Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

Strony Poprzednia 1 754 755 756 757 758 1,317 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 49,076 do 49,140 z 85,596 ]

49,076 Ostatnio edytowany przez takasobiemamuśka (2016-07-21 22:44:27)

Odp: Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

Bachaś smile ano...uciekam ze smutami najczęściej w robotę i nie wrzucam w kafejkę, bo udziela się cuurrewstwo...
Dobry żart lepszy od najlepszej terapii smile
Alika smile  staram się nie czytać zbyt dużo..nie angażuję się w tematach.. Współodczuwanie w tych razach to tak jakby cały czas rozdrapywać strupa i przeciągać gojenie...
Też nie piszesz o smutach...przemilczasz prawda? smile
Pamiętam jak pisałaś, że chłopaki się popsztykali między sobą...coś tam o dziewczynę poszło...
Dzieci...
Moje córy teraz są w konflikcie...mam nockę na to, by obmyślić rozmowę z młodszą.
Na pewno wezmę ją jutro na dłuższy spacer z psem...
Dobrej nocy i boskich snów dziouchy wink
Edit
Spaceru nie będzie.
.młodsze dziecię planuje jutro kolejny dzień zbiera© maliny na zarobek, jaka zadziora taka zaradna, taka jestem z niej dumna. Zresztą z obu smile
Gadałyśmy przez tel...może coś dotrze do niej,

Zobacz podobne tematy :

49,077

Witajcie ...
Milego dnia Wszystkim zycze ...
Smacznego sniadanka i smacznej kawusi

49,078

Ela - jesteś pierwsza to gdzie naoczna kawencja lol he ???? lol

witam ... WSZYSTKICH lol

http://imgup.pl/di/3XVZ/kobieta-jest-jak-kawa-2016-06-06-22-09-09.jpg

http://imgup.pl/di/KHB1/kto-uwaza-ze-pieniadze-szczescia-2016-06-19-11-33-46.jpg

miłego piątku  ...

49,079

Hej Basiu .......
No kawe w kubeczku pije . A naocznej nie wstawilam tylko Wam zyczylam bo jakos weny mi zabraklo

49,080

takasobiemamuśka napisał/a:

Bachaś smile ano...uciekam ze smutami najczęściej w robotę i nie wrzucam w kafejkę, bo udziela się cuurrewstwo...
Dobry żart lepszy od najlepszej terapii smile
Alika smile  staram się nie czytać zbyt dużo..nie angażuję się w tematach.. Współodczuwanie w tych razach to tak jakby cały czas rozdrapywać strupa i przeciągać gojenie...
Też nie piszesz o smutach...przemilczasz prawda? smile
Pamiętam jak pisałaś, że chłopaki się popsztykali między sobą...coś tam o dziewczynę poszło...
Dzieci...
Moje córy teraz są w konflikcie...mam nockę na to, by obmyślić rozmowę z młodszą.
Na pewno wezmę ją jutro na dłuższy spacer z psem...
Dobrej nocy i boskich snów dziouchy wink
Edit
Spaceru nie będzie.
.młodsze dziecię planuje jutro kolejny dzień zbiera© maliny na zarobek, jaka zadziora taka zaradna, taka jestem z niej dumna. Zresztą z obu smile
Gadałyśmy przez tel...może coś dotrze do niej,

Tak masz rację bardzo duzoooooooooo przemilaczam,taka,, skaza'' netowa mi została sad
Cieżki to był okres dla mnie,byłam wtedy między młotem a kowadłem:(  ale juz jest wszystko oki między nimi, tak ze jestem szczęsliwa z tego powodu smile

Dotrze na pewno do córy, tylko potrzebny jest czas i cierpliwość z Twojej strony smile
Miłego spokojnego dnia życzę smile

49,081

Dzień dobry się z Wami smile

https://thumbs.dreamstime.com/z/pi%C4%85tek-rano-kawa-70783377.jpg

49,082

Dzień doberek smile

Spokojnego i miłego dnia życzę wszyściutkim bez wyliczanki !!!!!!  smile

ps kolejny dzień remontu,ale juz niedługo koniec.WYTRZYMAM smile

49,083

Przeczytałam wątek Ivy...znajome odczucia wróciły..
(....)
Czytając tak emocjonalnie bliskie tematy zatracam się w smutku...goryczy...niedowierzaniu

