Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

Strony Poprzednia 1 806 807 808 809 810 1,317 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 52,456 do 52,520 z 85,597 ]

52,456 Ostatnio edytowany przez weronka44 (2017-03-18 11:36:10)

Odp: Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

Bachasiu zapłaciłam w ratach  po 80 zł przez 20 miesięcy.  Ale nowe chodzą po 3 - 4 tysiące.

Mamuśka a dziecię w co gra?

U mnie tez pada, ale to chyba dobrze /niski poziom wód gruntowych - jeziorka nam wysychają big_smile/

I piosenka na dzień dobry:

Zobacz podobne tematy :

52,457

Cześć , też dosiadam smile i też padaaaaaa , nastawiłam się na sadzenie kwiatków i już ci po sadzeniu.

52,458

a ja chciałam marchewke wsiac

52,459

Weronka smile Moniś gra w ręczną, ale ostatnio jeszcze biegi..dzisiaj leci na dwa i pół kilometra, niespecjalną pogodę mają...
Muszę się wyspać, bo taka podminowana chodzę.

52,460

Dziś pogoda wpływa na nasze samopoczucie.Nic mi się nie chce.Majka marudzi i nie rozumie co do Niej mówię.Przeżyję.Niech mnie ktoś kopnie w zadek.

52,461

noooooooooooo pogoda do niczego

52,462

Czeeśśćć wróciłam ze miasta na rynek, usiadłam i czytam Was,Weronka a ten rowerek to chyba jakiś ful wypas?Ja se taki kupiłam 2 lata temu z 2200zł na 1200

https://images82.fotosik.pl/441/6577376d9c0cf4c2med.jpg

https://images84.fotosik.pl/440/eaac4bcb32752a12med.jpg

A tak poza tym pada leje kropi i wieje piździ i hula wiatr
Pozdrawiam od A-Z buźka

52,463

Witam wszystkich i nieco słońca zostawiam, bo tak wietrznie i pochmurno sad .

http://ulubionykolor.pl/images/normal/14032013/1252ba968da64a078ebbd64ab14032013180623.jpg

Weronka> ja się staram robić tę cytologię. Dostałam zaproszenie na to badanie na 40-tkę i byłam. Jednocześnie dostałam zaproszenie na mammografie i też skorzystałam.

Bacha> fajna ta serduszkowa kawa.

Eluś> jak fajnie, że zaglądnęłaś wreszcie smile .

Basia> fajny tez rowerek big_smile .

Pozdrowienia dla wszystkich babeczek i trochę wiosny wprowadzę w kafejkę.

http://www.tapeciarnia.pl/tapety/normalne/234910_tulipany_niebo_slonce_wiosna.jpg
http://www.rossmann.pl/GalleryImages/Photo/201109270901/thumb31_8594743.jpg
http://i.wp.pl/a/f/jpeg/21794/IMG_4452.jpeghttp://marta-biega.pl/wp-content/uploads/2013/03/wiosna-tapeta1.jpg

52,464

Och Taja wiosny troszke dodałas na ten pochmurny dzien .
Tak zagladam tu bo lubie jak mi czasu starczy .

52,465

Ooooo...jaka piękna iosna u nas w kafejce!
Byłam przed chwilą przed domem.Myślałam,że mi głowę urwie.
Co do cytologii,to też właśnie odebrałam wyniki i jest ok.

52,466

Dziewczyny, ja tu piosenki wklejam, widzicie je? /bo ja nie i nie wiem czy dobrze to robię/

W każdym razie dziś jestem w dramatycznym dość nastroju i pasują mi do tego takie pieśni:

52,467 Ostatnio edytowany przez tajemnicza75 (2017-03-18 21:27:23)

Weronka> widać i słychać. Mi w takich chwilach potrzeba muzyki poważnej, moze i Tobie przypadnie do gustu. Ściskam.

52,468

hey MILACZKI niedzielnie  lol

caffe serwuje
                       http://i.imgur.com/m1zreZ0.jpg

u mnie wczoraj była wiosenna burza - wiało - grzmiało i lało okropecnie   hey .... smile

spokojnej niedzieli WSZYSTKIM ....

