Bachaś
ano...uciekam ze smutami najczęściej w robotę i nie wrzucam w kafejkę, bo udziela się cuurrewstwo...
Dobry żart lepszy od najlepszej terapii ![]()
Alika
staram się nie czytać zbyt dużo..nie angażuję się w tematach.. Współodczuwanie w tych razach to tak jakby cały czas rozdrapywać strupa i przeciągać gojenie...
Też nie piszesz o smutach...przemilczasz prawda? ![]()
Pamiętam jak pisałaś, że chłopaki się popsztykali między sobą...coś tam o dziewczynę poszło...
Dzieci...
Moje córy teraz są w konflikcie...mam nockę na to, by obmyślić rozmowę z młodszą.
Na pewno wezmę ją jutro na dłuższy spacer z psem...
Dobrej nocy i boskich snów dziouchy ![]()
Edit
Spaceru nie będzie.
.młodsze dziecię planuje jutro kolejny dzień zbiera© maliny na zarobek, jaka zadziora taka zaradna, taka jestem z niej dumna. Zresztą z obu ![]()
Gadałyśmy przez tel...może coś dotrze do niej,
49,076 2016-07-21 22:12:23 Ostatnio edytowany przez takasobiemamuśka (2016-07-21 22:44:27)
49,077 2016-07-22 05:59:01
Witajcie ...
Milego dnia Wszystkim zycze ...
Smacznego sniadanka i smacznej kawusi
49,078 2016-07-22 06:25:07
Ela - jesteś pierwsza to gdzie naoczna kawencja
he ????
witam ... WSZYSTKICH

miłego piątku ...
49,079 2016-07-22 06:26:38
Hej Basiu .......
No kawe w kubeczku pije . A naocznej nie wstawilam tylko Wam zyczylam bo jakos weny mi zabraklo
49,080 2016-07-22 08:14:01
Bachaś
ano...uciekam ze smutami najczęściej w robotę i nie wrzucam w kafejkę, bo udziela się cuurrewstwo...
Dobry żart lepszy od najlepszej terapii
Alikastaram się nie czytać zbyt dużo..nie angażuję się w tematach.. Współodczuwanie w tych razach to tak jakby cały czas rozdrapywać strupa i przeciągać gojenie...
Też nie piszesz o smutach...przemilczasz prawda?
Pamiętam jak pisałaś, że chłopaki się popsztykali między sobą...coś tam o dziewczynę poszło...
Dzieci...
Moje córy teraz są w konflikcie...mam nockę na to, by obmyślić rozmowę z młodszą.
Na pewno wezmę ją jutro na dłuższy spacer z psem...
Dobrej nocy i boskich snów dziouchy
Edit
Spaceru nie będzie.
.młodsze dziecię planuje jutro kolejny dzień zbiera© maliny na zarobek, jaka zadziora taka zaradna, taka jestem z niej dumna. Zresztą z obu
Gadałyśmy przez tel...może coś dotrze do niej,
Tak masz rację bardzo duzoooooooooo przemilaczam,taka,, skaza'' netowa mi została ![]()
Cieżki to był okres dla mnie,byłam wtedy między młotem a kowadłem:( ale juz jest wszystko oki między nimi, tak ze jestem szczęsliwa z tego powodu ![]()
Dotrze na pewno do córy, tylko potrzebny jest czas i cierpliwość z Twojej strony ![]()
Miłego spokojnego dnia życzę ![]()
49,081 2016-07-22 08:16:21
Dzień dobry się z Wami ![]()
![]()
49,082 2016-07-22 08:16:36
Dzień doberek ![]()
Spokojnego i miłego dnia życzę wszyściutkim bez wyliczanki !!!!!! ![]()
ps kolejny dzień remontu,ale juz niedługo koniec.WYTRZYMAM ![]()
49,083 2016-07-22 08:18:06
Przeczytałam wątek Ivy...znajome odczucia wróciły..
(....)
