Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

Strony Poprzednia 1 805 806 807 808 809 1,317 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 52,391 do 52,455 z 85,597 ]

52,391

Odp: Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

Cześć piję kawusie i czytam Was tak na szybciora,co tam u Was?Pogoda u mnie dość ładna,a Wy tu nie które piszą że zimno i pada no widzicie.Spać mi sie chcę ,wróciłam z imienin późno i wcześnie wstałam,Kamoa w prawie 3 tygodnie 5 kg dużo a jadłaś więcej?
.

Zobacz podobne tematy :

52,392

Cześć popołudniu smile

Kamoa czasem człowiek stres zajada tzn.jedzenie szczególnie słodkich rzeczy daje  uczucie zadowolenia a co za ty idzie ulgę smile
Może jadłaś więcej niż zwykle.

Soniu na pewno wszystko wiesz,nie wierzę,że nic nie umiesz  smile

Bulinko mnie też po obiedzie jakaś senność ogarnęła bo i pogoda dziwaczna,raz słońce raz chmury hmm

Basiu a gdzie mieszkasz,że taka pogoda ładna?

Napijmy się winka żeby nas na nogi postawiło big_smile

http://www.gazetagazeta.com/wp-content/uploads/2015/03/Winogrona-i-wino.jpg?w=640

Miłego popołudnia i wieczoru smile

52,393 Ostatnio edytowany przez tajemnicza75 (2017-03-12 16:12:55)

Heloł,
w pośpiechu do Was zaglądam, bo szykuję sie do wyjścia na urodziny.

Sonia> tak myślałam nad delikatnym szalem jasno różowym big_smile .

Bacha> dzięki za sugestię ad. dekoltu smile .

Kamoa> ja tu szukam Sponi, a Ty chyba miałaś na myśli Sonię, skoro piszesz "doktorko" wink . W stresie można przytyć, każdy ma inaczej. Ja akurat chudnę, bo w stresie mam jadłowstręt i nic nie jem. Inni zajadają stres więc tyją.

Weronka> Ty maniaczko butowa wink .... ja się nie mam czym pochwalić, bo muszę w balerinach iść. Pójdę w tych samych w których w ub. roku tańcowałam na weselu. Coś na ten styl:

http://kamea-buty.pl/userdata/gfx/751a56f43c9a7829a49eab894130fa22.jpg

Udanej niedzieli wszystkim Netkom.
Ja "spadywywuje" na te urodziny, do poklikania jutro.

52,394

Moja córka z przyszłym zięciem byli dwa dni w Paryżu.Wątpię,czy Oni wytrzymią z kontem w polskich realiach.Cieszę się,że mogą coś zobaczyć i zastanawiam się co będzie mocniejsze więź z rodziną,czy luksus pokaźnego kąta.Ja w każdym razie nie będę Ich tu zatrzymywać.
Jutro nowy dzień,nowy tydzień i nowe wyzwania.Dobrej nocy życzę.Idę spać,bo już bredzę.

52,395

hey Dziewuszki

http://img2.dmty.pl//uploads/201309/1380479738_gnzjjs_600.jpg

to i kawcie zapodam

http://www.temysli.pl/upload/images/large/2015/01/0_0_0_1302268313.jpg

Bulinka u mnie też w niedziele robili - tylko roboty takie bardziej ciche ... bo w bloku to inaczej ...

spokojnego tygodnia WSZYŚCIUTKIM  bez wyliczanki

52,396

Witajcie poniedziałkowo!
Ciężko dziś wybrać się do pracy.W nocy nie mogłam spać.Pana męża musiałam obudzić o 4-ej i takie to moje spanie.Przydałaby mi się chyba dziś dodatkowa kawa w kroplówce.
Dobra,zadzieram kiece i lece.

52,397

Cześć Lasie smile
Przede mną 10 godzinny dzień pracy. Wyjdę z biura o 18.00. To i tak dobrze, bo czasami wychodzę w poniedziałki przed północą. No nic... oby przeżyć poniedziałek. Reszta będzie z górki wink

Tajem -> Bardzo gustowna sukienka.

