Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

Strony Poprzednia 1 789 790 791 792 793 1,317 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 51,351 do 51,415 z 85,597 ]

51,351

Odp: Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

u nas tez wieje .....
rano zbierałam tez porozwiewane rzeczy . na podworku .
mysle , ze nie narobi wiekszych szkod

Zobacz podobne tematy :

51,352

hejka poświątecznie smile u mnie tez wieje jak w kieleckim , łapać niczego nie musiałam za to mnie zdmuchnąć się nie da big_smile kg przybyło
miłego .....

51,353

Witam!
Miałam iść rano po teściową,żeby przyszła do Majki,ale zrezygnowałam,bo by pewnie nie doszła na tym wietrze.
Ja już wróciłam z pracy.Teraz muszę ogarnąć mieszkanie,ale najpierw kawka.

51,354

Dzień dobry się z Wami smile .

http://psmraciborz.pl/wp-content/uploads/2015/12/swieta_swieta_i_po_swietach_2014-12-30_00-30-01.jpg
https://d-pt.ppstatic.pl/k/r/1/d2/76/549d830a8c08c_p.jpg?1427421359
http://www.motywujemy24.pl/upload/images/medium/2014/12/prooooosze_2014-12-25_22-52-51.jpg

Nie poszło w cycki sad .

51,355

Hej ,no już po świętach ale jeszcze stary rok trza pożegnać,
Na śnieżce wiało najwięcej a ode mnie do Karpacza zaledwie 60 km oj i w kominku nie chce sie palić ,na dzień dobry otworzyłam aby popiół zgarnąć a to mi sru wszystko na mnie masakra i nie palę za to sprzątam podłogi myje firanki piorę i jeszcze okna by sie przydało umyć bo czorne od tego cofnięcia z kominka.Nie wiedziałam że jestem jak orkan he he he Barbara szalona to tak ale jak orkan?Bachasiu a Ty ?
Dziewczynki to jak już wieje jak Barbara to co...już nie można palić w piecach?kominkach?Dobrze że grzejniki włączyłam bo wywiewa z każdej strony ale zimno nie jest,i co?czy ja mam coś nie tak z kominem czy u Was też sie tak dzieje?Wspomnę że nie cały czas tylko jak wiatr silniej podmuchnie to wywala na mieszkanie sad

51,356

U mnie się pali,ale w piecu w kotłowni.
Ciągle wieje.

51,357

No pali się,Baśka Orkan uspokoiła się he he ja zresztą juz też,jejciu od nowego roku znaczy się w Sylwestra postanowienie nie jeść słodkiego nie jeść słodkiego nie jeść słodkiego.....i do 18 i potem zero jedzenia,do końca lutego 12 kg muszę schuść big_smile udawało mi się w 4 tygodnie ale nie będę się wygłupiać.

51,358

Basiu ja do końca marca 15 kg na minusie od nowego roku.Tylko 3-ego mam urodziny,a syn 8-ego 18-stke.

51,359

hellou Dziewuszki

caffe mocna zapodaje
                                                   http://imgup.pl/di/MNBZ/1334139840-by-doknic-inner.gif

ależ macie łatwe chudnięcie i zrzucanie kg ....

ja tak nie mam ... buuuu   

pozdrawiam WSZYSTKIE ....

51,360

Witam sie z Wami w urodziny tygodnia .
Miłej srody .
Dzieki Basiu za kawusie ...
ORKAN BARBARA ustal , nie narobil wiekszych szkod u nas .

51,361 Ostatnio edytowany przez takasobiemamuśka (2016-12-28 08:33:02)

Hej z rana dziewczyny, dosiadam do kawki smile

51,362

tak szalał ORKAN BARBARA w Darlowie
https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s480x480/15621826_1200461470021925_2435860451295409793_n.jpg?oh=62032f78e1125eeca9ba456df5d2c1ad&oe=58EF67BA

51,363

cześć dziewczyny , dosiadam do kawki , blaszany kubek fajny smile
Ela niezły ten plusk , u mnie już spokój , słonko wyszło  i teraz widać wszędzie kurz ! okna jakby nie myte od roku big_smile ale co tam , w przyszłym to zrobię .
Basiu przyłączam się tez do takiego postanowienia , w przyszłym roku  mam dwa wesela trzeba stworzyć pozory lasencji big_smile

51,364

U nas tez wiatr sie uspokoił .
A rano mrozik był bo ziemiazmarzła była .
A teraz piekne słonko swieci

51,365

Witam Kochane!
Zapierdziel pod koniec roku w pracy i dopiero wrociłam wykamana.Jeszcze po drodze zapłaciłam rachunki,żeby nie mieć zaległości na nowy rok.Teraz szybka kawka i jakąś ciepłą kolację trza zrobić.

