Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

Strony Poprzednia 1 694 695 696 697 698 1,317 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 45,176 do 45,240 z 85,594 ]

45,176 Ostatnio edytowany przez Kamoa (2016-01-03 10:41:07)

Odp: Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

chyba alkoholiczką zostanę big_smile

Zobacz podobne tematy :

45,177 Ostatnio edytowany przez bulinka_1969 (2016-01-03 10:57:18)

http://www.domowe-wypieki.pl/images/content/414/Tort_kawowy_z_wisniami.jpg

Częstujcie się dziewczyny.Z kawką podaje z rana.
Dziękuje Wam bardzo za życzenia.Ja już wczoraj imprezowałam z całą rodzinką bezalkoholowo,bo moja córcia o 5-ej rano wyjechała z chłopakiem już do Holandii.Płakałyśmy obie,ale cóż życie... Na szczęście mamy skype.
Rodzinka się postarała.Od córki dostałam kartę podarunkową do Deichman,a od chłopaków medalik z Apartu na łańcuszek od Mikołaja.Jeszcze mąż dorzucił balsam i masło czekoladowe do ciała.Normalnie miodzik.Oczywiście córka upiekła mi torta.

45,178

Dosiadam do parującej kawki smile
Baśka...mamy tu dzięki Tobie luksus...
Beata wszystkiego co dobre i cieszy ducha, zdrówka i satysfakcji z podejmowanych działań
CMOK!!
Co by tu dzisiaj...bo kurczę czas się zacząć ogarniać i spinać poślady...robota czeka...
Dzisiaj przy niedzieli to chociaż rozplanuję sobie najbliższe dni...
Mykam...
Dobrego dnia dziewczyny.

45,179 Ostatnio edytowany przez Sponi (2016-01-03 11:08:12)

Rety... Wy o jednym tylko big_smile

Zasiadłam do nauki. Przypomniał mi się wykład, na którym omawialiśmy wymarłe przepisy prawne.
To jednak nic. W Ameryce w związku z podziałem na stany potrafią funkcjonować w nich zastanawiająco dziwaczne przepisy.

Kilka przykładów:
1.zbrodnią jest, by mężczyzna klął w czasie seksu w Willowdale (Oregon)
2.w Michigan za masturbację grozi 5 lat więzienia
3.w Willowdale (Oregon) zabronione jest, by mężczyzna przeklinał w czasie seksu, ale dopuszczalne jest, by żona szeptała mu do ucha brzydkie wyrazy w czasie seksu

Nie piszę tego na głodzie. Nie, nie... Mam jeszcze kilka przykładów, ale nie jestem pewna czy one nadal obowiązują. Podane jako ciekawostka.

Potem coś Wam jeszcze napiszę. Kawa i wracam do nauki.

45,180 Ostatnio edytowany przez elzbieta47 (2016-01-03 11:23:07)

dla bulimki
http://www.kartki.tv/kartki/7/1/d/1061.gif

45,181

To i ja się dołączę z życzeniami-Bulinko,spełnienia marzeń,pogody ducha i dużo życzliwych ludzi wokół Ciebie :)zdróffffffka!!!

45,182 Ostatnio edytowany przez Sponi (2016-01-03 14:15:00)

Wprawdzie to moje ulubione życzenia urodzinowe, ale podzielę się nimi z Tobą Bulinko...

45,183

Dzień dobry big_smile
Widzę impreza na całego big_smile  Bulinko dużo zdrowia i spełnienia marzeń big_smile:D:D

http://images45.fotosik.pl/1456/86265caf8ef9fb81.jpg

45,184

Dziękuję...dziękuję bardzo.Tyle życzeń w zyciu jeszcze nie otrzymałam.Wieczorkiem winko postawię tak ok.21-ej zapraszam.
Teraz dopiero obiadek kończę,bo jak się rodzinka rozdzwoniła,to zapomniałam o Bożym świecie.

45,185

a na dworze mrozik ale słonko swieci

45,186

Witam w niedzielne popołudnie smile

Też przyłączam się do życzeń i jednocześnie pytam: skąd wiecie, że ktoś ma urodziny? Gdzieś się to wyświetla?

