Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

Strony Poprzednia 1 726 727 728 729 730 1,317 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 47,256 do 47,320 z 85,594 ]

47,256

Odp: Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

Witam!
Ją właśnie podkręcam obroty kawą. Zaraz budzę Majkę i zaczynam mój maraton.Dziś czeka mnie wyzwanie.
Życzę Wam i sobie miłego dnia i dużo siły do pracy.

Zobacz podobne tematy :

47,257

Cześć ,  idę z kawą http://weblog.infopraca.pl/wp-content/uploads/2008/08/kawa_w_pracy1.jpg
bulinko trzymaj się smile
jestem sama , siedzę i myślę http://teraz.com.pl/vardata/gify/emoty/emoty005.gif co się stało z moją znajomą , kiedyś była głośna , wesoła , chętna , jak skończyła 50 lat tak jest obrót o 360*  zrobił się z niej i jej męża  moher !  dystansuje się do mnie  bo ja jestem totalnym przeciwieństwem , szkoda .. czy to robi wiek ? czy ja tez taka będę ? od razu po 50 niech mnie odstrzelą http://images23.fotosik.pl/84/c3bd994d60e1fee7m.gif

47,258

Kamoa napisał/a:

jestem sama , siedzę i myślę http://teraz.com.pl/vardata/gify/emoty/emoty005.gif co się stało z moją znajomą , kiedyś była głośna , wesoła , chętna , jak skończyła 50 lat tak jest obrót o 360*  zrobił się z niej i jej męża  moher !  dystansuje się do mnie  bo ja jestem totalnym przeciwieństwem , szkoda .. czy to robi wiek ? czy ja tez taka będę ? od razu po 50 niech mnie odstrzelą http://images23.fotosik.pl/84/c3bd994d60e1fee7m.gif

Cześć Dziewczyny,

Gramolę się i ja...

http://cdn-1.guidecucina.it/o/j/come-preparare-il-caffe-allamericana_0c88bf68c0fa0c1b013b6dfb6e971bb1.jpg

Co do koleżanki... wiesz... życie ma różne etapy. Może Twoja koleżanka już myśli o śmierci i traktuje moherowe podejście jak polisę na życie pozagrobowe. Jak trwoga to do Boga. wink A może zwyczajnie się zestarzała już. Co robić? Jedni wcześniej, inni później. Poszukaj sobie towarzystwa, z którym Ci po drodze, a o koleżance nie zapominaj. Może jej się moherowa demencja będzie przecierać czasami. Kwiecień plecień bo przeplata... big_smile

47,259

anna  o śmierci big_smile big_smile  ale się uśmiałam , przecież dopiero babcią została , 50 to nie wyrok , ja tez jestem przed magiczną cyfrą ,  z głupot nigdy nie wyjdę big_smile moheru też nie będę chcieć ..... bosze my mamy XXI wiek big_smile 

- Skąd wracasz?
- Z salonu piękności!
- Był zamknięty?! big_smile

Dlaczego się malujesz?
- Żeby ładniej wyglądać.
- A kiedy to zacznie działać? big_smile

47,260

Witaśki
Gratulacje bulinko,u mnie też pogoda jak mój mąż powiedział ani w doopa ani w oko,czyli nijaka ,teraz dopiero słoneczko wyszło,byłam na przejażdżce rowerkiem wywiało mnie kurde,wiatr wieje,chyba głowa mnie boli.
Pozdrawiam dziewuszki.

47,261 Ostatnio edytowany przez annakomnena7 (2016-04-19 14:19:26)

Kamoa napisał/a:

anna  o śmierci big_smile big_smile  ale się uśmiałam , przecież dopiero babcią została , 50 to nie wyrok

O i widzisz! Pewnie właśnie dlatego. Już została babcią, więc w cyklu życia zobaczyła przed sobą już tylko śmierć. Babcia - ostatni etap życia. Jak gdyby nie można było prababcią jeszcze zostać wink

"W poczekalni siedziała kobieta z dzieckiem na ręku i czekała na doktora. Gdy ten wreszcie przyszedł, zbadał dziecko, zważył je i stwierdził, że bobas waży znacznie poniżej normy.
- Dziecko jest karmione piersią czy z butelki? - spytał lekarz.
- Piersią - odpowiedziała kobieta.
- W takim razie proszę się rozebrać od pasa w górę.
Kobieta rozebrała się i doktor zaczął uciskać jej piersi. Przez chwile je ugniatał, masował kolistymi ruchami dłoni, kilka razy uszczypnął sutki. Gdy skończył szczegółowe badanie, kazał kobiecie się ubrać i powiedział:
- Nic dziwnego, że dziecko ma niedowagę. Pani nie ma mleka!
- Wiem - odpowiedziała - jestem jego babcią, ale cieszę się, że przyszłam."