Mam podobnie sad 
Czytam takie tematy i  fizycznie czuję przeszłość sad

49,084

Boszzz jak ja bym chciała już mieć koniec remontu...hehe...tu końca z lornetki nie widać smile
Mysti smile tak sobie dumam, że ten nasz "remont" wewnętrzny to dłuższa, mozolna robota...ale też z takimi etapami...po kawałeczku wszystko wraca do świetności...zyskuje nowy charakter i wdzięk smile
No to co...kawuś i zakasuję jaki rękaw co by szybciej do tej świetności wink
Dobrego wszystkim piątkowo i słonecznie

49,085

Rozmarzyłam się......uwielbiam te słowa:

"Wiesz, to jest ten moment kiedy budzisz się przy nim rozczochrana, bez makijażu i czujesz się swobodnie.
A On nie wstydzi się przy Tobie płakać.
Wiesz, że nawet gdy sam jest bardzo zmęczony to i tak zrobi Ci kawę, a Ty upieczesz jego ulubione ciasto, mimo, że nie umiesz - to się nauczysz.
Będziesz zawsze pierwszą osobą do której zadzwoni w ważnych chwilach, a Ty będziesz zawsze miała do kogo napisać o tym, jak bardzo się boisz, czekając w poczekalni u dentysty.
Ta chwila, gdy w sklepie zastanawiasz się co by zjadł na kolację, a On wstaje rano żeby pójść do sklepu po Twoją ulubioną drożdżówkę.
Zawsze jest po Twojej stronie, mimo, że wie jak bardzo się mylisz, a Ty zawsze mówisz mu, że jest najlepszy bez względu na to co mówią inni.
Wiesz, że zawsze odprowadzi Cię do domu gdy wypijesz zbyt dużo wina z koleżankami, a Ty nie będziesz złościć się za to, że naprawiając Twój telefon popsuł go jeszcze bardziej i teraz już zupełnie nie działa.
Wiesz, że nawet mimo ciężkiego dnia będziesz mogła schować się w jego ramionach, a On będzie lubił z Tobą spać mimo tego, że ciągle go budzisz w nocy.
Te wszystkie chwile gdy myślicie o sobie i wiecie, że takiej drugiej osoby nie spotka się nigdy i nigdzie.
To jest coś co nazywamy bliskością."

49,086

Mystique71 napisał/a:

Rozmarzyłam się......uwielbiam te słowa:

"Wiesz, to jest ten moment kiedy budzisz się przy nim rozczochrana, bez makijażu i czujesz się swobodnie.
A On nie wstydzi się przy Tobie płakać.
Wiesz, że nawet gdy sam jest bardzo zmęczony to i tak zrobi Ci kawę, a Ty upieczesz jego ulubione ciasto, mimo, że nie umiesz - to się nauczysz.
Będziesz zawsze pierwszą osobą do której zadzwoni w ważnych chwilach, a Ty będziesz zawsze miała do kogo napisać o tym, jak bardzo się boisz, czekając w poczekalni u dentysty.
Ta chwila, gdy w sklepie zastanawiasz się co by zjadł na kolację, a On wstaje rano żeby pójść do sklepu po Twoją ulubioną drożdżówkę.
Zawsze jest po Twojej stronie, mimo, że wie jak bardzo się mylisz, a Ty zawsze mówisz mu, że jest najlepszy bez względu na to co mówią inni.
Wiesz, że zawsze odprowadzi Cię do domu gdy wypijesz zbyt dużo wina z koleżankami, a Ty nie będziesz złościć się za to, że naprawiając Twój telefon popsuł go jeszcze bardziej i teraz już zupełnie nie działa.
Wiesz, że nawet mimo ciężkiego dnia będziesz mogła schować się w jego ramionach, a On będzie lubił z Tobą spać mimo tego, że ciągle go budzisz w nocy.
Te wszystkie chwile gdy myślicie o sobie i wiecie, że takiej drugiej osoby nie spotka się nigdy i nigdzie.
To jest coś co nazywamy bliskością."

