Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

Strony Poprzednia 1 762 763 764 765 766 1,317 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 49,596 do 49,660 z 85,597 ]

49,596

Odp: Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

Heloł smile

Elu> u nas też deszczowo i do tego zimno... czyli typowo jesiennie.

Piotr> ależ zalotnie nam tu dziś kawę nastawiasz.... hmmm... .

Mystiq> Pięknie, Trójmiasto... moje rodzinne strony. Co byś chciała tam zobaczyć, to może coś podpowiem.... stawiasz na zwiedzanie czy odpoczywanie na plaży?

Zobacz podobne tematy :

49,597 Ostatnio edytowany przez tajemnicza75 (2016-08-18 14:10:20)

http://www.strefa-beki.pl/upload/20150730174000uid1.jpg

http://img8.demotywatoryfb.pl//uploads/201108/1312278979_by_147FIG_600.jpg

49,598

Pierdzieli mi się życie Kochani...oj pierdzieli.Pisałam Wam,że zajmujemy się tym wujostwem męża i że wujek poważnie chory.Bylismy z wujem na pobraniu wycinka trzy tygodnie temu w Poznaniu.Dziś dodzwoniłam się po wyniki i dowiedziałam się,że badanie trzeba powtórzyć na 01.09.Zwujem jest gorzej,ciotka wariuje,a ja w tym wszystkim mam jechac na turnus od 25.08.-08.09.Mój mąż udaje jak zwykle mało zaradnego,że sobie nie poradzi.Normalnie mam nerwa.

49,599

Oj to masz problem niebywały Bulinko

49,600

Oczywiście Bulinko, można się było tego spodziewać hmm , jeśli małżonek niepełnosprawny/nieporadny to ubezwłasnowolnij go i tyle wink . Matkoooo, jeśli faceci zachowują się jak dzieci, więc powinno się ich tak traktować.  Albo niech dorosną albo niech mamusia mu zmieni pieluchę.
Nie daj się kochana, zasługujesz na lepsze traktowanie, nie jesteś niczyją służącą.
Przepraszam za ten odważny wpis ale nie pierwszy raz słyszę o takich męskich zagraniach. To przedmiotowe traktowanie kobiety, mają kobiety za idiotki czy co????

49,601 Ostatnio edytowany przez annakomnena7 (2016-08-18 16:31:26)

Oj Piotrze... podniosłeś mi ciśnienie big_smile W moim wieku to już muszę uważać, żeby wylewu nie dostać big_smile

Bulinko -> Bardzo Ci współczuję. Ty weź usiądź w fotelu i powiedz mężowi, że nie dasz rady. Niech się pali i wali a Tobie już wszystko jedno. W końcu skoro ON - MĘŻCZYZNA - GŁOWA DOMU nie ma siły to tym bardziej Ty - zwykła, bezbronna kobieta.

A tak w ogóle to dzień dobry smile

49,602

tajemnicza75 napisał/a:

Trójmiasto... moje rodzinne strony. Co byś chciała tam zobaczyć, to może coś podpowiem.... stawiasz na zwiedzanie czy odpoczywanie na plaży?

Raczej zwiedzanie. Wstępny plan już mam (niestety, ja nie zmotoryzowana, więc poruszać się bedę komunikacją publiczną).
Mam zamiar również przepłynąć się na Hel. Orientujesz się, skąd kursują jakieś statki? Wiem...wiem...w necie pewnie znajdę, ale może akurat coś wiesz na ten temat..?

49,603

Dzień dobry popołudniu
U mnie upał cieplutko słoneczko a Wy tu piszecie że zimno.Jadę zaraz na działeczkę troszku chwaściki wyrywać,
Piotruś a na pewno tam w tym kubku jest kawa? big_smile
Do wieczorka

49,604

annakomnena7 napisał/a:

Oj Piotrze... podniosłeś mi ciśnienie  big_smile W moim wieku to już muszę uważać, żeby wylewu nie dostać big_smile

Bulinko -> Bardzo Ci współczuję. Ty weź usiądź w fotelu i powiedz mężowi, że nie dasz rady. Niech się pali i wali a Tobie już wszystko jedno. W końcu skoro ON - MĘŻCZYZNA - GŁOWA DOMU nie ma siły to tym bardziej Ty - zwykła, bezbronna kobieta.

