Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

Strony Poprzednia 1 807 808 809 810 811 1,317 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 52,521 do 52,585 z 85,597 ]

52,521

Odp: Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

Cześć Lasie big_smile
Dosiadam do kawy. Słuchajcie... gdzieś zgubiłam jeden dzień. Od rana wmawiam sobie i wszystkim, że dzisiaj środa i dziwię się, że przychodzą ludzie umówieni na czwartek wink Brakuje mi jednego dnia na wyrobienie się z robotą. Dwoję się i troję, a im bardziej się staram tym więcej mam pracy.

Weronko -> Anons widziałam, a jakże. Nawet sympatyczne wrażenie na mnie zrobił, w przeciwieństwie do innych. Niestety nie mam gdzie chłopięcia upchnąć. Ledwo ogarniam ten dobytek, który mi przewrotne życie podarowało big_smile

Mamuśka -> Cieszę się, że się układa. Uchylisz rąbka tajemnicy? smile

Drugą mamuśkę witam ciepło.

Wszystkie Dziewczyny pozdrawiam smile

Zobacz podobne tematy :

52,522 Ostatnio edytowany przez mamuska1976 (2017-03-24 00:57:03)

Niema czego zazdrościć jeden dzień  nudny a zato następny zwariowany ze porostu podasz na pysk  ale  to pewno tak teraz będzie  przed świętami  jak to w handlu ☺

52,523

Witaj Mamuska w naszym gronie ...
http://3.bp.blogspot.com/-tjYdqob9GJY/U26Wxg_wkPI/AAAAAAAAAdw/IRAF9X-VAJE/s1600/wiosenny-bukiet-gify,-obrazki-ruchome,-pi%C4%99kne-napisy,-bzy,-tulipany,-%C5%BConkile,-konwalie,-kawka-na-powitanie,-dzie%C5%84-dobry.gif-.gif

52,524

Witam się z Wami z upragnioną herbatą w dłoni.

Markadia> współczuję, to ponoć poważna choroba, ja mam ZZSK ale jakoś daję sobie rade jak na te chorobę. Przyznam, że nie dawałam kiedyś, ryczałam po nocach, nie mogłam wstać z łóżka- jak sparaliżowana ale z bólem dodatkowo. To był koszmar, dlatego teraz cieszę się każdym dniem, dziękuję za zdrowie i Tobie też życzę wiele zdrowia.

Elka> wreszcie się rozpogodziło i ogródek Cię wprawił w życie-widzę smile . Tak trzymać!

Weronka> ja tez widziałam tego dzieciaka, ale dla mnie to byłaby wręcz pedofilia, toż mógłby być moim synem wink .

Mamuska1976> witamy i zapraszamy, mamy już jedną mamuśkę w kafejce, trzeba Was teraz jakoś odróżnić big_smile .

Dziewczyny> pytanie za 100 punktów. Z mamą byłam dziś u lekarza specjalisty z niesprawną ręką i dał mamie blokadę ręki. Niby ma pomóc ( w sensie uśmierzenia bólu) nawet do pół roku. Operacja podobno to ostateczna ostateczność, bo byłaby bardzo trudna. Jednak w drodze powrotnej mama zgadała się z inną pacjentką i ta jej odradziła, bo ponoć to bardzo osłabia kości. Tymczasem mama ma osteoporozę, o co się pan doktor nie zapytał. Mamy zapisać się gdy ból po blokadzie minie. Do tego czasu chętnie zasięgnę opinii na ten temat.

Pozdrawiam absolutnie wszystkie.