52,469

hejka,
przespałam sobotę smile
no, pouczyłam się wieczorem i pozamiatałam dla zmyłki wink, ale głównie spałam
dziewczyny macie swietne rowery
Basiu, Twój bajka...taki chciałam, ale  kasa mnie wstrzymuje.
Weronka, a Twój to elektryczny ?

Miałam sen, szykowałam się do slubu smile

52,470

Dzień doberek smile

Witam się w piżdżącą niedzielę,ale dzisiaj przynajmniej słoneczko od ran świeci smile
W środę byłam z córką u lekarza a wieczorem mnie też wzięło,gorączka i biegunka.
Dopiero dzisiaj dochodzę powoli do siebie hmm

Soniu a mnie dzisiaj śniło się,że oglądałam na dvd nagranie ze ślubu niby kogoś znajomego ale w sumie nie znałam tych ludzi smile
Może to o Twój ślub chodziło hi hi big_smile

Pozdrawiam Was wszyściuteńkie i przesyłam wiosenne promienie słońca smile

https://www.pfm.pl/images/artykuly/107.jpg

52,471

Witam!
Widzę,że ominęła mnie imprezka ślubna,bo mnie się nic nie śniło.
Weronka,a Tobie humorek się poprawił?
U mnie wczoraj porządki po majstrze do północy były.Oboje z mężem myliśmy podłogi i panele na korytarzu.Skończone wreszcie.Jedną kontówkę tylko trzeba przybić,bo mi zabrakło,ale to już bez brudu i kurzu.Dziś chyba odpoczynek,bo jutro dalsza część maratonu.

52,472

Markadia, spojrzałam do sennika  smile

widziec czyjs slub to smierc...ups
a brac udzial we wlasnym slubie to kłopoty przejsciowe....nie chcemy tego

Bulinka my tak z Markadia w nocy na slubach bywamy...hihihi

byłam z psiuniem...słoneczkawo ...wiosne czuc, ze idzie wielkimi krokami

52,473

cześć dziewczyny smile dosiadam do niedzielnej
bulinka wypoczynek ci się należy , dziewczyno tyle zapału  ,koń przy Tobie pada wink
zrobiłam makijaż permanentny na brwi ,  jestem mega zadowolona i już planuję krechy na powieki ,  po za tym stanęłam dziś na wadze , o ku.wa !!!! znów przybyło , co  jest nie tak z moją przemianą ? chyba od powietrza też tyję , nie chciałam ale widzę muszę z Dukanem się przeprosić .
słońca życzę

52,474

Kamoa, metabolizm zwalnia po 40..nie ma zmiłuj się smile

52,475

Soniu wiem ale żeby stanął w miejscu ?? może jak  zacznę nie odmawiać sobie niczego to ruuszyy big_smile

52,476

No to Soniu mnie pocieszyłaś z tym ślubem hmm ja miałabym ochotę pożyć jeszcze,żeby być obecna na prawdziwym ślubie córek smile

Kamoa moja córka robi sobie brwi rzęsy bo ma jasną oprawę oczu,to po tatusiu tak ma.
Fajnie to wygląda smile

Bulinko musowo dziś odpoczynek,a nie chyba jak to napisałaś smile

A mnie dalej jakoś żołądek boli nie mogę jeść ani pić nic bardzo zimnego ani gorącego,wszystko letniawe hmm

Dziewczyny słyszałyście o tej grze pochodzącej z Rosji "Niebieski wieloryb" jest bardzo niebezpieczna,polega na wykonywaniu różnych zadań,coraz bardziej niebezpiecznych.
Doprowadziła już do samobójstw dzieciaków sad

52,477 Ostatnio edytowany przez weronka44 (2017-03-19 13:28:43)

Śluby sie wam śnią, to pewnie ta wiosna... ma dziwny wpływ na ludzi.  Zima zreszta też ma wpływ - na przykład wpłynęła na mój apetyt na czekoladę i mam ze siedem kilo do przodu. Ale - niech tam... tłuszczyk na brzuchu traktuję jako zbiornik na estrogeny, a jak wiadomo estrogeny kobiecie sie przydają /wygładzają zmarszczki? czy cos w tym guście.../ to niech se będą.

Tajemnicza kobieto, dzięki za music, tylko że odsłucham w domu bo zasięg mam słaby w pracy.