Ann  a co ja mam powiedzieć z moim peselem hiii ????
Piotrze częściej wstawiaj takie kawencje smile

Bulinka jedziesz na ten turnus i finito ... ... tupnij nogą  smile

Misty o ile się nie zmieniło  - to w Gdańsku na Hel - wodolot lub statek odpływa gdzieś koło Żurawia ...
ale Taja odpowie Ci dokładnie ... lol
na Starówce jak będziesz ... idziesz ulicą Długa w dół do fontanny  Neptuna... przechodzisz taką bramę i po lewej ...  hiii

http://imgup.pl/di/QGGD/2eecw9t.jpg

http://imgup.pl/di/1G96/jrcgus.jpg

pozdrawiam WSZYŚCIUTKICH ......

49,605 Ostatnio edytowany przez tajemnicza75 (2016-08-18 17:55:12)

Mystiq> nie mieszkam w 3-mieście już jakieś 20 lat wink i wiele się tam zmieniło zapewnię ale bywam czasem więc co wiem to powiem. Znam bardziej Gdynię i wiem, że sprzed dworca odjeżdżał kiedyś darmowy piętrowy autobus. Podwoził na tramwaj wodny (ten statek płynący na Hel). Tak samo można wrócić, ten piętrus był dostosowany do odjazdu statku. Czy nadal tak jest, nie jestem pewna... nie pływałam już z kilka lat. Z biletami bywa różnie, czasem nie ma możliwości zakupu w kasie już w południe. Polecam zakup przez internet.
W Gdyni polecam też oceanarium-akwarium morskie (największa atrakcją był ogromna 9-metrowa ośmiornica).
Z Gdańska wypłyniesz też po Zatoce i Westerplatte oraz warto wejść na wieżę Mariacką. Polecam też Ogród Oliwski. W Sopocie jedynie  Molo cieszyło się powodzeniem, choć ostatnio krzywy domek robi furorę.
Poruszaj się koleją- SKM bo autobusy wiecznie stoją w korkach.

49,606

Kochane Dziewczyny jesteście!Oczywiście miałam zamiar nie odpuścić z tym wyjazdem.Tym bardziej,że to głównie chodzi o Majkę,a ja na przyczepkę korzystam,ale trochę miałam wyrzuty sumienia.Macie jednak rację,że facet dorosły,więc niech sobie też radzi.Dziś już przeglądałam swoją odzież i kompletowałam kosmetyki,żeby wiedzieć co dokupić.W pracy też zaczęłam nadganiać to co nie robi się codziennie.Zatrudniam panią,ale tylko na zlecenie na dwa tygodnie na całość obiektów.Potem zobaczę co dalej,bo pracownika muszę mieć,ale nie na całości.Ja w końcu też mogę coś robić,a nie tylko rządzić hi...hi...
Mistigue jak byłam w Krynicy Morskiej na turnusie,to byliśmy na wycieczce w Trójmieście.Było bardzo fajnie,ale my autokarem.Z tego co Taja i Basia piszą,to jedynie oceanarium nie zaliczyliśmy.

49,607

W necie znalazłam cos takiego, jak tramwaj wodny na Hel.

49,608 Ostatnio edytowany przez tajemnicza75 (2016-08-18 20:31:47)

Mystique71 napisał/a:

Ubierz się ciepło na Hel, tam zawsze strasznie wieje. Jeśli zamierzasz dużo się przesiadać  z kolejki SKM na autobus i tak w kółko (wszędzie kolejką niestety nie dojedziesz), to można zakupić bilet dobowy w obrębie miasta lub trójmiejski w obrębie 3 miast, są jeszcze weekendowe i inne. Popytaj w jakiejś informacji turystycznej.  Można na nich jeździć do woli (znacznie taniej).