52,525

tak taja codziennie zagladam do ogrotka ile juz urosło a co wyszło to moj zywiol

52,526

mamuska1976 napisał/a:

Coś pusto dziś   a ja w pracy troszkę się nudzę ale byle do 18  a potem do domku i rutyna  a dzięki za mile przyjatko

Rano i pod wieczór tu jest większy ruch,bo w ciągu dnia są różne inne zajęcia smile
Myślę,że popołudniu możemy na powitanie koleżanki napić się winka wink

https://www.pkt.pl/articles/1/g/3/f-428-do-kolacji-podac-wino-wytrawne-czy-moze-slodkie-poradnik.jpg

Taja ja ciągle odczuwam ból,środki przeciwbólowe łagodzą go ale nie usuwają całkowicie.
Wstaję rano z łóżka zesztywniała ale po czasie trochę to rozchodzę.
Najgorsze jest to,że to choroba postępująca,można ją spowolnić ale nie wyleczyć hmm
Twoja choroba jest chyba jeszcze gorsza co?
Takie pokolenie chyba jesteśmy hmm

52,527

cześć , chętnie wypiła bym na powitanie nowej  kielon winka smile  lecz jestem w I fazie dukana , więc wodą bombelkową  , prost !
tajem.. moja ciotka po upadku (ok 3 lata temu) miała tez blokady , lecz były krótkotrwałe , na dzień dzisiejszy to czeka na operację , boi się jej ale nie ma wyjścia.

52,528

Kamoa wirtualnie zawsze można się napić smile
Ja obecnie jestem na dość silnych lekach więc w realu też nici z drinkasami hmm

52,529 Ostatnio edytowany przez tajemnicza75 (2017-03-23 20:00:37)

No właśnie, lekarz mamie powiedział, że jeśli blokady nie będą pomagać na dłużej, to pozostaje operacja, a ta z kolei jest ponoć trudna hmm .
Byłam dziś w 3-mieście i zdziwiłam się, że tam już się drzewa zielenią... wow. A u mnie na zadupiu nie ma nawet pąków na drzewach sad .

Markadia> gorsza-nie gorsza, na choroby nie ma się co licytować. Mam ją po mamie i podobno nieleczona choroba grozi wózkiem inwalidzkim na starość, dlatego dbam o siebie jak mogę. Chwytam się wszystkiego jak tonący brzytwy. Uczepiłam się nawet raz szeptunki... i niech mnie nawet zlinczują za to... w nosie to mam. Tylko ona mi pomogła, ani leki, masaże, ćwiczenia, fizjoterapia... nic. Do końca życia będę jej za to wdzięczna-amen. Wreszcie śpię, budzę się bez płaczu, wstaję i chodzę... żyję big_smile .

Mamuśka> różnie bywa z frekwencją. Czasem bywa głucho i pusto, a czasem gada jedna przez drugą, aż nie wiadomo co się dzieje wink . Na marginesie, baaardzo Ci zazdroszczę nudzenia się w pracy. Marzę o takiej.

52,530

Rano biegałam ci ja z psiną po krzakach, znaczy w lesie - patrzę jakieś dwa cienie przede mną - ruszające się  - kurcze, dziki! ogromne, odyńce chyba. Dobrze, że nie na zbieżnym kursie.  No i potem opowiadam siostrze historię, a ona mówi, że dziki inaczej widzą i że trzeba przed nimi uciekać - ha ha - zygzakiem big_smile. Noż jak se to wyobraziłam...  oplułam telefon ze śmiechu.  Muszę o tym poczytać, może jakiś kurs... big_smile /biegania zygzakiem/

52,531 Ostatnio edytowany przez Kamoa (2017-03-23 20:06:15)

tajemko może coś więcej o tej szeptusze ? w jaki sposób co robiła ...czy naprawdę tak jest ?  oglądam programy Kossakowskiego  często dzioba otwieram
Weroniko dzik jest dziki big_smile

52,532

Kamoa> też kiedyś oglądałam jakiś film i rozbijanie jaj na głowie pokazywali i inne bzdury. U mnie to tak nie przebiegało, raczej zwyczajnie. Modły jakieś były, kadzidło jakieś i tak kilka razy. Miało być więcej ale coś się wydarzyło i skończyła pomaganie. Po prostu ktoś doniósł, że zarabia na czarno i musiała zwinąć interes. Gdzieś się przeniosła i nie wiadomo gdzie. Przykre... ludzie to czasem zazdrosne i zawistne stworzenia, takie nieludzkie sad . Ona naprawdę ludziom pomagała i nie miała cennika, podobno pomagała za darmo gdy ktoś nie miała kasy. Jestem pewna, że "uzdrowiłaby" mnie do końca, gdyby dokończyła serię spotkań.
Wracając do tych dziwnych zabiegów: słyszałam, ze to uzależnione jest od rejonu, najdziwniejsze szeptuchy są podobno pod granicą ruską.

