Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

Strony Poprzednia 1 783 784 785 786 787 1,317 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 50,961 do 51,025 z 85,597 ]

50,961

Odp: Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

Cześć wszystkim, niedzielnie i leniwie wink .

Basia> Ja też o babkach pomyślałam, ale co tam.... anioł też baba, tylko ktoś jej skrzydła obciął po zejściu na ziemię wink .... pewno jakiś chłop http://emoty.blox.pl/resource/gwizdze.gif .

Sonia> to gratuluję drugiej połówki rezolutnej i umiejętnej.  Mój nie umiał po ślubie nic, ani kanapki sobie zrobić ani wody na kawę wstawić. Tak go teściowa rozpieściła http://emoty.blox.pl/resource/zhm.gif . Teraz robi sobie sam kanapki do pracy, sam kawkuje, sam odgrzewa obiad i nawet parówkę zagotuje wink . Krótko po ślubie nauczył sie robić jajecznice i makaron ugotować (tylko zapomniał bo dawno nie robił wink ).
Generalnie już nie jest taki nieporadny jakiego go mamusia zrobiła. Jednak na wiele liczyć nie mogę, napewno nie na obiad, wyprasowanie, wypranie, umycie czegoś, zapłacenie rachunków czy porządne zakupy ( chleb i masło jest w stanie kupić wink ) . 
Gdy słyszę, ze jedni mężczyźni nawet okna myją, to mi gały na wierzch wychodzą. Refleksja mi sie nasuwa:  Jak można było tak syna własnego wychować, na kalekę czy niedorajdę życiową???

Eluś>  jakaś Ty zdolna, gratuluję. Ja umiem jedynie zacerować dziurę i to podobno jeszcze źle wykańczam heh. Życze dużo zamówień smile .

Wszystkie pozdrawiam serdecznie, zdrowia życzę komu trzeba.
Udanej niedzieli.
Zdrowym deserem częstuję.

http://www.mojadelicja.pl/wp-content/uploads/2015/11/deser-z-mango-jogurtu-naturalnego-z-macerowanymi-malinami-dessert-with-mango-and-natural-yoghurtBN.jpg

Zobacz podobne tematy :

50,962

Myślę,że każda z nas ma swoje mocne strony,a więc zalety i tak samo nasi panowie.Wzajemnie się uzupełniamy.Szkoda tylko,że my musimy być szyją.

50,963

Ciekawostka na niedzielny wieczór, zaczyna się ciekawie na 4.40 minucie. Polecam.

I jeszcze to:

50,964

hey raniutko w nowym tygodniu ....

od kawki trzeba dzień zacząć

http://imgup.pl/di/2QXV/kawa-ziarna-filizanka.jpg....

Taja dziwny jest ten świat ... lol jak cudzoziemcy śpiewają ....  hii

pozdrawiam WSZYSTKIE ...

50,965

Witam Was Kochani tak jak i Bachasia w nowym tygodniu.
U mnie zima nadeszła.Wpradzie lekko napruszyło,ale zimne wiatrzysko wieje i cieplej już nie bedzie.Mam nadzieję,że wiosna nadejdzie szybko.
Wczoraj wzięłam się za część papierkowej roboty i tą część zrobilam.Reszta może dzisiaj wieczorem.Tymczasem Majcia do szkoły,a mamuśka do pracy.Na razie piję Bachasiną kawkę.

50,966

o o jakie ranne ptaszki smile witam dosiadam do kawki
u mnie śniegu brak , zaczyna wyglądać słonko , będzie ładnie
miłego dnia życzę

50,967

Cześć witam w nowym tygodniu.
Dziwny jest ten świat drugie wykonanie bardziej mi się podoba ale oryginał piękny uwielbiam tą piosenkę także w wykonaniu Michała Szpaka,chciałabym tak zaśpiewać ale by mi wszyscy brawo bili he he ale marzenie.....no co...przecież nie karzą za marzenia
Zimo u mnie ale śniega niet
Pozdrawiam wszystkich,

50,968

hej ....
witam sie z Wami ....
Basiu jak zwykle niezawodna kawusia .....
U nas zima zima na ostro  napadalo sniegu dzieciaki sie ciesz .
a ja sad

50,969

Też nie lubię zimy.Nie cierpię odśnieżać i ślizgać się na drodze.Nie lubię ubierać się grubo.Uwielbiam wiosnę i lubię lato.

