Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

Strony Poprzednia 1 735 736 737 738 739 1,317 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 47,841 do 47,905 z 85,594 ]

47,841

Odp: Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

Tajemnicza -> Ze 25 - 30 cm ubyło lekką ręką, a i tak zostały jej takie do piersi. Stoi przed lustrem cała w skowronkach i tylko sweet focie strzela na snapa, albo inszy komunikator.

Sponi ->  Bardzo fajny ten garniaczek. Serio.

Zobacz podobne tematy :

47,842

tajemnicza75 napisał/a:

Magicyl> nowa w kafejce? Napisz coś o sobie, łatwiej nam będzie nawiązać konwersację.

Tajes!:-)
W największym skrócie: jestem w wieku soczyście dojrzałej kobiecości i żadna inna opcja nie wchodzi w grę i długo wchodzić nie będzie!
Szczęśliwie zamężna, pracująca rencistka, optymistycznie przekorna, trochę zołzowata, ale w ogólności życzliwa ludzkości.
Dużo czytam, trochę piszę, a w wolnych chwilach kulinarnie dopieszczam męża, który i tak zje wszystko byleby mu z talerza nie uciekało;-)
A jak czas i zdrowie pozwalają, to podróżujemy sobie nieśpiesznie zwiedzając bliższe i dalsze okolice oraz inne kawałki świata.

47,843

Hej dziewoszki ja kapustę młodą robie na słodko-kwaśno czyli obgotowuję z liściem i zielem angielskim,a z marcheweczka młodą i na koniec dodaje masełka łyżkę, octu na oko -nie mylić z Mariolka w SPA he he do tego troche cukru i się je nooo inną wersje to z mięskiem i boczusiem i zasmażkę robie smalec plus mąkaaż się zarumieni i dodaje do kapusty no normalnie poezja w gębie,
A tak w ogóle to witam i juz zmykam rano trza wstać buziaki papa

47,844

witam...chce wylac z siebie wszystko chyba zostalo mi tylko forum ..nie wiem czy ktos mnie rozumie ,przytakuja ale coz...pytanie ..dlaczego on klamie ?dlaczego ciagle jakies sytuacje nie jasne?jak tozniesc ?zwiazekz mildszym o 12 lat ....trwa juz  dosyc dlugo nie rok nie dwa duuuzo wiecej....i co dalej?kompletny brak wszystkiego....on mnie nie widzi ..nie widzi cierpienia.choroby,zalu,nerwow,tlumaczen,,,,,,,,robi ,ale co? dziwne interesy od ktorych jestem daleko ,pieniedzy mi nie zalowal na prezenty,tera wymaga tego ode mnie,,,,,za wszystko jestem winna za kazda jego porazek,niepowodzenie,,,,,jamam sukcesy  robic,,,,,w "" jak nazwac kobiete na skraju wyczerpania nerwowego ,,gdy wpadniejuz w furie ,mozna powiedziec......a facet ktory byl czuly troskliwy ,terz ja zostawia samej sobie na skraju nerwow,placzu gdyby mogl to jeszcze by dokopal....dla innych dobra dusza tak jak kiedys dla mnie....powiedzcie jak sobie z tym poradzic........oj duzo i dlugo bym pisala i pisala......jak sobie z zalem poradzic z wspomnieniami.....czy tooznaki wygasniecia uczucia czy tez ...pojawil sie ktos,,,,amoze jego chec imponowania,zdobywania......i tak tez sie motam w myslach w sytuacjii ...nie ma konca ani poczatku tej nici.....odchodzi i wolaod 3 lat ,,,,,nie mam weny padojutra

47,845

Haniu...
To początek końca. Nie bój się proszę. Będzie dobrze. Dużo lepiej. Tylko w to nie wierzysz. Nie dziś.
Płacz jeśli chcesz. Krzycz do mnie jeśli to przychodzi Tobie do głowy...
Możesz wszystko. Pamiętaj o tym.

Tutaj nikt Ciebie nie będzie oceniał. To cudowne miejsce. Tu każdy jest inny a jednak akceptowalny.

Pójdź jutro na długi spacer. Opuść dom, który przypomina Tobie o wszystkim. Po prostu oddal się.... To na początek. Niestety długi. Potem będzie lepiej. Zawsze tak jest. Tylko sobie zaufaj...

