Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

Strony Poprzednia 1 795 796 797 798 799 1,317 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 51,741 do 51,805 z 85,597 ]

51,741 Ostatnio edytowany przez bulinka_1969 (2017-01-27 16:29:29)

Odp: Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

U mnie też na zakonnice mówi się pingwiny,ale domyśliłam się,że chodzi o księdza.Powiem Wam o co mi chodzi i co mnie tak wkurzyło.Myślałam,że mamy fajnego księdza,ale się myliłam.Niestety poczułam,że podrzędnych parafian zsuwa na margines.Starsza córka ma inne nazwisko na akcie chrztu.Pojechaliśmy po akt chrztu 300km.Tam mlody ksiądz wydał córce te akt i powiedział,że wystarczy zupełny akt urodzenia,bo tam jest adnotacja o zmianie nazwiska.Niestety nasz ksiądz powiedział,że trzeba jechać do parafii chrztu jeszcze raz i tam wystąpić o zmianę nazwiska na akcie do Biskupa.Nie był jednak pewny tego i powiedział,że musi wykonać telefon i się dowiedzieć,czy coś się nie zmieniło.Po tygodniu córka dzwoniła i ksiądz zapomniał.Póżniej był u nas na kolędzie i wciąż nas olał.Na dodatek próbowałam Mu przekazać, że corka rozmawiała z Panią z Urzedu Stanu Cywilnegoo i że miała taki przypadek,na co nasz Ksiądz wydarł się na mnie,że Jego nie obchodzi co mówiła ta Pani.Normalnie na mnie naskoczył u mnie w domu,że ja swoje,a On swoje,gdy próbowałam Mu wytłumaczyć o co mi chodzi. Córka wyszukała więc numer do głównego Wikariusza w Kurii.Do Kurii nie było.Wikariusz powiedział,że trzeba wystąpić do Biskupa.Pojechałam więc znów te 300km i trafiłam na szczęscie na tamtejszego Proboszcza.Wyobraźcie sobie,że zmienił od razu nazwisko w księdze chrztu i wydał nowy akt.Normalnie myślałam,że Go wycałuje.

Zobacz podobne tematy :

51,742

Witam się z Wami słonecznie.

Chorym życzę zdrowia... smutnym i wkurzonym uśmiechu i mnóstwa pozytywów.

http://fifek.pl/upload/images/large/2014/06/dobry_humor_2014-06-26_00-42-17.jpg

Ja się cieszę najbardziej z jednego: jutro sie wyśpię!!!!!!!!!!!!!! Ło matko jaka senna jestem w tym tygodniu. Oby do wiosny, słońca łaknę i pragnę uparcie big_smile.
http://www.tapeciarnia.pl/tapety/normalne/126995_slonce_promienie_niebo_chmury.jpg
http://img.cekin.pl/0003/f5716.jpg

Wszystkim wszystkiego dobrego big_smile .

51,743

Też myślałam,że się wyśpię,ale syn ma studniówkę.Trzeba Go zawieść i odebrać.
U nas zaczynają się jednak ferie,więc nie muszę wstawać o szóstej przez najbliższe dwa tygodnie.

51,744

Hej witam,hi hi no a jak nie jak tak że pingwin to ksiądz,przylazł posiedział chwilkę,coś wypisywał sobie w kartotekach ponarzekał że pustostan ,że ludzi dużo poumierało,a gówno prawda nie chcieli wpuścić Go,mi oczywiście tak...o Pani Basiu w 2012 roku nie wpuściła Pani księdza!Mam zanotowane że nie chciała Pani pieska zamknąć tu podkreślił pieska hi hi a były już dwa ,a ja mówię proszę księdza przecież pieski są jak rodzina a On no tak zgadza się a wczoraj do pokoju je zamknęłam bo przecież 3 są a proboszcz mówi oj tak piszczy piesek proszę go wypuścić a ja na pewno?Proboszcz oczywiście a ja nie namyślając się długo poszłam wypuściłam trzy hi hi a On w szoku a ja myślałem że jeden ale miałam ubaw wszystkie do Niego ,no to szybko wyciągnął obrazek podpisał się i oczywiście koperta na kościół ,ale w pewnej chwili mówi mężowi prace dam bo wymaga już wymiany instalacji i jak zrobi to nie musicie dawać koperty,no szkuwa jego mać pogięło Go wiecie ile takie coś kosztuje nowa instalacja!A On że koperty już nie musimy dawać,za darmo ma robić,aż mnie normalnie zatrzepało,Aj słów szkoda,dobra poczytałyście sobie no to teraz idę się pierdyknę na chwilunie potem z pieskami na spacerek z każdym chodzę oddzielnie ale szybko bo tylko sik i już hi hi