51,366

Witajcie lasencje smile .
U nas jakoś przeszedł ten orkan bez wielkich rewolucji, nawet nie wiedziałam, że był wink . Dowiedziałam się od Was, a potem z tv. Nie raz wiało u nas i to bardziej, a żadnego orkana nie zapowiadali, więc chyba tym razem nasz rejon ominął.
Pamiętam potężny orkan -chyba 3 lata temu- 6 grudnia. Jechałyśmy tego dnia do nefrologa i utknęłyśmy z młodą w 3-mieście na noc. Śnieżyca straszna, nic nie jechało i myślałam, że będziemy spać na dworcu. Jechałyśmy (jeśli to można nazwać jazdą) autobusem do rodziny na niespodziewany nocleg 2,5 godziny, a zwykle z dworca jedziemy do nich 20 minut.  Tyle czasu na stojąco, ściśnięci jak śledzie w puszce wink . To był prawdziwy koszmar... .

Tydzień wolnego minął i jutro do pracy sad .

http://www.xdpedia.com/obrazki/ale_jak_to_jutro_do_pracy_10322.jpg

51,367 Ostatnio edytowany przez Basia1973 (2016-12-28 17:10:31)

Bry laseczki

To chyba był ORKAN KSAWERY?Jeju pamiętam masakra a mówią że nie na daremno imiona są żeńskie a Ksawery to łon he he jedyny rodzynek
Ale mi sie nic nie chce ,byłam z piesami na działeczce poszalały trochę i teraz grzeją dupska w łóżku,ja też idę na chwilkę łodpocząć pa do potem

Orkany w Polsce
1.1    Orkan Pia 18 listopada 2004
1.2    Orkan Britta 1/2 listopada 2006 roku
1.3    Orkan Kyrill 18/19 stycznia 2007
1.4    Orkan Paula 26/27 stycznia 2008
1.5    Orkan Zizi 22/23 lutego 2008
1.6    Orkan Emma 1/2 marca 2008
1.7    Orkan Xynthia 28 lutego/1 marca 2010
1.8    Orkan Yoda 27/28 listopada 2011
1.9    Orkan Joachin 16/17 grudnia 2011
1.10    Orkan Andrea 4 i 5 stycznia 2012
1.11    Orkan Ksawery 5–7 grudnia 2013

51,368

tez chodze dzis jakas przymulona
chyba tez pojde dzis wczesnie do spania

51,369

A ja mam ochotę na wóde.

51,370

bulinko jak chcesz to masz
http://polki.pl/foto/4_3_LARGE/jaka-wodke-na-wesele-wybrac-1647317.jpg

51,371

no, wiedziałam kiedy wdepnąć smile
Ela wódkę leje Bulince.

Zawiozłam dziecko do szpitala z powrotem.
I chciałabym wygrac w lotka, tak z 30 tys. by mi starczyło smile
A i z sufitu mi kapie znowu po tym orkanie.

Niech sie skończy ten rok, kolejny będzie lepszy...jeszcze lepszy

51,372

hey kukam z fajniutkim obrazkiem

cacany nie ????

http://img8.demotywatoryfb.pl//uploads/201612/1482546608_v4w9ox_600.jpg

Sonia echhhh z tym Twoim Synciem   to masz utrapienie hmm

Basia obaliłaś ... to co nam wciskali ,że tylko żeńskie imiona mają te orkany smile

pozdrawiam resztę Mych ... lol

51,373

och soniu chlapnij se jednego na poprawe chumorku ..
wisz ja dzis tez w łazience patrze na sufit a tam takie dwie plamy od wody .
znowu w dachu gdzies woda leci .
ach przyjdzie gmina sylikonu wleje i za jakis czas znowu zaczyna le ic i taki jest ich naprawa .
takze witaj w klubie
http://bi.gazeta.pl/im/4/10405/z10405404Q,Jesli-mamy-dom-blizniak--to-teoretycznie-jest-koniecznosc.jpg

51,374

Ela, moj man dzisiaj na dachu znowu z papą walczył...było cudne słonko więc przeschło. A terazz Ace lata smile i chloruje ...
ide troszke mieska kupic ...chce mi sie placek po węgiersku smile

51,375

Dosiadam z winem, chociaż też wolałabym wódkę dzisiaj smile
Dziewczyny, miałam branie wink
Normalnie jeszcze się z tego śmieję
Eh faceci

51,376

widzisz mamuska nie tak zle , to wy wodeczke a ja winko bo wole

51,377

Mamuska smile no dawaj ...uchyl rąbka.