49,609

http://static.prsa.pl/images/3dd11e9c-9e96-4000-8bdd-e2a5a1efedce.jpg

Dobrej nocy życzę absolutnie wszystkim !!!!

49,610

tajemnicza75 napisał/a:
Mystique71 napisał/a:

Ubierz się ciepło na Hel, tam zawsze strasznie wieje. Jeśli zamierzasz dużo się przesiadać  z kolejki SKM na autobus i tak w kółko (wszędzie kolejką niestety nie dojedziesz), to można zakupić bilet dobowy w obrębie miasta lub trójmiejski w obrębie 3 miast, są jeszcze weekendowe i inne. Popytaj w jakiejś informacji turystycznej.  Można na nich jeździć do woli (znacznie taniej).

Dzięki, to bardzo przydatna informacja smile

49,611

Witam Was Kochani i milego piąteczku życzę!

49,612

Wzajemnie smile
Dosiadam do piątkowej kawy.

49,613

doberek Wszystkim .....

witaj Bulinka i Mamuśka

Mamuśka hiii a gdzie widzisz kawę ??? he ??
no tak przed swoim nosem smile smile

http://imgup.pl/di/FT2X/szkic-brazowy-filizanka-kawy-z-cukrem.jpg

Misty ... wybierz wodolot ....
mniej buja ... tylko na początku i pod koniec lol

miłego dnia  WSZYŚCIUTKIM  bez wyliczanki ...

49,614

Witajcie piatkowo ...
Dosidam sie do kawusi .
No moze dzis niebedzie padac , bo jak narazie zapowiada sie ładna pogoda
Bo z rana słonko wyszło

49,615

Dzień dobry Wszystkim smile
Tu gdzie jestem nie mogę narzekac na pogodę smile Zapowiadana temperatura to ponoć 21 stopni. Jest w rzeczywistości zdecydowanie cieplej.

Wifi jakoś zaskoczyło, więc skrobam te kilka słów co by uspokoić tych, którzy się o mnie przypafkiem by martwili.

Na prostytutkę nikt mnie nie sprzeda bom za stara big_smile
Miękkie  narkotyki już próbowałam więc nie korci mnie smile (zielone mam na myśli trawiaste smile )

Jest dobrze i spokojnie. I wcale nie brakuje mi pędu życiowego.
Zdaje się, że trafiłam w dobre miejsce.

Aha. Jeszcze jedno. Jeśli macie ochotę poszukajcie na necie artykułu na temat przeróbki ludzkich zwłok na diament. Na początku byłam zaskoczona tym faktem, ale przomniałam sobie jaki jest skład organizmu ludzkiego. Węgiel stanowi jakieś 16%. A z niego w naturalnym środowisku powstaje ów kamień smile

Wracam do karmienia łabędzi. Mieszkamy na barce.

49,616

SPO>>>>
udanego urlopu ....
Czekamy na wiesci

49,617

smile smile smile Witajcie weekendowo.

Bacha> przyzwyczaiłaś wszystkich do stawiania kawy więc każdy zakłada z góry, że kawa już zaparzona wink .

Spo> baw się dobrze, odpoczywaj, odprężaj się i ładuj akumulatory.
Spo, a pamiętasz "Medaliony"- lekturę szkolną o przerabianiu ludzkiego ciała na mydło... w czasie II wojny światowej (?)... . Nic mnie już nie zdziwi.

Pozdrowionka dla wszystkich bez wyjątku!!!!
Udanego weekendu smile .

49,618

Sponi Kochana baw się dobrze i odpoczywaj.
Ja już zaczynam weekend.Trochę mam roboty w domku,ale aby do czwartku.