https://images81.fotosik.pl/320/6cc74fcbde9b33d3med.jpg

51,745

Hejka wieczorkiem smile

Aleś Basiu się rozpisała,ja tam księdza wpuszczam tylko i wyłącznie ze względu na córke,ale siedzi  nas 5 minut i do zobaczenia...za rok smile

A teraz zajadam się lodami czekoladowo-waniliowymi i błogo mi z tym big_smile
Jutro córuś wraca robie szarlotke na krchym cieście z kruszonką smile

Papatki do ...potem smile

http://alekartki.pl/img/thumbnails/616x/07ef7103122cf6c3814259151d5a061c.jpg

51,746

Basiu to się nie dziwię,że się wkurzyłaś.Też bym się wnerwila.

Jestem śpiąca,zmęczona i wkur...na.

51,747

Dziewczynki co z Wami wszystkie jakieś wku...wione hmm

W końcu weekend się zaczął  szkoda życia na nerwa http://www.emoticonland.net/smileys/Expressions/expressio262.gif

https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/p526x296/14238311_520694171462531_6868023920072025844_n.jpg?oh=41990cc5c109050d916a9123654a1fa8&oe=594970A8

51,748

hey z kawką witam sobotę  ...

http://imgup.pl/di/9J5F/311911-555074551194220-113227501-n.jpg

z tym księdzem to dobre ... smile
przyjęłam też tylko ze względu na MAM
od sąsiadów wyszedł z : hi hi cha cha .... bo pewnie mu dali kopertę ...
u mnie nie dostał ....  wyszedł zniesmaczony ...  lol

51,749 Ostatnio edytowany przez Basia1973 (2017-01-28 08:26:30)

Hej hej witam,Markadia mam takie zdjęcie tylko nie będę wstawiać,kawusie serwuję i lecę pa

https://images82.fotosik.pl/321/d26404150d59183amed.jpg

Edit;O Basiu jesteś równo się pisałyśmy,Dobrego dnia buziaczki

51,750

Dzień dobry smile

51,751

Dzien dobry smile bardzo,
ja dzisiaj w domku, na nocke na onkologię...

I piszę pracę ....

51,752

Hejka weekendowo smile

Dzisiaj wraca córka więc robię szarlotkę z kruszonką na jej powitanie.

U nas pogoda superowa,świeci słoneczko ale zimno.
Macie jakieś plany na weekend,bo ja mam taki tongue

http://img3.demotywatoryfb.pl//uploads/201608/1472054905_gjuahg_600.jpg

Pozdrawiam big_smile

51,753

hej wszystkim smile
kawka w sam raz wychlipię ze trzy kubki , a potem pomyślę czy to ma sens dziś zrzucać pidżamę smile
oj na szarlotkę też bym miała smaka , najlepsza to kruszonka

51,754

Witam!
Oj Markadio u mnie to raczej niemożliwe,żebym leżała cały czas.W domu to zawsze coś do roboty.Myślę jednak,że też będzie relaksik.
Miłego dnia!

