Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

Strony Poprzednia 1 816 817 818 819 820 1,317 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 53,106 do 53,170 z 85,597 ]

53,106

Odp: Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

Też przeczytałam na Facebooku o ś.p.Zbigniewie Wodeckim.Szkoda człowieka.
Dobranoc.

Zobacz podobne tematy :

53,107

witajcie DZIEWUSZKI

http://d.demotywatory.net/5789.jpg

Sonia gratki lol lol

pozdrawiam WSZYŚCIUTKIE .... miłego wtorku ....

53,108

http://id.joe.pl/sub_images/pictures/bcb5214701bb015859c5389e4cfe2920_th2.gif

53,109

Miłego dnia!

53,110

Dzięki dziewczyny smile
Odpoczywam i chłonę wszystko każdą komórką..ten wiatr od morza, skały i klify, ale przede wszystkim zapachy..są tu niesamowicie intensywne..zioło..taka odmiana kopru..u nas ładnie pachnie..tu jej aromat jest tak intensywny, że aż dusi...pewnie dzięki temu nasłonecznieniu tak się to różni. Ta sama roślina...
Widoki przecudne..oczywiście, że nawrzucam fotek z opisami po powrocie smile
Soniu smile gratki...to masz pracę w ręku, że tak to nazwę, ale super smile
Kolejny etap smile
Co do mnie i Pawła..oboje jesteśmy bardzo emocjonalni i bardzo szybko przychodzą nam decyzje dotyczące nas i przyszłości. Bardzo za sobą tęsknimy, dzisiaj ja ryczałam mu do telefonu, nie wiem jakim cudem tak się poszukaliśmy.
Mykam dalej chłonąć to wszystko. Podobają mi się hiszpańskie klimaty smile
Dobrego wszystkim na kolejny dzień.

53,111

Mamuska, pozdrów Hiszpanię ode mnie smile i rzuc kamyczek w fale morza balearskiego wink
W której częsci wyspy jestes?

Tak moja Kochana, kolejny krok za mną smile jeszcze sie obronic i git smile

53,112 Ostatnio edytowany przez tajemnicza75 (2017-05-23 16:19:58)

Witajcie smile .

takasobiemamuśka napisał/a:

nie wiem jakim cudem tak się poszukaliśmy.

Właśnie.... jak się znaleźliście (?), bo w sumie nie pamietam byś mówiła nam, że kogoś szukasz. A tu taka piękna miłość. Szczęścia dalszego życzę i udanego wypoczynku.

Soniu> obronisz się na 100%, ja w Ciebie wierzę. Wiedza+empatia=sukces smile .

Markadia, Bulinka> takie rozgadane... wink .

Bacha> tak wcześnie zawsze stawiasz kawę, że ja się jeszcze przewracam z boku na bok owinięta pierzynką. Nie chce Ci się spać o tak wczesnej porze?

Ja dziś miałam taki fajny dzień w pracy. Dawno takiego nie miałam: tylko 1 telefon, 1 klient, spokój, cisza, bez presji, nawału obowiązków. Mogłam swoim tempem układać dokumenty, miałam czas na herbatę i kanapkę...zapomniałam jak to jest pracować bez nerwówki. Przypomniało mi się jak ja lubię tę prace ... ale taką właśnie jak dziś - jedną na milion wink .

Dziś pozdrowienia w formie muzycznej wink . Nie mój typ muzyki, ale gościu słowa ma dość sensowne, tu trzeba przyznać mu rację.

53,113

Cześć Lasie! big_smile

Ojej jak się stęskniłam...
Na dzień dobry się przestraszyłam, że to Kamoa taka połamana. Szczęście w nieszczęściu.
Mamuśka -> Jak cudnie czytać o twojej miłości, o wakacjach i całej reszcie. Na kilometr czuć, żeś szczęśliwa. A tak płakałaś! wink

Ja chodzę na rzęsach. Czuję się autentycznie przemęczona. Wczoraj pracowałam 8.00 - 23.30. Taki dzień. Dzisiaj zostałam wezwana na dywanik w przedmiocie nadgodzin. Mam sobie odbierać na następny dzień po takim maratonie. Pewnie po to, żeby nie było widać jak tyram.

Miłość? Owszem. Ta sama i krzepnie. Pierwszy raz w życiu jestem w takiej sytuacji. Wiem, że nigdy tego człowieka nie spotkam a utworzyła się między nami silna więź. Swoją drogą ciekawe ile przetrwa? Ocenię z perspektywy czasu. smile

Dzisiaj Was Wszystkie ciepło ściskam i idę paść na twarzoczaszkę.