Nastrój odrobinę lepszy, bo podwyżkę dostałyśmy 200 zet. A mówiła szefowa, że "nie wymusicie na mnie...". Jednak gdy zaczęły sie pojawiać osoby szukające pracy /chyba na nasze miejsce/ to zrewidowała poglądy. Zdaje sie nikt nie zechciał podjąć takiej pracy za taka kasę, jaką ona płaci. No nic - moja przyszłość to fryzjerstwo i tego sie trzymam.

Ta gra z Rosji, co nastolatki w nią grają to jakaś masakra. Naprawdę młodzież nie ma instynktu samozachowawczego? Zabic się dla jakiejś durnej gry? Świat zwariował

Ps. mój jednoślad:

http://www.rowerowyraj.com.pl/images/rowerowy/5000-6000/ROWER-MIEJSKI-GAZELLE-ALLURE-LIM_%5B5674%5D_1200.jpg

52,478

Słyszałam o tej grze i szczerze,to nie rozumiem młodzieży w tym wypadku.Normalnie jakieś obetonowane mózgi.

52,479

Witajcie miłe panie big_smile .

Ja też próbuję zinterpretować sen z sennikiem, ale ponoć tak się nie robi. Tu chodzi o cały sen, jego przesłanie, emocje jakie w nim były, a nie samo znaczenie konkretnego zdarzenia. Toteż odczyt z sennika może być mylny. Powiem więcej... raczej jest, bo ja często coś śnię i w senniku sprawdzam, a tam dobrobyt, bogactwo, spełnienie marzeń... od lat to samo, ja czekam i co(?), nic wink .

Nie słyszałam o tej grze, powinni to skasować i karać za udostępnianie i granie w to. Tak samo z portalami dotyczącymi samobójców, są takowe, które uczą jak się zabić i prowokują do tego. Był o tym kiedyś film polski-"Sala samobójców" chyba.

Mi osobiście w ogóle się nie podoba makijaż brwi- bez urazy Kamoa- każdy ma inny gust. Dla mnie to wygląda sztucznie jak malowana lala i w dodatku za duzo tych lal chodzi po ulicy ( masowa moda od nastolatek do babć). Zastanów się też nad krechami. Zwróć uwagę, że w naszym wieku robią się opadające powieki. Krecha na nich spowoduje optyczne obciążenie powiek, czyli sprawią wrażenie bardziej opadniętych niż są, takich ciężkich. Nasza klientka-kosmetyczka- o tym mówiła, że wiele kobiet sobie zrobi, a po kilku m-cach przychodzą na usuwanie, bo wyglądają na zmęczone i starsze. Takie krechy na powiece może sobie walnąć młoda dziewczyna, ona nie ma problemu z opadająca powieką.

Ładne te Wasze rowery, a ja nawet nie wiem czy umiem jeździć na rowerze wink . Od komunii nie jeździłam, a ledwie się nauczyłam jeździć-krótko po komunii- to się rower popsuł i więcej nie miałam żadnego.

Dzis miało być tak pięknie, a tymczasem zachmurzenie jest hmm . Nadal brak słońca, a od jutra znowu deszcz sad .

Pozdrowionka dla wszystkich.

http://e-kartki.net.pl/kartki/52/2/d/23403.gif

52,480

Cześć Lasie smile

Błękitny Wieloryb bazuje na braku poczucia przynależności, braku właściwej relacji z rodzicami i rówieśnikami oraz niemocy w samodzielnym radzeniu sobie z otaczającą rzeczywistością, do czego młody człowiek nie jest przystosowany. Moja córka też nie kapuje jak tak można?!! Chwała Panu! wink
Ja tez dzisiaj miałam taki Blue Mood. Taki czas, taki wiatr, taki deszcz. Na szczęście mąż przytargał dwie butelki dobrego wina i mi przeszło wink
Wczoraj kończyłam "Łaskawe" by Jonathan Littell. Gdyby któraś z Was się natknęła szczerze polecam. Przy końcu książki opisano grupy bezpańskich dzieci krążące po polskich lasach u schyłku II Wojny Światowej. Błękitny Wieloryb to przy tym kaszka z mlekiem.