51,755

Cześć Lasie big_smile
Ściskam Was serdecznie w ten piękny dzień, dosiadam do kawki i wyciągam łapkę na powitanie Dziewczyn, których jeszcze nie poznałam smile
Podczytuję Was ustawicznie tylko nie piszę bom trochę się zaplątała emocjonalnie. Żaden to wielki romans - czysty wirtualny seks ale trudno z niego zrezygnować. Żeby było śmieszniej chłopak okazał się znajomym starych znajomych z innego krańca Polski. Boimy się spotkać, żeby nie napytać sobie biedy... no i tak... Póki co rozsądek zwycięża. wink
Przyznam się Wam po cichutku, że moja kobiecość się chwilowo rozszalała. Piękny stan big_smile

51,756

Aniu gratuluję i trochę zazdroszczę takiego stanu.Korzystaj póki możesz.
U mnie stan odwrotny.Nie zależy mi na niczym.Coraz trudniej mi utrzymać dietę.Mam obawę,czy to nie wina tych hormonów,które przyjmuję.

51,757

Oj kobitki kobitki smile

Bulinko a na co ty te hormony bierzesz,z tego co wiem po hormonach jest ryzyko przybierania na wadze.
Moja starsza córka kiedyś chucherko ,bierze antykoncepcyjne od roku i przytyła z leksza ale w jej przypadku to nawet dobrze bo nabrała bardziej kobiecvych kształtów.
A na co te hormony Ty?

Annakomnena witam Cię i zaraz obadam Twoje wpisy co by wiedzieć co nie co?
Bo ja to z tych co pojawiają się i znikają http://psiakosc.com/emoty/emoty-1/mruga.gif

51,758

Markadia na jajniku mam torbiel.Stąd te hormony.To oczywiście tabletki anty.przepisane z tej okazji.Waga zaczęła mi spadać powoli po zwyżce.Bardziej mnie martwi samopoczucie.

51,759

Markadia smile yhy córa Ci przyjeżdża, a Ty będziesz leżeć? Akurat Ci wierzę hehehe wink smile
Beata pisz co jest, bez powodu takiego dołka nie masz, gadaj ino.
Córa papiery ma naprawione, duża sprawa fajno załatwiona. Przez tą pracownicę i wypadek może teraz wyłazi...
Stresowo ostatnio było u Ciebie...

51,760

https://images84.fotosik.pl/323/ed41cc7fcc5a2beamed.jpg

Witajcie

51,761

hejka,
Bulinka  a kiedy masz teraz wizyte  u gina?
Moze nalezało by zmienic dawkowanie Twoich lekow...hormony jest ciezko ustawic dobrze...to jest wręcz niemozliwe przy pierwszej wizycie.

Wczoraj skonczyłam paliatywną, w kolejnym tygodniu koncze POZ. 4 miesiące z haczkiem i koncze studia smile
zrobiłam odkrycie roku...ze w Irlandii jeździ się po lewej stronie smile

51,762

hey Dziewuszki

http://imgup.pl/di/MOPX3HTB/65e91a3695ec.jpg

http://imgup.pl/di/B82D/60399d2397e8.jpg

milutkiej niedzieli ...

51,763

Witam się z niedzielną kawusią smile

Dziewczyny jak u Was ze wzrokiem,pytam szczególnie tych które nie mają wady wzroku.bo ja wczoraj zakupiłam pierwsze w życiu okulary do czytania.
Zauważyłam bowiem,że w ostatnim czasie nie mogę przeczytać małych literek a w czwartek przez pół godziny nawlekałam igłe hmm
Kupiłam takie najsłabsze +1 i od razu lepiej widze.

http://ssuper.blog.pl/files/2013/10/2-Milej-niedzieli-3878.gif

51,764

Witam niedzielnie!
Markadia ja też kupiłam takie okulary z tegoż samego powodu.Starość nie radość.
Mamuśka może i się nawarstwiło.Jeszcze mój mąż nie widzi nic innego tylko w tej chwili internet i poszukiwanie samochodu,a jeszcze nie dostał pieniędzy z ubezpieczalni.On naprawdę całymi dniami wisi na laptopie.Nic się nie liczy.Nie ma innych tematów.Codziennie widzi inny samochód do kupienia.Normalnie do szału mnie doprowadza.

