Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

Strony Poprzednia 1 693 694 695 696 697 1,317 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 45,111 do 45,175 z 85,594 ]

45,111

Odp: Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

Witam w Nowym Roku smile i miłego wypoczynku wszystkim życzę.

Zobacz podobne tematy :

45,112

Witajcie w 2016 roku smile .

Jak samopoczucia?
Ja położyłam się spać przed 2-gą a wstałam o 10-tej więc wyspana jestem.

Meg> 260 zł to mało, nasz sąsiad wydał 500 zł, a cześć i tak mu nie odpaliło wink . Ale skoro ktoś tyle kasy wydaje, to ja ma wink, widać kto kasiasty jest  hehe, ja bym nawet 50 zł nie wydała.

Sponi> ja się boje fajerwerków odkąd jeden napruty jak bąk, za słabo wbił racę w śnieg, odpalił i w tym momencie raca się przechyliła i wycelowała wprost w okno córki. Dzieki Bogu wbiła się w ścianę pod parapet i odpalała w tej ścianie. Dziura na pół metra, smród, dym w mieszkaniu... ale żyjemy. Ostatecznie to się liczy. Wystarczyło kilka cm wyżej i wpadłaby do pokoju wprost na córkę śpiąca, a łóżko pod oknem stało. w ten dzień nie wychodzę na żadne zbiorowe imprezy, ani nawet przed blok, boję się... .

Bulinka> moje postanowienie na ten rok: nic nie postanawiać wink .A tak na serio, to nigdy takowych nie robiłam i tak się nie sprawdzi... takie postanowienie na siłę. Ja nie potrzebuje żadnej ważnej daty by coś postanowić. Robię to kiedy naprawdę czuje, że się uda. Obecny rok to dla mnie przełom w życiu więc nie mam pojęcia co miałabym sobie postanawiać wink? Nie pije (nawet kawy), nie palę (chyba, że głupa czasem), nie ćpam, nie objadam się słodyczami... ok moze mogłabym sobie kazać być mniej leniwa, ale nie muszę. Już życie za mnie zadecydowało i w tym roku lenistwo będzie świętem  big_smile .

45,113 Ostatnio edytowany przez Sponi (2016-01-01 16:21:29)

Kamoa napisał/a:

big_smile sama zaczytałam się tak bardzo że moje rolady na obiad przywarły do dna big_smile

Bo może balowały całą noc big_smile w ramach ostatniego życzenia przed .... końcem żywota na patelnihttp://emotikona.pl/emotikony/pic/2smiech.gif

Wybieram się z Młodą do kina na film Sekret w ich oczach. Ja nie wiem, córa ma te same smaki co ja. Trochę mnie to przeraża.

45,114

My znowu filmik w domku.Tym razem Kopciuszek roztańczona historia.

45,115 Ostatnio edytowany przez malgorzata.onet.pl (2016-01-01 20:07:37)

Sponi,nie znałam tej bajki o uczuciach .
Weszłam na chiński horoskop-jestem kogutem(nie do końca mi się to zgadza)Mężu twierdzi,że prawdę piszą smile Małpa jedna(on jest małpą) smile

45,116

malgorzata.onet.pl napisał/a:

Sponi,nie znałam tej bajki o uczuciach .)

Mam nadzieję, że nikt nie powie: ło matko, znowu smile
Jestem w tej bajce. Codziennie.
Jest dla mnie kompendium wiedzy o zachowaniach ludzkich...

Bajka o uczuciach

Dawno, dawno temu, na oceanie istniała wyspa, którą zamieszkiwały emocje, uczucia oraz ludzkie cechy - takie jak: dobry humor, smutek, mądrość, duma; a wszystkich razem łączyła miłość.

Pewnego dnia mieszkańcy wyspy dowiedzieli się, że niedługo wyspa zatonie. Przygotowali swoje statki do wypłynięcia w morze, aby na zawsze opuścić wyspę. Tylko miłość postanowiła poczekać do ostatniej chwili.

Gdy pozostał jedynie maleńki skrawek lądu - miłość poprosiła o pomoc.