47,262

Witam
Dosiadam do Was z gorącą herbatą bo wymarzłam dziś wracając z pracy. Paskudna pogoda, typowo kwietniowa: deszcz, śnieg, grad, wiatr i słonce na zmianę wink .

http://drogeria.biz/wp-content/uploads/2011/09/herbata2.jpg

Dziewczyny, ależ macie fajne kawały. Musze je sprzedać w pracy, zwłaszcza ten Anny. Starsze panie takie kawały lubią, chyba głodnemu chleb na myśli  wink .
Moja nastolatka wychodzi ze mną wczoraj na ulicę i nagle przerażona patrzy na mnie i pyta: "malowałaś się w ogóle dzisiaj "... na drugi raz wykorzystam Kamoy kawał i powiem, że owszem ale to jeszcze nie działa wink. Ach  ta młodzież... .

Miłego popołudnia laseczki smile .

47,263

Uśmiałam się z tego kawału Anny.Naprawdę dobry.
Ja po pracy.Okazało się,że maratonu jeszcze nie było,bo firma,która pucuje blok tak szybko nie zejdzie.Mają co robić,och mają.
Jutro jadę sprzątać,ale tylko na zewnątrz.W środku dopiero jak tamci pójdą.Muszę jechać bardzo wcześnie,bo obiecałam ciotuni,że Ją zawiozę jutro do lekarza,a lekarz na 11-stą.
U nas zimno i brzydko.Kurcze kiedy ta wiosna się pokarze.
Co do tej Pani +50,to muszę korzystać,bo mi jeszcze trzy lata zostały hi...hi...

http://24wspolnota.pl/img/artykuly/%5C_Moherowe_Berety%5C__w_Lukowie_20141230094619.jpg

47,264

ha ha big_smile ale się uśmiałam , ja tez chyba pójdę do lekarza z wnukiem big_smile  ale jajca big_smile  no to cd.....

Dowcipy najlepsze na imprezę
Trzech kumpli wybrało się do burdelu. Przy wejściu wita ich burdelmama i mówi:
- Panowie, w tym przytułku mamy jedną zasadę; mianowicie, musicie zmierzyć sobie penisy, żeby łatwiej było dla was dopasować partnerkę.
Pierwszy zmierzył.
- Piętnaście.
- Ok, Aniu obsłuż pana.
Drugi zmierzył.
- Dwanaście.
- Ok, Beatko obsłuż pana.
Trzeci zmierzył.
- Dziesięć.
- O, świetnie, więc panem zajmę się osobiście.
Po godzinie burdelmama wychodzi z pokoju zmęczona, ledwo powłóczywszy nogami, które nagle zaczęły się rozchodzić do zewnątrz.
Zaskoczone koleżanki pytają, co się stało, przecież miał mieć najmniejszego. Burdelmama ze łzami w oczach:
- Sku*wysyn w poprzek zmierzył.
    big_smile

47,265

Ojciec z synem handlują ziemniakami po osiedlach. Zajeżdżają na podwórko i wołają "Ziemniaki! Ziemniaki!" Z drugiego piętra wychyla się kobieta i mówi, że chce.
- Ile?
- Cztery worki.
- Synu idź - mówi ojciec.
Na górze babka pyta: - Dobra. Ile płacę?
- 200 zł.
- Hmm, nie mam tyle, ale pan jest dorosły, mi też niczego nie brakuje, może mały numerek?
- Hmm, wie pani, musiałbym się skonsultować z tatą.
- Ale, no wie pan, przecież pan jest dorosły, po co takie pytania?
- Jednak wołałbym zapytać.
- Ale dlaczego?
- No bo w zeszłym roku przedmuchaliśmy 8 ton.

47,266

Hi...hi...kochane jesteście.
Nie mam dostępu do laptopa,a na komórce nie umiem wkleić. Sama nic nie pamiętam. Także tylko mogę się pośmiać.

47,267

Dobry wieczór
Po takiej porcji dobrych żartów będziemy śnić na wesoło wink .

Ja się tylko pochwale, że wreszcie znalazłam nocleg na tegoroczne wczasy. Ufff... odetchnęłam z ulgą i mogę spokojnie zasnąć. Aż wydzwoniłam cała kartę żeby coś odpowiedniego znaleźć.... ale liczę na to że będzie warto.