Sponi> ja też miałam tego typu problemy ale odkąd oczyszczam organizm (polecam czystek), staram się zdrowo odżywiać i przeszłam na dietę przeciwgrzybiczą, nie mam już tego problemu. Dieta i zdrowy tryb życia to jednak ważna sprawa, ważniejsza niż nam się wydaje. Na tę rycynę bardzo uważaj, ja keidyś  stosowałam wg przepisu i nie ruszało mnie, a bałam się wziąć więcej, aby nie pos**ć (za przeproszeniem) się w autobusie lub w pracy.
A odnośnie dzieci, zgadzam się w 100%. Im więcej chcą zrobić, tym ja się bardziej ciesze. Nie rozumiem kompletnie matek wyganiających z kuchni swoje dzieci i twierdzących, ze wszystko zrobią w domu najlepiej wink. A znam takich kilka... współczuje meczennictwa wink . Bez urazy dla kobitek z tego forum big_smile ... to nic osobistego smile .

45,187

No super. Zasnęło mi się pośród notatek. I jeszcze bym pospała. Kurcze, nie było tego w planach.

malgorzata.onet.pl napisał/a:

Obejrzałam przed chwilą "ZAGUBIONY CZAS"aż coś za serce łapie...

Oglądałam. Jakiś dziwny niedosyt we mnie został.

tajemnicza75 napisał/a:

Też przyłączam się do życzeń i jednocześnie pytam: skąd wiecie, że ktoś ma urodziny? Gdzieś się to wyświetla?

Bulinka nam powiedziała smile To się nigdzie nie wyświetla.

tajemnicza75 napisał/a:

Sponi> ja też miałam tego typu problemy ale odkąd oczyszczam organizm (polecam czystek), staram się zdrowo odżywiać i przeszłam na dietę przeciwgrzybiczą, nie mam już tego problemu. Dieta i zdrowy tryb życia to jednak ważna sprawa, ważniejsza niż nam się wydaje.

Myślę, że masz rację. Bo od mózgu wszystko się zaczyna. Tylko co to ten czystek?

tajemnicza75 napisał/a:

A odnośnie dzieci, zgadzam się w 100%. Im więcej chcą zrobić, tym ja się bardziej ciesze. Nie rozumiem kompletnie matek wyganiających z kuchni swoje dzieci i twierdzących, ze wszystko zrobią w domu najlepiej wink. A znam takich kilka... współczuje meczennictwa wink

Ja nie mam wyrzutów. Bo jak się mają uczyć samodzielności? I kiedy?
A mamy, o których mówisz są najogólniej biorąc nadgorliwe w trosce o dzieci. Tyle, że czego Jaś się nie nauczy, tego Jan nie będzie umiał.
Dodam tylko, że w ten sam sposób podchodzę do zachowań dzieci i pojmowania przez nie problemów. Nie zamierzam już chronić moich dzieci przed realiami życia. Bo kiedy mają cokolwiek zrozumieć? Nie liczyłabym na to, że osiagnięcie pełnoletnosci jest równoznaczne z natychmiastowym przyjęciem słusznego rozumowania.

45,188 Ostatnio edytowany przez bulinka_1969 (2016-01-03 18:55:40)

Spo masz rację.Dzieci dojrzewają w różnym wieku,ale głupawka długo zostaje.

Dziewczyny mam dziś pożegnanie ze słodyczami.Nie wiem jak ja wytrzymam.Kurcze ja naprawdę jestem uzależniona.Pomożecie buuuuu....?

45,189 Ostatnio edytowany przez Sponi (2016-01-03 19:08:40)

bulinka_1969 napisał/a:

Dziewczyny mam dziś pożegnanie ze słodyczami.Nie wiem jak ja wytrzymam.Kurcze ja naprawdę jestem uzależniona.Pomożecie buuuuu....?

Bulinko, u mnie jest tak, że ja muszę czegoś chcieć. Też jestem Koziorożcem. To musi zrodzić się w mojej głowie.

Może jeśli będzie to dla Ciebie ogromne wyzwanie, może lepiej będzie wprowadzenie ograniczeń ? Etapami...