Czytając tak emocjonalnie bliskie tematy zatracam się w smutku...goryczy...niedowierzaniu
Mam podobnie
Czytam takie tematy i fizycznie czuję przeszłość ![]()
49,084 2016-07-22 08:39:22
Boszzz jak ja bym chciała już mieć koniec remontu...hehe...tu końca z lornetki nie widać ![]()
Mysti
tak sobie dumam, że ten nasz "remont" wewnętrzny to dłuższa, mozolna robota...ale też z takimi etapami...po kawałeczku wszystko wraca do świetności...zyskuje nowy charakter i wdzięk ![]()
No to co...kawuś i zakasuję jaki rękaw co by szybciej do tej świetności ![]()
Dobrego wszystkim piątkowo i słonecznie
49,085 2016-07-22 09:59:28
Rozmarzyłam się......uwielbiam te słowa:
"Wiesz, to jest ten moment kiedy budzisz się przy nim rozczochrana, bez makijażu i czujesz się swobodnie.
A On nie wstydzi się przy Tobie płakać.
Wiesz, że nawet gdy sam jest bardzo zmęczony to i tak zrobi Ci kawę, a Ty upieczesz jego ulubione ciasto, mimo, że nie umiesz - to się nauczysz.
Będziesz zawsze pierwszą osobą do której zadzwoni w ważnych chwilach, a Ty będziesz zawsze miała do kogo napisać o tym, jak bardzo się boisz, czekając w poczekalni u dentysty.
Ta chwila, gdy w sklepie zastanawiasz się co by zjadł na kolację, a On wstaje rano żeby pójść do sklepu po Twoją ulubioną drożdżówkę.
Zawsze jest po Twojej stronie, mimo, że wie jak bardzo się mylisz, a Ty zawsze mówisz mu, że jest najlepszy bez względu na to co mówią inni.
Wiesz, że zawsze odprowadzi Cię do domu gdy wypijesz zbyt dużo wina z koleżankami, a Ty nie będziesz złościć się za to, że naprawiając Twój telefon popsuł go jeszcze bardziej i teraz już zupełnie nie działa.
Wiesz, że nawet mimo ciężkiego dnia będziesz mogła schować się w jego ramionach, a On będzie lubił z Tobą spać mimo tego, że ciągle go budzisz w nocy.
Te wszystkie chwile gdy myślicie o sobie i wiecie, że takiej drugiej osoby nie spotka się nigdy i nigdzie.
To jest coś co nazywamy bliskością."
49,086 2016-07-22 11:03:49
Rozmarzyłam się......uwielbiam te słowa:
"Wiesz, to jest ten moment kiedy budzisz się przy nim rozczochrana, bez makijażu i czujesz się swobodnie.
A On nie wstydzi się przy Tobie płakać.
Wiesz, że nawet gdy sam jest bardzo zmęczony to i tak zrobi Ci kawę, a Ty upieczesz jego ulubione ciasto, mimo, że nie umiesz - to się nauczysz.
Będziesz zawsze pierwszą osobą do której zadzwoni w ważnych chwilach, a Ty będziesz zawsze miała do kogo napisać o tym, jak bardzo się boisz, czekając w poczekalni u dentysty.
Ta chwila, gdy w sklepie zastanawiasz się co by zjadł na kolację, a On wstaje rano żeby pójść do sklepu po Twoją ulubioną drożdżówkę.
Zawsze jest po Twojej stronie, mimo, że wie jak bardzo się mylisz, a Ty zawsze mówisz mu, że jest najlepszy bez względu na to co mówią inni.
Wiesz, że zawsze odprowadzi Cię do domu gdy wypijesz zbyt dużo wina z koleżankami, a Ty nie będziesz złościć się za to, że naprawiając Twój telefon popsuł go jeszcze bardziej i teraz już zupełnie nie działa.
Wiesz, że nawet mimo ciężkiego dnia będziesz mogła schować się w jego ramionach, a On będzie lubił z Tobą spać mimo tego, że ciągle go budzisz w nocy.
Te wszystkie chwile gdy myślicie o sobie i wiecie, że takiej drugiej osoby nie spotka się nigdy i nigdzie.
To jest coś co nazywamy bliskością."