50,970

Dla dzieci to frajda śnieg,ale niestety dla kierowców bardzo uciążliwe i niebezpieczne a wariatów nie brakuje,a ja bulinko pewnie jak Ty ubieram z krótkim rękawem bluzeczkę i na to płaszczyk no i czapa musi być obowiązkowo,mi gorąco
Anno jak z Twoim zapaleniem błędnika?
DZIEWCZYNY GDZIE JESTEŚCIE ?...............................................chłOpaki też he he

50,971 Ostatnio edytowany przez takasobiemamuśka (2016-11-28 14:32:10)

Dosiadam do kawy.
Tak jak u Eli smile u mnie biało, troche rano miałam odśnieżania smile
Wróciłam niedawno z miasta, chyba się na chwilkę wyciągnę na tapczanie. Czuję nadchodzący sen hehe
smile dobrego przy poniedziałku

50,972

hejka,
u mnie tez sypneło ciutke, ale sie topi wiec mokrawo...
Jestem pierwszy dzien po OIOMie, w miare spokojnie...ale to przerzucanie na oddziały jest męczące.

Idę ziemniaki obierać smile
miłego dnia

50,973

Witajcie
U nas śnieżnie, wietrznie i nieprzyjemnie.

Basia, Bulinka> gorące dziewczyny. Ja mam podkoszulek, bluzkę, sweter i kurtkę puchową. Szkoda, że tak samo grubo nie mogę mieć na dłoniach, bo same rękawiczki to za mało... wink .

Pozdrowienia dla wszystkich bez wyjątku smile .

50,974 Ostatnio edytowany przez Kamoa (2016-11-28 20:45:02)

hej , hej wszystkim , na jutro zamówiłam
http://www.ariadna.pl/images/aktualnosci/upal.jpg
my kobiety kubimy ciepło , nieprawdaż smile

50,975

Oj tak...tak...lubię ciepełko,ale nie gorąco.Pocenie też nie wskazane.
Heh idę zaraz spać.Dziś w nocy miałam rewolucję żoładkową,więc się nie wyspałam.

50,976

upał to tylko na wakacjach, z basenem kapielowym i morzem ciepłym w zasięgu wzroku smile

Dziewczyny siedze w lekach i mam wrazenie, że czy dłuzej sie uczę tym mniej umiem...oj będzie pogrom jutro.
Ide spac, o 5 pobudka
dobrej nocy

50,977

Witam i kawkę telepatyczną stawiam.

50,978

hey Mychy

kawcie zapodaje
                                              http://imgup.pl/di/RRGR/sesja-gif.gif

też należę do tych co im jest gorąco
też pod kurtką chodzę w krótkim rękawku ...
wczoraj była zamieć ... to dobrze,że miałam przy sobie czapeczkę ... wiało sakramencko smile
w każdym sklepie się rozpinam ....  i tak jest mi za gorąco smile

pozdrawiam WSZYSTKIE ... lol

50,979

Bachasiu,to wszystko przez to,że +40-stki to gorące kobiety.

50,980 Ostatnio edytowany przez Kamoa (2016-11-29 11:50:09)

tak tak bulinko my przed 50 mamy takie akcje zimno ,ciepło big_smile (w każdym razie ja tak mam )
odzwyczajamy się od pór roku , pamiętacie trzydzieści lat temu ? pierwszego potomka urodziłam gdy była zima stulecia , śniegu 1,5 m na drogach a mój man ze mną do porodówki 'maluchem' przed nami wojskowy pług odgarniał białość , ah .. to były czasy smile
miłego dnia , dziś będę piękna idę zdjąć skórę z twarzy wink

50,981

Heloł, ależ u mnie pogoda piękna słoneczko i zimno jak diabli.

50,982

Cześć Lasie smile
Stawiam wieczorną meliskę... Któraś z Was pytała jak mój błędnik? Na szczęście dobrze. To tylko i aż reakcja nerwowa. Trochę za dużo zwaliło mi się na głowę. Zwolnienia nie przyjęłam, ale mam wskazanie do spoczynkowego trybu życia przez 2 tygodnie i 4 weekendy leżenia plackiem w łóżku.
Takżeten...
Podczytuję Was oczywiście przez cały czas :*

50,983

Witaj Anno szamanko to dobrze ze dobrze -odpoczywaj plackiem,należy się
A gdzie wszystkie?Tę podczytują ?

