Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

Strony Poprzednia 1 772 773 774 775 776 1,317 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 50,246 do 50,310 z 85,597 ]

50,246 Ostatnio edytowany przez bulinka_1969 (2016-10-04 06:26:09)

Odp: Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

Witam we wtorkowy wietrzny poranek.

Basia ma rację.Dziewczyny zakochane i zapracowane,a to przecież jesień,a nie wiosna.
U mnie dziś luzniejszy dzień.Wybieram się na zakupy.Nietety tylko na targ,ale na ekskluzywne sklepy mnie nie stać.U nas dziś poprostu jarmark hi...hi...
Pozdrawiam Was Kochane i miłego dnia życzę.

Zobacz podobne tematy :

50,247

dobrek WSZYSTKIM

doberek Bulinka .... lol

http://imgup.pl/di/2VBT/na-40-4.jpg
                                                                >>>> lol

iiii tam trza kawencje zaliczyć 
                                                          http://imgup.pl/di/J0SQ/id.jpg

Taja a to nie wiesz ???? lol ,że Ci co maja mamonę ... to narzekają na brak szmalu .... lol

Sonia na luźniejszym piętrze jest Syncio ....  ma ?? już przepustki weekendowe ???

pozdrawiam WSZYSTKIE .... hallo TE niepiszące odezwijcie się ....

50,248

witam wink    jestem , czytam, kawę piję  , jakoś  nie umiem wbić się w wasze dyskusje ,  zapracowana też jestem  ,  non stop w rozjazdach  na dodatek dobija mnie pogoda ,leje,wieje brrrbrrr.....
  słonka życzę  , uwielbiam chodzić po lasach ,po tych deszczach ruszam na grzyby smile

50,249

Ba-Cha....no klimatyczna ta deszczowa szyba....ciasteczko też bym zjadła...a zazdrość no cóż walczę z nią....ciężko jest..pozdrawiam życząc miłego tygodnia.

50,250

Tajemnicza75....czytam o Twoim rozgoryczeniu...ja tu zawracam głowę problemami pomiędzy niebem a piekłem a Ty tu piszesz o konkretnych materialnych sprawach...co można na Twoje poradzić...pracuj sobie spokojnie i szukaj gdzie się da nowej pracy...może łut szczęścia...zbieg okoliczności...i coś się odmieni na lepsze...a o takich przypadkach się słyszy tu i ówdzie...też doświadczyłam tego...więc walcz....

50,251

Dosiadam do kawy, wypompowana trochę, dopiero zjechałam do domu.
U mnie wiejeeeee, że czapki z głów.

50,252

Hej laseczki dupeczki,ale pogoda ja cię lało od wczoraj do dzisiaj 10 a teraz słonko świeci i wiatr chyba damski czy jaki ch*** hi hi
Dzisiaj u mnie pomidorowa z laną kluską i naleśniki sobie zażyczyli a ja cóż nie bedę robić sobie wyrzutów jak zjem jednego,ale postaram się nie jeść tongue
Buziaczki i przytulaski ode mnie na resztę dnia

50,253

Kurcze jestem śpiąca i tak zmęczona jakbym nie wiem ile zrobila.

50,254

Cześć Wszystkim smile
Basiu,jestem,żyję smile Tylko tak jakoś mi się nic nie chce.Czytam Was i jestem z Wami smile
Pozdrawiam i uśmiech zostawiam  smile

Lawendowa,witaj  !   smile

50,255

Dzień Dobry wszystkim.

Dobrze, że ktoś coś wreszcie napisał, a nie ... ja sama swoje pierdo-lamento wink .

Basiu> nie wiem co u innych, ale Elka zapracowana bardzo.

Bacha> wiem, wiem... nawet faceta rozumiem. Wydał przecie wszystko na to nowe auto i wyjazd dla kochanicy... on naprawdę jest spłukany, biedaczek nawet 100 zł dziś nie miał na zaliczkę wink .

Lawenda> fajnie, że zagościłaś u nas na dłużej. Tak właśnie muszę zrobić, bo nie mam wyjścia. Pracy nie porzucę z powodu widzi mi się, ale rozglądać się będę za nową, pełnoetatową i bliżej miejsca zamieszkania. Prędzej czy później coś się trafi.

