Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

Strony Poprzednia 1 799 800 801 802 803 1,317 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 52,001 do 52,065 z 85,597 ]

52,001

Odp: Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

http://1.bp.blogspot.com/-uUFolnIv_yA/VBADBUBRusI/AAAAAAAABOs/IKX_oKu5J6I/s1600/dzie%C5%84-dobry-du%C5%BCo-s%C5%82oneczka-na-ca%C5%82y-dzie%C5%84-dla-przyjaciela-%C5%BCyczenia-na-dzie%C5%84-dobry-dla-ciebie-napis-na-szarfie-na-tle-nieba-kwiaty-%C5%BC%C3%B3%C5%82te-lilie.jpg

U nas słoneczko od samego rana świeci,hura wiosna idzie big_smile

Zobacz podobne tematy :

52,002

Markadia u nas też tak pięknie,że aż się żyć chce.
Mamuśka tak to te sprawy firmowe.Dziś się odezwała ta księgowa.Grzecznie wyłożylam kawę na ławę.Dziś mam zeskanować dokumenty z PFRON,które źle wypełniła,bo wróciły do korekty.
Pracownica mi wczoraj też dobiła cwieka,ale już chyba dotarło co Jej powiedziałam.Także na dobrej drodze wszystko.

52,003

Oto co moja pierworodna "nabazgrała" jak mówi,powiada,że z nudów big_smile

http://zmniejszacz.pl/zdjecie/2017/2/15/7402321_16722429_1222479847805801_6119234830285858771_o.jpg

http://zmniejszacz.pl/zdjecie/2017/2/15/7402322_16797507_1222525407801245_3825712612277367275_o.jpg

Kurka po kim ona to ma? http://emoty.blox.pl/resource/zastanawia.gif

52,004

Witam.

Po 12-tej było tak pięknie.... ciepło, słonecznie i 17 st na plusie big_smile . CUDOWNIE!!!

Markadia> śliczne te bazgroły. Talent ma dziewczyna, niech się kształci w tym kierunku. Szkoda talentu zmarnować.

Bulinko> oby teraz wszystko się ułożyło.

Ja dziś mam nerwa, praca mnie wykańcza. Muszę w sobotę przyjść do pracy zamiast się lenić hmm . Oby do końca lutego, a potem jakoś wytrzymam.
Udanego wieczoru wszystkim.

52,005

Markadia, masz zdolną corcie smile gratuluję.

Taja...a co się dzieje w pracy, że tak ciężko?
Bulinka, przykro mi, mam nadzieję, że juz po mało wyjdziesz na prostą.

Ja dzisiaj zakończyłam OIOM...kolejny korczek ku skończeniu studiów.
Przyszły tydzień wykłady i mamy marzec.

U mnie tez dzisiaj przepiękna pogoda...oby juz ta zima sobie poszła.
Synek dzwoni, wczoraj na dyskotece byli, dzisiaj w bilarda grali ...pojechali do centrum handlowego do Gdanska. Chłopak jest w ruchu i wreszcie żyje smile nieprawdopodobna zmiana...oby tak dalej.

52,006

Cześć wieczorkiem smile

Taja moja córcia poszła w zupełnie innym kierunku,w zeszłym roku skończyła studia inżynierskie na politechnice a właśnie dzisiaj dostała pracę tłumacza tekstów w jakiejś redakcji smile
Pomieszanie z poplątaniem bo po technikum jest informatykiem,ale cóż takie czasy big_smile

Soniu cieszę się że Twój syn tak świetnie się ma,oby tak dalej smile

Stawiam winko,trza opić nową pracę mojej córci tongue
http://bi.gazeta.pl/im/4/10170/z10170174Q,wina.jpg

52,007

Markadia, to podwójne gratki dla Ciebie smile Fajowo

52,008 Ostatnio edytowany przez tajemnicza75 (2017-02-15 22:15:28)

Soniu> dziękuję za zainteresowanie. Postaram się wyjaśnić najprościej.
Ja mam zawsze w lutym mega presję... presję czasową. Pracuję na pół etatu, a pracy co najmniej na 3/4 et.... przynajmniej w tym jednym m-cu. Każdy chce pit do rozliczenia jak najszybciej i nikogo nie interesuje, że tysiącom pracowników trudno wystawić na pstrykniecie palcem. Oprócz tego są przecież bieżące rzeczy do zrobienia. Np. zamierzałam w tym tyg. wystawiać pity, ale tyle chorują i rodzą, że nic innego nie robię tylko macierzyńskie, ojcowskie i chorobowe. Dlatego muszę przyjść w sobotę... inaczej się w terminie do końca m-ca nie wyrobię. Mam takie tempo w pracy, że mi się aż w głowie kręci... jestem strasznie przemęczona.

