Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

Strony Poprzednia 1 739 740 741 742 743 1,317 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 48,101 do 48,165 z 85,594 ]

48,101

Odp: Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

no to mykam juz do spania i zycze milej i spokojnej nocki Wam wszystkim
bo rano trzeba wstac i tydzien od poczatku
http://z1.demoty.pl/71508f1fa7b028a8481c6f6f285c9df115aa04f2/dobranoc-wszystkim

Zobacz podobne tematy :

48,102

Dobry wieczór smile
Weekend mija stanowczo za szybko. Spedziłam miły wieczór z psiapsiólką i szwagierką przy butelce winka i truskawkach i życie nabrało jakby jaśniejszych barw smile

takasobiemamuśka napisał/a:

Wind...polityka miesza ?...chodzi o jakieś ustawy, które weszły w życie za rządów PIS ?
Kuzynostwo nie może już kupić działki hmm ...dobrym tropem idę, czy błądzę ?

Gorzej i bardziej skomplikowana sprawa. Zięć pracuje w oddziale pewnej spółki należącej do dużej grupy energetycznej ale prezesi i zarząd tej spółki jest "stary" i mają chyba konflikt z nowym prezesem całej grupy. Nowy jest zgodny z linią polityczną więc nie licząc się z nikim postanowił zlikwidowoać jedną spółkę niby dla ratowania innej...oczywiście tą w której pracuje zięć sad Zięć jest tylko dobrym fachowcem z odpowiednim wykształceniem niestety nie ustawiony politycznie więc do nowej spółki raczej nie przejdzie. Będą musieli wrócić w jego rodzinne strony, bo tam pracę odpowiednią do kwalifikacji już mu zaproponowano. Córka jest załamana, wsadzili tu dużo pieniędzy w remont mieszkania w naszym domu, poza tym po prostu nie chce tam wyjeżdżać, nikogo tam nie zna, nie wiadomo czy znajdzie pracę sad  No a ja to już nawet nie powiem co czuję, jak pomyślę że nie będę widzieć codziennie mojego wnuczka kochanego.
Pozytywne jest jedynie to, że mąż obiecał, że jak przedzie na emeryturę, sprzedajemy dom i kupimy sobie coś nad Zalewem Sulejowskim smile Blisko córci, wnuczka i chyba dodatkowo Sponi smile

48,103

wind napisał/a:

...mąż obiecał, że jak przedzie na emeryturę, sprzedajemy dom i kupimy sobie coś nad Zalewem Sulejowskim smile Blisko córci, wnuczka i chyba dodatkowo Sponi smile

Do Zalewu Sulejowskiego mam spory kawałek z Łodzi. Wczoraj byłam gościnnie nad Zalewem od strony Tresty. Na szczęście nie było mnogo ludzi. Śpiew ptaków, czasem jakaś żaba w zaroślach przypominała sobie, że jej zadaniem życiowym jest rechotać. I mama kaczka (czytaj czernina big_smile) oprowadzała swoje pociechy po świecie. Podejrzewam, że ukradkiem zerkała na nas mówiąc, że te wielkoludy nie są groźne smile bo daleko smile

A tak poważnie... Gdy dotarliśmy na miejsce od razu podbiegłam do brzegu. Gdy zza horyzontu wyłoniła się chyba omega i rozwinięte pełne patosu żagle, poczułam takie coś w sercu... Takie...
Nie potrafiłam powstrzymać łez. Bo... Przypomniały mi się te wszystkie chwile... Te dobre. Bezpieczne...

Widok zachodu słońca - bezcenny.

http://sulejowski.pl/wp-content/uploads/2009/05/bechatowska_wioska_eglarska.jpg

48,104 Ostatnio edytowany przez Sponi (2016-06-05 23:04:41)

W parku wylądowała obok mojego kocyka ważka...

http://images76.fotosik.pl/656/2779f257d1d6ef32m.jpg

Trochę później...

Jak się komuś by nie chciało poskakać big_smile

niechże to zrobi big_smile

Dobranoc Wszystkim. Jeszcze chwila i połknę laptopa big_smile a przecież tylko ziewam...

48,105

Witam,ja jak zwykle jak wszyscy juz śpią,no trudno,zalatana byłam,Małgosiu spróbuję jutro zadzwonić do Ciebie kochana,może wytłumaczę Ci słownie he he,
Pogoda u mnie piekna,od tygodnia deszczu nie ma a z truskawkami stoją prawie na każdym chodniku u mnie ,do zasypania ich jest,słodziutkie są bo słońca dużo,a po ile u Was są bo u mnie po 5 złotych.
No to dobra mykam też spać,do jutra wszystkim,

48,106

Basia1973 napisał/a:

Witam,ja jak zwykle jak wszyscy juz śpią,

Moment, moment http://emotikona.pl/emotikony/pic/07icon_smile4.gif Ja nie śpię jeszcze Ty nasz forumowy Roztrzepańcu http://emotikona.pl/emotikony/pic/16icon_kiss.gif

Trafiłam na ten utwór... Poszukam filmu, z którego jest nagranie.

Tu i teraz chciałabym być w tym stadzie...

I już sobie idę do łóżka.
Serio.
Naprawdę.
Poważnie.
Bez jaj http://emotikona.pl/emotikony/pic/07icon_smile4.gif

48,107 Ostatnio edytowany przez dżdżownick (2016-06-05 23:55:10)

No jeszcze i mnie tu na noc na chwilę przywiało smile

tajemnicza75 napisał/a:

Dzdżo> to zdradzę Ci w tej swojej całej tajemniczości mój ulubiony kawałek, słucham go w chwilach smutku oraz mając potrzebę odnowienia swego jestestwa. Wywołuje u mnie emocje jak żaden inny fragment muzyki poważnej.
Do teatru muzycznego wybieram się w przyszłą sobotę, na spektakl, w którym będzie grała moja córa. Już czuję wzruszenie big_smile .

Dziękuję smile
Spektakl z udziałem córki na pewno będzie niezwykłym przeżyciem smile
Chopin... Piękna muzyka. Moim ulubionym jego utworem jest etiuda "Zimowy wiatr". Ostatnio jednak fruwam przy mało znanym kompozytorze łotewskim. Jesli znajdziesz czas i ochotę, polecam spróbowanie próbki jego muzyki

48,108

Hej, hej!
Wstaje nowy dzień!
I całkiem nowy tydzień:-)

Na poniedziałek zaplanowane mam całe mnóstwo wszystkiego, a może nawet więcej:-)
Pogoda uparcie piękna, słoneczko całym niebem świeci i jakoś tak żyć się chce!