Stosunkowo udanej nocy big_smile .

47,268

Cześć dziewczyny smile co tu tak cicho , wszystkie pracują , czy jeszcze śpią  , tylko ja mam wolne ?
  a więc siadam do kawy i prasy , jak już poczytam to  zrelacjonuję co w trawie piszczy smile
pozdrawiam wszystkie i miłego  dnia  . za dwa dni mamy znów weekend smile

47,269

Witam kawusią częstuję.
http://images77.fotosik.pl/525/3463bb8cdfdd00cfmed.jpg

Żona miała problem z mężem, gdyż ten zawsze zasypiał na niedzielnej mszy.
Postanowiła więc temu zaradzić i na kolejną mszę zabrała długą szpilkę od kapelusza, którą to postanowiła dźgnąć męża, jak tylko ten zaśnie.
Gdy ksiądz, mówiąc kazanie, doszedł do słów: "... i któż jest naszym największym Zbawcą?", mąż właśnie przysnął. Żona dźgnęła go z całej siły w pośladek. Ten zerwał się z krzykiem:
- Jeeezuuu!
- Właśnie tak, mój synu - odpowiedział ksiądz i kontynuował kazanie.
Mąż, zły na żonę i nieco zawstydzony, skulił się i po chwili znów zapadł w drzemkę.
Gdy ksiądz rzekł: "... i któż umarł za nas na krzyżu?
- Jeeezuuu Chryste! - podskoczył i wrzasnął, znów dźgnięty szpilką mąż.
- Właśnie tak, mój synu - odpowiedział ksiądz i dalej ciągnął mszę.
Mąż usiadł spokojnie i udawał, że śpi ale tym razem uważnie obserwował żonę.
Żona zamierzyła się szpilką, gdy ksiądz właśnie mówił: "... i cóż Ewa rzekła Adamowi, gdy poczęła mu drugiego syna?".
- Jak mnie jeszcze raz, kolniesz, to ci tak przyłożę, że nie wstaniesz! - wrzasnął mąż.

Pewien 94-letni staruszek obudził się z rana z ogromną chęcią na seks.
Pomyślał, wstał z łóżka i podszedł do kredensu, gdzie trzymał
zaoszczędzone pieniądze. Wyjął je i położył na stole. Po południu
długo starał się przypomnieć sobie, po co do cholery ten szmal leży na
wierzchu.

Po godzinie uśmiechnął się, złapał gazetę i wykręcił numer,
który widniał przy ogłoszeniu ,,Francuzeczka i koleżanki - wizyty
domowe " . Wieczorem do domu staruszka przybyła atrakcyjna dziewczyna i
stanęła przed lekko zdziwionym tą wizytą gospodarzem.
Po chwili jednak dziadek uśmiechnął się ze zrozumieniem, poprosił
dziewoję do pokoju i rozsiadł się wygodnie w fotelu.

- Myślałam - powiedziała dziewczyna - że w tym wieku to z seksem już
koniec.
- Co mówisz ??? - zapytał dziadek przykładając dłoń do ucha.
- Mówię - powiedziała głośniej panienka - że myślałam, że w tym wieku
to z seksem już koniec!
- Co???
- K ** - mruknęła pod nosem prostytutka i wrzasnęła:
- MYŚLAŁAM, ŻE W TYM WIEKU Z SEKSEM JUŻ KONIEC !!!
- Koniec??? - zapytał dziadek. - To ile płacę?