50,984

Dobry wieczór
Ja dopiero znalazłam minutkę i przeczytałam. Stosunkowo dobrej nocy wszystkim bez wyjątku (tym milczącym także wink ).

50,985

Dosiadam z wieczorną, niezdrową kawką.
Jutro również dniówka, więc nie kuknę.
Serdeczności wszystkim smile

50,986

hey raniutko Mychy

kawencje zapodaje
                                                   http://imgup.pl/di/VCHT/1334139840-by-doknic-inner.gif

Taja z tym wiecznym zimnem też tak kiedyś miałam ...
a jaką masz temperaturkę w mieszkaniu ... ?
jeszcze 2 lata temu ... było mi wiecznie zimno
bo na starym mieszkaniu nie wiem czy w zimie temperatura przekraczała 20 stp.
wychodziłam z zimnego mieszkania na zimne ... brrrr    ubrana,że ho ho 

teraz mam ciepełko - od 2 lat nie założyłam legginsów pod spodnie i jestem w krótkim rękawku ...
nie grzejemy na całego .... bo chyba bym się zapiekła ...
na noc skręcam kaloryfery ... co na tamtym mieszkaniu nie byłoby możliwe smile

Ann a jak Ci się ten błędnik objawiał ???

Kamoa kiedyś to były CZTERY pory roku ... teraz to nie wiadomo smile

pozdrawiam milutko WSZYSTKIE ....

50,987

Witam!
Basiu masz rację,że kiedyś to były cztery pory roku,a teraz chyba dwie:jesień i lato.
Dziś praca,liczniki,zakupy,obiad...i chyba na tyle.W piątek jadę z Majką na wycieczkę klasową do Gniezna do fabryki bąbek.
Pozdrawiam i miłego dnia.

50,988

Witajcie
Macie dużo śniegu?Bo u mnie nie ma i bardzo dobrze nie tęskno mi za nim

50,989

Cześć smile
u mnie śniegu brak , pierniki upiekłam , myślę że do niedzieli wytrzymają wink
miłej środy

50,990 Ostatnio edytowany przez tajemnicza75 (2016-11-30 15:18:30)

Hejka moi drodzy smile .

Bacha> temperaturę mam 23-25 st. C (im zimniej na zewnątrz tym wzrasta-tak piec nastawiony).  W pracy niestety 18-21 st i strasznie mi trudno wysiedzieć. Mam zimne uszy, zimny nos, skostniałe dłonie i stale siusiam. Nie mogę stukać na klawiaturze z zimna. W końcu zaopatrzyłam się w termofor i zawsze go trzymam na kolanach, wymieniam wodę co pół godziny bo tak szybko stygnie cholera jedna. Śmieli się ze mnie na początku, a teraz patrzą ukradkiem gdy im zimno i pożyczają gdy mnie nie ma wink
Jedni powiadają, ze tak mają osoby z niskim ciśnieniem i tu by się zgadzało. Inni mówią, ze jak przyjdzie przekwitanie to będzie mi wiecznie gorąco... a tu się dopiero przekonam wink . Ja źle reaguję na zimno, stawy mnie strasznie bolą (nawet staw żuchwowy), ale to akurat może być wynik boreliozy.
Reasumując: muszę się ciepło ubierać, aby przetrwać.

Błędnika tez miałam kiedyś: o ile pamietam zawroty głowy kosmiczne, mdłości i coś tam jeszcze.

Basia> śnieg jeszcze wczoraj był ale dziś zaczął padać deszcz i zrobiła się chlapa-ciapa. Z dwojga złego wolałam ten śnieg hmm .

Bulinka> ja bym powiedziała jesień i wiosna. Nawet lato nie jest takie jak za czasów dzieciństwa.

Pozdrowionka dla Kamoy, mamuski i wszystkich pozostałych!!!

50,991

Taja w sumie masz rację,że lepiej powiedzieć,że to jesień i wiosna.U nas sypało mocno i ślisko się zrobiło,ale na krótko,bo nie ma mrozu.