Wszystkie lasencje bez wyjątków pozdrawiam ciepło i udanego wieczoru życzę smile .

50,256

Taja bratanek mojego męża zaczynał od najniższej krajowej.Pracował i zmieniał pracę kilka razy:z pracy do pracy.Obecnie zarabia kilka tysięcy.Oczywiście zdrowy i wykształcony człowiek.Tobie też życzę powodzenia.

50,257

Sukcesem mężczyzn jest:

- w wieku 4 lat - nie sikać w majtki,
- w wieku 12 lat - mieć przyjaciół,
- w wieku 16 lat - posiadać prawo jazdy,
- w wieku 19 lat - uprawiać seks,
- w wieku 35 lat: -zarabiać dużo pieniędzy,
- w wieku 60 lat - uprawiać seks,
- w wieku 70 lat - posiadać prawo jazdy,
- w wieku 75 lat - mieć przyjaciół,
- w wieku 80 lat - nie sikać w majtki.

Dobrej nocy big_smile .

50,258

Taja zaraz to przeczytam mężowi hi...hi...
Dobrej nocy Wam życzę.

50,259 Ostatnio edytowany przez Basia1973 (2016-10-04 23:48:56)

Hej kobietki śpicie?Mi sie spać chce i zaraz chyba pójdę,czekałam na syna z pracy,bo wiecie jeździ do pracy autem i nie usnę dopóki nie wróci,ale wrócił wszyscy w domku ,mąż śpi już rano 0 6 wstaje więc u mnie cisza nocna w pokoju o 22 telewizor trzeba panu zgasić a ja siedzę w mojej pieknej kuchence
To narazicho wszystkim pa

50,260

Witajcie w naszej bajce...

50,261

witam WSZYSTKIE lol

Bulinko .... witaj doberek

to co kawulca zapodaje
                                                   http://imgup.pl/di/VABM/21935-7cebe83b7217169734c60852b1f699ab.jpg

pozdrawiam WSZYSTKIE .... real mnie wzywa smile

http://imgup.pl/di/MU8T/418cbfe478e559ae56cec224b010939a9956.jpg

Sońka środa dzisiaj ... lol

Sponi ???? a Ty co urlop sobie wziełaś bez naszej zgody????? >>>>   nagana do akt ... smile

50,262

hej smile
kaaaawwyyyy smile
ide z suńcią na spacer
wróce do Was

50,263

Dosiadam do kawy smile
Witam się pięknie smile

50,264

Bacha...Ty znowu o lodach smile
a tu ziąb niemiłosierny ...skarpetki mam frotowe na stopach i szalik na szyi ...no i z parasolem chodzę

http://1.bp.blogspot.com/-scncZEnJDPI/VoLwnJo0E8I/AAAAAAAAEnE/0rjP7icJqgU/s1600/DSCF8266h.jpg

Taja...absolutnie nie marudzisz...jestem pewna, że dziewczyny się zgodzą ze mną...także pisz śmiało info z frontu co tam w pracy

50,265

Cześć Laski i Chłopaki! big_smile

Pracę dostałam! Jest impreza!!! big_smile

Środa dzień loda! big_smile

50,266

Anno gratuluję pracy.To mamy dziś imprezę?
Pogoda rzeczywiście okropna.Leje cały czas i zimno jakby jesień się zaczęła hi...hi...Ja jeszcze w polarze,ale pewnie trzeba odświeżyć kurteczkę.A...i cytrynę kupiłam,a u mnie to rzadkość.

50,267

Witam ciepło w ten zimny, wietrzny dzień.

Sonia> dzięki, kiedy ja nie lubię długo smucić wink . Moja mama nieświadomie mnie tego nauczyła swoim nagminnym i nieustannym narzekaniem. Wiem jakie to męczące i nudne dla słuchacza wink ... dlatego raz się wyżalę i przechodzę do normalności... tak jest łatwiej żyć mi i innym. Przypomniałaś mi swoim wpisem, ze jeszcze tylko miałam napisać o koleżance, która podobno przede mną była u szefa i usłyszała, ze jej podwyżka nie potrzebna bo dostaje 500+ na troje dzieci http://emoty.blox.pl/resource/651.gif .

Anna> gratuluję, sukcesów życzę.