52,533

Hej wieczorne wszystkim smile
Mogę być staramamuś smile i git
Hej Mamuś kawkuj z nami smile
Jeszcze nic nie siałam w gruncie..nie mogę się jak zwykle wyrobić..może jutro coś nadgonię ogrodowo.
Co tu zdradzać Ann smile na razie sporo rozmawiamy..ciepły, niesamowicie ciekawy, uwielbiam słuchać jak opowiada ciekawostki, czy komentuje to i owo smile
Pociąga mnie..
Jest coś takiego w tej relacji....coś innego..nie potrafię tego określić. smile
Poznajemy i siebie i swoje życia...na razie na tyle.
Muszę pospać.
Padam na pysk.

52,534

pospałam smile
jak nie normalny ludź
no normalny idzie spac o tej porze smile

widze winko mnie minęło smile
witam cieplutko Mamus nową.

Staramamus ...fajnie się czyta...az czuje sama ta ekscytację smile

Dziewczyny jutro nieformalnie koncze studia...pisze nieformalnie, bo juz pozaliczałm wszystko. Jeszcze tylko dokonczyc prace pisemną i obronic sie w czerwcu.  Potrzebuje dobre cv...na marginesie napisanie dobrego cv to sztuka, i zmierzam do aplikowania smile Moze jeszcze skoczę na wyspe popracowac troszkę, ale to po swietach.

52,535

..bry DZIEWUSZKI

piątkowa  caffa  czeka

do wyboru smile  http://media.presso-polska.pl/wpisy/kawy-z-presso/rozne-kawy.jpg

Sonia brawo TY ...   jaką będziesz mieć średnią ocenę ???? smile

pozdrawiam WSZYSTKIE Mychy bez wyliczanki ...

http://images1.bibsy.pl/wV5n9sDn/wesole-jest-zycie.jpeg
                                            >>>>> lol

52,536

https://longwoodgardens.org/sites/default/files/styles/full_width_inner_1150/public/event_images/97691_crop.jpg?itok=FvwsyDIz

hejka,
wklejam wiosne, bo nie mogę przy kaiwe na te Baskowe obrazki kosmate...no kawe mi zniezmaczają smile
jakas sie wybredna robie ....hihihi
Bacha czekam na ostatnia ocene....pewnie cos ok 4,75

52,537

Nie no czapki z głów smile ale nie dziwota...hehe " takie dziewczyny tylko u nas" chciałoby się dumnie rzec smile
Witam piknie z rańca, kawę chleję przed domem...ptaki dają swoje poranne wariete, kociki atakują za szperką...właśnie Biba usadowiła się na moich kolanach i zagląda w oczy...ehhh

52,538

witajcie kobitki rowniez dosiadam do kawusi ...
a oknem slonko swieci zapowiada sie dzionek piekny ...

52,539

Hejka,że tak powiem wiosennie smile

Że tak powiem bo u nas dalej pochmurno i coś tam kropi i zimno hmm

Mamuśka ale masz fajnie tak z rańca kawusię pić przed domem smile

Ja rano obudziłam się z niechęcią bo w domu też zimno hmm
https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/17342962_1505029702854073_7863093411446478378_n.jpg?oh=19e69da539fdd859dd35daa3af8e9d1c&oe=595E3F11

Soniu piękny kobierzec tulipanów no i przede wszystkim gratki big_smile http://www.twpwyszkow.pl/wp-content/uploads/2014/07/gratulacje3.jpg

Pozdrawiam miłego dzionka smile

52,540

cześć Wam smile
zazdroszczę dziewczynom mającym piękne dzionki, u mnie to samo co u Marki , przy kawce pomażę sobie o zielonej łączce smile
      http://www.tapeta-biedronka-wiosna-olte-kwiatki-motylki.na-pulpit.com/zdjecia/biedronka-wiosna-olte-kwiatki-motylki.jpeg

