Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

Strony Poprzednia 1 802 803 804 805 806 1,317 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 52,196 do 52,260 z 85,597 ]

52,196

Odp: Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

Dziewczyny smile chyba nie ma tu bardziej sceptycznej kobiety co do takich znajomości niż ja. smile
Nie ryzykuję niczym materialnym, jedynie rozczarowaniem jak coś wyłapię...

Zobacz podobne tematy :

52,197

U nas dzisiaj było cieplutko,wiosna normalnie,niebo czysty błękit a ptaszki jak już cudnie świergolą smile
Do przyszlego tygodnia ma u nas być powyżej 10 stopni ze zmiennym zachmurzeniem,potem kilka dni ochłodzenia i znowu ciepelko smile

Bulinko a ja lubię lato i letni skwar tak między 25-30 stopni,wiosnę też lubie,kiedy wszystko budzi się do życia smile

Mamuśka ja też jestem bardzo sceptycznie nastawiona do takich znajomości smile
Nigdy,przenigdy nie szukałabym partnera przez internet ani żadne inne media.
Nie mam do takich zaufania,a nie wystarczy porozglądać sie dookola,udzielać się towarzysko az ktos wpadnie nam w oko,albo odwrotnie my komuś wpadniemy wink

Wiecie,że u nas niektóre drzewa rosną poziomo ,oto rośnie po drodze do UP smile

http://zmniejszacz.pl/zdjecie/2017/2/27/7510046_003.jpg

Milego wieczorku życzę smile

52,198

Dobry wieczór smile .

Dosiadam z herbatą. Pogodę pokazują na każdym programie inna i w necie jeszcze inną wink . Wypada wierzyć w tę lepszą.

Co do butów na tę moja chorą nogę: mam takie mniej więcej obuwie jak poniżej, ale zakładam gdy jedziemy w góry. Nigdy nie do pracy w biurze, toteż nie mam odpowiedniej torebki-sportowej. Mam taką jak niżej, no chyba do siebie nie pasuje... co myślicie kobiety?

https://mosaic02.ztat.net/nvg/media/large/EC/14/2A/03/KQ/11/EC142A03K-Q11@12.jpg
http://img.riccardo.pl/images/products/23893/torebka-ecco-dathina-handbag-black-910456090000_530c649855a91_p_medium_allegro.jpg

52,199

Droga Tajemnicza, myslę że kombinujesz jak tu kupić nową torebkę i sie wahasz, bo to bo tamto...
Ja ci mówię: KUP!
Jesteś tego warta big_smile

52,200

Weronka> hehe wink . Rozczaruję Cie, nie trafiłaś. Naprawdę mam torebkę bardzo podobną. Co by mi zależało przyznać się, że chcę kupić wink .
Powiem więcej: kupiłabym z chęcią i buty i torebkę, ale niestety... nie otrzymuję 500+ na własne widzi mi się sad . Toteż muszę dopasować to co mam.

Wracając do tematu powyższego: po namyśle... i tak te buty odpadają. Kurtka za elegancka, a sportowej nie mam na tę porę roku. Trudno... stare obdrapane kozaczki muszą pozostać wink .

Dobrej nocy wszystkim bez wyjątku.

52,201

Taja dwa,trzy dni i stopa będzie jak nowa.

52,202

hello, alezcie sie rozpisały smile
u mnie cudny dzien, nad morzem byłam...pieknie, wiosennie
na siłowni byłam
fitohormony moje szaleją...czuje sie jak młody Bóg smile
Mamuska...to wyscie sie jeszcze nie spotkali ?

52,203 Ostatnio edytowany przez Ba-Cha (2017-02-28 06:39:22)

hey DZIEWUSZKI srana

caffa zapodana
                                    http://img8.demotywatoryfb.pl//uploads/201303/1362941008_ijskqq_600.jpg

Mamuśka oczywiście,życzę Ci żeby to był ten wymarzony smile
bywają przypadki ,że w naszych czasach znajdują się ludzie na portalach
znam nawet małżeństwa smile

jak najszybciej spotkaj się w z nim w realu ... lol
fotki czy nawet rozmowy tel. lub skypowe   - nie oddają tego co w rzeczywistości .... musi zaiskrzyć ta chemia smile

na portalach byłam lata temu ... na badoo byłam też .... zakładali profile faceci ... co i znam z widzenia chodzących z żoną na spacery lol lol
jak była moda na NK ... nieświadoma pisałam na zadane pytanie : w życiu mi nie wyszło .... mieszkam sama ...hiiiiiii
WSZYSCY ale to wszyscy pisali to samo : jestem z żoną tylko dla dzieci - byłaś miłością mojego życia .... spotkajmy się ..
pitoleni pocieszyciele lol ,którzy chcieli wyhaczyć  coś na boku ....