Fajnie, ze Twój synek się usamodzielnia. Gratuluję postępów.

Koniec narzekania, idę do spania. Dobranoc wszystkim!

52,009

Witam!
Taja,to pewnie ta moja księgowa w tej samej sytuacji co Ty.Jeszcze za dużo dodatkowej pracy wzięła i nie daje rady.
Sonia,ale ten Twój syn odżył.Zaczął chłopak młodość przeżywać.
Markadia gratuluję.Wy tu wczoraj świętowaliście,a ja poszłam spać.Nie wiem co ze mną,ale ja nie dlugo z łóżka nie wstanę.Wiecznie bym spała.
Miłego dnia życzę.Też ma być wiosenny.

52,010

heyyyy Dziewuszki

witaj Bulinka 

to co ???? caffffki zapodam

http://imgup.pl/di/612O/61904713159143499923.jpg

Markadia super smile te bazgroły Córci smile zdolniacha smile
fajną prace dorwała

Sonia Syncio coraz lepiej fajnie
studia zbliżają się do końca ...  też fajnie smile

ale ale Markadia dziś świętuje urodzinki

cwietuszki przesyłam dla CiEEEE lol   
                                                                  http://imgup.pl/di/U5QYM6LT/hiacynty-pachna-wiosna-w-naszych-621x0-rozmiar-niestandardowy.jpg
                   wszystkiego co dobre smile

pozdrawiam WSZYSTKIE bez wyliczanki ....

52,011 Ostatnio edytowany przez takasobiemamuśka (2017-02-16 10:11:26)

Hej dziouchy smile no to pijemy znowu urodzinowego
Znowu post ucięło...
Markadia smile zdrowia, radości i optymizmu życiowego, spełnienia marzeń, córci zadowolenia w nowej pracy i szczęścia.
Ja nie chcę dziewczyny narzekać, ale jak my po takim urodzinowym lutym to chyba wiosnę w marcu na kacu będziemy witać klinikiem big_smile

52,012

Dzień doberek smile

Dziękuję kochanieńkie za życzenia  http://www.e-gify.pl/gify/emotikony/emotikony_duze/milosne/milosc29_(www.e-gify.pl).gif
A do kawusi oczywiście torcik urodzinowy smile
http://www.cukierniaszorski.pl/images/torty/tort-kremowy.png
Drinkowanie będzie popołudniu big_smile

U nas dzisiaj też od rana słoneczko pięknie świeci,jak nic to na bank wiosna puka do drzwi,zapowiadają deszcze ale to dobrze bo szybko się zazieleni big_smile

Mamuśka faktycznie sporo tych lutowych dziewczyn,moja córka ta od "bazgrołów" też lutowa ma 25 lat 19 lutego smile

Życzę miłego czwartku big_smile

52,013

Heloł witajcie w piękny wiosenny dzień można tak powiedzieć

Markadia wszystkiego dobrego Ci życzę

https://images81.fotosik.pl/365/01236c2ec579e0a7med.jpg

52,014

Witam kochanie 40+

52,015

Dziękuję Basiu smile

Evcia witaj w naszym gronie http://emoty.blox.pl/resource/clap.gif
Dobrze trafiłaś ,częstuj się moim urodzinowym tortem a popołudniu będą drineczki big_smile

52,016

Pięknie witam smile .

Markadia> ja jestem za rozwijaniem talentów, szkoda takiego zmarnować. Też mam zmarnowany talent i nikt mną nie pokierował, a mogło być tak pięknie wink .

http://pl.picmix.com/pic/download?picId=4308603&key=77b38

Evcia> witaj i zagość u nas na dłużej smile .

