Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

Strony Poprzednia 1 782 783 784 785 786 1,317 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 50,896 do 50,960 z 85,597 ]

50,896

Odp: Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

Cześć wszystkim.

Basiu> dlatego nie obchodzę własnych urodzin, imienin, a mikołajki traktowane są u nas jako tylko dla dzieci.  Problem z głowy, kasa w kieszeni wink .

Bulinko> andrzejek też nie obchodzę, nie leję wosku ani alkoholu wink więc witaj w klubie heh smile .

Spadam na pks, jadę do miasta seksu i biznesu. Pozdrówki wszystkim.

Zobacz podobne tematy :

50,897

Taja,a jakie to miasto odwiedziłaś,bo normalnie ciekawość nie daje mi spokoju hi...hi...
Wróciłam z pracy.Dziś lepiej się czuję.Chyba powodem zmęczenia /bólu nóg/były buty.Jutro myje okna w domu.Chyba,że pogoda się zepsuje.

50,898

hejka,
mgła rozpieła się nad miastem.

Mamuśka i jak wyrok ???
Potrwornie zimno w domu, palimy jak wracamy z zajęć ...brrr
Basiu smile no własnie cena białego szalika jest oszałamiająca...przekracza mój budzet 3 krotnie smile

50,899

Soniu,żeby nie mój zmarzluch mąż i Majka,to bym paliła tylko w weekendy.U mnie jest w domu za ciepło jak na mój gust,ale ja całą zimę chodzę w krótkim rękawku pod kurtką,a rajstop moja garderoba nie posiada.

50,900

Wróciłam.

Bulinko> Gdynia jest tym miastem hehe.

Powiem Wam, ze ja już nic nie rozumiem.  Młoda nie moze wykonywać wszystkich ćwiczeń na wf-ie z powodu pogłębionej lordozy. W tym roku szk. wszedł durny przepis, że zwolnić z wf-u moze tylko lekarz wypisując konkretnie wszystkie ćwiczenia jakich dziecko nie moze wykonywać. Pediatra mówi, ze ona nie ma pojęcia, w końcu ćwiczenia to działka wuefisty.  Poszłam więc do ortopedy, który zdiagnozował lordozę i on na to, ze to rehabilitant zna się na ćwiczeniach. Jechałam więc do rehabilitanta, a on wielkie oczy, ze odkąd to rehabilitant zaświadczenia wystawia, ze to ortopeda powinien.
Weź tu bądź mądry człowieku.... każdy potwierdza zgodnie, ze pewnych ćwiczeń jej nie wolno np.mostku, ale nikt nie wystawi zaświadczenia.
Do kogo mam w końcu iść????
Ktoś wprowadził jakiś martwy przepis. Ja wiem, ze chodziło o nadużywanie zwolnień z wuefu ale bez przesady. Nie mógł pediatra zwyczajnie napisać zwolnienia z ćwiczeń mających pogłębiających wady postawy? To musi być szczegółowe z wypisaniem każdego ćwiczenia. Nie dziwię się, ze lekarze się na tym nie znają, gimnastyka to nie jest ich działka. Tylko co ja mam teraz zrobić????

http://demotywatory.pl//uploads/201206/1338845477_by_paulinee_600.jpg

50,901 Ostatnio edytowany przez takasobiemamuśka (2016-11-23 22:56:20)

Soniu smile ogłoszenie wyroku dopiero w piątek, muszę znowu gnać w miasto. Żeby nie tracić czasu i paliwa może rozejrzę się za prezentami dla dzieci i wymienię kasę na euro, musimy mieć trochę kieszonkowego podczas wycieczki.Szkoda, że kurs podskoczył hmm
Dobrej nocy wszystkim smile
Taja smile poprosiłabym lekarza o takie ogólne pisemko, że córka nie może wykonywać ć wiczeń majcych negatywny wpływ na w/w schorzenie i tyle i niech wf ista ocenia, które z proponowanych przez niego ćwiczeń do takowych należy.
Można też poprosić wf istę o taki spis ćwiczeń i lekarza o potwierdzenie, u nas dałoby się to załatwić.

