Dosiadam do kawy.
Dobrego dnia wszystkim.
52,326 2017-03-08 11:30:42
52,327 2017-03-08 11:42:26 Ostatnio edytowany przez weronka44 (2017-03-08 11:44:06)
Wszystkiego najlepszego dla... wszystkich ![]()

Jakie macie życzenia na dziś?
Ja potrzebuję hydraulika
52,328 2017-03-08 12:01:23 Ostatnio edytowany przez Sonia2012 (2017-03-08 12:01:59)
Weronka, trafiłas w sedno
moje zyczenie na dzis...wena naukowo- literacka i masazysta ![]()
Napisałam 3 rozdz. szczyt osiągnięć na dzis...juz mam zajawkę 4...idę sie wyspac na godzinę...potem na salę operacyjna mam wproszenie ![]()
52,329 2017-03-08 12:56:31 Ostatnio edytowany przez weronka44 (2017-03-08 12:58:32)
Sonia, a zdradź jeszcze temat pracy...?
Fajnie mieć w kafejce "lekarza"
, brak jeszcze adwokata i księdza /?/
Hydraulik potrzebny od zaraz, gdyż przecieka mi kabina, odbierając mi chęć do życia. W ogóle co mam za niezborny dzień - oblałam komputer kawą, pół ranka zastanawiałam się od kogo dostałam sms-a - jakiś Jacek? kto to w ogóle jest? i dlaczego jest w mojej książce telefonicznej? i dlaczego go tak enigmatycznie zapisałam samym imieniem? ależ skleroza... /nawet koleżanki zapytałam: "ty, Ela... nie pamiętasz czy ja ostatnio kogoś nie poznałam?"/ Przed chwila dopiero wpadłam, że to były sąsiad, którego bardziej kojarzę po ksywce. O rany! No starość mnie dopadła. Idę trumny poszukać...
A to oblanie kawy to miałam podwójne - pierwsze było ostrzegawcze i dotyczyło tylko kawałka biurka, ale oczywiście zostało zbagatelizowane. Drugie z pełnego łokcia - zakończone suszeniem komputera nad farelką. A dzień się jeszcze nie skończył...
52,330 2017-03-08 14:39:27 Ostatnio edytowany przez bulinka_1969 (2017-03-08 14:43:36)
Dziękuję Kochane Kobietki za życzenia.Niech Wam się wiedzie.
Zapomniałam Wam powiedzieć,że znalazłam pracownicę-nareszcie.Dziś już pracuje,a ja miałam mniej pracy i znalazlam fajny sklepik dla puszystych.Kupiłam wiosenną karteczkę.Są tuniki,spodnie i sukienki.Na razie mało sukienek,ale będą.
52,331 2017-03-08 16:04:15
Hej w wiosenne popołudnie ![]()
Tak tak iście wiosenne, u nas słoneczko,błękitne niebo bez jednej chmurki i cieplusio ![]()
No i nareszcie znalazłam oznaki wiosny i zabrałam troszkę do domu ![]()

Mam nadzieję,że teraz to już pójdzie wszystko migusiem i pięknie się zazieleni ![]()
Weronka lekarz i prawnik na forum to rozumiem,ale żeby ksiądz
mnie osobiście on nie bardzo potrzebny ![]()
Miłego popołudnia ![]()
52,332 2017-03-08 16:53:29