49,619

hey WSZYSTKIM ....

no to zapodaje tą kawencje  lol

http://imgup.pl/di/D3KV/2453.jpg
                                                                  hii

Sponi miłego odpoczynku ....  porób foty okolicy czy krajobrazów  .... potem pooglądamy smile

pozdrawiam wszystkich ...  słonecznie ...

49,620

Heh heh...a nenene...dosiadłam do Bulinkowej kawki, chociaż nie wstawiła, wychlałam połowę jej kawy na sępa big_smile
Dzisiaj witam się pięknie przy zielonej herbacie, bo kawka już była w pracy smile

49,621

Dzień doberek, pięknie i słonecznie smile .

Mam kolejny dowód na to, że nasze myśli mają moc sprawczą wink .
Byłam wczoraj w sklepie i przykuła moją uwagę mydelniczka. Pomyślałam, ze pasowałaby do łazienki, że czas wymienić starą. Przyglądałam się jej dość długo, obracałam w rękach ale w rezultacie nie kupiłam. Dziś w czasie porządków stłukła mi się stara mydelnica .... z hukiem rozprysły się kawałki. Tak więc będę miała nową, upodobaną mydelniczkę  big_smile .
To już nie pierwszy raz, że mi się myśli materializują wink .

To wrócę może do myśli o czymś przyjemnym, może się sprawdzi big_smile.

Udanego dnia życzę wszystkim, zaglądnę do Was jeszcze później.

49,622 Ostatnio edytowany przez takasobiemamuśka (2016-08-20 15:28:47)

To ja będę bardzo intensywnie myśleć o żaglach, żeglowaniu, zgłębiać ten temat...
Może na starość spełnię chociaż kilka marzeń i będę żeglować po jeziorach mazurskich i się nimi zachwycać jak "Pan Samochodzik"?
smile
Fajne spędzanie czasu na emeryturze smile
Nauczyłabym się łowić ryby. Rozmarzyłam się.

49,623

Przywiezlismy wuja męża do nas,po czym wezwalismy pogotowie.Kiepsko to widzę.Pan Bóg kiepsko tą starość wymyślił.

49,624

Cześć Lasie smile Pierwszy raz naciągnęłam coś w plecach. Ledwie stuknęła mi czterdziestka, a już nie mogę się schylać. Starość nie radość, śmierć nie wesele. Dajta spokój...

49,625

Bry bry
Dzisiaj następna nocka nie przespana?A to wszystko przez ten księżyc?Mamunia całą noc wczoraj nie zmrużyłam oka na domiar złego przegrali szczypiorniści
Od 7 w pracy na dwóch nogach,aż do 15 potem spokojnie na działeczkę i powrót rowerkiem do domciu mmm chwila relaksu fajnie odpoczęłam ale jak widzę za oknem to kółko to mnie przeraża masakra= działa na mnie jak płachta na byka
Dobranoc

49,626

Witajcie ....
http://id.joe.pl/sub_images/pictures/fbf0f3e9617cafc3f8814b0c8a2ee3e0_th2.gif

49,627 Ostatnio edytowany przez Ba-Cha (2016-08-21 07:54:35)

witajcie WSZYSCY smile
witaj Ela ...

to dosiadam się z 2 kawą

http://imgup.pl/di/44EP/filizanka-mapa-kawy.jpg

Bulinka ??? łO Matko przywieźli wuja do Ciebie na stałe ???    współczuje hmm hmm
ojjjj starość się NIE udała - potwierdzam hmm hmm

Ann no w końcu dopadła Cię "starość "  hiii

milutkiej niedzieli .... WSZYŚCIUTKIM  .... bez wyliczanki ...