51,765

Cześć Babeczki smile
Dosiadam do niedzielnej kawki.
Soniu - bardzo Ci kibicuję. Moja znajoma ostatnio zrezygnowała na 3 roku AM pomimo dobrych wyników. Nie poradziła sobie ze szpitalem psychicznie. Zaliczyła semestr i odeszła.

Nnnno... czas wyleźć z łóżka bo z kuchni dobiega zapach jajecznicy... big_smile

Dobrego dnia Wam Wszystkim życzę :*

51,766

witam , dołączam do gorącej ,aromatisz  kawy smile
Marka jak twierdzą okuliści w naszym wieku powinno się używać okularów do czytania itp, absolutnie nie powinno się wysilać i przymrużać oczu , najlepiej to iśc i zbadać wzrok ;
chyba wszystkie tu Soni kibicujemy smile
zarezerwowałam sobie wypad  w lutym nad morze , będę leżeć i gapić się w fale bo do wody nie wejdę brr brrr.... zimna , a i mewy będę dokarmiać

51,767 Ostatnio edytowany przez Sonia2012 (2017-01-29 11:49:17)

Anna,
to cholernie milusie co piszesz, że mi kobicujesz smile
Ja tez czekam na jajecznicę wink

Ale jak na 3 roku zrezygnowała? na koniec? czy mówisz o lekarskich studiach?

Własnie przegladam oferty pracy w Uk i w Irlandii...
Moge przebierać...wydaje się, że mogę przebierać ...pierwsze "sprawdzam " będzie na pierwszym interview.
Mojemu manowi znalazłam ofertę- niezwykle ciekawą w zawodzie- w Dublinie...swiezutka sprawa...od pon działa.

Edit : Kamoa kosiam Cię smile też. A mewy będą Ci bardzo wdzięczne...zima ostrawa...nawet do mnie przylatują...głodne...a ja mam 10 km do morza

51,768

czesc Wam ....
Miłej niezieli .
Mrozik znowu zima wrocia .
A kiedy wiosa ???

51,769

Soniu ja do Ustronie Morskie smile

51,770 Ostatnio edytowany przez Sonia2012 (2017-01-29 12:40:31)

Kamoa, jesli real to  ...na priv smile
W lutym mam wykłady i troche praktyk, ewentualnie jakas sobota...z sunia bym się wybrała...oczywiscie jesli chcesz, no i lubisz psy.

51,771

Hejka ponownie smile

Kamoa no właśnie ja wytężałam wzrok przez co często wieczorem pobolewała mnie głowa,co kiedyś zdarzało się niezwykle rzadko.
Ogólnie z moim wzrokiem najgorzej nie jest, poprostu jak napisała Bulinka starość nie radość hmm
A nad tym morzem to na czym Ty chcesz leżeć,na piachu w lutym? http://psiakosc.com/emoty/emoty-1/szczerzyzebek.gif

Soniu oczywiście że Ci kibicujemy, jakżeby inaczej http://smileys.sur-la-toile.com/repository/Content/0057.gif

51,772 Ostatnio edytowany przez takasobiemamuśka (2017-01-29 15:36:37)

smile
Faceci...

51,773

Witajcie. A ja nadal sie kuruje w weekendy. Poczytalam was troche  duzo sie dzieje jak zawsze...  Bulinko ja rowniez mialam  torbiel i wlasniee lekarz zastosowal  hormony a nigdy wczesniej nie bralam. Po wybraniu calego opakowania... Moze tydzien.. Dostalam boli w nocy... Myslalam ze przejdzie.. W koncu moj zadzwonil po karetke poszlam sie szybko poprysznicowac zwlaszcza bolacy brxuch bo bole jak do porodu. I podczas mycia wyleciala.. Torbiel...tydzien zwolnienia bo nie bylam w stanie nic robic. I  spokoj  mam do teraz to juz kilka lat.
Bacha  ja na telefonie to nie widze ani obrazkow za bardzo bo pisze ze starego ale jesli chodzi o nazwę dekorator szkla to moj zawod wykonywany przez 13 lat. Malowalam bombki na choinke wazony itd. Ostatnio mialam zamowienie namalowac pejzaz na lustrze..
Co do mnie nadal choruje jakies paskudzctwo jest... Mam wysuszone sluzowki czy jak to sie mowi...usta popekane caly czas i slaba. Pozdrawiam was serdecznie i oby juz bylo cieplo...
Soniu a to juz cos wybierasz...jesli chodzi o prace.