Pierwsze podpłynęło bogactwo na swoim luksusowym jachcie. Miłość zapytała:
- Bogactwo, czy możesz mnie uratować?
- Niestety nie. Pokład mam pełen złota, srebra i innych kosztowności. Nie ma tam już miejsca dla ciebie. - Odpowiedziało Bogactwo.

Druga podpłynęła Duma swoim ogromnym czteromasztowcem.
- Dumo, zabierz mnie ze sobą! - poprosiła Miłość.
- Niestety nie mogę cię wziąć! Na moim statku wszystko jest uporządkowane, a ty mogłabyś mi to popsuć... - odpowiedziała Duma i z dumą podniosła piękne żagle.

Na zbutwiałej łódce podpłynął Smutek.
- Smutku, zabierz mnie ze sobą! - poprosiła Miłość,
- Och, Miłość, ja jestem tak strasznie smutny, że chcę pozostać sam. - Odrzekł Smutek i smutnie powiosłował w dal.

Dobry humor przepłynął obok Miłości nie zauważając jej, bo był tak rozbawiony, że nie usłyszał nawet wołania o pomoc.

Wydawało się, że Miłość zginie na zawsze w głębiach oceanu...

Nagle Miłość usłyszała:
- Chodź! Zabiorę cię ze sobą! - powiedział nieznajomy starzec.
Miłość była tak szczęśliwa i wdzięczna za uratowanie życia, że zapomniała zapytać kim jest jej wybawca. Miłość bardzo chciała się dowiedzieć kim jest ten tajemniczy starzec.

Zwróciła się o poradę do Wiedzy.
- Powiedz mi proszę, kto mnie uratował ?
- To był Czas. - Odpowiedziała Wiedza.
- Czas? - zdziwiła się Miłość - Dlaczego Czas mi pomógł?
- Tylko Czas rozumie, jak ważnym uczuciem w życiu każdego człowieka jest Miłość - Odrzekła Wiedza.

Weszłam na chiński horoskop-jestem kogutem(nie do końca mi się to zgadza)Mężu twierdzi,że prawdę piszą smile Małpa jedna(on jest małpą) smile

Mnie się nic nie zgadza big_smile

45,117 Ostatnio edytowany przez bulinka_1969 (2016-01-01 23:15:40)

Co tam u Was dziewczyny,odpoczywacie?Ja się wybieram spać.Odeśpię w końcu,bo nie muszę wstawać jutro o szóstej.

Bajka extra.

45,118

bulinka_1969 napisał/a:

Co tam u Was dziewczyny,odpoczywacie?Ja się wybieram spać.Odeśpię w końcu,bo nie muszę wstawać jutro o szóstej.

Bajka extra.

Dziś też Was pożegnam. Młoda marudzi mi o nieprzeczytanej a zadanej od dawien dawna książce.

Znikam i zatopię się w lekturze. Niech ma maruda jedna http://emotikona.pl/emotikony/pic/07icon_smile4.gif

45,119

Spo to czyja to w końcu lektura?

45,120 Ostatnio edytowany przez Sponi (2016-01-01 23:35:22)

bulinka_1969 napisał/a:

Spo to czyja to w końcu lektura?

Yyyyyyy....
Ona mi każe czytać http://emotikona.pl/emotikony/pic/07icon_smile4.gif
Przeczytałam kilka rozdziałów. Książka nosi tytuł Anioł Stróż autorstwa Sparksa.
Obie dziewczyny najpierw czytają jakieś książki a potem łażą za mną i naciskają na mnie: przeczytałaś już?

Rety, to przemoc psychiczna http://emotikona.pl/emotikony/pic/2smiech.gif

45,121

Fajnie tak...Kochają Cię te Twoje córeczki.

45,122 Ostatnio edytowany przez Sponi (2016-01-01 23:45:57)

bulinka_1969 napisał/a:

Szczerze? Nie wiem czy to miłość Bulinko.
Doznałam od nich wiele krzywdy. Rany, które mi zadawały pozostawiły blizny. I zabrzmi okrutnie to co powiem, ale nie zgadzam się, że dla dzieci należy poświęcić życie.
Bo żyć tak by im było dobrze?
Czy to jest miłość?
Dzieci są wygodne. W pewnym sensie interesowne.