Też sie rozmarzyłam
ale marzenia są piekne, WARTO MARZYĆ !!!!!!!:)
49,087 2016-07-22 11:09:53
Boszzz jak ja bym chciała już mieć koniec remontu...hehe...tu końca z lornetki nie widać
Mystitak sobie dumam, że ten nasz "remont" wewnętrzny to dłuższa, mozolna robota...ale też z takimi etapami...po kawałeczku wszystko wraca do świetności...zyskuje nowy charakter i wdzięk
No to co...kawuś i zakasuję jaki rękaw co by szybciej do tej świetności
Dobrego wszystkim piątkowo i słonecznie
Mamuska ja jestem na półmetku, dzisiaj wnerwiłam sie w Mrówce, taka,, cizia'' tam pracuje, że nie ma bladego pojęcia o czym ja do niej mówię.Miałam wrazenie,że z choinki się urwała ![]()
Zmeczona jestem, wiem wiem marudzę ale juz niedługo ![]()
49,088 2016-07-22 11:31:39
Uwielbiam kupować materiały budowlane w miejscowym sklepie ![]()
Wchodziłam dzisiaj kupić ostatnie cztery paczki ztyropianu, młotek, piankę, zaprawę klejową, a wyszłam z młoteczkiem i mnóstwem nowych informacji remontowych, resztę podrzucą dzisiaj przy okazji.
Pracuje tam czterech chłopa i wszyscy nie dość że zamawiają taniej jak w marketach to jeszcze sami też są fachurami praktykami...dzięki nim uniknęłam wielu błędów...mnóstwo praktycznych pomysłów...nie do przecenienia tacy ludzie...panienka z mrówki :\ miałabym pewnie pianę wychodząc
49,089 2016-07-22 12:43:56 Ostatnio edytowany przez annakomnena7 (2016-07-22 12:44:50)
Cześć Lasie,
Dosiadam do kawki.
Kiedy Wy macie czas czytać te tematy?! Ja, jak pragnę zakwitnąć, ledwo ogarniam kafejkę, a i tak nie zawsze odpisuję za co kajam się w prochu i popiele.
Flower by się może tak odezwała? Meg?
Zrobiłam już dzisiaj ok. 10 km. piechotą (tak jak wczoraj). Nie powiem gdzie mi wchodzą nogi i nie mogę się nadziwić, że moja koleżanka tyle jednorazowo biega.
Wiecie, że już piątek, piąteczek, piątunio?! ![]()
49,090 2016-07-22 14:00:24 Ostatnio edytowany przez alika40+ (2016-07-22 14:02:20)
Uwielbiam kupować materiały budowlane w miejscowym sklepie
Wchodziłam dzisiaj kupić ostatnie cztery paczki ztyropianu, młotek, piankę, zaprawę klejową, a wyszłam z młoteczkiem i mnóstwem nowych informacji remontowych, resztę podrzucą dzisiaj przy okazji.
Pracuje tam czterech chłopa i wszyscy nie dość że zamawiają taniej jak w marketach to jeszcze sami też są fachurami praktykami...dzięki nim uniknęłam wielu błędów...mnóstwo praktycznych pomysłów...nie do przecenienia tacy ludzie...panienka z mrówki :\ miałabym pewnie pianę wychodząc
Ja niestety nie, wogole nie lubie robic zadnych zakupow,czasami tylko poprawiam sobie humor jakimiś fatałaszkami lub perfumami ![]()
Mnie obsługuje bardzo miły chłopak ktory zna się na rzeczy ![]()
A ta panienka sie wałęsa po sklepie i cos tam niby robi ,ale juz po raz enty słyszałam jak rozmawia z klientami za kazdym razem , pyta się owego chłopaka jak co się nazywa i jak to wprowadzić do komputera:/
Nie mnie oceniac, kazdy chce pracować
a jak znam życie panienka jest po znajomosci zapewne ![]()
Swiadczy o tym jej makijaż
ale co ja tam wiem ???? ![]()
ps z pianą nie wyszłam, tylko z usmiechem bo panienka rozbawiła mnie do łez ![]()
49,091 2016-07-23 00:42:51
No heloł kobitki i facetciki hi hi
Basiu( Bacha )dobre to z tym piwem jutro sprzedam na imprezce ale bedzie polewa ha ha
Jestem wykończona miałam doła od wetorku kurna złapało mnie uzależnienie!Nażarłam sie lodów słodkiego i wszystkiego!Masakra 2 kg poszło przez 4 dni a ile musiałam sie namęczyć aby zeszło ze mnie te 2 kilosy!No ale nic nie poddaje się wiem ze dam radę i pokonam ten nałóg cholerny
A to wszystko przez tą środę bo jak to mówimy sroda czas na loda no i Basiunia się nażarła gggrrr
Słodkich snów -dobranoc
49,092 2016-07-23 01:23:12
Cześć Lasie,
Flower by się może tak odezwała?