Siostra Przełożona udając się na poranne modlitwy, minęła po drodze dwie młode zakonnice, które właśnie z porannych modlitw wracały. Mijając, pozdrowiła je:
- Dzień dobry dziewczęta, niech Bóg będzie z Wami.
- Dzień dobry Siostro Przełożona, Bóg z Tobą.
Kiedy młódki oddalały się Siostra Przełożona usłyszała jak jedna z nich mówi:
- Chyba wstała ze złej strony łóżka.
Zaskoczyło to Siostrę Przełożoną, ale zdecydowała się nie zgłębiać tematu, poszła dalej. Idąc korytarzem spotkała dwie Siostry, które nauczały już w klasztorze od kilku lat. Po wymianie powitań (Dzień dobry, Bóg z Tobą/Wami...) Siostra Przełożona znowu odchodząc usłyszała jak jedna mówi do drugiej:
- Siostra Przełożona chyba wstała dziś nie z tej strony łóżka. Zmieszana Siostra Przełożona zaczęła się zastanawiać czy może mówiła opryskliwie, albo jej spojrzenie było nie takie jak powinno... Rozmyślając tak podążała do kaplicy. Wtedy na schodach ujrzała Siostrę Marie, lekko przygłuchą, najstarszą zakonnicę w klasztorze. Siostra Maria pomalutku, schodek po schodku wchodziła na gore. Siostra Przełożona miała dużo czasu aby uśmiechnąć się i wyglądać na szczęśliwą, podczas pozdrawiania Siostry Marii.
- Siostro Mario, cieszę się że Cię widzę w ten piękny poranek. Będę się modliła do Boga, abyś miała dziś piękny dzień!
- Witam Cię Siostro Przełożona, i dziękuje. Widzę, że wstałaś dziś ze złej strony łóżka.
To stwierdzenie powaliło Siostrę Przełożoną na kolana.
- Siostro Mario, co ja takiego zrobiłam? Staram się być miła, a już trzeci raz dzisiaj słyszę, że wstałam nie tą stroną łóżka.
Siostra Maria zatrzymała się, spojrzała Siostrze Przełożonej w oczy i rzekła:
- Och, nie bierz tego do siebie, po prostu włożyłaś pantofle Ojca Michała...     

Do miłego pa będę potem -cmokam wszysciutkie mmłłłaaaa

47,270

Prawie poplułam fon jak przeczytałam o tym koleniu w kościele.. big_smile
Kawuś smile
Pokręcę się po domku i ogrodzie..
smile
Dobrego dzionka dziouchy

47,271

Też życzę Wam miłego dnia.Kawały extra.

47,272

Dzień dobry smile
Przyłączam się do kawy. Wprawiłam się w bardzo dobry humorek Waszymi wczorajszymi dowcipami big_smile
Bulinko powodzenia życzę smile

47,273

Witajcie smile

Kawały się Wam sypią jak z rękawa wink .
Przypomniała mi się pewna historia. Moja mama też zawsze śpi na kazaniu. Raz ksiądz objaśniał słowa, które wymawia w czasie mszy, jakie mają znaczenie i do czego nawiązują. Mama śpi a ksiądz akurat tłumacząc wypowiada słowa: "Pan z wami", a mama jak ta ukłuta szpilką, zrywa sie na nogi z pozycji siedzącej i na cały kościół odpowiada " i z duchem twoim" wink . Spojrzenia wiernych i księdza.... bezcenne big_smile.

Miłego dnia wszystkim.

47,274 Ostatnio edytowany przez bulinka_1969 (2016-04-20 16:36:52)

Taja nie ma jak śmiesznie w rzeczywistości. Gadam z mężem, czytam Twój wpis i rechot. Mina mojego męża bezcenna.
Ją już po praćy.Powiem Wam tylko,że dotąd sprzątałam brud widmo.Teraz poczuje ciężar swojej firmy na plecach.Moją dieta ma wspomagacza teraz.

47,275

Co tu tak pusto.Przecież zimno na dworze.Kawki dziś nie pijecie?Basiu gdzie jesteś?
Pozdrawiam i miłego dnia Wam życzę.

47,276

Cześć Babeczki! Cześc Bulinko!
Ja piję kawkę obowiązkowo tylko do pracy dojadę, bo pić na takim zimnie nie idzie. Założyłam dzięki Bogu zimową kurtkę, a i tak żałuję, że nie mam szalika i czapki. Brrr...

47,277

Witajcie Dziewczynki smile
U mnie w nocy był lekki przymrozek...niech to diabli - ja już kiwi i nowe borówki posadziłam w ogrodzie. Nie mam nawet ochoty iść i tego oglądać...grrr...

47,278

Kawkuję.. smile
Ale niestety z fona nie wstawię naocznej...
Również dobrego dzionka.

47,279

Dzień doberek

Stawiam spóźnioną kawę. Kiedyś chodziłam na wagary do kawiarni na Monciaku w Sopocie, na taką właśnie kawę z bitą śmietaną i czekoladą wink.

http://img1.stylowi.pl//images/items/o/201405/stylowi_pl_kuchnia_ciepla-kawa-na-zamowienie--z-czekolada-i-cynamonem_22418384.jpg

47,280

Jestem padnieta.Jakby nie tabletki przeciwbólowe, to bym nie dała dziś rady.Właśnie przestają działać.Muszę odpocząć.