Wszystkiego dobrego miłe Panie
, a Tobie Bulinuś dodatkowo spełnienia marzeń.
Tez o swoich imieninach zapominam, nie obchodzę więc kompletnie nie pamiętam.
Ja mam życzenie na dziś, oby mój małżowinek wyzdrowiał i wrócił do pracy, bo wiecie co to znaczy chory mężczyzna w domu
... .
Co do lekarzy jeszcze: ja czasem nie wytrzymuję i lekarzowi mówię, ze jeśli to problem z nfz uzyskać skierowanie , to chętnie wykonam prywatnie, tylko niech pan doktor powie jakie ... też nie uzyskuję odp. Na złość, czy tajemnica jakaś
.... nie wiem. Najgorzej z rtg, bo tego nie zrobią nawet prywatnie bez skierowania. Tak mojej mamie "załatwili" rękę, chodziła ze złamaną i nikt nie chciał dać skierowania, nawet aby prywatnie wykonała, na pogotowiu też jej nie prześwietlili, a teraz pewnie będzie mieć operacje, bo krzywo się zrosła i jest bezwładna. Szkoda... a wystarczyło okazać nieco empatii.
Co do pielęgniarek: pamiętam gdy kiedyś chodziłam do przychodni do gina. Najpierw trzeba było przejść przez gabinet pielęgniarki. Raz chcąc się zarejestrować w trybie pilnym, zapytałam czy mogę pana doktora zapytać o przyjecie mnie. Ona na to: "a co sie dzieje", to ja, że mam infekcję i nie wytrzymam m-ca (takie terminy), a ona "jaką infekcje, co pani dolega".... reasumując: musiałam przy innych pacjentkach opisywać co mi dolega, bo mnie małpa jedna nie chciała wpuścić . Poniżające to było, wszystkie patrzały się na mnie po wyjściu. Pielęgniarka czuła się ważniejsza niż lekarz
. Dowartościowała się chyba.
Pozdrowienia dla wszystkich świętujących dzisiaj!!!!

52,333 2017-03-08 21:01:51
Dziewczyny dziś nasze święto,więc świętujmy.Wieczorem imprezka.
I gdzie ta imprezka Dziewczyny?
Dobra stawiam
Coś na humor i na ząb

52,334 2017-03-08 22:27:23
Ooooo....Markadia ja już mam dosyć.Wypiłam trzy kieliszki i padam na twarz.
52,335 2017-03-09 07:04:31
bryy Dziewuszki

i jak po dżamprezce ??? macie kaca ???

pozdrawiam WSZYSTKIE .... bez wyliczanki ....
52,336 2017-03-09 07:35:15
Bachasia jak zwykle na posterunku.Witaj i witajcie!
Jo ni mom kaca,podobnie jak ten kotek.
Zawiozę małą do szkoły i wracam do domku.Będę dziś w domku pracować.Pozdrawiam i miłego dnia Wam życzę.
52,337 2017-03-09 09:35:44
Cześć lece do fryzjer na rudo się farbnąć,znaczy sie odrosty muszę i kolor pomalować,ja wczoraj wypiłam Carlo rosi a Wy?
Jeżeli spożywasz alkohol-Nie pijemy!Słyszałyście tą wpadkę policjanta?
Mykam do potem
52,338 2017-03-09 10:02:14
Basiu ja nic nie wiem na ten temat,a wczoraj wypiłam trzy kieliszki czystej,a właściwie jak się później okazało,to bibru.Coś mi nie pasowało i poznałam po trzecim kieliszku.
Jestem w domku i próbuję wziąć sie do roboty.Właśnie usiadłam i piję kawę.Od czegoś trzeba zacząć przecież.

52,339 2017-03-09 10:18:21
Cześć Lasie ![]()
Widzę, że przepuściłam imprezkę alkoholową?! Ja?!!! Nie może być!
Przyjmowałam wczoraj alkohol wyłącznie w formie baryłek. Dietę trafił szlag, chociaaaż... zrównoważyłam skutki słodyczy i alkoholu dwoma przyzwoitymi orgazmami
Uznam zatem że nic się nie stało
Że tak powiem: "Oj tam, oj tam!" ![]()
Z dobrych wiadomości - wyciągnęłam wczoraj z szafy garsonkę, której nie miałam na sobie od trzech lat i SIĘ ZMIEŚCIŁAM. W związku z powyższym odważyłam się dzisiaj sprawdzić ile centymetrów brakuje mi do dopięcia się w ulubionej kamizelce i też się zmieściłam! Przyjmuję gratulacje i owszem ![]()
Moje życie ostatnio ogranicza się do seksu, pracy, diety i tabaty. Jeszcze książki czytam. Coś w końcu trzeba robić. Wiosna... wiosna...
52,340 2017-03-09 11:07:46
Hejka Kochanieńkie ![]()
Pogoda u nas do kitu więc tak jak Bulinka porobię co nie co w domu,a trochę się tego nazbierało ![]()
Na razie spadam ale jeszcze się pojawię ![]()