ze ja?
nie wiem jak to napisac....zawsze mam problem ze mnie ktos zle zrozumie
dzis juz tak ![]()
noooo taki wstęp zrobiłam ze sama bym sie bała.... ![]()
a chodziło mi o to ze ktos mnie wspomniał
i mnie to az zaskoczyło milo oooo
synus mi sie pochorował....w pon wyjazd eh
Spijcie sobie ( jesli spicie) smacznie
49,093 2016-07-23 06:26:01
Witajcie sobotniowo
Floer zdrowka dla synusia ...
Dobrze , ze juz jestes Cieszymy sie
49,094 2016-07-23 06:54:22

49,095 2016-07-23 06:58:32
Dzień dobry się z Wami

49,096 2016-07-23 07:37:13 Ostatnio edytowany przez Ba-Cha (2016-07-23 07:49:35)
heyka .... kukam i ja sobotnio
witam już buszujące Dziewuszki

doberek
milutkiej soboty .... cieszmy się piękną pogodą
pozdrawiam WSZYSTKICH
a gdzie nasze chOOOPY cafejkowe ????

hiii
49,097 2016-07-23 07:48:57
Też Was witam w wolną tym razem sobotę. Dziś wieczorkiem będę już w domu.Do popołudnia jednak jeszcze odpoczywamy z przyjaciółmi. Wczoraj był zielony bal dla dzieci,a potem wieczorek integracyjny dla dorosłych,a teraz wszyscy jeszcze śpią.
49,098 2016-07-23 08:02:46
Bulinko baw sie dobrze ......
milej drogi do domu szczesliwego powrotu
49,099 2016-07-23 11:36:47
Ela... -> I dziewiąte wrota... ![]()
Cześć Wszystkim.
Flower -> Dobrze Cię czytać. Wszystkie się martwiłyśmy.
49,100 2016-07-23 11:37:05
Witajcie serfneci i serfnetki, i witam Piotra,
Troszke nie bylo mnie widac, ale bylem z wami. Zawsze lubie tutaj zagladać. Regularnośc zachwiana ale tylko po to by samemu dobrze trzymac sie w pionie. ![]()
Misti pewne bedziesz szczesliwa dopoki wino sie nie skonczy do poki nie zaczniesz trzeźwieć hehehe, dobra dobra nie tąpam już.
Alika ty sie po remoncie nie myj, albo sie zastanow. Piszesz ze masz remont i sie trzymasz
. Ja jak robie remont to zawsze mam stresa, zabije czy nie zabije ta kapiel ![]()
Bulinko. Jezeli chodzi o mnie to bardzo chetnie cie czytam.
Przyjemnego dzionka zycze wszystkim i podstawa dobrego humorka
49,101 2016-07-23 11:40:43
WITAJ TAKI TAKI
49,102 2016-07-23 12:19:28
Dzień dobry dziewczynki ![]()
Chory jest
O 3 rano mial 39,3
A przyjechali goście zza morza i mieliśmy zwiedzać
Zwiedzają,sami
Ja znow piorę
Przekłułam sobie wczoraj uszy znow
Zaczepiłam ręcznikiem i boli
DZIEWIĄTE WROTA
DZIESIĘĆ W SKALI BEAUFORTA
Super (ostatnie,sama wymyśliłam m, brawo ja ![]()
49,103 2016-07-23 12:21:34
Cześć wam wszystkim ![]()
gdzie to słońce ? przymulone jakieś ... pogrywa sobie , a ja chcę leżeć i smażyć się .
miłej soboty ![]()
49,104 2016-07-23 12:23:55
no niestety pogoda sie nie udała pochmurnitko niema lata
49,105 2016-07-23 12:49:25
Ah przestańcie
moja ukochana pogoda, ciepło i pochmurno, czasem deszcz, najlepiej ulewny dla lata, dla innych por roku różne mżawki
Jestem dżdżownicą chyba
49,106 2016-07-23 13:16:55
hey WSZYSTKIM ...