Buziaki :*

52,481 Ostatnio edytowany przez bulinka_1969 (2017-03-20 07:20:31)

Witam Dziewczyny w poniedziałkowy poranek.U mnie dalej pichmurno.Masakra jakaś.Jak tak dalej pójdzie,to nie wyrobię się z podwórkiem do wesela.Wiosny proszę słonecznej odrobinę.
Majka jutro bierze udział w konkursie "Talent show" w szkole.Śpiewa piosenkę Eweliny Lisowskiej.W weekend Pan ze szkoły muzycznej wysłał pliki na temat konińskiego konkursu piosenki religijnej.Oczywiście jak mała usłyszała,to już nie odpusci,a to na 11-ego kwietnia.Mało tego jeszcze wyskoczyła,że będzie śpiewać te słynne "alleluja"weselne po polsku na weselu starszej.To będę miała muzyczny miesiąc w wykonaniu młodszej.
Miłego tygodnia życzę wszystkim Wam!

52,482

Bulinka witam jak i resztę DZIEWUSZEK

pogoda za oknem jesienna   bleee

to zapodam
                             http://img2.demotywatoryfb.pl//uploads/201208/1344551691_tpwacg_600.jpg

http://www.xdpedia.com/obrazki/nie_chcialbym_siac_paniki_13885.jpg
                                                                                hii

po tych deszczach ma się wypogodzić   .... to czekamy na to ciepełko lol

52,483

Helou poniedziałkowo smile

U nas też zimno i mokro a ja muszę wyjść bo mam dziś kontrolę u neurologa hmm

Bulinko no to gratuluję córeczki,że tak chce śpiewać a jeszcze na weselu siostry śpiew dziecka na żywo,normalnie bym się ze wzruszenia popłakała smile

Pozdrawiam i miłego dzionka życzę smile

http://demotywatory.pl//uploads/201304/1365299729_12zujp_600.jpg

52,484

Dosiadam do kawy smile
Dobrego dziewczyny smile

52,485

witam , jaki poniedziałek taki cały tydzień / mówi moja mam smile
tajem.. co do  makijażu to są brwi i brwiska , mam robione metodą piórkową i fachowo , ale robiąc sobie bo jest parcie to błąd , co do powiek to ta sama sytuacja wink
bulinko powiedz mi czy w czasie dukana wypadały Ci włosy ??

52,486

Kaoma ja mam ogólnie liche włosy i wypadają mi po koloryzacji przez moment,ale na dukanie nie wypadały.
Markadia ja nawet na apelu jak mała wierszyk mówi,to mi łzy lecą.Na ślubie będę ryczeć jak bóbr.

52,487 Ostatnio edytowany przez tajemnicza75 (2017-03-20 17:50:35)

Witam wszystkie.
Dosiadam z herbatą.
Lekko otumaniona jestem, byłam dziś na 2 godz obadać warunki w potencjalnej nowej pracy. Nie sądziłam, że za stres, niejasny zakres obowiązków i wybuchowość szefa płaci się najniższa krajową wink . To tak po krótce, bo gdybym miała całe 8 godzin tylko dyżurować przy telefonie, czasem gościom kawę zaparzyć i nic poza tym, to mogę tyle zarabiać. Jednak za odpowiedzialność, stres i humory szefa należy lepiej płacić. Nie wymagam pensji wygórowanej, ale żeby doświadczonej biurowej najniższą??? Taka mnie naszła refleksja po tych 2 godzinach.

Bulinko> utalentowana ta Twoja Majka. Gratuluję. To normalne, że się wzruszasz, ja tez tak miałam.

U mnie też pochmurno, tęsknie za wiosną, ciepełkiem i słońcem.

http://img7.dmty.pl//uploads/201303/1364759087_by_Olcia5524_600.jpg

Pozdrowienia dla wszystkich bez wyjątku.

52,488

Cześć dziołchy kochane
Kamoa ile zabuliłaś?Też chcę sobie zrobić bo ja brwi mam znaczy sie prawie nie mam wypadły mi przez tarczycę a włosy też poleciało trochę masakra ale już sie unormowało,pije pokrzywę witaminki Biotebal i jakoś juz nie wypadają.
O grze też nie słyszałam aż mnie ciary przeszły co się teraz wyprawia.
Dziewczyny a nie lepiej jeść regularne posiłki co 3 h i w małych ilościach?Ja tak robię schudłam i chudnę jeszcze teraz rower dojdzie jak sie ociepli i dojdę do wagi 68 tak bardzo chcę że osiągnę ten cel,ja na temat Dukana nie chce sie wypowiadać ,włosy mało powiedziane wszystko mam spierd****e przez to także z glową jeść 4-5 posiłków i waga poleci,ileż ja musiałam zeźreć tabletek na odchudzanie ileż tych specyfików ja przerobiłam i w końcu po 40 roku zaczęło do mnie docierać co ja robię,więc jem wszystko z wyjątkiem białego pieczywa makaronów i SŁODYCZY nie jadam tylko owoce do południa.
A teraz idę sobie do syna do pracy na nóżkach w obie strony to mam 7 km i to marszem pójdę do potem pa