52,341 2017-03-09 12:25:39 Ostatnio edytowany przez weronka44 (2017-03-09 12:26:09)
Annakomnena7 zazdroszczę ci eee.... tego... baryłek
. A co to jest tabata?
Jam przytyła onej zimy 7kg. I nie zamierzam schudnąć. W moim wieku albo tyłek albo twarz
.
Moje dziecię dziś:
-mamo, a ile ty masz lat?
-47
-ale jesteś stara!
-noo...
Ale sie nie czuję
/może czasami/
52,342 2017-03-09 14:40:26
ANN JA i hii Weronka zazdrościmy Ci eee tego baryłek .... ofkors hiii

pozdrawiam WSZYSTKIE MYCHY ![]()
52,343 2017-03-09 14:45:24
Ba-cha ty jesteś "oblatana" na forum
. Tak mi sie skojarzyło: czy jak my 40-tki dojrzejemy do 50 lat to będziemy sie musiały przemieścić do kafejki dla 50-tek?
52,344 2017-03-09 14:53:53
Dosiadam z kawuś. ![]()
Montuję moskitiery...hydraulicznie niestety nawet po fali nie pomogę.
Dobry dzionek dziouchy ![]()
52,345 2017-03-09 16:56:34

Wszystkie pozdrawiam gorąco, Annie gratuluję wytrzymałości, bo ja już po baryłce nie żyję, więc reszty by już nie było
.
Idę się zdrzemnąć, bo senna jestem straszliwie.
Miłego popołudnia wszystkim lasencjom
.
52,346 2017-03-09 17:05:13
Ba-cha ty jesteś "oblatana" na forum
. Tak mi sie skojarzyło: czy jak my 40-tki dojrzejemy do 50 lat to będziemy sie musiały przemieścić do kafejki dla 50-tek?
Na pewno Bachasia mądrzejsza ode mnie,ale tak na chłopski rozum,to jak będziesz miała 51 lat,to też będziesz +40 ![]()
Szukam kogoś do położenia paneli ściennych na korytarz na już...Katastrofa.Mamuśka może przyjedziesz?
52,347 2017-03-09 20:15:58
Beata
chętnie, gdybyś była moją sąsiadką miałabyś zrobione, ale uprzedzam chłopy won i chlejemy hehehe
znajdziesz kogoś na pewno ![]()
Powiedz swojemu, że kasa na kolumny na to pójdzie to sam zrobi hehe
Sama też będę kładła boazerie...ale dokładnie nie wiem kiedy ![]()
52,348 2017-03-09 22:29:46
Mamuśka szkoda rzeczwiście,że nie mieszkamy blisko.Mam jednak już problem z głowy,bo znajomy najpierw mi odmówił,a dziś oddzwonił,że jednak zrobi.Zaczyna w sobotę,a ja jeszcze nic nie kupiłam.
52,349 2017-03-10 01:11:56
Kuku
52,350 2017-03-10 06:28:27
weronka44 napisał/a:Ba-cha ty jesteś "oblatana" na forum
Na pewno Bachasia mądrzejsza ode mnie,ale tak na chłopski rozum,to jak będziesz miała 51 lat,to też będziesz +40
doberek DZIEWUSZKI
Bulinka nie jestem mądrzejsza tylko mam najdłuższy staż netkowy no i wiekiem jestem starsza ...
ale przeciEEEEEEEEEE jestem też po czterdziestce no nie ???? i tego się trzymajmy ....
pisze i kukam tam gdzie jest fajnie
i normalnie ![]()