50,992

hey ... Taja niskie ciśnienie i praca w zimnie to co się dziwisz ,że jesteś wymarznięta  brrr

50,993

witajcie wieczornie smile
Wróciłam z praktyk i padłam do łozka, jeszcze dwa dni smile

Dziewczyny, ale jest jesien smile to ma prawo byc chlapowato.
Taja niezle z termoforem, a grzejniczka jakiegos nie prosciej wstawic?
Ja mam odwrotnie , wszpitalu ciepło, w domku chłodniej smile

50,994

Kurcze,a u mnie zrobiła się zima.Jak tak będzie sypać całą noc,to jutro będziemy tunele kopać.
Idę zrobić herbatkę z cytrynką.

50,995

Soniu> hmmm prościej powiadasz... . Mam w pokoju 3 starsze panie, którym wiecznie duszno i gorąco. Dziś rano było na termometrze 17,7 st, a one w krótkim rękawku i jeszcze chciały okna otwierać.... załamka. Nigdy by mi na ten grzejnik nie pozwoliły, nie wspominając o szefie.... bo kto niby ma płacić rachunek za prąd, hę? Termofor to jeszcze mało.... niedługo kupię sobie rękawiczki bezpalcowe i będę w nich siedzieć wink .

50,996

Taja, sorrry,  o wspołtowarzyszkach pokojowych nie doczytałam...
No, a zmiana pokoju...moze gdzies są ciepło lubne ludzie....jesli pokoje są inne. Nie wiem jak duża jest firma.
A rękawiczki bezpalcowe są super smile używam w aucie

50,997

Hej ja mam tak jak niskie ciśnienie to puls masakra ponad 200 a jak wysokie ciśnienie to puls spada do 40 jestem dziwnym przypadkiem profesorowie mi powiedzieli,w nocy mam 30 nie żyje po prostu he he ,także mam 24 na dobę 199 -i niżej czasem puls w co lekarze się dziwią że funkcjonuję-a jednak.Jadę 6 do kliniki na umówienie się zabiegu,kurcze,jakoś ciężko się umówić bo podadzą mi dajmy 19 styczeń a bo ja wiem czy będę dyspozycyjna? Teraz zaczyna mi się wszystko pierdnolićta z okresem i sama nie wiem czy bede miała czy nie czy bede przeziębiona czy nie bo wspomnę nie mogę być przeziebiona ani nie mieć okresu i jak ja mam to zrobić w tym wieku?he he

SPONIII gdzie jesteś

O innych nie wspomnę

50,998

....bry  witam śnieżnie ...grudniowo

http://imgup.pl/di/4O4N/20131229-103324-snow.gif

Bulinka chyba przez śnieg masz dodatkową robotę ??? tak ???

kawuśkę zapodaje
                                                   http://imgup.pl/di/J1NI/kawa10.jpg

Basia to masz wysoki puls ...

Taja przy 17 stp. to nie wiem czy bym w krótkim rękawku siedziała ? smile
bo ruszać się w tej temp. to fajnie ....

Sonia studiujesz wieczorowo czy jak ???
pracujesz zawodowo ???   

pozdrawiam WSZYSTKIE ....

50,999

Witajcie w grudniowy poranek,
Bacha, ja studiuje dziennie smile

mykam

51,000 Ostatnio edytowany przez takasobiemamuśka (2016-12-01 10:52:08)

Dosiadam wreszcie do kafejki,
Dopiero usiadłam do kawy i lampki wina, którą wczoraj wieczorem sobie nalałam, z dziećmi to Matrix wysiada heh
smile
Ale dobrze jest, zaraz farbnę sobie włosy, jutro myknę wieczorkiem na ploty i pazurki, a w sobotę wyczekiwany wypad na targi świąteczne.
Może jutro coś porobię remontowo, bo dzisiaj tylko pranie i sprzątanie.
Taja smile to ja mam odwrotnie z tym odczuwaniem ciepła, nawet w zimie rzadko zakładam skarpety, za to umieram w upały.
Dobrego dzionka wszystkim. smile

51,001

Witam wszystkich,kurde masakra wszystkie drewno co w piwnicy żeśmy znosili teraz wszystko na górę muszę do suszarni,normalnie pieczarkarnia zaczyna się robić,nie ma w ogóle żadnego przewiewu w piwnicy,skończyłam właśnie robić miejsce w suszarni żeby teraz od nowa nosić na górę,za dużo tego drewna jest żeby poszło na marne sad  także popołudnie mam zarezerwowane a w sobotę mam gości roboty dużo nie wiem kiedy ja ogarnę to wszystko
Do miłego mykam mychy

51,002

Basia aha skąd ja to znam , w zeszłym roku wrzuciłam drewno do piwnicy, całe szczęście, że tylko kilka przyczepek.
Mam cudownie wielgachną piwnicę, a drewna nie ma gdzie trzymać, na dworzu nie mogę, bo podkradają, mam tylko jeden blaszak, skład do wszystkiego, nawet samochód stoi na dworzu.
Kopytka opadają..jak mawia moja koleżanka.