Ja sobie zbożówkę wypiję, a co tam... wygląda jak kawa, aromat nieco inny, ale w ostateczności można uznać za kawę. Kiedyś nawet mój mąż się nabrał, a niby taki z niego kawosz. Mama zaparzyła mu niechcący zbożówkę jako kawę rozpuszczalną. Wypił i nic nie monitował, że mu brak kofeiny wink .

A ja jutro wskakuję w grubszą kurtkę z kapturem, rękawiczki i porządne buty. Dziś przemarzłam niemiłosiernie. Dłonie tak skostniały, że nie mogłam kluczem trafić w zamek. Weszłam do domu i ubrałam się w czapkę i rękawiczki http://emoty.blox.pl/resource/laie_67.gif, do tej pory siedzę w rękawiczkach.... a wcale mi w nich nie jest za ciepło http://emoty.blox.pl/resource/naughty.gif .

Grzańca wszystkim stawiam.

http://papilot1.mykmyk.pl/img/660/0/11100722.jpg

50,268

Anna moje gratulacje smile to kiedy start? uchyl rąbka tajemnicy...

A moje dziecko znowu ma się gorzej...znowu zmiana piętra, tym razem na górę...
Przyznał mi się,że leków nie brał !!! Jak q...wa w szpitalu psychiatrycznym pacjent moze nie wziąść leków? !!! Jak to do cholery możliwe ???!!! Pytam się jak ?! Jestem wqu....na na maxa.

50,269

Kochane... Nie mam jeszcze umowy w garści ale dzisiaj rano zadzwoniła do mnie prezes, zaprosiła do siebie i zaczęła rozmowę o konkretach. Wezwała kadrową, z którą mam spotkać się jutro, pokazała mi mój pokój. W przyszłym tygodniu mam porobić badania i wio od 2-go listopada smile Najważniejsze jest to, że jeżeli wszystko pójdzie dobrze, będę miała do pracy kwadrans piechotą big_smile

Za gratulacje dziękuję z serca - przyjmę na klatę jak podpiszę umowę. wink

50,270

Miałam dołek, aale jak czytam Ann smile , że ku dobremu u Ciebie, to od razu fajniej smile

50,271

Soniu ja takie rzeczy widziałam i słyszałam w szpitalach,że już mi to nie dziwne.Na oddziele psychiatrycznym taka sprawa jak lekarstwa,powinna być priorytetem pielegniarzy.Niestety w Polsce jest wolna amerykanka,a pacjent jest uciążliwym przedmiotem na oddziele.Dokładnie z takim traktowanie się spotkałam.

50,272

Ann no i fajnie ,że dostałaś pracę ... lol

pozdrawiam wieczornie  WSZYŚCIUTKIE ...

http://imgup.pl/di/B8OL/na-40-4-i-na-fb.jpg

i pytam : która Mycha zapodała moją fotkę bez mojego pozwolenia ???? lol lol 

50,273

Hej hej zimno co??

http://images84.fotosik.pl/60/55480399321a9d38med.jpg

50,274 Ostatnio edytowany przez Sponi (2016-10-06 02:33:11)

Ba-Cha napisał/a:

http://imgup.pl/di/B8OL/na-40-4-i-na-fb.jpg

Skąd wytrzasnęłaś moją fotkę?
To ja się pytam paczemu moją fotkę trzepłaś bez mojego pozwolenia lol

A wiesz, że masz fryz podobny do mojego? Widziałam zdjęcie BaChasiu.

Kurcze, powinnam pokryć siwiznę jakimś kolorem. Jeszcze chwilę pozwolę wiekowi nacieszyć się Czasem. A niech ma smile

Jestem i żyję. Mam problem z czasem. Problem z ogarnięciem obowiązków w pracy. Kłopot z samą sobą, ale radzę sobie.

Odezwę się wkrótce z przemyśleniami (bo moje ego chyba uprawia swego rodzaju dywersje) i trochę pomarudzę.
Wychodzę z założenia, że Kafejka jest częścią mojego życia i absolutnie nie zamierzam wzbraniać się przed uzewnętrznianiem swoich myśli. Dla mnie to swego rodzaju związek. Relacja, w której odkrywanie siebie zachodzi poprzez monologi.