Słonecznie dziś i ciepło.... az mi wczorajsza złość przeszła wink .

Pozdrówki dla wszystkich.

52,017

Dziękuję za wszystkie życzonka, zapraszam na małe co nie co dla ducha http://wyszperanewsieci2.blox.pl/resource/etmon2.gif

http://www.skierniewicecity.pl/files/pict/2013-05-28/skierniewice-barman-na-wesele-skierniewice-barman-skierniewice--poszukuje-barmana-na-wesele-w-skierniewicach-2zk5NzMyND_o.jpg

52,018

Markadia przepraszam,że dopiero teraz i bez kwiatka,ale o mało brakłoby mi czasu na oddychanie.Tak więc łapię szklankę i sto lat Ci śpiewam.Niech Ci się spełni wszystko co sobie życzysz.

52,019 Ostatnio edytowany przez Sonia2012 (2017-02-17 04:09:20)

Markadia, wszystkiego the best smile
ja tez spóźniona jak Bulinka ...wybacz

Jest tu jakas sówka dzisiaj ?
Mamuska, marzec z klinikiem smile ...dobre

52,020

Witajcie Kochane Dziewuszki!
Telepatyczną kawę stawiam.
Pogoda się chyba popsuła,bo szyby mokre.Szkoda,bo fajny byłby taki wiosenny weekend w lutym.
Pozdrawiam wszystkich i miłego dnia życzę.

52,021

Dzień doberek smile

Ba-Cha chyba ma kasa bo kawy nie postawiła z rańca tongue
Stawiam więc smile

http://3.bp.blogspot.com/-_BUMfqv-kIY/VTFetcvqdZI/AAAAAAAACis/2Eoe3F6k49g/s1600/u%C5%9Bmiechni%C4%99tego-pi%C4%85tku,-kto-rano-wstaje-ten-kaw%C4%99-z-u%C5%9Bmiechem-dostaje,-pi%C4%99kna-herbaciana-r%C3%B3%C5%BCa,-kawa-na-dzie%C5%84-dobry,-%C5%BCyczenia-na-pi%C4%85tek,.jpg

52,022

Bachasia,to albo się rozchorowała,albo ma problemy z netem.Nie ma innej opcji.
Ja już mam weekend.Biorę się za robotę w domku.

52,023

Siemano wszystkim.

Ja się z weekendu będę cieszyć jutro po południu, bo z rana do pracy niestety sad . W związku z tym, jutrzejsze zakupy i porządki, muszę przenieść na dziś. Jeszcze muszę młodą jutro zawieźć na korki z anglika- jak ja z tym wszystkim zdążę, nie mam pojęcia.
Niby odwilż, cieplej, ale słońca nie ma. Chciałoby się rymowankę zaśpiewać: "słoneczko rozchmurz buzie, bo nie do twarzy ci w tej chmurze" wink .

Spokojnego wieczoru wszystkim.

52,024

Jednym słowem nasze forum upada popatrzcie na inne tam kwitnie a u na ...na siłe ciągniete hmm

52,025

Markadia> Inne fora-znaczy jakie? Masz na myśli całe forum, czy naszą kafejkę? Jeśli to drugie to pozwolę się z Tobą nie zgodzić. Np. 20+ i 30+ maja gorszą frekwencję wink . Obserwuję to już jakiś czas i nawet komentowałam kiedyś. 20-30 lat mają z pewnością mniej czasu, dzieci jeszcze małe i absorbujące, toteż rzadziej się wpisują. Natomiast 50+ jest lepsza frekwencja od nas, bo podejrzewam, że większość to niepracujące już panie (np. rencistki), których już nic nie absorbuje i mają więcej wolnego czasu. Tak ja to widzę.