52,489

heyyy heyyy DZIEWUSZKI

http://ranok-creative.pl/img/6220/6619.jpg

witam i na kawuś zapraszam

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/7f/50/6a/7f506aa88165d90a0787ff3523cb0a59.jpg

Basia przeszłam na ta dietę 5 posiłkową i "mż"   ....  lol
ciężko  mi to odchudzanie idzie .... niby leci 5-ty kg ...

Taja to co podejmujesz tą prace czy szukasz dalej ????

też się wzruszam na takich uroczystościach
ale na błogosławieństwie ... setne sekundy jak mnie wzięło na szloch dosłownie ..
ale moment i się opanowałam ... potem już było spoko ...

http://img2.dmty.pl//uploads/201304/1367086650_snoygh_600.jpg

miłego dnia ...

52,490

Witam się kawowo i napisałabym wiosennie, ale ozór mnie opadł, więc tylko kawowo smile
Dobrego na dzisiaj wszystkim smile

52,491

Witam wiosennie,ale pochmurnie.
Siedzę w domku i przeżywam występ małej.Niestety to szkolna imprezka,więc nie zobaczę bu...bu...Od dziś będziemy się przygotowywać do następnego występu.
Życzę Wam Dziewczyny pięknej wiosny!

52,492

Hej smile

Dosiadam się do kawki wiosennej ale za oknem dzisiaj tak sobie.
Niby ciepło bo 14 stopni ale pochmurno i wieje.
W dodatku czuję się niewyraźnie,nie wiem czy po lekach czy co bo boli mnie żołądek hmm

Miłego dzionka życzę smile

http://gimnazjum3.olsztyn.pl/szkola/images/stories/wiosna.jpg

52,493

Hurraaa WIOSNA!Nareszcie witam się radośnie -buziaczki
Wlecę wieczorkiem

52,494

A co tu tak pusto dzisiaj?
Pewnie wiosenne porządki robicie smile

52,495 Ostatnio edytowany przez tajemnicza75 (2017-03-21 21:04:08)

Witam się przelotnie smile .

W biegu jestem, bo za chwilę idę do lekarza, chcę wyprosić skierowanie na morfologie i ob.

Bacha> ja mam prace, szukam lepszej... a nie gorszej, więc nie przyjmuję. Gdybym była bezrobotna to w desperacji pewnie bym przyjęła.

Markadia> przydałyby się wiosenne porządki, zwłaszcza mycie okien wink . Do piątku nie będę mieć na to czasu niestety.

Oby wreszcie było słonecznie i ciepło, och jak ja pragnę słońca!!!

Do poklikania później i pozdrowienia dla wszystkich Netek.

52,496

Wróciłam, a tu nadal nikogo niet?
Dostałam skierowanie na morfologie, ob, thr i glukozę. Nawet nie musiałam sie specjalnie naprosić, aż mi wstyd, ze niedawno tak psioczyłam na lekarzy wink . Nawet mi p. doktor komplement powiedział, bo ja mu opowiadam, że bałam się menopauzy, ale wygląda na to, że jeszcze nie przekwitam... a on się pod nosem uśmiechnął i mówi, że ja piękny rocznik jestem więc bez obaw wink .

Pozdrowienia kwitnące 40-tki big_smile .

52,497 Ostatnio edytowany przez Markadia (2017-03-21 20:17:17)

Jestem smile

Ja od mojego lekarza dostaję skierowania na badania i do specjalistów bez problemów.
Badania podstawowe jak morfologia,cukier czy mocz robię na miejscu bo ma połączony ze sobą gabinet zabiegowy,gdzie to pobierają smile
Pod tym względem jest ok, tylko nigdy mnie nie bada jedynie wypytuje co mi jest.