45,190

ojjj Bulinka oczywiście będziemy Cię wspierać   lol

też się zarzekam,że wczoraj upiekłam ostatnie ciasto ... lol
następne  .... pod konic stycznia na d. Babci - mojej MAM upiekę ...
bo przecież ona już nic nie potrafi smile

Taja skąd wiemy .... ????
przeciEEE Bulinka siama smile pisała o urodzinkach tak pół gębkiem... lol  2 dni temu i wczoraj napomknęła smile
tutaj nie - ale na macierzystej cafejce Stokrokach - znamy się tyle lat
mamy siebie na FB - tam rzeczywiście są powiadomienia  smile
a tupnąć nogą też potrafimy i przypominamy ...  się lol

Sponi ojjj jak ja Cię koffffam za tą BACHAsię  lol lol
milutkiego wieczorku lol

45,191

Spo> czystek to roślina, poczytaj w necie jakie ma właściwości. SAma nazwa wskazuje, ze oczyszcza organizm z toksyn, bakterii, wirusów i grzybów, tym samym wzmacniając organizm. Najważniejsze, że nie można jej przedawkować, a to oznacza, ze można pić herbatę w dużo wyższych dawkach nich pisze na opakowaniu i długotrwale. Niedawno o niej było w telewizji śniadaniowej. Ja piję od około 2 lat z przerwami na momenty gdy mam uszczuplony portfel wink. Szczegóły doczytaj.

Bulinka> ja Cie będę wspierać całym sercem i przesyłam pozytywne fluidy. Po odstawieniu słodyczy ma się czasem taką jazdę jak po odstawieniu fajek lub alkoholu i to nie jest przesada, przerabiałam to i wiem. Ma się też wilcze apetyty na wszystko co zawiera cukier np soki, napoje, jogurty itp. Podświadomie mózg posyła nas tam gdzie dostaniemy małą choć dawkę cukru.... z początku sobie z tego nie zdawałam sprawy wink . chodziłam jak zombi i myślałam tylko o jednym: jeeeeść, jeeeeść coś słodkieeegooo. Radykalne odstawienie jest trudne kochana, może lepiej po trochu?

45,192 Ostatnio edytowany przez bulinka_1969 (2016-01-03 19:42:16)

Dziewczyny tylko problem w tym,że"po trochu","powoli"to nie dla mnie.Jak nie zrobię kategorycznej zmiany,to nic z tego nie wyjdzie.u
W 2012 tak zrobiłam i udało się.Teraz też musi się udać.Najpierw miałam spektakularne spadki,bo mój organizm gromadzi wodę,a potem chudłam 3-4 kg na miesiąc.W pierwszym miesiącu zeszło 9 kg.Teraz będę odchudzać się z synem.Tylko On trochę inaczej.

45,193

W takim razie bulinko powodzenia, trzymam kciuki.

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/c/c7/Beide_Daumen_dr%C3%BCcken.jpg/220px-Beide_Daumen_dr%C3%BCcken.jpg

45,194

Nawiązując do rozmowy o nauce samodzielności big_smile

http://img7.demotywatoryfb.pl//uploads/201508/1440098320_rfxixo_600.jpg

45,195

Bulinkooooo!!! ja nie tylko Cię wspieram ale od jutra zaczynam dietę. To będzie taki modyfikowany dukan. W kupie raźniej a jak spadną pierwsze kilogramy to będzie mega motywacja. Zaczynam też pracę od poniedziałku więc pewnie trochę stresu i ruchu dodatkowego zrobi swoje. Jestem pełna dobrych myśli big_smile

45,196

Hejoł witajcie,bulinko polej no ,zapraszałaś
Czystek pije codziennie  od roku prawie zawsze na wieczór tak jakoś sie przyjęło,
Jeśli chodzi o słodycze odstawiłam je dokładnie 28 dni temu całkowicie,mój jeden piesek miał sanacje i był pod narkozą,nie mógł sie obudzić i w momencie jak się dowiedziałam że nie może się wybudzić wypowiedziałam w płaczu Boże nie rusze już słodkiego tylko nie zabieraj mi mojego Maczusia i słowa dotrzymuję,cięzko jest faktycznie,jeść mi się chce coś innego,właśnie tak jak taja piszę szukam w napojach słodkości,ale staram sie unikać,polecam książkę DANIELA G. AMENA "Uwolnij moc kobiecego mózgu"

Pierwsza książka poświęcona wyłącznie kobiecemu mózgowi!