51,378

tak mamuska opowiec o tym adoratorze
czekamy

51,379

Ee tam, absztyfikant jak absztyfikant, co innego mnie rozśmieszyło.
Człowiek mieszkający obok sklepu metalowego, w którym robiłam zakupy, poszedł do domku skręcić dla mnie z elementów kupionych w sklepie, odpowiedni przedłużacz (był mi potrzebny o konkretnych parametrach i długości ) i ten zarywający mnie prędzej gostek, myśląc, że już wyszłam (a byłam za regałami, czekałam na człowieka z przedłużaczem)zaczął opowiadać dwóm innym o mnie, gdzie mieszkam, że się przeprowadziłam z Bydgoszczy (tu już miałam łzy w oczach z tłumionego śmiechu), że wszystko sama robię i w ogóle warto się zakręcić, bo nie mam faceta wink big_smile
Jak zobaczył mnie za regałami to był tak zmieszany, że aż było mi go szkoda, obśmiałam się tam z nimi, aż mnie brzuch rozbolał.
Aaa i umówiłam się z tym człowiekiem od przedłużacza, że wyceni mi i zrobi schody do piwnicy, bo stare już w rozsypce smile
Ot i cała historyja big_smile

51,380

Oj mamuśka może jakie weselicho na netkach przeżyjemy kiedy hi...hi...
Pozdrawiam serdecznie.
Flacha kupiona.Mąż pojechał i zakupił.
Co robicie w dziewczyny w Sylwka?Ja siedzę w domku jak zwykle,ale będę miała parke gości.

51,381 Ostatnio edytowany przez tajemnicza75 (2016-12-28 22:29:17)

My na Sylwka raczej w domu jak zwykle,  nawet mi to specjalnie nie przeszkadza wink . Oby się tylko nikt nie wprosił na domówkę hihi. Za duży jestem śpioch, obym dotrwała do północy, a potem łóżeczko i spać big_smile .

Kobity... czy któraś korzystała z zalando? Interesuje mnie, czy faktycznie mogę zamówić co chcę, a potem na ich koszt oddać? Nie ma problemów ze zwrotem kasy? Coraz więcej widzę kurierów z paczką zalando... a nigdy nie brałam pod uwagę zakupu u nich, bo to tak bajkowo brzmi. Mogę zakupić  co chcę i nie stracę ani złotówki odsyłając im towar? Toż oni będą stratni, a kto chce być stratny wink .

Dobrej nocy wszystkim.

51,382 Ostatnio edytowany przez takasobiemamuśka (2016-12-28 22:57:32)

Nie kupowałam w zalando, nie podpowiem niestety, ale myślę, że prawda
A spróbuj smile opowiesz nam, czy prawda.
Beata...no co ty, jakie wesele, lubię się pośmiać, pożartować..ot wszystko. smile
Pewnie zostanę już sama smile
Taki fajny klimacik mamy w domu smile ja i dzieci smile
Nawet trudno mi wyobrazić sobie mężczyznę tu z nami. Na poznawanie kogoś też potrzeba czasu, zaangażowania, bałabym się.
Chociaż nie powiem bardzo brakuje bliskości mężczyzny, dotyku, tego ciepełka smile
Sylwka spędzam z młodszą córą i rodzynkiem w domku smile
Będzie jeszcze córci przyjaciółka, będziemy szamać czipsy i pić piccolino smile

51,383

takasobiemamuśka napisał/a:

Ee tam, absztyfikant jak absztyfikant, co innego mnie rozśmieszyło.
Człowiek mieszkający obok sklepu metalowego, w którym robiłam zakupy, poszedł do domku skręcić dla mnie z elementów kupionych w sklepie, odpowiedni przedłużacz (był mi potrzebny o konkretnych parametrach i długości ) i ten zarywający mnie prędzej gostek, myśląc, że już wyszłam (a byłam za regałami, czekałam na człowieka z przedłużaczem)zaczął opowiadać dwóm innym o mnie, gdzie mieszkam, że się przeprowadziłam z Bydgoszczy (tu już miałam łzy w oczach z tłumionego śmiechu), że wszystko sama robię i w ogóle warto się zakręcić, bo nie mam faceta wink big_smile
Jak zobaczył mnie za regałami to był tak zmieszany, że aż było mi go szkoda, obśmiałam się tam z nimi, aż mnie brzuch rozbolał.
Aaa i umówiłam się z tym człowiekiem od przedłużacza, że wyceni mi i zrobi schody do piwnicy, bo stare już w rozsypce smile
Ot i cała historyja big_smile

az sobie tą scene w myslach wyobraziłam smile
no, no, zeby facet facetom opowiadał o babce, to niezła musi byc ta babka smile smile

Sylwester w domku, moze parka wdepnie do nas...