A ja niestety mam już pierwsze objawy menopauzy dlatego tak na zdrowiu podupadam ostatnio hmm

Miłego wieczoru życzę smile

52,498

Tajemna a co to jest thr? Nie czasem TSH?

Mnie rwa kulszowa dopadła chodzić nie mogę,zaraz idę się nasmarować a jutro chyba do lekarza po zastrzyki-masakra może przejdzie
Idę Milionerów oglądać

52,499

hey DZIEWUSZKI lol

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/6c/c0/c3/6cc0c379c25d2aacbea52f272b6602fe.jpg

czas na caffe

http://img3.dmty.pl//uploads/201611/1479328214_ez5g1p_600.jpg

pozdrawiam WSZYSTKIE bez wyliczanki lol

52,500

No tak....ja też nie mam problemu z kofeiną hi...hi...Piję kawkę i kukam do Was.Milego dnia Wam życzę i żeby wreszcie się wypogodziło na dobre,bo u mnie znów deszcz.
Chciałabym,żeby był już dziś wieczór.Zaraz jadę do pracy.Potem odbiorę Majkę i na rehabilitację na 14:30.Następnie muszę Ją odwieść i do lekarza ortopedy,bo na 17:30 mam wizytę.Tak więc trzy razy muszę dziś pokonać 50 km.Wrócę pewnie koło 20-stej.
Moja nowa pracownica daje wypowiedzenie,bo dostała propozycję stażu i to Ją bardziej interesuje.

52,501

Dosiadam z kawą.
Hej smile kafejkowe smile
Dzisiaj trochę kręcenia się w koło komina, rozwożenia odwożenia dzieci, Moni mecz, pobranie sadzonek truskawek dla znajomej i jeszcze pare drobnych...
Potem na nocuszkę.
Dobrego dnia dziewczyny, u mnie słonecznie smile

52,502 Ostatnio edytowany przez Kamoa (2017-03-22 09:55:05)

Cześć dziewczyny wink
   kurcze aż płakać mi się jak widzę tę aurę pogodową , można wewnętrznego rozstroju dostać ,  zapomniałam wczoraj o topieniu marzanny więc dziś mam !
Ba-Cha dzięki za kawkę , co my byśmy bez Ciebie zrobiły , buzka http://www.gify.net/data/media/101/wargi-i-usta-ruchomy-obrazek-0022.gif zawsze miło tu wejść i posiedzieć
Basiu wiem jak rwa boli , w młodości zawitała do mnie , przegoniłam ją  i odpukać do dziś spokój  , co do brwi to 600 zł i mega zadowolenie .
bulinko Ty to masz jaja z tymi pracownikami , może czas pomyśleć o obcokrajowcach ?
takamamuś wyrobisz nocą jak za dnia 'no spanko ' ?
zastanawiam się o szczerości i zaufaniu w związku , chciała bym ale wszędzie widzę czarno ;(
słońca życzę smile

52,503

Dzień doberek smile

Mamuśka jadę do Ciebie,dawaj adres bo u mnie leje jak z cebra i końca nie widać hmm

Dziś mocna kawa się przyda bo i ciśnienie do d... hmm

Miłego dzionka i pogody ducha życzę smile

52,504

Witajcie,no i mam  Diclac 10 zastrzyków w doope ,ledwo dzisiaj z jednym piesełem wyszłam z resztą musiał mąż się zająć i wyjść zanim poszedł do pracy,zaraz nie długo trzeba wyjść na drugi spacer no widzę to nie wesoło,trzeba bedzie dzwonić do męża ,mam dobrego męża nie pozwala mi jak coś mi dolega,każe się położyć i nie wstawać,ale przyjdzie z pracy i JEST OBIAD?He he udał mi sie chłopina,kurcze może leżąc też mozna wszystko zrobić?

52,505

Witam słonecznie big_smile .

Wreszcie półbuty założyłam, bezdeszczowo i słonecznie, jutro nawet bez wiatru, huraaaa!!!

Basia> może tsh wink. Z pamięci pisałam więc pewnie przekręciłam, to na tarczyce-tyle wiem. Współczuje rwy kulszowej, wiem jak się czujesz. Miałam pod koniec ciąży i żadnych zastrzyków nie można było dać. Trochę się nacierpiałam niestety. To od kręgosłupa jest.
A co do męża... obiad jest-owszem... w barze mlecznym za rogiem wink .

