Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

Strony Poprzednia 1 773 774 775 776 777 1,317 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 50,311 do 50,375 z 85,597 ]

50,311

Odp: Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

hey rankiem

niedziela to do łóżka zapodam kawe

w szczególności  dla Mamuśki
                                                                    http://imgup.pl/di/6LOC/546528-415955345104696-1073754238-n.jpg
                                                                                           kawuś zapodana lol

i moje wielkie http://imgup.pl/di/M3AU/javog0.jpg 
  bo zrobić samej ocieplenie domu to już nie lada  wyczyn ... lol 

Bulinka i jak dzisiaj zdrowie Majki ????

pozdrawiam ... spokojnej niedzieli WSZYSTKIM Mychom

Zobacz podobne tematy :

50,312 Ostatnio edytowany przez takasobiemamuśka (2016-10-09 08:48:41)

Kawa smile
Bachaś smile czuję się jakby mnie czołg przejechał.
Wreszcie mogłam malnąć sobie paznokietki ( co prawda ledwo trzymałam pędzelek od lakieru, ale jest )
Dziękuję pięknie za hortensję smile
Dzisiaj troche w domku, zrobię dzieciom pierogi luzik fajnie eh
Również fajnej pogody wszystkim smile
Dobrej niedzieli smile

50,313

Mamuska, jestes niesamowita.
Spacer juz, wiec czas na kawe i do ksiazek ....potem szpital i fitnes

50,314

Sonia smile jak pisałaś o sztormowej pogodzie...tak bardzo chciałabym kiedyś trafić na taką pogodę i patrzeć na morze...
Hej smile mykam delektować się luzikiem smile

50,315

Mamuska...chcialam dla Ciebie fotki wstawic, ale klawiatura mi sie na niemiecka przestawila....hihihi...nawet usmieszkow nie moge wstawic....czekam na mena mojego, ktory gdzies wybyl na weekend...i wlasnie sie zastanawiam, czy najpierw dac mu zjebke, czy klawiature do naprawy ...hihihi

50,316

wpadłam sie przywitac w ten niedzielny poranek ....
milego dnia

50,317

Mamuśka -> Moje gratulacje! Niesamowita z Ciebie babka! :-*

Dzień dobry Wszystkim. Dosiadam do niedzielnej kawki. Dzisiaj robię się na szatynkę. Ileż można być jasną blondynką?! big_smile

Trzymajcie kciuki big_smile

50,318 Ostatnio edytowany przez bulinka_1969 (2016-10-09 12:15:14)

Witam niedzielnie!
Po niedospanej nocy wylądowałam z Majka u lekarza.Dostała w nocy gorączki.Pani doktor przesłuchala i stwierdziła przeziębienie.Boję się,że jutro nas odesla do domu z tego Wrocławia.

Mamuśka miałam tą przyjemność być w czasie takiego dużego wiatru nad morzem.Plaży prawie nie było i na nogach trudno było wysłać,ale widoki piękne.

Basiu jak nas przyjmą,to wstępnie jest na 3 tyg.,ale może być przedłużone do 6_sciu.Mąż już zapowiedział odwiedziny i corka z Holandii przyjeżdża za półtorej tygodnia do Polski i też zapowiedziała odwiedziny.Dlatego na razie dziękuję za troskę,ale w razie czego,to będę pisała do Ciebie.

50,319

Witam
Soniu na początek niech naprawi klawiaturę a później zjebka hi hi bo na stówę odmówi ,a tak naprawi i heja dawaj co Ci sie nawinie na język.
annakomnena7 ja byłam ponad 40 lat blondynka teraz jestem ruda ale napiszę Ci że dalej zostaje coś z blondynki hi hi
Elu witam Cię cieplutko pracusiu Ty smile
takasobiemamuśka teraz odpoczywaj sobie,zasłużyłaś smile
tajemnicza75 -jak po urodzinkach sie czujemy?
bulinka_1969-gratulacje utraconych kilogramów,
A ja sama do siebie teraz Barbara opanuj się i nie źryj słodkiego sad nie mogę normalnie nie mogę,nie wiem chyba psychologa mi potrzeba,juz nawet Sponiuszkę czytam parę razy jak piszę i nic nie pomaga,:(
Obiadek gotuję i patrze rzez okno ciągle pada ....i jak tu nie mieć doła nooo

50,320

teraz troszke sie kuruje w domu
no niestety przeziebilam sie .