47,281

Witam.Jestem tu po raz pierwszy i chciałam się przywitać.Pozdrawiam wszystkich.
dla mnie to nie jest dzień wesoły i dlatego postanowiłam tu zajrzeć może znajdzie
sie ktos kto ma czas pgadać i pomóc.Potrzebuje pomocy a pierwszy raz jestem
w takiej sytuacji i zupełnie nie wiem jak sobie poradzić.Po prostu życie płata figle.

47,282

Witaj mercedes> masz interesujący nick, jak z brazylijskiego serialu wink . U nas możesz czuć się swobodnie. W czym możemy Ci pomóc smile ?

47,283

Cześć kobitki i witam mercedes,
Wróciłam z działeczki i idę się kąpnąć i do wyreczka,życzę przyjemnego wieczorku,zajrzę tu jeszcze pa

47,284

Mercedes możesz pisać co ślina na jezyk...My lubimy sobie pomagać.
Ją już po kompanku.Idę poczytać z Mają.

47,285

Miłego dnia!

47,286 Ostatnio edytowany przez Ba-Cha (2016-04-22 06:53:25)

hey Dziewuszki srana lol

caffa zapodana    http://imgup.pl/di/YA2X/zdjecia.gif

ciekawa jestem,czy Mercedes się rozpisze lol ????

Taja kofffffam MONCIAK ..... lol mogłabym tam mieszkać na stałe
uwielbiam obserwować ludzi lol
szkoda ,że tak daleko smile

Bulinka jestem .... lol
jak tam schudłaś co nie co ???? he ???

http://imgup.pl/di/QT9M/1794635-1556291111337227-8091150374964142539-n.jpg

Sponi co tak milczysz ...???? upajasz się swoim szczęściem lol ???
pochwal się tak ciut ... ciut  smile smile
                                                    http://imgup.pl/di/WDRB/b6216c987eb4a9297143a22f5f5087622432.jpg

http://imgup.pl/di/MQMQ/12003941-1547406562225682-5741930902640244351-n.jpg

pozdrawiam WSZYŚCIUTKIE  bez wyliczanki ....

47,287

Cześć Dziewczynki smile

Mercedes - miło Cię poznać. smile

Dosiadam.

http://www.cafeborowka.pl/wp-content/uploads/2015/02/kawa_po_turecku1-350x350.jpg

O rany jaka jestem nieprzytomna! Jakie szczęście, że dzisiaj już piątek. Bawcie się dobrze. Życzę Wam dobrego dnia.

47,288

Dobrego również
Witaj Mercedes

47,289 Ostatnio edytowany przez bulinka_1969 (2016-04-22 16:26:02)

Ulżyło mi jak zobaczyłam Wasze wpisy,bo ostatnio mam wrażenie, że nasza kafejka wymiera.
Sponi się pewnie obraziła, albo nie ma potrzeby dzielić się swoim szczęściem. Tak...tak...jak trwoga to do kafejki hi...hi...
Basiu kochana ją już mam na minusie -4,7 kg i oczywiście nie odpuszczam.
W pracy nie jest źle. Daje rady.

47,290

hej ,,, hej ,,,,,
ja tu jestem .
niemiałam ostatnio czasu .
bo jezdziłam do pielenia truskawek od rana do wieczora .
gdy wracalam to juz sił nie mialam na nic , rece bolały a nogi juz nie chciały nosic .
a kregosłup tez dał weznaki .
teraz troszke odpoczynku , wiec zagladam do was .
ale zaraz kupiłam drewno na opałi teraz trzeba to ponosic do szopki .
a ja nad wszystkim musze miec kontrole , mimo ze chłopaki mi pomagaja .
POGODA JEST ŁADNA , ALE STRASZNY WIATR DMUCHA

47,291

Kukam co jakiś czas, ale nie piszę za dużo...
Jak jestem w domu to ciągle coś grzebię...a że talentu literackiego stwórca nie dał...to tylko zgłaszam się na Baśki kawki smile
Dzisiaj posiałam ogórki, buraczki, fasolkę, dynię...wiem, że troche za szybko...ale co tam..najwyżej odsieję jeszcze raz smile
W szklarce też już wysadziłam pomidorki, ogórki i paprykę...po jednej nocy na razie ok...
...i tak siedzę sobie przy ognisku...Marek obok na trampolinie...Monia biega..Andzia ogląda film smile
Za chwilę kolacja smile

47,292

ja jeszcze nie mam posiane chce ale czy zdaze , tylko marchewke mam wsiana .
pomidory , seler por chce kupic w piatek bo bede w miescie .

47,293

Witajcie
Jak dobrze Was czytać. Chociaż kilka słów ale się coś dzieje. Szkoda, że nowe osoby się witają, a potem się nie pojawiają więcej wink .