W tym  pouczającym i wyczerpującym opracowaniu dr Daniel Amen pokazuje krok po kroku, jak maksymalnie wykorzystać najwartościowszy kobiecy atut, czyli mózg. Dowiesz się z niej:

dlaczego równowaga hormonalna ma decydujące znaczenie dla optymalnej pracy mózgu i jak ją przywrócić oraz utrzymać,
dlaczego zdrowy przewód pokarmowy jest niezbędny dla zdrowia psychicznego,
dlaczego musisz  uspokoić stale zajęty mózg oraz jak wyzwolić się od lęku, ciągłego podenerwowania, depresji i perfekcjonizmu,
dlaczego warto leczyć zaburzenia uwagi i jak wspaniale może to wpłynąć  na twoje życie seksualne,
dlaczego aktywność seksualna jest taka ważna w życiu i jak może zwiększyć twoją inteligencję... i zmniejszyć ryzyko chorób otępiennych,
czy istnieje coś takiego jak "mózg mamy" i jakim niezwykłym może być atutem.
Ale to zaledwie ułamek fascynujących informacji zamieszczonych w tej książce. Dzięki nim można nie tylko zmienić swoje życie na lepsze, ale też pozytywnie wpłynąć na życie wszystkich ludzi ze swego otoczenia.

Daniel G. Amen

jest psychiatrą, badaczem układu nerwowego, klinicystą i specjalistą badań obrazowych mózgu; laureatem licznych nagród naukowych i literackich. Spośród wielu jego książek REBIS opublikował już Leczenie lęków i depresji oraz Zadbaj o mózg.

45,197 Ostatnio edytowany przez tajemnicza75 (2016-01-03 20:18:49)

Wind> i Tobie powodzenia życzę, ale czemu akurat dukan? Tyle o im słyszałam negatywnego.

Basia> ja piłam z początku mega duże dawki z powodu boreliozy, 3 razy dziennie. coś musi być na rzeczy, bo faktycznie z moimi stawami jest znacznie lepiej niż przed odkryciem czystka. Potem piłam 1-2 razy dziennie wg wskazań na pudełku. Długo nie piłam i już mnie coś męczy... muszę znaleźć pieniądze na ponowna kurację oczyszczająca. Znów zwiększę dawki by szybciej zadziałało.
A Ty widzisz rezultaty stałego spożywania czystka? ciekawa jestem opinii innych zwolenników tego zioła.

45,198

Taj mnie dziwią te ogromy gromów spadających na dietę Dukana. Najważnieższy zarzut to monotonia. Ona jest monotonna tylko na początku, potem wprowadza się kolejne produkty. Byłam jakieś pięć lat temu na Dukanie, przytyłam wtedy po leczeniu sterydami, próbowałam wielu metod, Dukan dał mi to czego szukałam. Jestem mięsożercom - odstawieniu cukru nie jest dla mnie tak kłopotliwe ale mięsa chyba się nie wyrzeknę. Mam gupę krwi 0 więc to podobno wiele tłumaczy. Dodam, że wyniki po dukanie miałam olśniewające, poprawiła mi się cera i włosy. Wywaliłam z dukana jedynie te sztuczności czyli stosowałam olej jesli była taka potrzeba (oczywiście w ilościach śladowych) oraz nie używałam aspartamu a po prostu cukier brzozowy.

A tą ksiązkę już sobie zamówiłam na allegro big_smile

45,199

Jakby co to ja jestem. Zawołajcie mnie na wino big_smile

45,200

To ja też będe krążyć w pobliżu big_smile

45,201

ale w głowach wam sie zakreci .
u nas znowu mrozi juz jest  -12

45,202

wind> ja nie pisze o internetowych opiniach, tylko o opiniach osób, które znam. Jedna twierdzi, że wątroba jej siadła, druga i trzecia, ze był gigantyczny efekt jojo, bardziej niż po innych dietach, że czuły się ciężko.  Każdy ma inny organizm i jednemu nie wytrzyma wątroba, drugiemu coś innego.

45,203

Elu> tylko - 12? U mnie -16 smile .

45,204

tajemnicza75 napisał/a:

Elu> tylko - 12? U mnie -16 smile .

Wyszłam na fajkę na zewnątrz. Myślałam, że łapy mi odpadną.

W Łodzi niby 12 poniżej zera. Akurat.... 12

45,205

to nam znowu mrozi .....

45,206

tajemnicza75 napisał/a:

wind> ja nie pisze o internetowych opiniach, tylko o opiniach osób, które znam. Jedna twierdzi, że wątroba jej siadła, druga i trzecia, ze był gigantyczny efekt jojo, bardziej niż po innych dietach, że czuły się ciężko.  Każdy ma inny organizm i jednemu nie wytrzyma wątroba, drugiemu coś innego.

