Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

Strony Poprzednia 1 804 805 806 807 808 1,317 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 52,326 do 52,390 z 85,597 ]

52,326

Odp: Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

Dosiadam do kawy.
Dobrego dnia wszystkim.

Zobacz podobne tematy :

52,327 Ostatnio edytowany przez weronka44 (2017-03-08 11:44:06)

Wszystkiego najlepszego dla... wszystkich big_smile

http://kwiatytess.pl/img/0beef06420473f700db6b46b30f20425.jpg

https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/17022238_1270916896324557_1390586809893868949_n.jpg?oh=2c8851e0ef5f9b87b201df312de0b44e&oe=5971E324

Jakie macie życzenia na dziś?

Ja potrzebuję hydraulika

52,328 Ostatnio edytowany przez Sonia2012 (2017-03-08 12:01:59)

Weronka, trafiłas w sedno
moje zyczenie na dzis...wena naukowo- literacka i masazysta smile
Napisałam 3 rozdz. szczyt osiągnięć na dzis...juz mam zajawkę 4...idę sie wyspac na godzinę...potem na salę operacyjna mam wproszenie smile

52,329 Ostatnio edytowany przez weronka44 (2017-03-08 12:58:32)

Sonia, a zdradź jeszcze temat pracy...?

Fajnie mieć w kafejce "lekarza" big_smile, brak jeszcze adwokata i księdza /?/

Hydraulik potrzebny od zaraz, gdyż przecieka mi kabina, odbierając mi chęć do życia. W ogóle co mam za niezborny dzień - oblałam komputer kawą, pół ranka zastanawiałam się od kogo dostałam sms-a - jakiś Jacek? kto to w ogóle jest? i dlaczego jest w mojej książce telefonicznej? i dlaczego go tak enigmatycznie zapisałam samym imieniem? ależ skleroza... /nawet koleżanki zapytałam: "ty, Ela... nie pamiętasz czy ja ostatnio kogoś nie poznałam?"/  Przed chwila dopiero wpadłam, że to były sąsiad, którego bardziej kojarzę po ksywce. O rany! No starość mnie dopadła. Idę trumny poszukać...

A to oblanie kawy to miałam podwójne - pierwsze było ostrzegawcze i dotyczyło tylko kawałka biurka, ale oczywiście zostało zbagatelizowane. Drugie z pełnego łokcia - zakończone suszeniem komputera nad farelką. A dzień się jeszcze nie skończył...

52,330 Ostatnio edytowany przez bulinka_1969 (2017-03-08 14:43:36)

Dziękuję Kochane Kobietki za życzenia.Niech Wam się wiedzie.

Zapomniałam Wam powiedzieć,że znalazłam pracownicę-nareszcie.Dziś już pracuje,a ja miałam mniej pracy i znalazlam fajny sklepik dla puszystych.Kupiłam wiosenną karteczkę.Są tuniki,spodnie i sukienki.Na razie mało sukienek,ale będą.

52,331

Hej w wiosenne popołudnie smile

Tak tak iście wiosenne, u nas słoneczko,błękitne niebo bez jednej chmurki i cieplusio smile
No i nareszcie znalazłam oznaki wiosny i zabrałam troszkę do domu smile

http://zmniejszacz.pl/zdjecie/2017/3/8/7596984_002.jpg

Mam nadzieję,że teraz to już pójdzie wszystko migusiem i pięknie się zazieleni smile

Weronka lekarz i prawnik na forum to rozumiem,ale żeby ksiądz smile mnie osobiście on nie bardzo potrzebny tongue

Miłego popołudnia smile

52,332

http://www.ekartki.wolsztyn24.pl/kartki/59/7/d/7261.jpg

Wszystkiego dobrego miłe Panie big_smile, a Tobie Bulinuś dodatkowo spełnienia marzeń.

Tez o swoich imieninach zapominam, nie obchodzę więc kompletnie nie pamiętam.
Ja mam życzenie na dziś, oby mój małżowinek wyzdrowiał i wrócił do pracy, bo wiecie co to znaczy chory mężczyzna w domu wink ... .