to ja zapraszam na południe .... niebo jest bezchmurne

spokojnego popołudnia
49,107 2016-07-23 14:22:06
Hej Wszystkim sobotnio ![]()
A ja robię NIC ! Jak jest tyle stopni w powietrzu to nic mi się nie chce.Chyba ta menocośtam mnie nawiedza.Celowo nie wypowiadam jej imienia
jak ją zignoruję to może sobie pójdzie ![]()
Albo to już SKS
Pozdrawiam i uśmiech zostawiam ![]()
49,108 2016-07-23 14:27:27
Dzień dobry wszystkim ![]()
dość męczący tydzień roboczy się skończył, czas na oddech ![]()
Ba-Cha - z tą 30 to tak w zaokrągleniu
Nie wiem dokładnie ile zostało, więcej niż 20, mniej niż 30
Jakoś zleci, prawda?
Meg - próbowałem obrócić w żart tę ponurą rzeczywistość, ale masz rację... od strony polityki optymistycznie to nie wygląda. Trybunał Konstytucyjny jeszcze za poprzednich rządów orzekł, że pieniądze w OFE są publiczne i na ich podstawie rząd ma zobowiązania do opieki nad przyszłymi emerytami. Dlatego legalny okazał się skok na OFE. Może niedługo będzie skok drugi (może już był? ostatnio z polityką nie jestem na bieżąco). Konkluzja sama się tworzy taka - jeśli sam nie zadbam o swoje dobre samopoczucie, nie mam co liczyć na to, że zapewni mi to rząd. Zwłaszcza ten, który działaniami w zakresie ochrony środowiska stawia wprawdzie dęba... ale włosy na głowie
Ann - przyglądałem się temu mężczyźnie pierwszemu z lewej w środkowym rzędzie i, cholera, momentami wydawało mi się, że jestem do niego trochę podobny. Dziwne... no i ma coś może nawet lekko wschodniego w rysach
ale ja bym tam się nim nie zachwycał ![]()
Taki-Taki dzięki za emanowanie dobrym humorkiem ![]()
dżdzo tankiutego tu też lubię
ah czego to ja nie lubię
Kamko, ja również go lubię, podobnie jak Szadoki
Lubisz Szadoki?
Sponi to była piękna wersja bolera. Dzięki ![]()
Tajemniczej zostawiam uśmiech, może znajdzie chwilkę, by w tym łażeniu po górach zrobić przerwę i zajrzeć do kafejki ![]()
Ah przestańcie
moja ukochana pogoda, ciepło i pochmurno, czasem deszcz, najlepiej ulewny dla lata, dla innych por roku różne mżawki
Jestem dżdżownicą chyba
Flower... możemy sobie podać ręce czy tam przybić piątkę... jak to najprościej powiedzieć? Też lubię dżdż ![]()
Mystique - gdy przeczytałem to, co napisałaś o tamtej dziewczynie chciałem coś napisać, żałowałem, że nie miałem szansy z nią porozmawiać (chociaż to absurdalne). Cisza wygładziła myśli, chociaż one wciąż do tej dziewczyny wracają... nie rozumiejąc...
To na razie na tyle. Pozdrawiam wszystkich...