był taki jeden co zakochałam się w zdjęciu ... były rozmowy skypowe   a jak smile
tylko ON się bawił moimi uczuciami .... 
jak kiedyś przyjechał do Polski i przypadkowo go spotkałam .... z żoną ...
co ???? ja w nim widziałam  lol ?????   
                                                        http://img3.demotywatoryfb.pl//uploads/201110/1318849987_by_AlterEqo_600.jpg
                                                                       >>>> takie oczy mogą wyjść w realu ze zdziwienia hiiiiii

pozdrawiam  WSZYŚCIUTKIE    bez wyliczanki

52,204

Witam wtorkowo!
Dziś zapodaje golonkę z kapustą.Sobie pierś z kapustą,a Wy?To jednak wieczorem.Na razie do pracy.Nie ma tak łatwo.

52,205

Dzień doberek,kawuchna wychlipana teraz ide trochę gapić w telewizor ,obiadek dzisiaj taki- schabowe kotlety i mielone kotlety co kto woli i rosół z makaronem,ja oczywiście rosołek potem za 3 h mięsko z rosołku z warzywami
Miłego dnia pa
Aaa wieje u mnie dzisiaj jak w Kieleckim nooo

52,206

Dzień doberek smile

U nas słoneczko i ciepło oby tak dalej było smile

U mnie dzisiaj łopatka duszona też z kapustą,co to dzisiaj My z tą kapustą big_smile
Przeca śledzik dzisiaj, macie śledzikowe plany? smile

http://id.joe.pl/sub_images/pictures/c9cfd098affc42a95377f32926f2c384_th2.gif

52,207

Ja mam zrobione na kolacje i jutro usmażę polędwiczkę z miruny na obiadek do tego kapustka surówka z kiszonej i chłoptasią frytki a ja bez

Fajne te śledziki mam 5 płatów śledzi ja dałam te po wiejsku opłukałam je ale dobre te solone i namoczyć je 2-3 h
1 średnia fioletowa cebula
1 szklanka jogurtu greckiego
1 łyżeczka łagodnej musztardy
2 łyżeczki majonezu
1 małe winne jabłko ,najlepiej na kilka godzin co by sie przegryzło,a najlepiej te solone na drugi dzień dosolić ewentualnie jakby mało było

Dzisiaj mimo wiatru zaszaleję Otwieram sezon rowerowy
Buziaki lecę z pieskami na sikacza

52,208

Śledzia...no może sledzia jutro zjem jako postne danie.

52,209

Witam w ponury i deszczowy dzień.
Jutro ma być nie tylko deszczowo ale i zimno (gdzie to Wasze ocieplenie wink ? ). Dosiadam z gorącą herbatą.

Bulinko> mój palec dziś wygląda fioletowy jak u trupa wink. Tak więc 2-3 dni to z pewnością za mało heh. U mnie siniak goi się z tydzień, to do końca tygodnia pobiadolę i będzie ok.

Mnie śledzik nie dotyczy, bo ich nie lubię.  Ja dziś mam obiad bez kapusty big_smile .

Udanego popołudnia wszystkim.

52,210

Oj dziewczyny dziewczyny smile
I za to Was kocham smile
Spokojnie smile
Gadamy sobie jak mamy czas...wszystko.
Nie mam czasu na spotkania...przynajmniej teraz.
Mykam na razie smile
Słoneczka wszystkim smile

52,211

Weekend ma być przecudny.Ja osobiście myślę gdzieś pojechać na spacer hi...hi...

52,212

Witam wieczorkiem smile

Bulinko pojechać na spacer hmm,myślałam,że na spacer chodzi się piechotą hi hi big_smile

U nas wcale nie było tak ciepło jak sie zapowiadało,wiał chłodny wiatr,mam nadzieję,że jutro będzie lepiej smile
Jutro mam wizytę u neurologa ,doczekałam się,a zapisywałam się w połowie stycznia.