50,321

Elu zdrówka.

Basiu spróbuj na początku jeść tylko raz w tygodniu słodycze.Przyznam się,że ja tak robię i mimo to waga leci.Jem słodycze raz w tygodniu do jednej kawy.Trochę to jakby IIIfaza dukana tzw.uczta.Praktycznie cała ta moja dieta,to IIIfaza dukana.

50,322

cześc dziewczyny , dosiadam do kawy  smile 
życie mi się do góry nogami wywaliło i próbuję je postawić na miejsce  , gorzko ale jakoś takoś 
życzę cieplutkiej niedzieli jeszcze  dziś wink

50,323

Kamoa co tam przelej żale na klawiaturę i bedzie dobrze -ściskam nie za mocno i tulam

50,324

Witajcie w smętne niedzielne popołudnie .

Basia> ja się zawsze dobrze czuję, jestem niepijąca-jeśli Ci o to chodzi wink .

Czytam Was, ale jakoś nie mam natchnienia, by się wypowiadać. Pozdrawiam ciepło wszystkie i przytulam-jeśli ktoś potrzebuje.

http://i40.tinypic.com/ne85c8.gif

50,325

Kaoma tule.Jak masz ochotę,to pisz...wysłuchamy.
Mnie też się dzień powywracal i jeszcze nic nie zrobione w stronę pakowania do szpitala.
Piję kawę,jem słodkie i potem do roboty.

50,326

A bo to wszystko przez facetów, Kama smile pierdyknij Ty go żelazkiem z rozmachem i spokój będzie z dziadem, a wtedy to i popłaczemy razem i wódki się napijemy.
A tak na poważnie, myślałam, że składacie i rozmawiacie po zdradzie...przykro mi. Jeszcze pamiętam te wszystkie uczucia, nie chciałabym więcej przez to przechodzić, bardzo mi przykro Kama.
Elu smile również zdrowia życzę, wygrzej się dobrze, mi to pomaga.
Beata smile Soniu smile może mi się uda powdychać sztormu, kto wie?

50,327 Ostatnio edytowany przez Sonia2012 (2016-10-09 19:13:06)

Basia stówę być przegrała big_smile
Wyobraźcie sobie, ze była zjebka ...ale bardzo konstruktywna, taka w moim wykonaniu, ostro i konkretnie ( Basiu ja nigdy na powaźnie nie gadam co sie nawinie na język, ja mam to gruntownie przemyślane i bardzo dobieram słowa) ....o klawiaturze powiedziałam po ....i szybciutko miałam naprawioną , włącznie z instrukcją co mogę zrobić jak następnym razem mi sie przytrafi big_smile
wypilismy kawę, pojechaliśmy do centrum handlowego...ja do klubu fitnes, a mój man na zakupy ....coby czasu nie marnowac( zachęcałam na wspólną siłownię, ale on nie "nie dojrzałem jeszcze" ok, to zrób zakupy...zrobił zgodnie z listą. Potem do syna do szpitala....i jeszcze do parku z sunią...wykąpała się i kaczki poganiała smile
a teraz mam błogo przed kominkiem ...sunia się suszy, ja netkuje, a mój skłąda jakies lapki...takie hobby wink

Bulinka, moze zadzwon do szpitala...przedstaw sytuację, po co tam jedziesz? wg mnie powinni Ci zmienic termin jak córa z infekcją. Szkoda jazdy, czasu...

Kamoa...pisz, wyrzuc z siebie, bedzie łatwiej
Mamuska, zapraszam, przyjedz, mam skromnie, ale pokój mam dla gości...pojedziemy obejrzec sztorm smile piszę serio....ja tez bym chętnie Bory odwiedziła ...Tucholskie? jesli mogę zapytac

50,328

Tak Soniu Bory Tucholskie .
Sa piekne takie dzikie , ale tez jest wiele ciekawych miejsc Akwen w Fojutowie gdzie rzeka Brda płynie pod kanałem .