Kamoa> ja cudzoziemców skromnie odradzam, wiesz ile z nimi roboty, ile ceregieli zgłoszeniowych? Wiem, bo coraz częściej takowych zgłaszam do zus, a potem pracodawcy się skarżą, że tyle w nich zainwestowali, a oni nic nie potrafią ( Ukraińcy, bo o nich słyszałam) i same z nimi problemy.

Bulinko> z tymi pracownikami jak nie urok- to przemarsz wojsk wink . Moze źle szukasz, może nie w tym miejscu co trzeba, nie te kryteria? No jakaś przyczyna musi być.

Wszystkie pozdrawiam pięknie smile .

http://img.zszywka.pl/0/0241/w_3492/humor/idzie-wiosna-.jpg

52,506

Obcokrajowcy odpadają,bo mnie niestać ma normalnych pracowników.Mogę zatrudniać niepełnosprawnych,albo na czarno.W innym przypadku musiałabym dołożyć do interesu.
U mnie jakby trochę się wypogodziło.Zobaczymy na jak długo.
Siedzę na rehabilitacji z małą.

52,507

Słonce smile
otworzyłam dzwi na taras smile
miodzio

idzie wiosna dziewczyny
Basia bądz dzielna...bidulko
Bulinka...sprobuj jeszcze raz sie ogłosic, do 3 razy sztuka

Mamuska, no wlasnie, kiedy odpoczywasz jak na nocke? nie do zdarcia smile

52,508

U nas chmury Soniu i leje i zimno blee,wiosny ni ma hmm
Jutro też ma być podobnie ehh hmm

Taja masz rację,trza się ogarnąć trochę i zrobić co nie co tu i ówdzie ze sobą smile
"Dziewczyny bądźcie piękne na wiosnę" big_smile

Właśnie objadłam się naleśnikami ze szpinakiem z czosnkiem i serem,pychota i zdrowa smile

52,509

Jak tam, dziewczyny? Bratki juz w skrzynkach?  Zimowe łaszki w piwnicy, na strychu, pod łóżkiem, na pawlaczu*? /* - niepotrzebne skreślić/

Zadyma w pracy - pół żeńskiej załogi złożyło wypowiedzenia, drugie pół /w tym ja/ pewnie złoży do końca miesiąca. Mamy trzymiesięczne wypowiedzenie więc do końca czerwca popracuję a potem jak źrebak /podstarzały/ na zieloną trawkę. Pobrykam, pobyczę się /byczek też podstarzały/ poszukam nowej pracy. W nowym zawodzie albo może za pobliską granicą...
     Bo szefowa dała nam podwyżkę jednocześnie zmniejszając zarobki.  No po prostu mistrzyni!

Zmiany są dobre. /moja mantra na życie/

52,510

Markadia, jutro bedziesz miała wiosne...zobaczysz wink

Weronka...szczeka mi opadła..ale ....gratuluje podejscia do tematu.

52,511

Witaj, mam 23 lata, jestem studentem ze sporą ilością wolnego czasu, który chętnie poświęcę poważnej, dojrzałej kobiecie, tzn. mającej przynajmniej 30 lat. Nie potrafię dokładnie określić dlaczego, ale od zawsze pociągają mnie starsze ode mnie kobiety, podczas gdy rówieśnice nie interesują mnie praktycznie wcale. Jeśli masz ponad 30 lat i chęć poznania kulturalnego, dojrzałego duchem chłopaka, napisz proszę. Bardzo chciałbym poznać interesującą panią, z którą można miło spędzić czas, wymieniając maile. Pozdrawiam, Paweł.

dojrzalymlodzieniecmałpaonet.pl

52,512

Markadia smile ano, piękne słoneczko cały dzień miałam, dzieci wyległy na podwórka hehe ślicznie było smile
Dziewczyny smile nie potrafię spać w dzień, zmula mnie po nocce, ale po południu, a wtedy już wolę przetrzymać do wczesnego wieczora i dopiero w pierze. Jak spałam po południu to nie mogłam w nocy i byłam jeszcze bardziej rozwalona.
Taka jakaś natura surviwalowca hehe
Jutro małe szkolenie w pracy i ciąg dalszy prac w ogrodzie..taki plan smile
Zdrowia chorującym.
Sprawy sercowe Oki smile

52,513

doberek DZIEWUSZKI czwartkowo

jak zwykle kawcie wstawiam

http://demotywatory.pl//uploads/201008/1283168145_by_macqpro_600.jpg

http://humorek.com.pl/upload/images/medium/2014/12/szczery_usmiech_2014-12-12_23-31-35.jpg

wiosennego dnia życzę .... 