51,774

Milionek toś mnie pocieszyła....Już się zaczynam bać.Myślałam,że to działa jak czary mary i ni ma,a Ty tu z porodem wyskoczyłaś.
Kaoma napisz jak już będziesz nad tym morzem,to telepatycznie do Ciebie dołączę.
Soniu cieszę się,że już widzisz ten koniec,który jest dla Ciebie nadzieją na lepsze życie.

51,775

Tak bylo u mnie.. Kazda inaczej przechodzi u ciebie moze byc po cichu i bez zbednych  boli itp.  Tyle moge  napisac na ile mi to dane bylo przezyc. Balam sie... A jakze  no ale przeciez nie ma innej mozliwosci zeby to wyszlo. Samoistnie...wazne zeby sobie poszlo i dalo spokoj. Zdrowie nasze jest na wage zlota... Bez tego nie xrobisz nic... A tyle jeszcze misji do spelnienia na tym swiecie...

51,776 Ostatnio edytowany przez Sonia2012 (2017-01-29 16:47:05)

zaraz dziewczyny...piszecie o torbieli na jajniku? jesli tak to nie mozliwe zeby wypadła pochwą! Mogło wypaść cos pochwą...jedynie, wiec nie była to torbiel jajnikowa- bo nie ma drogi połączenia anatomicznie jest to niemożliwe. Mógł to byc mięśniak, polip...cos co jest umiejscowione w macicy

51,777

Sonia2012 napisał/a:

zaraz dziewczyny...piszecie o torbieli na jajniku? jesli tak to nie mozliwe zeby wypadła pochwą! Mogło wypaść cos pochwą...jedynie, wiec nie była to torbiel jajnikowa- bo nie ma drogi połączenia anatomicznie jest to niemożliwe. Mógł to byc mięśniak, polip...cos co jest umiejscowione w macicy

Soniu wiesz to tez mozliwe az tak anatomii nie znam... A miesniaka malego mialam... Takze klocic sie nie bede bylo twarde i jak fasola plaskie lekko przezroczyste...

51,778

Soniu,to jak będzie z tą torbielą,czary mary i zniknie?

51,779 Ostatnio edytowany przez tajemnicza75 (2017-01-29 18:53:14)

Niedzielnie leniwie witam.

Markadia> ja mam co niedzielę taki plan wink... czasem nie wypali, ale plany są zawsze big_smile . Okulary +1 są najsłabsze (dość silne są)? Sama kupiłaś bez konsultacji z okulistą?

Bulinko> współczuję kochana, też brałam kiedyś hormony na nieregularne miesiączki. Dziwnie się czułam, byłam jakaś rozbita psychicznie, przytyłam... tak więc możliwe, ze to wynik hormonów. Ja osobiście uważam, że niepotrzebnie brałam, mi aż tak wybitnie nie pomagały. Troszkę uregulowały, a gdy przestałam brać to wszystko wróciło. Uznałam, że skoro mnie nie wyleczyło, tylko jakby sztucznie utrzymywało tę regularność, to nie będę się męczyć. Oczekiwałam wyleczenia a nie oszukiwania organizmu hormonami. Tylko to był mój przypadek, nie tak poważny jak Twój-nie sugeruj się mną.

Soniu> ja Ciebie tez podziwiam za chęci i determinacje. Już Ci to kiedyś pisałam. Wg mnie za tę naukę to powinnaś dostać order od prezydenta big_smile . Zresztą... jak wszystkie uczące się w tym wieku.

Bacha> ja spałam dziś do 11-tej.

Anno> jak to u mnie w pracy mówią "szał macicy" Cie dopadł ? Mogę sobie uszczknąć odrobinkę z tego szału wink .