Coś na humorek big_smile

http://cdn.lolmania.pl/2017/02/15053.jpg
http://emoty.blox.pl/resource/laie_67.gif

52,213

Właśnie to miał być dowcip,że pojechać na spacer.W rzeczywistości chodzi mi o dojazd w jakieś fajne miejsce.Mam problemy z nogami,więc na długie wycieczki nie mogę sobie pozwolić.
Markadia,a u nas było ciut chłodniej niż wczoraj,ale przyjemnie,bo bez wiatru.

52,214

Bulinko znam ten ból,ja z Opolskiej pod supersam autobusem często jeżdżę z powodu bółu kolan hmm paranoja normalnie roll

52,215

hej wieczornie smile
Ja śledzik spędzam w domku, ale żeby tradycji stała się zadość to wypiję kielonka smile
Padam po dniówce...ale jeszcze tylko nocka i kilka dni wolnego, skoro ma być ciepło to super...może uda mi się pograbić i popalić liście

52,216

Mamuśka kilonka mówisz? No to chlupniem razem i zmykam do łóżia big_smile

http://jmlynarczyk.blog.pl/files/2015/07/wodka_kieliszek.jpg
http://img25.dreamies.de/img/557/b/feb5voiyuop.gif

52,217

Markadia to witaj w rodzinie.Obie może kiedyś zrobimy sobie śliczne sztuczne kolanka.
Dobranoc Kochane!

52,218

Heloł kak śledzik?
U mnie zakropiony co prawda nie tak aż ale tak he he
Ale się uśmiechnęła moja morda co do tego kawała he he tęściowa bidna wpierdzielił jej  własny syn he he
Dobra moja sałatka śledziowa sie przegryza do jutra  a ja ide się przytulać do męża mojego mende jednego i co mam zrobić jak ja Go Lowciam ma te wady od czasu do czasu ale dobry chłopina,prędzej ja ta wredota i niedobrota
D
O
B
R
A
N
O
C

52,219

hey doberek DZIEWUSZKI
witam środowo ale przede wszystkim marcowo lol

Markadia - to tylko SKS   to drzewo super  smile
u mnie jest podobna dzikuska - brzoza z oponą
zapewne jakiś dzieciak dał starą opone  lata temu    no i teraz już nie jest do ściągnięcia smile

http://chmurak.pl/pictures/750285_poranna-kawa.jpg

pozdrawiam miło WSZYSTKIE ... bez wyliczanki lol

http://img7.demotywatoryfb.pl//uploads/1258397266_by_a0a_600.jpg

52,220

Hej Dziewuszki!
Pierwszy marca dzisiaj ha...ha...hi...Wierzcie mi,nie wierzcie,ale dla mnie najbardziej oczekiwany dzień w roku,bo to miesiąc wiosny się zaczyna.Deszcz chyba w nocy padał,bo ulica mokra,ale to mi humoru nie zepsuje,bo ja już zimę dziś żegnam na całego.
Cieszę się,że Was mam,więc życzę Wam ciepełka.

52,221

Hejka marcowo smile

Bulinko ani mnie strasz z tymi kolankami hmm 29 ide do ortopedy zobaczymy co mi powie roll

U nas na razie słoneczko,mam nadzieję,że tak zostanie,bo ide dzisiaj do neurologa i nie chcę zmoknąć smile

I w ten oto sposób napisałam posta w pierwszy dzień posta big_smile

Miłej śroody smile Pozdrawiam smile

52,222

Dosiadam z kawą smile
Markadia smile taaaa..taki ze mnie zawodnik, że kielpnek trafił do drinka, wypiłam łyczka i zasnęłam, ale jakby co w tym łyczku alko było więc tradycji stała się zadość.
Beata smile ja już 27 lutego pożegnałam zimę dymkiem ze zgrabionych częściowo liści smile i też wiosnuję smile , na nawet już część siewów mam i koleżankom na nocce opchnę sadzonki co mi przeszkadzają a im się przydadzą, za to mam obiecane sadzonki lwich paszczy..
Wiosenny handelek sadzonkowy już się zaczyna hehe
Dobrego dnia kochane smile

52,223 Ostatnio edytowany przez bulinka_1969 (2017-03-01 09:58:15)

Masz racje Mamuśka,że trzebaby się wziąć za sprzątanie na podwórku,a u nas tego sporo.Dorwe chłopaków może w weekend.
Markadia też mam wizytę w marcu u ortopedy.Mam dostać skierowania na prześwietlenia i rezonans.Tak przynajmniej powiedział jak byłam prywatnie.Na oko stwierdził tylko,że kolano do wymiany.U mnie jednak nic dziwnego,bo w kolanie nie mam nawet 90 st zgięcia,mam przykurcz i jeszcze wywija mi się na zewnątrz.