51,003 Ostatnio edytowany przez tajemnicza75 (2016-12-01 18:27:34)

Witajcie smile .

Sonia> Nikt nie zmieni swojego miejsca, każdy przywykł do swojego biurka  wink , dodatkowo  każdy pokój to inny dział. A poza tym wszędzie siedzą takie ciepłolubne wink, tylko 3 osoby na kilkanaście to zmarźlaki... nie mamy więc szans wygrać ze starszymi gorącokrwistymi paniami big_smile . Natomiast te rękawiczki sobie kupię, już jakieś upatrzyłam. Ładne, eleganckie, nie będzie wstydu w takich siedzieć.

Bacha> ale numer...  mam taki malowniczy obrazek za oknem, jaki załączyłaś heh.

Mamuska> to jesteś jak te starsze panie u mnie w biurze wink . Mróz 14 st. C, a one w spódnicy i cienkich rajstopach. Nie wiem jak to możliwe wink .

Wszystkie pozdrawiam serdecznie i udanego wieczoru życzę, pełnego śmiechu i radości.

http://i1.kwejk.pl/k/obrazki/2012/05/b967d14cad062b5bca89e129baed44c2.gif

51,004

Hehe..ano smile

51,005

Ostatnio chyba trochę tego ciepła u mnie mniej.Dotąd cały czas chodziłam na krótki rękaw pod kurtką tak jak mówiłam,a teraz zaczynam się rozglądać za swetrem,bo chyba mrozów nie przetrzymam tak.Naprawdę to mam tylko dwa stare swetry i dwie bluzki na długi rękaw.
Jutro wycieczka.Idę spać.Jestem śpiąca.

51,006

hey WSZYSTKIM

kawulca zimowego zapodaje

http://imgup.pl/di/08HY/22029-791b4dedf5fde6e51494c08cd93ade52.jpg

Taja - mam podgląd na WAS wszystkie .... i widzę co się dzieje za oknem hiiiii

pozdrawiam .... i trzymajcie się cieplutko  ...

51,007

Witam!
Jaka u nas pi...piździ,a my z Majeczką się pakujemy.Do zobaczenia wieczorkiem i miłego dnia Wam życzę.

51,008

Cześć Dziewczynki smile

Dosiadam do porannej kawki i przytulam Wszystkie zgromadzone. Co dzisiaj porabiacie?

Bacha -> To Ty pytałaś o objawy błędnika? Otóż wirował mi cały świat (jak na karuzeli, albo po straszliwym pijaku) i traciłam równowagę. O odruchu wymiotnym nie wspomnę. Tagże tak. Było ostro.

Cieszyłam się wczoraj jak dziecko na widok śniegu. Tak pięknie u nas sypało, ze usiadłam w oknie i napawałam się widokiem. Dzisiaj za to jest taka rozjeżdżona breja, że idzie się utopić. Poproszę o podstawowy mróz... big_smile

Dobrego dnia Wszystkim :*

51,009

Dosiadam do zimowej kawki smile

51,010

hejka, jestem po ciężkim tygodniu na OIOMie, zaliczone smile do przodu
Teraz trochę oddechu...
Moja chatka wygląda jakby tornado przeszło...oj weekend na mopie mi się szykuje.
Poki co pod kocyki małe spanko smile
Taja...to faktycznie nieciekawie...ajajaj

a melduje, że śniegu nie ma

51,011

Dzień Dobry się z Wami smile .

Dziś rano śniegu nasypane po kostki heh, ale już zniknął, chlapa się ostała wink .
W pracy rano prądu nie było, potem niby włączyli, ale co chwilę wyłączali.... nie dało się pracować. Po powrocie do domu brak internetu, mąż wrócił wnerwiony z pracy i na wstępie mnie wkurzył, bo coś było na drodze....  po prostu apokalipsa, bo trochę śniegu spadło wink .