Też sie rozmarzyłam hmm  ale marzenia są piekne, WARTO MARZYĆ !!!!!!!:)

49,087

Boszzz jak ja bym chciała już mieć koniec remontu...hehe...tu końca z lornetki nie widać smile
Mysti smile tak sobie dumam, że ten nasz "remont" wewnętrzny to dłuższa, mozolna robota...ale też z takimi etapami...po kawałeczku wszystko wraca do świetności...zyskuje nowy charakter i wdzięk smile
No to co...kawuś i zakasuję jaki rękaw co by szybciej do tej świetności wink
Dobrego wszystkim piątkowo i słonecznie

Mamuska ja jestem na półmetku, dzisiaj wnerwiłam sie w Mrówce, taka,, cizia'' tam pracuje, że nie ma bladego pojęcia o czym ja do niej mówię.Miałam wrazenie,że z choinki się urwała hmm

Zmeczona jestem, wiem wiem marudzę ale juz niedługo wink

49,088

Uwielbiam kupować materiały budowlane w miejscowym sklepie smile
Wchodziłam dzisiaj kupić ostatnie cztery paczki ztyropianu, młotek, piankę, zaprawę klejową, a wyszłam z młoteczkiem i mnóstwem nowych informacji remontowych, resztę podrzucą dzisiaj przy okazji.
Pracuje tam czterech chłopa i wszyscy nie dość że zamawiają taniej jak w marketach to jeszcze sami też są fachurami praktykami...dzięki nim uniknęłam wielu błędów...mnóstwo praktycznych pomysłów...nie do przecenienia tacy ludzie...panienka z mrówki :\ miałabym pewnie pianę wychodząc

49,089 Ostatnio edytowany przez annakomnena7 (2016-07-22 12:44:50)

Cześć Lasie,
Dosiadam do kawki.
Kiedy Wy macie czas czytać te tematy?! Ja, jak pragnę zakwitnąć, ledwo ogarniam kafejkę, a i tak nie zawsze odpisuję za co kajam się w prochu i popiele.

Flower by się może tak odezwała? Meg?

Zrobiłam już dzisiaj ok. 10 km. piechotą (tak jak wczoraj). Nie powiem gdzie mi wchodzą nogi i nie mogę się nadziwić, że moja koleżanka tyle jednorazowo biega.

Wiecie, że już piątek, piąteczek, piątunio?! big_smile

49,090 Ostatnio edytowany przez alika40+ (2016-07-22 14:02:20)

Uwielbiam kupować materiały budowlane w miejscowym sklepie smile
Wchodziłam dzisiaj kupić ostatnie cztery paczki ztyropianu, młotek, piankę, zaprawę klejową, a wyszłam z młoteczkiem i mnóstwem nowych informacji remontowych, resztę podrzucą dzisiaj przy okazji.
Pracuje tam czterech chłopa i wszyscy nie dość że zamawiają taniej jak w marketach to jeszcze sami też są fachurami praktykami...dzięki nim uniknęłam wielu błędów...mnóstwo praktycznych pomysłów...nie do przecenienia tacy ludzie...panienka z mrówki :\ miałabym pewnie pianę wychodząc

Ja niestety nie, wogole nie lubie robic zadnych zakupow,czasami tylko poprawiam sobie humor jakimiś fatałaszkami lub perfumami wink

Mnie obsługuje bardzo miły chłopak ktory zna się na rzeczy wink
A ta panienka sie wałęsa po sklepie i cos tam niby robi ,ale juz po raz enty słyszałam jak rozmawia z klientami za kazdym razem , pyta się owego chłopaka jak co się nazywa i jak to wprowadzić do komputera:/
Nie mnie oceniac, kazdy chce pracować wink  a jak znam życie panienka jest po znajomosci zapewne wink
Swiadczy o tym jej makijaż sad  ale co ja tam wiem ???? hmm

ps z pianą nie wyszłam, tylko z usmiechem bo panienka rozbawiła mnie do łez big_smile

49,091

No heloł kobitki i facetciki hi hi
Basiu( Bacha )dobre to z tym piwem jutro sprzedam na imprezce ale bedzie polewa ha ha
Jestem wykończona miałam doła od wetorku kurna złapało mnie uzależnienie!Nażarłam sie lodów słodkiego i wszystkiego!Masakra 2 kg poszło przez 4 dni a ile musiałam sie namęczyć aby zeszło ze mnie te 2 kilosy!No ale nic nie poddaje się wiem ze dam radę i pokonam ten nałóg cholerny
A to wszystko przez tą środę bo jak to mówimy sroda czas na loda no i Basiunia się nażarła gggrrr
Słodkich snów -dobranoc

http://images75.fotosik.pl/767/ca1da3e45ba7299dmed.jpg

49,092

annakomnena7 napisał/a:

Cześć Lasie,

Flower by się może tak odezwała?

ze ja?

nie wiem jak to napisac....zawsze mam problem ze mnie ktos zle zrozumie
dzis juz tak sad
noooo taki wstęp zrobiłam ze sama bym sie bała.... wink

a chodziło mi o to ze ktos mnie wspomniał
i mnie to az zaskoczyło milo  oooo
synus mi sie pochorował....w pon wyjazd eh

Spijcie sobie ( jesli spicie) smacznie

49,093

Witajcie sobotniowo
http://id.joe.pl/sub_images/pictures/616f4fef30a1596e8eb8a42629be9333_th2.gif
Floer zdrowka dla synusia ...
Dobrze , ze juz jestes Cieszymy sie

49,094

https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s526x395/13776031_255735764810581_1168947807299756103_n.jpg?oh=f6cb8ee59d73149252415e24298a8967&oe=581DFEF2

49,095

Dzień dobry się z Wami

http://www.bez-cenzury24.pl/upload/images/large/2015/11/plan_na_sobote_2015-11-28_06-53-47.jpg

49,096 Ostatnio edytowany przez Ba-Cha (2016-07-23 07:49:35)

heyka  .... kukam i ja sobotnio lol   witam już buszujące Dziewuszki lol

http://imgup.pl/di/890R/projekt-filizanka-kawy.jpg
                                                                                                                   doberek smile

milutkiej soboty ....   cieszmy się piękną  pogodą   

pozdrawiam WSZYSTKICH lol

a gdzie nasze chOOOPY cafejkowe ????

http://imgup.pl/di/7E3A/mezczyzni-maja-strasznie-ciezkie-2016-07-09-23-47-33.jpg
                                                                                          hiii   

49,097

Też Was witam w wolną tym razem sobotę. Dziś wieczorkiem będę już w domu.Do popołudnia jednak jeszcze odpoczywamy z przyjaciółmi. Wczoraj był zielony bal dla dzieci,a potem wieczorek integracyjny dla dorosłych,a teraz wszyscy jeszcze śpią.

49,098

Bulinko baw sie dobrze ......
milej drogi do domu szczesliwego powrotu

49,099

Ela... -> I dziewiąte wrota... big_smile
Cześć Wszystkim.

Flower -> Dobrze Cię czytać. Wszystkie się martwiłyśmy.

49,100

Witajcie serfneci i serfnetki, i witam Piotra,
Troszke nie bylo mnie widac, ale bylem z wami. Zawsze lubie tutaj zagladać.  Regularnośc zachwiana ale tylko po to by samemu dobrze trzymac sie w pionie. big_smile

Misti pewne bedziesz szczesliwa dopoki wino sie nie skonczy do poki nie zaczniesz trzeźwieć hehehe, dobra dobra nie tąpam już.

Alika ty sie po remoncie nie myj, albo sie zastanow. Piszesz ze masz remont i sie trzymasz wink. Ja jak robie remont to zawsze mam stresa, zabije czy nie zabije ta kapiel big_smile

Bulinko. Jezeli chodzi o mnie to bardzo chetnie cie czytam.

Przyjemnego dzionka zycze wszystkim  i podstawa dobrego humorka

49,101

WITAJ TAKI TAKI

49,102

Dzień dobry dziewczynki smile
Chory jest
O 3 rano mial 39,3
A przyjechali goście zza morza i mieliśmy zwiedzać
Zwiedzają,sami
Ja znow piorę

Przekłułam sobie wczoraj uszy znow
Zaczepiłam ręcznikiem i boli 

DZIEWIĄTE WROTA
DZIESIĘĆ W SKALI  BEAUFORTA

Super (ostatnie,sama wymyśliłam m, brawo ja wink

49,103

Cześć wam wszystkim smile
gdzie to słońce ? przymulone jakieś ... pogrywa sobie , a ja chcę leżeć i smażyć się .
miłej soboty smile

49,104

no niestety pogoda sie nie udała pochmurnitko niema lata

49,105

Ah przestańcie
moja ukochana pogoda, ciepło i pochmurno, czasem deszcz, najlepiej ulewny dla lata, dla innych por roku różne mżawki
Jestem dżdżownicą chyba