Bulinka do tych paneli pogoń swoich menów
to żadna filozofia położyć panele .... no przestań ![]()
Mamuśka jakie to są moskitiery hydrauliczne .... ???
jak tam sprawy sercowe ??? ![]()
pozdrawiam WSZYŚCIUTKIE .... SPOKOJNEGO I MIŁEGO PIĄTKU ....
52,351 2017-03-10 07:23:08
Witajcie już prawie weekendowo.Jeszcze tylko tak do 13-stej i będzie po pracy.
Bachasiu mój małżonek nie może wykonywać takich prac ze względu na stan zdrowia.Nie może skakać po drabinach,dźwigać ciężkiego itp.Młodsi chodzą do szkoły i pracują.Sama mam zamir pooglądać faceta,to może u syna na dole sama położę latem,jak Majka do szkoły nie będzie chodziła.
52,352 2017-03-10 07:37:21 Ostatnio edytowany przez takasobiemamuśka (2017-03-10 07:46:49)
Hej dosiadam do kubełka
źródełka porannej rozkoszy ![]()
Beata, przecież chłopaki mają latem wakacje, nie może syn tego robić? Pod Twoim okiem i pomocą? Bez przesady, chyba może matkę odciążyć, swoje będzie robił.
Zresztą jak wolisz
oczywiście ![]()
Ja też jestem w gorącej wodzie i wolę sama. ![]()
Bachaś
moskitiery ramkowe, takie zwykłe, zamocowałam tylko blaszki nitami bo w paczce przyszły osobno, hydraulika...to chodziło o wyciek spod prysznica, któraś z dziewczyn troche wyżej pisała...
Co do faceta...no jest, piszemy sobie esy, dzwonimy, serducho się cieszy, rozum go punktuje ( i słusznie uważam, sporo zgrzyta) czas to wszystko zweryfikuje...smutno mi, bo chciałabym bardzo się mylić...
Dzisiaj idę w ogród..także jak jutro nie napiszę znaczy się że i w palcach zakwasy hehe do później...dobrego wszystkim
52,353 2017-03-10 09:58:59 Ostatnio edytowany przez annakomnena7 (2017-03-10 10:01:06)
Cześć Lasie ![]()
Dosiadam do kawy w piątek, piąteczek, piątunio! ![]()
Weronko -> Tabata to taki trening interwałowy. Ponieważ ja jestem leniem więc robię póki co tylko brzuszki - 20 sek. szybkich brzuszków, 10 sek. przerwy i tak 8 razy. W sumie robię ok. 50 brzuszków. Może nawet mniej chodzi w tym o spalanie tłuszczyku na brzuchu, chociaż oczywiście też, a bardziej o wzmocnienie mięśni brzucha. zauważyłyście, że po 40 brzuszek opada w dół? Taki wałeczek zwisa a ja bardzo chciałabym tego efektu uniknąć.
Bacha -> Mój chłop się wczoraj zbiesił. Ubrał się na czarno i powiedział, że idzie protestować przeciwko gwałceniu i wykorzystywaniu mężczyzn
Próbuję mu wytłumaczyć, że to przecież o dietę chodzi ale jakoś do niego nie dociera ![]()
Mamuśka -> Wiesz, że cię uwielbiam?
Dobrego dnia Wszystkim Dziewczynom życzę :*
52,354 2017-03-10 10:12:57
hej dziewczęta ![]()
dawno nie pisałam , acz podczytywałam Was , piłam poranną kawę która była promyczkiem do zaczęcia dnia z małym ale jednak uśmiechem , szczebiotki moje ćwierkacie tak że chce się wracać do normalności , przeżyłam ciężką traumę , bliska mi młoda osoba popełniła samobójstwo
, jak bardzo musiało mu być żle ???? codziennie szukam odpowiedzi .
może tez się zajmę ogrodem ...
52,355 2017-03-10 10:23:51
Chciałam napisać coś wesołego, ale może później. Kamoa, to smutne. Nie wiadomo co młodym ludziom siedzi w głowie. Czy wysyłają jakieś sygnały, że im źle? Człowiek sie zastanawia, czy mogło byc inaczej, czy mógłby w odpowiednim czasie pomóc, zapobiec. W obu moich miejscach zamieszkania powiesił sie młody chłopak. Jeden - nieszczęśliwa miłość, drugi - nie bardzo wiadomo - samotność, jakieś prochy. Szkoda, że poddali się niemal na starcie.
Moje dziecko jest skryte. Wczoraj przyszła z treningu z płaczem i nie chciała powiedzieć dlaczego. Długo ja męczyłam i dopiero rano powiedziała o co chodzi. Boje sie co będzie jak zacznie dojrzewać.
52,356 2017-03-10 10:53:51
Dzień doberek ![]()
Kamoa tak mi przykro,to straszne,że młode osoby odbierają sobie życie,tulę Cię mocno 
Weronka moja córka jest w okresie dojrzewania i że tak powiem "ma oczy na mokrym miejscu" ![]()
Ann he he zabawny ten Twój men ![]()
U nas pada i zimno blee nie lubię takiej aury ![]()
Pozdrawiam Wszyściuteńkie pa ![]()