52,541

Hej kobitki  czas na kawkę ale taka duża bo musze się rozmulic Nie wiem może to przez pogodę strasznie od rana boli mnie głowa a za oknem tak pięknie slonko świeci .Az chce się żyć  pozazdrościć - Mamusce !!! kawunia z rana przed domkiem  oj pozazdrościć

52,542

Mamuska ja ez pije z rana duzy kubel kawy na przebudzenie .
A to moze miec zwiazek z przesileniem wiosennym ze cujemy sie tak .....

52,543

Ba-Cha emerytowani ekshibicjoniści na wakacjach /ludzie mnie czasem zadziwiają.../

Sonia brawo Ty! - a nie myślałaś o doktoracie? big_smile

t.s.mamuśka pokaż kociny... big_smile

52,544

Witam stare i nowe laseczki,uśmiałam się z gościa w tych galotach ha ha ha
U mnie cieplutko ,pojechałam z synem na zastrzyk bo myślałam ze jak dostanę to ból przejdzie i wróciłam poszłam z psiakami ale nie dało rady iść masakra,kiedy to minie?Mam jeszcze tabletki sirdalud 6mg ale mam wziąć na noc bo ponoć się jest jakiś nie takiś ,
Markadia he he też tak mam wstaje i od razu czuję zmęczenie,
No więc a pro po idę właśnie spocząć ,obiad dziś pierożki z kapustką i prawdziwymi grzybami mrożą się także dziś idę na łatwiznę,pozdrawiam wszystkie buziaki,nowa mamuśka czyżbyś w handlu pracowała?

52,545

Basiu Sirdalud to lek znoszący napięcie mięśni,dlatego na noc go się bierze bo rozluźnia i spać się po nim chce smile
Też go brałam na rwę kulszową ,dziadostwo straszne ta rwa roll

52,546

Cześć Lasie big_smile

Dosiadam do kawki.

Mamuśka -> Mów... JAKI JEST? wink Co Cię w nim pociąga? Jak wygląda ten Twój facet? Starszy czy młodszy? Czym się zajmuje oraz jaki ma numer buta? big_smile No i wreszcie jak przyjmują go dzieciaki? Wiedzą już?

Zaraz wychodzę z pracy i mam szczery zamiar leżeć odłogiem.

Cudownego weekendu Wszystkim życzę.

PS. Ktoś wie co u Sponi?

52,547

no własnie co u Sponi ...... długo jej tu nie widziałam aby zagladała ...
teskno za nia .
pogoda wiosennna super azzyc sie chce

52,548

Heloł
A moze taką kawę któraś sobie życzy wink .

https://kochajmnie.files.wordpress.com/2015/04/6807861-kobieta-w-filizance-kawy-643-385.jpg

Tsmamuska> gratuluję faceta, oby się znajomość rozkwitła big_smile .

Soniu> gratuluję serdecznie i podziwiam wytrwałość. Jesteś wielka!!! Tulipany... jak ja je lubię smile .

Bacha> boski ten dziad, podkradam i przesyłam dalej, uśmiałam się  po prostu.

Elka> wreszcie wyszłaś z ukrycia. Proszę mi tu teraz zaglądać sumiennie wink .

Markadia, Kamoa> a ja się cieszę słońcem jakie mam za oknem, tęskniłam za nim. Przesyłam wirtualne słonce.

http://st.depositphotos.com/1000875/3055/v/450/depositphotos_30556131-stock-illustration-vintage-sky-background-with-sun.jpg

Pozostałe kobitki wszystkie bez wyjątku pozdrawiam ciepło smile .

52,549

U mnie też trochę chmurek,ale więcej słońca.Byłoby całkiem ciepło,gdyby nie zimny wiatr,ale i tak nie ma co narzekać.
Mąż pojechał dziś na rehabilitację z Mają,a ja rękawy zakasuję i zaczynam sprzątanie po malowaniu.Nie wiem,czy się do poniedziałku wyrobię.