53,114

Wiosna kwitnie na netkach.

53,115

Hej hej witam i zaraz spadam , zapracowana jestem wszystko się pokićkało  przez moją mam , ale cieszę się ze dziewczyny kwitniecie , szczebiotki bez Was by było nudnie
  'te' zakochane  pielęgnujcie to najpiękniejsze uczucie smile Soniu gratulejszyn , i całej reszcie kwiecistej  wiosny na duchu,  a sobie by dni wolniej płynęły a doba miała 40 godz big_smile
  miłej nocki

53,116

Kamoa niech ta doba ma te 40 godz.,ale po równo na pracę i odpoczynek,bo ja z niczym nie nadążam,ale też ciągle brak mi snu.
Dobranoc.

53,117 Ostatnio edytowany przez Basia1973 (2017-05-24 00:37:54)

Bry bry fajnie tu ale ide spać ,czytałam Was ale sił nie ma na odpisanie ,jutro coś wyskrobie pa

53,118

bry   DZIEWUSZKI srana

http://azalia60.blog.onet.pl/wp-content/blogs.dir/454638/files/blog_pk_4727867_7215768_tr_523poranna_kawa.jpg
                                                kawa zapodana >>> lol

http://mypozytywni.pl/images/uploads/b049885fc7fb29f6d81336c249edca9f4b18226d.png

ANN powodzenia w miłości i niech trwa najdłużej smile

Taja po kawce i  śniadanku jeszcze się zdrzemne ...  spoko smile

Mamuśka zazdraszczam pozytywnie .... uczucia  smile
pstrykaj fotki krajobrazu ... lol miłego wypoczynku ...

Sońka ...
                              http://ds.zrobdemota.pl/upload/2b8ce175e25053fae1193303ebf282cf.jpg
                                                >>>>> lol

pozdrawiam WSZYSTKIE ....

53,119

Witam!
Bachasiu dzięki za kawkę.Loda....owszem,ale jogurtowego ostatnio robię.Jogurt naturalny z jabłkiem zamrażam.
U mnie dziś ma padać.Byłabym akurat zadowolona,ale na razie tylko słonka nie widać,a deszczu nima.

53,120

hey Bulinka ale to jabłko trzesz na tarce ???
napisz jak robisz tego loda ???? hiiii brzmi jak brzmi smile

nasza Ela ma dziś urodzinki smile

wszystkiego dobrego ... powodzenia w związku lol lol

http://www.tapeciarnia.pl/tapety/normalne/258969_kwiaty_tulipany.jpg

53,121

Dzień doberek w deszczową środę smile

U nas pochmurno i pada,nawet dobrze bo na balkonie miałam pełno żółtego pyłku z kasztanów chyba.
No co się dało,zmyłam ale na kwiatkach został,mam nadzieje,że deszcz temu zaradzi smile

Bachasiu dzięki za kawusię przy takiej pogodzie przyda się n pewno smile

Bulinko napisz jak robisz te lody,ja Danonki kiedyś zamrażałam,ale już ich nie kupuję bo dziecko duże smile

Elu wszystkiego co najlepsze dla Ciebie smile
http://image1.obrazki.org/w-dniu-urodzin_6xFgC.JPEG

Pozdrowionka dla Wszystkich smile

53,122

Witam sie z Wami w ten deszczowy poranek ......
Bulinko
Gratulacje za pieciotysiecznik
http://a-kwiaty.pl/uploads/zoom_img_303.jpg

Dziekuje za życzenia
http://id.joe.pl/sub_images/pictures/940b1ec96b010b0d4e740f2c2a8ac5e1_th2.gif

53,123

Tak na szybko, bo mi tu net przerywa.
Cmoki dla wszystkich.
Ano Soniu smile miejscowość Cala Blanca koło pięknego staroportowego miasta Ciutadeli z wąziutkimi uliczkami, białymi domami wszędzie. Ładnie smile
Taja smile poznaliśmy się niefajnie, bo przez portal randkowy, ale jakimś cudem przetrwało...
Bachaś, Ann smile ano...chłonę wszystko, Paweł coraz bardziej mnie zaskakuje jako osoba, zakochuję się, to prawda smile
Wszystkie dziewczyny pozdrawiam serdecznie i mykam, bo dzisiaj się wymeldiwuję i robię dniowy i nocny maraton globtrotera z walizą po wyspie. Ciao smile

53,124

a czy mamuska  przez portal to zle
tam tez mozna poznac ludzi i szczerych i uczciwych ktorzy tez szukaja dla soebie kogos bliskiego

53,125

http://e-kartki.net.pl/kartki/52/2/d/24140.jpg

Elu> wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń big_smile .