51,384

hey Dziewuszki lol

Mamuśka  a może ten facet w sklepie ... znajdzie jakiegoś normalnego absztyfikanta hiiii
kto wie co Cię czeka ... lol

http://imgup.pl/di/9DZF/zapodaj.gif

Taja nie kupowałam z Zalando ... bo ceny mnie odstraszają ...
widocznie mają porządne ciuchy w większość im jednak płaci a nie zwraca smile

caffka
              http://imgup.pl/di/8BYC/kawa-filizanka-serce.jpg

ja w Sylwka - siedzę w domu sama ... może pójdę o północy zobaczyć fajerwerki ??? ... bo mam blisko ...
i wszyscy tam walą ... przyjeżdżają z innych dzielnic czy okolicznych gmin smile

też chciałabym się położyć ... ale się nie da wrrrr
nie cierpię tych pojedynczych wybuchów ... dopiero można się położyć grubo po 1-wszej ...

pozdrawiam WSZYŚCIUTKIE ... piszące i czytające też ...

51,385

witajcie kolejnego dzionka .
  basia z kawa , dzieki .

ja jak coroku w domu , i raczej nabiaej sali bochlopaki tez beda siedziec w domu wiec chyba lulu pojdzimy

51,386 Ostatnio edytowany przez Kamoa (2016-12-29 09:14:30)

witam , dosiadam smile
tajem... moja sister korzysta z zelando , wiecznie coś zamawia, potem oddaje i znów zamawia itd..... z kasą też nie ma problemów (zwracają )

51,387

Witam!
To fajne to Zelando.Muszę tam pogrzebać w takim razie.
Co do tego Sylwestra,to myślałam,że to ja tylko taka dziwna jestem.Nie lubię poprostu imprez wśród obcych osób i tyle.

51,388

Dosiadam do kawki smile
Sonia smile oni gadają i będą gadać, bo jestem tu indywiduum, kobieta z trójką dzieci, sama, sama robi ogrodzenie, remont domu, karczowanie terenu, ocieplenie domu...a to jest wieś, w sumie na granicy dwóch wsi, tu prawie każdy każdego zna od lat, napływowi zawsze wzbudzają ciekawość, a co dopiero takie coś wink
Bardziej się mnie obawiają, dystansują, niż coś teges big_smile
Bachaś smile hehe ale ja wiem co będzie...w tym roku Woodstock albo kilka dni nad morzem na Mierzei Wi§lanej, którą polubiłam smile
Mam tam wyszukaną taką niezbyt ludną plażę.
A inne lata...czas pokaże. Na pewno nie będę się nudzić.

51,389

Mamuska, ale z zyczliwoscia się tez spotykasz, prawda?
Masz jakies psiapsiołki za płotu, jak mniemam smile
Mamuska, a ile za dom z ziemią...jesli nie chcesz nie pisz...bo tak sie zastanawiam, czy w 150 bym sie zmiesciła w razie w wink

Synek znowu w szpitalu, ale planowo po przepustce, włąsnie z lekarzem rozmawiałam...i w planie znowu przepustka i potem powrot. Ale troszke zchodzi z lekow...no zobaczymy.

Jakąś zupkę upichce...

51,390 Ostatnio edytowany przez takasobiemamuśka (2016-12-29 14:50:08)

Soniu smile a jakże, sympatycznie mi się tu mieszka, ludzie fajni, bezpośrednie sąsiedztwo też ok smile
Dzieciaki razem latają i tworzą sobie zabawy, tak jak ja to pamiętam z dzieciństwa.
Należe do ludzi otwartych, towarzyskich i aktywnych...a jednocześnie szukających enklawy spokoju w swoich czterech kątach...tutaj to wszystko mam i pomocnych, dobrych ludzi i prywatność.
W moim rejonie za 150 da się poszukać domek do remontu z dość sporą działeczką, kwestia wyszukania i negocjacji. Ale to nie są tereny podmiejskie, tam o wiele drożej.
Pogrzebałam w aktach notarialnych... Swój kupiłam tanio, ok 130 tysi, ale też był to bliźniak, w którym od lat nikt nie mieszkał, zarośnięty, do kapitalnego remontu było wszystko. Wymiana dachu, założenie co itd wymiana okien i drzwi i to wszystko przed zamieszkaniem, bo inaczej nie dałoby się tego wysuszyć i wygrzać.
Ale w 160 się zmieściłam.