http://imgup.pl/di/1S0J/22b4cc79c3f7e7e4827260250e9e4b392304.jpg

49,628

Dosiadam do obu smile
Oglądałam jachty żaglowe, sprawdzałam ceny...na razie mnie nie stać, ale jak mnie "weźmie" to może kiedyś
Nic nie wiem o żeglowaniu, obsłudze takiego cacka, czy spuszczaniu na wodę, wyciąganiu na przyczepkę...nawet nigdy nie żeglowałam...eh...Wind by się teraz przydała
Budowy żaglówek nie znam, nie wiem co jest ważne, jakie parametry..nic nie wiem.
Ale czuję pod skórą coś, nie wiem co, ciągnie mnie do żagli.
Dobrej niedzieli wszystkim. smile

49,629

Witam srana!
Bacha przywiezlismy wuja do nas,bo nam tak wygodniej.Ciotka zwujem mieszkają niedaleko,ale kawał od drogi.Codziennie po tych dziurach,to katastrofa jeździć.Przypuszczam,że jeżeli Go podlecza,to będzie chciał wracać.Ciotka zaś to kobieta bardzo konfliktowa.Została na razie,ale powiem szczerze,że jak wuja zabraknie,to nie wiem kto z Nią wytrzyma.
Dziewczyny mnie też dziś starość dopadła,bo głową nie mogę ruszać.Coś mi w szyję wlazlo.Mimo to jednak cieszę się z niedzieli.

49,630

Witajcie -milutkiej niedzieluni dla wszystkich

49,631

starosc daje znac kazdej z nas hi hi .......
u nas leje  ach ten deszcz non stop pada

49,632

U nas też leje,ale ja powiem,że nareszcie.

49,633

elzbieta47 napisał/a:

starosc daje znac kazdej z nas hi hi .......
u nas leje  ach ten deszcz non stop pada

U mnie nareszcie leje

49,634

hey deszczowo poniedziałkowo Wszystkim

caffke zapodaje

http://imgup.pl/di/3Q1N/0604453120928a5272eba1ac6bfd4fec-640-0-0-0.jpg
kto??? się przyłączy ...  smile

49,635

Basiu ja sie przyłanczam do Twojej kawusi

49,636

Dzień dobry się z Wami

https://img.grouponcdn.com/deal/5EBYEbteS4PjXyr9kt2G/UW-960x576/v1/c700x420.jpg

49,637

Ba-Cha napisał/a:

hey deszczowo poniedziałkowo Wszystkim

caffke zapodaje

http://imgup.pl/di/3Q1N/0604453120928a5272eba1ac6bfd4fec-640-0-0-0.jpg
kto??? się przyłączy ...  smile

Ja smile

49,638

I ja! I ja też! big_smile

49,639

Dosiadam smile , a jakże.
Przy takiej pochmurnej pogodzie nic się nie chce, wyszukuję drobne prace, a konkrety leżą i czekają. Jedno dobre, że zamówiłam już ostatnie materiały do ocieplenia przewidziane na ten rok i wystarczy kasy.
Zakupy szkolne zrobione, jeszcze zakupy ciuchów, butów dla wszystkich i książek językowych dla Andżeliki, jest nie tak źle, powinnam to finansowo wytrzymać smile
Hehe potem już tylko starczy na waciki.

49,640

Witajcie ,jeszcze ja spóźniona dosiadam do kawusi,
I stawiam flaszeczkę rocznicową

http://images76.fotosik.pl/835/dfbf4d4a70f4e15dmed.jpg

Wszystkie pozdrawiam

49,641

Basiu to ta rocznica ślubu?
Ja chętnie smile za Wasze zdrowie i szczęście smile

49,642

No ta

757382400 Sekund
12623040 Minut
210384 Godziny
8766 Dni
1252 Tygodnie,
288 Miesięcy
24 Lat Razem

49,643

No Basiu... Najserdeczniejsze gratulacje!