49,109 2016-07-23 14:31:59
Hej Wszystkim sobotnio
A ja robię NIC ! Jak jest tyle stopni w powietrzu to nic mi się nie chce.Chyba ta menocośtam mnie nawiedza.Celowo nie wypowiadam jej imienia
jak ją zignoruję to może sobie pójdzie
No nareszcie kolejna osoba, która potrafi robić NIC ![]()
Gdy to coś Ciebie nawiedzi, powiedz jej, że masz umówione spotkanie ze mną i że nie masz na razie dla niej czasu. Przecież nie będzie wiedziała, że to nieprawda ![]()
49,110 2016-07-23 14:42:04
Nooooo ,aż samej przed sobą mi głupio przez to nic nie robienie ![]()
mam takie odczucie(chwilami)jakbym grzeszyła ;)uczę się tego,tzn.nic nie robić jak mi się nie chce ![]()
49,111 2016-07-23 14:48:03
Nooooo ,aż samej przed sobą mi głupio przez to nic nie robienie
mam takie odczucie(chwilami)jakbym grzeszyła ;)uczę się tego,tzn.nic nie robić jak mi się nie chce
To nic strasznego, prawda? A jak się tak porobi trochę nic, to i coś robi się później inaczej ![]()
49,112 2016-07-23 14:50:14
tak tak bo wiele można wtedy przemyśleć i póżniej zrobić inaczej ![]()
49,113 2016-07-23 14:50:30
49,114 2016-07-23 15:03:34 Ostatnio edytowany przez flowerbykenzo (2016-07-23 15:13:19)
Dżdż, Malgosiu ja tez potrafie robic NIC
Ale nawet wtedy robię wokół siebie bałagan, straszne ![]()
Samobójstwa mnie nie przerażają....stanowią naturalną konsekwencje pewnych przemyśleń
Ale należą do tych decyzji, których nie powinno się podejmować abstrakcyjnie
Szkoda mi tego dziecka, ale niestety po ostatnich proszkach zbyt wiele uczuć z siebie nie wykrzesam, podobno dla mojego dobra no ok
Ten facet....jesli nie jest skończoną kanalią, a pewnie nie jest....
Tez będzie mial kiepskie życie z czymś takim w sercu....
Tylko tej dziewczynie już wszystko jedno....
Tylko może to choroba byla, nie miłość tylko....nie wiem
Ann, chyba jednak suegne po komputer żeby zobaczyć tego fsceta.....i DżDż mnie wiecej ![]()
Ciężko mi robic z Tel multicytowanie....strasznie zaniedbane to forum pod względem technicznym
A menocostam.....eh no tak, psychicznie nie odczuje różnicy zapewne, rollercoaster mam od początku świata
49,115 2016-07-23 15:23:24 Ostatnio edytowany przez annakomnena7 (2016-07-23 15:23:45)
Flower -> Nie żebym nie leciała na intelekt... ![]()
49,116 2016-07-23 18:23:53
Witam Was moje kochane po dluzszej przerwie...stesknilam sie za Wami....wymienie te dziewczyny ,ktore pamietam ...Alika...Czytam, ze sie remontujeszcz, Mamuska....buziaki Basie....caluski, Ela....buziaki,Bulinko....usciski mocne,Spo...caluje
A teraz Was troszke poczytam....
Jestem nawschodnim wybrzezu wyspy...tuz nad morzem Polnocnym....jest pieknis i pracowicie ....
Chcecie mnie tutaj?
49,117 2016-07-23 18:37:02
Witaj Soniu .....
braklo nam Ciebie tutaj ...
Nopewnie , ze chcemy
Pisz pisz , i czytaj
49,118 2016-07-23 20:00:27
Kamoa,Twój Bla Bla przypomniał mi Balum Balum ![]()
Pamięta go ktoś ?
49,119 2016-07-23 20:37:50
Pewnie Gosiu ze pamiętam . Moja najlepsza bajka, wymiatala wszystkie inne . I pomyśleć ze 1 kreska idzie zabawić dzieci. Pokolenie minimalistow?
Sonia A gdzie Ciebie wywialo? O tej porze nie ma tam lodów
hehe. Czesc kobieto
też pytanie, chyba retoryczne ![]()
49,120 2016-07-23 21:26:33 Ostatnio edytowany przez Sonia2012 (2016-07-23 21:28:42)
Dziekuje Elu, za mile slowo.
Witaj malgosiu- chyba sienie czytalysmy.
Taki, pracuje pilnie, alody serwuje iowszemw formie lunchowego puddingu. A coTy porabiasz?
49,121 2016-07-23 22:25:11
Soniu cieszę się, że wróciłas.Mam nadzieję, że już nie uciekniesz.Ja też już w domku.
49,122 2016-07-23 22:37:31
Witam Was moje kochane po dluzszej przerwie...stesknilam sie za Wami....wymienie te dziewczyny ,ktore pamietam ...Alika...Czytam, ze sie remontujeszcz, Mamuska....buziaki Basie....caluski, Ela....buziaki,Bulinko....usciski mocne,Spo...caluje
A teraz Was troszke poczytam....