50,329

Elu, mieszkasz niedaleko Mamuski??? smile

50,330

No mieszkam mam go Tucholi jakies około 50 km .
tylko tu gdzie ja mieszkam to sa juz Kaszuby .
Chojnice koncza sie Bory a zaczynaja Kaszuby

50,331

Aha smile Elka, Piotr i ja, w trójkę kręcimy się po borach, tyle, że z różnych ich stron smile
Soniu smile ale mnie zaskoczyłaś smile dziękuję za zaproszenie, ale na pewno nie teraz, brak finansów niestety.
A do mnie zapraszam serdecznie smile
Może tak jak będzie ciepło i ładnie wszyscy zrobimy sobie takie spotkanie, posiadówkę. Kto lubi rozstawi sobie namiot w ogrodzie, kto woli w domu to się coś zorganizuje do spania. Są tu malownicze, choć niezbyt duże jeziora, za plecami już las, do Fojutowa moglibyśmy zrobić sobie wypad w trakcie, jakie ognicho by się zrobiło, byśmy sobie odpoczęli wszyscy, pogadali na żywca.
Po Elę bym wyskoczyła jak by mi podała namiary.
Temat otwarty, można planować najbardziej dogodny dla wszystkich termin.
smile

50,332

Tak Mamuska
mieszkamy z roznych stron Borów
ja mieszkam od strony Chojnic .
Mozemy pomyslec o takim spodkaniu , ale jak bedzie cieplej
dobry pomysł

50,333 Ostatnio edytowany przez Kamoa (2016-10-09 20:34:35)

tak dziewczyny przechodzę przez fazę emocjonalną , boli jak cholera ,  pierwszy etap szoku , wielkich oczu, stresu itd..  chyba już  za mną ,ale może mi się tylko wydaje , cały proces życia  , swym zachowaniem podkopał fundament związku, na nasze relacje , co zrobić ? sa dwa wyjścia ;  oba są jednakowo trudne..
na razie  mam zamiar trzymac się "trzech rad" Al.-Anonu ( Nie właz partnerowi na kark, zejdz mu z drogi, zajmij się swoim życiem )
       https://40.media.tumblr.com/6278247dd3916f3444ea340793eaf0cb/tumblr_mtzx8meG6b1suwzauo1_400.png
tyle i aż tyle na dzisiaj a teraz któraś proponowała wódkę ! lej dziewczyno ,lej lej ......

na grzybach w środku boru wszystkie możemy się trafić  big_smile

50,334 Ostatnio edytowany przez tajemnicza75 (2016-10-09 20:46:15)

Kamoa> No ja nie rozumiem sad . Nie udaję, nigdy tego nie robiłam, nie umiem i uważam, ze się nie powinno. Mało tego.... nie wiem po co ludzie udają.
W każdym razie zgadzam się, aby zająć się sobą i tylko sobą. To fajne...  naprawdę polecam  i ściskam mocno smile .

50,335 Ostatnio edytowany przez Kamoa (2016-10-09 20:53:17)

co  mam mojej czy jego starej schorowanej mamie , powiedzieć ? czytałam że zdrada emocjonalna jest gorsza od fizycznej .

50,336

Kochana> za bardzo nie wiem o jaką zdradę emocjonalną chodzi, toteż trudno mi się odnaleźć w Twojej sytuacji. A musisz się komukolwiek tłumaczyć?
Przesyłam wirtualne uściski.

50,337 Ostatnio edytowany przez pantera1234 (2016-10-09 21:34:31)

Witam drogie 40 mam pytanie ile z was ma w swojej szafie spodnie lub spódnice skórzaną? To taka sonda. Dla mnie kobieta 40+ w spodniach skórzanych wyglada bardzo sexi i dodają jej pazura i seksapilu.Pozdrawiam

50,338

Pantera> idź spać chłopie wink , a jutro rano idź do przychodni i zapisz się do lekarza-seksuologa.