49,644

Basiu przyjmij ode mnie też najlepsze życzenia.
Mamuśka ja też po zakupach szkolnych.Starszym kupiłam zeszyty,po dlugopisie i ołowku z gumką.Moi chłopcy więcej nie potrzebują.Książki starszy na kiermaszu kupi,a młodszy odkupuje przez fejsa,a swoje poprzednie sprzedają.Majka ma książki darmowe.Tylko religię dokupilam i przybory uzupelnilam.Plecak dostała.Tak więc dużych wydatków nie mam.
Sponi pamiętasz jak martwiłas się maturą córy?Mój syn idzie do klasy maturalnej w technikum.Pytam się ile kupić zeszytów,a On na to,że cztery.Pytam,czemu tylko cztery?On na to,że jeden do j.polskiego,drugi do matematyki,trzeci do j.angielskiego,a czwarty do reszty przedmiotów.Masakra!

49,645

Basia za wytrwałość w związku

http://imgup.pl/di/UFWU/applaus1.gif

no i bukiecik obowiązkowy w takim razie 

http://imgup.pl/di/5ITP/23k4yu0.jpg
reszta MYCH ... to widzę że ma taką wenę ... do pisania jak i ja    .... pogoda wszystko tłumaczy smile    nara

49,646

https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13962627_634142236752682_1952868283284010918_n.jpg?oh=589c067fa2fd9060676949aa3729e843&oe=585DD812

49,647

To ja krótko zwięźle i na temat:
Dobry wieczór wszystkim!!!!!
Dobranoc smile .

http://1.bp.blogspot.com/-fS3ctqOj1N4/VNaG33i6dyI/AAAAAAAAB4M/dj0proZBPYQ/s1600/kartka-na-dobranoc,-dama-w-k%C4%85pieli,-%C5%9Bmieszna-kartka-na-dobranoc-dla-przyjaci%C3%B3%C5%82,-milutkich-sn%C3%B3w-jutro-spotkamy-sie-zn%C3%B3w,-go%C5%82a-kobieta.1.jpg

49,648

hellouuuu .... ależ TU pustki

zapraszam na caffe

http://imgup.pl/di/4QF7/c175031b8ceb.jpg

http://imgup.pl/di/LYL5/60399d2397e8.jpg
                                                          ??????????? lol   

49,649

Witam kobitki .....
Basiu dosiadam sie do kawusi ...
Basiu
To kawiatk dla Was ...
Wszystkiego dobrego i dalszych tylu wspolnych lat ...
http://m.wielkiezarcie.com/file/14138062644839632704.jpeg

49,650

Dosiadam do kawki smile
Nie chce się pisać, też wolę kuknąć i poczytać co u kogo, gorzej jak nikt nie pisze, nie ma co czytać...to jak w piosence...obowiązek obowiązkiem jest piosenka musi posiadać tekst big_smile
Wychlwptam kawuś i do roboty, zobaczymy co dzień przyniesie.
Tata ma przyjechać i ściąć trzy drzewa, troche przy tym się pokręcę, potem trochę pokołkuję..a potem pewnie padnę, bo jestem po nocce i wypluta.
Tęsknię za najstarszą córką, jest na wyjeździe wakacyjnym...jeszcze dwa dni.
Dobrego przy wtorku wszystkim...piszcie dziewczyny, wiatr przewiewa przez kafejkę, suche trawy nosi...

49,651

Dzień dobry Lasie i Chłopaki smile
Dosiadam do kawy.
Ja z telefonu, więc ciężko się rozpisywać.
Co u mnie? No roboty szukam. Coś się kroi, a co z tego wszystkiego wyjdzie to się okaże.
Trzymajcie kciuki.
Muuuach! :*

49,652

Witam!
Rzeczywiście cienko coś z tymi wpisami,ale jak się nie ma co się lubi,to się lubi co się ma.Cieszmy się więc z tego,że w ogóle ktoś się odzywa.
U mnie ostatnie przygotowania do wyjazdu.W czwartek wczesnie rano wyjazd.100km własnym samochodem,a potem autokarem.Potem dwa tygodnie odpoczynku.

49,653

Witam wieczorkiem smile .

Ja akurat zalatana, zabiegana i zarobiona jestem... toteż czasu brak na pisanie.
Zgłaszam uprzejmie, ze mam cały tydzień taki więc proszę o usprawiedliwienie wink .