47,846 Ostatnio edytowany przez Sponi (2016-05-28 07:22:22)

Dzien dobry smile
Zazdroszczę wszystkim weekendu na swieżym powietrzu smile tak pozytywnie zazdradzczam big_smile

Ja spędzę dwa dni na uczelni sad
Będę mondra

47,847 Ostatnio edytowany przez Ba-Cha (2016-05-28 07:36:51)

heyyy Dziewuszki lol

na początek tego milutkiego majowego poranka
proponuje kawkę chlipnąć 

http://imgup.pl/di/9IA8/557kawa-animation-kwiaty-.gif

doberek nowym Mychom : witajcie : Hanka i Magicyl ...
tak jak pisze Sponi tu każdy jest akceptowalny ...  smile

Magicyl a co piszesz ??? lol

Sponi ten garniturek .... superaśny ... zwłaszcza żakiecik gustownie uszyty lol
no i na Tobie będzie lepiej leżał .... hiiii chodzi o cyce lol

Basia a ja nie gotuje młodej kapusty no bo nie lol

ale miałam dość dobry sposób :
kapustę drobno szatkujemy - dość mocno solimy
ubijamy mocno np. drewnianą "ucieraczką " do ciasta .... i nadmiar wody się odlewa i odciska kapustę  .... - to się robi tak z godzinkę przed gotowaniem ...
potem zalewamy gorącą wodą ( nie dużo )  - dużo kopru zielonego ... ciut cukru ... octu ( może być kwasek smile )  już nie solimy
zasmażkę - tłuszcz + cebulkę drobno pokrojoną(przyrumienić ) + maggi smile + mąka         na koniec pieprzu

http://imgup.pl/di/RRM2/0-0-0-1966292782-middle.jpg

http://imgup.pl/di/GPKR/0-0-0-1364077505-middle.jpg

milutkiej soboty WSZYSTKIM ...

47,848

Dzień dobry bardzo:-)
Kawa wypita, obiad upichcony i z czystym sumieniem mogę udać się w sobotnie lenistwo;-)
A, gdy małż mój ulubiony wróci z pracy pojedziemy sobie na tak zwane "łono", o ile nic po drodze nie wejdzie nam w paradę..

BaCha!  moje pisanie, to przede wszystkim taki wentyl bezpieczeństwa i forma rozładowania codziennej dawki niepotrzebnego stresu, takie tam pseudoeseje, opowiadania pozwalające przyjrzeć się sprawom pod całkiem innym kątem:-)

Haniu! życzę ci siły i jak najszybszego złapania jako takiej równowagi, nabrania dystansu i trafnych rozwiązań.

A wszystkim pięknego dnia i wielu radości!

POMOCY! JAK TU WSTAWIA SIĘ EMOTIKONY???

47,849

W emotkach nie pomogę, bo sama nie umiem, ale dziewczyny na pewno podpowiedzą smile
Witam się pięknie...do kawki dosiadam...
I tak się zastanawiam co by tu dzisiaj...może porządki....może trawę kosić...może odespać...

47,850

Witajcie dziewczynki.
Wróciłam właśnie dosłowni do żywych. Moje ostatnie dni były koszmarem niemieszczącym się w żadnych ramach. Od 2 tygodni jestem w szpitalu i oglądam świat za okna. Nie miałam pojęcia że dam radę znieść tyle bólu i cierpienia naraz. Pozdrawiam wszyściutkie. poczytam chociaż Was bo z pisaniem po udarze mózgu mam problem.

47,851

Oh, Meg! teraz będzie tylko lepiej!
Innej opcji nie ma!
Skoro ja wyszłam z udaru, więc i ty dasz radę, za co z całego serca będę trzymać kciuki!

47,852

Witam serdecznie kochane dziewczynki,ale mi strachu narobiłyście magicyl i Meg73 sad  możecie tak na szybko napisać jak to się objawia?Mi lekarze juz od dawna trąbią że grozi mi udar ,wczoraj nawet odebrałam holtera i zaznaczone mam konieczna konsultacja kardiologiczna- puls oczywiście 280 najwyższy a najniższy to 38 ,każdy się dziwi jak ja funkcjonuje a ja sama nie mogę się nadziwić jak...
Życzę wszystkim dużo sił i optymizmu aby Nas nigdy nie opuszczał,uciekam na działeczkę chociaż pokrapia i burza krąży ale chcę właśnie usiąść i nic nie robić,buziaki pa

47,853

magicyl napisał/a:

Oh, Meg! teraz będzie tylko lepiej!
Innej opcji nie ma!
Skoro ja wyszłam z udaru, więc i ty dasz radę, za co z całego serca będę trzymać kciuki!

Udar to następstwo tego co się wcześniej wydarzyło. Operacja , później ostra niewydolność oddechowa a w następstwie tego udar prawej półkuli mózgu. Nie myślałam nawet że na jakiś czas zaprzyjaźnię się z respiratorem ...a jednak.
Magisy jak sobie z tym radziłaś? Miałaś problem z nadmiernym odczuwaniem bólu i bodźców na sparaliżowanej części ciała?

47,854

Miałam dużo szczęścia w nieszczęściu, bo po pierwsze sama trafnie zdiagnozowałam, co mi jest i wiedziałam, co robić, no i dość szybko wylądowałam w szpitalu.
Miałam przede wszystkim potworny ból głowy, okropne wrażenie, że oko chce wyskoczyć mi z głowy, a cała lewa połowa ciała była jakaś taka nadwrażliwa i przeczulona.
Chociaż na początku wyglądało  raczej kiepsko, to w sumie wyszłam z tego udaru bez większych ubytków ruchowych. Mam lekki niedowład, ale jak ktoś nie wie, to nie zgadnie dlaczego tak trochę dziwnie chodzę, a w lewej ręce nie bardzo mogę coś utrzymać. Oczywiście to zasługa przede wszystkim szybkiego zabezpieczenia farmaceutycznego, rehabilitacji i determinacji.
Meg! wyjdziesz z tego! najważniejsze żeby ból odpuścił...