PunBB bbcode test

Radosnego dnia!
Meg dla ciebie nieustające kciuki!

48,109

Kawka nienaoczna niestety, ale zapraszam.
Dobrego dnia wszystkim.
Wind..to rzeczywiście..sytuacja z tych, co to całe życie zmienia rodzinie..eh
Trzymam za Was kciuki..oby po tym kociołku było już bez takich niespodzianek...
A długo jeszcze mąż ma do emerytury?

48,110 Ostatnio edytowany przez Ba-Cha (2016-06-06 06:23:45)

hey Magi - witajcie WSZYSCY lol

http://imgup.pl/di/DWQI/438289a624db.jpg
                                                                                     hiii

ale jak koniecznie musicie iść do pracy???? lol  - to kawkę zapodaje
     na DD 
                         http://imgup.pl/di/DK96/197791-497478106973690-1818521272-n.jpg

MEGi ....
                      http://imgup.pl/di/O237/z-optymizmem-patrz-w-przyszlosc-2015-05-04-18-29-02.jpg
                                         dla CiEEEE hasło dnia .... pozdrawiam smile

spokojnego i słonecznego tygodnia  WSZYSTKIM ...

Wind ... nadal wszędzie są układy polityczne .... niestety ...

Mamuśka jak tam remoncik chałupki ???  lol

48,111

Też witam poniedziałkowo.Odpoczynek był krótki, ale był. Dziś od nowa do pracy.Mam pomocnika,ale też urzędowe sprawy dodatkowo.Pozdrawiam i miłego dnia życzę.
Sponi zainspirowała mnie Twoja pieśń:
,,...chociaż się zje...e,naprawimy wszystko".
To do pracy!

48,112 Ostatnio edytowany przez Sponi (2016-06-06 08:35:42)

bulinka_1969 napisał/a:

Sponi zainspirowała mnie Twoja pieśń:
,,...chociaż się zje...e,naprawimy wszystko".

Jaha big_smile Wszystko się ułoży. Spójrz tylko - wielki wybuch... Niby bezwiedny brak kontroli a jaki świat w swoich rozwlekłych galaktykach piękny się stał smile

Dzień dobry piękny dniu smile

Pozdrawiam z głową w chmurach by nie rzec z kosmosu http://emotikona.pl/emotikony/pic/07icon_smile4.gif

48,113

Hey Dziewuszki i Chłopaki smile
Fajnie poczytać co u Was. Tak tęsknię do tego normalnego życia. Praca ... truskawki ... spacer do parku ... kawusia Ba-chy. To wszystko takie normalne a dla mnie jak marzenie. Tutaj czas biegnie inaczej. Dzień liczy się od posiłku do posiłku. Leżenie, spanie i czekanie że przyjdzie mój Skarb i przytuli. Wtedy wiem że będzie wszystko dobrze.
Dzisiaj ważny dzień bo zapadnie decyzja kiedy jadę na rehabilitację poudarową do ośrodka rehabilitacyjnego. Denerwuję się bo jak miejsce dla mnie będzie za tydzień to czeka mnie kolejny tydzień leżenia na tym oddziale i patrzenia na cudze cierpienie gdy mam swojego po dziurki w nosie. Nie mogę wyłączyć myślenia i nie patrzeć nie przeżywać. Jeżeli zapadnie decyzja że jadę to ulga. Rajd karetką prawie 100 km i trochę zmieni się moje życie. Nie mogę się tylko spakować b moje ubrania dostarcz mi synio który nie ma zielonego pojęcia o ciuchach i dla niego letnie spodnie z  gumkami na dole nie różnią się od grubych zimowych które właśnie mi przyniósł. Moja złość sięgnęła zenitu. Jak ja mam się tam pokazać w środku czerwca. Spodnie zimowe ... polar obszywany futerkiem. Będę p prostu hitem . Czuję że będę ewenementem w skali krajowej. Ryczeć mi się chce z bezradności.

48,114 Ostatnio edytowany przez annakomnena7 (2016-06-06 09:27:22)

Cześć Meg -> Dobrze Cię czytać. O ile mogę mieć w ogóle jakąś propozycję to troszkę wyluzuj. Portki można zmienić, a niepotrzebnie się tak przejmujesz pierdołami. W Twoim stanie to chyba nie najlepszy pomysł.

Mystique -> Już Cię dodałam i wysłałam zaproszenie smile

Poza tym trochę dzisiaj jestem nieprzytomna, bo skoro świt wyprawialiśmy naszą Młodą na zieloną szkołę.

Sponi -> Muszę tego Twojego chłopca z gitarą posłuchać któż zacz. wink

Bulinko -> To w takim razie już jesteś bizneswoman pełną gębą big_smile Moje gratulacje.

Dżodżo -> Nie rzucaj hantli. Kto wie kiedy przyda się tężyzna fizyczna? big_smile

48,115

Meg73 napisał/a:

Ryczeć mi się chce z bezradności.

Przepraszam, że tak wtrącę http://emotikona.pl/emotikony/pic/07icon_smile4.gif Co to za płacze, co? Pewnie, tak najwygodniej - usiąść i beczeć. Nie robić nic...

A rozgrzebałaś choć trochę tę swoją bezradność? Czy od razu siadłaś i poryczałaś sobie i ponarzekałaś na siebie?
Mam nadzieję, że dostałaś tam lekko białej gorączki i nawymyslałaś słownie dzieciakowi jakim gamoniem trzeba być żeby nie umieć rozróżnić stroju letniego od zimowego.
Bardzo mocno na to liczę bo gdy mówi się i to dość ekspansywnie w Twoim przypadku uszkodzone usteczka dostają powera, nie uważasz? a to tez swego rodzaju rehabilitacja smile
I nic się nie stałoby, gdybyś tymi spodniami rzuciła w w kąt smile A potem musiała się schylić by podnieść je rączką smile Oczywiście tą chorą smile

Spójrz...  Spójrz jak można w Twoim przypadku wykorzystać złość Maluszku smile Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło http://emotikona.pl/emotikony/pic/16icon_kiss.gif

48,116

Megi.. smile jak wzięło mnie z domu pogotowie, podręczne rzeczy pakowały córy (wówczas kilkuletnie), miałam jeden brudny ręcznik, gumowe laczki z ogrodu....jeszcze wtedy mąż "nie miał czasu" przez tydzień mojego pobytu w szpitalu mi nic dowieźć...
Może nie będziesz jedyna z niepełną garderobą wink poza tym pewnie Twój mężczyzna coś Ci zorganizuje smile
Nie martw się proszę na zapas...idzie ku dobremu smile
Ba-chaś smile remonty sukcesywnie, acz powoli do przodu wink
Ogrodzenie zrobione, bramę już jakiś czas temu zamontowali....teraz zaczęłam ocieplać dom z zewnątrz...montowałam listwy startowe do styropianu...
Trochę zwolnię, bo córy mają bierzmowanie 15 czerwca.
Na Maksa spinam poślady w lipcu, bo sierpień znowu luźniejszy, powakacjujemy sobie z dziećmi, na wrzesień, październik planuję zbroić w siatkę i zaciągać.