50,902 Ostatnio edytowany przez bulinka_1969 (2016-11-23 23:57:38)

Jeżeli chodzi o zwolnienie z wf,to też miałam problem ze starszą.Miała zwolnienie ze wszystkich ćwiczeń do ktorych używa się dłoni.Miała te zwolnienie od dermatologa.Córka ma uczulenie na kobalt i nikiel.Obkawia się to bomblami na rękach,które pękają i tworzą się strupy,gdy się nie weźmie w odpowiednim czasie lekarstw.Oczywiście wuefistka nie miała Jej za co wystawiać ocen.W rezultacie z powodu uczulenia miała od drugiej klasy gimnazjum całkowite zwolnienie.
Taja mamuśka dobrze mówi.Trochę okrężną droga,ale może coś wskurasz.

Likier czekoladowy popijam.Jeden syn po maturze próbnej,a drugi jutro próbny egzamin zawodowy ma.Trzeba się odstresować.
Taja chyba pomyślę o wyjeździe do tej Gdyni jak mnie mąż wkurzy.

50,903

Helloołłł witam wszystkich.
Gdzie te chłopaki u Nas?Gdzie  kobitki jesteście helloołł nooo....
U mnie 14 stopni ciepło ptaszki ćwierkają,słoneczko normalnie wiosne czuje juz chyba ale niestety ma być co raz zimniej,jeju znowu trza czekać-byle do wiosny byle do wiosny...

50,904

witam nocnie smile
Taja, gdy przeczytałam o perypetiach zwolnienia z wf-u to pomyślałam tak jak Mamuska smile
najpierw porozmawiałabym z wfistą.

Mamuska ...to aby do piątku.
Ale zimnica...muszę węgiel kupić...nie ma rady...do tej pory na drewnie.

50,905

A ja muszę kupić drewno bardziej kaloryczne bo te z działki co mam to szybko pochłania słyszałam że buk jest bardzo dobrym drewnem do kominka,

50,906

Tak Basiu, potwierdzam, buk jest bardzo dobrz do kominka, szczegolnie sezonowanz buk...ale tez i dosc drogi, u mnie 160 za kubik

50,907

No to tyle samo bo 2 kubiki zawołał 320 zł z dowozem,nie wiem czy mi starczy na miesiąc ?Jak ja uwielbiam jak sie pali w kominku ,mąż ostatnio przywiózł 2 skrzynie duze drewna i mówi nooo na tydzień powinno starczyć a ja w dwa dni przeleciałam to drewno hi hi,ale to szybko sie spaliło bo mało gęste,ale myslę że ten buk trochę potrzyma ,i dziękuję za potwierdzenie że jest dobre bo ja nie znam się,a jeszcze trudniej bedzie mi rozpoznać czy to buk?Bóg jeden bedzie wiedział

50,908

drewno bukowe jest dosc jasne, a kora ma charakterystyczny ciemny, ale jednolity kolor

50,909

Witam!
Jak opowiadacie o tych kominkach,to z jednej strony trochę Wam zazdroszczę,a z drugiej mam mieszane uczucia.Otóż do urodzenia Majki paliłam w piecykach w domu.Prawie jak kominek można by powiedzieć.Tylko,że z tego było tyle kurzu i brudu ,że marzyłam o centralnym ogrzewaniy.Dodam,że wychowana byłam w blokach.Nie wiem jak to jest,ale kominek też kojarzy mi się z kurzem.

Ja dziś pracuję w domku i będę kukać pewnie częściej.Życzę Wam miłego dnia.Tym poobrażanym z jakiś powodów tylko czytającym też.

50,910

...doberek WSZYSTKIM ....

zaglądam kawcie popijając

http://imgup.pl/di/PBF0/692147kobieta-pije-kawe-s.gif

zawsze kominek mi się podobał ...  lol

na starym mieszkaniu jak miałam piece kaflowe ...
to lubiałam słuchać tego "trzasku" ognia ....   lol

miłego czwartku ....

50,911

W netkach cisza i spokój,a u mnie radyjko gra.Pościel pozmieniałam i już się pierze.Teraz biorę się za okna.Tylko drugie śniadanie skończę.
U nas mgła i zimno się zrobiło.