Basiu! objawy udaru mogą być różne, ale takie dyżurne, to niewyraźna mowa albo problemy z wypowiedzeniem niektórych słów, niemożność podniesienia obu rąk jednocześnie do góry, silne zawroty głowy,problemy z utrzymaniem równowagi,  opadająca powieka albo kącik ust, ból i zawroty głowy, niedowład jednej części ciała, utrata świadomości.

47,855

O rany... Dziewczyny... Trzymam kciuki za Wasze zdrowie.

47,856 Ostatnio edytowany przez Sponi (2016-05-28 19:17:08)

annakomnena7 napisał/a:

O rany... Dziewczyny... Trzymam kciuki za Wasze zdrowie.

A ja nie smile Dadzą sobie radę bo to One trzymają w garści swoje zdrowie mocniej niż to sobie można wyobrazić smile

I na pewno Ich zdrowie zrozumiało, że mają silnego partnera smile i nie będzie podskakiwało smile i fochów stroiło smile

Wierzę w siłę, która drzemie w Was w środku i że się nie dacie smile

Netkobiety górą big_smile

A emotikony wstawia się z łatwością. Wystarczy wejść na stronę: emotikona.pl i znaleźć odpowiednią zakładkę. Wyświetlą się ludziki i gdy na nie się kliknie, wówczas wyświetli się link do skopiowania na forum smile
I tym sposobem można okazywać obrazkowo swoje emocje smile

47,857 Ostatnio edytowany przez Kamoa (2016-05-28 19:36:46)

hejka babeczki smile tak Sponi mamy ogromną siłę my kobiety smile
witam nowe http://www.11street.pl/vardata/gify/emoty/emoty009.gif

47,858

Kamoa napisał/a:

hejka babeczki smile tak Sponi mamy ogromną siłę my kobiety smile
witam nowe http://www.11street.pl/vardata/gify/emoty/emoty009.gif

O widzicie? Kamoa oszalała http://emotikona.pl/emotikony/pic/07icon_smile4.gif
Żartuję http://emotikona.pl/emotikony/pic/16icon_kiss.gif

47,859

witam wszystkie kobitki i pozdrawiam gorąco. Jestem jakby nowy, choć  sie udzielałem już tutaj wcześniej. Po długiej przerwe i sporo się zastanawiałem czy wejść tutaj. Może jestem troszku naiwny że "stare" forumowiczki czarodziejsko się pojawią. Rezyduje tu widze zupełnie nowe towarzystwo i licze że mnie jakos przyjmniecie do swego grona. ? smile

47,860

Dobry wieczór kochani smile .

Właśnie wróciłam z grilla, zaglądam na szybkiego, a tu tyle do czytania... szok!
Dzis poczytam tylko po łepkach, a jutro szczegółowo.

Witam serdecznie wszystkie nowe osoby smile .

Życzę zdrowia koleżankom, a tym co potrzebują szczególnie życzę wyjątkowego zdrowia.

Dobrej nocy wszystkim i udanej niedzieli.

http://i.pinger.pl/pgr241/f28c8ec30025948e508cd27d

47,861

Sponi napisał/a:

A ja nie smile Dadzą sobie radę bo to One trzymają w garści swoje zdrowie mocniej niż to sobie można wyobrazić smile

I na pewno Ich zdrowie zrozumiało, że mają silnego partnera smile i nie będzie podskakiwało smile i fochów stroiło smile

Tak mi mów!http://emotikona.pl/emotikony/pic/01icon_lol2.gif
I nie przestawaj, a gdybym zechciała udać się w depresję, to o motywującego kopniaka poproszę!

Dzięki wielkie za podpowiedź w sprawie emotek!http://emotikona.pl/emotikony/pic/0vishenka_33.gif

47,862

Sponi -> Ja oczywiście wierzę w siłę kobiet, ale odrobina wsparcia nie zaszkodzi. Ja tam lubię czasami nie być twarda i pozwolić innym się mną zmartwić i zaopiekować.
taki-taki -> No miło nam bardzo. A czy Ty jesteś net-facet, czy jednak czarodziejka? Mam bałagan w odbiorze i myślę o Tobie w kategoriach trans big_smile

47,863

taki-taki napisał/a:

witam wszystkie kobitki i pozdrawiam gorąco. Jestem jakby nowy, choć  sie udzielałem już tutaj wcześniej. Po długiej przerwe i sporo się zastanawiałem czy wejść tutaj. Może jestem troszku naiwny że "stare" forumowiczki czarodziejsko się pojawią. Rezyduje tu widze zupełnie nowe towarzystwo i licze że mnie jakos przyjmniecie do swego grona. ? smile

Dziewczyny, ja pierdzielę big_smile Normalnie mamy kolejnego sam... tzn Faceta http://emotikona.pl/emotikony/pic/0crazysex.gif

annakomnena7 napisał/a:

Sponi -> Ja oczywiście wierzę w siłę kobiet, ale odrobina wsparcia nie zaszkodzi. Ja tam lubię czasami nie być twarda i pozwolić innym się mną zmartwić i zaopiekować.