48,117

annakomnena7 napisał/a:

Dżodżo -> Nie rzucaj hantli. Kto wie kiedy przyda się tężyzna fizyczna? big_smile

Hm... Może na przykład kałuże nie służą tylko do oglądania nieba... Może kiedyś trzeba będzie przenieść Ann, by nie zmoczyła stopy? Dobrze myślę? smile

48,118

witam ,dosiadam smile
Meg a nie pomyślałaś o tym że synek chciał by mamie było cieplutko wink nie przejmuj się będzie dobrze
takasobie.... niedo zaj...nia jesteś z tym remontem , podziwiam

48,119 Ostatnio edytowany przez annakomnena7 (2016-06-06 11:03:38)

dżdżownick napisał/a:
annakomnena7 napisał/a:

Hm... Może na przykład kałuże nie służą tylko do oglądania nieba... Może kiedyś trzeba będzie przenieść Ann, by nie zmoczyła stopy? Dobrze myślę? smile

Z kałużami sobie radzę, ale co jeśli urwie się koło w powozie na środku rwącej rzeki? Może się tak stać... big_smile

Wielbiciel Lidiji Bacic napisał/a:

Ana, w kobiecie z Twego avataru można się zakochać od pierwszego spojrzenia smile

To Ty Mój Drogi uważaj, bo Internet to ułuda straszliwa i można popłynąć z miłości do awatara big_smile

Załączam utwór poglądowy big_smile

48,120

Kama...a skąd...mam nadzieję, że jednak do zajechania wink
A poważnie...myślę, że to kolejny z etapów w prostowaniu siebie i życia rodziny ...do przejścia...
Potem już tylko mleko i miód i nieustające rozkosze big_smile

48,121

Sponi ... nagadałam młodemu do słuchu. Wkurzył mnie i nie udawałam że wszystko jest cacy. Rehabilitacja słowna przebiegła jak należy.
Dalej nic nie wiem co do terminu mojej rehabilitacji ... dzisiaj dowiedziałam się że jutro mają zadzwonić ... jutro dowiem się penie że pojutrze.

48,122

annakomnena7 napisał/a:
dżdżownick napisał/a:
annakomnena7 napisał/a:

Z kałużami sobie radzę, ale co jeśli urwie się koło w powozie na środku rwącej rzeki? Może się tak stać... big_smile

Może się tak stać, to prawda. Tylko co mam wtedy robić? Nie jesteś materialistką, odpuszczasz bagaże... Nie wiem... brać wtedy jednak Ciebie i nieść na drugi brzeg? Ale Ciebie brać nie mogę. Może nabić się na oś, skręcić się z bólu i zastąpić urwane koło? sad
smile

48,123

dżdżownick napisał/a:
annakomnena7 napisał/a:
dżdżownick napisał/a:

Może się tak stać, to prawda. Tylko co mam wtedy robić? Nie jesteś materialistką, odpuszczasz bagaże... Nie wiem... brać wtedy jednak Ciebie i nieść na drugi brzeg? Ale Ciebie brać nie mogę. Może nabić się na oś, skręcić się z bólu i zastąpić urwane koło? sad
smile

A może zrób to co zrobił Longinus Podbipięta herbu Zerwikaptur? wink

48,124

Dzień dobry pod wieczór:-)
Puchate obłoki tańczą walca na niebie, a słońce rozkosznie kąpie się w jeziorze:-)
Nawet miły ten poniedziałek.....
Meg! mam nadzieję, że na rehabilitacje nie będziesz czekać zbyt długo!http://emotikona.pl/emotikony/pic/0wink.gif

Sponi napisał/a:

I nic się nie stałoby, gdybyś tymi spodniami rzuciła w w kąt smile A potem musiała się schylić by podnieść je rączką smile Oczywiście tą chorą smile

Dokładnie:-) Wszystko może być ćwiczeniem..http://emotikona.pl/emotikony/pic/24icon_smile2.gif
Często złość dodaje siły, lepsze to niż apatia:-)

Potem już tylko mleko i miód i nieustające rozkosze big_smile

I niech się spełni, co do joty..http://emotikona.pl/emotikony/pic/24icon_smile2.gif
Dżdż romantyk z ciebie...
żeby aż za koło robić, fiu,fiu...http://emotikona.pl/emotikony/pic/0winked.gif

Sympatycznej reszty dnia!

48,125

Dzień dobry w poniedziałkowe popołudnie smile .
Pozdrawiam prędko i zmykam, poczytam Was wieczorkiem.
Pa smile .

48,126

MEGi - hiii ta słowna rehabilitacja to dobre lol
a faceci - to takie gamonie
jak parę lat temu byłam w szpitalu - to na odwrót przyniósł mi letnie podkoszulki
a była wczesna wiosna lol

pozdrówa wieczorna ..... dla WSZYSTKICH ....

lol

Mamuśka rzuciłabyś fotkę tego sufitu ??

Moi Drodzy, garść rymów smile

Różane krzewy

Rododendrony
Każdy miłośnik kwiatów
Ich obrazem
Zauroczony
Zakochane w cieniu
Pachną słodko
Za pan brat
Z poranną rosą
Na zielono do nas
Mrugają
Odpoczynek dobrym,
Zmęczonym oczom zapewniają
Zbyt szybko przekwitły
Zaś moje rymy
Gdzieś znikły
Porwał je wiatr,
Który czule
Na liściach roślin
Siadł.