47,294

TAK DUZO JEST TAKICH OSOB KTORE RAZ WPADAJA I TYLE TU PO NICH A SZKODA  BYŁO BY MIŁO JAKBY BYŁO NAS WIECEJ

47,295

Pewnie,że byłoby fajnie,żeby nowe osoby przyłączyły się do nas,ale mnie brakuje starych.Nie chcę wymieniać, bo ja mam skleroze, a nie chciałabym kogoś pominąć.
Tak czytam o tym sianiu warzywek i muszę Wam powiedzieć, że ją w tym roku zastrajkowalam. Mój mąż od dwudziestu lat mówi,że będzie robił przy warzywach i niestety na mówieniu się kończy. W tym roku znów zaczął więc Mu powiedziałam, że ja nawet nie mam zamiaru siać i mój PAN mąż powiedział, że sam wszystko zrobi.Mam tylko kupić nasiona.
....i wiecie co?....Kupię te nasiona i Mu wręcze.

47,296 Ostatnio edytowany przez takasobiemamuśka (2016-04-22 22:24:45)

Ooo dzięki Ela...przypomniałaś mi o porze i selerze smile
Nie  miałam warzywnika w zeszłym roku...teraz wariuję smile
Też jestem ciekawa co słychać u dziewczyn, które pisały...może coś skrobną jeszcze...
Wykąpię się i lulu...jutro dniówka.
Chyba coś zarzucę na piżamę...nie mogę się rozgrzać.
Dobrej nocy dziouchy...słonecznej soboty.
Beata...to doopa...i po warzywniku... wink

47,297

Hej hej ja jestem zawsze i wszędzie hi hi tutaj też,
Mój postęp ....schudłam 2 kg w 4 dni na diecie 1200 kcal z cateringiem 5 posiłków,wszystko normalnie jem,tyle ze jest tego tyle aby oblizać sie,daje radę.
No i się strachu najadłam,z Maczo byłam u weta wieczorem,mąż wrócił z działki a pryskał nie wiem co ale jak wrócił Maczo przylepa do niego sie przyczepił i chyba tymi opryskami się zatruł bo reakcja była w ciągu 5 minut,paraliż dosłownie,uszkodził nerw i bidulek na łapki nie potrafił stanąć,do tego na szczęście zwymiotował i zaraz natychmiast do weta,dostał  zastrzyk antywstrząsowy ,juz jest lepiej,no ale mąż sobie teraz pluje w twarz że to jego wina ,no bo ręce od oprysków nie umył od razu a ten mały powsigierka chciał radość okazać i stało sie jak sie stało,przestroga dla wszystkich małych piesków tak na zaś.
Jutro rano wyjeżdżam chyba,jeśli wet zadecyduje nie to niestety w domku będę sama z piesami a mąz ze synem pojadą i wrócą wieczorkiem
Uciekam spać,dobranoc
Na jutro zapowiadają ładną u mnie pogodę ale jakby ktoś coś to KTO MA SŁOŃCE W SERCU...TEMU ZA OKNEM POGODA NIE JEST POTRZEBNA
Pozdrawiam Was milutko

47,298

heyyy Dziewuszki  smile

http://imgup.pl/di/SW09/udanej-soboty-2015-04-25-08-55-12.jpg

żeby dzień się rozkręcił
               trza caffke zaliczyć ...
                                                         http://imgup.pl/di/5L4B/www.jpg

z tymi pojedynczymi wpisami ... najbardziej  to mnie wkurza ....
chorrera smile już tyle razy sobie obiecywałam ,że się nie odezwię smile
dopiero po jakimś 10 poście ....     
z drugiej strony ... dobrze jest kogoś zachęcić do pisania ....
no ! ale wychodzi tak jak wychodzi ....

Bulinka miło by było gdyby "stare" czterdziestki się odezwały
no ale nic na siłe...

pozdrawiam piszące i czytające ....

47,299

hej .... hej .....
miłej soboty , smacznej porannek kawusi .....
dzisiaj chce przesadzic moje stare poziomki , miałam kilka krzaczkow czes wypadła.
dzisiaj rano siwiutenko , och te mroziki niedobrze .
bo u nas zaczynaja kwitnac drzewa

47,300 Ostatnio edytowany przez bulinka_1969 (2016-04-23 07:38:57)

Basiu wielkie brawa za spadek wagi.Idziemy do przodu,a nasze nogi się cieszą, że nie muszą już tyle dźwigać.
Poranek u mnie też sloneczny i że szronem.Pewnie będzie po owocach.