Co do lekarzy jeszcze: ja czasem nie wytrzymuję i lekarzowi mówię, ze jeśli to problem z nfz uzyskać skierowanie , to chętnie wykonam prywatnie, tylko niech pan doktor powie jakie ... też nie uzyskuję odp. Na złość, czy tajemnica jakaś wink .... nie wiem. Najgorzej z rtg, bo tego nie zrobią nawet prywatnie bez skierowania. Tak mojej mamie "załatwili" rękę, chodziła ze złamaną i nikt nie chciał dać skierowania, nawet aby prywatnie wykonała, na pogotowiu też jej nie prześwietlili, a teraz pewnie będzie mieć operacje, bo krzywo się zrosła i jest bezwładna. Szkoda... a wystarczyło okazać nieco empatii.

Co do pielęgniarek: pamiętam gdy kiedyś chodziłam do przychodni do gina. Najpierw trzeba było przejść przez gabinet pielęgniarki. Raz chcąc się zarejestrować w trybie pilnym, zapytałam czy mogę pana doktora zapytać o przyjecie mnie. Ona na to: "a co sie dzieje", to ja, że mam infekcję i nie wytrzymam m-ca (takie terminy), a ona "jaką infekcje, co pani dolega".... reasumując: musiałam przy innych pacjentkach opisywać co mi dolega, bo mnie małpa jedna nie chciała wpuścić . Poniżające to było, wszystkie patrzały się na mnie po wyjściu. Pielęgniarka czuła się ważniejsza niż lekarz wink . Dowartościowała się chyba.

Pozdrowienia dla wszystkich świętujących dzisiaj!!!!

http://mh24.pl/wp-content/uploads/2015/12/Dzie%C5%84-dobry-chcia%C5%82bym-zg%C5%82osi%C4%87-zagini%C4%99cie.jpg

52,333

bulinka_1969 napisał/a:

Dziewczyny dziś nasze święto,więc świętujmy.Wieczorem imprezka.

I gdzie ta imprezka Dziewczyny?

Dobra stawiam big_smile Coś na humor i na ząb

http://hpba.pl/wp-content/uploads/2016/12/alcohol-weight-loss-1-400x336.jpghttp://img.zszywka.pl/1/0134/w_8860/kuchnia/talerz-zakasek.jpg

52,334

Ooooo....Markadia ja już mam dosyć.Wypiłam trzy kieliszki i padam na twarz.

52,335

bryy Dziewuszki 

http://static.tojedobre.pl/0_0_0_127537867_middle.jpg

i jak po dżamprezce ???  macie kaca ??? lol

https://www.pocisk.org/upload/images/medium/2014/12/kac_2014-12-19_08-10-33.jpg

pozdrawiam  WSZYSTKIE .... bez wyliczanki ....

52,336

Bachasia jak zwykle na posterunku.Witaj i witajcie!
Jo ni mom kaca,podobnie jak ten kotek.
Zawiozę małą do szkoły i wracam do domku.Będę dziś w domku pracować.Pozdrawiam i miłego dnia Wam życzę.

52,337

Cześć lece do fryzjer na rudo się farbnąć,znaczy sie odrosty muszę i kolor pomalować,ja wczoraj wypiłam Carlo rosi a Wy?
Jeżeli spożywasz alkohol-Nie pijemy!Słyszałyście tą wpadkę policjanta?
Mykam do potem

52,338

Basiu ja nic nie wiem na ten temat,a wczoraj wypiłam trzy kieliszki czystej,a właściwie jak się później okazało,to bibru.Coś mi nie pasowało i poznałam po trzecim kieliszku.

Jestem w domku i próbuję wziąć sie do roboty.Właśnie usiadłam i piję kawę.Od czegoś trzeba zacząć przecież.

https://www.bez-cenzury24.pl/upload/images/large/2015/09/robota_nie_zajac_2015-09-16_10-43-21.jpg

52,339

Cześć Lasie big_smile

Widzę, że przepuściłam imprezkę alkoholową?! Ja?!!! Nie może być!
Przyjmowałam wczoraj alkohol wyłącznie w formie baryłek. Dietę trafił szlag, chociaaaż... zrównoważyłam skutki słodyczy i alkoholu dwoma przyzwoitymi orgazmami big_smile Uznam zatem że nic się nie stało wink Że tak powiem: "Oj tam, oj tam!" big_smile

Z dobrych wiadomości - wyciągnęłam wczoraj z szafy garsonkę, której nie miałam na sobie od trzech lat i SIĘ ZMIEŚCIŁAM. W związku z powyższym odważyłam się dzisiaj sprawdzić ile centymetrów brakuje mi do dopięcia się w ulubionej kamizelce i też się zmieściłam! Przyjmuję gratulacje i owszem big_smile

Moje życie ostatnio ogranicza się do seksu, pracy, diety i tabaty. Jeszcze książki czytam. Coś w końcu trzeba robić. Wiosna... wiosna...