Ja stale jestem senna i niewyspana. Oby do wiosny... życie mi ulatuje przez zaspane oczy.
Wczoraj upiekłam nowe ciasto- kisielowe, tak apetycznie wyglądało na zdjęciu... ale wcale nie jest smaczne. Nikt go nie je i pewnie oddam dla kurek, bo dooopy nie urywa smakiem. W dodatku spodziewałam się, że będzie smakowało jak kisiel, a tu zwykła sucha babka o dziwnym smaku hmm .
Dziś po obiedzie oglądałam stare zdjęcia, fajnie popatrzeć jak się ludzie zmienili, dzieci wydoroślały... wesoło i wzruszająco zarazem.

Wszystkie> dosłownie wszystkie Was gorąco pozdrawiam.

51,780

Hej hej za 2 h będę tu u Was,teraz relaks mam

51,781

http://pu.i.wp.pl/k,ODM3NjA0NjAsNTExNzgyMzQ=,f,34_t8_orig.gif

Asiu zgadzam się z Sonią,to nie mogła być torbiel to co wyleciało.jest to niemożliwe anatomicznie smile

A co do okularów to kupiłam je w rossmanie wiem że +1 są najsłabsze i właśnie takie mi odpowiadają.
Mają mi służyć wyłącznie do czytania malutkich literek i drobnych czynnośći jak np.szycie.
Poza tymi trudnościami wzrok mam ogólnie dobry smile

Właśnie teraz zajadam się szarlotką a od jutra zacznie się szkoła córki,koniec lebrowania smile

51,782

Markadia,a u mnie zaczynają się ferie.Trochę dłużej pośpię.

51,783

Witam,telepatyczną stawiam kawę i dobrego dnia życzę.Pędzę do pracy.

51,784

hey Mychy

za oknem przynajmniej u mnie jeszcze jest śnieg na trawnikach ...

http://imgup.pl/di/5RCYC5M6/wrobel-mazurek-zima-teremiski-034.jpg
                                            a sio lol zimo smile

kawcie zapodaje
                                         http://imgup.pl/di/I4C7/caffa-40.jpg
   i humorek na początek tygodnia

http://memytutaj.pl/uploads/2014/08/11/czy-mowienie-stary-sacz-jest-poprawne-otoz-lepiej-powiedziec.jpg
                                                              >>>>>>> lol

Taja spać do 11 stej   smile   nawet po Sylwestrze nie dośpię do tej godzinki smile
powiadasz ,że babka z kisielem niedobra smile  mam przepis na taką to dobrze wiedzieć .....

Milionek pracowałaś 13 lat - malując bombki ?    już zmieniłaś prace ???

te okulary kupowane w Rossmanie i aptekach ponoć są niezdrowe ....
do czytania mam też od paru lat ... od okulisty smile

Markadia - Sonia - Basia - Bulinka - Mamuśka pozdrawiam

51,785 Ostatnio edytowany przez takasobiemamuśka (2017-01-30 09:47:29)

smile
Hej kochane kobitki, dosiadam do kawy.
Najstarsza córuś wybyła na dwa dni, eh
Prawdziwa kwoka ze mnie.. sad
Najchętniej zgarnęłabym całą trójkę pod pióra i "siedzieć mi tu".
Wiem, wiem. Pracuje nad tym, ale brak mężczyzny nie pomaga i do koleżanek też mnie nie ciągnie za bardzo.
Mykam, posprzątam troche.

51,786

Dzień doberek w nowym tygodniu smile

http://cdn.lolmania.pl/2016/07/15794.jpg

Dziecię do szkoły poszło z niechęcią,na dworze było tylko -8 więc się nie dziwie,dobrze,że ma blisko smile

Idę ogarnąć siebie i chałupę papa big_smile

http://pu.i.wp.pl/k,NjA4OTc5MDgsODk5NDQ0,f,3-Miegodnia-1524.gif

51,787

Witajcie ja szykuje sie do pracy.
Tak Ba cha  wcale zmieniac nie chcialam ale... Kiedy nasz szef zmarl na raka  zaklad dzialal pol roku chyba i koniec.
Trzeba było  odejsc bo nas pozwalniala szefowa.Taakze tak to wygladalo...zanim szef dowiedzial sie ze ma raka chodzil  zamyslony... I chcial porozmawiac o tym co go trapi...ja akurat w tym czasie mialam problemy  swoje osobiste  i musialam wziasc wolne dwa miesiace i wyjechac..a szef do mnie  pani asiu prosze wrocic napewno.... Jeszcze dopuscil moj projekt mikolajka do produkcji.