Głowa mnie rozbolała od tych przebojów... posłucham sobie prawdziwych przebojów dla relaksu.

Soniu> Ty chyba taka dobra dusza jesteś-co? Każdemu byś chciała nieba przychylić, każdego uszczęśliwić? Dobrze wyczaiłam?

51,012

hey sobotnio

kawulca zapodaje
                                           http://imgup.pl/di/8I8P/kawa-11.jpg

Ann z tym błędnikiem ...
lęk wysokości( całkiem niedawno odkryty ) i wrażenie ,że schody Ci umykają spod nóg .... to też to dziadostwo ???

Sonia studiujesz dziennie  oki smile
jak nie pracujesz ??? to z czego się utrzymujesz ??? smile  tak pytam ....  smile
odpowiedz tak z domyślunkiem lol

pozdrawiam WSZYSTKICH ....

51,013

hejka sobotnio,
oj Taja, Twoje pytanie ...pewnie mam duszę społecznika, poza tym moja praca jako opiekunka, za chwile pielęgniarka....uważam, że z powołania :)Chociaż mój terapeuta uczy mnie, żeby nie przeginać i siebie stawiać na miejscu 1....:) uczę się smile

Bacha...stypendium socjalne i dorabiam, szczególnie w wakacje...nie jest prosto, ale miedz całkiem dobrze stoi, wiec sprzedaż złomu smile metali kolorowych

miłej soboty

51,014

Witam sobotnio!
Miło było pospać sobe do 7:30,ale teraz głową boli,bo organizm nie przyzwyczajony spać 10 godz.

Podziwiam Soniu Ciebie na serio!Zresztą już Ci to wcześniej pisałam.Dużo jeszce tych studiów Ci zostało?Młodo się chyba czujesz wśród tych studentów?

Dziś i jutro siedzę w domku.Muszę posprzątać,ale to przecież domek.Tylko zakupy i Majcie zawieść na scholę.Poradzimy!Na obiad pomidorówka z wczorajszego rosołu ugotowanego przez męża i pierogi kupione w sklepie....a co...
Pozdrawiam,życzę miłego dnia i zaczynam....od kawy.

51,015 Ostatnio edytowany przez tajemnicza75 (2016-12-03 18:52:00)

Heloł lasencje smile .

Soniu> ja też podziwiam i Ciebie i wszystkie uczące się w tym wieku-naprawdę wielki szacun!!! Studia masz w kierunku "powołania" więc dobra z Ciebie będzie pielęgniarka. Szkoda, że ja takowego silnego powołania nie czuję i szkoda, ze tak mało jest tych co powołani są do swojego zawodu. Nie było by tzw. wypaleń zawodowych wink . Twoja terapeutka ma racje- Ty na 1 miejscu, potem najbliższa rodzina, potem dopiero cała reszta. Powodzenia smile .

Bacha> lęk wysokości moze mieć coś wspólnego z błędnikiem, na pewno ma choroba lokomocyjna, która mam (a miało minąć -mówili w dzieciństwie wink ).

Pamiętam gdy pojechaliśmy do Szymbarku do domku do góry nogami. Napisane było, ze osoby z zaburzeniem błędnika wchodzą na własną odpowiedzialność. Myślę sobie: "a co mi się tam moze stać? ". Na parterze jakoś wytrwałam (trochę się kręciło w głowie ale ok). Natomiast na pietrze.... zarzucało mną jak spitego, wyrżnęłam się jak długa i wstać nie mogłam. Tak się wszystko kręciło, ze nic nie widziałam na oczy. Nigdy czegoś takiego nie przeżyłam http://emoty.blox.pl/resource/th_girl_haha.gif . Reszta towarzystwa kładła się ze śmiechu, bo wyglądałam ponoć jak nawalona w trupa... ale żaden śmieszek mi nie pomógł wstać http://emoty.blox.pl/resource/icon_rolleyes.gif .  Na czworakach doczołgałam się do schodów i prawie się z nich skulałam w dół. Na parterze jakoś wstałam i wyszłam jak po breakdansie wink . Taka historia... .

Bulinko> ja śpię zwykle 8 godzin, jakoś mi wystarcza ale dziś dałam czadu... aż 11 godzin spałam big_smile .