52,357 2017-03-10 14:41:30
Dziewczyny, robicie coś z rzęsami? oprócz tuszowania?
Zastanawiam sie nad doklejaniem, ale boje sie, że to je osłabi. Zalotka może?
52,358 2017-03-10 17:01:43
Hejka Netki-kobietki.
Kamoa> bardzo współczuję. Przytulam wirtualnie.
Ja w grudniu usłyszałam, ze rówieśnik mojej młodej się targał na swoje życie, wylądował w szp. psychiatrycznym i wyszedł z niego w jeszcze gorszym stanie. Do szkoły nie chodzi, matka go pilnuje non-stop. Straszne. Natomiast druga rówieśnica się tnie... co ta młodzież ma z tym cieciem? W podstawówce były już takie 2 dziewczynki. Ja swoją młodą obserwuję, wspieram swoją obecnością i dobrym słowem, dużo przytulam, bo widzę, że zaczyna się chyba najtrudniejszy czas w okresie dojrzewania. Przejmowanie się wszystkim, brak akceptacji rówieśniczej, samokrytyka, rozemocjonowanie.... jak myśmy to przetrwały, to oni też dadzą rade-chyba
. W każdym razie ja swojej młodej daje deprim, długo nad tym myślałam i zdecydowałam, że będę w zarodku zabijać, a nie czekać na cięcie czy targnięcie.
Anna> Twój men z takim poczuciem humoru jak Ty, świetnie się dobraliście
.
Weronka> ja tylko tusz, nie mam czasu ani cierpliwości do innych zabiegów rzęsowych. Nasłuchałam się ile to ceregieli i dziękuję
.
Młodzi ponoć wysyłają sygnały, ale my tego nie odbieramy, bo nadajemy na innej fali, sygnały są inne niż u dorosłego. Nazywamy to buntem i innymi nastoletnimi wybrykami, tłumaczymy hormonami.... a to są właśnie te sygnały. Choć odnoszę wrażenie, że w obecnych czasach jest tego więcej. Nie pamietam aby w czasach mojej nastoletniości ktoś się zabijał czy kaleczył, a teraz co chwilę się o tym słyszy. Strasznie smutne
.
Wszystkie Was Netki pozdrawiam ciepło.