50,912

CZeść wszystkim

Dziewczyny, ja od tego zaczęłam, ze poszłam z ogólnym zaśw do wuefisty i stąd wiem, ze od września są nowe przepisy wprowadzone przez ministerstwo (tylko nie wiem teraz czy zdrowia czy nauki), że ogólne zaśw nie moze być. MUSI być zaśw z wypisanymi dokładnie ćwiczeniami jakich nie moze dziecko wykonywać. Nie wierzyłam, więc poszłam do dyrektorki i tak samo mówiła, że lekarz musi wypisać każde ćwiczenie jakiego dziecku nie wolno, bo wuefista nie musi wiedzieć co wpływa negatywnie na schorzenie (w końcu nie jest  po medycynie). Zaklinała się, że nie moze przyjąć tego ogólnego zaśw bo w razie kontroli będzie za to odpowiadać. Tak więc jestem w czarnej dupie.
Lekarz mówi, ze sie na ćwiczeniach nie zna, nauczyciel, ze na chorobach, rehabilitant, ze on nie jest uprawniony do wystawiania zaświadczeń i tak w kółko. A dziecko na tym cierpi.... .  Jeden spycha na drugiego...i  tak się zastanawiam czy tego tematu nie podsunąć jakimś mediom wink . Niech mnie jeszcze trochę powkurzają, już raz tak zrobiłam i sprawa była w mig załatwiona wink .

Bulinka> ale ze starszą to miałaś wcześniej takie problemy-prawda? Nie od września tego roku(?) bo ten przepis wszedł teraz dopiero.

50,913

Tak Taja,to było kilka lat wcześniej.
Z tymi mediami,to dobry pomysł.

50,914

doberek  .... lol a co to za bunt na pokładzie ???? he ??? lol

caffa zapodana
                                           http://imgup.pl/di/5S9A/557kawa-animation-kwiaty-.gif

Bulinka ile okien umyłaś ... ?? smile

50,915

Dosiadam Bachaś smile
Nie chce mi się wstać, na leżąco wychleptam.

50,916

Witam w piąteczek!
Bachasiu wszystkie okna umyłam i całą posciel przebrałam i wyprałam.Tylko firany nie są powieszone,ale to zrobię popołudniu.Rano do pracy,w południe no pogrzeb teściowej naszej fryzjerki wiejskiej,a potem dalsze porządki.
W niedzielę bycze się w domku.Chyba,że wybiorę się z Majką na trolle do kina.
Pozdrawiam wszystkie pracusie!

50,917

hejka,
za juz z zakupow...pomidorowke robię. Dzisiaj wolne, węgiel załatwiam i prace zaczynam pisac.
miłego piątku smile

50,918

Witam
Wróciłam łod fryzjera kolorek rudy z wstawkami czarnymi jest,mogę świętować Andrzejki.
Mam też pomiedorówkę i nie wiem co dalej chłopakom zrobić na drugie..
Rozpalam w kominku big_smile ale strzela fajnie,mykam na razie do potem

50,919 Ostatnio edytowany przez Sonia2012 (2016-11-25 14:57:43)

Pomidoro...upichcone smile Basia, ja drugiego nie robię smile
Wegiel zamowiony...czekam.
Uprzatniete pod wegiel...
A praca pisemna...lezy i kwiczy smile

50,920

Ale mi narobiłyście smaka na pomidorówkę, ślinotok mam kurde smile
Jutro zrobię smile
Już po ogłoszeniu wyroku, pozew byłego męża oddalony w całości, mogę w poniedziałek pojechać do komornika po zaświadczenie o nieściągalności i jeszcze zdążę złożyć w GOPSie w tym miesiącu, wyrównają za listopad w grudniu...fajnie smile
A teraz szybki obiad, do brata oddać kasę za mebelki i na nockę
Co do kominka...zawsze chciałam, były plany, ale nie zdążyłam och zrealizować, teraz mam zostawiony jeden piec w dużym pokoju i może kiedyś przerobię smoka na kominek...kto wie? smile
Dobrego smile

50,921

Mamuska, to mozesz odetchnąć smile ciesze sie razem z Tobą.
Węgla pilnowałam z godzinę , moj gdzies pojechal pilnie....zmarzłam i zła jestem.
Przymierzam się do dyplomówki...