49,106

hey WSZYSTKIM ...
to ja zapraszam na południe .... niebo jest bezchmurne lol

http://imgup.pl/di/EUBK/jestesmy-tu-na-jakis-czas-2016-06-02-21-36-56.jpg

http://imgup.pl/di/48E4TLBB/otoz-to-2016-06-02-15-18-34.jpg

http://imgup.pl/di/AZSS/jest-takie-ladne-powiedzenie-ze-2016-05-24-18-00-02.jpg

spokojnego popołudnia   lol

49,107

Hej Wszystkim sobotnio smile
A ja robię NIC ! Jak jest tyle stopni w powietrzu to nic mi się nie chce.Chyba ta menocośtam mnie nawiedza.Celowo nie wypowiadam jej imienia
jak ją zignoruję to może sobie pójdzie wink
Albo to już SKS
Pozdrawiam i uśmiech zostawiam  smile

49,108

Dzień dobry wszystkim smile
dość męczący tydzień roboczy się skończył, czas na oddech smile
Ba-Cha - z tą 30 to tak w zaokrągleniu smile Nie wiem dokładnie ile zostało, więcej niż 20, mniej niż 30 smile Jakoś zleci, prawda?
Meg - próbowałem obrócić w żart tę ponurą rzeczywistość, ale masz rację... od strony polityki optymistycznie to nie wygląda. Trybunał Konstytucyjny jeszcze za poprzednich rządów orzekł, że pieniądze w OFE są publiczne i na ich podstawie rząd ma zobowiązania do opieki nad przyszłymi emerytami. Dlatego legalny okazał się skok na OFE. Może niedługo będzie skok drugi (może już był? ostatnio z polityką nie jestem na bieżąco). Konkluzja sama się tworzy taka - jeśli sam nie zadbam o swoje dobre samopoczucie, nie mam co liczyć na to, że zapewni mi to rząd. Zwłaszcza ten, który działaniami w zakresie ochrony środowiska stawia wprawdzie dęba... ale włosy na głowie sad
Ann - przyglądałem się temu mężczyźnie pierwszemu z lewej w środkowym rzędzie i, cholera, momentami wydawało mi się, że jestem do niego trochę podobny. Dziwne... no i ma coś może nawet lekko wschodniego w rysach smile ale ja bym tam się nim nie zachwycał wink
Taki-Taki dzięki za emanowanie dobrym humorkiem smile

Kamoa napisał/a:

dżdzo tankiu  smile    tego tu też lubię

ah czego to ja nie lubię big_smile

Kamko, ja również go lubię, podobnie jak Szadoki smile Lubisz Szadoki?

Sponi to była piękna wersja bolera. Dzięki smile
Tajemniczej zostawiam uśmiech, może znajdzie chwilkę, by w tym łażeniu po górach zrobić przerwę i zajrzeć do kafejki smile

flowerbykenzo napisał/a:

Ah przestańcie
moja ukochana pogoda, ciepło i pochmurno, czasem deszcz, najlepiej ulewny dla lata, dla innych por roku różne mżawki
Jestem dżdżownicą chyba

Flower... możemy sobie podać ręce czy tam przybić piątkę... jak to najprościej powiedzieć? Też lubię dżdż wink
Mystique - gdy przeczytałem to, co napisałaś o tamtej dziewczynie chciałem coś napisać, żałowałem, że nie miałem szansy z nią porozmawiać (chociaż to absurdalne). Cisza wygładziła myśli, chociaż one wciąż do tej dziewczyny wracają... nie rozumiejąc...

To na razie na tyle. Pozdrawiam wszystkich...