52,359 2017-03-10 17:23:20
Moja mama ma taką teorię, że trudne momenty w życiu hartują i kształtuja charakter /doświadczyłam na własnej skórze/.
Dzisiejsi rodzice, którzy starają się usunąć każdy pyłek spod stóp swych pociech- na zasadzie "mnie było źle, niech jemu będzie lepiej", czasem przeginają i w rezultacie dzieci na wejściu w życie nie radzą sobie nawet sami ze sobą. Inną kategorią są pewnie rodzice zapracowani i nieobecni w życiu swych dzieci. Takie czasy.
52,360 2017-03-10 18:28:32
To prawda,że w naszej nastoletniej młodości nie było samobójczych incydentów.Teraz sporo tego i macie rację,że teraz za bardzo się ciaćkamy z dziećmi.Szczerze,to bardzo boję się o Majkę.Jej niepełnosprawność jest po operacji mało widoczna,ale same wiecie jak nastolatki wszystko wyolbrzymiają.
Mamuśka co do moich paneli,to korytarz muszę zrobić teraz.Co do przyszłościowych remontów,to będę miała zięcia od kwietnia z wykształceniem wykończenia wnętrz.
52,361 2017-03-10 18:51:29
Weronka> to wszystko zależy od charakteru. Np. moja młoda ma stwierdzoną nadwrażliwość emocjonalną, to genetyczna przypadłość i podejrzewam, ze odziedziczyła ją po mojej mamie (jest identyczna w wielu kwestiach). Wymaga innego podejścia niż "zwykłe" dziecko... trochę cackania się. Z tą różnicą, ze u mojej mamy nikt tego nie wykrył wiec dorastała w tym przekonaniu, ze jest dziwna i inna i dlatego pewnie jest dziś chronicznie nieszczęśliwa, we wiecznej depresji z próbami samobójczymi za sobą. Nie umie żyć ze swoja nadwrażliwością. Ja natomiast dostałam wytyczne jak mam wychowywać, by sobie w miarę dobrze radziła w życiu dorosłym. Trudna to praca, ale sądzę, że poskutkuje. Już się nieco lepiej zachowuje niż moja mama wiec widzę pozytywne różnice. Jednak gdyby była twardo wychowywana.... skończyłaby z depresją już w podstawówce-taka prawda.
52,362 2017-03-10 22:18:24 Ostatnio edytowany przez elzbieta47 (2017-03-10 22:28:08)
Witam wieczorkiem ...
pozdrawiam Was Wszystkie ....
troszke Was poczytałam .
Jak tam Mamuska sprawy sercowe ???
dla wszystkich naszych Panów bywajacych na naszej kafejce ....
52,363 2017-03-10 23:35:59
Boszzzz...dzisiaj dzień męż czyzny a ja taka nieumyta hehe
Eluś
miło Cię przeczytać ![]()
Sercowo...tak małymi kroczkami do przodu, poznajemy się ![]()
Będzie problem żeby się spotkać, ale trzeba coś obmyślić
Beata
fajno, będziesz miała już w kwietniu córuś ![]()
Myk myk dobrej nocy
52,364 2017-03-11 00:47:16
Hej Kaoma przykro mi również,
Buziaczki zostawiam na weekendzik baj baj
52,365 2017-03-11 07:29:05
bry Dziewuszki sobotnio
kawka czeka 

miłego spokojnego dnia ..... ![]()
52,366 2017-03-11 09:22:51
Dzień dobry weekendowo ![]()
U nas słońce więc witam się i zmkam na zakupy póki nie pada ![]()

52,367 2017-03-11 10:22:23
Cześć dziewczyny ![]()
dosiadam do kawencji , pięknie słonko wygląda z za chmur , oby wyszło !
dziękuje dziewczyny za wsparcie , to jest ciężki czas dla mnie , jego żona dzieli już skórę na niedzwiedziu a dzieciom robi pranie mózgów , szajs totalny ![]()
dziś nic nie robię, jestem sama więc będę leżeć , pachnieć i czytać ![]()
52,368 2017-03-11 15:46:15
Cześć Lasie ![]()
Ja od rana załatwiam sprawy rodzinne.
Kamoa -> Tysiąc lat! Co czytasz?
52,369 2017-03-11 17:42:40
Co tak cicho tutaj wszyscy pracują czy balują jak to w sobotę ![]()
52,370 2017-03-11 18:07:14
DZIEWCZYNY!!! Kupiłam sukienkę
!!!
Jest prawie idealna
. Góra lekko kremowa gładka, dół do kolan, w tulipany lekko różowe z domieszką innego dziwnego koloru. O cenę nie pytać
.
Do ideału brakuje jej tylko tego, abym mogła założyć jakąś swoją biżuterie (np. wcześniej wspomnianą czerwoną kolię). Jednak niestety muszę do niej dokupić, bo nie pasują ani srebrne ani czerwone odcienie, a głównie takowe posiadam.
Markadia> ja miałam też wolne, z tym, ze taka uchachana nie byłam- jak ta kobita z obrazków
.
Udanej soboty lasencje.
52,371 2017-03-11 18:41:29
Taja to na co czekasz, wskakuj w tą kieckę i pochwal się,czekamy na fotkę ![]()
A o jakich dodatkach do niej myślisz?
52,372 2017-03-11 19:08:19 Ostatnio edytowany przez bulinka_1969 (2017-03-11 19:13:28)
Rano pojechałam po łaty pod panele na tartak.Potem do krawcowej,a w końcu po panele.Nawet nie zdążyłam zrobić obiadu,ale łaty już prawie na ścianach,a kiecka u krawcowej zamówiona.Oto co wybrałam,a kolor będzie chabrowy,albo taki jasny,delikatny fiolecik.Tylko będę miała problem co założyć na wierzch.