Taja ja się bardzo dobrze czułam po diecie, byłam na diecie pół roku, przeszłąm przez wszystkie etapy, lekko ją modyfikowałam...Jestem wciąż pod kontrolą lekarzy, wtedy po diecie trafiłam do kliniki, przeszłam wszytkie możliwe badania - nigdy chyba nie miałam tak dobrych wyników. Uczciwie dodam, że uprawiałam również intensywnie spinnig (2-3 rzy w tygodniu bardzo intensywna jazda na rowerze stacjonarnym-takim trochę innym cięższym z regulacją obciążęnia) efektu jo-jo nie było. Teraz przytyłam, bo rzuciłam palenie i jestem znowu po leczeniu sterydami. Każdy oraganizm potrzebuje czegoś innego, na tamten czas, to co jadłam i piłam było dla mnie dobre, jeśli tym razem będzie inaczej wycofam się. Zresztą samo odstawienie produktów zawierających gluten powinno zadziałać.

45,207

U nas ok 13-14 godziny było -13. Poszłam z wnuczkiem na spacer, zrobiliśmy kółko i pędem do domu wracaliśmy big_smile

45,208 Ostatnio edytowany przez tajemnicza75 (2016-01-03 21:52:30)

Najgorsze, ze u mnie w pracy będzie jutro zimno po tak długiej przerwie. Niby o 6-tej rano zostanie napalone w piecu ale z dośw. wiem, że zanim sie rozgrzeją grzejniki i ogrzeją całe biuro to będzie godz 11.A że pracuje do 12-tej to nie skorzystam z tego ciepła wink. Juz się zastanawiam w co się ubrać by nie zmarznąć wink... bo termofor na kolanach jest obowiązkowy by mi dłonie nie skostniały wink .

Ale znalazłam piękna tapetę na monitor, to co mnie najbardziej uspokaja i wycisza: koty i zachód słońca smile .

http://www.widoczki.com/widoczki/2/zachod-kot-slonca.jpeg

45,209

Może ?

http://www.zbierak.pl/static/img/gotowe/3b0e3c66eed47217b170417d468d7194.jpg

45,210

Wybaczcie moje spóźnienie.Miałam być o 21-szej,ale pakowałam paczkę dla siostry z ciuszkami po Majce,bo Jej zależy na kozaczkach,a akurat mi zostały.Jutro wyśle priorytetem,to dostanie zanim mała pójdzie do przedszkola.
Stawiam to obiecane winko,a zaraz napiszę też coś o dukanie.

http://meandyork.blog.pl/files/2013/11/wino.jpg

45,211 Ostatnio edytowany przez tajemnicza75 (2016-01-03 22:21:46)

Wind> z miłą chęcią bym tak zrobiła, ale nie mogę  sad . Mam stertę papierzysk na biurku do poukładania... naprawdę duża stertę az mnie za nią nie widać  big_smile ...
coś na ten styl wink

http://www.akcesoriawbiurze.pl/wp-content/uploads/2013/04/porz%C4%85dek_na-biurku.jpg

45,212

Też zrobiłam badania po dukanie i miałam idealne.Nawet cholesterol był dobry.Przytyłam z powrotem,bo nie zrobiłam III i IV fazy.Dukan jest niebezpieczny na nerki.Nie powinni go stosować ludzie,którzy mają z nimi problem.Reszta po prostu powinna dużo pić o czym Dukan mówił.Ja stosowałam wcześniej diety inne,ale najwiecej schudłam 5 kg i był koniec chudnięcia.Kupiłam kiedyś też cud specyfik i też być do dupy.Na dukanie schudłam,a teraz nie chcę już eksperymentować,bo nie mam na to czasu.Muszę do wakacji jakoś wyglądać,a do kwietnia 2017r. muszę być laska.Oczywiście odpowiednio wcześniej,bo muszę do tego kwietnia sprawić sobie jakąś kreację na wesele córki.

45,213

Ohoho big_smile to masz Bulinko motywację. Na ślub córki trzeba wyglądać big_smile No ale generalnie bez zbędnych kilogramów, jakoś tak człowiekowi lżej wink

45,214

Niedobruchy. Dlaczego mnie nie zawołałyście http://emotikona.pl/emotikony/pic/036.gif

Zostało coś dla mnie?

45,215

Zostało...zostało...proszę...

http://szczecin-pizza.pl/wp-content/uploads/2015/07/Wino-czerwone-2.jpg

45,216

wind napisał/a:

Ohoho big_smile to masz Bulinko motywację. Na ślub córki trzeba wyglądać big_smile No ale generalnie bez zbędnych kilogramów, jakoś tak człowiekowi lżej wink

Wind masz rację.Tym bardziej jak się ma problemy z nogami.