50,339 Ostatnio edytowany przez pantera1234 (2016-10-09 22:02:57)

Tajemnicza75 lekarza mi nie potrzeba z sexem wszystko ok. Proszę o odpowiedz he he

50,340

tajemnicza75 napisał/a:

Pantera> idź spać chłopie wink , a jutro rano idź do przychodni i zapisz się do lekarza-seksuologa.

Podpisuje się.

Dziewczyny,a która z Was mieszka w Wielkopolsce?

Soniu mam tam być w szpitalu na dziewiatą.Mam jakieś 130 km,z Majką to ok.3 godz.jazdy.Muszę wyjechać o szóstej.Nie mam kiedy zadzwonić.Spakowana jestem.Dobrze,ze mam duzy samochód hi...hi... Majka na antybiotyku.Mam nadzieję,ze jutro będzie lepiej.Jadę,najwyżej wrócę do domu.
Dobrej nocy życzę.Rano się odezwę,bo muszę kawę wypić.

50,341 Ostatnio edytowany przez Basia1973 (2016-10-09 23:59:00)

He he uśmiałam sie z pantery a co Ci to da że któraś napisze że ma spódnicę czy spodnie ze skóry?Podnieca Cie to?Przecież nie zobaczysz Nas ubranych więc w czym rzecz?Jak Cie skóra jara to sam sobie załóż i noś. big_smile
Jak dziewczynki spicie już?czy po cichaczu tu jesteście?
Bulinko ja mam rodzinę w Wielkopolsce i ja stamtąd pochodze ale mieszkam na dolnym śląsku

50,342 Ostatnio edytowany przez bulinka_1969 (2016-10-10 04:25:06)

Witam w nowym tygodniu!

Basiu,a ja z górnego Śląska pochodzę i tam cała moja rodzina mieszka.

50,343

Witam Was w poniedzialkowy ranek
Milego dnia

50,344

hey w nowym tygodniu

kawke podaję
                                            http://imgup.pl/di/INKB/21790-7656799c8388dbeb1295bee69e0899da.jpg

Kamoa zdrada zawsze boli .... na nic nasze słowa pociechy .... trzymaj się ....

Bulinka potem daj znać ... jak dojedziesz smile

pozdrawiam WSZYŚCIUTKIE  miłego i spokojnego tygodnia ....

50,345

Heloł kawka zrobiona stygnie bo wchłania mi się tabletka big_smile
Z pieskami juz byłam,zaraz idę dalej spać,nie ma nikogo wszyscy w pracy aby ja z piesełkami do 15
Bulinko bo pytałaś czy ktoś z Wielkopolski wiec ja odpowiedziałam, tylko nie wiem czemu sie pytałaś?

50,346

Dzień dobry...
Nie wiem jak to się dzieje, ale nie mam czasu na nic.

Mam ochotę pierdzielnąć drzwiami i wszystko zostawić.

Czytam Was. Widzę.

Chcę do Domu. Problem w tym, że nie wiem gdzie jest.

Rozterki, rozmyślania u mnie są już na innym poziomie jak (niż) kiedyś.

Wczoraj oglądałam film. Usłyszałam tekst:

wsiadaj, do niczego się nie przywiązuj a przeżyjesz...

Uświadomiłam sobie, że to moje motto życiowe. Chcę się go pozbyć.

50,347

Cześć Lasie!
A ja dosiadam do kawki w nowym looku. Miałam być szatynką a jestem ruda jak Kaśka Dowbor. Normalnie "Nasz nowy dom" machnęłam. Zawsze to jakaś odmiana big_smile
Serdeczności...

50,348 Ostatnio edytowany przez bulinka_1969 (2016-10-10 13:03:17)

Jesteśmy już na oddziele po badaniu lekarskim po obiedzie.Więcej nic nie wiem.Kaszel nie jest przeszkodą.Jedynie antybiotyk kazała odłożyć,bo stwierdziła,że niepotrzebny.Nie będę dawać-zobaczymy.
Basiu tak sobie pytałam z ciekawości,czy nie mam jakieś netki koleżanki.