Mamuska> to nie jest niefajnie. Ja swojego męża poznałam poprzez gazetę (wtenczas nie było przecież komputerów).

Markadia> masz rację, dziś taki dzień, że jeśli kawa nie postawi na nogi to już chyba nic wink .

Anna> sama dajesz się tak gonić do pracy (pracoholiczka?). Kiedy Ty jesz, sprzątasz, odpoczywasz i  kochasz wink ?

Bacha> ja już bym nie dała rady ponownie zasnąć, gdy się rozbudzę to nie ma mocnych. Zdrzemnę się dopiero gdy mnie z nóg zwali kilku dzienne złe spanie.

Pozostałym przesyłam pozytywne wibracje.

http://www.pozytywniej.pl/upload/1af92e1e12198432eaf2c8fdc4030a1d9597.png

53,126

Eluś wszystkiego najlepszego!Sto lat szczęścia i radości!

Ja też mam męża z gazety.

Co do lodów,to jogurt dosładzam słodzikiem,jabłko trę,mieszam i do zamrażarki.Co jakiś czas mieszam.

53,127

Złapałam darmowe wi fi ale umyka, więc szybciutko
Portal powoduje nieufność, różni ludzie różnych rzeczy szukają...łatwo źle ocenić kogoś...stąd moje stwierdzenie smile
Myk pozdrawiam jeszcze z wyspy, jestem w pięknym portowym Mao
Dobre myśli wszystkim

53,128

Witaski wieczorkiem smile

Dziewczyny podziwiam Waszą odwagę do szukania partnerów w necie czy gazecie,nie wiem czy bym się odważyła smile

Bulinko mam pytanie do Ciebie,jak wygląda taka komisja orzekania o niepełnosprawności bo dostałam już wezwanie na 1 czerwca smile

53,129

U nas wchodzilam do trzech sal.W pierwszej sprawdzali dane,w drugiej pytali o karierę zawodową,a w trzeciej badali.Nic strasznego Markadia.Idziesz pierwszy raz?
Dobrej nocki życzę.Idę spać,bo na trzecią odwożę męża na pociąg.Jedzie do Instytutu Hematologii na oddział na leżenie.Prawdopodobnie na cztery dni.

53,130

hellouuu Lasie

http://img1.obrazkionline.pl/ob/dzien-dobry/dzien-dobry_015.jpg

trza caffe zaliczyć
do wyboru zapraszam 

https://img2.cda.pl/g/31308_5c62a67d7f7c201d0a5ddfc5f4438784.jpeg

co do menów z gazety czy portalu randkowego ...
jesteście przykładem ,że można tam znaleźć ....

nie wystawiam się ... i tyle ...

Bulinka   co chwilkę mieszasz .... i do godzinki ??? podajesz ??? tak
czy można zostawić w zamrażarce na następny dzień ???

pozdrawiam WSZYŚCIUTKIE od A do Z ...

53,131

Witam!
Jakie śliczne kawusie,aż się chce pić.Wszystkie pięknie patrzą,to ja wybieram pierwszą z brzegu.
Bachasiu jak zostawisz na następny dzień,to zmrożą się na kamień.Tak jak danonki./Danonki mrożę Majce/.Te jogurtowe robię sobie na bieżąco,więc wyciągam jak zaczynają robić się grudki lodu.Robię wieczorem i zjadam przed spaniem.
U nas ostatnio otworzyli mrożone jogurty z owocami.Mają taką konsystencje jak lody.Drogie jak chole....Pokusiłal się i kupiłam najmniejszy za 4 zł,to było tego ze dwie łyżki do zupy i to dosłownie.Wcale też nie za smaczne i cukru też sporo na pewno.Następnym razem pójdę na loda kręconego.
Te moje Bachasiu,to z truskawkami bedą pyszne.Co do truskawek,to u mnie się pojawiły 15-18zł.

53,132

Witam sie z Wami ...
Basiu kawusia super jak balistka serwujesz codziennie .