Pozdrawiam i milego dzionka zycze.

51,788

Cześć coś do kawki na podwieczorek?Proszę bardzo osobiste moje Jaglane Bounty -niebo w gębie

https://images82.fotosik.pl/327/8c3d2a4be5d7bc02med.jpg

Muszę poczekać do jutra do drugiego śniadania,tak mam zaplanowany meni big_smile

51,789

Basiu przepis pliss

51,790

Hej, hej smile .

Markadia> na okularach i wadach wzroku się nie znam, ale ja mam - 0,50 i - 0,75 czyli jedynki nie są chyba najmniejszymi szkłami.

Bacha> Wiosna idzie big_smile , widziałam pąki na drzewach. Śpię tyle, bo ostatnio jestem straszliwie śpiąca. Senność moja jest nie do ogarnięcia.

Mamuska> sądzisz, ze chłop w domu pomógłby Ci zwalczyć przypadłość kwoki wink ? Nooo chyba, ze byłby niepełnosprawny albo nieporadny życiowo, ze musiałabyś koło niego skakać i niańczyć jak dziecko... ale domniemam, ze nie o to chodzi. Kochana... to siedzi w Twojej głowie czy masz chłopa czy nie... nie ma się co oszukiwać wink .

Milionek> wyczułam nutkę wyrzutów sumienia w tej przykrej historii. Szef z pewnością nie miał do Ciebie żalu.

Wszystkim życzę udanego tygodnia.

51,791

Witam,
choruje
zmarzłam w karetce dzisiaj
Pielegniarki nie powinny chorowac...to powinno byc ustawowo zagwarantowane

51,792

Cześć, mam ogromną prośbę. Jestem studentka i piszę pracę magisterska o objawach menopauzy. Jeśli miałybyście chwilkę czasu chciałabym żebyście rozwiązały mi ankietę potrzebną do pracy. Będę ogromnie wdzięczna.
Jeśli znajdą się chętnie Kobiety po 40 roku życia to proszę napiszcie w komentarzach lub prywatną wiadomość a ja wam odeślę.
Nie mogę wrzucić tak publicznie, bo nie chcę żeby ankieta doszła w "niepowołane ręce".

Bardzo proszę o pomoc

51,793

Mia...zajrzyj do działu studenckiego, tam powinno byc miejsce na wrzucenie ankiety

51,794

Znowu spałam!Niech mi ktoś zrobi herbatę albo late.

51,795

Bulinka....winowajca to z duzą dozą prawdopodobenstwa- hormony

51,796

Proszę Bulinko smile

http://s3.party.pl/styl-zycia/uroda/pielegnacja/herbata-z-ziol-328816-article.jpghttp://image.ceneo.pl/data/products/25703344/i-vialli-design-szklanka-z-podwojna-scianka-220-ml-amo-0276.jpg
Miłego wieczorku życzę smile

51,797

Wypiłam pół late i jest mi niedobrze ble...najałam się dziś krówek.Wszystko przez to,że były w promocji.

51,798

najlepiej słabość zwalić na promocję big_smile big_smile
Soniu następnym razem ubierz ocieplane reformy big_smile

51,799

tak tak dzięki wrzuciłam już tam ankietę.
Ale też zostawię to tutaj, ponieważ potrzebuje kobiet w wieku 40-65 lat, a na studenckim nie wiem czy znajdę wiele takich.
Bardzo proszę o pomoc! z góry dziękuję!
Napiszcie prywatną wiadomość to wam roześlę.