50,349

witam , dosiadam do kawki  wink dziś wielkie sprzątanie chaty a potem będę leżeć
Anna swojego czasu też byłam wściekło ruda , fajny kolor ale schodził teraz jestem wiśnia
Bulinko życzę zdrówka córce
  do wieczora wink .....

50,350

Witajcie smile .

Dzień deszczowy i senny... .

Zdrowia, wsparcia i przytulanek każdemu komu potrzebne.

50,351

Hej Wszystkim poniedziałkowo  smile
Bulinko,jam Wielkopolanka  wink

Wszystkich pozdrawiam i uśmiech zostawiam smile

50,352

miłego popołudnia Wszystkim

50,353

Małgosiu,a uchylisz rąbka tajemnicy gdzie Twe krolestwo?Ja mieszkam między Koninem,a Kaliszem,bliżej Konina.
Nudzę się.Dobrze,że wzięłam książkę.

50,354

Bulinko,chyba już kiedyś pisałyśmy na ten temat (albo się mylę) Pisałam,że w Twoje strony często jezdziłam do "dziadków"i na odpusty do Lichenia,bo moja mama z Pąchowa pochodzi.Wielkopolska wielka smile
Ja z Leszna jestem.

50,355

Zaległości przeczytane smile
Witam się wieczornie smile
Spo smile tak ja sobie myślę, Ty pisałaś kiedyś o swoim domu, że to domek w górach wtopiony w przyrodę, masz go smile ino szukać teraz czegoś takiego, może do remontu...rozglądać się i planować...nawet jak na dzień dzisiejszy wydaje się to mało realne.
Karmić się tym domkiem, stworzyć go w głowie, od cegiełki po pająka i żuczka.
W takim wymarzonym domu to nawet montowanie rynien w strugach deszczu jest boskie smile

50,356

http://2.bp.blogspot.com/-X_hbRpR6cZM/UsscGugkucI/AAAAAAAACO8/Ud5SOrn2iMI/s1600/dobranoc.gif

Dobranoc wszystkim smile .

50,357

Hej witam się jeszcze raz,przestało padać u mnie ale jutro znowu
Bulinko Ostrów pewnie nie jest Ci obcy?Ja stamtąd pochodzę,

annakomnena7 fajnie być rudą prawda?Ja czuje sie bardziej odważna
Mykam dobranoc

50,358

Witajcie w kolejnym dniu ...
No ja jeszcze na rudo nie farbowalam włosow .
chociaz na wisnie , kasztan tak .
Ale podoba mi sie rudy .
No u nas dalej pada jestem nudna z ta pogoda .
Jest nadzieja bo zapowiadaja pod koniec tygodnia słonko .
Milego dnia Wszystkim

50,359

hey doberek wszystkim

caffe zapodam taką  : (__)?  smile
bo coś hosting szwankuje ....

Małgorzatko też za dzieciaka jeździłam w strony Bulinki i Twoje
bardziej pod Rychwał lol  niedaleko od Lichenia ... moja MAM stamtąd pochodzi smile

pozdrawiam WSZYSTKIE ...  lol

50,360

Dosiadam do nawiasów smile
Kawuś smile

50,361

Ba-Cha napisał/a:

caffe zapodam taką  : (__)?  smile

Może być taki nawias?

http://www.aromatkawy.pl/wp-content/uploads/2015/11/degustatorzy-kawy.jpg

Mamuśka ten dom... Czy nie jest tak, że po wybudowaniu domu w trakcie jego użytkowania dochodzimy do wniosku, że mogliśmy coś inaczej urządzić?
Tak jak w życiu.  Albo dokonujemy przeróbek albo się męczymy z niewygody... Decyzja zawsze należy do nas. Tylko co to za tkwienie tam, gdzie nam niewygodnie.
Nawet kieckę, którą nabyliśmy w zachwycie a z czasem okazuje się, że nie spełnia naszych oczekiwań bo przytyliśmy albo straciliśmy na wadze, odstawiamy. Zdarza się, że trzymamy ją w szafie mając nadzieję, że powrócimy do dawnej postaci. wiemy jak się to przeważnie kończy.
Szkoda czasu na męczarnie i oczekiwania, że coś sie w naszym ciele zmieni jeśli sami nic nie zrobimy.