Spo, Meg i inne milczki> puk, puk ... jest tam ktoś w ogóle?

Prawie bym zapomniała: chrustów nasmażyłam, częstujcie się smile .

http://pu.i.wp.pl/bloog/93659818/507546/chruciki_IB_big.jpg

51,016

witam zimowo
https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/15219599_1327443583973085_4853965888064178412_n.jpg?oh=509a06298b7cec6963db26f49de8ce30&oe=58B8D6C8

51,017

Dobry wieczór Wszystkim smile
Pozwolę sobie przycupnąć tak w kąciku, bo jeśli to kafejka dla dziewcząt po 40, to idealnie pasuję. 42 lata na głowie... Co ja piszę?! 18+ vat, tylko ten vat coś wysoki.
U mnie dziś było piękne słońce, choć przymrozek dał o sobie znać. To jednak lepsze niż wczorajsza plucha. Padało cały dzień.

51,018

Witaj Antje
tak to kafejka dla nas zagosc tu ....
u nas zimno tez słonko bylo w ciagu dnia a w nocy zapewne przymrozi

51,019

Witaj  Antie!Zostań z nami.
Właśnie usiadłam.Na koniec narobiłam galarety z mięsem drobiowym.

51,020 Ostatnio edytowany przez Kamoa (2016-12-03 21:17:38)

Cześć dziewczyny smile
tajem.. z wielką ochotą !! pyszności
Ela ty to masz humora wink
bulinko  zalatana kobieto ,  jeszcze galarety narobiła .....  smile
witam Antje
już jedzie  do Nas , rózgi na pewno ma ! byłyście grzeczne w tym roku ?
            http://us.123rf.com/450wm/eraxion/eraxion1301/eraxion130100365/17426574-biraz-noel-baba-ve-atl%C4%B1-k%C4%B1zak-3d-render-ill%C3%BCstrasyon.jpg

51,021

A co tam czym sie zamartwiac ..
Aby do wiosny

51,022

Eluś> piękne te bałwany wink . Mają ludzie pomysły heh.

Antje> witamy i zachęcamy do pisania. My wszystkie tu mamy wysoki vat wink .

Bulinka> to samo miałam zapytać, kiedy Ty to kobieto zrobiłaś w tym wiecznym biegu...?

Kamoa> ja zawsze jestem grzeczna http://emoty.blox.pl/resource/4_1_107v.gif

Udanego wieczoru wszystkim i dobrej nocy każdemu z osobna.

51,023

Dziękuję za ciepłe przyjęcie. smile

elzbieta47- u nas już jest -1, przy ziemi pewnie o wiele zimniej. Masz rację, byle do wiosny. Ja jestem ciepłolubne stworzenie. Czekam na wiosnę jak na wybawienie.

bulinka_1969 - to ja dziś przyznaję bez bicia, że miałam dzień leniwca. Zrobiłam tylko sałatkę jarzynową. Wczoraj przywieźli nam nowe meble do kuchni i trzeba było powstawiać wszystko do środka. Uznałam, że dziś trzeba odpocząć. wink

Kamoa- no wiesz... jedzie, jedzie... Chyba będzie trzeba poprzebierać się za janiołki, to może choć na nieco grzeczniejsze wypadniemy. wink

51,024

Witam
Ojeju goście poszli szkoda a tak fajnie jest....
Dzisiaj Barbórka a więc najlepszego wszystkim i sobie Basiunie zdrówka i stówka
Dobranoc do za parę godzin się zjawię i postawię jakąś flaszeczkę

51,025 Ostatnio edytowany przez Ba-Cha (2016-12-04 06:36:03)

hey raniutko niedzielnie

kawuśkę zapodaje
                                               http://imgup.pl/di/TOOB/kawa-17.jpg

Antje witaj w pogodnej cafejce smile

Taja pochichrałam się z Twojej przygody w Szymbarku ... lol

Basia to ja pierwsza dziś poleje

http://imgup.pl/di/N5JZQBBY/awesome-gifs-you-can-just-watch-over-and-over-again-13-gif.gif

Sonia też pytam : ile zostało do dyplomu ????

pozdrówa niedzielna ....

Posty [ 50,961 do 51,025 z 85,597 ]

Strony Poprzednia 1 783 784 785 786 787 1,317 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024