Sprzeciw mój wobec życia, jakie wiodłam powinno im też pokazać, że człowiek jest istotą która nie zawsze będzie zachowywać się bezwarunkowo.

Liczę, że czegoś moje postępowanie je nauczyło.

45,123

http://iqkartka.pl/cards/6679.png

Dobre,też bym tak chciała.

Idę spać,a może się uda hi...hi...

http://d.demotywatory.net/3254.jpg

https://i.ytimg.com/vi/8P7UOp4tzew/hqdefault.jpg

45,124

Sponi napisał/a:
bulinka_1969 napisał/a:

Szczerze? Nie wiem czy to miłość Bulinko.
Doznałam od nich wiele krzywdy. Rany, które mi zadawały pozostawiły blizny. I zabrzmi okrutnie to co powiem, ale nie zgadzam się, że dla dzieci należy poświęcić życie.
Bo żyć tak by im było dobrze?
Czy to jest miłość?
Dzieci są wygodne. W pewnym sensie interesowne.

Sprzeciw mój wobec życia, jakie wiodłam powinno im też pokazać, że człowiek jest istotą która nie zawsze będzie zachowywać się bezwarunkowo.

Liczę, że czegoś moje postępowanie je nauczyło.

Spo dzieci to tylko dzieci.One kiedyś dorosną i zrozumieją.Ja jestem typową mamą kwoką,więc żyję tylko dla dzieci.Idę spać Spo...dobranoc.

45,125

bulinka_1969 napisał/a:

Spo dzieci to tylko dzieci.One kiedyś dorosną i zrozumieją.

Te dzieci są zalążkiem dorosłego człowieka, który będzie musiał radzić sobie sam kiedyś..

Jeśli dziecko tylko stać na szczerość:
Nie mogę z tobą zamieszkać bo przy tobie zdechnę z głodu

to czy świadczy to o miłości?

Dobranoc. Idę czytać. Nie zaznaczyłam strony. Będę szukać końca początku smile

45,126

heyyy DZIEWUSZKI

co by się nie popitoliło to przypominam dzisiaj jest sobota lol

http://imgup.pl/di/VZLO/5f6ca2bad440.jpg

caffke zapodaje dla dobrego startu ..

http://imgup.pl/di/6SP5/shuttersto.jpg

45,127

witajcie kobitki w ten mrozny sobotni poranek

45,128

Dzień dobry BaCha i Elu smile

Poczytajcie sobie smile

https://ocs-pl.oktawave.com/v1/AUTH_558533c1-6d26-4cf1-8091-5464c7a05d61/widzialas-img/md/2015/09/41286/1509/12/41286-zobacz-10-naukowych-faktow-o-kobietach-haha-w-w.jpg

https://ocs-pl.oktawave.com/v1/AUTH_558533c1-6d26-4cf1-8091-5464c7a05d61/widzialas-img/md/2015/11/41963/1511/01/41963-mlode-malzenstwo-i-pozycja-na-wilka-hahaha-d.jpg

45,129

dobre i prawdziwe

45,130

Witam o poranku ;)piję kawusię i czytam was(Sponi,skąd bierzesz te bajki?)-piękne smile
Zrobiliśmy sobie wczoraj maraton filmowy.Między innymi oglądaliśmy "Zorzę polarną"Polecam,kto nie oglądał.Wcześniej(kiedyś)przeczytałam książkę Nory Roberts-na jej podstawie powstał film.Książka lepsza-jak dla mnie.A i "Dom na bagnach Luizjany"też .

45,131

Witam się pięknie...do kawki dosiadam...

45,132

Kawkę już wypiłam. Była pyszna smile choć szybko wystygła.

Wybieramy się z dziewczynkami na przesunięte urodziny. Termin wstrzelony w środek dnia, więc trudno będzie mi rozgospodarować caly dzien z pożytkiem.