Czytałam wczoraj o genach. W tym fragmenty książki o samolubnym genie Richarda Dawkinsa. Natrafiłam przypadkiem na artykuł o termitach. Swoja drogą uwielbiam te stworzenia, bo dla mnie to najwybitniejsze w architektonicznych zdolnościach owady. Ponoć pod ich kopcami tudzież budowlami skrywane są rozległe złoża złota.  Ciekawe. Przydałoby się mieć je na własnym podwórku.

Miłego dnia. U mnie pada, ale nie dbam o to, bo lubię każdą porę roku. I deszcz w tym wszystkim.

Nigdy w życiu nie skupiałam się na ścieżce muzycznej do filmów. Ten utwór robi na mnie wrażenie. nie jest do słuchania teraz. Raczej w skupieniu i ciszy. Umysł kroczy po literach nieodgadnionych znaczeniem słów a nuty pozwalają wyswobodzić się ciału z odrętwienia.

50,362

Małgosiu przypomnialas mi.Bachasia też się przypomniała.Znak,że się starzeje,bo skleroza mnie sięga.
Pozdrawiam z Wroclawia.
Maja chora i ja już też.

50,363

Dzień Dobry wszystkim smile .

Musiałam się dziś zdrzemnąć pół godzinki po obiedzie, bo byłam nie do życia... senność do takiego stopnia, że zasypiałam na stojąco... .

Ja nigdy nie farbowałam włosów. Mam naturalne pasemka, grube, gęste włosy... nie mam odwagi tego zmieniać wink . Za to marzą mi się podkręcone/falowane włosy, bo mam sztywne druty. Raz w życiu zrobiłam trwałą i żałowałam. Skóra dostała egzemy, włosy rozdwoiły się, a ondulację miałam tylko kilka dni wink .

Wierze, że remont/budowa własnych 4 ścian napawa dumą i dodaje wiele pozytywnej energii. Mieszkam w wynajmowanym M i nawet mi się nie chce zwyczajnie odmalować ścian, a co dopiero działać więcej.

Zdrowia Bulinko dla Ciebie i córy.

Pozdrowionka dla wszystkich big_smile .

50,364

Taja dzięki.
Zastanawiam się,czy Maja nie powinna dostać już antybiotyku.Niestety lekarki są nieugięte.Po flegaminie dziś zwymiotowała.Poprosiłam pielęgniarkę,żeby przysłała lekarka jak przyjdzie na oddział.Lekarka przyszła jak Maja była w tzw.szkole i powiedziała mi tylko,ze flegaminę odstawiamy.W zamian inhalacja dwa razy dziennie i przeciwkaszlowy syrop na noc.Nawet Jej nie zbadała.Nastały nowe sposoby leczenia.Lekarstwa chyba podaje się dopiero jak dziecko ma już zapalenie płuc.Wiem...wiem przesadzam,ale nie mogę słuchać i patrzeć jak Ją męczy ten kaszel.

50,365

Bulinko> ja jestem tez przeciwna nadużywaniu antybiotyków. Znam takich lekarzy, co na byle przypadek podają antybiotyk, nie tak od razu, są inne metody leczenia, zanim poda się antybiotyk... on wcale nie jest taki dobry jak nam się wydaje.
Osłabia organizm, niszczy naturalna florę bakteryjną, otwiera drzwi do rozwoju grzybicy... antybiotyk podawać w ostateczności-naprawdę.
Wiem Bulinko, że się o nią troszczysz, a matka to by nieba uchyliła dla cierpiącego dziecka.
Natomiast duży kaszel nie musi świadczyć o czymś poważnym. Ja miałam niedawno taki kaszel, że nie mogłam nawet  nabrać oddechu głębszego, ani słowa wydusić.... a to było tylko gardło.
Bądź dobrej myśli i zaufaj lekarzom (sama nie wierzę, ze to mówię... ja -przeciwniczka lekarzy wink ) .