52,026

Taja chodzi mi o to jeszcze ze dwa lata temu ta kafejka żyła,myśmy po nocach pisali ,faceci tez pisali  bylo gwarno i wesoło wiek tu nie ma nic do rzeczy,teraz zrobiło sie tak troche smutnawo hmm
Nie ma nowych osób jednym słowem nicicość sie wkrada powoli hmm
Powiedz ile tu jest nowych osób..nikogo

52,027

Z tego co wiem, facetom chyba nie pozwalano z nami dyskutować bo to kafejka dla dziewczyn 40+. Ponoć mężczyźni mogą dyskutować w swoich kafejkach. Tak mi się o uszy obiło. Nowi z kolei zaglądają... czemu sami nie wprowadzą czegoś nowego? Świeża krew jest zawsze nadzieją na zmiany. Zawsze ich witamy serdecznie, zapraszamy do dyskusji.
Nie wiem jak było 2 lata temu, ja na tej kafejce od roku jestem- około. Fakt... czasem napisałabym coś więcej, ale nie mam do kogo. Kilka osób zniknęło ponoć z braku czasu (Sponi, Anna, Meg...) . Jaka prawda- nie wiem.
Natomiast w nocnych dyskusjach nie liczcie na mnie. Ja jestem śpioch, szybko kładę się spać bo lubię wink .

52,028

To prawda co Markadia pisze,ale i Taja ma rację.Dziewczyny się znudziły i odeszły,albo towarzystwo Im z czasem przestało odpowiadać.Trudno się mówi.
Ja zaglądam kiedy mogę.Laptop rzadko włączam,ale jak usiądę chwilę,to komórkę do rąk zaraz biorę,żeby zobaczyć co u Was.Jesteśmy my i cieszmy się tym co mamy.Z jednym się nie zgadzam.Nie czuje,żeby nasza kafejka była sztucznie utrzymywana.Myślę,że te dziewczyny co wchodzą mają taką potrzebę.

52,029 Ostatnio edytowany przez tajemnicza75 (2017-02-17 21:55:12)

Bulinko> masz rację, ja też uważam, że sztucznie jej nie podtrzymujemy. Kiedy ktoś nie ma nic do powiedzenia, po prostu nie pisze.

Rzuciłam kiedyś hasło: niedziela nas rozwesela, ale rozeszło po kościach. To ratujmy sytuacje, póki jeszcze jest nas garstka. Zaproponujcie coś celem reanimacji wink .  Może jakiś spis pozytywnych zdarzeń z minionego tygodnia. Nie ma tak, że zawsze jest źle. Są dobre i złe sytuacje. Ponarzekamy sobie czasem, ale dla równowagi piszmy też coś miłego, fajnego, pozytywnego.

Tymczasem zmykam spać. Dobrej nocy wszystkim i udanego weekendu.

http://e-kartki.net.pl/kartki/70/2/d/25560.jpg

P.S.
Zapomniałam dodać: szef dzwonił, że nie mam przyjeżdżać jutro do biura, bo informatyk będzie coś robił cały dzień. Z jednej strony się ciesze wink .

52,030

Taja z minionego tygodnia kurcze ciężko cokolwiek wymyśleć,bo miałam niestety natłok problemów.Jest jednak coś co mnie cieszy,a jest to fakt,że mój mąż chyba chce coś zmienić,bo pamiętał o Walentynkach.Sam od siebie kupił prezencik dla mnie i dla dzieci.

52,031

hey DZIEWUSZKI srana lol
                                                       http://imgup.pl/di/0D2B/156513-528331667217932-294098308-n.jpg

iiiiii tam - wczoraj po rannym poście na STOKROTACH
nie miałam już czasu   musiałam się zająć MAM ...
a potem to miałam b. wku*wiający dzień ...
miałam regulacje okien a potem przywieźli mi nową pralkę ... i Syn był 2 razy smile

Mychy najgorsze co może być   to sztuczne podtrzymywanie " życia cafejki " 
iiiiii tam  .... chwilowe spowolnienie ...  nie trzeba pisać non-stop   
ważne,że kukamy ... i coś tam skrobniemy

Taja widocznie ta " niedziela nas nie rozweselała "   przecież tak bywa  ...jak w życiu smile lol

bardzo jestem ciekawa też - czy od czasu do czasu zaglądają  : Sponi - Megi - i inne  smile jak tak to napiszcie chociaż
czy wszystko oki ???? smile

faceci się nie odzywają  .... bo np. PIOTR zagadywał do Sponi   a przy okazji pisał do NAS 

Dżdżo  - ????? zaglądasz tu czasem ?????   pisz no  migusiem smile

Markadia cafejka nie zamiera ....
na innych są wojny (  hiiii np. ja napisałam znowu "szczerze " smile   )
no i jest nienawiść ....  urlopowanie ...itp.     szydzenie ... czytanie każdego postu i doszukiwanie się ...żeby się tylko doczepić - żenada smile
uwierzcie mi fajnie jest jak jest spokój ...  lol
a pisanie pod publiczkę jest nie fajne  smile

pozdrawiam sobotnio WSZYSTKICH .... bez wyliczanki ...