45,217 Ostatnio edytowany przez Sponi (2016-01-03 22:47:24)

Bulinko, och Ty moje Kochanie http://emotikona.pl/emotikony/pic/16icon_kiss.gif

45,218

http://th.interia.pl/51,b7bcdc9234811422/buziak.JPG

45,219

http://merlin.pl/Charlie-i-Lola-Wcale-nie-jestem-spiaca-i-nie-chce-jeszcze-isc-spac_Lauren-Child,images_big,31,978-83-7278-266-3.jpg

ale muszem,bo wstaję o szóstej od jutra znów /szkoła się zaczyna/.

Tak wiec...

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSCQS47GOG8isSnY_uMpSgldLEos5PExzZ_WKbISbpTwB2cZLfxKw

45,220

No proszę, to już dwie Całuśne smile

45,221

Ja czekam na film. Bulinko, obudź mnie rano big_smile

45,222

A ja oglądam Gwiezdne wojny big_smile

45,223 Ostatnio edytowany przez Sponi (2016-01-03 23:39:15)

wind napisał/a:

A ja oglądam Gwiezdne wojny big_smile

Feee... Ja czekam na "Purpurowe rzeki"

Pożegnam się. Dobranoc i dziękuję za wspólną niedzielę smile

45,224 Ostatnio edytowany przez bulinka_1969 (2016-01-04 07:25:28)

Spo pobudka!Prosiłaś,żeby Cię obudzić!
Za oknem -13 także ciepło trzeba się ubrać.Śnieg nie pada,wiatru brak.Więcej nie powiem,bo ciemno.

U mnie dziś dzień totalnie zajęty.Odwiozę Majkę do szkoły i do pracy.Na południe wyruszamy do Łodzi po tą orteze.Nie wiem jak ja zdążę.Jeszcze zakupy w między czasie.Od jutra przeprawa z orteza i Majka.Będzie bolało...serce.

Dziewczyny miłego dnia i trzymajcie kciuki za dietę.
Wind zaczynamy!

45,225

witajcie przy porannej kawusi ....
u nas -18 brrrrrrrrrrrrrr

45,226

bulinka_1969 napisał/a:

Spo pobudka!Prosiłaś,żeby Cię obudzić!

Następnym razem zabierz mi kołderkę wink

Dzień dobry Eluś smile Chcesz mi powiedzieć, że jest tak zimno. Matulu jedyna...

A to ostrzeżenie dla śpiochów:

https://ocs-pl.oktawave.com/v1/AUTH_558533c1-6d26-4cf1-8091-5464c7a05d61/widzialas-img/md/2015/10/41663/1510/12/41663-budzik-dla-kobiety.jpg

45,227

Hey Dziewuszki - tylko migusiem wpadam z kawką

http://imgup.pl/di/A7IT/f9178336c675.jpg

dziewczyny Te rozpoczynające Diukana
piszcie dokładnie co będziecie jeść przez cały dzień .... oki smile

pozdrówa dla Wszyściutkich  .....  lol

45,228

to bedziemy kibicowac tym co na dietce beda  smile

45,229

Ja tylko na chwilunię.
Wszystkim, którzy już w pracy - tej nowej czy dotychczasowej - powodzenia.
Żyjmy bez pośpiechu...

Rano zmieniłam stację radiową. Usłyszałam Waglewskiego. Chyba dopiero teraz zaczynam rozumieć słowa tej piosenki...

Nie widzę w tym nic złego, że czasem gdy
Szukam gdzieś noclegu, a miasto już śpi
I setki wtulonych par zdumionych tym,
Że noc tak krótko trwa - zazdroszczę im

Nie widzę w tym nic złego, że czasem gdy
Szukam gdzieś noclegu, a miasto już śpi
I tylko nocny bar skusi bym mógł
Tę zazdrość stłumić i zwalić ją z nóg

Nic złego w tym nie widzę, że nie chcę bym
Tym życiem się zawstydził i zerwał z nim
Choć to miasto, ten hotel, ten bar i cały mój świat
Mniej nagród rozdaje niż kar i nie brak w nim wad

źródło: tekstowo.pl

I w kwestii diety. Nie podjadać słodyczy http://emotikona.pl/emotikony/pic/07icon_smile4.gif