Ta Bulinki też jak najbardziej. Bardzo mi się obie podobają, choć do mojej figury pasuje bardziej sukienka Tajem. W Bulinkowej byłabym kwadratowa. smile

Dobrego dnia Wam życzę. Niech poniedziałek minie szybko :*

52,398

Dosiadam do kawki smile
Uzupełniam kafejkową wiedzę i mykam...plan na dziś zabetonować wieszak na pranie, zrobiłfacet, wyspawał, tylko teraz muszę dobrze przemy§leć w jakim miejscu go chcę smile
Suknie.  Piękne smile
Kama smile huśtawka emocjonalna Ci włazi pewnie... Cieszyć się, że in plus jest teraz...

52,399

Cześć dziewczęta , słonecznie się zapowiada smile
Mamuś  masz rację , huśtawkę mam straszną jedynym plusem to że wiem i czuję  iż ją mam , próbuję sama sobie być terapeutą .
miłego dnia

52,400

Helou w nowym tygodniu smile

Bulinko mówisz masz big_smile

http://pobierak.jeja.pl/images/5/1/b/82189_jedyny-sluszny-zestaw-antykacowy.jpg

A co do wyjazdów młodych to moi młodzi też lubią takie wypady,teraz byli w Pradze kilka dni a co roku jeżdżą na wakacje do Chorwacji smile
A potem narzekają,że nie mają za co skończyć remontu łazienki,no ale to ich wybór ja też się nie wtrącam roll

Bachasiu ja tego zwrotu używam bardzo często rano i nie tylko w poniedziałek smile
Lubię sobie pospać śpię ok 10 godzin z przerwami bo budzę się po 4 jak mój wstaje i o 7 kiedy wstaje córka do szkoły smile

U nas słoneczko świeci,fajnie bo mam w planach połazić po sklepach i pomyśleć o odświeżeniu garderoby wiosennej tak z leksza smile

Pozdrowionka dla Wszyściuteńkich smile

https://kartkolandia.pl/kartki/7/4/d/kartki-kwiaty-milego-dnia-zycze-4635.jpg

52,401

hello,
Mamuska, zlituj sie ...co to jest?! ZABETONOWAC WIESZAK NA PRANIE ???
Chyba po nocy mi sie bedzie sniło smile

czytam juz 3 raz...i chyba wiem, ale to czwartym razem ...na podworku ?!!!

Jestem smarkata, przeziebiona , nie pojechalam na praktyki, mam plan na dzis wyzdrowiec szybko

52,402

a ja dzis jestem zen. Znaczy mam olewkę na wszystko.

z rozmów płacowych - nici. Szef-owa "ma duże koszty", "właściwie to ma rentę i mogłaby zmknąć ten interes", "dokłada do nas" i takie tam...

własnie zauważyłam, że mój komp też jest zen i nie robi dużych liter. no i dobrze, niech ma...

Koleżanki rozważają hurtowe i synchroniczne rzucenie wypowiedzeniami umów o pracę. To ja sie dowiedziałam czegos o zasiłkach dla bezrobotnych - trzeba być przygotowanym big_smile

A z miłych rzeczy - zakupiłam na alle--o rower używany na raty /holenderski, aluminiowy, trekkingowy/. Ma przyjść za dwa dni, trochę się to niepokojąco ma do sytuacji w pracy, ale "jeszcze nigdy tak nie było, żeby jakos nie było" big_smile /Hasek/ innymi słowy jakoś to będzie...

i tym optymistycznym stwierdzeniem... pozdrawiam... ależ mi sie spac chce. I oczy mam jak królik

52,403

Weronka, pamietam, ze jakis czas temu tez startowałyscie z wypowiedzeniami...ze wzgledu na podwyzke, a włąsciwie brak...pamietam. Teraz jestes w tej komfortowej sytuacji, ze będziesz mogła odejsc na swoje smile zupełnie inaczej niz wtedy...łatwiej Ci z tym ?