Wam też Kochane Wszystkim cudownej wiosny życzę. Muuuach! http://emotikona.pl/emotikony/pic/16icon_kiss.gif

52,340

Hejka Kochanieńkie smile

Pogoda u nas do kitu więc tak jak Bulinka porobię co nie co w domu,a trochę się tego nazbierało smile
Na razie spadam ale jeszcze się pojawię smile
http://albumo.pl/images/2015/01/06/milego_dnia.gif

52,341 Ostatnio edytowany przez weronka44 (2017-03-09 12:26:09)

Annakomnena7 zazdroszczę ci  eee.... tego... baryłek big_smile. A co to jest tabata?

Jam przytyła onej zimy 7kg. I nie zamierzam schudnąć. W moim wieku albo tyłek albo twarz big_smile
Moje dziecię dziś:

-mamo, a ile ty masz lat?
-47
-ale jesteś stara!
-noo...

Ale sie nie czuję big_smile /może czasami/

52,342

ANN   JA i  hii Weronka zazdrościmy Ci   eee tego  baryłek  .... ofkors  hiii

http://img8.dmty.pl//uploads/201608/1471716507_czoav9_600.jpg

pozdrawiam   WSZYSTKIE MYCHY lol

52,343

Ba-cha ty jesteś "oblatana" na forum big_smile.  Tak mi sie skojarzyło: czy jak my 40-tki dojrzejemy do 50 lat to będziemy sie musiały przemieścić do kafejki dla 50-tek?

52,344

Dosiadam z kawuś. smile
Montuję moskitiery...hydraulicznie niestety nawet po fali nie pomogę.
Dobry dzionek dziouchy smile

52,345

http://1.bp.blogspot.com/-gO_da1B39RU/T1HelulWAQI/AAAAAAAABAY/udHXhjD7OGI/s1600/FrKs-1CW-1.gif

http://1.bp.blogspot.com/-sN3wCYdE-Ds/VRxndmY-WoI/AAAAAAAAJII/O3IxUG17Gk0/s1600/czwartek..jpg

Wszystkie pozdrawiam gorąco, Annie gratuluję wytrzymałości, bo ja już po baryłce nie żyję, więc reszty by już nie było wink .
Idę się zdrzemnąć, bo senna jestem straszliwie.

Miłego popołudnia wszystkim lasencjom big_smile .

52,346

weronka44 napisał/a:

Ba-cha ty jesteś "oblatana" na forum big_smile.  Tak mi sie skojarzyło: czy jak my 40-tki dojrzejemy do 50 lat to będziemy sie musiały przemieścić do kafejki dla 50-tek?

Na pewno Bachasia mądrzejsza ode mnie,ale tak na chłopski rozum,to jak będziesz miała 51 lat,to też będziesz +40 smile

Szukam kogoś do położenia paneli ściennych na korytarz na już...Katastrofa.Mamuśka może przyjedziesz?

52,347

Beata smile chętnie, gdybyś była moją sąsiadką miałabyś zrobione, ale uprzedzam chłopy won i chlejemy hehehe
smile znajdziesz kogoś na pewno smile
Powiedz swojemu, że kasa na kolumny na to pójdzie to sam zrobi hehe
Sama też będę kładła boazerie...ale dokładnie nie wiem kiedy smile

52,348

Mamuśka szkoda rzeczwiście,że nie mieszkamy blisko.Mam jednak już problem z głowy,bo znajomy najpierw mi odmówił,a dziś oddzwonił,że jednak zrobi.Zaczyna w sobotę,a ja jeszcze nic nie kupiłam.

52,349

Kuku

52,350

bulinka_1969 napisał/a:
weronka44 napisał/a:

Na pewno Bachasia mądrzejsza ode mnie,ale tak na chłopski rozum,to jak będziesz miała 51 lat,to też będziesz +40 smile

doberek DZIEWUSZKI

Bulinka nie jestem mądrzejsza  tylko mam najdłuższy staż netkowy  no i wiekiem jestem starsza ...
ale przeciEEEEEEEEEE jestem też po czterdziestce no nie ????  i tego się trzymajmy ....
pisze i kukam tam gdzie jest fajnie smile i normalnie smile

http://img5.demotywatoryfb.pl//uploads/201512/1449740858_rhrjyw_600.jpg

Bulinka do tych paneli pogoń swoich menów  smile to żadna filozofia położyć panele .... no przestań smile

Mamuśka jakie to są moskitiery hydrauliczne .... ???
jak tam sprawy sercowe ??? smile

pozdrawiam WSZYŚCIUTKIE   .... SPOKOJNEGO I MIŁEGO PIĄTKU ....