Mam do Was pytanie. Czy to prawda?

https://ocs-pl.oktawave.com/v1/AUTH_558533c1-6d26-4cf1-8091-5464c7a05d61/widzialas-img/md/2015/09/41505/1509/30/41505-jak-dbac-o-rzesy-zeby-byly-dlugie-i-geste.jpg

A ponieważ dziś jest słoneczny dzionek (mrozi, wiem) życzyłabym wszystkim takiego tylko spaceru...

https://ocs-pl.oktawave.com/v1/AUTH_558533c1-6d26-4cf1-8091-5464c7a05d61/widzialas-img/md/2015/11/42291/1511/23/42291-rodzinny-spacer.jpg

45,133

Dzień dobry big_smile  Co za tragedia mnie spotkała internetu nie miałam do południa http://emotikona.pl/emotikony/pic/036.gif. Przez to wszystko kuchnię wysprzątałam i obiad już się szykuje tongue

Spo- po oleju rycynowym włoski będą zdrowsze ładniejsze ale spektakularnych efektów to ja bym nie oczekiwała

45,134

O ja,a mnie się zawsze rycyna z przeczyszczeniem kojarzyła !

45,135

no to wracamy do babcinych receptur

45,136

Babcine receptury dziś znowu są w modzie big_smile

45,137

Ale chyba coś w tym jest,że jak wchodzimy w ten babciny wiek to zaczynamy interesować się bardziej naturalnymi metodami leczenia smile

45,138

a to tez z wiekiem

45,139

O nie. Moja córka bardzo interesuje się takimi recepturami. Maseczki drożdżowe, jajko, piwo na włosy, rycyna na rzęsy. Na topie teraz są rosyjskie kosmetyki Babci Agafii. Ona zawodowo się tym zajmuje i pomimo, że do niedawna prowadziła salon znanej marki i na niej też była szkolona, to aktualnie zrezygnowała z logo na rzecz swobodnego korzystania z innych (naturalnych) kosmetyków.

45,140

Możliwe,że teraz młodzież myśli inaczej niż my(ja)w ich wieku.Nigdy mnie nie interesowało co czym się leczy.Jak to mówi satyryk Bałtroczyk-jak człowiek młody,to wiedział,że ma taki organ jak wątroba? wink

45,141 Ostatnio edytowany przez Sponi (2016-01-02 15:42:39)

wind napisał/a:

Spo- po oleju rycynowym włoski będą zdrowsze ładniejsze ale spektakularnych efektów to ja bym nie oczekiwała

Spokojnie, ja nie oczekuję cudów. Chciałabym ich resztki zachować smile

O ja,a mnie się zawsze rycyna z przeczyszczeniem kojarzyła !

Nie wiedziałam. Chcesz przez to powiedzieć, że jeśli ma się kłopoty tej natury, o których  myślę a o których nie powiem, to ta rycyna pomaga http://emotikona.pl/emotikony/pic/036.gif

45,142

Sponi> opowiem historyjkę o tych rzęsach. Moja koleżanka z powodu wypadku miała popalone rzęsy i brwi. Kosmetyczka kazała jej właśnie w ten sposób smarować. Dziś ma piękne rzęsy, długie i mega gęste. Upierałam się długo, ze ma sztuczne, bo uwierzyć nie chciałam. Zaczęłam stosować jak ona. smarowałam na noc codziennie przez 3 tygodnie.... i jakoś nie mam takich pięknych jak ona sad ... ani gęstych ani tak długich. To chyba jakaś ściema jest, albo nie działa na każdego albo muszę rzęsy spalić i zacząć od nowa wink .

Natura wraca, bo chemia wyrządziła nam zbyt wiele szkody i coraz więcej osób ma tego świadomość. Taka prawda.

45,143

Sponi> podobno działa gwałtownie i długo. Też nie wiedziałam, ale tak jest. Tylko trzeba uważać, bo uzależnia!!!

45,144

tajemnicza75 napisał/a:

Sponi> podobno działa gwałtownie i długo. Też nie wiedziałam, ale tak jest. Tylko trzeba uważać, bo uzależnia!!!