Ja się ucze w łózku, ale oczy mi lzawią, pociagam i jestem potwornie głodna...mam wrazenie ze zjadłabym słonia...a najlepiej trąbe. Dzwonię do lubego po obiad:)

52,404

Bry bry witajcie w poniedziałek
Bachasiu odpowiedź brzmi

https://images81.fotosik.pl/428/2f89f945c2968bfemed.jpg

Buciki fajne cos dla mnie takie zapierdalanki bo ja z pieskami to na koreczku nie zaszła bym za daleko,a tutaj moje pieseczki zdjęcie z tamtego lata,jak ja chcę lato

https://images81.fotosik.pl/428/0850efd23528bfb9med.jpg
Mimo wszystko życzę dalszego nie lubianego udanego poniedziałku

52,405

Też mam królicze oczy smile ale to po nocce w pracy smile
Sonia smile aha taki na dworzu, już mam zabetonowany za garażem. Chwila na kawkę i podziałam domowo i kuchennie smile
Sprawy sercowe pozytywnie smile

52,406 Ostatnio edytowany przez weronka44 (2017-03-13 16:04:09)

Mamuśka, sprawdzałas kolegę pod kątem sprawności i ogarnięcia manualno-technicznego? /żeby nie było - myślę o pomocy w remontach big_smile/. Nie masz czasem ochoty usiąść i popatrzec jak ktoś ci, dajmy na to, - betonuje?

Sonia - no tak jest pewien luz, jednak są tez obawy. Boję się startu w zawodzie, chciałabym wejść jakoś gładko i bezpiecznie,  na pewno będę potrzebowała kogoś w rodzaju przewodnika, mistrza - kto mi będzie na ręce patrzył i poprawi, doradzi. Boje sie niezadowolonych klientów. Nieudanych zabiegów big_smile. Mam coraz większą tremę.

Ale nie dziś big_smile /ten zen/

Basia - ale słodziaki! pewnie charakterne?

52,407 Ostatnio edytowany przez bulinka_1969 (2017-03-13 16:09:30)

Soniu uśmiałam się z Twojego niezrozumienia zabetonowanego wieszaka na pranie.Jestem mądrala,bo też mam zabetonowany hi...hi...
Mam do Ciebie pytanie lekarzu nasz.Ciągle mam za malo spania.Niby dlugo spać nie mogę,ale popołudniu zasypiam już w fotelu i do nocy siedzieć jest niemożliwością,bo chce mi się spać.Czy to normalne?Nie mam pojecia jak sobie pomóc,bo to trochę uciążliwe.

52,408

Bulinko pewnie to przesilenie wiosenne,wszyscy dookoła to mają hmm
A kiedy robiłaś morfologie krwi?

I jak wygląda zabetonowany wieszak roll

52,409 Ostatnio edytowany przez takasobiemamuśka (2017-03-13 16:36:08)

Werka smile heh heh nie sprawdzałam "pod kątem sprawności" hehehe big_smile
Wszystko w swoim czasie.
Chętnie załamę me delikatne dłonie i będę podziwiać mężczyznę jak miesza półnagi ten beton...
A tak na poważnie...próbujemy się zgrać i ustalić coś, by się spotkać..powolutku...oboje jesteśmy bardzo poranieni życiowo i ostrożni, jak będę świadkiem onej sprawności...skrobnę Wam smile
Sonia smile to dwie metalowe rury z poprzeczkami u góry...zabetonowane w jakiejś odległości od siebie i połączone potem lineczkami..coś podobnego do trzepaka na osiedlach, tylko bez metalowej rurki poziomej trzepaka smile

52,410

Heloł miłe panie smile .

Tydzień zaczął się dla mnie opierniczem niezasłużonym(!) i nie mogłam się skupić resztę dnia. W zasadzie zmarnowałam dzień siedząc w pracy. Mam coraz mniej serca do tej pracy sad .

Weronka> też kiedyś rzucę wypowiedzeniem, niech się tylko pałka przegnie wink .

Basiu> słodkie te Twoje psiaki. A jak zdrowie tego pieska z padaczką? Na te buty mówią w pracy -cichobiegi wink . Podobne sobie kupię do tej sukienki, tylko kremowe- jeśli dostanę, bo różowych na pewno nie ma.

Bulinko> ja też stale senna, cały rok na okrągło, ale w sezonie jesienno-zimowym tym bardziej. Ja mam niedociśnienie, to moze z tego powodu. Ponoć tarczyca ma z tym też związek. Ja akurat mam w normie, a Ty sobie badałaś kiedyś?

Podrawiam wszystkie bez wyjątku. Udanego całego tygodnia!!!

52,411

to Wam jeszcze napiszę jak moje dziecie się przygotowuje do pierwszej Komunii.