52,351

Witajcie już prawie weekendowo.Jeszcze tylko tak do 13-stej i będzie po pracy.
Bachasiu mój małżonek nie może wykonywać takich prac ze względu na stan zdrowia.Nie może skakać po drabinach,dźwigać ciężkiego itp.Młodsi chodzą do szkoły i pracują.Sama mam zamir pooglądać faceta,to może u syna na dole sama położę latem,jak Majka do szkoły nie będzie chodziła.

52,352 Ostatnio edytowany przez takasobiemamuśka (2017-03-10 07:46:49)

Hej dosiadam do kubełka smile źródełka porannej rozkoszy smile
Beata, przecież chłopaki mają latem wakacje, nie może syn tego robić? Pod Twoim okiem i pomocą? Bez przesady, chyba może matkę odciążyć, swoje będzie robił.
Zresztą jak wolisz smile oczywiście smile
Ja też jestem w gorącej wodzie i wolę sama. smile
Bachaś smile moskitiery ramkowe, takie zwykłe, zamocowałam tylko blaszki nitami bo w paczce przyszły osobno, hydraulika...to chodziło o wyciek spod prysznica, któraś z dziewczyn troche wyżej pisała...
Co do faceta...no jest, piszemy sobie esy, dzwonimy, serducho się cieszy, rozum go punktuje ( i słusznie uważam, sporo zgrzyta) czas to wszystko zweryfikuje...smutno mi, bo chciałabym bardzo się mylić...
Dzisiaj idę w ogród..także jak jutro nie napiszę znaczy się że i w palcach zakwasy hehe do później...dobrego wszystkim

52,353 Ostatnio edytowany przez annakomnena7 (2017-03-10 10:01:06)

Cześć Lasie big_smile

Dosiadam do kawy w piątek, piąteczek, piątunio! wink

Weronko -> Tabata to taki trening interwałowy. Ponieważ ja jestem leniem więc robię póki co tylko brzuszki - 20 sek. szybkich brzuszków, 10 sek. przerwy i tak 8 razy. W sumie robię ok. 50 brzuszków. Może nawet mniej chodzi w tym o spalanie tłuszczyku na brzuchu, chociaż oczywiście też, a bardziej o wzmocnienie mięśni brzucha. zauważyłyście, że po 40 brzuszek opada w dół? Taki wałeczek zwisa a ja bardzo chciałabym tego efektu uniknąć.

Bacha -> Mój chłop się wczoraj zbiesił. Ubrał się na czarno i powiedział, że idzie protestować przeciwko gwałceniu i wykorzystywaniu mężczyzn big_smile Próbuję mu wytłumaczyć, że to przecież o dietę chodzi ale jakoś do niego nie dociera big_smile

Mamuśka -> Wiesz, że cię uwielbiam?

Dobrego dnia Wszystkim Dziewczynom życzę :*

52,354

hej dziewczęta smile
dawno nie pisałam , acz podczytywałam Was , piłam poranną kawę która była promyczkiem do zaczęcia dnia z małym ale jednak uśmiechem , szczebiotki moje ćwierkacie tak że chce się wracać do normalności , przeżyłam   ciężką traumę , bliska mi młoda osoba popełniła samobójstwo  sad  , jak bardzo musiało mu być żle ???? codziennie szukam odpowiedzi .
  może tez się zajmę ogrodem ...

52,355

Chciałam napisać coś wesołego, ale może później. Kamoa, to smutne. Nie wiadomo co młodym ludziom siedzi w głowie. Czy wysyłają jakieś sygnały, że im źle? Człowiek sie zastanawia, czy mogło byc inaczej, czy mógłby w odpowiednim czasie pomóc, zapobiec. W obu moich miejscach zamieszkania powiesił sie młody chłopak. Jeden - nieszczęśliwa miłość, drugi - nie bardzo wiadomo - samotność, jakieś prochy. Szkoda, że poddali się niemal na starcie.

Moje dziecko jest skryte. Wczoraj przyszła z treningu z płaczem i nie chciała powiedzieć dlaczego. Długo ja męczyłam i dopiero rano powiedziała o co chodzi. Boje sie co będzie jak zacznie dojrzewać.