50,922

Mamuśka gratuluję wygranej.Na święta pieniążki jak znalazł.

Soniu ja też zmarzłam na tym pogrzebie.Jesienna wiosna niestety za nami.

50,923

Bulinka, Mamuska nie dostała ekstra kasy- jest bez zmian ...jesli dobrze zrozumiałam smile ex ządał obniżenia alimentow, sąd pozew oddalił...Mamuska zgadza sie?

A ja mam sprawę o podział majątku...własnie dostałam odmowę adwokata z urzędu...będę sie odwoływać od decyzji...jakby którać miała gotowca, to ja chętnie...

50,924 Ostatnio edytowany przez takasobiemamuśka (2016-11-25 19:10:30)

Ano...były chciał obniżyć do 200 zł na dziecko, sędzia powyciągał jego niejego iwestycje ( buduje dom na działce rodziców obecnej partnerki, ma dwa samochody itp), a kasa będzie od listopada z funduszu alimentacyjnego jak zdążę w tym miesiącu złożyć papiery w GOPSie, bo czekałam na orzeczenie, by zwyczajnie wiedzieć co mówić u komornika, inaczej musiałabym jechać do Bydgoszczy jeszcze raz, szkoda czasu smile
Sonia z perturbacjami, ale podzieliliśmy, jakimś cudem, bez udziału sądu, więc niestety mie pomogę.

50,925

Dobry wieczór.

U mnie też dziś pomidorówka wyjątkowo hehe (jakiś dzień pomidorówki chyba). Zawsze w piątek jest ryba jakaś, ale miałam dziś niespodziewane wyjście więc musiałam rodzinie coś na szybko upichcić i drogą dedukcji padło na pomidorówkę wink .

Udanego wieczoru wszystkim.

50,926

hej Taja w pomidorowkowy dzien smile

a Ty nie robisz moze podziału mjątku? smile

50,927 Ostatnio edytowany przez tajemnicza75 (2016-11-25 19:51:25)

Soniu> niestety nie i mam nadzieję, że nie będę nigdy robić smile . Nawet nie znam nikogo, kto by robił. Tak więc nie wypowiadam się w tej sprawie.

Ja akurat nie obchodzę, ale wiem, ze inni lubią sie bawić na Andrzeja... tak więc:

http://woleto.pl/demoty/_505d60ac84ec2.jpg
http://i.pinger.pl/pgr356/d84438790016c50e5049ef66/andrzejki2.jpg

50,928

Taja, zartowałam smile
Moze jutro wosk poleję, zobaczymy czy imprezka wypali...bo sie towatrzystwo pochorowało

50,929 Ostatnio edytowany przez Sonia2012 (2016-11-25 20:15:30)

dubel

50,930

Taja ja pamiętałam o co chodzi z tymi alimentami Mamuśki,ale o to chodziło,żeby nie obniżyli.Mamuśka zaś napisała,że Jej nadpłacą w grudniu,więc przed świętami jak znalazł.
Wieczór przy lampce likieru się szykuje.

50,931

Bry bry na wieczór.
http://images81.fotosik.pl/191/c46bc5bd26148bb1med.jpg

50,932

hey raniutko sobotnio

zapraszam na naoczną lol kawcie
                                              http://imgup.pl/di/1BZZ/kawa3.jpg

Mamuśka co za SKURWENSENY lol są Ci ojcowie z Bożej łaski smile
dobrze,że alimenty masz większe ....

Basia tego Barrego z robaczkami - oglądałam często jak je wpierdzielał .... smile

milutkiej soboty WSZYSTKIM ....

50,933

witajcie,
dzisiaj w nocy obudziło mnie bulgotanie wody w grzejnikach, temperatura na piecu podniosła sie do temp 110 stopni...mogło dojsc do wybuchu...nie doszło. Moje emocje sięgneły zenitu...