49,109

malgorzata.onet.pl napisał/a:

Hej Wszystkim sobotnio smile
A ja robię NIC ! Jak jest tyle stopni w powietrzu to nic mi się nie chce.Chyba ta menocośtam mnie nawiedza.Celowo nie wypowiadam jej imienia
jak ją zignoruję to może sobie pójdzie wink

No nareszcie kolejna osoba, która potrafi robić NIC smile
Gdy to coś Ciebie nawiedzi, powiedz jej, że masz umówione spotkanie ze mną i że nie masz na razie dla niej czasu. Przecież nie będzie wiedziała, że to nieprawda smile

49,110

Nooooo ,aż samej przed sobą mi głupio przez to nic nie robienie wink
mam takie odczucie(chwilami)jakbym grzeszyła ;)uczę się tego,tzn.nic nie robić jak mi się nie chce  smile

49,111

malgorzata.onet.pl napisał/a:

Nooooo ,aż samej przed sobą mi głupio przez to nic nie robienie wink
mam takie odczucie(chwilami)jakbym grzeszyła ;)uczę się tego,tzn.nic nie robić jak mi się nie chce  smile

To nic strasznego, prawda? A jak się tak porobi trochę nic, to i coś robi się później inaczej smile

49,112

tak tak bo wiele można wtedy przemyśleć i póżniej zrobić inaczej wink

49,113

dżdżownick napisał/a:

Ann - przyglądałem się temu mężczyźnie pierwszemu z lewej w środkowym rzędzie i, cholera, momentami wydawało mi się, że jestem do niego trochę podobny.

A Ty myślisz, że dlaczego trafiłeś na listę braci... na dodatek nie rezerwową??? http://emotikona.pl/emotikony/pic/07icon_smile4.gif

49,114 Ostatnio edytowany przez flowerbykenzo (2016-07-23 15:13:19)

Dżdż, Malgosiu ja tez potrafie robic NIC
Ale nawet wtedy robię wokół siebie bałagan, straszne wink

Samobójstwa mnie nie przerażają....stanowią naturalną konsekwencje pewnych przemyśleń
Ale należą do tych decyzji, których nie powinno się podejmować abstrakcyjnie
Szkoda mi tego dziecka, ale niestety po ostatnich proszkach zbyt wiele uczuć z siebie nie wykrzesam, podobno dla mojego dobra no ok
Ten facet....jesli nie jest skończoną kanalią, a pewnie nie jest....
Tez będzie mial kiepskie życie z czymś takim w sercu....
Tylko tej dziewczynie już wszystko jedno....
Tylko może to choroba byla, nie miłość tylko....nie wiem

Ann, chyba jednak suegne po komputer żeby zobaczyć tego fsceta.....i DżDż mnie wiecej wink

Ciężko mi robic z Tel multicytowanie....strasznie zaniedbane to forum pod względem technicznym

A menocostam.....eh no tak, psychicznie nie odczuje różnicy zapewne, rollercoaster mam od początku świata

49,115 Ostatnio edytowany przez annakomnena7 (2016-07-23 15:23:45)

Flower -> Nie żebym nie leciała na intelekt... big_smile

49,116

Witam Was moje kochane po dluzszej przerwie...stesknilam sie za Wami....wymienie te dziewczyny ,ktore pamietam ...Alika...Czytam, ze sie remontujeszcz, Mamuska....buziaki Basie....caluski, Ela....buziaki,Bulinko....usciski mocne,Spo...caluje
A teraz Was troszke poczytam....
Jestem nawschodnim wybrzezu wyspy...tuz nad morzem Polnocnym....jest pieknis i pracowicie ....
Chcecie mnie tutaj?

49,117

Witaj Soniu .....
braklo nam Ciebie tutaj ...
Nopewnie , ze chcemy
Pisz pisz , i czytaj

49,118

Kamoa,Twój Bla Bla przypomniał mi Balum Balum  smile
Pamięta go ktoś ?

49,119

Pewnie Gosiu ze pamiętam . Moja najlepsza bajka, wymiatala wszystkie inne .  I pomyśleć ze 1 kreska idzie zabawić dzieci. Pokolenie minimalistow?  smile

Sonia A gdzie Ciebie wywialo?  O tej porze nie ma tam lodów wink hehe. Czesc kobieto big_smile też pytanie, chyba retoryczne smile

49,120 Ostatnio edytowany przez Sonia2012 (2016-07-23 21:28:42)

Dziekuje Elu, za mile slowo.
Witaj malgosiu- chyba sienie czytalysmy.
Taki, pracuje pilnie, alody serwuje iowszemw formie lunchowego puddingu. A coTy porabiasz?

49,121

Soniu cieszę się, że wróciłas.Mam nadzieję, że już nie uciekniesz.Ja też już w domku.