Basiu /Bacha/,a Ty Kochana pisaj tu i nie patrzaj na innych.Też czasem zdarza mi się pisać do siebie.

Dziewczyny ją z tym warzywnikiem na poważnie. To mój bunt i tyle.Już mi się nie chce tego słuchać co roku.Poza tym nawet soboty teraz pracuję, a w domu też trzeba posprzątać. Posadzkę sobie drzewka,kupię huśtawkę i będę się relaksować.

47,301

Bulinko brawo relaks sie nalezy

47,302

:Witam :-)jestem bardzo starą czterdziestką :-) i dobrze mi z tym smile właśnie piję kawkę .... buziaki na dzień dobry i wesołego weekendu smile

47,303

Witam gorąco smile

pozdrawiam ślicznie i życz milutkiego weekendu smile

47,304

witam dziewczyny smile melduję się na posterunku , dosiadam do kawy i chwila  rannego relaxu smile
witam mercedes i mimihali  w grupie zawsze razniej smile
brawo dla dziewczyn uprawiające warzywniak , 'sama zdrowotność,jak zdrowotnie się je pielęgnuje' gdy  będziecie miały nadmiar  jarzyn  to ja się zgłaszam smile ja zasadziłam   tylko czosnek niedzwiedzi pod brzozą dla ozdoby i zdrowotności smile
brawo dla dziewczyn za spadek wagi , tylko tak trzymać a już niedługo w bikini będziecie paradować   smile  ( moja stoi w miejscu)
Sponi czemu nie piszesz , brakuje mi zadumania smile
dziś mam zamiar nic nie robić , czy to wyjdzie ? odpoczynku na słoneczku,  tylko u której dziś świeci

47,305

mmihali369 napisał/a:

:Witam :-)jestem bardzo starą czterdziestką :-) i dobrze mi z tym smile właśnie piję kawkę .... buziaki na dzień dobry i wesołego weekendu smile

witaj w naszym gronie ......
pisz pisz

47,306

Wpadam na chwilkę, z doskoku dosłownie. Muszę odsapnąć na chwilę bo narzuciłam takie tempo porządków, że się aż w głowie zakręciło.

Mmihali> witamy i do pogawędek zapraszamy.

A te "stare" czterdziestki, o których piszecie, to może po prostu przeszły na wyższy poziom pogawędek wink np. do 50+?

Podziwiam Was dziewczyny za ten warzywnik, naprawdę. Tak w ogóle... muszę Wam przyznać szczerze jak na spowiedzi, że po 40-ce zrobiłam się leniwa. Autentycznie mi się nic nie chce, robię tylko to co naprawdę niezbędne i uważam, że zasługuję na odpoczynek wink . Minie mi to czy zostanie już? Koleżanka mi powiedziała, że u niej po 40-tce zrodziła się mania wyglądu. Jak się nie malowała  zbytnio i nie korzystała z usług kosmetyczki/fryzjerki tak się nagle dziko za siebie wzięła. Z tego wniosek, że po 40-tce dostaje się jakiegoś nowego bzika-tak wink?
Gratuluję efektów odchudzania  i dalszych sukcesów życzę!

Zaglądnę do Was po południu, udanej soboty!

47,307

chyba cos w tym jest ze po 40+ człowiek sie zmienia . mi tez corazto wiecej sie niechce
ale niemoge sie dac lenistwu

47,308

Ją też nie chcem,ale muszem hi...hi....Wróciłam z pracy,piję kawkę i zabieram się za porządki w domu.

47,309

Cześć kobietki smile
Miłej soboty Wam życzę smile
Pozdrawiam wszystkie smile

47,310 Ostatnio edytowany przez Kamoa (2016-04-23 14:48:55)

hej hej .. zapraszam do popołudniowej kawencji
  http://id.joe.pl/sub_images/pictures/c934b5425c4470a47b4581adff93b2b6_th2.gif

tajem.. coś w tym jest  mi po 40 też odbiło big_smile
miałam dziś nic nie robić , to mnie uziemiono wnusią , teraz śpi  więc  próbuję mieć  relax smile

47,311

Kurcze wody nie ma u nas.Jestem na mineralne.Zupke miałam ugotować cholerka.

47,312

Wróciłam.
Jak dobrze, że nie tylko ja mam lenia. W kupie raźniej wink , a mogę się teraz bezkarnie usprawiedliwiać, że inni tez tak mają big_smile.