Przeczytałam wszystkich. Pomyślałam o Wszystkich. Pogłaskałam Wszystkich z osobna po główce. Niektórych dłoń dotknęłam delikatnie.

Dobranoc Kochani.

50,275

Witam Kochane!
Czym bliżej wyjazdu do szpitala,tym bardziej nie mam na to ochoty.Wiem...wiem...sama walczyłam o ten wyjazd dla Majki i wiem,że to dla Niej ważne,ale jakoś tak...Muszę się jakoś pozbierać i zacząć zbierać ekwipunek.Ratunku....

50,276

doberek Mychy lol

http://imgup.pl/di/LF5J/ob-0-30787200-1310539919.jpg

Bulinko a dlaczego piszesz na końcu : ratunku ???? he ???

Sponi ojjj tak bywa z tymi fotkami,że Wielki Brat wkleja lol lol
no to mamy podobne fryzy lol ... kolor też robisz podobny ....
to polecam te farby bez parabenów ze sklepów fryzjerskich smile

brakuje Twoich przemyśleń .... lol

Basia ano zimno ... biedne te Stefanki lol

Sonia to teraz przypilnują Twojego Syncia ....  pewnie mu zastrzyki zaordynują ....

Mamuśka zakopuj dołek lol

Taja smuty dopadają każdego ... to normalne
a co ja mam powiedzieć  jak moja MAM przy takiej pogodzie wiecznie beczy   wrrrrr
nic tylko czekać na słonko  .....

pozdrawiam WSZYSTKIE bez wyliczanki ...

http://imgup.pl/di/8SSM/adf272d8aecf.jpg
                                                                            >>>> lol

50,277

Witam,kawa jest?Jest no i to mi gra,chociaż Basiu skromna ta kawka dzisiaj upiłaś widzę dość sporo hi hi,nie ważne zresztą czy jest czy niema ważne że My jesteśmy tutaj codziennie -dobrego dnia
Brrr pada pada pada pada......

50,278

witajcie,
mamy 7 w skali Beauforta na morzu...
moje skrzesło plastikowe tarasowe znalazłam u sąsiada za płotem...porfunęło smile
Molo w Sopocie zniszczone częściowo...

Bacha...sęk w tym, że Syn jest na zastrzykach..ale to nie wystarcza.
Bulinka wiem co się dzieje w szpitalach, doskonale wiem, ale nie dopilnowanie połknięcia leków przez pacjenta psychiatrycznego to jest granda... Ale powiedz, zdarzył Ci się pobyt na dobrym oddziale ? Masz tez pozytywne doświadczenia? Co do pakowania...Bulinko chyba nikt tego nie lubi, ale kto da radę jeśli nie Ty smile

50,279

Dosiadam do kawy

50,280

Soniu podam Ci przykłady tylko:
1.Po wypadku leżałam w ciężkim stanie na łóżku ortopedycznym.Lewa ręka uwiązana do tułowia,noga na wyciągu,szyja w gorsecie,łóżko ułożone głową w dół.Rano dostawałam wodę w misce na niskim stołeczku do mycia,gdzie nie można mi było się dźwigać.Jedzenie na szafkę nocną przy łóżku.Nigdy nikt z oddziału nie przyszedł mnie ani umyć,ani nakarmić.
2.Jak syn miał pół roku,dwa dni po szczepiące dostał wysoką gorączkę,której nie szło zbić.Wylądowaliśmy na oddziele dziecięcym.Karmiłam syna piersią.Byłam na oddziele,ale nie wolno było w nocy siedzieć na sali.Był na oddziele hotel.Matka miała być budzona w razie potrzeby.W nocy syn płakał i pielęgniarki nakarmiły Go podgrzewanym kleikiem.Dostał wymioty,biegunkę i leżeliśmy tydzień,bo było zatrucie.
3.Majka była operowana w Poznaniu.Miała mieć operowaną jedną nóżkę.Na to sie zgodziłam.Lekarze na sali w czasie wizyty porozumiewali się tylko miedzy sobą.Wróciła z bloku z dwiema nóżkami w gipsie.Wyobraź sobie jakiego narobiłam hałasu.Lekarz przyszedł wielce wkurzony i powiedział,ze On mówił na wizycie.Wywrzeszczałam Mu,ze ja na każdej wizycie byłam i nikt nic przy mnie,ani do mnie tego nie mówił.
To co najmilej wspominam w szpitalu,to pielęgniarkę Basie,która po przyjściu na nocny dyżur,rozdawała tabletki nasenne,po których spałam do obiadu następnego dnia.To było po wypadku.