52,373 2017-03-11 19:30:44
Bulinko bardzo ładny krój i kolorek tej sukienki ![]()
Ja mam jeszcze czas bo na razie nie planują ślubu ale zauważyłam,że mama mojego przyszłego zięcia też interesuje się sukienkami na wesele ![]()
Moja córka i jej syn są pierworodni,więc obie to przeżywamy ![]()
52,374 2017-03-11 19:46:01 Ostatnio edytowany przez tajemnicza75 (2017-03-11 19:58:17)
Bulinko> ładna sukienka, na wierzch moze nic nie potrzeba (jeśli będzie ciepło)? A może jakieś ponczo eleganckie?
Markadia> coś na szyję myślę, bo to gładka prosta ale niestety do kremowego pasuje najlepiej złoto lub róż, a ja biżuterii w tych odcieniach nie posiadam. Zastanawiam się jeszcze, czy by u krawcowej odrobinę nie wyciąć pod szyją. Źle się czuje z wysokim dekoltem ( mam wrażenie, że mi lekko odstaje materiał, nooo chyba, że to taki krój
). Moze jutro pstryknę fotkę i wstawię
.
52,375 2017-03-11 20:29:11
Taja no fakt złota to ja też nie noszę,ale możesz zakupić coś w tym kolorze,przecież nie musi to być prawdziwe złoto ![]()
A z tą fotką to nie może ale musowo pstryknij ![]()
52,376 2017-03-11 20:42:46 Ostatnio edytowany przez tajemnicza75 (2017-03-11 20:51:23)

Zdjęcia niezbyt wyraźne, bo chyba za małe miałam światło w pokoju, ale ogólnie widać. Sukienka kremowa, ale wygląda jak biała. Dopiero przed chwilą zorientowałam się co mi tu odstaje w tym dekolcie (bo na wieszaku nic nie odstaje). Ja po prostu jestem krzywa- w końcu mam skolioze więc zawsze coś nie będzie leżeć
.
52,377 2017-03-11 20:52:34
Taja sukienka bardzo ładna,ja tam nie widzę,żeby Ci coś odstawało ![]()
Faktycznie nie wygląda na kremową raczej na białą ale fotki nigdy nie oddają w pełni prawdziwego koloru ![]()
Ale sukienka podoba mi się i taka,że będziesz potem mogła w niej chodzić latem a nie tylko na ten jeden dzień.
No i ty zgrabniutka jesteś z tego co widać bo buźkę sprytnie schowałaś hi hi ![]()
52,378 2017-03-11 21:20:59
Nieeee, nie sądzę. Na zwykłe wyjścia się raczej nie nadaje, ona ma pod spodem 2 warstwy, halkę i tiul.
Coś takiego:
To naprawdę piękna sukienka, niemal każdy się zatrzymywał i przyglądał się manekinowi
. Niestety zdjęcie nie pokazuje tego. To suknia A&A i w necie są podobne kroje, tylko w innych kolorach.
52,379 2017-03-11 21:45:11
Taja ja nie mówiłam,że na co dzień w niej latać,domyśleć można się było,że jest czymś podszyta bo bardzo ładnie się układa ten dól ![]()
Ale na jakieś wyjścia latem,na przykład na niedzielny wypad do kawiarni czy cukierni się nadaje co nie ![]()
Bo niekiedy kupujemy takie sukienki,że tylko raz założyć i koniec bo za bardzo balowo-wieczorowe są ![]()
A gdzie reszta kobitek śpią czy co?
52,380 2017-03-11 22:21:43
Taja figurki tylko można Ci pozazdrościć.Sukienka też extra.Markadia ma rację.Extra jest na randki hi...hi...,albo na spotkania niedzielne z koleżankami.Na pewno wzbudzisz zazdrość.
Co do mojej sukienki,to muszę schować brzuch,a to dobry pomysł chyba.Tylko teraz muszę kupić jasną torebkę i buty.
52,381 2017-03-11 23:06:08 Ostatnio edytowany przez tajemnicza75 (2017-03-11 23:06:58)
Markadia> nie zrozumiałam
. Na inne okazje owszem. Specjalnie nie chciałam sukni zbyt balowej, bo faktycznie raz bym założyła i koniec.
Bulinko> jeszcze jakiś szal wieczorowy można, też ładnie się będzie prezentować.
Dziewczyny przyjdą jak my wyjdziemy
.
Ja się zbieram do spania, dobranoc wszystkim.
52,382 2017-03-11 23:12:16
Ja to myślałam o czymś do kościoła gdyby było zimno.Szal chyba mi tu nie pasuje.Mam płaszczyk,ale bedzie krótszy.Mam nadzieję,że będzie ciepło.
Też idę spać.
52,383 2017-03-11 23:52:04
uczyłam się ![]()
dlatego mnie nie było, ale juz padam, jeszcze do Was zajrzałam...sliczna sukieneczka w tulipki....no miodzio
Bulinka Twoja tez przeurocza...chaberek to nie mój kolor...ale ok.
Taja a szal zwiewny do twojej w rózu delikatnym ?
52,384 2017-03-12 00:21:17
OO! Dziewczęta sie stroją, lubię, lubię
a sukienki w ogóle - SUPER
. Ale pokażcie... - buty! /lubię jeszcze bardziej/ ![]()
Ja dzis w szkole, próbny test zdany na 80% /Soni nie dorównam
/ Ale napożyczałam literatury fachowej i mam nadzieję, że będzie lepiej. Obcinałam na zajęciach jednego pana, zdaje się był zadowolony bo cos o kawie wspominał - tylko co ma jedno z drugim wspólnego?? Ale pan w mocno zaawansowanym wieku, trochę nie tego...
Jutro znów szkoła, a wieczorem negocjacje płacowe z szefową. Pewnie nic z nich nie wyniknie, ale próbować trza.
Fajnie, że u nas świeci SŁOŃCE, rzadki gość ostatnio. ![]()
52,385 2017-03-12 07:16:42
....bry Dziewuszki
niedzielna kawcia czeka