Upiekłam bananowca, skończyłam prasowanie i mam wolne.. jupiii.
Poczytam sobie coś w sieci i posłucham muzyki w słuchawkach bo małżonek albo sport albo politykę włącza i długo słuchać się tego nie da hmm .

http://i.pinger.pl/pgr349/7dbd89d8000453fd51968316

Miłego weekendu.

47,313

Cześć Czterdziestki smile
Pięknie mi leci weekendzik. Miałam się lenić ale jednak coś tam porobiłam w ogrodzie. Zebraliśmy z wnusiem kilogram kwiatów mleczu i teraz właśnie gotuję je - smród na cały dom...ale będzie z tego pyszny, pachnący i zdrowy miód z mniszka.
Kamoa podobnie jak Ty uziemiona jestem z wnuczkiem - dzieci na Turnieju Łgarzy smile

Widzę, że dziewczyny pięknie chudną smile Ja też się pochwalę- poleciały mi 3 kilogramy. Tak się ucieszyłam, że chyb zacznę ćwiczyć z Chodakowską smile

47,314

Kurcze to my tu mamy już dwie babcie. Dopiero teraz zajarzylam. Oj u mnie też już się niedługo zacznie.Oby do wesela.Zresztą następni też już rosną.
Ją też po robocie.Pojechałam do sklepu i kupiłam wodę niegazowana.Zupka jest.Tylko Zlew pełny naczyń. Jakaś jest duża awaria,bo cała okolica,pobliskie miasteczko nie ma wody.Jak tak dalej pójdzie, to pójdziemy na brudasa spać.

47,315 Ostatnio edytowany przez annakomnena7 (2016-04-23 18:50:59)

I ja, i ja jestem! smile Melduję się z kawencją i ciachem - dietetycznym, ma się rozumieć wink

http://static.pl.groupon-content.net/31/33/1333378083331.jpg

Jak miło, że zaglądają tu nowe Dziewczyny smile Też mam nadzieję, że zostaną na dłużej.

A ja dzisiaj od rana spędzałam czas z dwiema osiemdziesiątkami. Były przeszczęśliwe, że mają z kim pogadać, pooglądać zdjęcia, powspominać stare czasy. Boże... jak mnie napasły! Przez tydzień powinnam chodzić głodna, żeby odpokutować.
A co do wagi - chyba mnie też coś ubyło, bo spódniczki zjeżdżają mi już trochę na biodra, ale wcale się nie ważę. Boję się załamać. wink W każdym razie gratuluję sukcesów Wind, Bulince i Basi. Trzymajcie też trochę za mnie kciuki. Każda pomoc jest na wagę złota.

Magiczna czterdziestka stuknie mi w czerwcu. Ciekawe co się zmieni. Mówią, że "trochę z osła, trochę z lwa". Mają rację? big_smile

Miłego weekendu Lasie :*

47,316 Ostatnio edytowany przez Kamoa (2016-04-23 19:16:21)

anno  dopiero 40  , ho ho ja nie pamiętam kiedy ją miałam big_smile ale powiem Ci  że  po 40 wszystkie moje  wykresy poszły w górę ! big_smile  jak by to powiedzieć  za stara by udawać nastkę a za młoda by być starowinką w bamboszach  big_smile  czyli siła wieku !
bulinko to masz epokę kamieniołomu , do strumienia kąpać się albo pranie zrobić , jakoś tam kiedyś o kamienie bielizną  trzaskano , gary myto ??  big_smile big_smile

47,317

Tak...tylko,żeby jeszcze ten strumień był. Szkoda,że nie mam krowy,bo wykompalabym się w mleku jak Kleopatra.

47,318

Biedna Bulinka- garów to Ci się nazbiera...ehhh. Jak jakaś duża awaria to powinni Wam wodę dowieźć - miałabyś na jakieś drobne umycie. Kamoa ma rację -cofnął Was w czasie ten brak wody. Życzę Ci szybkiego powrotu do 21 wieku smile

Annakomena- ja już bliżej 50...czterdziestka to dobry czas dla kobiety smile

47,319

No jak ładnie się rozpisały kobiety big_smile. Miło wejść na kafejkę i mieć co czytać.

http://e-kartki.net.pl/kartki/52/2/d/20071.jpg

47,320

Mmmm...ja też dopiero po czterdziestce zaczynam cieszyć się z życia...smakować je...
Fajny czas smile
Dobrej nocy dziewczyny...

Posty [ 47,256 do 47,320 z 85,594 ]

Strony Poprzednia 1 726 727 728 729 730 1,317 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024