Ja też Myszko http://emotikona.pl/emotikony/pic/16icon_kiss.gif To nawet pomaga samemu sobie: być słabą smile
Wiesz jakie to cudne uczucie, gdy jesteś w dołku i ktoś dla Ciebie ważny powie: to ja z Tobą sobie tu posiedzę... I to robi... To dopiero wsparcie...

47,864 Ostatnio edytowany przez takasobiemamuśka (2016-05-28 22:33:09)

Witam serdecznie nowe osoby smile
Meg...to Ci nielekko..powrotu do zdrowia..sił w rehabilitacji...jeśli będą Cię łapać doły wpadaj po życzliwego kopa w litery...
Spokojnej nocy.
Taki taki..podczytałam Cię trochę....są dziewczyny, z którymi pisałeś przecież smile
Jest Bulinka, Basia, jeszcze niedawno kuknęła Milionek...Markadia...Luna... smile
Wbijaj ...w kupie raźniej

47,865

Dzieki za miłe przyjęcie, Annakomnena7 ale mnie obnażyłaś ze nie wiem co pierwsze zakrywać góre czy dół hehe, tak jestem facetem. Meg73 trzymaj sie łóżka, też uważam że Kobiety siłą i czasem gorsze od zarazy:-P, nie wiem czemu o Was sie mówi "słaba płeć". Musk to organ który najczęsciej zawodzi ale i też najszybciej sie regeneruje. Przyłoźysz sie do rechabilitacji to  wyskoczysz z choroby i jeszcze bedziesz się scigać :-D. Spadam do spania bo jutro czeka mnie szkoła. Wszystkim miłej nocki smile

47,866

Wiecie, co?
Cieszę się, że tu trafiłam..:-)
Kolorowych snów i pięknego dnia po spokojnej nocy!

47,867 Ostatnio edytowany przez annakomnena7 (2016-05-29 04:04:33)

Pierwsza, pierwsza! big_smile
Kto wypije ze mną kawę o 4:00?
W każdym razie zapraszam. Dobrej niedzieli Wszystkim życzę.
Taki -> Pewnie w kółko ktoś Cię o to pyta, ale czemu zalogowałeś się jako kobieta? Co prawda w epoce gender moje pytanie może zakrawać na seksizm, ale jednak sobie pozwolę, bo mnie ciekawość zżera jednak. wink

47,868

...bry WSZYSTKIM

http://imgup.pl/di/P8XA/3072.jpg

Anako ??? wczas caffke zapodałaś
           to dostawię drugą
                                                    http://imgup.pl/di/BQMD/p.gif
                                                                             świeżo zaparzona lol
Magicyl =Megi ....
dużo siły w zdrowieniu ...  lol

cholercia - te udary - wylewy .... są okropne hmm
znam z widzenia takie jedno małżeństwo ... ona jest wrakiem człowieka ... tak jest biedna hmm powiginana hmm  masakra
jestem pełna podziwu dla JEJ męża ... od  4 lat ją wozi na wózku  ....

http://imgup.pl/di/IOI1/8411026c7040.jpg

Taki .. a dlaczego przestałeś pisać ...???? proste pytanie smile
może za Tobą zaczną pisać "starsze " czterdziestki .... byłoby miło lol

47,869

Witaam w niedzielny poranek .
http://www.bez-cenzury24.pl/upload/images/medium/2015/11/niedzielna_poranna_kawka_2015-11-15_10-26-05.jpg

witam nowo przybyłych .....
https://www.e-kwiaty.pl/ekwiaty/images/bo120-xl.jpg

47,870

dzień dobry smile też już wstałam , dosiadam do kawy , zazwyczaj w niedzielę o tej porze przewracam się w łóżku  na drugą stronę big_smile  dziś muszę podpisać o 9  'listę obecności' w kościele big_smile moja wnusia ma roczek smile
ponoć dzisiejszej nocy była rąbanka burzowa , musiałam być mocno w innej jażni że nic nie słyszałam wink
annakom... co Ty o 4 robiłaś  ? mogłaś mnie obudzić posiedziała bym smile

47,871

annakomnena7 napisał/a:

Pierwsza, pierwsza! big_smile
Kto wypije ze mną kawę o 4:00?