52,032

Witajcie sobotnio moje Laseczki smile
Markadia, co Cie tak wzieło...ze tu nicość ? smile
Ja się nie zgadzam, tu jest życie!!! Jest nas mało, to fakt, ale czy o ilość chodzi moja Kochana?

BAcha, nie wiedziałąm, że gdzie indziej wojny !? nie wiedziałam, bo nie zaglądam.
Ja jestem prostolinijna, i jak cosik myslę to piszę...staram się w tonie grzecznym i życzlliwym. Ale nie robię nic przeciwko sobie i jesli np. kawał Kamoa mnie zniesmaczył...napisałam to bezpośrednio...Kamoa mnie przeprosiła...chociaz wcale tego nie oczekiwałam, ja tylko wyraziłam swoje zdanie. Kamoa miałas zal do mnie? Myslę, że nie, że doceniłas szczerość smile tak bardzo brakuje mi prawdy w zyciu...

Kiedys napisałm cos przeciwko Spo..równiez  życzliwie, lecz stanowczo wyraziłam swoje zdanie...Spo zniknęła...być może po moim wpisie, nie wiem...tylko spekuluje smile

ach, życie tak krótkie...

Podoba mi się pomysł Bachy...zeby pisac, co było dobrego  w tygodniu:
1/ zaliczyłam praktyki na OIOMie
2/ man mój ma wstępna propozycję nowej pracy
3/ synus happy i robi postepy
4/ mam pierwszy rozdział pracy licencjackiej smile smile smile

52,033

Taaaa..
No to dosiadam do sobotniej kawy
Dzisiaj lenistwo smile

52,034

hey  kompa jeszcze nie wygasiłam to kukam

Sonia   też właśnie taka jestem ...
że jak mam coś do kogoś - to piszę po nicku ....  i otwarcie ...

mój pozytyw  hiii   to przeżyłam wczorajszy dzień .... wrrrr
nie cierpię czekania 

Mamuśka ale co masz w planach na sobotę  ???? smile

52,035

Dziewczyny szukam filmu smile
nie pamietam tytułu smile moze ktos pamieta

polski
chyba obyczajowy
dzieje sie na Mazurach
sielankowo- zabawne perypetie pewnej pary,on i ona

no i tyle pamietam, wiem jestem MISZCZ ...zawsze tak mam co do tytułów filmowych

52,036

Sonia aż mi lepiej.Kiedyś coś mówiłam o filmie z poprzedniego wieczoru i ktoś się zdziwił,że nie pamiętam tytułu.Normalnie umrzemy na skleroze hi...hi...
Co tam porabiacie?Skończyłam z Majką oglądać film na Disney channel i biorę się za robotę,bo na 14-stą na spóźniony bal choinkowy dla dzieci na remizę.

52,037

Sonia może to film  "nigdy w życiu "  smile
podpowiedz ... kto grał  lub w wielkim skrócie o czym to było ...

Bulinka wietrze mieszkanie bo na obiad miałam placki ziemniaczane  i capi smile

52,038 Ostatnio edytowany przez Markadia (2017-02-18 15:04:41)

Hej dziewczyny smile
Pisałam rano posta ale go nie ma sad
Bardzo się spieszyłam i może napisałam ale nie wysłalam roll

Byłam zanieść trochę rzeczy do komisu,porządkowałam szafy i nazbierało mi się trochę ciuchów w dobrym stanie w których nie chodzę,a szkoda wyrzucić.