48,128

Ba-chaś...piszę z telefonu...niestety nie wrzucę żadnego zdjęcia, ani emotki sad
Pamiętam, że obiecałam wszystko obpstrykać i pokazać...zwierzaki też...m innymi fotę Harego i pokoje po remoncie...jak tylko nadaży się okazja...
A jak najłatwiej tu wrzucić zdjęcia z fona?
Próbowałam przez fotosik...ale coś mi nie wychodziło..jestem noga jeśli o to chodzi sad

48,129

Pora zgrać ucho z poduszką, a przynajmniej podjąć taką próbę...
Dobrej i spokojnej nocy:-)

48,130

Ej no witam Was,ja jak zwykle roztrzepana na kogel mogel he he Sponi trafiłaś w dychę jak cholera,jestem strasznie roztrzepana,ja wszystko na raz robie i zapominam za chwilę ze coś zaczęłam he he.Nie umiem sie zorganizować po prostu wszystko kcem na raz.

Magicyl super babka jesteś mmłłaaa na prawdę,zresztą Sponi super też aczkolwiek nie do końca Cię rozumiem,piszesz swoimi myslami i ciężko mi Ciebie zrozumieć,każdą bym chciała poznać ale se tak nie da
Jutro ostateczna decyzja odnośnie zabiegu -napiszę na pewno aczkolwiek bede wszystko robić aby nie zrobili mi go,no ale nie uzdrowią mnie słowami przecie co nie..Dobranoc

48,131 Ostatnio edytowany przez Ba-Cha (2016-06-07 06:13:26)

magicyl napisał/a:

Puchate obłoki tańczą walca na niebie, a słońce rozkosznie kąpie się w jeziorze:-)

Magi czysta poezja w tym zdaniu .... lol

witam  .... Wszystkich   hey   hey   raniutko
    ale rześko lol 
                  na caffe zapraszam    http://imgup.pl/di/LC1A/304563-470428262990737-381655449-n.jpg

Mamuśka łatwiejszy hosting to : imgup.pl   lub   fotozrzut.pl
z fona - to nie wiem jak smile

http://imgup.pl/di/LQ6T/uwaga-2015-02-17-12-32-46.jpg

http://imgup.pl/di/NNV9/kiedys-to-byl-chlop-2015-07-28-22-38-46.jpg
                                                                                                           hii

Bulinka   - hallo co CiEEE tak mało ???? he ???? lol

pozdrawiam WSYSTKICH ....

http://imgup.pl/di/F6Z2/2d151f1418831129feb077386c3229291249.jpg

48,132

Witam!
Bachaś jestem i czytam,tylko tak jakoś....chandra.

48,133

Hej smile
Dosiadam do wspólnej kawki.
Bo to teraz nawet Beata się wygadać nie ma jak, kiedy szanowny małżonek nawet tutaj macki zapuszcza, a potem z pretensją wypali....przynajmniej tak to wygląda sad
Dzięki Baś...spróbuję dzisiaj...jak młodego na wycieczkę odstawię
Dobrego dnia wszystkim.

48,134

Cześć Dziewczyny i Chłopaki smile
Dosiadam do Basinej kawy.
Słuchajcie, jak mi się z rana ubzdurało, że dzisiaj niedziela to pojęcia nie macie. Wcale do pracy nie chciałam wstawać.
Bulinko -> Moje gg jest do Twojej dyspozycji. Co prawda nie porywam się na porady, ale posłucham z całą pewnością.

Dobrego dnia meg smile

Dobrego Wszyscy.

48,135

annakomnena7 napisał/a:

Dopiero dziś weszłam. Zaakceptowane, oczywiście smile

Moje dziecię (16-latka) od wczoraj na wycieczce szkolnej. Wczoraj Czechy, zwiedzali Przełęcz Macochy. Dziś w planach Wiedeń.
"Troszkę" mnie ta wycieczka szarpnęła po kieszeni, bo w pewnym sensie niespodziewana była.
Zapisy były już we wrześniu, córkę zapisałam. Jednak na kolejnej wycieczce do Krakowa nie popisała się (nie zdążyła na zbiórkę, bo była "na sklepach" i wszyscy na nią czekali). W związku z tym została "zawieszona".
Teraz, w kwietniu zwolniło się jedno miejsce i Alę moją odwiesili. Trochę to niepoważne, ale już nie dyskutowałam. Tyle, że właśnie niespodziewany spory wydatek, a tatuś Ali oczywiście się nie dołożył do tego sad

48,136

Dzień dobry słonecznie:-)

Plan na dzisiaj jest taki:
- na mniej więcej godzinę przyoblec zbroję najgorszej z możliwych zimnych sucz, naostrzyć jęzor i pazury stanowczościhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/035.gif
- przekopać się przez Himalaje zbędnej papierologii
- nie pogryźć neurologa
- oddać się zakupowej rozkoszy w ulubionej księgarence:-)

Meg! powodzenia w zdobywaniu wtorku!http://emotikona.pl/emotikony/pic/0wink.gif

Basiu, kobieto szalona!:-) mocne kciuki za dzisiaj!http://emotikona.pl/emotikony/pic/0wink.gif
Bachasiu! mimo wszystko życie potrafi zachwycić, prawda? drżącym promykiem na kropli rosy, odbiciem wierzby w leśnym strumyku, łąką ubraną  w srebrne dmuchawce..http://emotikona.pl/emotikony/pic/24icon_smile2.gif
Bulinko! zabiorę twoje smuteczki, chcesz?http://emotikona.pl/emotikony/pic/24icon_smile2.gif

Uśmiechniętego dnia wszystkim życzę!http://emotikona.pl/emotikony/pic/53kwiatek.gif

48,137

Dzień dobry wszystkim smile
ja zaczynam wtorek do  niańkowania  , miłego dnia wink

48,138

A hahaha... A ja przyszłam do pracy i na dzień dobry dostałam od szefa Wódkę Dębową 0,7. No to co? Polewam... http://emotikona.pl/emotikony/pic/0drinks.gif

http://www.hurtowniaalkoholi.pl/photos/srednie/WGDPMF.jpg

48,139

annakomnena7 napisał/a:

To Ty rzeczywiście bywasz niegrzeczna. Chcesz trzy głowy cięte jednym zamachem? Ale wiesz, że na okazję czeka się latami? smile

Wódka dębowa? Przed pracą nie mogę a po pracy pewnie już nic nie zostanie sad

Wielbiciel Lidiji Bacic napisał/a:

Moi Drodzy, garść rymów smile

Zaś moje rymy
Gdzieś znikły
Porwał je wiatr,
Który czule
Na liściach roślin
Siadł.