Prawda Mamuska rozni ludze sa na portalach , roznych rzeczy szukaja .
Ale tez sa tacy ktorzy szukaja sobie kogos do spedzenia zycia razem .
A trudno wychwycic tych z ktorymi kontaktu niechce sie miec .

53,133

Dzień doberek w deszczowy czwartek smile

U nas leje i zimno ale od jutra ma się poprawić,oby to się sprawdziło.

bulinka_1969 napisał/a:

U nas wchodzilam do trzech sal.W pierwszej sprawdzali dane,w drugiej pytali o karierę zawodową,a w trzeciej badali.Nic strasznego Markadia.Idziesz pierwszy raz?
Dobrej nocki życzę.Idę spać,bo na trzecią odwożę męża na pociąg.Jedzie do Instytutu Hematologii na oddział na leżenie.Prawdopodobnie na cztery dni.

Bulinko to aż tak?A po co ta kariera zawodowa,ja nie mam żadnej kariery hmm A idę pierwszy raz smile
A co do lodów to z jakiego typu jogurtu je robisz bo w necie poszperałam i wszędzie pisało,że z greckiego.
No i oczywiście ze wszystkich innych owoców można robić np.truskawek,brzoskwiń czy bananów smile

Dzisiaj nie wychodzę z domku,mam trochę prasowania to sobie poprasuję czego szczerze nienawidzę hmm

http://id.joe.pl/sub_images/pictures/b2a3d76a91a070bbc3dc05e4fa8abe82_th2.gif

53,134 Ostatnio edytowany przez elzbieta47 (2017-05-25 10:12:43)

https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/18582620_898820100256810_2244983775651820241_n.jpg?oh=50d1cb8e5e9daeac1bcc339a0d316c1b&oe=59BADC9D
https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/18619945_898820066923480_3811356483106886261_n.jpg?oh=4c14813fea79f39a566d9057797c2a7e&oe=59A9E680
Teraz zakwitaja bzy i kasztany u nas , wiec na dzien Mamy

53,135

Markadia Ty starasz się o grupę w orzecznictwie tak?Ja właśnie o tym mówię.Z tą karierą,to chodzi o to,że wypytują Cię przy czym pracowałaś,jaki masz zawód?Przynajmniej u mnie tak było.Miałam wpisane,że staram się o stopień niepełnosprawności w celu odpowiedniego zatrudnienia.Tak więc może dlatego.Nie wiem,czy wszyscy tak mają.

53,136 Ostatnio edytowany przez Markadia (2017-05-25 11:47:41)

Bulinko tak,ja mam tą właśnie komisję o której piszesz,ale nie pracowałam nigdy w zawodzie ani nigdzie indziej.
Wykonywałam przez 2 ty tygodnie pracę przy sprzątaniu ale nie dawałam rady stąd ta komisja żeby urząd pracy kierował mnie tam gdzie się nadaję smile

Elu u nas bzy i kasztany zaczynają już powoli przekwitać smile

53,137

zdjecie robione dzisiaj i u nas tak wygladaja kasztany i bzy wiec dopiero zakwitaja

53,138

Ojejciu... leżę, półleżę, chodzę już drugi tydzień po zabiegu. Masakra jakaś. Byłam na kontroli u gina i sie zdziwił co ja mam za ogromne cięcie i dużą ilość szwów /jutro ma mi zdjąć/. Chyba jakaś stażystka mi robiła zabieg - jestem więc królikiem doświadczalnym. hmm
Boli jak siedzę... dziś wzięłam lusterko i odważyłam się zajrzej do mojej piz..eczki - i  ojojoj, normalnie mi samej siebie żal...

Ale za to:

-jestem na zwolnieniu i nie stresuje się skiszoną atmosferą w pracy /a termin z wypowiedzenia zbliża się, zbliża/
- mam czas, żeby się pouczyć do egzaminów  /pozdro Sonia!/
- oglądam masę seriali /w tym "Zbuntowanego Anioła", "Złotopolskich", doktorów Martina i Housa big_smile, "Mentalistę" i hicior - "Ranczo"/
- dopieszczam się łakociowo big_smile /przytyję na bank/
- nadrabiam zaległe szycie /tuning ciuszków/
- przyjmuję wizyty chcących mnie odwiedzić /zapraszam! laski big_smile/

i układam puzzle leżąc na dywanie big_smile

No to nie jest tak źle big_smile

Ps. dostałam już kwiatki od młodszej córki i słoneczko z masy solnej /laurka w drodze/ a od starszej szafkę z umywalką /w związku z awariami w łazience/

53,139

Hejka smile .