52,356

Dzień doberek smile

Kamoa tak mi przykro,to straszne,że młode osoby odbierają sobie życie,tulę Cię mocno http://forum.w-krainie-elfow.com/forumpl2016/images/smilies/pocieszacz.gif

Weronka moja córka jest w okresie dojrzewania i że tak powiem "ma oczy na mokrym miejscu" roll

Ann he he zabawny ten Twój men smile

U nas pada i zimno blee nie lubię takiej aury hmm

Pozdrawiam Wszyściuteńkie pa smile

http://img4.garnek.pl/a.garnek.pl/006/427/6427835_800.0.jpg/dobrego-spokojnego-i-milego-dnia.jpg

52,357

Dziewczyny, robicie coś z rzęsami?  oprócz tuszowania?

Zastanawiam sie nad doklejaniem, ale boje sie, że to je osłabi. Zalotka może?

52,358

Hejka Netki-kobietki.

Kamoa> bardzo współczuję. Przytulam wirtualnie.

Ja w grudniu usłyszałam, ze rówieśnik mojej młodej się targał na swoje życie, wylądował w szp. psychiatrycznym i wyszedł z niego w jeszcze gorszym stanie. Do szkoły nie chodzi, matka go pilnuje non-stop. Straszne. Natomiast druga rówieśnica się tnie... co ta młodzież ma z tym cieciem? W podstawówce były już takie 2 dziewczynki. Ja swoją młodą obserwuję, wspieram swoją obecnością i dobrym słowem, dużo przytulam, bo widzę, że zaczyna się chyba najtrudniejszy czas w okresie dojrzewania. Przejmowanie się wszystkim, brak akceptacji rówieśniczej, samokrytyka, rozemocjonowanie.... jak myśmy to przetrwały, to oni też dadzą rade-chyba sad . W każdym razie ja swojej młodej daje deprim, długo nad tym myślałam i zdecydowałam, że będę w zarodku zabijać, a nie czekać na cięcie czy targnięcie.

Anna> Twój men z takim poczuciem humoru jak Ty, świetnie się dobraliście wink .

Weronka> ja tylko tusz, nie mam czasu ani cierpliwości do innych zabiegów rzęsowych. Nasłuchałam się ile to ceregieli i dziękuję wink .
Młodzi ponoć wysyłają sygnały, ale my tego nie odbieramy, bo nadajemy na innej fali, sygnały są inne niż u dorosłego. Nazywamy to buntem i innymi nastoletnimi wybrykami, tłumaczymy hormonami.... a to są właśnie te sygnały. Choć odnoszę wrażenie, że w obecnych czasach jest tego więcej. Nie pamietam aby w czasach mojej nastoletniości ktoś się zabijał czy kaleczył, a teraz co chwilę się o tym słyszy. Strasznie smutne sad .

Wszystkie Was Netki pozdrawiam ciepło.

http://scouteu.s3.amazonaws.com/cards/images_vt/merged/przytulam_sie_do_ciebie_w_myslach_0.jpg

52,359

Moja mama ma taką teorię, że trudne momenty w życiu hartują i kształtuja charakter /doświadczyłam na własnej skórze/.
Dzisiejsi rodzice, którzy starają się usunąć  każdy pyłek spod stóp swych pociech- na zasadzie "mnie było źle, niech jemu będzie lepiej", czasem przeginają i w rezultacie dzieci na wejściu w życie nie radzą sobie nawet sami ze sobą. Inną kategorią są pewnie rodzice zapracowani i nieobecni w życiu swych dzieci. Takie czasy.

52,360

To prawda,że w naszej nastoletniej młodości nie było samobójczych incydentów.Teraz sporo tego i macie rację,że teraz za bardzo się ciaćkamy z dziećmi.Szczerze,to bardzo boję się o Majkę.Jej niepełnosprawność jest po operacji mało widoczna,ale same wiecie jak nastolatki wszystko wyolbrzymiają.

Mamuśka co do moich paneli,to korytarz muszę zrobić teraz.Co do przyszłościowych remontów,to będę miała zięcia od kwietnia z wykształceniem wykończenia wnętrz.