Nikną nam ciągle siły i myśli
więdną marzenia jak w słońcu kwiat
brakuje wiary, że cud się ziści
w smutku idziemy w daleki świat
stóp dętki dziurawiąc na ostrych kamieniach
lecz co to?
czy może z oddali już kusi
modrego morza brzeg?

48,140 Ostatnio edytowany przez annakomnena7 (2016-06-07 12:07:12)

annakomnena7 napisał/a:

To Ty rzeczywiście bywasz niegrzeczna. Chcesz trzy głowy cięte jednym zamachem? Ale wiesz, że na okazję czeka się latami? smile

Dżodżo -> Z powozem co zrobił... z powozem, w którym jechała Kniahini Kurcewiczowa z Heleną, a który to utknął na środku rzeki... big_smile Jak załaknę krwi to dam znać. big_smile

48,141 Ostatnio edytowany przez Ba-Cha (2016-06-07 13:46:33)

Bo to teraz nawet Beata się wygadać nie ma jak, kiedy szanowny małżonek nawet tutaj macki zapuszcza, a potem z pretensją wypali....przynajmniej tak to wygląda sad
.

dżises jak czytam jakie te ChOOOOpy są - to śmiech na sali... normalnie ...
                                                                                                                                          http://imgup.pl/di/E4LD/galy.gif
sprawdza - komentuje a sam pewnie siedzi na stronkach erotycznych ...
albo nawija z obcymi babami - jaki on to biedny ... żona zołza   itp .
       brak słów    http://imgup.pl/di/IRB1/figiel.gif

mojej sąsiadki MEN jest taki zazdrosny ...
kurde po tylu latach po ślubie ...   wszędzie ją zawiezie - na ogródki za nią przylezie ...
sąsiadka ma teraz jechać do sanatorium po szpitalu - i ON chce sobie tam obok wynająć pokój lol lol
po prostu : żenada ... i tyle ....

Mamuśka czekam na fotki lol

48,142 Ostatnio edytowany przez Ba-Cha (2016-06-07 13:54:30)

magicyl napisał/a:

Bachasiu! mimo wszystko życie potrafi zachwycić, prawda? drżącym promykiem na kropli rosy, odbiciem wierzby w leśnym strumyku, łąką ubraną  w srebrne dmuchawce..http://emotikona.pl/emotikony/pic/24icon_smile2.gif

Magi ależ Ty masz "kwieciste słownictwo "   za wierszyki się bierz ...   http://imgup.pl/di/IRB1/figiel.gif

MEGi jak tam dzisiaj ???? he??? smile
     pozdrawiam resztę  wesołego towarzystwa  ....

48,143

Teraz już wiecie...
W Kafejce macie Dziewczynę z tatuażem...

http://images78.fotosik.pl/660/e915b89ed3f38c9fgen.jpg?t=1465309751

48,144 Ostatnio edytowany przez tajemnicza75 (2016-06-07 18:00:04)

Witajcie smile

Chłopcy nam się rozbrykali i piszą na potęgę wink , dziewczyny nie pozostają dłużne jak widać.... konkurs jakiś ogłoszony cy cuś???

Spo> ale duży ten tatuaż. Podziwiam, ja bym jednak tak dużego motywu nie chciała. Jakiś motylek delikatny, delfinek mały na piersi lub pośladku.... to rozumiem wink .

Mamuśka, Bacha> macie rację, kto ma najwięcej za uszami ten najbardziej kontroluje i myśli, ze tego nie wiemy? Kto my(?), otóż MY kobiety mamy niezawodna kobiecą intuicję i choć nie mówimy, to i tak wszystko wiemy panowie wink .

Pozdrowienia cieplutkie dla wszystkich, a dla tych co tego szczególnie potrzebują przytulaśki.

http://obrazki.joe.pl/sub_images/kotki-sie-przytulaja.gif

48,145

Dzień dobry przed zmierzchem:-)
Wtorek do łatwych nie należał, ale były i magiczne momenty..
Przychodniana poczekalnia pełna chorych i stękających, a wśród nich mała dziewczynka na wózku inwalidzkim, pogodna i uśmiechnięta. Pani wyglądająca, jak czołg przebrany za motyla zaczyna głośno i żałośnie użalać się nad nią, że taka biedna do wózka przykuta.
Dziewczynka z uśmiechem w niebieski oczach grzecznie ripostuje:
- wcale nie jestem biedna! Jestem wyjątkowa, mam nóżki z napędem na cztery koła, nie widzi pani?
Mina pancernego motyla - bezcenna!
A słowa tej małej uświadomiły mi, że dużo łatwiej jest uroić sobie zmartwień bez liku niż szczęścia bez miary...

Sponi! tatuaż, że proszę kucać! trochę duży, ale robi wrażenie..http://emotikona.pl/emotikony/pic/0wink.gif
Bachasiu czasami jakiś wiersz za mną chodzi i wtedy skrobnę co nie co:-) Ulotne chwile ubieram w słowa żeby nie uleciały w niebyt zapomnienia, a potem chowam głęboko w szufladzie, by wracać do nich, gdy życie dokuczy..
Meg! Czy uśmiechnął się wtorek do ciebie?http://emotikona.pl/emotikony/pic/24icon_smile2.gif
Co do zazdrości...... jeżeli w miarę i z umiarem, to nie mam nic naprzeciw..http://emotikona.pl/emotikony/pic/0tongue.gif
I vice wersja!http://emotikona.pl/emotikony/pic/0winked.gif

48,146

tajemnicza75 napisał/a:

Spo> ale duży ten tatuaż. Podziwiam, ja bym jednak tak dużego motywu nie chciała.

Podziwiam w sobie fakt, że... żyję...

48,147

Ba-Cha napisał/a:

.

dżises jak czytam jakie te ChOOOOpy są - to śmiech na sali... normalnie ...
                                                                                                                                          http://imgup.pl/di/E4LD/galy.gif
sprawdza - komentuje a sam pewnie siedzi na stronkach erotycznych ...
albo nawija z obcymi babami - jaki on to biedny ... żona zołza   itp .
       brak słów    http://imgup.pl/di/IRB1/figiel.gif

mojej sąsiadki MEN jest taki zazdrosny ...
kurde po tylu latach po ślubie ...   wszędzie ją zawiezie - na ogródki za nią przylezie ...
sąsiadka ma teraz jechać do sanatorium po szpitalu - i ON chce sobie tam obok wynająć pokój lol lol
po prostu : żenada ... i tyle ....