51,391 Ostatnio edytowany przez tajemnicza75 (2016-12-29 16:09:18)

Witajcie smile

Oglądałam dziś ciuchy w tym zalando i nie wiem dlaczego są takie drogie.... chyba właśnie dlatego, ze muszą sobie jakoś wyrównać straty na zwrotach. Ciuchy wcale nie są jakoś wybitnie piękne, wg mnie przeciętne... no chyba, że za 1000...4000 zł, ale w moim przedziale cenowym nic specjalnego. Do tego materiał głownie poliester i inne sztuczne-mało eleganckie. To u chińczyka podobne rzeczy widziałam wink . Nie wiem... zastanowię się... może raz zaryzykuję.

Pozdrowienia dla każdej z osobna i wszystkich razem.

51,392

Hej czesc
Ja w Sylwestra w domciu siedzę już 4 rok,do mnie wszyscy przychodzą bo na rynku zawsze impreza,w tym roku nie ma i dobrze ale za to te pokazy fajerwerków,nie jestem zadowolona ze względu na pieski znaczy sie jednego mam takiego panikarza że aż sie boje o niego żeby zawału mi nie dostał,od małego petarda mu wystrzeliła koło niego jakieś debile bo inaczej nazwać nie mozna rzucili w niego i od tego momentu niestety boi sie panicznie bardzo,Muszę muzykę głośno robić i tak już sobie 5 rok przeżywamy bardzo ten Sylwester.
A tak w ogóle czuję sie dobrze nie mam doła a słodkie jem ale staram się panować nad sobą chociaż mi to nie wychodzi,dzisiaj byłam już na orbitku i na bieżni yeyeyeye jest dobrze,buziaki słodziaki

51,393

Zalando smile nie znam.
Jako studentka...zero zakupów ciuchow przez ostatnie 3 lata smile
tylko uzywane i to te konieczne.

Basia...orbiterek i bieznia, super tak trzymaj.

Mamuska...ciesze się, że dobrze Ci sie mieszka i odnalazłaś swój kawałek ziemi.
Ja wciąż szukam smile I pewnie za rok o tej porze będę za granicą.

51,394

Zrobiłam zakupy na sylwestra.Piję herbatkę i wpierdzielam słodkie.

51,395

Ja dopijam wino smile
Chłonę ciszę i zwalczam tęsknoty, albo je sobie natwarzam, jedno z dwojga.
Soniu, to po studiach planujesz przenieść się na stałe za granicę?

51,396

hellouuuu

http://img3.demotywatoryfb.pl//uploads/201612/1482341550_ybu3se_600.jpg

kawka zapodana
                     zapraszam
                                         http://imgup.pl/di/2O6T/e375f0aa2e3b.jpg

Mamuśka Ty to taka nasza "kobitka co żadnej pracy się nie boisz " smile

gdzie mieszkałaś wcześniej ??? w mieście w bloku ??? lol

pozdrawiam milutko WSZYSTKIE bez wyliczanki ....

51,397

Witajcie ...
Basiu dzieki za kawusie ....
No ja sylwka w domu z dziecmi .
Oni pewnie beda siedziec do połnocy aby moc ogladac fajerweerki ktore u nas ładnie widac jak wokoło strzelaja

51,398 Ostatnio edytowany przez takasobiemamuśka (2016-12-30 10:40:04)

Uśmiecham się serdecznie w nowym dniu i dosiadam do kawki.
Bachaś smile nie mieszkałam w mieście (poza krótkim epizodem), dlatego tak roz§mieszyła mnie opowieść pana w sklepie, remontowałam dwa domy, potem budowa od podstaw, teraz to czwarte miejsce, może dlatego nie obawiałam się wyzwania smile zawsze jednak mniej lub bardziej zurbanizowana wieś smile
Dzisiaj pokręcę się po domu i zmarnuję dzień, taki mam jakiś nastrój nijaki.
Posłucham co tam dzieci szepczą smile

51,399

hejka,
jakis rozlany ten dzien dzisiejszy u mnie smile
Mamuska, pytasz o moje plany, przymierzam się wyjechac z dyplomem w ręku. Nie wiedzę mojej przyszłości w kraju , a i dla syna lepiej będzie gdzies w cywilizowanym bardziej kraju smile.