-mamo, mamo znam ewangelistów!...
-dawaj
- yy, Mariusz...

albo:  dziecina co tydzień coś tam zdaje z katechizmu i raz oznajmiła:

-mamo! dziś zdaję akt własności!  /oczywiście miała na myśli: miłości big_smile/

kabaret

52,412

Weronka ja będę to przerabiała za rok,tzn.przygotowanie do Komunii.
Mówicie dziewczyny,że to przesilenie wiosenne?Hm...,a może i tak.Tarczycy nigdy nie badałam,morfologia też dość dawno,a ciśnienie mam niskie.Zawsze takie miałam.

52,413

Bulinko tak myślałam o butach dzisiaj bo w sklepach pojawiły się piękne wiosenne buty.
Jakie Ty planujesz do tej sukienki ,którą szyjesz,też typu balerinki jak Taja czy na obcasie?
Bo u mnie obcasy odpadają hmm

52,414

Markadia> nam -"bezobcasowym"- pozostają balerinki wink .

Bulinko> mi też by się przydały jakieś badania kontrolne. Moze wybierzmy się razem?

Weronka> taki kabaret, bo to za wcześnie jest. Te dzieciaczki nic nie rozumieją. Moja młoda dopiero w 4 klasie stała się bardziej świadoma i ciekawa. Wcześniej to nic nie rozumiała i nawet nie zamierzała rozumieć wink .

Próbowałam drzemać.... nie wyszło... tylko głowa rozbolała. Obym noc dobrze przespała, czego i Wam życzę smile .

52,415

Ja muszę mieć buty na małym obcasie,tak ok.3 cm.
Taja teraz przy remoncie,to ja czasu na badania,ani głowy nie mam.Zobaczę,może po weselu.
Idę spać,może dziś coś pośpię.

52,416

doberek Mychy kawciowo

i wtorkowo

https://www.bez-cenzury24.pl/upload/images/medium/2016/08/robota_nie_zajac_najpierw_kawa_2016-08-30_12-00-05.jpg

pozdrawiam WSZYŚCIUTKIE  ..... miłego dnia

52,417 Ostatnio edytowany przez bulinka_1969 (2017-03-14 07:07:10)

Masz rację Bachasiu:najpierw kawa.Dosiadam się więc wraz z razową bułeczką.
Cały dzień mam dziś zajęty.Nawet nie wiem kiedy zrobię robotnikom jedzenie.Mąż też chce wybyć.Samochód mam znów rozkraczony.Poszła chyba uszczelka pod głowicą.Ratunku!

52,418

cześc dziewczyny smile dosiadam do Basi kawki
Bulinko jak się nie mylę  to dopiero co kupiłaś auto ?

52,419

http://e-kartki.net.pl/kartki/72/2/d/25256.jpg

52,420

Kaoma mój Espace,to ja już mam od sześciu lat chyba.Mąż rozbił swój i Jemu kupowaliśmy.Mój to taki roboczy.Robię w nim co muszę.Męża jest wycackany,bo On na wszystkie dalekie wypady i męża do pracy.Ten rozbity młodszy syn będzie naprawiał,bo to ok.1200zł,a nowy za to nie kupi.

52,421

Hej witam,kawusia pita,
Ale mam dzisiaj na nie no nic mi sie nie chce a taka ładna pogoda i co tu robić?CO ROBISZ?-NIC TO CZEKAJ POMOGĘ CI, big_smile
Miłego dnia,a co do moich piesków każdy inny charakterek,

52,422 Ostatnio edytowany przez tajemnicza75 (2017-03-14 15:15:59)

Dzień dobry wszystkim smile .

http://s1.zmniejszacz.pl/117/wtorek__320901.jpg

To ja też pomogę w nic nierobieniu, bo jutro ma już wiać i padać sad . Wykorzystam dziś ładne słońce i pobyczę się z twarzą ku słońcu.

52,423

Jestem wreszcie w domku.Korytarz już ma jako taki wygląd z jednej strony.Zostało jeszcze nad schodami i wykończenia.Nawet halogenki już świecą.Syf w całym domu oczywiście,bo się kurzyło i nosiło.Drzwi nie pomogły.Muszę ruszyć cztery litery zaraz i podsprzątać trochę,bo jutro przerwa w robocie.
Majka od jutra zaczyna rehabilitację i dwa tygodnie nie moje.Codziennie 20 km w jedną,dwadzieścia w drugą na ok. godz.rehabilitacji.Mam nadzieję,że mąż się poczuje.