Mamuśka czekam na fotki lol

To nie tak dziewczyny.Akurat jeżeli chodzi o męża,to wisi mi,czy On czyta moje wpisy,czy nie.W tej chwili jest mi to obojętne.

Mystique71 napisał/a:
annakomnena7 napisał/a:

Dopiero dziś weszłam. Zaakceptowane, oczywiście smile

Moje dziecię (16-latka) od wczoraj na wycieczce szkolnej. Wczoraj Czechy, zwiedzali Przełęcz Macochy. Dziś w planach Wiedeń.
"Troszkę" mnie ta wycieczka szarpnęła po kieszeni, bo w pewnym sensie niespodziewana była.
Zapisy były już we wrześniu, córkę zapisałam. Jednak na kolejnej wycieczce do Krakowa nie popisała się (nie zdążyła na zbiórkę, bo była "na sklepach" i wszyscy na nią czekali). W związku z tym została "zawieszona".
Teraz, w kwietniu zwolniło się jedno miejsce i Alę moją odwiesili. Trochę to niepoważne, ale już nie dyskutowałam. Tyle, że właśnie niespodziewany spory wydatek, a tatuś Ali oczywiście się nie dołożył do tego sad

Mystique, niestety przez Wiedeń jedynie przejeżdżałem nocą. Przepięknie wówczas wygląda Dunaj skrzący się odcieniami ciemności i świateł rozrzuconych nad nim mostów.
Sponi, Twój tatuaż robi wrażenie!
Ana, "Ogniem i mieczem" to obok "Lalki" jedna z moich ukochanych książek.
Magicyl, z Twoich postów przebija się mocno wrażliwość Duszy i dobro serca smile
Dżdżownick, rymy godne zapamiętania.

48,149 Ostatnio edytowany przez annakomnena7 (2016-06-07 21:01:53)

Sponi -> Piękne wilczysko. Jeśli tak własnie czułas to super, ze wybrałas dobrego fachowca. Przynajmniej na zdjeciu prezentuje sie dobrze. To teraz czas na rekaw, nie?

Bulinko -> Przykro mi, ze zle sie dzieje w Twoim malzenstwie. Zyczę Ci podejmowania mądrych decyzji.

Wielbicielu -> "Lalkę" pochłonęłam w trzy dni, w czwartej klasie podstawówki. Przerwy robiłam wyłącznie na krótki sen. Jadłam bez odrywania wzroku od książki... więc absolutnie Cię rozumiem. smile

48,150

Haj wreszcie usiadłam,Małgosiu cieszę się że trzymałaś za mnie kciuki, byłam dzisiaj i niestety decyzja zabieg konieczny,na 16 czerwca,he fajna data 16-06-2016 same szatańskie szóstki.Niestety powiększona komora,migotanie przedsionków,częstoskurcz komorowy nadkomorowy,lekarz powiedział ze jestem dziwnym przypadkiem o cholera!bo z każdej strony są te migotania,co mi kazał hhmmm w kierunku boreliozy badanie,ja nie pamietam aby mnie upierdzielił kleszcz ,ale potrafi właśnie takie objawy jak ja mam wywołać,wszystko ładnie pięknie i przyjechałam do domu a ja zaraz za telefon do lekarza że niestety nie moge ponieważ w tym czasie bedę miała te dni,i mam nieodwołalnie na lipca przeniesiony zabieg,a date wyznaczy mi jeszcze smsem
Meg ściskam bardzo  wszystkie kobietki i netfacetki też he he -dobranoc

48,151

Noc przycupnęła na parapecie  ciepłym oddechem przygaszając światła, zmrużeniem oczu do snu zapraszając...
Jeszcze tylko uciszę myśli niepokorne, jeszcze ostatnim spojrzeniem pożegnam wtorek i cierpliwie poczekam na kolejny świt..
Bulinkohttp://emotikona.pl/emotikony/pic/50przytula.gif
Annako "Lalka"... często do niej wracam:-)
Wielbicielu LB dziękuję! dusza ciągle rogata, serce trochę zmęczone, ale żyć przecież trzeba, wszak czyż nie?http://emotikona.pl/emotikony/pic/24icon_smile2.gif
Basiu! będzie dobrze!
nie ma innej opcji!
Ani się obejrzysz, a będziesz niczym nówka nieśmigana, prawie nie bita po generalce!http://emotikona.pl/emotikony/pic/0wink.gif

Mała, biała drobinko,
moja przyjaciółko!
Zaciskam cię w dłoni
i nie mogę uwierzyć,
że przynosisz sen...

dobranoc...

48,152

próbuję Baś wrzucić najpierw sopelki

http://imgup.pl/di/60PC/wp-20160606-001.jpg

48,153 Ostatnio edytowany przez takasobiemamuśka (2016-06-07 23:29:51)

oooo wlazło...jestem w szoku...
no dobrrraaa...to teraz poopowiadam smile
sopelki na suficie to odklejana z pacy gładż gipsowa smile
następne foty to Hary jak był mały, bo teraz to kawał psa...taki, że do pasa sięga..
potem Figiel..vel Figi-Figielit...zależy od nastroju wołającego
a następne zdjęcia to moja okolica, działka i domek ..przed i w trakcie remontu

http://imgup.pl/di/OX90/wp-20151206-010.jpg

http://imgup.pl/di/D1IE/wp-20151206-013.jpg

http://imgup.pl/di/XKVE/wp-20160411-002.jpg

http://imgup.pl/di/VQM5/wp-20160530-005.jpg

48,154 Ostatnio edytowany przez takasobiemamuśka (2016-06-07 23:46:56)

sory, że post pod postem...ale to już ostatni

http://imgup.pl/di/QXFV/wp-20160606-006.jpg
to przedpokój...jeszcze przed remontem smile ten styropian i klej to do elewacji, dzisiaj skończyłam mocować listwy startowe do niego

http://imgup.pl/di/F0CH/wp-20160320-001.jpg
pokój córy po wywaleniu pieca i po remoncie

http://imgup.pl/di/YI5X/wp-20160508-008.jpg
tak wygląda na razie z zewnątrz smile
Jeszcze moc pracy mnie czeka, ale podobno siła jest kobietą...obaczymmmm
Obiecałam...wrzuciłam...teraz mogę iść lulać smile
Dobrej nocy kochani

zapomniałam...jeszcze tujki i to sławetne ogrodzenie
http://imgup.pl/di/E5LM/wp-20160508-007.jpg