Weronka> korzystaj bo to okazja do nic nierobienia wink . Zdrowiej szybko.

Markadia> powodzenia na komisji.

Ela> u nas podobnie, dopiero wszystko zakwita. W mało słonecznym miejscu to nawet te bzy jeszcze nie gotowe wink .

Któraś pisała o drogich truskawkach. Dziś stojąc w kolejce słyszałam rozmowę dwóch pań i mnie jedna kwestia zastanowiła. Ja się na ogrodnictwie/rolnictwie nie znam, ale wydaje mi się... tak na chłopski rozum, że ta majowa zima zniszczyła jedynie te wczesne truskawki, które miały już kwiatki. Te późne są albo jeszcze nie wsadzone, albo były za małe by je zmroziło na amen. A ponoć nic z truskawek nie będzie gdy kwiaty dostaną mrozu, a nie sadzonki same w sobie przed zakwitnięciem. Tak więc domniemam, że tak drogie są wczesne truskawki, a te późne powinny być w zwykłej cenie.... chyba, że się wszyscy pochciwią i dla zasady takimi cenami walną, że mój ty Panie... .
Czy ja dobrze rozumuję?
Jedna sklepowa powiedziała, że powinniśmy się cieszyć, że takie tanie truskawki, bo w Warszawie są po 35 zł big_smile .

Pozdrowionka dla wszystkich wszyściuteńkich!!!!!!!!!!!!!!!

53,140

Taju , o zmarzniecie truskawek to nie krzaczek a kwiatek jak zmarznie nie da owocu .
Tam gdzie ja jezdze na truskawki to własciciel mowi , że bedzie gorszy zbior niz w zeszłym roku .
Bo tez wymarzły kwiatki i niestety mrozy zaszkodzily .
A kwiatki potrafia zmarznac jeszcze jak sa w srodku w ziemii nawet nie na wierzchu .
tyle co wiem to jeszcze nawet u nas na poludniu nie ma naszych truskawek .
Ten znajomy mowił ze w tym roku sa opoznione w wegetacji tez spowodowane chłodnymi dniami i nocami ktore były wczesna wiosna

53,141

Pokićkało się w tej naszej pogodzie.Pory roku się pozmieniały i rośliny niedostosowane.Bieda będzie,bo owoce drogie,to będziemy jeść słodycze.Ech....
Dobrej nocy życzę.Idę spać.

http://img1.obrazkionline.pl/ob/jutro-piatek/jutro-piatek_004.jpg

53,142

Te babeczki w kolejce mówiły, że wszystko wymarzło, nawet te późne truskawki, że klęska żywiołowa. A mi ktoś mówił kiedyś, że truskawki sadzi się od wiosny do jesieni. Domniemam więc, że ta kobita puszczała plotkę lub kłamała, bo późnych wcale jeszcze nie ma wink .

53,143

Hej witam,dla wszystkich co miały- mają urodzinki NAJLEPSZEGO,dla Tych co mają tysieczniki ,co są zakochani...co zdali ..co wszystko jest oki buziaczki i gratulacje

53,144

heyy DZIEWUSZKI

kawuś stawiam  smile

http://img5.dmty.pl//uploads/201307/1374157533_ksc9ob_600.jpg

http://images1.bibsy.pl/z9LSreEj/jakis-psychopata.jpeg
                                                         >>>> lol

zamiast 4-ch pór roku ... mamy teraz 2 ....
nazywając krótko - zimno lub ciepło wrrr

pozdrawiam WSZYŚCIUTKIE  ....

53,145

http://img1.obrazkionline.pl/ob/dzien-dobry/dzien-dobry_017.jpg

U mnie słoneczko i ciepło,w sam raz na Dzień Mamy smile

53,146

witam Was kochaniutkie .... miłege wekendu

53,147

Witam!
Siedzę w domku i czekam na moje dzieci.Najmłodsze już mi zyczenia złożyło.
Dostałam tulipana z papieru w doniczce z kubeczka plastikowego,wypełnionego pianką.To najpiękniejsze prezenty.
Wszystkim mamom życzę dziś,pełnych wzruszeń chwil.