51,800

Już już kaoma

kasza jaglana surowa 1 szklanka
mleko roślinne 3 szklanki ja dałam półtora puszki mleczka kokosowego
woda 2 szklanki
wiórki kokosowe niesiarkowane 200 g to są ekologicznie bez dwutlenku siarki
ksylitol/cukier/jasny syrop 6 łyżek ja dałam ksylitol i tylko 4 łyżeczki
gorzka czekolada 1 tabliczka (100 g)
olej kokosowy 2 łyżki

Wykonanie:

Kaszę dokładnie przepłukuję wodą i zalewam 2 szklankami mleka roślinnego oraz 2 szklankami wody.
Gotuję, aż kasza się rozgotuje (około 20 minut).
Pod koniec gotowania kaszę słodzę i dodaję wiórki kokosowe oraz jeszcze 1 szklankę mleka roślinnego.
Czekoladę łamie na kostki, wrzucam do małego garnka, dodaję olej kokosowy i podgrzewam, mieszając, aż czekolada się rozpuści.
Kaszę z wiórkami blenduje dokładnie.Ja nie blendowałam dzisiaj
Do słoiczków nakładam na zmianę warstwy kaszy polane czekoladą.
Po ostygnięciu wstawiam do lodówki.
Smacznego!

51,801

tajemnicza75 napisał/a:

Hej, hej smile .

Markadia> na okularach i wadach wzroku się nie znam, ale ja mam - 0,50 i - 0,75 czyli jedynki nie są chyba najmniejszymi szkłami.

Bacha> Wiosna idzie big_smile , widziałam pąki na drzewach. Śpię tyle, bo ostatnio jestem straszliwie śpiąca. Senność moja jest nie do ogarnięcia.

Mamuska> sądzisz, ze chłop w domu pomógłby Ci zwalczyć przypadłość kwoki wink ? Nooo chyba, ze byłby niepełnosprawny albo nieporadny życiowo, ze musiałabyś koło niego skakać i niańczyć jak dziecko... ale domniemam, ze nie o to chodzi. Kochana... to siedzi w Twojej głowie czy masz chłopa czy nie... nie ma się co oszukiwać wink .

Milionek> wyczułam nutkę wyrzutów sumienia w tej przykrej historii. Szef z pewnością nie miał do Ciebie żalu.

Wszystkim życzę udanego tygodnia.

Tajemnicza nic mylnego...absolutnie nie w tym kierunku pisalam. Ba cha zdziwiona byla ze byc moze zrezygnowalam...nie  ja pomimo malych zarobkow kochalam to robic...zreszta jesli mam mozliwosc maluje nadal.

51,802

hey Dziewuszki wtorkowo

http://imgup.pl/di/3WXR/40-1.jpg
                                                                 >>>> lol

Basia ten Twój deserek wygląda b. apetycznie
gorzej ze składnikami smile

pozdrawiam Wszyściutkie  bez wyliczanki ...

51,803

hejka,
dosiadam do Basinej kawki,
Kamoa- reformy nastepnem razem- bingo !:))
Basiu Twój deserek wygląda miamniusio, jesli jeszcze pomysle, że na jaglanej- pychotka.

Wydobrzałam dzisiaj ...aspiryna angielska i polski rutinoskorbin.
Idę z sobą i dzieciem do stomatologa...

51,804

Witam!
Pospałam sobie .Ciekawe na ile mi to starczy hi...hi...Zaraz do pracy,tylko mąż wróci od lekarza,bo gwiazdy nie mam z kim zostawić.Dzisiaj jednak tylko liczniki spiszę i git.

51,805

heloł dziewczyny smile
Basiu super , wszystko mam oprócz eko kokosanek , dziś popołudniu zapraszam na Baśkowy deserek ,  mam jajka od szczęśliwych kur zaraz zabieram się za śniadanie ,
bulinko jesteś taka śpiąca, bo jak nakręcona spiralka od świtu do nocy "matka Tereska " wink
Milionek malujesz obrazy ?

Posty [ 51,741 do 51,805 z 85,597 ]

Strony Poprzednia 1 795 796 797 798 799 1,317 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024