52,224

Bulinko a mnie się kolana cofnęły do wewnątrz,z prostych zrobiły mi się iksyi na baczność nie stane bo łydki i stopy mi się nie stykają sad
A poprzedni ortopeda jak jeszcze tego nie mialam tylko bolało,przepisał masc i tyle,nawet prześwietlenia nie zrobił.Teraz ide do innego,zobaczymy co mi powie roll
Za godzine ide do neurologa z kręgosłupem,ehh starość nie radość sad

Kurcze na termometrze tylko 6 stopni i w domu chłodno bo kaloryfery teraz słabiej grzeją.

52,225 Ostatnio edytowany przez bulinka_1969 (2017-03-01 15:06:09)

Ciekawa jestem Markadia co Ci powie ortopeda.Pewnie też na prześwietlenie,a jak nie to Mu podpowiedz,bo czasem trzeba.
Wróciłam z pracy dziś tak zmęczona jakbym nie wiem ile zrobila.Pewnie to wina pogody.U nas wieje,słońce z zza chmur wygląda czasem,ale chłodno dziś.

52,226

Byłam u neurologa,przepisał leki i kazał zrobioć rtg bioder i kręgosłupa.
Być może te bóle mają podłoże neurologiczne a problem ortopedyczny jest konsekwencją schorzenia neurologicznego.
No zobaczymy co się okaże przy następnej wizycie za 3 tygodnie hmm

52,227

Witam marcowo big_smile.
Jako solenizantka marcowa nie powinnam się cieszyć, bo w końcu postarzę się o rok, ale lubię ten miesiąc. Nadzieja jest na lepszy czas... wszystko się budzi do życia i my możemy wszystko zacząć od nowa.
Już przebiśniegi kwitną, pąki na krzakach widać oraz kotki na wierzbach.Chociaż wiosna chyba jeszcze nie nadchodzi.
Taka historia: młoda ma na suficie w kącie małą muszkę. Śpi jej tam przez całą zimę. Choć much nie znoszę, jakoś żal mi było ją ubić w tej hibernacji. Znakiem dla mnie, że istotnie nadeszła wiosna, będzie przebudzenie muchy wink. Dam Wam znać big_smile .

Markadia, Bulinko> współczuję Wam bardzo dolegliwości. Rtg to nie za mało? Jest też ryzyko, że źle zrobiony rtg nic nie wykaże. U mnie dopiero po drugim razie rtg wykazał co dolega, bo pierwszy był zrobiony niedokładnie i z opisu nic nie wynikało. Rezonans podobno najlepszy bo wszystko wykazuje.

Kto lubi śledzie, niech się zajada.

http://4.bp.blogspot.com/-IJRCg5bKEcY/UxNzoDDRWBI/AAAAAAABJyY/GzvkCkHiD6s/s1600/%C5%9Aledzik+04.03.2014.jpg

52,228

Taja to przyznawaj się kiedy to te urodzinki Twoje http://psiakosc.com/emoty/emoty-1/chytryke.gif
U Ciebie już widać pąki,fajnie,ja przyglądam się ostatnio drzewom i krzewom ale jeszcze nic nie widać.
A co do tego rtg to standartowe badanie,które robi sie od razu bo na rezonans i tomografię są odległe terminy sad

52,229

Właśnie ponoć ja mam dostać skierowanie na rezonans,ale nie wiem jak u nas z kolejkami na to badanie.
Co do wiosny,to nie dopuszczam do siebie myśli,że to może jeszcze dlugo nam przyjdzie na nią czekać.

52,230 Ostatnio edytowany przez tajemnicza75 (2017-03-01 20:02:38)

Moja szwagierka nie mogąc sie doczekać rezonans, a podejrzewano coś rakowego, zapisała się wiec prywatnie i za 450 zł w ciągu tygodnia zrobili jej badanie. Terminy na nfz są kilkumiesięczne.
Markadia> napisze przewrotnie wink, urodziłam się w międzynarodowy dzień teatru.