Kawusia i do pracy....w lodówce mrozi się finlandia na dzisiejszy wieczór...
dobrego dnia

50,934

cześć Wam smile pojawiam się i znikam i znikam ....... , obudziłam się o 4  i bez przerwy nucę
dosiadam do kawy

50,935

Nici z wczorajszego likieru.Położyłam się koło Majki i zasnęłam razem z Nią.Obudziłam się o północy.Nie straszyłam.Poszłam spać dalej.
Miłego dnia dla wszystkich.Odpoczywajcie!

50,936

Dosiadam do sobotniej kawki smile
Dzisiaj szaleję, piorę, sprzątam, zarabiam ciasto na pierniki, gotuję pomidororo smile
A może i dokończę malowanie w kuchni.
Sonia założone węglem i poszło w temperaturę, ja tak latem machnęłam miałem, a miałam odkręcone tylko na wodę, całe szczęście, że dzieci nie zignorowały piszczenia i zadzwoniły do mnie do pracy...przeżyłam horror.
Kama smile aha jak się taka piosenka doczepi to cały dzień jedna nuta w głowie hehe
Bachaś smile aaaa tam, niech se chłop żyje po swojemu, i tak takie błędy finansowe robi, że nawet mnie bierze na litość hmm
Jeszcze troche a sam sobie krzywdę zrobi jak do niego dotrze co nawywijał, kwestia kilku lat.

50,937

A ja mam zapalenie błędnika. Nie pytajcie. Zbieram się na ostry dyżur otolaryngologiczny... Oby mnie nie położyli. sad

Pozdrawiam Was serdecznie.

50,938

Anna...koniecznie jedz na ostry dyzur...czasami lepiej jak położą  smile ale jak nie chcesz, zawsze masz prawo odmówic
Bulinka likier na dzis sie przyda, wszak Andrzejki smile
Mamuska...masz bystre dzieciaki...racja zagotowało się od węgla...błąd mojego mana..nie włączył pompy...ale miał za swoje, zerwałam się na równe nogi w nocy , a on w slipkach poleciał do kotłowni, nawet szlafroka nie naciągnął na siebie...i jeszcze go wysłałm po fajki o 1 w nocy...w nagrodę. Wziął psa i na piechotkę na stacje paliw najbliższą...sunia miał radochę, ja tez wink

50,939

To macie dziewczyny przeboje.
U mnie też kiedyś woda się zagotowała.Mąż szybko upuszczał wodę i dopuszczał zimnej.

Błędnik kurcze poważna sprawa.Lepiej tego nie lekceważyć.

Siedzę na wulkanizacji,bo mąż zmienia opony.Jak zwykle ja do wszystkiego.Musiałam przecież wybrać.

50,940

hahaha, Bulinka, rozbawiłaś mnie ...hihihi...ze niby wzór bieżnika masz wybrać ...hahhaha

50,941 Ostatnio edytowany przez Basia1973 (2016-11-26 12:00:54)

Cześć dziewczynki miłego dnia wszystkim,kawa jeszcze nie wypita bo ide zaraz do pracy pomóc i tam sobie wypije.
Anno bardzo to poważna sprawa i niestety muszę Cię zmartwić ale trzeba leczyć szpitalnie w celu zlikwidowania stanui konieczne są antybiotyki, które podaje się dożylnie.Chyba że bedzie wszystko dobrze a bedzie na pewno. Ściskam mocno wszystkie.Wracam po 15 i szybko szykuje się na 17 i bede dopiero jak wrócę.
Kamoa musiał Ci jakiś Józek za skórę wleź he he i nie darujesz mu tej nocy....że tak sobie nucisz piosnkę tą

50,942

Soniu,no co Ty przecież ja wyrocznią jestem w tym domu,ale jakby co,to ja jestem winna.Kupiliśmy używane.

50,943

Bulinka, no ktos musi rzadzic i grac pierwsze skrzypce smile

50,944

Witajcie lasencje smile .

Przeboje życiowe są u każdej na zmianę. Wspieram duchowo wszystkie potrzebujące.