Wyobraź sobie, że też nie spałam. Dziewczynki nastoletnie nie pozwoliły mi spać. O tej mniej więcej godzinie zamawiały pizzę.
Jak przetrwam dzisiejszy dzień? Pojęcia nie mam. Zacznę od kawy sad

47,872

Słoneczne dzień dobry:-)
Gdybym wiedziała, że od bladego świtu życie towarzyskie tu kwitnie, to dużo szybciej zajrzałabym z kawą..http://emotikona.pl/emotikony/pic/02icon_mryellow.gif
A tak czytałam nieśpiesznie czekając aż małż mój ulubiony raczy się obudzić:-)

Czy dużo mężczyzn tutaj zagląda? Zawsze to raźniej mieć faceta przy boku..http://emotikona.pl/emotikony/pic/0winked.gif nawet wirtualnie:-)

Niebo wymiecione do samego błękitu aż korci żeby ruszyć "na łono", tylko jak zawsze dylemat: nad jezioro, czy nad morze..?

Pięknego dnia wszystkim życzę, a MEG szczególnie!

47,873

u nas słonko swieci , ale tez po niebie chmury biegaja wiec cos moze przygnac

47,874 Ostatnio edytowany przez bulinka_1969 (2016-05-29 09:32:04)

Witam z Rusinowo koło Jarosławca.Troszkę mnie nie było.Tęskniłyscie chociaż odrobinke? Miałam przedłużony wyjazd,ale zaczęłam od Śląska. Zmarł mój ojciec i byliśmy na pogrzebie.Wyjechaliśmy z domku we wtorek nad ranem,wróciliśmy w środę w nocy i po czterech godzinach przerwy wyjechaliśmy nad morze.Szczerze nie miałam ochoty po pogrzebie,ale zadatek wypłacony i dzieci nastawione,więc skorzystaliśmy. Dziś na noc do domu,więc wszystko wróci do normy.

Meg Kochana tule i trzymam kciuki.Taki taki...pamiętam.

47,875

No pewnie Bulinko , ze pamietamy o Tobie smile

47,876

Witam niedzielnie
Bulinko wyrazy współczucia sad
Pozdrawiam wszystkich nowych,oraz słonecznej i spokojnej niedzieli buziaczki i zdrówka jeszcze do tego wszystkiego smile
Jadę na wycieczkę rowerową będę wieczorkiem pa

47,877

Dzień dobry niedzielnie smile

Beatko   szczere kondolencje przesyłam.
Jeszcze 3 tygodnie i do domu wink  i urlop   smile

Milej niedzieli i słoneczka wszystkim  zyczę bez wyliczanki smile u mnie pada sad
hymmmm a kogo ja tutaj widzę ???  yikes   pozdrawiam Tomek !!!! smile

Meg  duzo siły i zdrowka i trzymam kciuki wink pogadamy jak wrocę ,na lody pojdziemy do Kop..... o smile

47,878

Heloł kochani big_smile .

Wróciłam z poobiedniego spaceru. Wreszcie przeczytałam zaległe Wasze rozmowy, bo nie byłam w temacie. Dopijam zieloną herbatę i słucham muzyki.

Chorowitki kochane> zdrowia życzę i jeszcze raz zdrowia, pogody ducha i pozytywnego myślenia- ono działa cuda- naprawdę!!!

Magicyl> ja wolę czytać wiersze i też troszkę piszę, aczkolwiek poezję. Nic innego mi nie wychodzi wink . To wyraz emocji i odskocznia od szarej codzienności.

Anna> dużo cm ścięte, następnym razem oddajcie włos na peruki dla chorych na raka kobiet, do fundacji "daj włos". Moja córa oddała 20 cm w lipcu ub. r., od tamtej pory zapuszcza ponownie ale jeszcze za krótkie by oddać. Moze za pół roku znów zetnie. Chodziła dumna, że ktoś chory ma naturalne, jej osobiste włosy, że nie poszły do śmieci.

Spo> jak się Twoja młoda znów zadeklaruje, to może również odda włos na peruki? Zaproponuj.... np. ja tylko raz rzuciłam hasło swojej i się wkręciła, podeszła do sprawy bardzo emocjonalnie i ambitnie... aż mnie to zaskoczyło.

Jeśli chodzi o tę kapustę, to w każdej jest ocet? Nie da się bez tego, czy to jest sekret dobrego smaku? Jakoś nie przepadamy za octem... sad . Chociaż... moze on nie jest wyczuwalny jakoś specjalnie... np. ta kapusta co ją w barze jadłam-przesmaczna ale octu nie czułam.... hmmm... .

47,879

No to zescie sie kobitki rozpisały ????
Pogoda sie zmieniła ale czy popadaa hm

47,880

Wróciliśmy z pleneru i małż mój, jak zwykle po plażowaniu radziecką flagę przypomina..http://emotikona.pl/emotikony/pic/11icon_devil.gif A mnie ledwo słońce musnęło...
Teraz ciemne chmury wypełzają zza lasa i kto wie czy burzy nie będzie..
Bulinko! bardzo współczuję.
Jarosławiec ładna mieścina, byliśmy tam niedawno, wszak to tylko ze trzy szpagaty od mojego garjdołka:-)
Tajemnicza! lubię poezję i często czytywam, kiedyś nawet kilka wierszy popełniłam, ale teraz raczej prozatorsko emocjom upust daję..http://emotikona.pl/emotikony/pic/2gwizd.gif
Poza tym ostatnio w pracy za etatowego pisarczyka robię...http://emotikona.pl/emotikony/pic/0winked.gif
Pomysł z oddawaniem włosów na peruki, jak najbardziej popieram! Żałuję tylko, że moje kudełki do niczego przydać się nie mogą i uparcie wypadają całymi garściami. Chyba obetnę je na glacę i będę miała spokój.