ładniutkie te wasze sukienusie
Taja nie wycinaj dekoltu ... bo fason sukienki spitolisz
jest dobrze ![]()
spokojnej i słonecznej niedzieli Wszystkim ...bez wyliczanki ...
52,386 2017-03-12 08:29:30
Witam Kochane!
Jak ja nie lubię takiego kurzu i bałaganu.Nie sprzatałam,bo nie było sensu.Dziś remontu ciąg dalszy.Wiem...wiem..niedziela...,ale Pan uzależnił wykonanie roboty od tego,że będzie robił w niedzielę,bo inaczej nie ma trminu.Tak więc się zgodziłam wbrew poglądom.
52,387 2017-03-12 10:59:46
Hej w niedzielkę ![]()
Przyłączę się do kawusi bo jakaś niemrawa wstałam ![]()
Za oknem pochmurno i zimno ehh ta wiosna coś opornie do nas idzie.

52,388 2017-03-12 14:07:02 Ostatnio edytowany przez Sonia2012 (2017-03-12 14:12:03)
Weronka, nie nabiorę się

52,389 2017-03-12 14:30:12
hej dziewczyny ![]()
po całym stresie i dole nachodzi mnie chęć zabawienia się , potańczenia chyba mi odbija 
Sponi nasza doktorko czy to możliwe że w wielkim stresie można przytyć ? od 20 lutego do dziś przybrałam 5 kg !! ![]()
52,390 2017-03-12 15:25:20 Ostatnio edytowany przez bulinka_1969 (2017-03-12 15:26:25)
Czy ja mam jakiegoś pecha czy co?
Wczoraj skończyli już robić ten korytarz o 16-stej,bo pomagier musiał narąbać sobie drzewa,a dzisiaj robili dwie godziny i dostał telefon,że zmarł Mu ojciec.Kurcze znów mi się będzie robota ciągła nie wiem ile.
Tak w ogóle,to spać mi się chce.
Kaoma zazdroszczę werwy.Na balety się wybierz.