50,366 Ostatnio edytowany przez Sonia2012 (2016-10-11 20:19:52)

hejka,
Bulinka pozwól, że się wypowiem w kwestii antybiotyków.
Jak napisałąś, że lekarz odstawił antybiotyk, to pomyślałam sobie, że trafiłaś na mądrego pediatrę ....współcześnie odchodzi sie od antybiotyków, rezerwując  je na specjalne okazje...i dając organizmowi szanse na samoobronę i jest w tym mądrość smile

Jestem potwornie zmęczona, a to dopiero wtorek smile
Mam syna juz w domu, wiec czujność wzmożona, w sobotę jedziemy do Gdańska...na terapię.
Mój dom zaczyna wyglądać jak stajnia Augiasza...trudno nie rozdwoję się....mój man załatwia pracę w Anglii

50,367

Taja wiem to wszystko,ale trochę w stresie tu jestem,bo niektórzy rodzice krzywo patrzą,Ona zadko choruje,więc ten antybiotyk przyspieszył by może to wyleczenie.Poza tym nie mogę też z Nią nigdzie wyjść.Dziś było pochmurnie,chłodno,ale bezwietrznie.Poszłabym,ale pielegniarka mi nawet okno zamknęła,bo za bardzo schładzam.Jestem na pokoju ze starszymi dziećmi bez rodziców i Oni sami też okno otwierają.Oczywiście nie całkiem,a tylko lufciki.
Też jestem przeziębiona i w duchocie kaszel meczy jak diabli.
Dobra idę glizde wykąpać.

50,368

Bulinko> Ty sama dla siebie możesz kupić tabletki hamujące odruch kaszlania, takie właśnie jadłam i bardzo pomagają. Nie wiem czy dla dziecka są wskazane (wiem tylko, ze na suchy kaszel), bo moze Majka tez mogłaby je łykać.

50,369 Ostatnio edytowany przez bulinka_1969 (2016-10-11 21:52:50)

Majka nie chce mi łykac zadnych tabletek.Jednak jak mi znów zarwie nocke,to jutro pójdę do apteki i coś wymyśle.Po tym syropie przeciwkaszlowym,ktory Jej tu dali,kaszle jeszcze bardziej.
Dobra...,ale już dość tego mojego biadolenia.Mąż w niedzielę schaby przywiezie,albo w sobotę.Majka już się nie może doczekać.
Dziewczyny już było tu mówione,ale nie zapisałam.Oprócz Youtube i Cda,gdzie jeszcze można obejrzeć filmy?
Idziemy spać...dobranoc.

50,370 Ostatnio edytowany przez Ba-Cha (2016-10-12 06:30:43)

hey raniutko lol

caffe podaje
                                    http://imgup.pl/di/T7OE/382270-351377241642630-881766883-n.jpg
                          daj gryza .... podaj dalej smile

Taja a co z mieszkaniem Twojej MAM ????

Bulinka zdrówka dla Majki smile

Sonia sprawdzasz Syncia czy bierze leki ??? 
czy dzisiaj zapodasz loda ???????? lol lol

pozdrawiam  WSZYSTKIE ....

50,371 Ostatnio edytowany przez Kamoa (2016-10-12 08:58:15)

witam , dosiadam do gorącej kawy  wink
bulinko filmy tez są na   zalukaj.com  ,    ipla.tv

50,372

Ranek przywitał nas nie wesoły.Pada za oknem.Ponoć jutro już ładniej ma być.Chociaż mały spacerek by się przydał.

50,373

witajcie w ten srodowy poranek ...
miłego dnia wszystkim

50,374

Dosiadam do kawki smile ciacho puszczam dalej, tak coś nie mam smaka na słodkie.
Dzisiaj pobawię się w dom, troche posprzątam, trochę popichcę, jestem w trakcie robienia gołąbków. Może jak będzie ładniejsza pogoda porąbię trochę szczap.  smile
Dobrego wszystkim.

50,375

Witajcie deszczowo,
Mamuśka a co ten ten szczap?

Posty [ 50,311 do 50,375 z 85,597 ]

Strony Poprzednia 1 773 774 775 776 777 1,317 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024