52,550

no oby taka pogoda sie utrzymała .
byłam w miescie , i spogladałam na bratki ale juz nie miał facet ciekawych słonecznych kolorkow wiec kupiłam prymule n
bardzo lubie zadna z ubiegłego roku nie przetrzymała .
wszystko teraz jest takie sztuczne i nic niechce wytrwac kilka lat

52,551 Ostatnio edytowany przez takasobiemamuśka (2017-03-24 16:27:14)

Werka. smile a tk szczerze..nie chce mi się kombinować..piszę z fona, komp okupują dzieci i wrzucenie zdjęć to całe przedsięwzięcie. Takie szaro białe pstrokatki, Biba jest mniejsza, ma trochę rudości i puszysty ogon podobny do persa.
Ann smile wiesz gadam z nim mając telefon przy uchu, odrabim w tym samym czasie z Markiem lekcje, gadam z dziewczynami...te rozmowy przenikają się wzajemnie, więc oczywiście, że wszyscy o wszystkich wiedzą smile
Jest starszy ode mnie osiem lat smile Jestem w wieku jego byłej żony..tak się złożyło. Po rozwodzie zmienił całe swoje życie tak jak ja.
A pociąga mnie w nim wszystko hehe
Dziwne w sumie, bo większość mężczyzn działa na mnie drażniąco...irytują
Mykam w ogród dopóki mogę
Mamuś smile doceniam te kawki w ogrodzie...niesamowicie mnie cieszą...taki drobiazg, a czuję się jak bogini z kubłem kawy w dłoniach smile

52,552

hejka popołudniowo smile
jutro otwieram szampana coby uczcic wydarzenie
za gratki dziekuję

Weronka, o doktoracie nie myslałam, ale o magisterce na Oxfordzie juz tak ...hihihi

słońce swieci ale zimnawo

52,553

Sonia idź "za ciosem" - Oxford też dla ludzi big_smile

tsMamuśka ja najbardziej lubię pręgowane dachowce, ale generalnie kotełki są super.  Był taki czas, że miałam w domu psa i młodego kotka - dosłownie: dywany latały po ścianach big_smile ubaw był z nimi po pachy...

Ela - masz rację z tymi kwiatkami - posadzone pierwiosnki na drugi rok dziczeją. Albo w ogóle gdzieś wybywają...

Kobiety Netu - CZY ZACZĘŁYŚCIE JUŻ SPRZĄTAĆ?  /przed świętami/ big_smile

52,554

Kochane jeszcze pół godzinki  i do domku a jutro wolne

52,555

Tak Weronko gina albo dziczeja . a sa takie piekne kolorowe . a szkoda .
mamy zreszta wszystko takie znikajace .
to i kwiatki sa tez modyfikowane .
ja jeszcze nie mam lenia wiosennego ....

mamuska super zycze udanych dni i oby ten nowy zwiazek rozwijał sie pozytywnie

52,556

hey kukam
witam nową Mamuśkę
cholercia dla rozróżnienia trza coś wymyśleć ...

Sonia no ... no ... taka średnia    gratki smile

Taja dopiero teraz doczytałam dokładnie wczorajszy dzień

co do blokad
z 2 lata temu chodziłam do chirurga-ortopedy
bolał mnie bark - nie wiadomo jak go sobie uszkodziłam
dawał mi blokadę - pomagało na chwile ... i znowu ... wizyta +blokada
miałam chyba 3 ...
dopiero u rodzinnej pogadałam - i przepisała mi taki lek francuski : STRUCTUM 500 mg
jest tylko na receptę - dość drogi  44 zeta  ale warto - bo pomaga
wszystkim co mieli podobne dolegliwości pomógł  ....
także polecam    .... lol
ponoć jest odpowiednik polski - ten sam skład ...  nie wiem nie kupowałam     można popytać w aptece smile

czytam,że wpadł WAM w oko  facecik lol lol

pozdrawiam

52,557

Bacha> dziękuję. Z moją mama jest ten problem, że bierze dużo leków i z wieloma nie wolno ich łączyć. Cena faktycznie kosmiczna a na ile czasu wystarczyło Ci opakowanie? Poza tym... to i tak nie pomoże w funkcjonowaniu (podobnie jak ta blokada), jedynie uśmierzy ból, a mama dalej ma tę rękę niesprawną. Tylko operacja ją może usprawnić. Są to więc środki zastępcze, tymczasowe.