52,424

Oj to najeżdzisz sie Bulinko
Ja jutro od rana mam siostrzenice jedzie do Kamiennej szkolić ludziów i po drodze zajedzie do mnie,a dzis dupsko ruszyłam o 19 i za sprzątanie sie wzięłam,
Mykam się kąppnąć i do wyra pa do jutra

52,425

No i pieknie... nie ogarniam zadań z matmy na poziomie 3 klasy. Podstawowej.

Potrzebuję korepetycji!   A ja tak lubie matematykę...chyba mi sie mózg skurczył, może wody więcej pić? /teraz pije białe wino, ale to chyba nie to samo.../ No nic, może mi dziecko wytłumaczy, ona chyba bardziej kumata.

Tak se siedzę i popijam to winko, i bujam sie w nowym fotelu /przed godziną własnoręcznie skręconym/, oglądam filmik, nabijam posty bez sensu... nie jest źle...

Śpijcie słodko, Netkobiety...

Narabałam się. Trochę

52,426

Weronko a co potrzeba?

52,427

hellouuuu Dziewuszki lol

zapodaje kawencje i nie tylko

http://pliki.serwisyregionalne.pl.s3.amazonaws.com/ckie/dokumenty/inserty/ma%C5%82a%20czarna%20i%20rogaliki.jpg

pozdrawiam miło WSZYSTKIE bez wyliczanki smile

http://podpiszobrazek.pl/upload/52e1e437225ac8b152b74d0395aa03dc5590.jpg

52,428

Witajcie Kochane w środek tygodnia.Zaczynam dziś maraton tehabilitacyjny,więc mniej mnie będzie,ale będę wieczorami na bank.
Miłej środy Wam życze!Niech moc będzie z Wami!

52,429

http://gifyagusi.pl/wp-content/uploads/2013/10/dzien_dobry_milego_dnia-405x240.jpg

Witam się i zmykam bo lecę do lekarza z córką pa do potem smile

52,430

http://e-kartki.net.pl/kartki/72/2/d/29064.jpg

Ulalaaaa, jakie rozgadane jesteście, aż nie nadążam czytać wink . Strach się odezwać, aby nie mieć wrażenia, że się do siebie mówi big_smile .
Luknę do Was po obiedzie.

52,431

Hejka dziewczyny,
to jak strach sie odezwac , to ja pisze smile

Nowy oddział, nowy personel, nowe kody, nowe rękawiczki, nowe procedury...
Jednym słowem sponsorem dzisiejszego dnia jest literka N
NIE CIERPIE TEGO
tyle, ze spokojnie i personel w miarę wydaje się zyczliwy.

odreagowuje na siłowni

Weronka...młodzi jakos sie nie boją ...wydaje się, że idą na zywioł z pracą , to my mamy wiecej refleksji i obaw, nie sądzisz?

Mamuska, to kiedy randevu? smile

52,432

Żyje i idę zaraz spać.

52,433

Heloł ale padam na pyskacza ja cie od 7 na obrotach goscie  byli pojechali namieszali a mi sprzatanie pozostało -nic trza ogarnąć chałpę i iść nynu

52,434

https://az801518.vo.msecnd.net/banners/d2abb3bf5022de2aa94384b839d465c2

52,435

Witam Dziewczyny!
Basiu przyszli,posiedzieli i poszli.Posprzątałaś i masz tylko wspomnienie.Gorzej jakbyś takie mieszadełka miała na codzień.
Soniu widzę,że wkuwarz?
Telepatyczną kawę zostawiam.

52,436

...bry DZIEWUSZKI

http://podpiszobrazek.pl/upload/5839a0e6be19129d9d51bbfd8fe434807998.jpg

trza walnąć kaffe
                                        http://d.wpimg.pl/179071580--720574155/kawa-rodzeje-kawy.jpg

kiedy ta ciepła wiosna przyjdzie ???? wie któraś  lol

pozdrawiam  ...