Jestem nawschodnim wybrzezu wyspy...tuz nad morzem Polnocnym....jest pieknis i pracowicie ....
Chcecie mnie tutaj?
Soniu miło ze mnie pamietasz, troszkę mi Ciebie brakowało, tak urwałas nasze pogaduchy ![]()
Ciesze się ze jestes ![]()
zmykam juz zmeczona jestem pojeździlam troche na mopie ![]()
Dobrej nocki życzę wszyśćiutkim
paa
49,123 2016-07-23 22:49:02 Ostatnio edytowany przez takasobiemamuśka (2016-07-23 22:55:21)
Sonia...Boszz..jak ja się za Tobą stęskniłam..
Opowiadaj co się działo u Ciebie przez ten czas..ostatnie wpisy to byłaś chyba jeszcze w kraju i opowiadałaś, że men remontuje sufit.
Fajno..ehhh joooo ![]()
Małgorzata
ja tę kreskówkę poszukałam niedawno w necie...nazywa się " la linea" czy jakoś tak podobnie...mówiłam na nią palum palum...boska jest.
Bulinka
jak odeśpisz opowiadaj proszę ..tak mało Ciebie było..
49,124 2016-07-23 23:05:24
Soniu,nie czytałyśmy się,bo ja świeżak jestem ![]()
Takasobie-mówiło się kiedyś na Baluma-linka bo z jednej linii powstał :)jak niewiele nam trzeba było......
Jak widzę dzisiaj te chińskie bajki to,aż mnie mierzi ![]()
49,125 2016-07-24 02:07:08
Soniu Bossszze jak ja Cię wycałowywuję normalnie cieszę się że jesteś
A tak w ogóle Dzień dobry bardzo ...no cholera nie bardzo widzę bo przecież jest 2 w nocy
Ide spać pozdrawiam wszystkie wszystkie pamiętajcie pa aa i wszystkich Was facetcików
49,126 2016-07-24 02:56:06
Najadlam sie czereśni
Zaraz niebo zacznie jaśnieć juz ptaki się budzą
Znów mam to gryzące poczucie niedopasowania do niczego do wszystkiego....
Cholera ze jasna, tak bym chciała inaczej....nie umiem
boli ![]()
49,127 2016-07-24 05:43:42
miłej niedzieli
pieknego poranka i smacznej porannej kawusi
49,128 2016-07-24 07:06:43
hey niedzielnie WSZYSTKIM
Ela opitalankę Ci strzelić ???? gdzie kawencja umowna na DD ????

Sonia witaj .... po długim "niebycie "
Flower o 3 rano ... po czereśniach ...
to chiiiiba "lekkie " poranki masz
Basia następna hiiii co robicie po nocach .... ???
i jak długo potem śpicie ???

a dzisiaj jest niedziela .... hiii
pozdrawiam WSZYSTKICH ....
49,129 2016-07-24 07:13:37
Basiu na Ciebie z kawa zawsze mozna liczyc ![]()
49,130 2016-07-24 07:16:38
Dzień dobry

49,131 2016-07-24 07:24:17
Witam się w niedzielny poranek kawowo i leniwie ![]()
Małgosiu...no też nie przepadam za częścią tych nowych bajek..moje dzieci, na szczęście,wybierały sobie i lubiły normalne bajki.
Dobrego dnia wszystkim ![]()
Flower
...pytano...a czemu to nie pasi ci to jaka jesteś teraz
?
Bo to, że czujesz się "inna"...
Chodzi o to, że nierozumiana ?
49,132 2016-07-24 08:29:00
Dzień doberek ![]()
Dosiadam do kawki , wczoraj padłam .......ale dzisiaj powstałam ![]()
Mam zamiar,,chłonąć słońce'' interpretacja dowolna ....:)
Wybaczcie,ze zwrócę sie tylko do Flower,niepokoi mnie Twoj wpis cos sie dzieje prawda?? nie mozesz sobie z tym poradzić ?? Jak masz ochote i chęci pisz proszę moze Tobie ulży, a dziewczyny maja tak wielkie serca,że zrozumieja i wysłuchają( ja tez ) ![]()
Pozdrawiam serdecznie wszysciutkich i prosze wybaczcie , że nie zwróciłam sie do Waszych wpisów.