52,558

Ktoś tu pytał o porządki?Właśnie skończyłam jeden pokój i ledwie żyje.

52,559

hey DZIEWUSZKI sobotnio

to co ??? kawcie zapodam
                                               http://d.demotywatory.net/3482.jpg

Taja tych tabletek jest 60 w opakowaniu ... po połowie z reguły bóle przechodzą  smile
a co ma w tej ręce ta Twoja MAM ???
Sonia no ...no  magisterka na Oxfordzie ... jak to brzmi fajnie ...  działaj w tym kierunku  lol

http://www.humor.sadurski.com/p1_materialy/NzM3ZWYyYzJmOTcw/big_1.jpg

52,560

witajcie w ten piekny sobotniowy poranek ...
nie zapomnijcie dzis przestawic zegarow
http://www.kalendarzswiat.pl/media/images/Begin_CEST_Transparent.png

52,561

hejka ranne ptaszki smile
Ela, Bacha witajcie

dosiadam do kawci

dobrego dnia moje Kochane

52,562

Witaj Soniu ......
Jak zwykle wczesnie rano kawusia .
Za oknem piekna wiosennna pogoda sie zapowiada

52,563

Elu, u mnie zimno jak w psiarni smile
i chatke mam wyziębioną, nawet dzisiaj z moim sie zastanawialismy czy węgla nie kupic..serio.
Albo sie wezme za ogarnięcie chatki albo uciekam pod kocyk z kołderką smile
dumam
w łazience muszę sobie farelkę włączyć, zeby wziąć prysznic...
Uprzedzę pytania, nie, nie wyprowadziłąm się na biegun północny wink

52,564

Witajcie kochanieńkie smile

Soniu ja Ci wierzę bo u mnie też zimnica i w domu zimno hmm
Ale przynajmniej słoneczko świeci,nareszcie smile

http://img.freedisc.pl/photo/1056126/2/l/sobota.png

52,565

Hejka Markadia smile
to znaczy, ze to moje słoneczko z wczoraj jest u Ciebie dzisiaj smile

52,566

Hej Dziewczyny!
To Wy już nie palicie w piecach?Kurcze,to chyba niemożliwe.U mnie wczoraj było napalone,a dziś za ciepło nie jest.Zresztą dziś okna myję,to i napalić trzeba,bo się wyziębi.Na dworze zachmurzenie,ale chyba nie na deszcz.Rolnicy u mnie już zaczęli pierwsze prace polowe,więc oznacza to tylko,że ciepełko już blisko.
U mnie dalszy ciąg sprzątania.Miłego dnia Wam życzę!Będę zaglądać.

52,567

hey witajcie Sonia - Bulinka -Markadia- Ela

Sonia - Markadia  ja WAM  wierzę w to zimno w mieszkaniu ...
miałam tak po założeniu centralnego na starym mieszkaniu  brrrrrrr
teraz jak słabo grzeją kaloryfery - to nie wiem czy mają 18 stp. w mieszkaniu ....

teraz siedzę przy skręconym kaloryferze w krótkim rękawku ... bez skarpet
nie do pomyślenia na tamtym mieszkaniu smile

52,568

A ja siedzę w ciepłym szlafroku i skarpetkach i jeszcze mi średnio jest hmm

52,569

cześć dziewczyny wink

52,570 Ostatnio edytowany przez Sonia2012 (2017-03-25 10:14:29)

smile Markadia, szlafrok, skarpetki plus kołdra i koc...i mam wrazenie , ze dymka puszczam jak oddycham ....hihihi
w tym czasie przeglądam oferty pracy dla pielęgniarek ...i rozkoszuję się ilością w której mogę przebierać...ale mi dobrze

hejka Kamoa...pisałysmy w tym samym czasie smile
a TY w ciepełku czy wyziębiona...bo to dzis temat przewodni...póki co ...hihihi