53,148

A ja właśnie wróciłam od swojej mamy,córka została tam u nich na weekend,więc mam luzik smile
Otworzyliśmy różowe winko takie jak lubię napijmy się razem w nasze święto http://s16.rimg.info/d778bc34f693c93907196ff195628213.gif

53,149

Dzień dobry w dzień matki.

http://3.bp.blogspot.com/-lyykaF9On-U/U39aAWECl5I/AAAAAAAAHDk/GgBLlnlq88Y/s1600/dla+wszystkich+pi%C4%99knych+pa%C5%84+przed+monitorami.jpg

Pozdrowienia i udanego wieczoru.

53,150

witajcie sobotnio DZIEWUSZKI  lol

http://www.wcieniuslonca.pl/wp-content/uploads/2017/04/7ccdca36a2a990a244a38b85_640.jpg

zapowiada się piękniutki weekend pogodowo smile i super ....

energetyczna piosenka na DD

pozdrawiam   ...

53,151

Ufff...pierwsza noc przespana w domku.
Dosiadam z poranną kawą smile
Dzisiaj u w poniedziałek załatwianie nagromadzonych spraw, niedziela dniówka w pracy...
Pamiętam dziewczyny o fotkach, ale przypomnijcie proszę jak je z telefonu wrzucić na kompa i  tutaj ?
Mykam ogarnąć obejście i jakiś obiad dzieciom wstawić.
Miłej soboty wszystkim.
Elu...właśnie o te intencje chodzi...nigdy tego nie wiemy. A ja nie mam już tyle czasu i sił emocjonalnie na pomyłki. Zaryzykowałam tak naprawdę emocjami i czasem, trafiłam przypadkowo, ale dobrze, na ciepłego, dobrego człowieka...czuję się przy nim jak nigdy z nikim, dobrze.

53,152 Ostatnio edytowany przez Markadia (2017-05-27 09:33:02)

Dzień doberek w piękny sobotni poranek smile

Zapowiada się piękny dzionek,takie lubię smile

Mąż z żoną śpią głębokim snem. Nagle dzwonek do drzwi. Żona zrywa się i woła:
- O rany, mąż wraca!
W tym momencie zbudzony mąż wskakuje pod łóżko. Po chwili otrzeźwiał i mówi do żony:
- Oj, oboje mamy nadszarpnięte nerwy
lol

http://scouteu.s3.amazonaws.com/cards/images_vt/merged/milego_dnia_282.jpg

Trochę bałkańskich rytmów na sobotnie dzień dobry smile

53,154

Witam sobotnio!
Przywiozłam męża z Wawy.Nie zdążyłam zrobić imprezy hi...hi...,a chata była wolna.
Dziś mam trochę luzu.Majka wybyła do koleżanki.Zaraz sobie znajdę jakąś robotę.

53,155

Hejka panie i panowie smile .

Mało nas na kafejce. Spowodowane jest to pewnie piękną pogodą.
Ja byłam dziś u mamy na dzień matki. Załapałam się z powrotem samochodem, co mnie niezmiernie cieszy, bo trudno w soboty o dojazd do domu komunikacją. Tylko mamie smutno, bo szybko się przez to wyrwałam. Zeby nam się w końcu udało dostać to cholerne mieszkanie... mamie tak źle samej z dala od wszystkich.

Mamuska> nie wiem jaki sposób mają inni ale ja wrzucam fotki do komputera, zmniejszam przez program irfan view, następnie wrzucam jako załącznik na stronę tynipic i dalej na forum jak każdy obrazek. Może ktoś ma szybszy sposób to sama chętnie poczytam.

Pozdrowionka dla wszystkich!!!

53,156

Hejka popołudniu smile

Pogoda rzeczywiście przepiękna stąd ta mała frekwencja na forum.
Dziewczyny ja fotki wstawiam na forum bardzo szybko.
Kablem usb z telefonu na kompa a z kompa przez zmniejszacz.pl i z tego zmniejszacza kopiuje adresy fotek jak zwykły obrazek smile

Rada dla Nas smile

https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/18739842_749471785235893_7629561999745122204_n.png?oh=c66ad14be8f08a2842fb129ce64c392d&oe=59A1EF42

53,157

Markadia> ja już kształtnego nie będę miała, bo kolana przysiadów nie wytrzymają wink .... albo kręgosłup nie wytrzyma albo jedno i drugie http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_15_4.gif .

Jutro ma być jeszcze piękniej. Lubię taką pogodę.