52,231

Taja już wiem kiedy Twoje urodzinki big_smile.
Musiałam na necie sprawdzić smile To z ciebie taki rogaty baranek jest smile

Na prywatny rezonans mnie nie stać,za same leki dzisiaj zapłaciłam prawie stówe a jeszcze ortopeda mnie w marcu czeka hmm

52,232

Cześć Lasie big_smile
Jako ta świnia najpodlejsza kajam się w prochu i popiele.
Co słychać Dziewczynki?

52,233

ja dziś ją spotkałam /wiosnę/ big_smile

https://images83.fotosik.pl/399/387dde725d6f94e6med.jpg

52,234

Weronka cudnie.
Anna ode mnie masz odpuszczenie pod warunkiem,że będziesz już regularnie.

52,235

A ja zmykam spać smile

http://s2.ifotos.pl/img/006613014_hhwhxpq.gif

52,236

hey DZIEWUSZKI  witam lol

caffe zapodam
                                    http://img5.demotywatoryfb.pl//uploads/201102/1297675460_by_pains_600.jpg

Weronka ładniutkie te przebiśniegi lol

tiaaa ..... wiosną to chyba każda z nas się cieszy smile smile

pozdrawiam WSZYSTKIE ... miłego czwartku .....

52,237

Bachasiu dobrze,że jesteś już z uśmiechnietą kawusią.Dosiadam się i częstuję.
Tak...tak...wiosna potrzebna ze swoimi siłami.U nas od jutra coraz cieplej.Na sobotę może rzeczywiście ruszę z tym sprzątankiem,chociaż jeden syn będzie na dniówce,a drugi wróci z nocki rano.Dam Mu się wyspać jednak i popołudniu oboje i Mała coś zdziałamy.Powoli też może trzeba uszykować miejsce pod huśtawkę,ławeczki i trampolinę.Co myślicie ? Czy jeszcze za wcześnie?

52,238

Cześć Lasie smile
Dosiadam do Bachasinej kawki w ten piękny poranek. To ja może powiem co u mnie. Otóż biegam do pracy, zawalona jestem sprawami po sufit, szał macicy trwa. W końcu wiosna, nie? No. wink

Pozwolicie, że nie będę czytała daleko wstecz? No nie mam kiedy... ale będę na bieżąco.

Życzę Wam cudownego dnia i lecę się skupiać na robocie.

52,239

Hejka Dziewuszki smile

U nas słoneczko od rana ale strasznie wieje,chyba za ciepło to nie jest.
Bulinko jak na moje oko to na tą huśtawkę i trampolinę jeszcze trochę za wcześnie,marzec a nawet kwiecień może nas jeszcze zaskoczyć chłodem hmm

Ciacho jakieś do kawki zapodaję smile

http://www.przyslijprzepis.pl/gfx/00/19/14/85/image-1ayo8do_jpg/thumb_800x600_10_w.jpg
http://klementynka7.w.interia.pl/obrazki/inne/dzien

52,240

Markadia chyba masz rację.Ten dzisiejszy dzień jest tego dowodem.Wieje jak w kieleckim....Jeszcze stoję jakieś 8 km przed domem,bo samochód zaczął mi się przegrzewać.Nie wiem co się stało.Muszę go ostudzić i jakoś dojechać do domu.

52,241

U nas też wieje straszliwie a ja wracałam do domu ze zdjęciem RTG, wywijało mi nim na wszystkie strony,myślałam,że mi je porwie ten wiatr i nie doniosę hmm

52,242 Ostatnio edytowany przez takasobiemamuśka (2017-03-02 17:13:09)

Annnn big_smile jak ja kocham te Twoje lasie big_smile wszystko Ci odpuszczone na pstryknięcie palcem normalnie
Beata smile u mnie też zimnisko...nie robię więcej na razie.
Wszystko zależy od słoneczka smile
Od dzisiaj trochę wolnego smile odpocznę smile
Dobrego wieczoru smile
Aaaa...co do wiosny..u nas już jest...są jak u Weronkk smile przebiśniegi, widziałam już klucze kaczek i gęsi smile

52,243

Melduję się przy kompie.
Samochód dojechał.Okazało się,że pękł wąż z chłodnicy.Już wymieniony i samochód ok.Chyba,ze jeszcze coś innego się stało.Jutro obaczymy.
Stałam chwilę przy samochodzie jak podjechałam do naszego mechanika wiejskiego.Normalnie myślałam,że mi głowę urwie.Na szczęście miałam czapkę w samochodzie.

52,244

Dobry wieczór lasencje.
Dosiadam z herbatą.