52,571

ja w pokoju przepalam aby wieczorki było ciepło , bo przez cały dzien mam otwarte okno .

och tak pieknie sie zapowiadało a teraz deszcz pada  sad

52,572 Ostatnio edytowany przez Kamoa (2017-03-25 10:49:04)

Soniu nie mam takich problemów ja tylko odkręcam albo zakręcam karafiory , a niedogrzana bo nie mam chłopa coby mnie grzał big_smile big_smile

52,573

no tak Kamoa kto ma grzac dobrze , ze kaloryfer jest ktory idzie zakrecic albo odkrecic ....

nie wiecie kobitki co ze Sponi jest  jej tu długo nie widziałam .

tez chyba za mycie okien sie wezne , to juz na swieta beda umyte chociaz jak deszcz spadnie akurat w te strone to pewnie jeszcze raz bede myc

52,574

Hejka dziewczyny dziś mam wolne za oknem pięknie świeci słonko  a ja wzięłam się za mycie okien  jeszcze 4 mi zostały Musze sie spreżyć Na dziś  zaplanowałam  wypad z koleżankami Mam nadzieje ze wypali Pozdrawiam

52,575

mamuska trzymam kciuki za udany wypad z kolezankami .

ja tez sie bior za myciem okien .

52,576 Ostatnio edytowany przez Basia1973 (2017-03-25 13:27:53)

HEJ tak na początek

https://images82.fotosik.pl/458/48f8a767e037da04med.jpg
Ja bolała nadal a tak pięknie u mnie wiosennie niestety nie dam rady jechać na działeczkę rowerem,mąż mnie autem zabierze na chwil kilka z pieskami ,trochę poszaleją i wracam a On zostaje,musi coś porobić ,kupił aerator wertykulator żeby trawa była piękna,i musi teraz pielęgnować.

1976 miłego wypadu z koleżankami,
Jeśli chodzi o Sponi pisałam z Nia w styczniu mówi że ma pracy dużo ,ale by mogła wejść na chwilkę fajnie było jak była
Ja  palę a czy ciepło ta same oceńcie he he
https://images82.fotosik.pl/458/1d81d2370bd65684med.jpg

Ściskam, zdrówka i odpoczynku dla wszystkich

52,577

Basiu widac ze cieplo bo psina zadowolona

52,578

Heloł big_smile .
Wreszcie się dosiadam z upragnioną herbatą. Okna umyte, wszystkie 5 sztuk... uffff. Już myślałam, że nie skończę, bo się chwilowo zachmurzyło i zaczęło mżyć.
Widze, że nie jestem jedyna, która ma dziś dzień okienny wink .

Bacha> moja mama upadła na te rękę 3 razy (często upada), za którymś razem miała złamaną dłoń w nadgarstku, ale jedynie za pierwszym razem robili rtg na pogotowiu. Wtedy nic nie wykazało. Następne upadki były bez rtg, bo uznali, że ruszała ręką więc z pewnością nie jest złamana, tylko stłuczona. Kazali na temblaku trzymać i tyle. Zrosła się kość krzywo i mama nie moze dłoni wygiąć we wszystkie strony, oraz kciukiem nie rusza jak należy, nie zaciśnie go itp.
W dodatku jest leworęczna, a to lewa ręka. Nie radzi sobie.

Elu> dzięki za przypomnienie o przestawieniu zegarków, bo bym zapomniała. Znów będę nieprzytomna chodzić 2 tygodnie przez tę zmianę czasu sad .

Mamuska> udanego wypadu smile .

Basia> pięknie masz, w sypialni kominek... tak romantycznie, a psina widać szczęśliwa. Spo zapracowana i Meg chyba też, ale żeby aż tak pracować zawzięcie, by nawet "cześć" nie powiedzieć od święta? To prawie tak, jakby się do koleżanki na ulicy nie odezwać wink . Weź jej to przekaż (przy okazji pozdrów od nas ) big_smile .