Czy Ty teraz się ze mnie naśmiewasz czy tak serio. Bo ja już zgłupłam http://emotikona.pl/emotikony/pic/0what.gif

Co do chemii... Każdy z nas jest tablicą Mendelejewa. Temu nie da się zaprzeczyć. To co nam wciskają może mieć tylko nieiodpowiednie proporcje.

Uciekam. Zajrzę wiueczorem, chyba że zamarznę po drodze.

45,145

tajemnicza75 napisał/a:

Trzeba uważać, żeby czegoś nie pomylić. Łyk oleju rycynowego dla nowicjuszki i zamiast pięknych rzęs- cały dzień w wc big_smile

KIedyś z koleżanką robiłyśmy sobie takie maseczki na włosy - ucierałyśmy żółtko z olejem rycynowym i wit A+E w kroplach big_smile

45,146 Ostatnio edytowany przez tajemnicza75 (2016-01-02 16:03:56)

Kochana, naśmiewać się? O co mnie posądzasz, jak bym śmiała się z netek nabijać.
Ogólnie pisze, gdyby komuś przyszło do głowy stosować doustnie, zamiast zewnętrznie. Dłuższe i regularne stosowanie, może rozleniwić cosik i nie będzie się można wypróżnić bez olejku. Mojej mamie tak powiedział lekarz.
Jeśli zaś chodzi o rzęsy, to im dłużej się smaruje tym lepiej- podobno. Ja straciłam do tego natchnienie po 3 tyg, bo nie widziałam spodziewanych rezultatów.

45,147

Aż musiałam sprawdzić na Wiki.Nie myliłam się.Poczytajcie,aż strach używać.

45,148

ach jakby na to patrzał to nawet oddychac nie powinnismy bo powietrze tez zatrute

45,149

To fakt, nawet w gumie do żucia jest dodana guma, która znajduje się w gumie do majtek wink. A moja córka gdy dowiedziała się, że drożdże to nic innego tylko grzyby... te same, które wywołują grzybicę i pleśń, to powiedziała bleee, fuuuj i fakt.... to jest fuj, a i tak każdy je chleb. bo jak bez niego żyć.

45,150

Masz rację Elu.To tak jak ze zdrowym odżywianiem się.Jakby tak to wszystko"zdrowe"zbadać to strach się bać.Drób podobno lepiej jeść niż inne mięsa,tymczasem ostatnio oglądałam taki program o kurczaczkach i ich żywocie aż do uboju i czym są karmione.Z warzywami,owocami to samo-więcej nawozów i oprysków niż nam się wydaje.

45,151 Ostatnio edytowany przez tajemnicza75 (2016-01-02 16:33:48)

Małgosiu> ja się odżywiam zdrowo- tak uważam, choć mam świadomość, że nigdy w pełni zdrowo się nie zdołam odżywiać. Z prostej przyczyny- nie ma nic zdrowego na 100%. Ograniczam jednak chemię do maksimum (czytam etykiety i biorę ten produkt, który ma jak najmniej chemicznych dodatków) i unikam tych produktów, które uważam za bardzo nie zdrowe (np. cukrów prostych i sztucznych przypraw). To wszystko co mogę zrobić w dzisiejszych czasach, ale i tak uważam, że się zdrowiej odżywiam niż większosć społeczeństwa.

45,152

tak wszystko jest faszerowane . a jeszcze najwiecej w tym polecanym co jest ekologiczne to juz wogole jest faszerowane

45,153 Ostatnio edytowany przez tajemnicza75 (2016-01-02 16:42:36)

hehe ekologiczne powiadasz, to Wam napisze jak to jest.
Na targach ekologicznych, które  raz do roku się u nas odbywają, sprzedają różne rzekomo zdrowe i ekologiczne produkty. Uchachana kupiłam 10 jaj wiejskich, eko-jaj. Wstawiłam do lodówki i następnego dnia chciałam jajecznice z nich zrobić. Wyobraźcie sobie, ze 7 jaj było popsutych!!!! Nawet nie starych, po prostu 7 brązowych śmierdzieli. Szkoda, że nie wiedziałam co to za gospodarstwo i już targów nie było, to bym z tymi jajami do niego poszła/pojechała i wylała mu na ten ekologiczny łeb wink .

