero w niedziele.

http://www.maciora.pl/wp-content/uploads/yapb_cache/1373198405_.eh6jvei5l28k8o4owwkcoos0c.ekdjdxruf9c0gk8wk0gwo804k.th.jpeg
http://podpiszobrazek.pl/upload/b2b464a040acce4d08ba8464a625f1ad1801.jpg

Pozdrowionka dla wszystkich, ruszam do pracy big_smile .

53,281

hey srana

caffa zapodana

http://img4.demotywatoryfb.pl//uploads/201610/1476723744_bzlx7d_600.jpg
  dziś zimnica ... trzymajcie się  cieplutko ....

53,282

Witam!
Za oknem szaro,buro i ponuro,ale od jutra pogoda.Tak więc weekend nie stracony.
Mój dzień dziś,to pakowanie,obiadek,fryzjer i kosmetyczka.

53,283

Wchodzę... patrze, że pusto w kafejce... wychodzę. Ponownie wchodzę i nadal nic się nie dzieje. Heloł!!! Jest tu ktoś???
W oczekiwaniu na wyschnięcie ostatniej warstwy farby, by móc ostatecznie wysprzątać chałupę,  zaglądam i stawiam popołudniowa weekendową kawę.

http://www.claudia.pl/uploads/media/default/0001/08/08db63fb84bcf98fdd9735188caca58947d7e724.jpeg
http://relaxtime.blog.pl/files/2014/08/Kawa-mro%C5%BCona-3.jpg

Pozdrowienia Netki, udanej niedzieli.

53,284

hejka,
Taja, jaka fikusna kawka...ta pierwsza smile
wypiłabym taką

Co za pogoda...senna...i jak tu sie uczyc...jak sie chce tylko spac.
Poziom lęku wzrasta u mnie wraz z ubytkiem czasu do godziny zero...
musze sobie sama tłumaczyć, ze spokoj, spokoj i na spokojnie...bo ...sie robi nerwowo smile

Mana w kuchni kapuche młoda pichci...ale mam smaczek ...
Dobra.. czytam dalej
mykam

53,285

Taja,Sonia dobrze,że zajrzałyście.Wchodziłam na kafejkę i zastanawiałam się,czy jakiś wpis będzie.Chyba zaczęłabym szukać sobie innego miejsca.
Kurcze co tu się dzieje.Nawet pogoda nie jest wytłumaczeniem,bo pada.
My już spakowani.Rano ruszamy w drogę.

53,286

Hej ja siadłam dopiero,sprzątałam łazienkę ,trzeba wykorzystać pogodę że pada i zimno.
Kulasek mój kochany chory -zapalenie żołądka,dieta od wczoraj do dzisiaj,masakra te dwa pozostałe musiałam ukradkiem karmić żeby mój syneczek nie widział,jutro jadę na kontrolę i trzy zastrzyki dostaje jeszcze jutro i w poniedziałek,musiał coś zjeść na działce bo nic innego nie daje im do jedzenia jak tylko karmę gastryczną bo właśnie maja problem z żołądkiem,otworzyłam sobie złotego denara i szklaneczkę sie napiłam bo zaschło mi w gardziełku,a teraz mykam bo rano jedziemy do weta,a tak poza tym u mnie wsz,ok,trzymam sie jakoś o dziwo!
Pozdrawiam

53,287

Dosiadam na chwilkę z kawą i lecę do pracy.
Dobrej Wam niedzieli dziewczyny

53,288

...bry DZIEWUSZKI

kawulca niedzielnego stawiam 

http://cafe.joe.pl/sub_images/pictures/60b1840a453afee1069e5c0de3f1b90e_th2.gif

pozdrawiam...

53,289

Witam,dzisiaj cieplutko ja cięę ale fajnie ale nie mogę wziąć piesków na działkę bo kulasek mój ma zabronione-cholera ,no nic przeżyją,zostaną w domciu ja idę trza zobaczyć co porosło czy więcej chwastów czy warzyw big_smile
Miłej niedzielki wszystkim paaa

53,290

Hejka drogie panie.

http://cdn.polubione.pl/2016/07/15902.jpg

Stawiam zdrowy sezonowy deser i udanego popołudnia życzę.

https://www.przyslijprzepis.pl/media/cache/default_view/uploads/media/recipe/0004/56/49197107fef422acbef9467ac32229aa9c93954d.jpeg

53,291

http://images.slideplayer.pl/2/832531/slides/slide_48.jpg

53,292

Pozdrawiam z Dziwnówka.