52,437

Bachasiu dla mnie to już jest ok.Fakt,że może mogłoby być już lepiej,ale cieszmy się z tego co mamy:parę dni nie pada już,nie ma mrozu i ślizgawicy.Kalendarzowej wiosny jeszcze nie mamy,a więc czego się spodziewać.

52,438

cześć dziewczyny smile
Basiu widać ze już jest , wczorajszy dzień poświęciłam ogrodowi , piekna sprawa , wszystko (no prawie )zaczyna się budzić , ach jak ja kocham czas wiosenny smile to moja najlepsza pora  żyć się chce , czas na amory tylko nie ma z kim  .

52,439

Wiedza kafejkowa uzupełniona, dosiadam do Bachaś-kawki smile
Sonia smile co do spotkania..musimy zgrać terminy, weekendy...wstępnie pasuje pierwszy i ostatni weekend kwietnia, a czy Paweł przyjedzie...jego decyzja.
Dla niego pierwsza randka to przebicie się przez Everest swoich obaw i strachu przed odrzuceniem...masakra jakaś. Niestety nie zamierzam zakładać spodni...mam je teraz i wystarczy.
Obaczymmmm smile
Poza tym ja okolice Bydgoszczy, on Wrocław...
Dziewczyny smile dobrego czwartku ku wiośnie idzie nieuchronnie i codziennie smile

52,440 Ostatnio edytowany przez weronka44 (2017-03-16 11:04:53)

Ja już noszę wiosenne przyodziewki big_smile lżej na ciele /na duszy też bo słońce jest/
Ta matma ostatnio, to dlatego że B przygotowywała się do konkursu matematycznego - Kangura. No i niektóre zadania dla trzeciej klasy podstawówki zadały mi bobu.
W pracy szefowa chce nas zmiękczyć i dała ogłoszenie że szuka pracowników. Chociaż nie było mowy o wypowiedzeniach tylko o podwyżce.

52,441

Weronka moja mała też dziś kangurka pisała.Wczoraj mnie jeszcze męczyła zadaniami,ale w końcu Jej powiedziałam,że to i tak inne zadania będą,więc trzeba wyluzować i przestać się stresować.Te moje starsze,to i pierwsze miejsca w szkole mieli,bo One to matematyczne geniusze po mamusi hi...hi...Tak więc i mała sobie poradzi.
Dziewczyny wiosna bliżej niż dalej,więc trzeba się cieszyć.
Mamuśka teraz już po przejściach jesteś,więc mądrość Ci podpowie co dalej.Daj sobie na luz i myśl o sobie.

52,442 Ostatnio edytowany przez tajemnicza75 (2017-03-16 16:57:11)

http://fotkihanuli1950.blox.pl/resource/Uprzejmie_witam1.jpg

https://3.bp.blogspot.com/-M7VcSM6DGa4/U1fd1XGV0PI/AAAAAAABZmA/Oe3_oJk95Jw/s400/wiosenna_herbatka2_jola.gif

Dosiadam z herbatą, na wiosnę czekam, bo przyleciały żurawie i łabędzie. Dziś nawet słonecznie, choć zapowiadali deszcz. Mogłam letnie buty założyć, gdybym wiedziała jak będzie dziś ładnie.

Byłam dziś na rozmowie kwalifikacyjnej. Dostałam cynk od znajomego znajomego, że ktoś szuka do biura. Warunki bytowe lepsze niż w obecnej pracy, 15 minut spacerkiem, czyli dojazd odpada. Facet się przyznał, że jest wybuchowy ... to już jedno dobre, że szczery jest wink . Pensje omówimy w poniedziałek, gdy przyjdę na 2 godziny obadać mój zakres obowiązków. Ponoć jest nerwowo, bo klienci stwarzają nerwówkę, a on nie jest cierpliwy więc się wścieka.
Pożyjemy-zobaczymy.

Tymczasem ciesze się, że weekend nadchodzi. Zamawiam piękną pogodę, liczę na zrealizowane zamówienie wink .
Udanego popołudnia miłe panie big_smile .

52,443

Dawno niesłuchaną, a moją ulubioną Linsdey się podzielę... cztery żywioły... moje życie.