45,154

ja mam swoja marchewke z robaczkiem jabłuszko tez ma robaczka to wiem ze jest w miare zdrowe .
ale na to piekne w sklepach dorodne prosciutkie i bez robaczka dla mnie to sama chemia .

45,155

Teraz kupuję jaja wiejskie ale nie żadne reklamowane eko, tylko od gospodarza ze wsi, z wolnego wybiegu, takie jak moje babcie dawniej miewały. Nic lepszego chyba się nie da zrobić.

45,156

ja chowam kurki i mam swoje jajka .

dla mnie te jajka eko czy te z biedronki to niczym sie nie roznia poza cena

45,157 Ostatnio edytowany przez tajemnicza75 (2016-01-02 17:01:51)

Jesli chodzi o jaja, to był na ten temat program. Jaja oznaczone sa cyframi 0,1,2,3 a teraz są jeszcze bez GMO. poczytajcie sobie o tych oznaczaniach. Najciekawsze, ze zanim znalazłam kontakt do tego gospodarza, to szukałam w sklepach chociaż oznaczeń z cyfra 2 i nie było. A sklepowe patrzały na mnie jak na kosmitę, ze o co ja w ogóle pytam. Jaja te z cyfrą 3, czyli te najpopularniejsze,  to najgorsze jakie mogą być. Dla mnie śmierdzą kurzym łajnem i to się zgadza, zważywszy na to w jakich warunkach są hodowane kury i przechowywane jaja.

Elu>  fajnie, że masz swoje i jaja i warzywa/owoce. Jakbyś mieszkała blisko mnie, to chętnie bym się u Ciebie zaopatrywała.

45,158

Też mam zamiar na wiosnę kupić sobie parę kurek.Dziewczyny,a co myślicie o jajkach od kurek zielononóżek?

45,159

ja mam normalne kury nioski . kupiłam czterotygodniowe kurczaki i sama chodowałam

45,160

Co tu taka cisza ?

45,161

Kukam...ino tak jakoś pisać nie mam weny.. smile

45,162 Ostatnio edytowany przez Sponi (2016-01-03 00:09:42)

wind napisał/a:

Co tu taka cisza ?

Lubię Ciszę, ale ją przerwę smile
Cóż za zbieg okoliczności. Na urodzinach siostrzenca debatowałam z rodziną na temat zdrowego żywienia.

W domu, który tworzę teraz jedynie z córkami, temat racjonalnego podejścia do posiłków rozpoczął się w wakacje. Starsza uczestniczyła w jakimś wyjeździe na okoliczność przyssania się do fundacji unijnej założonej w ramach tego tematu.
Ma fetysz wręcz objawiający się wykluczeniem mięsa i tym samym wedlin. O jajach nie wspomnę.
I wiecie, łapę się na tym, że podążam jej śladem. Nie sadzę jednak by było to związane z ideologicznym podejściem do sprawy. Raczej z codzienności. Bo np przygotowywanie dwóch obiadów nie jest dla mnie komfortem.
Byłabym nieuczciwa, gdybym nie wspomniała, że moje córki potrafią stanąć na wysokości zadania przyrządzając samodzielnie obiad dla naszej trójki. To mnie cieszy, nie ukrywam. I nie mam wyrzutów sumienia typu: co ze mnie za matka, która przerzuca swoje obowiązki na dzieci. W pewnym sensie są samodzielne, czyż nie?

45,163 Ostatnio edytowany przez Sponi (2016-01-02 23:40:37)

takasobiemamuśka napisał/a:

Kukam...ino tak jakoś pisać nie mam weny.. smile

Cudne i wymowne hasło: nic na siłę. Nie miej wyrzutów.

Wracając do tej rycyny. Ja niestety miewam problemy owej natury. I nijak nie potrafię sobie z nimi poradzić.