Bachasiu i właśnie z powodu powyższych punków "ratunku"jest moim normalnym objawem przed wyjazdem do szpitala.Mam tylko nadzieje,że dla Majki to będzie pozytywny pobyt.Ja będę przy Niej i będę miała samochód,więc....
Idę wypisać rachunki swoje i teściowe,bo muszę wszystko poregulować przed wyjazdem.

50,281

Witam każdego smile .

Sonia> współczuje zaniedbania ze strony personelu medycznego, bo w takich kategoriach to odbieram. 

Anna> trzymam kciuki za tę pracę i powodzenia życzę  smile .

Mamuska> jeśli masz dołka to nie kop więcej, odstaw łopatę wink .

Bulinko> pomocy wzywałaś, toteż przesyłam pozytywne wibracje big_smile .

Bacha> Mój wizerunek to jeszcze nie jest, powinny dojść podkrążone oczy i fryzura moja też bardziej na irokeza wink .
Współczuję płaczu mamy, wspieram duchowo i pisz mi proszę jak sobie z tym wszystkim radzisz. Wiesz, ze dla mnie to bezcenne wskazówki... .

Basia> obrazek zgodny z rzeczywistością wink .

Sponi napisał/a:

Wychodzę z założenia, że Kafejka jest częścią mojego życia i absolutnie nie zamierzam wzbraniać się przed uzewnętrznianiem swoich myśli. Dla mnie to swego rodzaju związek. Relacja, w której odkrywanie siebie zachodzi poprzez monologi.

Spo> niech uścisnę Cię za te słowa, pięknie napisane http://emoty.blox.pl/resource/upup.gif.

Wszystkie babeczki pozdrawiam i pozytywne wibracje posyłam i to priorytetem wink .

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/9c/43/e7/9c43e77685385f966ea7941fd1469df2.jpg

http://www.euroklinika.com.pl/wp-content/uploads/2010/09/zmarszczki.jpg

50,282

Taja...z tą koroną to jak ulał dla mnie na dzisiaj.
Czułam się upokorzona dzisiaj i jak zło konieczne tak zostałam potraktowana przez lekarza.
Ale trzeba się otrząsnąc, poprawić koronę i robić swoje.
Taja...okazuje się, że nie było to niedopatrzenie ze strony pielegniarek, rozmawiałam ze znajomą pielęgnairką która ma czasami dyzury w tym szpitalu i zna od podszewki ...powiedziala mi, że są dwie metody kombinowania z lekami , pod język, ale to pielęgniarki sprawdzają GDY MAJĄ WIEDZĘ, ZE KOMBINUJE PACJENT i druga ...wymioty...i okazuję się, że i w tym przypadku jest sposób na pacjenta...a mianowicie dostaje leki w postaci proszku i siedzi w dyzurce pielegnairek 20 min...zeby ich nie zwrócił w łazience....kazała mi natychmiast zgłosic lekarzowi... zgłosiłam. Lekarz ma wpisac to do zalecen.

Ale pojawił się kolejny problem, syn chce sie wypisac na rządanie...i znowu muszę coś zrobic...a mianowicie ...przymusowe leczenie sądowe i/lub ubezwłasnowolnienie.

Jestem potwornie zmęczona psychicznie.

Bulinka przykro czytać Twoje doświadczenia z esłużbą zdrowia...jest mi przykro i wstyd

50,283 Ostatnio edytowany przez takasobiemamuśka (2016-10-06 16:12:55)

Przestałam kopać, ale rowki odprowadzające wodę wink
A dołek staram się zakopać...eh joooo
Udało mi się w tym deszczu zamontować z powrotem rynny, więc już jestem ciut spokojniejsza...przez ich demontarz, przed robieniem ocieplenia, zalało mi piwnicę, rozpalałam wczoraj w centralnym brodząc w wodzie.
Potrzebuję jeszcze, by jutro i pojutrze nie padało...zdążyłabym dokończyć to klejenie siatki przed oddaniem rusztowania...ale prognoza pogody nie jest zbyt optymistyczna.
Soniu, ale jak jedno, czy drugie załatwisz, to już i na przyszłość..eh joo..im starsze dziecko tym trudniej niestety

50,284

Dobry podwieczór wink .