Soniu nie mam pojęcia o jaki film Ci chodzi big_smile

Pozdrawiam smile
http://scouteu.s3.amazonaws.com/cards/images_vt/merged/milego_weekendu_1.jpg

52,039

Nie NIGDY W ZYCIU... Bacha thanks z STARANKI
moj film jest starszy i...glowni bohaterowie maja tak 50 z duzym plusem i chyba pare odcinkow powstało a i jeszcze głowna bohaterka jest tez rezyserką ( jesli nie popitoliłam)

52,040

Cześć laseczki
Soniu teraz to mnie zaskoczyłaś,szukam i myślę co to za film??A jakiś aktor znany nic nie przychodzi Ci do głowy?Kurde zamiast robić w kuchni to myślę he he
Pozdrówka dla wszystkich mmmłłłłaaa
Sonia więcej szczegółów proszę,:P

52,041

witam was:)

Przeczytałam post o poszukiwanym filmie. Mnie mazury skojarzyły się z filmem z Anna Dymną.Tytuł chyba "Siedlisko" czy jakość tak....

pozdrawiam

52,042

smile
z Dymna bym wiedziała...niestety to nie ten film smile ale cosik podobnego
Bohaterka jest charakterystyczna...ale nazwiska nie pamietam

Zastanawiam się, czy ten film nie był lekko dokumentalny...głowni bohaterowie są tez prawie jedynymi bohaterami...tak mi sie kojarzy smile
i jakies smieszne dialogii mam w głowie, duzo ujec przyrody

52,043

Kondratiuk i Cembrzyńska?

52,044

Weronka smile TAK!! ! BINGOOOO!!!
Cembrzynska , Iga? jak dobrze pamietam
szukam tytułu

Weronko, Słonko moje z nieba mi spadłas:)
Co u Cię ? pisaj nam

52,045

Cztery pory roku smile to chyba ten film
Weronka, jestes??? nie znikaj, proszę. Zostań z nami smile
Jak w szkole?

52,046

Siemka, 40-tki big_smile.  Soniu. W szkole fajnie, tylko im dalej w las tym bardziej widzę ile jeszcze nie umiem... Nie wiem też jak łagodnie przejść ze starej pracy w nowy zawód /żeby to się odbyło łagodnie i bezpiecznie finansowo... i żeby dziecię nie ucierpiało, ech/ 

Mam jeszcze trochę czasu, egzaminy w czerwcu.

52,047

Hejka smile .
Wreszcie mogę zasiąść z herbatą i poczytać Was... i jest co czytać big_smile .

Bacha> może niedziela akurat nie rozwesela, ale w całym tygodniu znalazłoby się coś miłego, co warto powspominać. Lepiej nad dobrymi rzeczami się rozczulać niż nad złymi. A niedzielę możemy do tego wykorzystać.

Bulinko> ja też miałam ciężki tydzień, zwłaszcza nerwowy. Jednak staram się doszukiwać w drobiazgach pozytywów. Np. udało mi się zarejestrować mamę-wreszcie!!! Tydzień nieustannych i bezskutecznych prób dodzwonienia się. Termin w miarę dogodny. Okazało się też, że dojazd do tej przychodni jest łatwiejszy niż nam zapowiadali. Dla mnie to duży pozytyw.
Nie ma tak, że same złe rzeczy się nam przytrafiają, ale mamy niestety tendencję do pamiętania tych złych i to jest błąd!

Soniu> ja tez miałam wrażenie, że to przeze mnie Spo odeszła. Nakrzyczała na mnie o rzekomy brak interwencji w sprawie szczeniaka sąsiadów i bez słowa zniknęła... . Gratuluję Tobie pracy lic. i synusia.

Mamuska> ja jutro mam leniwy dzień, bo dziś był zabiegany. To "taaaa", to odpowiedź na pozytywy z całego tygodnia?

Lemoni> nowa w kafejce? Witamy i zapraszamy smile .

Ja lubię tę kafejkę. To pierwsze miejsce, do którego zaglądam, zaraz po odczytaniu poczty. Właśnie to mi się tutaj podoba, że można wyrazić zdanie na każdy temat, że można się wyżalić i pochwalić, że panuje przyjazna, no powiedzmy kurtuazyjna atmosfera... mimo różnicy zdań. Nie wiem jak było kilka lat temu, ale ja osobiście uważam, że obecnie jest ok.

Pozdrawiam wszystkich bez wyjątku smile . Udanej soboty życzę.