Próbowałam wszystkiego: suszonych śliwek, kiszonej kapusty.
Kiedyś zdesperowana zażyłam czegoś z apteki. Najgorsze w tym wszystkim jest to, że wtedy przechodzę katusze. Ból, który mi towarzyszy wówczas pobudza we mnie ogromne pokłady strachu. Cierpienie fizyczne jest wtedy tak rozległe, ze wręcz irracjonalne. Porównywalne do tego, kiedy pobieraja mi krew.
Dla innych może to być śmieszne, ale dla mnie to mortęga.
Czy to moja najpotężniejsza pięta achillesowa? Obawiam się, że tak.
Dokonam wewnętrznej analizy czy stać mnie na doświadczenie z rycyną.

45,164 Ostatnio edytowany przez Sponi (2016-01-02 23:49:20)

Nuta na wieczór...

45,165

Hej Wam wszystkim,czy to juz koniec tych leniwych obżartych dni? Mam dość juz ich,chcę spokoju big_smile
Dobranoc idę se usnąć do rana pa
Eluś pamietaj o mnie

45,166

To i ja dołączę do Waszego Dobranoc.Obejrzałam przed chwilą "ZAGUBIONY CZAS"aż coś za serce łapie i takie myśli nachodzą-jak my mamy dobrze....
Spokojnej nocy dziewczyny smile

45,167

Do juterka  i proszę o kawusię mocna taką -pa

45,168

U mnie to kawusia koło 10,11tej-prędzej nie wstaję ;)Paaaaaa!

45,169

Jak byłam dziewczyny na dukanie,to też miałam problemy wiecie jakie.Niby powinny pomagać na tej diecie otręby.Niestety na mnie nie działały.Zrezygnowałam z otręby na rzecz chleba chrupkiego.Było ta dla mnie wybawienie.Teraz zrobię tą samą wymianę już od poczatku.Niby na dukanie pieczywo zabronione,ale skład procentowy białka,węglowodanów i tłuszczów mają podobny,a dla mnie dodatkowy atut,bo mogę robić kanapki.
Idę spać.Jutro wpadnę z tortem.

45,170

hellou DZIEWUSZKI

zapodaje caffe parującą    http://imgup.pl/di/AZYZ/1334139840-by-doknic-inner.gif

u mnie jest : minus 16 stp. brrrr

Bulinka - ale długo pieczesz tego torta hiiii

wszystkiego co najlepsze z okazji urodzinek ... zdróweczka  ....  

http://imgup.pl/di/0Z2Y/happy-birthday-sisi-by-cubur-d5ny5jx.jpg

pozdrawiam WSZYŚCIUTKIE   .... ciepełka życzę  ... lol

45,171

Dzień dobry i ja mówię Kochani smile
Witaj BaChasiu, bo ostatnio się tak mijamy w drzwiach http://emotikona.pl/emotikony/pic/16icon_kiss.gif

Bulinko z okazji urodzin kwiatki ode mnie...

http://static.swiatkwiatow.pl/user_galeria/201208/duze/frezje_10441345792371.jpg

I ostrożnie z dietami Dziewczynki smile

https://ocs-pl.oktawave.com/v1/AUTH_558533c1-6d26-4cf1-8091-5464c7a05d61/widzialas-img/md/2015/11/42193/1511/16/42193-oto-10-oznak-ze-czas-przerwac-odchudzanie-zoba.jpg

45,172 Ostatnio edytowany przez Basia1973 (2016-01-03 09:33:21)

Witajcie w mroźny poranek -15 brr

Dla bulinki
http://images77.fotosik.pl/201/c597d6385589d5d9med.jpg

45,173

witam ziewczyny smile dosiadam do kawy i dołączam do życzeń
http://i2.pinger.pl/pgr447/4846cff2001dd9bc518e18ca
już dosyć świąt ,za trzy dni znów długi weekend chyba się wykończę na starcie w tym Nowym Roku ..

45,174

witajcie kobitki ... smacznej porannej kawusi ....

Basiu pamietam , tylko man problem z wełna bo niestety koniec roku i sa  interwaryzacje
ale pamietam

45,175

He he kamoa ja też ,noż ileż można no nie big_smile

Posty [ 45,111 do 45,175 z 85,594 ]

Strony Poprzednia 1 693 694 695 696 697 1,317 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024