47,881

Magicyl> popełniłaś kilka wierszy powiadasz wink . Ja mam już na cały tomik heh. Jedne z moich ulubionych to "Erotyki" K. Przerwy-Tetmajera.

A nawiązując do erotyków coś dziś wygrzebałam w sieci http://emotikona.pl/emotikony/pic/01icon_lol2.gif.
Czytajcie drogie koleżanki:

30 maja (jutro) - dzień bez stanika
31 maja (wtorek) - dzień bez majtek
06 czerwca - dzień pocałunku
07 czerwca - dzień seksu
10 czerwca - dzień jazdy nago na rowerze wink

Gra wstępna na raty, seksik i wariatkowo na końcu wink . Która się na to pisze?

47,882

Dzień bez stanika? Huraaaa!
Precz ze stanikiem!http://emotikona.pl/emotikony/pic/0yahoo.gif
Znaczy się jutro mogę swobodnie powiewać biustem na wszystkie strony, hi,hi?
A na rowerze nago, i owszem jeździłam:-)
Co prawda sto lat temu, ale zawsze!
Zakład jest zakład i nie ma zmiłuj, a ja honorna baba jestem..http://emotikona.pl/emotikony/pic/035.gif

tajemnicza75 napisał/a:

Ja mam już na cały tomik heh.

A myślałaś żeby je wydać?
Poczytałabym..

47,883

Krotko tu bylam,ale moze pamietacie.
Bulinko,najserdeczniejsze wyrazy wspolczucia..
Meg...zdrowka,zdrowka i jeszcze raz zdrowka.Przetrzymalas najgorsze,teraz juz tylko lepiej...
Trzymam kciuki.
Pozdrawiam Kobitki,dobrego zycze,tylko i wylacznie dobrego!

47,884

wiecie im wiecej nas tym ciekawiej ..
Chociaz ostatnio to tak tu skromnie .

47,885

Magicyl> gdy wydam, dam wszystkim znać, zrobię reklamę w kafejce... wszak będzie mi zależeć by jak najwięcej osób kupiło wink .

47,886

tajemnicza75 napisał/a:

Magicyl> popełniłaś kilka wierszy powiadasz wink . Ja mam już na cały tomik heh. Jedne z moich ulubionych to "Erotyki" K. Przerwy-Tetmajera.

A nawiązując do erotyków coś dziś wygrzebałam w sieci http://emotikona.pl/emotikony/pic/01icon_lol2.gif.

Dzień dobry smile Jako świeżak przeglądam forum i trafiłem na ten wpis... Nie zostawię go bez odpowiedzi, bo ja już dzisiaj zobaczyłem w sklepie piekną kobietę w sukience, pod którą stanika nie było. Radość dla oczu wink
Co w takim razie będzie jutro, może pojutrze?

47,887

Tak tak Tajemnicza pochwal sie swoim tomikiem poezjii .
Mało czytam teraz z braku czasu ale Twoj tomik przeczytam chocby niewiem co

47,888

dżdżownick napisał/a:
tajemnicza75 napisał/a:

Dzień dobry smile Jako świeżak przeglądam forum i trafiłem na ten wpis... Nie zostawię go bez odpowiedzi, bo ja już dzisiaj zobaczyłem w sklepie piekną kobietę w sukience, pod którą stanika nie było. Radość dla oczu wink
Co w takim razie będzie jutro, może pojutrze?

witamy cie i zagladaj pisz  zapraszamy

47,889

elzbieta47 napisał/a:

witamy cie i zagladaj pisz  zapraszamy

Dziękuję... W takim razie będę zaglądał i coś skrobnę od czasu do czasu smile

47,890

No zapraszamy pisz pisz a my czytamy

47,891

Witam kolejnego pana w kafejce .

Dżdżow...> ponad 20 lat temu też chodziłam bez stanika wink. Miałam co pokazać, ale to były czasy big_smile . Dziś to by nikt nie patrzał, a jeśli już to na pewno nie z zachwytu wink .

lato> witam się z Toba bo nie miałam okazji poznać smile .

47,892

Dzięki dziewczyny za kondolencje.
Lato pamiętam... wracaj całą gębą hi...hi...
Panów też witam.
Ten nasz wyjazd,to nie tylko Jarosławiec.Każdego dnia byliśmy gdzie indziej na plaży. Byliśmy tez w Mielnie,Sarbinowie i Kołobrzegu.
Mieszkaliśmy w Rusinowo.Polecam wszystkim,które,y nie lubią wielkich kurortów.
Zaraz wyjeżdżamy do domu.Czekamy na właścicielkę.