Wszystkie Netki serdecznie pozdrawiam, udanego weekendu.

https://images-blogger-opensocial.googleusercontent.com/gadgets/proxy?url=http%3A%2F%2F3.bp.blogspot.com%2F-AvSAUVyWpBk%2FU7StKA0gLmI%2FAAAAAAABhSI%2FHQuvZn3yqwE%2Fs1600%2Fnapis%2Bruchomy%2Bweekendu%2Bmilego%2Bpozdrawiam%2Bserdecznie.gif&container=blogger&gadget=a&rewriteMime=image%2F*

52,579 Ostatnio edytowany przez tajemnicza75 (2017-03-25 19:15:42)

Właśnie skosztowałam ciasta bez mąki, przepis zaciągnięty z sieci. Nawet smaczne więc się z Wami podzielę. Nie wiem jak się nazywa to ciasto.

składniki:
1 szkl. otrębów owsianych
1 szkl. płatków migdałowych
2 łyżki miodu/syropu z agawy
1/2 szkl. mleka/maślanki

Składniki wymieszać dokładnie. Wyłożyć na okrągłą blachę (ja włożyłam do silikonowej od tarty). Piec ok. 15 minut w 150 st lub 10 minut w 175 st.

Po wystudzeniu nakładamy pokrojone w kostki owoce ( ja pokroiłam banana, śliwki, kiwi i nektarynkę), na wierzch jakąś masę lub bitą śmietanę. Inna wersja to  najpierw śmietany, a na wierzch owoce.
*  moja autorska wersja ( z braku śmietany wink ) to owoce polane roztopioną czekoladą i jogurtem naturalnym i też smaczne wink .
To mniej więcej tak powinno wyglądać.

http://najsmaczniejsze.pl/wp-content/uploads/2013/06/ciasto-z-owocami.jpg. Smacznego big_smile .

52,580

o.... znowu kuchy

52,581

I nie umylam wszystkich okien,ale zrobilam dużo innych rzeczy.Będę jutro kontynuować.Chyba,że jeszcze dziś coś zrobię.Tylko muszę trochę odpocząć.

52,582

ja okna umyłam ale jeszcze kurze zostały mi na szafach u gory

52,583

...bry Mychy lol

http://www.temysli.pl/upload/images/medium/2015/12/Leniwa_niedziele_uwazam_2015-12-06_14-11-55.jpg

caffa ...
                     http://img8.demotywatoryfb.pl//uploads/201703/1490485917_jfu8vx_600.jpg

pozdrawiam ...

52,584

hejka,
witaj Bacha
dziewczyny, mnie zmiana czasu w ogole nie rusza, ja jej nie czuję ...
Staramamus...fajnie, ze znajomość nabiera blasku, to kiedy spotkanie?
Bulinka...robota nie zając smile podziwiam, nie wiem czy moim priorytetem będzie kiedykolwiek porządek...no nie mam na to czasu
Taja, piszesz o mamie...a jak tam mieszkanie dla mamy? problem rozwiązany?
Kamoa....nie masz chłopa, ale masz kaloryfery skrecane smile doceń moja Kochana...mojego mana włąsnie wysłałam do rozpalenia w piecu...chyba pojedziemy do castoramy jakis opał kupic...bo zimnisko

52,585

Dzień doberek smile

U nas dzisiaj słoneczko od rana ale zimno,za oknem tylko +4.
Ze zmianą czasu to jest tak u mnie,że spałam normalnie tyle ile trzeba mi było smile

https://d-nm.ppstatic.pl/kadr/k/r/d1/61/58d25a3072f2b_o,size,933x0,q,70,h,4c7e9f.jpg

http://www.allegaleria.pl/images/6u7i0fufoufryed8fqm.jpg

Posty [ 52,521 do 52,585 z 85,597 ]

Strony Poprzednia 1 807 808 809 810 811 1,317 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024