52,361

Weronka> to wszystko zależy od charakteru. Np. moja młoda ma stwierdzoną nadwrażliwość emocjonalną, to genetyczna przypadłość i podejrzewam, ze odziedziczyła ją po mojej mamie (jest identyczna w wielu kwestiach). Wymaga innego podejścia niż "zwykłe" dziecko... trochę cackania się. Z tą różnicą, ze u mojej mamy nikt tego nie wykrył wiec dorastała w tym przekonaniu, ze jest dziwna i inna i dlatego pewnie jest dziś chronicznie nieszczęśliwa, we wiecznej depresji z próbami samobójczymi za sobą. Nie umie żyć ze swoja nadwrażliwością. Ja natomiast dostałam wytyczne jak mam wychowywać, by sobie w miarę dobrze radziła w życiu dorosłym. Trudna to praca, ale sądzę, że poskutkuje. Już się nieco lepiej zachowuje niż moja mama wiec widzę pozytywne różnice. Jednak gdyby była twardo wychowywana.... skończyłaby z depresją już w podstawówce-taka prawda.

52,362 Ostatnio edytowany przez elzbieta47 (2017-03-10 22:28:08)

Witam wieczorkiem ...
pozdrawiam Was Wszystkie ....
troszke Was poczytałam .
Jak tam Mamuska sprawy sercowe ???
http://image1.obrazki.org/dzien-mezczyzny_8SrSq.JPEG
dla wszystkich naszych Panów bywajacych na naszej kafejce ....

52,363

Boszzzz...dzisiaj dzień męż czyzny a ja taka nieumyta hehe
Eluś smile miło Cię przeczytać smile
Sercowo...tak małymi kroczkami do przodu, poznajemy się smile
Będzie problem żeby się spotkać, ale trzeba coś obmyślić
Beata smile fajno, będziesz miała już w kwietniu córuś smile
Myk myk dobrej nocy

52,364

Hej Kaoma przykro mi również,
Buziaczki zostawiam na weekendzik baj baj

52,365

bry Dziewuszki sobotnio

kawka czeka http://demotywatory.pl//uploads/201106/1307632630_by_jagusia2708_600.jpg

http://img2.dmty.pl//uploads/201309/1380137938_tzwsvh_600.jpg

miłego spokojnego dnia ..... lol

52,366

Dzień dobry weekendowo smile

U nas słońce więc witam się i zmkam na zakupy póki nie pada smile

https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/17201394_601568690041745_6978457126514831529_n.jpg?oh=c485048f97e825808785965eb85d4027&oe=596DF748

52,367

Cześć dziewczyny smile
dosiadam do kawencji , pięknie słonko wygląda z za chmur , oby wyszło !
dziękuje dziewczyny za wsparcie ,  to jest ciężki czas dla mnie , jego żona  dzieli już skórę na niedzwiedziu a dzieciom  robi pranie mózgów , szajs totalny sad
dziś nic nie robię, jestem sama więc  będę leżeć , pachnieć i czytać wink

52,368

Cześć Lasie smile
Ja od rana załatwiam sprawy rodzinne.
Kamoa -> Tysiąc lat! Co czytasz?

52,369

Co tak cicho tutaj wszyscy pracują czy balują jak to w sobotę smile

52,370

http://emotikona.pl/emotikony/pic/41witos.gif .

DZIEWCZYNY!!! Kupiłam sukienkę http://s.fotka.pl/img/forum/em/banan.gif !!!
Jest prawie idealna big_smile . Góra lekko kremowa gładka, dół do kolan, w tulipany lekko różowe z domieszką innego dziwnego koloru. O cenę nie pytać wink .
Do ideału brakuje jej tylko tego, abym mogła założyć jakąś swoją biżuterie (np. wcześniej wspomnianą czerwoną kolię). Jednak niestety muszę do niej dokupić, bo nie pasują ani srebrne ani czerwone odcienie, a głównie takowe posiadam.

Markadia> ja miałam też wolne, z tym, ze taka uchachana nie byłam- jak ta kobita z obrazków wink .

Udanej soboty lasencje.

52,371

Taja to na co czekasz, wskakuj w tą kieckę i pochwal się,czekamy na fotkę big_smile
A o jakich dodatkach do niej myślisz?