51,400

Sonia, tak odebrałam, że masz już konkretny, od dawna ułożony plan, by zostawić wszystko za sobą, łącznie z krajem, a studia i pielęgniarstwo to inwestycja, zapewnienie finansowego bezpieczeństwa za granicą.
Jakiś czas temu myślałam o takim wyjeździe na stałe, odpuściłam, nie mogłabym zabrać dzieci, a sądownie byłoby mi trudno to przeforsować.
To spełnienia planów Soniu smile i zadowolenia z ich realizacji.

51,401

https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s480x480/15823280_1060280800749276_6743225204386983366_n.jpg?oh=38bf35847b8966ee12ce5b23916da484&oe=591F0B72

51,402

https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/15726461_1214878918599975_2883368910564734099_n.jpg?oh=03f5eaece10bd6bd492185aa6340d832&oe=58DAFA68

51,403

https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/15541424_235297963566821_441624757355380708_n.jpg?oh=c4954ab03187eaf077c43959527742d7&oe=58E0FA34

51,404 Ostatnio edytowany przez tajemnicza75 (2016-12-30 19:14:13)

Dobry wieczór pięknym paniom.

http://img.besty.pl/images/354/85/3548520.gif

Mam przesłanie na 2017 rok smile .

http://szafunia.pl/img/2013/2/10603.jpg

To do poklikania jutro.... udanej nowy wszystkim.

51,405

no i mam niechcianych lokatorów w kotłowni
myszki się zalęgły..chyba zima idzie smile
jutro trutke kupujemy i stary rok akcją MYSZKA kończymy smile

51,406

Piję sobie late z expresu który dostałam od córki pod choinkę,a pachnę perfumami,które dostałam od synów.Miło,że dzieci nie przejęły genów po tacie.

51,407

Bulinka masz dobre, fajne dzieci smile to Twoja zasługa.
Perfumy z Avonu ? wink

51,408

Perfumy Chantal Paris,chyba z wyższej półki.Soniu ja cieszyłam się tak samo z kubeczka do kawy.Dla mnie nie ważna jest wartość prezentu,ale to,że pamiętają o mnie.
Jak tam przygotowania do sylwestra?W domu,bo w domu,ale cuś uszykować trzeba.Ja będę od rana pichcić.Sałatkę gyrosa córka ma robić,a ja makaronową.Trochę mięcha upiekę,szampan kupiłam i imprezka gotowa.

51,409

witajcie ,,,, witajcie ,,,,,,,
milego dzionka

51,410 Ostatnio edytowany przez Ba-Cha (2016-12-31 07:52:57)

witajcie Dziewuszki w tym ostatnim dniu 2016.... witaj Ela smile

trza przygotować się odpowiednio

make-up strzelić smile
                                             http://img5.demotywatoryfb.pl//uploads/201612/1483117077_zzgca3_600.jpg

parę kaw zaliczyć

http://imgup.pl/di/DXU8/1e7a47e55212.jpg

Sonia Syncio zna troszkę angielski ?? 

pozdrawiam WSZYSTKIE ...

https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/15741165_1214230501998062_7522255768524444025_n.jpg?oh=b0213ff782406909162f5717e1e2319d&oe=58EED30E
      jak i każda DZIEWUSZKA hiii

51,411 Ostatnio edytowany przez Kamoa (2016-12-31 08:05:39)

witam , cześć Elka poczekam z Tobą na kawkę, Ba-Cha czekamy smile
bulinko słonko te prawdziwe to Chanel , liczy się gest i pamięć
Sonia zgadzam się z Tobą

zanim napisałam i wysłałam koleżanka uprzedziła , lecz kawy  brak smile makijaż zajeb...y big_smile

51,412

Cześć dziewuszki kochane,wleciałam na chwilkę odezwę się wkrótce

51,413

Tak Kama czekamyna kawusie ktora nam Basia niezawodna zaserwuje ..

51,414

Witojcie w ostatni dzień starego roku!
Czas zacząć przygotowania do pożegnania tego dziadka.Szampan już się chłodzi.

51,415

no to wieczorem imprezka sie szykuje hura

Posty [ 51,351 do 51,415 z 85,597 ]

Strony Poprzednia 1 789 790 791 792 793 1,317 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024