52,048

hey polecam dobry film smile
                                                      https://www.youtube.com/watch?v=vX7I2oHinZM

Taja nie lubię niedzieli   od zawsze smile

52,049

Witam, jestem tu nowa, również  po 40 stce. Czy jest ktoś ze Szczecina?

52,050

Bacha> hmmm, a nie będę zbyt wścibska jeśli zapytam, dlaczego nie lubisz? Jeśli to osobiste pytanie- nie odpowiadaj. Można w sobotę mile wspominać ... co za różnica. Generalnie chodzi o nieco pozytywów w skali tygodnia smile .

Doti> witaj, zachęcam do pisania niezależnie, czy ktoś będzie ze Szczecina wink .

Dobranoc wszystkim.

http://static.pozytywniej.pl/0_0_0_460959420_middle.jpg

52,051

https://lh3.googleusercontent.com/-AABtylVTHyk/WCC3FrM-ZQI/AAAAAAAAYfA/hWC0ZtZ2e14s_sHPDpAGf8F4THUWiGycACJoC/w800-h800/mi%25C5%2582ych-sn%25C3%25B3w%252C-przytulas-jest-wszystkim-czego-trzeba-na-dobranoc%252C-kotek-z-pieskiem-w-obj%25C4%2599ciach%252C-na-podusi%252C-kartka-na-dobranoc%252C.jpg

Dobranoc smile

52,052

Doti, ja jestem z Zach-pom. smile

52,053

Hejka późnowieczornie smile
Cześć nowym dziouchom kafejkowym i Weronce smile bo po tak długiej absencji to frycowa kolejka powinna być wink
Bachaś smile hehe no nic nie planowałam, jak lenistwo to nie ma dydy, tylko zmywanie garów, obiad i ciacho na niedzielę dziabnęłam, a tak dla zabicia tej nudy big_smile
Taja smile to taaaa... To tak by nie wdawać się w dyskusję na temat jakości kafejki wink a dosiąść bezczelnie do Basinej kawy smile
Dobrej nocy kochane smile

52,054 Ostatnio edytowany przez Sonia2012 (2017-02-19 00:06:48)

dzień dobry, juz tłumacze dlaczego, własnie wstałam smile zrobiłam kawę, jakoś mam wywrotowo dzisiaj
Weronka, piszesz o poczuciu ile nie wiem, tez tak mam ...tą pewność pewnie w pracy z doświadczeniem się zdobywa.
Ale satysfakcja z nauki nowego jest ogromna, prawda? smile
Konczymy w czerwcu smile

Witam Doti cieplutko....ja tez z tych stron co Ty.

Mamuska, pisalysmy w tym samym czasie...a Ty znowu o drinkowaniu ....hihihi

52,055

Hey Hi hello Dziewuszki  lol

dziś na doberek postawię inną caffe

(__)>   

Taja nie mam żadnych podstaw by nie lubić niedzieli
tak mam od zawsze .... nie lubię i już smile

Weronka witaj lol dawno CiEEE nie było ...

pozdrawiam WSZYŚCIUTKIE  ....   fajnej niedzieli życzę 

52,056

Chyba za dużo spania.Wreszcie się wyspałam,ale wszystkie kości mnie bolą.Kawka i do kościoła.Potem obiadek i czas zacząć rozliczenie za zaszły rok robić.Niestety zaległości firmowe się kłaniają.

52,057 Ostatnio edytowany przez takasobiemamuśka (2017-02-19 11:26:08)

Sonia smile a tak zagaduję, bo dobra wódka w dobrym towarzystwie nie jest zła
Znowu poszła tylko część posta hmm
Zaczyna mnie to ucinanie postów i zawieszanie się stron, przez nadmiar reklam, irytować.
Hejka niedzielnie, dosiadam z kawką,dobrego dzionka życząc smile
Zjechałam z nocki, umyłam auto, wywiozłam młodszą córuś na zawody i trzymam teraz kciuk od nogi, bo tych od rąk nie chciała diablica big_smile
Najmłodszy mnie tu napastuje xboxem, najstarsza śpi, pewnie usnęła nad ranem smile

52,058

Dzień doberek w niedzielę smile

Nareszcie dzisiaj wstałam wyspana bo ostatnie dwa dni budziłam się z bólem głowy co mi psuło nastrój na cały dzień hmm