47,893

tajemnicza75 napisał/a:

07 czerwca - dzień seksu

Gra wstępna na raty, seksik i wariatkowo na końcu wink . Która się na to pisze?

Yyyyy... Rety, ja tego dnia mam termin na tatuaż i ... będę musiała się rozebrać http://emotikona.pl/emotikony/pic/07icon_smile4.gif Kurcze, powiedzieć czy też nie temu młodemu człowiekowi o święcie? Przecież wyjdzie, że ten tego... Pierwszy raz musiałabym zapłacić big_smile

bulinka_1969 napisał/a:

Tęskniłyscie chociaż odrobinke?

Baaaa.... Oczywista, że tak. Nawet nie myśl inaczej http://emotikona.pl/emotikony/pic/0acute.gif

tajemnicza75 napisał/a:

Spo> jak się Twoja młoda znów zadeklaruje, to może również odda włos na peruki? Zaproponuj....

Zrobiłam to. W odpowiedzi usłyszałam podziękowania, że odwiodłam ją od tego zamiaru smile

lato669 napisał/a:

Krotko tu bylam,ale moze pamietacie.

Oczywiście, że pamiętamy http://emotikona.pl/emotikony/pic/16icon_kiss.gif Zakładam, że radzisz sobie...

dżdżownick napisał/a:

Dzień dobry smile

Dzień dobry http://emotikona.pl/emotikony/pic/07icon_smile4.gif

Na poezji nie znam się. Nie rozumiem jej. Nie potrafię interpretować. Co jednak nie oznacza, że nie przeczytam smile Zwyczajnie poproszę o tłumaczenie smile z poezyjnego na nasze big_smile

Czerpię siłę i inspiracje ze słów pisanych czysto i otwarcie. Bo jestem prostą kobietą smile Czasem przemawiają do mnie gesty. Choćby te w tym teledysku. Wprawdzie utwór przesiąknięty bólem, ale może to jest ta poezja emocji...

Dobranoc Wszystkim Dziewczętom bez wyjątku smile I Chłopcom również tego życzę smile

47,894

tajemnicza75 napisał/a:

Dziś to by nikt nie patrzał, a jeśli już to na pewno nie z zachwytu wink .

Jesteś bardzo skromna. Może przeglądasz się tylko w bezdusznych lustrach? Srebro prawdy Ci nie powie. Nie wierzę więc. Nie zobaczę to nie uwierzę wink

47,895

Dobry wieczór, Sponi.
Wygląda na to, że trafiłem na smutny czas Bulinki, a ja tu tak wparowałem dość frywolnie. Nie wiem czy już mogę wstawiać linki, może się uda. Może to spodoba się Bulince
https://www.youtube.com/watch?v=ZrzMPi-i5ZM

47,896

Lato...jak fajnie, że się odezwałaś smile
Klikniesz coś więcej?
Jak można zapomnieć o lecie ? wink
Dżdżownick...witam miło...zapraszam na wspólne poranne kaffy ...chociaż nie wiem, czy mogę, bo to przeważnie Ba-cha wstawia emotki kawki...Ela albo Beata... smile
Dobrej nocy wszystkim.

47,897

Dzień dobry:-)
Ostatni poniedziałek maja piękny i słoneczny!
Dopijam kawę i lecę sprawdzić, co dzień przyniesie..http://emotikona.pl/emotikony/pic/0winked.gif
Dobrego dnia wszystkim życzę!http://emotikona.pl/emotikony/pic/0wink.gif
Meg tobie szczególnie!:-)

47,898

hey WSZYSTKIM  lol 

Magicyl - hey     http://imgup.pl/di/N0C1/i-znow-poniedzialek-2015-05-04-07-38-08.jpg
                                                                                                     witam lol

caffke zapodaje bo bez niej nie ma poranka

http://imgup.pl/di/SS4A/10-42-.gif

Bulinka z przykrego powodu nie pisałaś hmm  przykre to hmm zawsze hmm

wreszcie teraz będziesz pisać na nowo smile

Alika - Lato pamiętamy ...pamiętamy i proszę o regularne wpisy lol

Sponi podczas tatuażu będzie promocja hiiiiiiiii    jeszcze płacić nie musisz
                                                                               http://imgup.pl/di/SPV4/229kobieta-w-papil-hahaha.gif

pozdrawiam piszących lol lol    i tylko czytających ....   

47,899 Ostatnio edytowany przez Kamoa (2016-05-30 07:14:27)

dzień doberek smile  czekam na kawkę smile
po długim łikendzie , odzwyczajona od pracy muszę znów zacząć robić  big_smile
bulinko - współczuję , ściskam
Meg - zdrówka i jeszcze raz  zdrówka życzę
Sponi  co sobie wydiarasz  ?
witam nowe i nowych koleżanków  smile

o kochana Ba-Cha kawa jest  !! przeoczyłam wpis

47,900 Ostatnio edytowany przez annakomnena7 (2016-05-30 09:15:20)

Dzień dobry Wszystkim wink

Nowym Nowym, Nowym Starym oraz Panom (nawet jeżeli zabawią tu tylko chwilę).