52,514 Ostatnio edytowany przez bulinka_1969 (2017-03-23 07:37:56)

Witajcie moja jedyna odskocznio!
Dostałam skierowanie do szpitala od ortopedy na te zmiane kolanka.Zrobił prześwietlenia.Nawet nie musiał rezenansu,bo stwierdził,że nie ma co ratować.Na szczęście trochę poczekam,więc się przyzwyczaję do myśli o kulach i pozmieniam trochę życie.Majka podrośnie i będziemy się modyfikować.Jedyny problem,to muszę jechać do Poznania ze skierowaniem,a teraz nie mam jak bez tej pracownicy.

52,515

Witajcie ....
dzieki Basiu za kawusie ...
Bulinko zdrowka zdrowka i jeszcze raz zdrowka ......
Mamuska super ze sprawy serca ida w dobry kierunku tak trzymac .

u mnie tez wszystko sie uklada . ja juz coraz czesciej zagladam na działke . wczoraj wsiałam zagonek marchewki
dzisiaj tez wybywam na działeczke .
dzisiaj rano byl lekki przymrozek a za oknem było słychac zurawie

52,516

Dzień doberek smile

Soniu nie ma nadal u mnie wiosny,nie pada ale pochmurno i zimno hmm

Mamuśka i Ela u mnie też wysiewanie i sadzonkowanie tyle,że na balkon,ale zawsze to jakaś namiastka ogródka smile

Bulinko czyli to już pewne z tymi kolanami?
U mnie diagnoza jest taka,że mam RZS sprawa przewlekła,rtg wykazało zwężenie szpar stawowych w biodrach,kolanach i kręgosłupie,a że kolana muszą trzymać cały ciężar i są najbardziej ruchome,najbardziej bolą hmm
Ale na tyle poważnych zmian żeby operować na razie nie ma.
Życzę więc Ci aby wszystko się udało i żebyś wyzwoliła się w końcu z bólu smile

http://id.joe.pl/sub_images/pictures/19b72db2d97f701276ed6f32c0708943_th2.gif

52,517

Witam  ja tak troszkę niepewnie  bo to mój pierwszy raz jak wchodzę na forum Ale cieszę się że  mogę tu zajrzeć i trochę się  wygadac Pozdrawiam

52,518

dojrzalymlodzieniec napisał/a:

Witaj, mam 23 lata, jestem studentem ze sporą ilością wolnego czasu, który chętnie poświęcę poważnej, dojrzałej kobiecie, tzn. mającej przynajmniej 30 lat. Nie potrafię dokładnie określić dlaczego, ale od zawsze pociągają mnie starsze ode mnie kobiety, podczas gdy rówieśnice nie interesują mnie praktycznie wcale. Jeśli masz ponad 30 lat i chęć poznania kulturalnego, dojrzałego duchem chłopaka, napisz proszę. Bardzo chciałbym poznać interesującą panią, z którą można miło spędzić czas, wymieniając maile. Pozdrawiam, Paweł.

dojrzalymlodzieniecmałpaonet.pl

Czy tylko ja to widzę?

Szkoda, że nie jestem poważna... i nie czuję sie zbyt dojrzale big_smile

52,519 Ostatnio edytowany przez bulinka_1969 (2017-03-23 17:36:59)

Weronka ja też to widziałam,ale olałam.
Mamuska1976 witaj i zostań.
Markadia niestety skierowanie mam już w domu,więc wyrok zapadł.Teraz tylko je zawieść i okres wyczekiwania.
Siedzę na rehabilitacji...jeszcze.

52,520

Weronka jasne,że to widziałam,tylko jak Bulinka olałam big_smile

Mamuśka 1976 witaj http://psiakosc.com/emoty/emoty-1/hello.gif

Posty [ 52,456 do 52,520 z 85,597 ]

Strony Poprzednia 1 806 807 808 809 810 1,317 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024