45,230

witam smile częstuję się kawą i dołączam do odchudzających , nie na dukanie lecz  'mż' i tylko wtedy gdy poczuję głód do maja chcę 8-10 kg spaść smile  najgorsze to że pierwsze cycki maleją sad

45,231

hii Kamoa masz racje najlepsza dieta to "mż"  lol
tak samo jak u dietetyczki ( znam z opowieści )
jeść 5 regularnych posiłków ....ale małych ...  no i troszkę ruchu

ale jestem bardzo ciekawa - jakie zmiany w diecie wprowadzą dziewczyny ?? lol

45,232 Ostatnio edytowany przez Sponi (2016-01-04 13:45:17)

Nie wiem co to "mż", ale mam faceta big_smile

http://images75.fotosik.pl/204/ee79e999a59ab11d.jpg

45,233

Sponi .. ??? ten kocur to pracowy ???

"mż" znaczy mniej żreć ....   hiiiii

45,234 Ostatnio edytowany przez Sponi (2016-01-04 14:57:22)

Się przypałętał... Prezent na urodziny czy co http://emotikona.pl/emotikony/pic/07icon_smile4.gif

http://images78.fotosik.pl/205/a318819deb60a1bd.jpg

Dobre z tą dietą MŻ

45,235

Witajcie kobitki :)kibicuję tym,które się odchudzają.Powodzenia życzę:)ja się nie odchudzam,chociaż przydałoby się.Nie mam tak silnej woli żeby wytrwać na jakiejkolwiek diecie.Dopóki mogę będę jadła wszystko,oczywiście z umiarem ;)Ciężki dzień mam dzisiaj.Pobudka 5.40-telefon,dzwoni siostra męża żeby ją zawiózł do szpitala,bo z bólu wytrzymać nie może.Na zabieg,na kamienie termin miała na 15 luty.Zawiózł ją,położyli na oddział-badania robią.Lekarz po cichu mężowi powiedział,że może być coś z trzustką.Przez 3 mies.schudła chyba z 20 kg.i to nie tylko chyba od diety.Blady strach padł na nas(rodzice na raka poumierali )jej mąż też zresztą.Nikt nic głośno nie mówi,ale głupie myśli krążą.

45,236

Małgosiu... Zbladłam, kiedy Ciebie przeczytałam.

Może to i nie na miejscu teraz wciąż o tym kocie. Dziś przenocuje w firmie. Mam już kuwetę. Pójdę po piasek.

http://images76.fotosik.pl/205/d8256b579bbe1432.jpg

45,237

spo ty sie ucz a nie teraz kotami zajmuj smile

45,238

Hej zziębnietymi paluszki wklepuję, Małgosia to rzeczywiście ciężki dzień Wam się zaczął...
Mykam rozpalić w co i do weterynarza z Harym na szczepienie.
Kuknę wieczorem

45,239

Witajcie w poniedziałek
Jeśli chodzi o Dukana fajna dieta bo można jeść kiedy sie chce i o której sie chce,ja jadłam nawet o północy i chudłam,no ale niestety normalnie mocz mi się zatrzymywał,przestraszyłam się i przestałam,co prawda schudłam dużo ale nie wrócę już do tej diety,wolę częściej a mniej,i wszystko a najlepiej tyle ile  się zmieści w garści ,no i te niedobre słodkie yikes
Mimo wszystko 3 mam za Was mocno kciuki

45,240 Ostatnio edytowany przez tajemnicza75 (2016-01-04 17:03:01)

Dzień doberek koleżanki
Ze sterty dokumentów, które miałam dziś poukładać ubyła mała część, wręcz niezauważalna sad . Do drugiej pracy dziś nie szłam, bo przyszła szefowa przeciągnęła dzień moje zatrudnienia, z powodów od niej niezależnych. Najemca odwleka podpisanie umowy o najem lokalu. Jednak wstępne dokumenty dostałam na maila więc domniemam, że mnie nie zamierza wyrolować. Tym samym jestem jeszcze z Wami w dużej dyspozycyjności big_smile .
sponi> ale fajny kot, jak ja lubię te zwierzęta smile. Nawet gdzieś czytałam; udowodniono, iż mruczenie kota uspokaja, a w galileo był keidyś program kot kontra pies i wiecie kto wygrał big_smile ?

Posty [ 45,176 do 45,240 z 85,594 ]

Strony Poprzednia 1 694 695 696 697 698 1,317 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024