Sonia> przykro mi, przytulam mocno.

Mamuska> Ty robotnico wink , nie przepracuj się.... tylko najpierw ten dołek zakop i odpocznij big_smile .

Miłych snów wszystkim życzę.

50,285

Zakoooopie smile
Dobrego Tajem smile

50,286

A co Wy tak spać idziecie kiedy dopiero dwudziesta?!! Żyjcie trochę kobitki... big_smile

50,287

Sonia współczuje Ci co do Syncia
niestety na żądanie może wypisać się sam
jest dorosły a nie miał tzw. sądówki      i doopa blada ....  hmm

Taja nie ma żadnej reguły ...
starość nie udała się ....   dobrze,że nie jest leżąca ...  hmm 
takie  starsze osoby są gorsze od małych dzieci ....
ta jesień zrobiła się za szybko ...  jak się pogodzi z tą aurą to do wiosny nie wyjdzie
mam nadzieję ,że wróci jej teraz sen ... i po prostu prześpi zimę ...   

Mamuśka pogody Ci życzę na dokończenie tych siatek ...

Bulinka faktycznie masz nie miłe wspomnienia z pobytów w szpitalach ...
co Majka ?? będzie mieć robione ????

Basia no właśnie ważne, że jesteśmy hiii

pozdrawiam WSZYSTKIE ....   lol

50,288

Witam wieczorowo i szczerze życzę wszystkim pogody lepszej,a najbardziej mamusce.
Bachasia my jedziemy tym razem na rehabilitację.Dzwoniłam do znajomej,która już tam jest z dzieckiem i jest zadowolona.Rehabilitacja rano i popoludniu i szkoła w międzyczasie.

Kurcze Soniu masz rzeczywiście problem.Pewnie najlepiej byłoby syna ubezwłasnowolnic,ale jakie to trudne...

Pojadlam i głodna jestem.Kurczę chyba mój organizm ma kryzys.

50,289 Ostatnio edytowany przez Sonia2012 (2016-10-07 06:21:14)

hejka,
czy ja Was za bardzo nie obciazam moimi problems? Zastanawiam się, jesli tak napiszcie proszę, a ja pokasuje....Bulinka ubezwłasn...jest potwornie trudne, to gwałt na mojej psyche.

Dobrego dnia, owocnego...ja zbieram się na uczelnie

50,290 Ostatnio edytowany przez bulinka_1969 (2016-10-07 06:34:19)

Witam!
Soniu właśnie taką trudność miałam na myśli.Dla mnie byłaby to katastrofa.Nie mów też takich rzeczy,że zadreczasz nas tutaj,bo ja też ciągle o swoich problemach.Przychodzą mi te same myśli,ale je odganiam,bo ja nie mam przed kim się wyzalic.Mam tylko Was.
Dziś ostatni dzień pracy.Wzięłam Panią na zlecenie.Na jednym punkcie pracuje już od 1-ego,a resztę przejmuje od 10-ego.Jak się sprawdzi,to wezmę kobitke na pół etatu.
Nie wiem jak u Was,ale u mnie przestało padać,ale na termometrze 0 stopni i szyby mam zamrożone w samochodzie.Kurcze a w spryskiwaczach woda,bo ostatnio były w naprawie i Pan nie miał płynu.Mam nadzieję,że nic się nie stało.

50,291

hey doberek Mychy lol

witam Sonię i Bulinkę          http://imgup.pl/di/8MEZ/563805-379093245457573-1746811666-n.jpg

Sonia no co TY ????? pisz o wszystkim jeżeli tylko masz na to ochotę ... lol

Bulinka dobrze,że masz już panią ... odciąży Cię .... no i spokojnie pojedziesz ... lol

pozdrawiam WSZYŚCIUTKIE .... bez wyliczanki ....