48,155

CZĘSTUJCIE SIĘ DNIEM

PunBB bbcode test

RADOSNEJ ŚRODY!!:-)

48,156

Dzień dobry, Magicyl smile
Poczęstuję się szklanką poranka w postaci soku smile Dziękuję.
A dzień Twój niech rozewrze nad Twoją głową
nie chmur bałwany lecz obłoczków
pierzaste parasole
na drodze Twojej orszak miej
kowalików i mrówek i żuczków wszelakich
i niech do celu prowadzi smile

Tak mnie jakoś naszło wink
Mówisz, że jestem romantykiem?

magicyl napisał/a:

Dżdż romantyk z ciebie...
żeby aż za koło robić, fiu,fiu...

Ja to jeszcze nic. Sponi z gracją wymienia koła w samochodzie smile

annakomnena7 napisał/a:

Dżodżo -> Z powozem co zrobił... z powozem, w którym jechała Kniahini Kurcewiczowa z Heleną, a który to utknął na środku rzeki... big_smile Jak załaknę krwi to dam znać. big_smile

Będę musiał przejrzeć więc ten poradnik pisany przez pana Sienkiewicza, bo ta scena wyleciała mi z głowy i jeszcze by Ci się krzywda stała z powodu mojej niewiedzy.
Jakby co... to oczywiście daj znać smile ech, femme fatale, femme fatale, sympatyczna femme fatale smile

48,157 Ostatnio edytowany przez taki-taki (2016-06-08 10:11:56)

Cześć wszystkim przyjemnego dnia smile
Czesto was podczytuje ale sie nie drukuje bo troche jakby czasu mało. Wszyscy zapodaja jakis temat muzyczny pozwolicie ze wrzuce i zadedykuje Bulince na poprawe humoru, moze to malo ale od czegoś sie zaczyna.

Meg fajnie ci leci pisanie lepiej niz mnie smile przecież szpitale są zimne i nie da sie dlugo wytrzymać, a poza tem grube ubrania izolują. Jak juz to tak ci przeszkadza to przy wyjsciu poproś o siostre z lancetem + 2 precyzyjne ciecia we wskazanym miejscu i po sprawie smile. Do pracy sie tak nje rwij bo szybko mozesz wrocic zpowrotem albo i nie poped wloz w rechabilitacje i bedzie ok. Jeszcze chcialbym po drukować sie ale juz mi dzwoni bleee przyjemnego dnia

48,158

.....bry WSZYSTKIM .....
witaj Magi
                  to ja kawcią przywitam  środę

http://imgup.pl/di/EL8S/12376.gif

Magi - na Stokrotach nazwałaś tą babeczkę : dzidzią - piernikiem lol
a tutaj iście poetycko : czołg przebrany za motyla .... hiii superaśnie ...

dołączam do klubu wielbicieli LALKI - czytałam 3-4 razy lol

Sponi no to teraz wiadomo - dlaczego często wklejałaś fotkę wilka ?? lol
bolał ten tatuaż ?????
zrobiony dobrze lol    odważna jesteś smile
szczerze ????  nie podoba mi się w tym miejscu
za duży ... i tak jak pisze Ann   z biegiem czasu będziesz szukać podkoszulka z dłuższym rękawkiem..
a piszę to dlatego,że znam babeczki co mają całe przedramiona wytatuowane i teraz  zakrywają ....
nie wszędzie pasuje pokazywać  to cudactwo .... ale tj. moje zdanie lol

Mamuśka no ekstra,że wstawiłaś fotki lol
w tym pokoju córci - widać najlepiej jak ten "sopelkowy " sufit się eksponuje .... ciekawie smile
troszkę roboty CiEEEE czeka z tym ociepleniem domku ....   ale powolutku smile   

Basia przypomnij // będziesz mieć operacje na otwartym sercu czy jakąś inną metodą  ???

http://imgup.pl/di/SAW9/foto-edf17d242ee2d4185073debb4aaea6dd.jpg

pozdrowionka dla WSZYSTKICH ...

48,159

witam się smile dosiadam do kawencji , poczytałam ,pooglądałam , jakoś tutaj ostatnim czasy poetycko , ja do takich nie należę z innej  gliny jestem , co nie znaczy że nie czytam  smile
Takasobie... królowo remontów , padam na pysk
Sponi  fajny tatoo  z czasem jeszcze zblednie , za parę lat można będzie na palcach policzyć tych bez big_smile
Ba-cha trafiłaś dziś z tymi kosami big_smile
dżdżownick też tak myślę że romantyk  , masz dużo czasu wink
magicyl pyszności śniadaniowe , ach żeby tak realnie  smile
na razie  idę zapalić....

48,160 Ostatnio edytowany przez annakomnena7 (2016-06-08 10:06:24)

Ba-Cha napisał/a:

i tak jak pisze Ann   z biegiem czasu będziesz szukać podkoszulka z dłuższym rękawkiem..

Bacha -> Mnie o taki rękaw chodziło big_smile

http://vous.pl/wp-content/uploads/2016/01/unnamed-image-1453196661n4g8k.png

dżdżownick napisał/a:

Będę musiał przejrzeć więc ten poradnik pisany przez pana Sienkiewicza, bo ta scena wyleciała mi z głowy i jeszcze by Ci się krzywda stała z powodu mojej niewiedzy.
Jakby co... to oczywiście daj znać smile ech, femme fatale, femme fatale, sympatyczna femme fatale

Film obejrzyj. Scena jest prawie na początku. Będzie szybciej wink

A co do femme fatale... Owszem - kiedyś byłam. Teraz czuję się kochana i nauczyłam się sama kochać, choć ciężka to i trudna była nauka, i już nie jestem femme fatale. Chociaż muszę przyznać, że pewnych nawyków nie daje się łatwo wykorzenić wink
W takim razie zarzucę jeden z moich ulubionych kawałków, który już nie jest moim hymnem jednak. Spokojnie.