Anno> sorki za głupie pytanie... może ja z tego zaściankowego zadupia więc się nie znam... ale co ma znaczyć Twoje powitanie "Lasie" ??? Tak z ciekawości pytam bo nie lubię nie rozumieć wink .

Ja zapodaję wieczorną herbatę, moze nie melisę bo tu i tak jakoś pusto-śpiąco ale herbatę z wkładką big_smile .
Pozdrowionka dla wszystkich piszących i jedynie czytających wink .

http://2.bp.blogspot.com/-X-gQRZwT0Yw/Ur1uFEORopI/AAAAAAAAA5Q/NA_OPeApKlk/s1600/DSC02521.JPG

49,654

Tajem -> Już kiedyś wyjaśniałam, że per "Lasie" mówią do siebie dziewczyny w gimnazjum mojej córki. Prawdopodobnie jest to zdrobnienie od "lasek". W ich wykonaniu brzmi to uroczo więc czasem używam tutaj. smile

49,655

Dzięki Anna smile . Musiałam przeoczyć to wyjaśnienie, a nurtowało mnie to bardzo big_smile .
Dobrej nocy wszystkim.

49,656

Dobrej nocy smile
A co tam...zrobie sobie drinka zamiast herbaty z wkładem.
Nie daliśmy rady z drewnem, jeszcze jutro tata przyjedzie, zwalimy kolejne dwa drzewa i czub od starej czereśni...oczywiście jak mama będzie dobrze się czuła i zostanie na ten czas sama.
Jestem cała od styropianowego śniegu..teraz tylko kąpiel, szklaneczka i lulu.
Do jutra smile

49,657

Bry bry
No juz leci następny roczek rocznicy uufff każdy mi życzył miłości a ja mówię NIE!! cierpliwości he he
Dziękuję Wam bardzo
Zapomniałam napisać mam mega doła!Zaczęłam jeść zakazane żarcie i co?Nie nie nie poddam się muszę się podnieść i nie dać się tym cholernym słodyczom nooo !!Co mam zrobić żeby mnie nie prześladowały?Sił nie mam do nich,ledwo oczyska otworzę a juz mi ślina leci na samą myśl bbrrrr
Dobranoc jestem zła sama na siebie ot cała ja

49,658 Ostatnio edytowany przez Sponi (2016-08-23 23:20:07)

Dobry wieczór...
Powróciłam z podróży z ziarnem dobrych emocji. Ufam, że zacznie kiełkować. Mam dla Was kilka zaledwie zdjęć, ale mam nadzieję, że sprawię radość smile

To uliczka blisko miejsca czasowego zamieszkania smile Miejsce urokliwe i niebywale spokojne. Tuż obok spacerowałam po skwerku, na którym swoje miejsce znalazły cudne drzewa i... kury smile

http://zalacznik.wp.pl/0/d692/IMG_20160821_191722.jpg?tsn=1471987130119&zalf=Nowe&wid=17746&p=2&o2=2654291&t=IMAGE&st=JPEG&ct=QkFTRTY0

http://zalacznik.wp.pl/0/d692/IMG_20160821_174436.jpg?tsn=1471986733007&zalf=Nowe&wid=17744&p=2&o2=3080867&t=IMAGE&st=JPEG&ct=QkFTRTY0

http://zalacznik.wp.pl/0/d692/IMG_20160821_193214.jpg?tsn=1471986853064&zalf=Nowe&wid=17745&p=2&o2=3092972&t=IMAGE&st=JPEG&ct=QkFTRTY0

http://zalacznik.wp.pl/0/d692/IMG_20160821_174436.jpg?tsn=1471973429141&zalf=Nowe&wid=17724&p=2&o2=3080867&t=IMAGE&st=JPEG&ct=QkFTRTY0