Anno> zamrugałaś słodkimi oczętami, więc zostaje Ci wybaczone. Co sie z Tobą działo, gdy Cię nie było? Z kim nas zdradziłaś wink ?

Weronka> jakie piękne te przebiśniegi, aż się chce iść na spacer... gdyby nie padało smile .

Markadia> czasem ubodę, to prawda wink .

Dzis pożegnałam pana inspektora -wreszcie, krzyżyk mu na drogę i niech ja wreszcie trochę normalności zaznam w tej mojej robocie. Bo luty dał mi tak do wiwatu, ze czuję sie wypompowana psychicznie. Chętnie bym już urlop wzięła, ale cóż... jeszcze tylko  4 m-ce.

Spokojnego wieczoru wszystkim życzę.

52,245

Właśnie zaczyna się "Dama Kameliowa" oglądałyście albo czytałyście ?

52,246

Dumas-owie big_smile. Lubię. Ale chyba bardziej "Trzech muszkieterów".

Dziś męczący dzień. Szkolenie  na wyjeżdzie, autobusy, PKP, rower, szybkie spacery /trza zdążyć, a zmitrężyło się czas w Pepco/. Fajnie posiedzieć w fotelu zawinięta w kocyk z kieliszkiem nalewki śliwkowej...

52,247

hey doberek DZIEWUSZKI lol

to co ???? kawcie zapodam...

http://img1.demotywatoryfb.pl//uploads/201002/1267127364_by_marvelous_600.jpg

książki DUMASa  - przyczytałam chiiiba wszystkie a "damę kameliową " najmniej 2 razy smile

ANN dawno Cię nie było ?  popraw się lol 

Markadia z tym ciastem pysznie wyglądającym   a sioooo lol
dobrze,że to wirtualny smakołyk smile

pozdrawiam WSZYŚCIUTKIE piszące  i te "starsze " stażem cafejkowym   smile
Sponi - Megi  ile można o WAS pytać ??? he ????

52,248 Ostatnio edytowany przez bulinka_1969 (2017-03-03 07:12:17)

Witam z pochmurnej wsi.Ech...oby do pięknej wiosny.
Wczoraj wieczorem dzwoniłam do krawcowej i już w sobotę za tydzień idę na zdjęcie miary matki panny młodej na kreację ślubną.Problem w tym,że dalej nie wiem jaką tą sukienkę uszyć.Nie chodzę w sukienkach,dlatego mam aż taki problem.Na imprezie ślubnej też nie byłam wieki.Wiem...wiem...marudzę.Wyrzućcie mnie stąd buuuuu...Na poprawiny idę w spodniach,to już postanowione.

52,249

hejka, nienadążam za Wami moje Kochana,
Anna...witaj z powrotem.

Weronka dziękuję za zdjęcia wiosny smile w weekend będę i ja szukała.
Informacje z frontu studenckiego...własnie siadam do 3 rozdziału mojej pracy i tak...byłam z sunią, zrobiłam zakupy, wstawiłam fasole na barszcz ukrainski, dwa prania wstawiłam, pozmywałam ...jednym słowem wszystko co by tylko nie pisac smile
mobilizacji szukam ...i chyba kopa w zadek co by się wziąć smile

52,250

Dzień doberek smile

Bulinko to jak już będziesz wiedzieć jaką tą sukienkę będziesz szyć to daj znać,ja też nie chodzę w sukienkach i też będę mieć problem hmm

Soniu no to dużo zrobiłaś ramach tego pisania big_smile,pewnie motywacji szukałaś smile

Ja wczoraj szłam przez taki mały zagajnik gdzie płynie mała rzeczka,rozglądałam sie za wiosną ale nie znalazłam hmm

Pozdrawiam Was Wszysciutkie i miłego dnia życzę smile

52,251

Dosiadam do Bachasiowej kawuś smile
Sonia smile specjalny kop dla Ciebie. Taki z rozpędu co by zaskoczyło hehe i poproszę o podobny bo mam do zrobienia szkolenie, a nawet nie zajrzałam w materiały
Dobrego dzionka dziewczyny smile
I uwierzycie? Znowu weekend jest... big_smile

52,252

i dupa...
idę sie godzinkę zdrzemnąć
Mamuska za godzinę kopnij zasadzistego drugi raz smile
odwdzięczę się

52,253

Soniu we mnie też jakiś marazm wszedł.
Zaplanowałam sobie na dzisiaj trochę roboty a póki co siedze na tym fotelu i gapię się w telewizor ehh hmm

52,254

takasobiemamuśka napisał/a:

Annnn big_smile jak ja kocham te Twoje lasie big_smile wszystko Ci odpuszczone na pstryknięcie palcem normalnie

Mamuśka, Tajem... Kochane... TAK TRZYMAJCIE! big_smile Bardzo Wam dziękuję. Do mnie trzeba mieć anielską cierpliwość. Jak mi miło, że macie do mnie taką słabość i wybaczacie na pniu :*

Bachasiu -> Obiecuję poprawę. Jak zwykle wink Uwielbiam Twoją kawę.