53,158

hey   

http://scontent.cdninstagram.com/t51.2885-15/s480x480/e35/14718483_678372128992297_1764352872771747840_n.jpg?ig_cache_key=MTM2MjMxMjgxNzcyNjUyOTUwNQ%3D%3D.2

milutkiej niedzieli .... pogoda będzie  lol

53,159

Dzień dobry smile

Pogoda piękna i ciepło.
Wstałam wcześnie bo mnie dzwony kościelne obudziły.
Czas więc na śniadanko smile
http://www.motywujemy24.pl/upload/images/medium/2015/05/na_dzien_dobry_2015-05-23_02-46-57.jpg

Pozdrawiam miłego dzionka życzę smile

53,160

Jakie smaczne śniadanko nam Bachasia zaserwowała.Same witaminki!
Pozdrawiam Was wszystkie niedzielnie i życzę miłego dnia,bo piękny,to mamy wszystkie.

53,161

Heloł.

To Markadia śniadanie stawiała, a Bacha kawę z ciastkiem big_smile .
Dzień przepiękny, więc za chwilę wybieramy się na rodzinny spacer.

http://www.pantofelek.pl/images/items_facebook/f6535b0f3092177533fcd48b56a5c5f4.jpg

Kawa i śniadanie było, to jeszcze stawiam deser smaczny i zdrowy.

http://targsmaku.pl/uploads/recipe/80/ba/ca/80bacab002c304cb4d5199ea6d073436_341x406.jpeg

Pozdrawiam pięknie.

53,162

Hejka popołudniu smile

Cały dzień dzisiaj siedziałam na balkonie,trochę się spiekłam ale co tam
Teraz dopiero zlazłam bo moje dziecię wróciło od dziadków smile

Taja deserek mniam,a ja mam chęć na zimnego drinkasa  z lodem big_smile

http://img.zszywka.pl/0/0178/w_3629/kuchnia/drink-nr-1swimming-pool-drink-40ml-.jpg

53,163

Taja masz rację.Markadia zwracam honor do kieszeni.To było Twoje śniadanko.

Pojechaliśmy w gości.Załapaliśmy się na grila.Majka miała agroturystykę ze zwierzętami wiejskimi i dziecko było hepi.

53,164

hellou    witam w nowym tygodniu

http://img6.dmty.pl//uploads/201606/1465767279_5h4hfo_600.jpg

pozdrawiam  ....

53,165

Dzień doberek smile

Dziś znów piękna pogoda,a ja wybieram sie do lekarza jakieś badania krwi porobić.
W czwartek mam komisję,wypadałoby miec jakieś aktualne smile

A reszta Dziewczyn to gdzie?
Coś ostatnio mało nas tutaj.

Idę zrobić sobie śniadanko smile
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/3a/63/e1/3a63e15750383e2d1acfecc3e8969b3c.jpg

Pozdrowionka smile

53,166

Serdeczne dzięki dziewczyny za podpowiedzi zdjęciowe...przy czasie przysiądę...
Dosiadam z kawką , wychleptam i pomknę coś poogarniać ogrodowo. smile
Ehhhh... Dobre myśli i przytulasy komu potrzeba smile

53,167

Mamuśka to przysiądź z tymi fotkami,czekamy z niecierpliwością smile

Dostalam od lekarza skierowanie na morfologie,ob,aspat,alat ggtp,keratyna.
Jutro idę oddać krew.

53,168

Hej witam i mówię dobranoc.

53,169

Witajcie dziewczynki,czytam w przelocie,działeczka mnie wzywa codziennie i tak tylko kukam tutaj od czasu do czasu big_smile
W dzień a to z pieskami a to w kuchni gotuje się i popołudniu biorę rower i jadę z trójcą i siedzę tam do ciemności,aż nie chce sie wracać do domu,dzisiaj było ostrzeżenie na dolnym śląsku przed burzami,ale jakoś nie doszło,duchota straszna źle na mnie ta pogoda wpływa,
Mykam poczytam jeszcze coś tam i kładę się do łóżeczka,jutro też jest dzień big_smile pozdrawiam wszystkich od A-Z buziaczki

53,170

heyy Doberek DZIEWUSZKI

http://comps.canstockphoto.pl/can-stock-photo_csp24522097.jpg

miłego dnia ...

Posty [ 53,106 do 53,170 z 85,597 ]

Strony Poprzednia 1 816 817 818 819 820 1,317 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024