48,161

Dzień dobry. Nie śpię od 5:30 hmm

http://1.bp.blogspot.com/-bVgYB8girC8/VIVQT3suZWI/AAAAAAAAAg0/DSe8t_jJDZY/s1600/1313835337_by_sibro_600.jpg

48,162 Ostatnio edytowany przez Sponi (2016-06-08 11:40:20)

Ba-Cha napisał/a:

odważna jesteś smile
szczerze ????  nie podoba mi się w tym miejscu
za duży ... i tak jak pisze Ann   z biegiem czasu będziesz szukać podkoszulka z dłuższym rękawkiem..
a piszę to dlatego,że znam babeczki co mają całe przedramiona wytatuowane i teraz  zakrywają ....
nie wszędzie pasuje pokazywać  to cudactwo .... ale tj. moje zdanie lol

Widzisz Ba-Chasiu, te kobiety jak widać kierowały się zgoła czym innym aniżeli ja uwieczniając na swoim ciele jakiś symbol. W moim przypadku chodziło o wyrażenie mojego wewnętrznego ja. Jestem takim oto wilkiem...

Indiańska przypowieść o dwóch wilkach

Pewien stary Indianin Cherokee nauczał swoje wnuki. Powiedział im tak:
– Wewnątrz mnie odbywa się walka. To straszna walka.

Walczą dwa wilki:
jeden reprezentuje strach, złość, zazdrość, smutek, żal, chciwość, arogancję, użalanie się nad sobą, poczucie winy, urazę, poczucie niższości, kłamstwa, fałszywą dumę i poczucie wyższości.

Drugi to radość, zadowolenie, zgoda, pokój, miłość, nadzieja, akceptacja, chęć zrozumienia, hojność, prawda, życzliwość, współczucie i wiara.

Taka sama walka odbywa się wewnątrz was i każdej innej osoby.

Dzieci myślały o tym przez chwilę, po czym jedno z nich zapytało:
– Dziadku,  a który wilk wygra?
– Ten, którego nakarmisz – odpowiedział stary Indianin.

I nie wstydzę się tego. Każdego dnia karmę siebie na te sposoby...

W istocie przychodzi mi na myśl jedno: skoro owe kobiety zakrywają teraz tatuaż by nikt inny go nie widział, to czy nie jest tak, że obawiają się reakcji innych? Opinii kogoś stojącego z boku na wybory kogoś innego? A po co...

Swoją drogą czy nie tak właśnie najczęściej żyjemy? - boimy się nie tyle własnych wyborów co postrzegania ich przez innych?

Mój Wilk jest lustrem, w którym widzę siebie. I nie mam nic przeciwko by starzał się wraz ze mną smile

Mamuś
zaczarowałaś mnie lasem...

48,163 Ostatnio edytowany przez bulinka_1969 (2016-06-08 17:19:29)

Taki taki dzięki.
Tak mi się ostatnio nic nie chce popołudniami.Zresztą nie tylko popołudniami. Dziś wpadłam na pomysł i poszłam do apteki i poprosiłam o dopalacze.Pani na mnie najpierw patrzy trochę w szoku,ale potem się domyśliła i dała mi Bodymax plus.Powiedziała, żeby nie brać teraz tylko rano,bo nie będę mogła spać. Wyszłam z apteki i w samochodzie byłam niegrzeczna i skonsumowałam pierwszą tabletkę popijając jeszcze colą. Jak będę za dużo trajkotać wieczorem,to będziecie wiedzieć czemu.
Sponi gratuluję odwagi.Ją boję się bólu i też jakoś nie bardzo tak na zawsze bym się nie ozdobiła,bo mi się gust zmienia.
Mamuśka wielkie brawa dla Ciebie za efekty pracy ciężkiej. Podziwiam.

48,164 Ostatnio edytowany przez Ba-Cha (2016-06-08 13:52:37)

annakomnena7 napisał/a:
Ba-Cha napisał/a:

i tak jak pisze Ann   z biegiem czasu będziesz szukać podkoszulka z dłuższym rękawkiem..

Bacha -> Mnie o taki rękaw chodziło big_smile

kurde i zmazałam obrazek tatuażu  buuu

Ann nosz w mordę jeża ....  lol
tak gęste kolorowe  tatuaże  ma mój Bratanek - ma wszędzie  chiiiiiba na doopie tylko nie ma smile
zaczyna się od jednego ... a potem dodają smile
Sponi - Tobie się podoba !!     - no i tak ma być skoro zrobiłaś .... lol
Nie napisałaś czy bolało ???

znam takiego jednego - starego już  faceta
taki nasz lokalny artysta - dre jape w jakimś zespole ...
jak jest upał i jest wyrozbierany na maksa
to można  go poczytać - pooglądać  smile   jemu to jakoś pasuje ....

widziałam kiedyś też podczas upału - starszą babkę - roztyła się
ten tatuaż na plecach  się tak rozmył w tym tłuszczu    ... wyglądało to fatalnie smile

może mi się NIE podobać ?????     może .... hii

48,165 Ostatnio edytowany przez tajemnicza75 (2016-06-08 17:16:40)

Witam Was koktajlem, proszę się częstować smile .

http://fitnessownia.blog.pl/files/2014/08/koktajl-truskawkowy-przepis-na-koktajl-truskawkowy-koktajl-owocowy-GALLERY_MAI2-24172.jpg

Bulinko>  Za dużo sobie wzięłaś na barki, po prostu przepracowana jesteś. Powinnaś odpocząć. Posłuchałaś sobie tego szumu morza co Ci załączyłam?

Kochane> trapi mnie pewna sprawa sad . Dawno nie byłam na weselu, a wybieram sie niedługo. Problem w tym, ze od 2 lat mam zakaz chodzenia na obcasach z powodu kręgosłupa. Cokolwiek płaskiego założę do kreacji wyglądam makabrycznie, wsiowo (nie obrażając wsi wink ). Jakby założyć adidasy do garnituru. Podłamana jestem.... sad , co ja mam założyć na stopy by się w miarę normalnie prezentować? Dodatkowo .... jakieś brzydkie torebki wieczorowe są w sklepach. Wcale mi się nie podobają. Czy ja już gustu nie mam czy dzisiaj się takie beznadziejne nosi wink ?  Najchętniej wzięłabym mój stary ( z lat młodości) zgrabny prosty kuferek, mały a wszystko się zmieści wink .
Doradzicie mi coś?

to mi w duszy dziś gra :

Posty [ 48,101 do 48,165 z 85,594 ]

Strony Poprzednia 1 739 740 741 742 743 1,317 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024