52,444

Hej jestem czytam Was mam się dobrze pa do juterka piątunio piąteczezek u mnie zawsze wolny

52,445

hey DZIEWUSZKI

to co ?????    caffa

http://images6.bibsy.pl/7CP6PCLL/poranna-kawa.jpeg

słonecznego piątku życzę

ojjj z tym słonkiem to chiiiiiiiba zaczekamy do poniedziałku wg. prognoz lol

52,446

Cześć Lasie!

Wybaczcie, że siedzę cicho ale normalnie nie wiem w co mam ręce włożyć. Trochę też mój humor jest dzisiaj na bakier chociaż piąteczek. Chwilowo w trudnej sytuacji jestem ale jak to powiedział ktoś mądry: "Jeśli idziesz przez piekło nie zatrzymuj się".

To ja zostawiam Wam mnóstwo ciepełka i lecę dalej.

52,447

Pozdrawiam.

52,448

Heloł smile .

Uśmiech posyłam w ten ponury dzień.

http://demotywatory.pl//uploads/1335648850_by_Hildzio_600.jpg
http://3.bp.blogspot.com/-afvQRx2fuqQ/UQJOCzNwcZI/AAAAAAAACkc/kA6gTWtmExw/s1600/Przechwytywanie+w+trybie+pe%C5%82noekranowym+2013-01-25+101703.jpg

Pozdrowionka dla wszystkich.

52,449

Co tu tak pusto?
Taja uśmiech tego Pana cudny.

52,450

wolny dzień. Chciałam sie pobyczyć. Ale chyba za mało chciałam. Jak już wyprawiłam B do szkoły, to pies chciał pobiegać, to ja z nim. Potem wizyta u gina /będę miała usuwany gruczoł Bartholina/ - tu sie zapytam - robicie cytologię co 3 lata?
Potem skręcałam mój nowy śliczny rowerek na raty z alle-ro /używany jednak/ holenderski, aluminiowy z dużą ramą, wreszcie nie będę jeżdzić z ugiętymi nogami, Gazelle, śliczny i w ogóle. Ale problem był ze skręceniem bo przyszedł troche rozmontowany. Nie udało mi sie dokręcić kierownicy to pomyslałam pojadę do serwisu, przy okazji zrobie jazdę próbną.  Efekt tego był taki, że na wysokim nasypie kierownica w swoją strone a koło w swoją i Weronka w pięknym stylu wykonała zjazd z nasypu, właściwie zsunięcie, ale co tam... dojechałam, pan mi dokręcił co trzeba, zjadłyśmy pizzę z dzieciną i z powrotem do domku, bo miał przyjść kolega /ten od pierogów, jeśli któraś pamięta/.

a teraz siedze i popycham posty w kafejce, dopijając rieslinga i oglądając jakiś western... starając sie nie mysleć, że jutro do pracy i w niedziele do pracy...

52,451

....doberek DZIEWUSZKI

caffe zapodaje

http://gotujzkasia.pl/wp-content/uploads/2015/02/ciastka-serduszka-na-walentynki-1.jpg

Weronka te rowery są fajne  ile zabuliłaś ??? smile

pozdrawiam WSZYSTKIE .... miłej soboty

52,452

witajcie ...
dosiadam sie do Basiowej kawusi .....

52,453

Też dosiadam do Bachasiowej kawusi.
Weronka biedactwo,weekend w pracy.Też pracowałam w soboty,ale udało mi się to uregulować.
Koleżanki coś nas tu zaniedbują.Piszcie dziewczyny co u Was?
Ja dzisiaj sprzątanko wieczorkiem dopiero,bo majster kończy mój 10-cio metrowy korytarz upiększać.Tak więc na razie ogarnęłam trochę z zewnątrz i piję kawkę.

52,454

Dosiadam z kawą smile
Hej dziewczyny, u mnie deszczowo...mży i zimno brrrr
Dziecię zawiodłam na zawody, kawuś i trza coś ogarnąć w domku, napalić smile
Dobrego weekendowania smile

52,455

no u mnie tez deszczowo od rana ....
kawke poranna juz wypilam i zastanawiam sie za co tu sie zabrac najpierw .
zwierzaki obkarmilam .

Posty [ 52,391 do 52,455 z 85,597 ]

Strony Poprzednia 1 805 806 807 808 809 1,317 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024