49,122

Sonia2012 napisał/a:

Witam Was moje kochane po dluzszej przerwie...stesknilam sie za Wami....wymienie te dziewczyny ,ktore pamietam ...Alika...Czytam, ze sie remontujeszcz, Mamuska....buziaki Basie....caluski, Ela....buziaki,Bulinko....usciski mocne,Spo...caluje
A teraz Was troszke poczytam....
Jestem nawschodnim wybrzezu wyspy...tuz nad morzem Polnocnym....jest pieknis i pracowicie ....
Chcecie mnie tutaj?

Soniu miło ze mnie pamietasz, troszkę mi Ciebie brakowało, tak urwałas nasze pogaduchy sad
Ciesze się ze jestes smile

zmykam juz zmeczona jestem pojeździlam troche na mopie wink

Dobrej nocki życzę wszyśćiutkim  smile  paa

49,123 Ostatnio edytowany przez takasobiemamuśka (2016-07-23 22:55:21)

Sonia...Boszz..jak ja się za Tobą stęskniłam..
Opowiadaj co się działo u Ciebie przez ten czas..ostatnie wpisy to byłaś chyba jeszcze w kraju i opowiadałaś, że men remontuje sufit. smile Fajno..ehhh joooo smile
Małgorzata smile ja tę kreskówkę poszukałam niedawno w necie...nazywa się " la linea" czy jakoś tak podobnie...mówiłam na nią palum palum...boska jest.
Bulinka smile jak odeśpisz opowiadaj proszę ..tak mało Ciebie było..

49,124

Soniu,nie czytałyśmy się,bo ja świeżak jestem wink
Takasobie-mówiło się kiedyś na Baluma-linka bo z jednej linii powstał :)jak niewiele nam trzeba było......
Jak widzę dzisiaj te chińskie bajki to,aż mnie mierzi wink

49,125

Soniu Bossszze jak ja Cię wycałowywuję normalnie cieszę się że jesteś
A tak w ogóle Dzień dobry bardzo ...no cholera nie bardzo widzę bo przecież jest 2 w nocy
Ide spać pozdrawiam wszystkie wszystkie pamiętajcie pa aa i wszystkich Was facetcików

49,126

Najadlam sie czereśni
Zaraz niebo zacznie jaśnieć juz ptaki się budzą

Znów mam to gryzące poczucie niedopasowania do niczego do wszystkiego....

Cholera ze jasna, tak bym chciała inaczej....nie  umiem sad boli sad

49,127

miłej niedzieli
pieknego poranka i smacznej porannej kawusi

49,128

hey niedzielnie WSZYSTKIM lol

Ela opitalankę Ci strzelić ???? gdzie kawencja umowna na DD ???? lol

http://imgup.pl/di/I1RI/253377-sitko-ciastka-talerz-filizanki-kawa-material.jpg

Sonia witaj .... po długim "niebycie " lol

Flower o 3 rano ...  po czereśniach ... lol   to chiiiiba "lekkie " poranki masz lol

Basia następna    hiiii  co robicie po nocach .... ???
i jak długo potem śpicie ???

http://imgup.pl/di/4FZ2/52657108454ee8d70726d7c05054edb64285.jpg

http://imgup.pl/di/II31/f40c0a81386f5694f92c52bf91d1ccb27214.jpg
                                                         a dzisiaj jest niedziela .... hiii

pozdrawiam WSZYSTKICH ....

49,129

Basiu na Ciebie z kawa zawsze mozna liczyc smile

49,130

Dzień dobry

http://www.bez-cenzury24.pl/upload/images/large/2015/11/niedzielna_poranna_kawka_2015-11-15_10-26-05.jpg

49,131

Witam się w niedzielny poranek kawowo i leniwie smile
Małgosiu...no też nie przepadam za częścią tych nowych bajek..moje dzieci, na szczęście,wybierały sobie i lubiły normalne bajki.
Dobrego dnia wszystkim smile
Flower smile ...pytano...a czemu to nie pasi ci to jaka jesteś teraz smile ?
Bo to, że czujesz się "inna"...
Chodzi o to, że nierozumiana ?

49,132

Dzień doberek  smile

Dosiadam do kawki , wczoraj padłam .......ale dzisiaj powstałam wink

Mam zamiar,,chłonąć słońce'' interpretacja dowolna ....:)

Wybaczcie,ze zwrócę sie tylko do Flower,niepokoi mnie Twoj wpis cos sie dzieje prawda?? nie mozesz sobie z tym poradzić ?? Jak masz ochote i chęci pisz proszę moze Tobie ulży, a dziewczyny maja tak wielkie serca,że zrozumieja i wysłuchają( ja tez )  smile
Pozdrawiam serdecznie wszysciutkich i prosze wybaczcie , że nie zwróciłam sie do Waszych wpisów.