52,372 Ostatnio edytowany przez bulinka_1969 (2017-03-11 19:13:28)

Rano pojechałam po łaty pod panele na tartak.Potem do krawcowej,a w końcu po panele.Nawet nie zdążyłam zrobić obiadu,ale łaty już prawie na ścianach,a kiecka u krawcowej zamówiona.Oto co wybrałam,a kolor będzie chabrowy,albo taki jasny,delikatny fiolecik.Tylko będę miała problem co założyć na wierzch.

http://karko.pl/environment/cache/images/300_300_productGfx_2cbf0a4de884676a61d581762b6dcf9e.jpg

52,373

Bulinko bardzo ładny krój i kolorek tej sukienki smile

Ja mam jeszcze czas bo na razie nie planują ślubu ale zauważyłam,że mama mojego przyszłego zięcia też interesuje się sukienkami na wesele big_smile
Moja córka i jej syn są pierworodni,więc obie to przeżywamy smile

52,374 Ostatnio edytowany przez tajemnicza75 (2017-03-11 19:58:17)

Bulinko> ładna sukienka, na wierzch moze nic nie potrzeba (jeśli będzie ciepło)? A może jakieś ponczo eleganckie?

Markadia> coś na szyję myślę, bo to gładka prosta ale niestety do kremowego pasuje najlepiej złoto lub róż, a ja biżuterii w tych odcieniach nie posiadam. Zastanawiam się jeszcze, czy by u krawcowej odrobinę nie wyciąć pod szyją. Źle się czuje z wysokim dekoltem ( mam wrażenie, że mi lekko odstaje materiał, nooo chyba, że to taki krój wink ). Moze jutro pstryknę fotkę i wstawię wink .

52,375

Taja no fakt złota to ja też nie noszę,ale możesz zakupić coś w tym kolorze,przecież nie musi to być prawdziwe złoto smile
A z tą fotką to nie może ale musowo pstryknij smile

52,376 Ostatnio edytowany przez tajemnicza75 (2017-03-11 20:51:23)

http://i67.tinypic.com/rh25gi.jpg
http://i68.tinypic.com/1zokz1y.jpg
http://i64.tinypic.com/rcu03l.jpg

Zdjęcia niezbyt wyraźne, bo chyba za małe miałam światło w pokoju, ale ogólnie widać. Sukienka kremowa, ale wygląda jak biała. Dopiero przed chwilą zorientowałam się co mi tu odstaje w tym dekolcie (bo na wieszaku nic nie odstaje). Ja po prostu jestem krzywa- w końcu mam skolioze więc zawsze coś nie będzie leżeć sad .

52,377

Taja sukienka bardzo ładna,ja tam nie widzę,żeby Ci coś odstawało smile
Faktycznie nie wygląda na kremową raczej na białą ale fotki nigdy nie oddają w pełni prawdziwego koloru smile
Ale sukienka podoba mi się i taka,że będziesz potem mogła w niej chodzić latem a nie tylko na ten jeden dzień.
No i ty zgrabniutka jesteś z tego co widać bo buźkę sprytnie schowałaś hi hi big_smile

52,378

Nieeee, nie sądzę. Na zwykłe wyjścia się raczej nie nadaje, ona ma pod spodem 2 warstwy, halkę i tiul.

Coś takiego: https://s21-pl.vinted.net/images/item_photos/670/129/64921076.JPG?1480452798

To naprawdę piękna sukienka, niemal każdy się zatrzymywał i przyglądał się manekinowi wink . Niestety zdjęcie nie pokazuje tego. To suknia A&A i w necie są podobne kroje, tylko w innych kolorach.

52,379

Taja ja nie mówiłam,że na co dzień w niej latać,domyśleć można się było,że jest czymś podszyta bo bardzo ładnie się układa ten dól smile
Ale na jakieś wyjścia latem,na przykład na niedzielny wypad do kawiarni czy cukierni się nadaje co nie big_smile
Bo niekiedy kupujemy takie sukienki,że tylko raz założyć i koniec bo za bardzo balowo-wieczorowe są wink

A gdzie reszta kobitek śpią czy co?

52,380

Taja figurki tylko można Ci pozazdrościć.Sukienka też extra.Markadia ma rację.Extra jest na randki hi...hi...,albo na spotkania niedzielne z koleżankami.Na pewno wzbudzisz zazdrość.
Co do mojej sukienki,to muszę schować brzuch,a to dobry pomysł chyba.Tylko teraz muszę kupić jasną torebkę i buty.

52,381 Ostatnio edytowany przez tajemnicza75 (2017-03-11 23:06:58)

Markadia> nie zrozumiałam wink . Na inne okazje owszem. Specjalnie nie chciałam sukni zbyt balowej, bo faktycznie raz bym założyła i koniec.

Bulinko> jeszcze jakiś szal wieczorowy można, też ładnie się będzie prezentować.

Dziewczyny przyjdą jak my wyjdziemy wink .

Ja się zbieram do spania, dobranoc wszystkim.