Mykam, zajrzę wieczorkiem miłej niedzieli życzę !!!!!!!!!!!!! ![]()
ps ojjjjj Sońka, Sońka ![]()
49,133 2016-07-24 08:54:45
Cześć Dziewczynki i Chłopaki ![]()
Dosiadam do kawki.
Flower -> Mamuśka i Alika mądrze mówią. Napisz co się dzieje. Co 10 głów to nie jedna ![]()
Witam Sonię. Dyg. Miło mi. Brudzia? ![]()
Jak to fajnie, że ludzie tu wracają. To znaczy, że atmosfera kafejki zachęca.
Sponi -> Czekamy...
A ja dzisiaj piszę z łóżka i będę tu gniła do wieczora. Kawa jest obiad jest, wino jest, towarzystwo jest, książka jest. Klucz leży za oknem...
Życzę Wszystkim szalonej niedzieli. Paaaa... ![]()
49,134 2016-07-24 09:12:52 Ostatnio edytowany przez bulinka_1969 (2016-07-24 09:15:03)
Oczy by jeszcze posypały, a organizm mówi nie.
Cierpiałam ostatnio na chroniczny brak czasu na netki,ale mam nadzieję, że się to zmieni.Już jestem z Wami.Tydzień czasu dupa bolała mnie od siedzenia,ale miałam miłe towarzystwo.Majka wybawila się za wszystkie czasy ze starymi przyjaciółmi i nie przeszkadzał nawet dwudniowy brak pogody słonecznej. Atmosfera cudna sprzyjała wypoczynkowi.Wierzcie mi,że nigdzie nie wypoczywam tak jak na tym pikniku tygodniowym.Niestety muszę znów czekać na niego rok.Dziś jeszcze odpoczynek,a jutro z nowymi siłami do pracy.
Jeszcze jedno :kategorycznie rezygnuję z pracy w sobotę. Za dużo tego jak na moje przede wszystkim samopoczucie.
49,135 2016-07-24 09:19:02
najwazniejszeBulinko , ze jestes zadowolona i wypoczeta i masz teraz palera do dalszego działania .
takie cos przydaje sie kazdemu aby oderwac sie od codziennosci .
49,136 2016-07-24 10:20:34 Ostatnio edytowany przez Sonia2012 (2016-07-24 10:26:54)
Hejka netki,
Alika...no coTy moja droga...to moj mail poszedl ostatni do Ciebie....tak mi utkwilo w glowie....rany, jesli nie, to sorry, sorry....tez sie stesknilam.
Mamuska, pyszczek mi sie usmiecha do Ciebie....mocno, mocno.
Bulinko,Slonko, jak maz?jak Majka? Jej nozka?
Basiu....cieplutko Cie witam.
Bacha, ....i tu protestuje...hihihi....zaden niebyt, tylko zycie......no wiec tak, skonczylam drugi rok studiow i zostal mi tylko rok!!! Malutki roczek i bede dyplomowana....a teraz troche kasy musze natrzepac coby ten rok przezyc. Alika ....52....;)
Anna...bardzo milo mi Cie poznac....tez dyg
...a brudzia....no pewnie, mnienie trzeba namawiac, teraz on duty, wiec nic z tego, ale po...hohoho
Witaj flowerku....masz sliczny nick...taki wiosenny
Milego dnia dziewczyny i chlopaki
49,137 2016-07-24 10:37:04
Witaj Soniu ....
Och jak zwykle z entuzjazmem .
Masz plany przez cała piersia do przodu ..
Tak trzymac
49,138 2016-07-24 10:41:35
też się witam i zmykam ![]()
49,139 2016-07-24 11:03:52
Dzień dobry, Soniu (świeżak jestem, więc wcześniej nie mogliśmy się spotkać na kafejce)
Dzień dobry wszystkim. ![]()
Flower... znam to uczucie. Przyzwyczaiłem się do niego i już go prawie nie zauważam.
Ba-Cha, Mystiq dzięki za kawy. ![]()
49,140 2016-07-24 11:07:02
Cześć dla wszystkich
Kawusia wypita -pyszna
Pozdrawiam niedzielnie