53,293

hey w nowym tygodniu DZIEWUSZKI

kawcie zapodaje
                             http://img5.dmty.pl//uploads/201210/1350395367_ccduky_600.jpg

Bulinka podeślij tej bryzy morskiej hiii   miłego odpoczynku smile

pozdrawiam i miłego tygodnia życzę ...

53,294

Kawuśka z rana i mykam.
Dużo się dzieje u mnie, nie mam czasu rozplanować dnia, wyłapuję wolne chwile i podrabiam "coś"co i taj jest zaległe.
Wczoraj troche kosiłam dopiero ok 23 , dzisiaj może resztę pokoszę jak zdążę. Mam dwa wyjazdy i nockę.
Dobrej pogody i zdrowia dziewczyny.
Beata łap dla nas bryzę i jod smile dobrego wypoczynku

53,295

Hejka kobity.

Bulinka> baw się dobrze, pięknej pogody życzę.

Sonia> trzymam kciuki, powodzenia.

Bacha> tak dziś rano wyglądałam jak ten stworek z kawą, skąd wiedziałaś wink ?

Mamuska> to dobrze, ze w tym pędzie znalazłaś chwilkę by napisać. Wiele dziewczyn nie znajduje ani minuty sad .

Udanego nowego tygodnia wszystkim big_smile .

53,296 Ostatnio edytowany przez takasobiemamuśka (2017-06-19 16:04:54)

Czytam wszystko smile ale przez fon, więc troche mnie ogranicza z pisaniem, poza tym niesamowicie irytują mnie te reklamy, tak nawalili, że odechciewa się zaglądać
Gorąco dzisiaj u mnie.
Wspólnie z Pawłem zdecydowaliśmy, żeby spróbować coś razem zacząć. Na razie kupujemy działkę i planujemy jakiś malutki domek prawie w lesie i z dala od ludzi. Notariusza mamy w piątek i będziemy działać by chociaż zasadzić na razie pare drzewek, żeby już rosły.
A na razie ogarniam to co mam, kupiłam gres na wejście i schodki, będę w wolnym czasie działać smile

53,297

...bry DZIEWUSZKI

http://st2.depositphotos.com/6442704/11355/i/950/depositphotos_113551162-stock-photo-coffee-cup-on-table-with.jpg

Mamuśka nie źle lol  jak macie razem domek budować  ... super smile

pozdrawiam ....

53,298

Dosiadam do kawki smile
Bachaś smile to dalekie plany, ale tak, prawda, fajnie jest, może dlatego, że obojgu nam dopiekła już ta samotność i ryzykujemy.
Nic nie piszesz o sobie, a jak u Ciebie? Jak mama i Twoje samopoczucie?
Mykam, dobrego dnia dziewczyny

53,299

cześć dziewczyny smile
Przyszłam odfajkować listę obecności , informuję jeszcze jestem i żyję , pogoda dopisuje i słońce grzeje , jutro pierwszy dzień lata , opalona jeszcze nie jestem w razie 'W' mam samoopalacz smile Soniu życzę zdania na celująco , mamuśka tak trzymaj podgrzewaj uczucie , Basiu  dzieki za kawki zawsze niezawodna, bulinko odpoczywaj należy się Tobie , tajemnko miłych popołudni z deserkami , Basiu jak działeczka , rośnie zieleninka ? całej reszcie  niewymienionej udanego lata , urlopów itd.... piszę bez ładu i składu jestem zmęczona mam służbę  z połamańcami , ciężarnymi , besuchami , wnukami , posiadłościami itp.
miłego....;)

53,300

Dobry wieczór.

Jak minął dzień? Wreszcie nieco się ociepliło, choć dla mnie mogłoby być ze 3 stopnie cieplej, albo chociaż bez wiatru wink . Ważne ostatecznie, że nie pada i jest około 20 st.C. Oby tak zostało.

Wszystkim życzę wszystkiego dobrego. Miłego wieczoru i udanej środy big_smile .

Posty [ 53,236 do 53,300 z 85,597 ]

Strony Poprzednia 1 818 819 820 821 822 1,317 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024