Bulinko kochana> jak wychodziłaś za swego małżowinka, to już wtedy był taki nieporadny życiowo, czy zrobił się taki nagle po ślubie wink . Retorycznie pytam, nie musisz odpowiadać, bo to raczej przytyk do niego i mam nadzieję, że to uważnie przeczyta smile . Żebym ja miała jeszcze opony wybierać heh .... tylko pod warunkiem, ze go będę wołać na zakupy do mięsnego, aby wybrał mięso na obiad http://emoty.blox.pl/resource/laie_67.gif .

https://scontent.fwaw5-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/15078792_573084586230024_7250929979743828738_n.jpg?oh=98be1109fe33e00aacac64de0580dc66&oe=58D2CEC7

50,945

Taja, teraz rolę się pozamieniały smile
Mój kupuje mięso w sklepie siam.
Ale opony ja będę musiała kupić, bo on nie mam czasu:)

UFFF...napisałam plan pracy licencjackiej, wysłałam prośbę do biblioteki lekarskiej o wskazanie publikacji smile Jestem zadowolona z siebie, wreszcie ruszyłam z tematem.

Druga sprawa nad ktorą dzisiaj siedziałam to pismo do sądu...tu...prawie skończone smile

Idę się bachnąć...i potem wstaje na Andrzejki

50,946

Soniu> jeśli tak ustaliliście to ok, mój brat też gotuje obiady sam wink ... to jego pasja, on sam chce i nikt się nie wtrąca (zazdroszczę szwagierce big_smile ). Co innego wyzyskiwanie i tak zabieganej Bulinki do każdego pierdołka. Mój mąż w domu nie robi prawie nic. Jego jedynym zadaniem jest wyrzucanie śmieci, a jeszcze tego nie umie dobrze zrobić. Wrzuca tam gdzie jest mniej lub bliżej wink . Toteż wypowiedziałam się ze swojego punktu widzenia; ja bym się do auta nie wtrącała, to jego działka. W końcu musi mieć jakieś obowiązki, coś musi robić sam, aby szare komórki mózgowe nie wyginęły wink .

50,947

To nie tak do końca.Samochody ,to konik męża.Ja do swojego nawet oleju nie dolewam.Mało tego,gdy skończy mi się płyn w pryskiwaczu,to mówię Mu o tym i mi dolewa.Tylko wszelkie decyzję ja podejmuję.

50,948 Ostatnio edytowany przez tajemnicza75 (2016-11-26 18:52:16)

Bulinko> ale znasz sie na wszystkim, ze we wszystkim decydujesz Ty? ja nie umiałabym wybrać niczego do auta, bo sie zwyczajnie nie znam, tak jak on na gotowaniu. Ja gotuję, więc ja podejmuje decyzje jakie mięcho kupić i w sprawach auta jest identycznie. Decydować o sprawach, o których nie mamy pojęcia to byłoby już szaleństwo.

50,949 Ostatnio edytowany przez Kamoa (2016-11-26 19:57:23)

a ja się znam na autach , starych , nowych , rzęchotach  i luxusowych  , no plobleme smile
przystroiłam choinkę przed domem 8m wys. jutro pierwszy dzień adwentu czyli radosne oczekiwanie , a ja się radosnuję i zapłonie jołka wink 21 kompletów powiesiłam . Jutro wszyscy  zrobią oczy jak pięć złoty , a kto przystanie to grzańca dostanie smile 
ja jestem skazana sama na siebie , czasem mam wszystkiego dość , brakuje bliskiej osoby ,ale takie jest życie ,ma się co się ma .
Soniu podziwiam i trzymam kciuki , wszystkie was podziwiam i dziś stawiamhttp://www.henkell-polska.pl/zasoby/prod/grzaniec_gotycki_aranz_m_m01.jpg

50,950

Komoa smile to gdzie mam przystanąć  coby tego grzańca dostac ...8 m choinka, o mój Bożyczku smile !!!
to pewnie gdzieś na Ślązku ?
co do ról męsko-damskch to jutro się wypowiem, zrodziły mi się przemyślenia....bo mi trza tera wałki z głowy zdejmować...
buziaki
bardzo udanego wieczorku

https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQBxbxMdwXY452ChLP1jp4-g7AGgMvMO6rg5Ehied2G9kGzE1bD7w

50,951

Ja też zaraz Majke lulu,a sama w końcu tego Adwokata wypiję /bo likier okazał się adwokatem/.
Majka dziś zaczeła na scholę chodzić.3godz.się darła,ale Jej się podobało.Nie nauczona takiego śpiewu,bo w szkole muzycznej inaczej się uczy.Tu kazali Im krzyczeć te pieśni.Powiedziałam Jej,że nie musi chodzić,ale Ona wróciła przeszczęśliwa.
Chlopcy pojechali na imprezę,a starzy w domku zostali.