No tak... Prawdą jest, że się trochę szlajam. Oj zaraz tam Z KIM! Powiem tylko, że z nikim z tego forum wink Właściwie to nie wiem teraz w kogo towarzyskie ręce wsadzić bo odkąd zaczęłam na serio ćwiczyć angielski to opędzić się nie mogę. Polecam, gdyby któraś z Pań chciała sobie podrasować ego big_smile

Oczywiście z rozpędu nie przywitałam nowych Dziewczyn smile Uprzejmie dygam i się przedstawiam: Jestem Ann, mam 40 lat i wyrastam na czołową cholerę tego wątku big_smile Brudzia?

52,255 Ostatnio edytowany przez tajemnicza75 (2017-03-03 18:43:55)

Witam słonecznie big_smile .

Obiad się gotuje, to do Was zaglądam z doskoku.

Markadia> nie czytałam, ale tytuł brzmi znajomo, więc możliwe, że oglądałam wink .

Bulinko> Ty nie wiesz jaka suknię, a ja właśnie odebrałam z poczty kolejną sukienkę.... i znów nie pasuje. Wszystko takie piękne i dopasowane na tych modelkach, a u mnie tu odstaje, tu  opada wink . Jednak zostawię ja sobie, bo była bardzo taniutka (całkowita wyprzedaż), krawcowa za zwężenie weźmie niedrogo więc suknia w razie czego będzie na poprawiny, gdybym lepszą na wesele znalazła .

Anno> z Twoim poczuciem humoru, to byś się nie mogła odgonić nawet ucząc się chińskiego wink .

Soniu> kopniak dla Ciebie.

http://demotywatory.pl//uploads/201103/1299090961_by_DuckSauce_600.jpg

Wszystkie pozdrawiam pięknie, zaglądnę po obiedzie.

52,256

Kocham Was za te poczucie humoru.Dobrze,że Was mam,bo u mnie w domu dziś sajgon.Bieganina i tyle,ale chlopaki pojechali właśnie do pracy,Majka u koleżanki na urodzinach.Właśnie delektuję się chwilą ciszę.Słucham jak zegar tyka.
Pogoda się u mnie poprawiła.Pięknie słoneczko świeci i wiatr ucichł.Mogłoby się tak utrzymać w cały weekend.
Mam też kandydatkę do pracy,ale oczywiście na czarno.Już coraz bardziej mnie to wkurza,że ludzie robić nie chcą.
Roboty w domu w trzy du...,ale teraz odpoczywam.Kopa nie chcę,bo dość się dzisiaj narobiłam.Robota nie zając...

52,257

Zaglądam... lukam...a  tu pustki. Haloooo, jest tu ktoś?

52,258

Faktycznie Taja hmm
http://i2.vpx.pl/2014/10/02/ImagePreview.aspx496e8.gif

52,259

doberek DZIEWUSZKI lol

witam sobotnio
           to i caffe zapodam
                                       cichutko lol wstawiam
                                              http://www.fantastycznie.pl/upload/images/large/2015/09/kawa_stygnie_2015-09-12_08-37-25.jpg

Bulinka i reszta BANDY?????? jak WAM lecą kilogramy ?????? he lol
u mnie leci 4 kg...... baaardzo się cieszę z tego powodu

http://i53.tinypic.com/2h67y2o.jpg

dziś ma być 15 stp.     super smile
                                                      http://www.skiny.pl/demoty/8009756916f42955f26718725fffc724.jpg

pozdrawiam WSZYŚCIUTKIE bez wyliczanki - spokojnego dnia ...

52,260

Witam sie z Wami ...
Wiosna wiosna i wszystko wylega sie łapac promyki słonka

Posty [ 52,196 do 52,260 z 85,597 ]

Strony Poprzednia 1 802 803 804 805 806 1,317 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024