To ta barka, która była miejscem mojego spoczynku, śniadań przy dużym stole i super wygodnego materaca smile Swoją drogą był dziwny bo zachowywał kształty nadane ciężarem mojego ciała smile

Taki widok miałam z małego pseudotarasu od strony kanału, na którym dom na wodzie stał. Swoją drogą rozprysł na kawałki stereotyp, że mieszkając przy wodzie można nabawić się reumatyzmu. Dodatkowo, kiedy teraz zerkam na to zdjęcie przypomina mi się, że swego czasu wrzuciłam tu na forum zdjęcie chatki na jeziorze przy lesie w górach. Kawałek mojego marzenia posmakowałam smile

http://zalacznik.wp.pl/0/d692/IMG_20160819_195903.jpg?tsn=1471973469929&zalf=Nowe&wid=17719&p=2&o2=1572899&t=IMAGE&st=JPEG&ct=QkFTRTY0

http://zalacznik.wp.pl/0/d692/IMG_20160820_182021_1.jpg?tsn=1471973628618&zalf=Nowe&wid=17729&p=2&o2=2059648&t=IMAGE&st=JPEG&ct=QkFTRTY0

Ślub był w Amsterdamie a mieszkaliśmy w miejscowości Delft niedaleko Hagi. Generalnie na wodzie bo tam kanał na kanale a pośród nich zabudowania jak te na zdjęciu poniżej....

http://zalacznik.wp.pl/0/d692/IMG_20160821_175614.jpg?tsn=1471985646219&zalf=Nowe&wid=17736&p=2&o2=1971633&t=IMAGE&st=JPEG&ct=QkFTRTY0

http://zalacznik.wp.pl/0/d692/IMG_20160821_175430.jpg?tsn=1471985685888&zalf=Nowe&wid=17735&p=2&o2=2782767&t=IMAGE&st=JPEG&ct=QkFTRTY0

http://zalacznik.wp.pl/0/d692/IMG_20160821_191757.jpg?tsn=1471985779055&zalf=Nowe&wid=17715&p=4&o2=2856428&t=IMAGE&st=JPEG&ct=QkFTRTY0

Inna część miasteczka...

http://zalacznik.wp.pl/0/d692/IMG_20160820_182502.jpg?tsn=1471985849822&zalf=Nowe&wid=17728&p=2&o2=1705695&t=IMAGE&st=JPEG&ct=QkFTRTY0

http://zalacznik.wp.pl/0/d692/IMG_20160821_175430.jpg?tsn=1471972359812&zalf=Nowe&wid=17721&p=4&o2=2782767&t=IMAGE&st=JPEG&ct=QkFTRTY0

I te łabędzie żarłacze smile To wprawdzie wedle znaków w przyrodzie niebezpieczne ptaszyny, ale ich dostojność powalała mnie na kolana. Nauczyłam je w ciągu tych kilku dni jeść z mojej ręki smile

http://zalacznik.wp.pl/0/d692/IMG_20160821_152325.jpg?tsn=1471973159382&zalf=Nowe&wid=17723&p=2&o2=2763919&t=IMAGE&st=JPEG&ct=QkFTRTY0

Nie chciałam wracać... Nie chciałam tak mocno....

Nie chce mi się przez fotosik zdjęć już dodawać. Jutro to zrobię.

49,659

Witam z kawką!
Sponi w moim smartfoniku nie chcą się otworzyć Twoje zdjęcia,ale obiecuję,że jak wrócę z pracy to odpale laptop.
Co do laptopa,to zastanawiam się,czy Go zabrać ze osobą,ale chyba w tym roku sobie daruję.Mam w końcu internet w komórce i mogę do Was kukać.Dziś ostatni dzień w pracy.Już nie mogę się doczekać aż zamkne ten mój kram.

49,660

witajcie w kolejny ponury u nas dzionek ...
smacznej porannej kawusi .

Posty [ 49,596 do 49,660 z 85,597 ]

Strony Poprzednia 1 762 763 764 765 766 1,317 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024