Ależ moja córka dostała prezent urodzinowy od swojego chłopaka,kilka dni w Pradze,no no dobrze zapowiada się ten przyszły zięć big_smile

Witam nowe dziewczyny http://emoty.blox.pl/resource/clap.gif bawcie się u nas dobrze big_smile

Pozdrowionka dla Wszystkich pa pa smile

http://mobini.pl/upload/files/126/244/628/548/427/622_img28-dreamies-de-img-916-b-6jxl6ocxwpt.gif

52,059

Witajcie ale słonko mi świeci ale super aż chce się wyjść,biorę po obiadku moje psiaczki i na spacerek na działkę
Witam nowych,piszcie co u Was a nie kukniecie raz i znikacie.
Miłej niedzieli wszystkim

52,060

Frycowe - no mam parę nalewek w domu /limonkowo-kawową, pigwową, wiśniową/ produkcji mojej mamy. Ale ja to bym się z Wami w realu napiła, a nie "na obrazku". Jakiś zlot...? W wakacje?

Mnie najechał syn z dwoma psami. Facet powinien mieć ksywkę "hycel". Razem ze swoją dziewczyną jak widzą bezpańskiego psa - porywają. Gdyby nie to że odnalazło sie kilku właścicieli mieliby ze sześć psów. Ostatniego wzięli ze schroniska /niby, że dla młodszej siostry synowej... już to widzę/ jest to wyrośnięty szczeniak, ogólnie fajny psiak ale: OBSRAŁ MI CAŁY DOM. Biegam ze szmatą cały czas jak jestem w domu. Nie pomaga wychodzenie z nim co 20 min. na dwór. Potrafi narobić po powrocie ze spaceru. Masakra. A jak wychodzę na spacer z trzema psami - no istna Wioletta Villas. Jak dojdę do wprawy może zacznę zarobkowo wyprowadzać...
Syn chyba sobie nie zdawał sprawy co robi ale zdaje się pomału to do niego dociera - nauka czystości to nie hop-siup. W ogóle on ma te psy jakieś  nieogarnięte, strach pomyśleć co będzie gdy będzie miał dzieci. Zdaje sie, że będą to najbardziej rozpuszczone dzieciaki na świecie.

No i zostawił te psy i pojechał se do pracy. A ty matka ogarniaj sforę...

52,061

Witam nie zaglądałam chyba ze dwa lata a może i dłużej ,piszecie że chcecie nowej krwi to wracam najwyżej mnie wyrzucicie na zbity pysk jak moja osoba nie bedzie wam odpowiadać.

52,062

Witam.
Ciężko się pisze z telefonu. Drugie podejście mam.

Tamara- ja jestem tu od roku więc witam się z Tobą jak z nową. Pisz, pisz bo dziewczynom brak adrenaliny.

Bacha-  nic się nie dzieje bez przyczyny. Myśle, że gdzieś w podświadomości masz skrytą przyczynę nielubienia niedzieli. Może sama sobie z tego sprawy nie zdajesz

52,063

tajemnicza75 napisał/a:

Witam.
Ciężko się pisze z telefonu. Drugie podejście mam.

Tamara- ja jestem tu od roku więc witam się z Tobą jak z nową. Pisz, pisz bo dziewczynom brak adrenaliny.

Bacha-  nic się nie dzieje bez przyczyny. Myśle, że gdzieś w podświadomości masz skrytą przyczynę nielubienia niedzieli. Może sama sobie z tego sprawy nie zdajesz

Zjadło mi część tekstu. Nie pisze trzeci raz. Nie umiem z tel.

Wszystkie serdecznie pozdrawiam. Wpadne później.

52,064

Hejka ponownie smile

Taja ja miałam ten sam problem wtedy jak mnie tak długo nie było bo też nie umiem na telefonie,brak mi cierpliwości hmm

Weronka no to masz "ubaw" z tymi psami to, Ci synek dał zajęcie tongue

http://ekarteczka.pl/kartki/22/5/d/5332.jpg

52,065

Tak mnie córka uczy tańczyć na wesele chrześnicy wink .

Posty [ 52,001 do 52,065 z 85,597 ]

Strony Poprzednia 1 799 800 801 802 803 1,317 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024