52,382

Ja to myślałam o czymś do kościoła gdyby było zimno.Szal chyba mi tu nie pasuje.Mam płaszczyk,ale bedzie krótszy.Mam nadzieję,że będzie ciepło.
Też idę spać.

52,383

uczyłam się smile
dlatego mnie nie było, ale juz padam, jeszcze do Was zajrzałam...sliczna sukieneczka w tulipki....no miodzio
Bulinka Twoja tez przeurocza...chaberek to nie mój kolor...ale ok.

Taja a szal zwiewny do twojej w rózu delikatnym ?

52,384

OO! Dziewczęta sie stroją, lubię, lubię big_smile a sukienki w ogóle - SUPER big_smile.  Ale pokażcie... - buty! /lubię jeszcze bardziej/ big_smile

Ja dzis w szkole, próbny test zdany na 80% /Soni nie dorównam smile/ Ale napożyczałam literatury fachowej i mam nadzieję, że będzie lepiej. Obcinałam na zajęciach jednego pana, zdaje się był zadowolony bo cos o kawie wspominał - tylko co ma jedno z drugim wspólnego?? Ale pan w mocno zaawansowanym wieku, trochę nie tego...
Jutro znów szkoła, a wieczorem negocjacje płacowe z szefową. Pewnie nic z nich nie wyniknie, ale próbować trza.
Fajnie, że u nas świeci SŁOŃCE, rzadki gość ostatnio. big_smile

52,385

....bry Dziewuszki

niedzielna kawcia czeka

http://img4.demotywatoryfb.pl//uploads/201509/1442244070_zdtuze_600.jpg

ładniutkie te wasze sukienusie lol
Taja
nie wycinaj dekoltu ... bo fason sukienki spitolisz lol   jest dobrze smile

spokojnej i słonecznej niedzieli Wszystkim ...bez wyliczanki ...

52,386

Witam Kochane!
Jak ja nie lubię takiego kurzu i bałaganu.Nie sprzatałam,bo nie było sensu.Dziś remontu ciąg dalszy.Wiem...wiem..niedziela...,ale Pan uzależnił wykonanie roboty od tego,że będzie robił w niedzielę,bo inaczej nie ma trminu.Tak więc się zgodziłam wbrew poglądom.

52,387

Hej w niedzielkę smile

Przyłączę się do kawusi bo jakaś niemrawa wstałam hmm
Za oknem pochmurno i zimno ehh ta wiosna coś opornie do nas idzie.

http://2.bp.blogspot.com/-HXWki_MFWLY/VNjta003XII/AAAAAAAAB8E/FWvXMQ-WoYU/s1600/mi%C5%82ego-niedzielnego-leniuchowania,-kartka-na-niedziel%C4%99,-pi%C4%99kny-rudy-kotek-na-poduszce,-kawa-na-dzie%C5%84-dobry,-%C5%BCyczenia-na-niedziel%C4%99.png

52,388 Ostatnio edytowany przez Sonia2012 (2017-03-12 14:12:03)

Weronka, nie nabiorę się smile

https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/p200x200/16508581_1291552450952621_8639796916681427351_n.jpg?oh=4291f9188c804e626920d2cd5a92876c&oe=59304CBA

https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s480x480/16427431_1203050036458838_7463358342378301468_n.jpg?oh=2c24fe15e0559108d465b61c989d8cd1&oe=5970CC90

52,389

hej dziewczyny smile
po całym stresie i dole nachodzi mnie chęć zabawienia się , potańczenia  chyba mi odbija http://www.gify.net/data/media/673/taniec-emotikon-ruchomy-obrazek-0062.gif
Sponi nasza doktorko czy to możliwe że w wielkim stresie można przytyć ? od 20 lutego do dziś przybrałam 5 kg !! sad

52,390 Ostatnio edytowany przez bulinka_1969 (2017-03-12 15:26:25)

Czy ja mam jakiegoś pecha czy co?
Wczoraj skończyli już robić ten korytarz o 16-stej,bo pomagier musiał narąbać sobie drzewa,a dzisiaj robili dwie godziny i dostał telefon,że zmarł Mu ojciec.Kurcze znów mi się będzie robota ciągła nie wiem ile.
Tak w ogóle,to spać mi się chce.
Kaoma zazdroszczę werwy.Na balety się wybierz.

Posty [ 52,326 do 52,390 z 85,597 ]

Strony Poprzednia 1 804 805 806 807 808 1,317 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024