50,952

hellouuuu niedzielnie DZIEWUSZKI smile

kawcie zapodaje
                                               http://imgup.pl/di/29CZ/555259-375243395842558-291566521-n.jpg

Sonia i jak masz kaca po Andrzejkach ??? smile

Bulinka zrobiłaś mi smaka na ajerkoniak smile
muszę sobie zrobić  smile

pozdrawiam WSZYŚCIUTKIE  .....

50,953

Cześć wszystkim!
Bachasiu ja miałam kupnego ajerca.Wypiliśmy po małej literatce i spanko,bo mąż dziś do pracy rano pojechał.
Dziś odpoczywam.Wczoraj dwie kaczki mi zabili,bo ja się do tego nie nadaję i muszę dziś coś z tym zrobić.Właśnie myślę intensywnie.

50,954

Witam .... Was   wszystkie .....
Milej niedzieli ...
Długo mnie tu nie było , bo tak szybko ten tydzien zleciał , że niewiem kiedy .

50,955 Ostatnio edytowany przez Sonia2012 (2016-11-27 09:33:24)

smile Bacha, po Finlandii nie ma kaca smile

Dzisiaj przygotowania na ciezki tydzien....wchodzę na OIOM...masę nauki. Dobrze, że tylko tydzień. Pobudka o 5 ...
Witaj Elu, co porabiałaś, ze o nas zapomniałaś?

Taja my gotujemy na zmianę...ten kto ma więcej czasu, a ostatnio ten gotuje kto się nie uczy  smile

50,956

Ach w domu a ten czas tak szybko ucieka .
A to wywiadówka , a to goscie ...
i tak szybko tydzien zlecial .
Mam tez do realizacji zamowienie na szydelkowe babki i tez coraz dłuzej przy nich siedze aby skonczyc

50,957

Elu, a jak wyglądaja szydełkowe babki ? Mozesz fotke wrzucic?

50,958

witam , smaczna kawka przy frezjach , Ba-cha uwielbiam je i ten zapach mm....mmmm
Ela szydełkowe babki to co ??? widziałam szydełkowe ozdoby na choinkę (aniołki , kule,sople)
bulinko - kaczki ! iście królewskie danie można sporządzić  ..
Soniu tak na Śląsku przyozdabiamy swoje posesje od dziś , do aż nam się znudzi big_smile tak samo z jarmarkami adwentowymi (weihnachtsmarkt)
miiłej niedzieli

50,959 Ostatnio edytowany przez elzbieta47 (2016-11-27 14:22:59)

to sa bombki na szydełku

https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/p206x206/12346469_644550682350421_1446012870109305147_n.jpg?oh=e98f33aee676ad0d129d6a794cbfc943&oe=58C7C0E8
https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/940813_655031871302302_6674057886002341161_n.jpg?oh=068211674437545c7dfc1b5fe3577046&oe=58C490BD

to sa dzwoneczki na szydełku
https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/14390857_764630227009132_5750924594226755105_n.jpg?oh=64c79aa799de46b0d9ef9dbb61b18a01&oe=58AFD612
https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/15107208_791216377683850_8092075683196020300_n.jpg?oh=ba50f4390169df8bd8fa4f3ba2b5227e&oe=58CEB901

50,960

Cześć niedzielnie
Soniu a Ty pewnie pomyślałaś o babkach nie bombkach dobrze myślę big_smile
Jeju ale się nanosiliśmy do piwnicy drewna,kupiliśmy jednak grab i super się pali w kominku 2 kubiki za 400 zł a jest tego tyle że chyba na dwie zimy starczą chociaż się mogę mylić,ale jedn kawałek pali się około 4-5 h
http://images81.fotosik.pl/194/bb5db7160cda64dbmed.jpg

Posty [ 50,896 do 50,960 z 85,597 ]

Strony Poprzednia 1 782 783 784 785 786 1,317 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024