50,292

Witajcie Kochani sciskam Was mocno .....
Miłego dnia

50,293 Ostatnio edytowany przez Basia1973 (2016-10-07 07:18:36)

Cześć netusie ,u mnie magla straszna była o czwartej nad ranem teraz zelżała i już swiata widać trochę,też nie pada już nareszcie
Nie spałam w nocy bo mój jeden piesek miał rewolucję,dobrze że akurat ten co robi za drzwiami na matę więc nie było problemów ze sprzątaniem,nie wiem co mu jest ,dzisiaj jadę do weta bo zaczął też sie z tyłu drapać,nie wiem od czego ,dobra nie zanudzam Was,kawusie podaję z ciasteczkiem na osłodę dnia

http://images82.fotosik.pl/65/1602e327e7752117med.png

A gdzie Wy żeście były Basiu i Elu że nie widziałam?Witam Was

50,294

No ja zagladam malutko bo mam mało czasu .
Mysle , że zimą nadrobie .

50,295

Cześć Lasie smile Dosiadam do kawki i uprzejmie informuję, że jestem w cudownym nastroju ^^ Wreszcie się mogę cieszyć wolnymi dniami.  Dostałam już skierowanie na badania przed podjęciem pracy smile Byłego szefa przycisnęłam na tyle skutecznie, że zadzwoniła wczoraj księgowa z info, że już poszły ZUS-Y za cały okres zatrudnienia (ponoć ma już potwierdzenia). Teraz muszę podjechać do tego skostniałego molocha rodem z czasów króla Ćwieczka i pogonić towarzystwo (Od lipca nie zdążyły raszple decyzji wydać) W każdym razie wszystko idzie do przodu... smile
Życzę Wam dobrego dnia big_smile

50,296 Ostatnio edytowany przez takasobiemamuśka (2016-10-07 09:23:46)

Dosiadam do kawki i mykam smile
Nie pada big_smile
Sonia smile Beata smile to chyba każdemu tu takie myśli przychodzą..ale jak pusto by było, gdyby tak nie pisać, ani wiedzy żadnej, co u kogo słychać.
Sądowe ograniczenie..co do leczenia, jeśli pismo opisane, że zagraża życiu swojemu i innych to szybciutko Soniu załatwisz ( przynajmniej u nas jak na Sądy to dosyć szybko idzie), co do ubezwłasnowolnienia różnie, ale terminy nie są tak długie jak przy innych sprawach.
Najgorzej z uczuciami, emocjami. Z mojego punktu widzenia jako pracownika placówki to inaczej wygląda, przytulam Soniu jak potrzebujesz smile
Myk smile rusztowanie wzywa

50,297 Ostatnio edytowany przez tajemnicza75 (2016-10-07 14:14:15)

Witam pięknie wszystkich big_smile .

bulinka_1969 napisał/a:

Kurczę chyba mój organizm ma kryzys.

Nie uwierzysz co ja przeczytałam... ten wytłuszczony wyraz.... orgazm http://emoty.blox.pl/resource/takaemotka.gif. Chyba głodnemu chleb na myśli http://emoty.blox.pl/resource/blush.gif.

Senny dziś dzień u mnie, a jak u Was?

Pozdrawiam każdą z osobna smile .

http://pl.memgenerator.pl/mem-image/laaaaa-ale-spac-mi-sie-chce-nara-pl-ffffff

50,298

Ptak mnie obsrał, gdy czekałam na tramwaj http://emotikona.pl/emotikony/pic/07icon_smile4.gif
Chciałam z nim pogadać, ale spierd....

Dziś zaczyna się w Łodzi Festiwal Światel. Jeśli uda się nam zrobić zdjęcia, wstawię.
Znając życie na YT pojawią się niebawem filmiki z projekcji i illuminacji. Warto obejrzeć.
Zapiera dech w oczach, gdy na to wszystko się patrzy.

Tym razem nie będę sama na tej rozkosznie kolorowej i zadziwiającej szare komórki imprezie. Chyba jestem rada na tę okoliczność.

Dzień dobry Kafeterijo...

50,299

Witam!Taja dobra jesteś.Uśmiałam się.

Nie mam weny do pisania.Czytałam Was.

50,300

doberek MYCHY

z kawencją witam  sobotni poranek

http://imgup.pl/di/1690/20131122114626-b.gif

Sponi baaardzo mnie cieszy Twoja radość na spotkania z tym facetem smile

pozdrawiam  Wszystkie .... spokojnego dnia życzę ...