Bulinko -> Najserdeczniejsze wyrazy współczucia.

Co do peruk dla pacjentów onkologicznych to włosy mojej Młodej się nie nadawały, bo miała zrobione ombre, a ponoć farbowanych się nie oddaje. Teraz może hodować na ewentualne ścięcie na darowiznę lub do sprzedaży.
Tajemnicza -> Może chociaż próbkę tomiku nam zapodasz w ramach reklamy? smile Fajnie mieć znajomą poetkę wink

Co do dnia bez stanika - przyznaję, że zgłupiałam. Jestem nauczona nosić staniki, a już z pewnością nie pokazuję się bez na mieście. Chyba, że karmiłam dziecko - wtedy wywalałam mleczarnię na wierzch gdzie popadło big_smile Ostatnio gdzieś słyszałam, czy wyczytałam newsa, że piersi lepiej się trzymają bez stanika, ale na chłopski rozum gdyby tak było to najjędrniejsze piersi miałyby stare Indianki big_smile W związku z powyższym chyba jednak biustu nie rozpuszczę wink

47,901 Ostatnio edytowany przez Sponi (2016-05-30 09:22:20)

Kamoa napisał/a:

Sponi  co sobie wydiarasz  ?

Jak to co smile Moje natchnienie, którym jest....

http://www.tapeta-wilk-cien-drzewo.na-pulpit.com/zdjecia/wilk-cien-drzewo.jpeg

Ba-Cha napisał/a:

Sponi podczas tatuażu będzie promocja hiiiiiiiii    jeszcze płacić nie musisz

Łeeee, łeeee, łeeeee big_smile to tak jak w starym  dobrym małżeństwie, coś za coś big_smile wymiana towarowa http://emotikona.pl/emotikony/pic/2smiech.gif

dżdżownick napisał/a:

Może to spodoba się Bulince
https://www.youtube.com/watch?v=ZrzMPi-i5ZM

Wprawdzie o istocie, w której istnienie nie daję wiary, ale na mitingu mówiąc o bogu od razu dopowiadamy - jakkolwiek to pojmujemy...
Utwór piękny... Z pewnością znajdzie aprobatę Bulinki. I nie tylko Jej.

To na okoliczność dzisiejszego świętowania smile Udanego dnia chłopcy smile I licznych widoków pięknych kobiet smile

"W autobusie siedzi młody chłopak i ciągle wpatruje się w dekolt młodej dziewczyny. Ona nie wytrzymuje i po chwili mówi:
- Chcesz w gębę?
- Tak, a drugiego do ręki."

tajemnicza75 napisał/a:

A nawiązując do erotyków coś dziś wygrzebałam w sieci

31 maja (wtorek) - dzień bez majtek

Chłopców tez to rozumiem dotyczy big_smile Wygodnie sie wtedy chodzi ? http://emotikona.pl/emotikony/pic/2smiech2.gif kiedy  coś tak jakoś fajda między nogami big_smile

47,902

Witajcie poniedziałkowo!Ją już w domku.Odsypiam właśnie podróż. Tzn.mam przerwę w odsypianiu.
Dżdżownik dziękuję. Piękny utwór. Wszystkim jeszcze raz dziękuję.

47,903

Sponi -> Czytałaś "Biegnącą z wilkami"? Jeśli nie to szczerze polecam smile

http://s.lubimyczytac.pl/upload/books/47000/47547/352x500.jpg

47,904

Melduję się...
Dobrego na dziś wszystkim.

47,905

annakomnena7 napisał/a:

Sponi -> Czytałaś "Biegnącą z wilkami"? Jeśli nie to szczerze polecam smile

Zrobię to. Przeczytam.
Do tatuażu dojrzewałam. Mozolnie  poszukiwałam odpowiedzi... Wciąż je znajduję.
I podpisuję się łapą drapieżnika pod tym...

Zrozumieć drapieżnika to znaczy stać się dojrzałym zwierzęciem, które nie jest bezbronne z powodu swej nieświadomości, ufności, braku doświadczenia, głupoty.

Skoro istnieje coś ukrytego, sekretnego, coś co przesłania cień, coś zakazanego to trzeba w to wejść.

Te, które mają zdolność świadomości poszukują wszystkiego co chowa się za rzeczami bezpośrednio dającymi się obserwować: za szczebiotem niedzielnego ptaka, za ciemnym oknem, zawodzącymi drzewami, szczeliną światła pod progiem.
Śledzą te tajemnice, dopóki nie ukaże się sedno rzeczy

Posty [ 47,841 do 47,905 z 85,594 ]

Strony Poprzednia 1 735 736 737 738 739 1,317 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024