Mykam, zajrzę wieczorkiem miłej niedzieli życzę !!!!!!!!!!!!! wink

ps ojjjjj Sońka, Sońka smile

49,133

Cześć Dziewczynki i Chłopaki smile
Dosiadam do kawki.
Flower -> Mamuśka i Alika mądrze mówią. Napisz co się dzieje. Co 10 głów to nie jedna wink
Witam Sonię. Dyg. Miło mi. Brudzia? big_smile
Jak to fajnie, że ludzie tu wracają. To znaczy, że atmosfera kafejki zachęca.
Sponi -> Czekamy...

A ja dzisiaj piszę z łóżka i będę tu gniła do wieczora. Kawa jest obiad jest, wino jest, towarzystwo jest, książka jest. Klucz leży za oknem... big_smile
Życzę Wszystkim szalonej niedzieli. Paaaa... big_smile

49,134 Ostatnio edytowany przez bulinka_1969 (2016-07-24 09:15:03)

Oczy by jeszcze posypały, a organizm mówi nie.
Cierpiałam ostatnio na chroniczny brak czasu na netki,ale mam nadzieję, że się to zmieni.Już jestem z Wami.Tydzień czasu dupa bolała mnie od siedzenia,ale miałam miłe towarzystwo.Majka wybawila się za wszystkie czasy ze starymi przyjaciółmi i nie przeszkadzał nawet dwudniowy brak pogody słonecznej. Atmosfera cudna sprzyjała wypoczynkowi.Wierzcie mi,że nigdzie nie wypoczywam tak jak na tym pikniku tygodniowym.Niestety muszę znów czekać na niego rok.Dziś jeszcze odpoczynek,a jutro z nowymi siłami do pracy.
Jeszcze jedno :kategorycznie rezygnuję z pracy w sobotę. Za dużo tego jak na moje przede wszystkim samopoczucie.

49,135

najwazniejszeBulinko , ze jestes zadowolona i wypoczeta i masz teraz palera do dalszego działania .
takie cos przydaje sie kazdemu aby oderwac sie od codziennosci .

49,136 Ostatnio edytowany przez Sonia2012 (2016-07-24 10:26:54)

Hejka netki,
Alika...no coTy moja droga...to moj mail poszedl ostatni do Ciebie....tak mi utkwilo w glowie....rany, jesli nie, to sorry, sorry....tez sie stesknilam.
Mamuska, pyszczek mi sie usmiecha do Ciebie....mocno, mocno.
Bulinko,Slonko, jak maz?jak Majka? Jej nozka?
Basiu....cieplutko Cie witam.
Bacha, ....i tu protestuje...hihihi....zaden niebyt, tylko zycie......no wiec tak,  skonczylam drugi rok studiow i zostal mi tylko rok!!! Malutki roczek i bede dyplomowana....a teraz troche kasy musze natrzepac coby ten rok przezyc. Alika ....52....;)
Anna...bardzo milo mi Cie poznac....tez dyg smile...a brudzia....no pewnie, mnienie trzeba namawiac, teraz on duty, wiec nic z tego, ale po...hohoho
Witaj flowerku....masz sliczny nick...taki wiosenny
Milego dnia dziewczyny i chlopaki

49,137

Witaj Soniu ....
Och jak zwykle z entuzjazmem .
Masz plany przez cała piersia do przodu ..
Tak trzymac

49,138

też się witam i zmykam smile

49,139

Dzień dobry, Soniu (świeżak  jestem, więc wcześniej nie mogliśmy się spotkać na kafejce)
Dzień dobry wszystkim. wink

Flower... znam to uczucie. Przyzwyczaiłem się do niego i już go prawie nie zauważam.
Ba-Cha, Mystiq dzięki za kawy. wink

49,140

Cześć dla wszystkich
Kawusia wypita -pyszna
Pozdrawiam niedzielnie

Posty [ 49,076 do 49,140 z 85,596 ]

Strony Poprzednia 1 754 755 756 757 758 1,317 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024