50,301

witam Was serdecznie,
druga kawa u mnie juz, spacer z sunią zaliczony...
czas zrobic plan dnia smile

chatka krzyczy ogarnij mnie
ksiazki wrzeszczą czytaj nas
papiery, dokumenty posortuj nas
lodowka kwiczy, ze pusta
moje ciało domaga sie siłowni....
a poza tym cisza w domu i tylko sunia mruczy zadowolona smile

50,302

Witam  Was ....
Dosiadam sie do kawusi .
U nas pada i coz tu działac , na dworze nie mozna bo deszcz .
Ale musze dzis ponosic kwiaty do piwnicy i moze uda mi sie cos wykopac z działki bo wkoncu zima mnie zastanie

50,303

Dosiadam smile
A u mnie po kilku dniach z chmurami i deszczem nareszcie zobaczyłam słońce smile
Też druga kawuś i mykam dobrego dnia wszystkim życząc.

50,304

Witam Dziewczyny!
Dziś mam koniec czwartego tygodnia odchudzania.Tym razem -900gr.Mam więc w sumie już 5,1kg mniej.Jestem zadowolona.Będę się starała w szpitalu utrzymać dietę.Tym bardziej,że jestem na własnym wyżywieniu.Majka kaszle.Nie mam nic oprócz syropu.

Sonia łączę się w bólu z powodu nawału pracy.U mnie to samo i pakowanie jeszcze.Oczywiście tylko książki u mnie odpadają.

Pogoda u mnie pod tytułem "jeszcze nie pada".Chyba trzeba w centralnym napalić.

50,305

Dzień doberek,ja w biegu i uciekam na zakupy takie lekkie ,dzisiaj robię gulasz po węgiersku
Wszystkim słoneczka życzę i spokojnej soboty

50,306

Ja też w biegu się z Wami witam.

Dopiero oporządziłam chałupkę i zbieram się na urodziny do teściowej.
Do poklikania jutro i pozdrowionka dla WSZYSTKICH.

https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT0bsqSubNhCMoBdl5rh-ZyiZ_L3ZR2n9V2styiNOoZvK7aSNPJVA

50,307

Wszystkie kobitki w biegu.Taki już nasz los.Ja już wyrobiona...prawie.Jutro rano kościół,potem zakupy w Biedronce /trochę jedzonka do szpitala/,obiad,prasowanie i pakowanie.Najgorsze,że Majka się przeziebila.Kuruje czym mogę.Jak się rozłoży,to przypuszczam,że nie przyjmą nas w szpitalu.

50,308 Ostatnio edytowany przez takasobiemamuśka (2016-10-08 21:47:01)

U mnie Marek też cztery dni z chrypą chodził, ale udało się zwalczyć w zarodku, jeszcze nie kaszlał na szczęście. Może syrop wystarczy i się uda.
Dosiadam wieczornie i relacjonuję.
Zakończony etap klejenia siatki.tereeeee!!!!!!
Nie zdążyłam tylko rozebrać podestów i rusztowania, ale tyle to i w niedzielę.
W centralnym napaliłam, ciacho z piekarnika zaraz wyjmę, wskoczę pod prysznic i będę w siódmym niebie smile
Jestem przeszczęśliwa ino podskakiwać z radości nie mam siły heh
Uśmiech puszczam w powietrze smile
A chyba nawet jakie wino się znajdzie jeszcze na tę okoliczność smile

50,309

Mamuśka gratuluję i chylę czoła.Wielkie brawa Ci się należą.Odpoczynek też zasłużony masz.

Dziewczyny pewnie dziś na baletach,bo jakieś pustki wieczorne.

50,310

Bulinko a Ty długo w tym szpitalu tam będziesz?Może coś Ci dostarczyć jak potrzeba?Pisz przyjadę do Ciebie jak trzeba
Wszystkich mocno ściskam na niedzielę,w trakcie meczu o mało zawału nie dostałam masakra szykuje sie teraz na wtorek,leki uspakajające wezmę tym razem.Śpijcie słodko

Posty [ 50,246 do 50,310 z 85,597 ]

Strony Poprzednia 1 772 773 774 775 776 1,317 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024